מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
נכון בדרישות של המשחקים הם כותבים למשל: מעבד Pentium 4 2.0GHZ או AMD 2000 ? אז יש כאלה דרישות שגם כותבים AMD 2GH לפחות!! אז נגיד עוד כמה שנים אני מריץ משחק שדורש יותר מ- 2GHZ ... והמעבד שלי הוא A64 3000 , אבל אין לו יותר מ - 2GHZ ! אז איך מחשבים את זה???
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אז ככה איזה לוח יהיה יותר טוב למעבד AMD 939? Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 או MSI K8N Neo4-F שניהם עולים אותו דבר בערך... וכמו כן איזה זכרון עדיף בתחום ה DDR 400 A-DATA או SAMSUNG - שניהם בערך עולים אותו דבר. הערות: אני לא אובקלוקר, לא גיימר כבד, בסה"כ מתעסק עם CUBASE ופלאגינים, גולש באינטרנט ורואה קצת סרטים. מה עדיף לי?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
-
היי מה ההבדלים בין הזיכרונות NT מול NQ? מעבר להבדל של 40 שח ל 1048 לטובת ה NT
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לפני מס' ימים החל המחשב שלי לעשות בעיות. האיתחול מאפס עד למצב עבודה לקח כמעט חמש דקות. היו הודעות בדבר GDI errors והחלטתי להחליף את כרטיס הוידאו. באותה הזדמנות, החלפתי גם את לוח האם למשהו מתקדם יותר. לאחר הרכבת המחשב מחדש, המאווררים עובדים לשבריר שניה והכל כבה. חשבתי שזה סימן לקצר. הוצאתי את כל החלקים ובניתי את המחשב במפוזר על השולחן. לחיצה, ושוב, פעולה לשבריר שניה והכל כבה. החלטתי להחזיר את לוח האם הקודם, אולם עכשיו, גם הלוח הזה בנוי בתוך המארז, או, על השולחן, עושים את אותה תוצאה של פעולה למשך שבריר שניה והכל כבה. לא נותר לי להניח אלא שספק הכוח פשוט נגמר משום מה וצריך להחליפו. לפני שאני קונה ספק חדש, רציתי לקרוא מה אחרים חושבים על התופעה. אולי יש עוד דבר שטרם ניסיתי. מער…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
האם הזכרונות הבאים טובים בביצועיהם? לינק - http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10680
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שאלתי את החנות שאני רוצה לקנות ממנה מחשב ואמרתי להם שאני מחכה ל-22 לירידת המחירים ושאלתי אותם אם גם הם מוכרים מעבדים במחיר החדש אבל הצטערתי לחגלות שהמחיר שמצוין ב-hwzone הוא ל-1000 יחידות אבל אני יודע שיש עדיין הוזלה במחיר... אז כמה ירדו המחירים לשוק הפרטי למעבדים e6600 או e6420?
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי תופעות מוזרות ולא מוסברות, נתחיל בפשוטה ביותר שוינדואס זוחל אחרי פרירמוט ו"נתקע" לכמה שניות המון פעמים וצריך לחשוב הרבה (בכל מערכת הפעלה) זה לא אופייני, נמשיך במשהו חדש שהתחיל לקרות בזמן האחרון, יום אחד עשיתי ריסט, פתאום מופיע לי המסך שבו אתה בוחר כיצד אתה רוצה להעלות את הוינדואס (SAFE MODE וכו'...) לחצתי על נורמל, והמסך פשוט נתקע ! גם המסכים האחרים נתקעו. אז פירמטתי התקנתי וינדואס, סיימתי להתקין את הוינדואס, אני עושה ריסט ושוב קורה בדיוק אותו דבר, וככה פירמטתי 4 פעמים, אני יודע שפעם הבאה שאני עושה ריסט, שוב לפרמט. נמשיך בעוד בעיה, שמעידה על הזכרון, היה יום אחד שהמחשב סירב להעלות את הוינדואס ולא עשה בוט מדיסק במשך איזה 4 שעות, ניסיתי ויסיתי ושום דבר לא …
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
מה דעתכם על המעבד AMD Socket 939 Athlon 64 FX-55, 1MB L2 Cache, 64-bit Processor והאם יש מעבד יותר טוב? אני לא מבין בזה כל כך אז אני צריך עזרה... ורציתי לדעת איזה סוג של זכרון הכי טוב יעבוד עם המעבד הזה (ולוח אם nForce 4) סליחה שאני נוב
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
רציתי לדעת על איזה ערכת שבבים מבוסס הכרטיס ואיזה כרטיסים עתידים לצאת עם ערכות שבבים טובות ל AMD 64BIT 3000+ ומתי? (וכמובן אם יש מחירים משוערים)
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני לא רוצה לטעות בקנייה שלי
-
-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי נייח חדש e5400 לוח אם אסרוק גי 31.אני מעוניין לחבר את הכרטיס מסך מהמשחב הישן(9600) לצפות בסרטים וכו בטלויזיה (מכיוון שבמחשב החדש אין יציאות מלבד vga).משום מה כשאני מחבר את הכרטיס מסך (יש לו יציאת אס וידאו)ומחבר את המסך לא קורה כלום.ניסיתי בביוס לשנות ולא עוזר.פליז תעזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
הדגם : PQI 512MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x256MB) Mirrored Black Copper 2-2-2-5 רציתי לדעת אם הוא תומך צ'יפ TCCD .. ואם לא אז איזה כדאי? (256*2) תודה.. עדיף Pqi או corsair ..תודה!
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
באמת אחלה ביקורת, תמשיכו ככה. לדעתי הוספת תמונה של פאנל ה-I/O האחורי של הלוח הייתה מועילה מאד. ( במיוחד לכל אלה שמדפדפים מהר בין הדפים, ו\או לא עוברים על הרשימה שאכן מצויה שם, אך בכל זאת רוצים לדעת לדוגמה אם יש חיבור מקבילי למדפסת, כמה מחברי USB יש מאחור וכו' ) משהוא כזה : http://hwzone.co.il/reviews-files/p5b/P5B-D_09s.jpg http://hwzone.co.il/reviews-files/p5w64/P5W64-WS-Pro_15s.jpg
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי שני זיכרונות של 512 ואני מעוניין לקנות להם גופי קירור אם מישהוא יוכל להמליץ לי על גופי קירור מסויימים,יבורך בתודה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מישהו הביא פה ביקורת קטנה עליו.. וכמו שהבנתי.. הוא לא מתפקד טוב ב-OC או משהו כזה.. מישהו יכול לפרט?
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
http://www.pc-spot.co.il/index.php#newsitemEpZluFuFuENZxKkMju
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בחנות מחשבים שלא אזכיר את שמה, המליצו לי לשדרג את המעבד 4400 ל-4800 (Athlon dual-core) בעת קניית המחשב. שאלתי היא האם זה סתם נסיון לסחוט ממני עוד כסף או שמא באמת יש הבדל במשחקים המצדיק את המחיר הגבוה ב-120 ש"ח. העניין הוא לא סכום הכסף הפעוט אלא העובדה שעוד שדרוג ועוד שדרוג ובסוף מחיר המחשב יהיה הרבה מעבר לתכנון המקורי. חשוב לציין שהמפרט שעליו מדובר כולל כרטיס מסך 1950PRO+ 2GB זיכרון. ככה שלא נראה לי שיש צורך סתם לחזק את המעבד. בחנות בכל-מקרה אמרו לי שההשקעה כדאית. אשמח לקבל תשובה...
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
תגידו מה החיסרון של הלוח הזה חוץ מה ה667 Model ConRoeXFire-eSATA2 CPU LGA 775 for Intel® Dual Core Pentium® D / Pentium® 4 / Celeron® D, supporting Core 2 Duo Desktop (Conroe), Presler and Cedar Mill processors - FSB 1066/800/533 MHz - Supports Hyper-Threading Technology - Supports Untied Overclocking Technology - Supports EM64T CPU Chipset Northbridge: Intel® 945P - Southbridge: Intel® ICH7R Hybrid Booster CPU Frequency Stepless Control - ASRock U-COP - Boot Failure Guard (B.F.G.) Memory Dual Channel DDRII memory technology - 4 x DDRII DIMM slots - Supports DDRII 667/533 - Max. capacity: 4GB Slots Supports ATI CrossFire - 3 x PCI slots - 1 x PCI Express x 16 slot -…
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
עם כרטיסי קול ומסך שמתאימים לדרישות שלי ועם 768 זכרון DDR שאני מרוצה ממנו הגעתי למסקנה שהדבר היחידי שאני צריך להחליף עכשיו בשביל לשפר את ביצועי המערכת שלי זה את מעבד ה AMD Athlon XP 2000 1.67GHz שלי שידרוג המעבד מתקשר כמובן ישירות ללוח לכן השאלה הנשאלת היא מה המעבד הטוב ביותר שניתמך על ידי לוח האם שלי או האם גם הלוח אם ישן מידי ועלי להחליפו עבור מעבד סביר (בלא יותר מידי כסף.. כידוע ב2333 קונים היום מחשב חדש) פרטי לוח האם: (מתוך SiSoftware Sandra) Mainboard .Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd (MP Support : 1 CPU(s MPS Version : 1.40 Model : GA-7VAX Version : 1.x System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slot…
-
- 9 תגובות
- 609 צפיות
-
-
תראו למה בתמונה של הזכרונות של OCZ רשום ATI CROSSFIRE ??? מה זה לא מתאים לאינטל פנטיום די ??
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, כיום במחשבי יש שני מקלות של 512mb ב cl 2.5 של ocz , אני רוצה להוסיף עוד סטיק של ocz הוא 1gb והcl שלו הוא 3, רציתי לדעת אם העלאת הcl ל3 תפגע בביצועים או שבעקבות הגדלת הנפח משמעותית הביצועים יעלו בצורה ניכרת, תודה רבה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי יש לי את הלוח זה של גיגה בייט , אבל כנראה כפתור הרסט הקטן שעל המארז לא עושה ריסט איפה זה נמצא על הלוח אם תודה לעוזרים כאן יש את המדריך בקישור הזה http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/Manual_Model.aspx?ProductID=2993
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
הזיכרונות האלה עובדים במתח של 3.2V בתיזמונים של 2-2-2-8... עכשיו אם אני משאיר את התיזמוני סטוק 2-3-3-8...אבל עם מתח של 3.2V לכמה MHZ אני מגיע??..ל250??..יותר??.פחות?? ואם אני מעלה עוד קצת את התיזמונים למשהו כזה...3-3-3-8...איזה מהירות??
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,145 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח סה"כ 1,800 ש"ח כפי שאתם רואים אני לוקח שילוש מבוסס A64, מה שחסר כאן זה הזיכרון. אני אזמין היום אם אני אספיק אז אין לי כ"כ זמן לקרוא ביקורות. התקציב הוא עד כ 2450 - 2500 שקל. מה הזיכרון הכי טוב שאפשר לקחת ? (מתכנן OC ) עוד משהו קטן ששכחתי להזכיר. אני קונה מהדובים אז אם אפשר שהזכרון יהיה משם. (הם הכי זולים שמצאתי, חוץ מ KSP שאין להם לוחות נורמאליים) או אם יש חנות באותו המחיר או פחות אתם מוזמנים להגיב
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-