עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by UberGitter,

שלום, בבעלותי מערכת ישנה עם CORE 2 DUO. ברצוני לשדרג לוח אם, מעבד וזכרון(ות). חשבתי על CORE I5 עם לוח אם שמתאים לשלושת סוגי המעבדים, עם USB3 וזכרון 4GB (סטיק אחד אם אפשר). תקציב שלי מוגבל ל1500. אשמח לקבל המלצות! בתודה, אני

2. Started by arbily,

שלום, היו לי במחשב זיכרונות של 4G ועכשיו אני קיבלתי עוד 4G רק סוג שונה.... האם אני יכול להכניס בלוח זה GA-EP45-DS5 שני זיכרונות של 4 (כאילו 4 של 2 ) ?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. Started by AMS2,

היתקלקל לי הלוח אם, ואני צריך לקנות חדש. איזה כדי לי לקנות בסביבות ה-400 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  4. אין גבול לחוצפה של ילדים חצופים ופליליים עד שלא יתבעו את הילדים על שקרים ורמאויות , הונאת הציבור הם לא ילמדו במה אני מזלזל באנשים ? שום הוכחה לא הביאו , כי פשוט אין שום הוכחה לכך ! פשוט אנשים שענו הם מנהלים ומנהלים בשמות שונים וענו שטויות בלי הפסקה !!! בלי להבין כלום וכל אידיוט יכול לקרוא כמה חוסר ידע ,שקרים והמצאות של ילדים מופרעים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403143.0 כלומניק אתה הגבת לשאלות וענ ית כמה פעמים בשמות שונים ולאחר שהתברר שאיןו לך מושג ואתה עונה שטויות ללא סוף עברת לחלק שאתה מצטיין בו לסגור את השרשור ולקלל ולהשפיל את הכותב ולאחר מכן אתה מתפלא למה אין לך חברים וזה בגלל ילדותיות ומוח חולמני ומעוות

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  5. שלום . יש לי לום אם של gigabyte p35 ds3l הוא תומך רק ב pci ex-1 האם כדי לי כבר לקנות לוח אם חדש שתומך ב pci ex-2 או שזה לא הבדל שכזה משנה המפרט שאליו אני רוצה להרכיב הכל זה : מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 2 מאווררים וגופי קירור‏ Arctic Cooling Price Units Total Freezer 7 Pro (LGA775) מארזים‏ CoolerMaster Price Units Total HAF932 Full Tower Black Case (No PSU) ספקי כוח‏ Corsair Price Units Total VX 550W Active PFC 12cm Fan

• 8 תגובות
    • 575 צפיות
  6. Started by lidor_abo,

אז ככה רכשתי מחשב חדש מאייבורי לפני כ4 חודשיםםם בקיצור היו מלא בעיות בו וזה (דרך אגב באמת כמו שאמרו כאן לא להתקרב לחנות הזו) בפעם הראשונה אמרו לנו הזכרונות דפוקים בפעם השנייה חזו שוב אותן הבעיות והפעם אמרו לנו הלוח דפוק בפעם השלישית אמרו לנוו הלוח לא מתאים לרכיבי חומרה בקיצור פה ושםם אחריי המכתב ששלחנו להם וזהה הסכימו להחליף לחדששש אך לא לאותו לוח כי אמרו שהוא לא מתאים (איך הז הגיוניי הרייי הזכרונות תומכים ב mhz של הלוח) בקיצוררר רוצים להחליף לנו עכשיו ל msi p45 platinum כדאי?:] המפרט שלי הוא: E8500 INTELמעבד GEIL 4 GB EVIONE 800MHZ DDR2 זכרונות כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT SEGATE 500 GB דיסק קשיח asus p5q pro לוח אם

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  7. 12gb 6 x 2gb OCZ DDR3 1333mhz PC3 10600 RAM-Memory זה 12 ג'יגה ראם 6 כרטיסים שכל אחד מהם 2 ג'יגה , עכשיו השאלה : הדגם הזה מתאים למעבד Intel Core2 Extreme Quad QX9770?

• 10 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by balagan777,

אהלן, קניתי לוח חדשת בסופו של דבר, ep43-ds3, רציתי לדעת אם מישהו יודע על איזה דברים מיוחדים בהתקנה של הלוח אם הזה שצריך לשים לב אליהם ? בעיות ידועות הגדרות ראשוניות שצריך לדאוג לגביהן ? החומרה שתותקן על הלוח היא: קירור מעבד Zalman 7700 מעבד Q9450 ספק Enermax pro82 525W כ. מסך Asus Geforce8600GT magic (512MB DDR3) silent DVD 3 HDD זכרון (לבינתיים) 1x1024 kingston 667mhz

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  9. Started by splspl,

שלום, אני מבקש הסבר על ההבדלים בין תזמוני זכרונות מה זה CL4 ומזה זה CL5? מה ההבדלים בין: CL4-4-4-12 לבין CL5-5-5-18?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  10. Started by rabbit,

האם יש הבדל גדול בין המעבדים מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לבין מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ואיך הוא בא לידי ביטוי?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by arik_bulldog,

מכיוון שאני שומע הרבה פעמים שצריך לבדוק עדכון, אז החלטתי לבדוק, אבל קצת הסתבחתי. יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ הגעתי לפה: http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_14098,00.html מפה אשמח לקבל עזרה- יש דרייבר עדכני למעבד שלי? (יש לי XP) תודה.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  12. שלום. ברשותי פנטיום 4 - 2.4GHZ לוח אם: Asrock P4i65G כרגע יושב אצלי כרטיס זכרון של 256 מגה, לו אני רוצה להוסיף (או להחליף אם צריך) בכרטיס גיגה לפחות. (היות ומדובר בDDR, לפחות זה אומר להוסיף כרטיס גיגה ועוד כרטיס של חצי גיגה למשל.) עכשיו, אני לא כל כך מתמצא בענייני תדירות של זכרונות ולכן כאן הבעיה. הזכרון שאצלי יושב הוא בעל תדירות 266. אני יודע שקיים גם אילוץ של לוח אם (שאצלי די חלש אני חושב) שמסוגל לתמוך עד תדירות מסויימת (לא יודע איזו). וגם ידוע כי הזכרונות של גיגה הם לרוב בתדירות של 400 שכנראה לא תעבוד אצלי. מה אתם מציעים לי לעשות? (תוך שיקולי עלות מינימלית)

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  13. חבל לי שאני לא יכול לכתוב את זה באנגלית, אבל מסתבר שהשפה מבהילה אנשים... אז ככה - יש לי מחשב בן 5-6 שנים שאני עדיין משתמש בו למשחקים. הוא כרגע מת (בשלבי החאייה, נראה מחר איך הולך) אז אני לא יכול להביא מפרט מדוייק. אני זוכר במעורפל רק את המעבד והזיכרון, אז אני אזרוק אותם פה: Intel P4 2.4GHZ (ליבה אחת) 256MB+512MB RAM זה כל מה שהצלחתי להוציא... אבל אני די בטוח שכ. מסך עומד על 64MB או 128MB. אני ממש לא סגור על נתונים נוספים אבל נראה כמה זה רלוונטי לשאלה הבאה: רציתי להחזיק אותו בחיים למשך עוד כשנה (אין סיבה לבזבז 2000 ש"ח אם אני לא עומד להשתמש בו 3 שנים...) אבל לשחק איכשהו בגדר הנורמלי. האם שווה לי להחליף חלקים יחידים (כ. מסך, מעבד, זכרון) וכמה דרסטי יהיה השיפור? יש טרי…

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  14. Started by Dutchy,

מפרט: Intel E7400 GIGABYTE EP43 DS3L 9800GT PATRIOT EXTREME 2GB 4-4-4-12 2.2V תודה רבה

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  15. שלום לכולם, כמו שהרבה יודעים או נתקלים, יש בלבול עם מעבדי ה - 64 ביט של AMD. אני רוצה לקנות מעבד AMD Athlon 64 3200+ with 1MB Cache הקטע שיש לו מספר ADA3200AEP5AR או ADA3200AEP5AX למי שמבין בתחום, שניהם סטפינג CG ועם מגה קיש. השבוע הזמנתי את המעבד הזה עם המספר P/N הזה. עכשיו קיבלתי טלפון מהחנות שממנה הזמנתי את החלקים של המחשב החדש, ביניהם המעבד החדש הזה עם המספר פריט הזה ספציפית. הם אומרים שהם דיברו עם הספק של AMD ושהוא מביא מעבד ADA3200AEP4AX עכשיו הבעיה היא שמספר פריט הזה אומר שזה מעבד עם חצי מגה קיש ולא מגה שלם כמו שהזמנתי ועכשיו אני בסרטים...הוא אומר שזה מה שהספק מייבא וזה לא יכול להיות כי...אין דבר כזה...לא יודע...פשוט מוזר בכל העולם אפשר לקנות כל דגם מכל דבר ורק פה …

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by zeveltari,

לפני מס' ימים החל המחשב שלי לעשות בעיות. האיתחול מאפס עד למצב עבודה לקח כמעט חמש דקות. היו הודעות בדבר GDI errors והחלטתי להחליף את כרטיס הוידאו. באותה הזדמנות, החלפתי גם את לוח האם למשהו מתקדם יותר. לאחר הרכבת המחשב מחדש, המאווררים עובדים לשבריר שניה והכל כבה. חשבתי שזה סימן לקצר. הוצאתי את כל החלקים ובניתי את המחשב במפוזר על השולחן. לחיצה, ושוב, פעולה לשבריר שניה והכל כבה. החלטתי להחזיר את לוח האם הקודם, אולם עכשיו, גם הלוח הזה בנוי בתוך המארז, או, על השולחן, עושים את אותה תוצאה של פעולה למשך שבריר שניה והכל כבה. לא נותר לי להניח אלא שספק הכוח פשוט נגמר משום מה וצריך להחליפו. לפני שאני קונה ספק חדש, רציתי לקרוא מה אחרים חושבים על התופעה. אולי יש עוד דבר שטרם ניסיתי. מער…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  17. אז ככה,אני צריך מפרט של amd למשחקים ,אני צריך רק מעבד ולוח אם שהם הכי מתאימים. ויש לי שאלה,בשביל משחקים מה יותר טוב amd או אינטל ותכללו את טכנולגית ה ht החדישה

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  18. Started by DaMn18,

אני מתכנן לקנות מחשב SFF חדש בחודש הקרוב ומעוניין ב 2X512MB DDR400. השאלה שלי - למה אנשים ממליצים על זכרונות של CORSAIR , GeIL , וכו' ... מה ההבדל בינם לבין זכרונות רגילים של SAMSUNG או KINGSTON , והאם ההבדל מורגש ושווה את תוספת המחיר המשמעותית ? (בהנחה שאני לא מתכוון לעשות OC בכלל...)

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  19. כי קניתי שני סטיקים כאלה במהירות 370MHZ 512MB ופתאום ראיתי באיזה אתר שכתוב שזה לא יעבוד עם NF2..... ותכננתי לקנות את הCHAINTECH 7NJS ZENITH..... תודה מראש,ניר.

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by Kenny,

יש לי שני סטיקים של זכרונות מסוג : Winbond BH5 400\3200 כל אחד מהם 256 לא מזמן העלאתי את ה fsb שלי ל195 והמערכת הפעלה לא עלתה , בקיצור היתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. התקנתי קודם את 98 והכל עבד כמו שצריך. אחר כך שניסיתי להתקין את XP המחשב הביא לי מסכים כחולים בזמן ההתקנה . לפעמים הם הגיעו 20 דקות לאחר ההתקנה לפעמים אפילו אחרי שעה.. התברר לי שזה הזכרון , הוצאתי סטיק אחד של הזכרון והוא הצליח להתקין. עכשיו שאני מחבר את שני הסטיקים , המחשב מזהה אותם , וכתוב לי שיש לי 512 מגה בייט (בפוסט ובווינודס עצמו) אבל בכל פעם שאני מבצע באנץ מארק לזכרון המחשב פשוט נופל ומפעיל את עצמו מחדש. מה שמוזר , שאפילו שאני מפעיל את המחשב על הסטיק שכנראה גורם לבעיות , הכל עובד לי. וגם הו…

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  21. Started by Ancient1,

הלדים מראים קוד שגיאה CF שמשמעו שהקריאה/כתיבה לBIOS לא תקינה. ניקיתי את הלוח ו"לא זז הרברס" מחפש בעל לוח כזה עם נסיון ב HOT FLASH לצ'יפ כזה ) צריך לדעת להוציא ( יש לי נסיון בפרוצדורה אבל הלוח האחר שייך לבעליו ... רצוי איזור חיפה.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by wolly,

למחשב INTEL 2.8-3.0 החדש אני צריך להחליט על זיכרונות. חיפשתי בפורום והבנתי שיש עשרות סוגים. הבנתי שאני צריך זוג מהירות 400 ולא יותר ועל עוד שני מספרים שלא הבנתי נה נותנים 3200 ועוד מספר שמבלבל אותי 2.0 CL בקיצור : 1. מה לקנות כדי שיהיה זיכרון תותח - איזה דגם ? 2. איזה פירמה (OCZ - GEIL - CORSAIR - KINGSTON .עם קירור או בלי ...) 3. הלוח יהיה דואל ASUS - אם היום אני קונה 2X256 ובעוד שנה רוצה לצרף עוד 2X256 חייב להיות אותה פירמה ? 4. האם 4X256 נותנים אותה תוצאה בדיוק כמו 2X512 ?

• 5 תגובות
    • 575 צפיות
  23. Started by Stranger,

אני רונה מחשב חדש בעזרת השם... אני מאוד מתלבט בין שני לוחות אלו! תנמקו מי ומדוע! תודה לכל העוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  24. יש לי מעבד P41700 ולוח אם asus p4b-c אם אני לא טועה בכל מקרה אני מאוד מאוכזב ממנו ואני מעוניין להחליף ללוח אם שתומך ב DDR ובמעבד שלי (P4 1700) ובעל תמיכה ב AGP X8 וכמובן כל הפיצרים החדשים כמו יציאות USB ו FIREWIERE מרובות אם למישהו יש לוח אם שתואם לזה או שאלות (אני יודע שפירטתי מעט מאוד זה בגלל שאני קצר בזמן ואני חייב לזוז) אז שישאיר אותן ואני אשמח לענות תודה!

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by s-k,

שלום הלוח אם שלי ממש חם בערך כ 12 מעלות יותר מהמעבד ??? מגיע במאמץ ל60 מעלות !!! ממה זה בא??? יש לי 4 מאווררים במחשב שמסודרים טוב והאם ניקוי אבק יוריד לי את הלוח ב30 מעלותת ?!?!

• 4 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.