מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
הי התלבטות שלי היא בין amd 3800 64*2 לבין מעבד אינטל מסדרה d אישית אני מעדיף את האתלון אך השאלה אם המעבד מחזיק מעמד זמן רב כמו האינטל מתוך הנחה שלךא יבוצע אוברקלוקינג שאלה נוספת מתוך מחסור במשאבים האם יש הבדל בבצועים ביו 2 זכרונות של 1024 לבין 4 של 512 תודה
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני בחרתי במעבד AMD SEMPRON (2800+) - 256K Cache - אבל לא ראיתי שכתוב שהוא במהירות 533 FSB איפה אני יכול למצוא מעבד זה במהירות הזאת ועוד שאלה על לוח אם מתאים...שיכלול כרטיס מסך מובנה... תודה
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי לוח של gigabyte מסוג GA-7N400-L ואני מעוניין לדעת מה המגבלה של כמות המקום שאני יכול להתקין עליו כלומר כמה giga או כמה הארד דיסקים... תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין ה-DFI Lanparty SLI-DR לבין DFI Lanparty SLI-D או MSI NEO4 Platinium SLI עכשיו האם שווה להוסיף עוד 250 שקל בשביל SLI-DR ? והאם כדאי בכלל לקנות את ה-MSI הנה המפרט שהזמנתי: Amd dual core 4400+ eVGA 7800GTX KO 2gbx1 ocz platinium 2-3-2-5 ocz 520w powerstream antec P160 DFI Lanparty SLI-D (הזמנתי כבר אבל אני לא בטוח) WD 250gb sata2 16mb עכשיו בקשר למפרט אני חייב שתעזרו לי עם זה זה ממש חשוב SLI-D SLI-DR מה ההבדל והאם כדאי? או בכלל ה-MSI המפרט מיועד לרוב לגיימינג יש מצב ל-OC בעתיד.
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מכיוון שאני שומע הרבה פעמים שצריך לבדוק עדכון, אז החלטתי לבדוק, אבל קצת הסתבחתי. יש לי מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+ הגעתי לפה: http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_14098,00.html מפה אשמח לקבל עזרה- יש דרייבר עדכני למעבד שלי? (יש לי XP) תודה.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לבנות מפרט למישהו, מפרט די יקר למשחקים ועריכות תמונה בדו מימד בעיקר. אני צריך למצוא לוח, שתומך בכלל הטכנולוגיות החדישות- pci-e,sata2,firewire,spdif וכו', שיתמוך ב-SLI ושיהיה לAMD כלומר בתושבת 939. עד כאן הכל פשוט נכון? אז הנה הקאטש. הבחור רוצה לחבר כ-6 רכיבי IDE.. ולכן צריך לוח עם יותר מ2 סלוטים של IDE. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי לוח כזה לאף חברה - dfi,gigabyte,abit,asus,msi אלו החברות בהן חיפשתי לוחות. אולי תוכלו להושיע אותי? (ד"א מצטער אם הנושא לא שייך לפורום, אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים).
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה (חודשיים) שאני מדליק את המחשב יש רעשים של אחד המאווררים... ורק אחרי איזה 15 דקות מהדלקת המחשב זה עובר.. החלטתי לפתוח את המארז וגיליתי שזה מהמעבד.. עשיתי רוח ויצא מלא מלא אבק... הכנסתי קיסם וניקיתי טיפה אך עדיין הרעש לא עובר !! מה אפשר לעשות !? האם מומלץ להוציא את המעבד ?! מה אתה מציעים.. בבקשה תפרטו תודה רבה לכולם !
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני קונה ממש בקרוב מחשב עם מעבד E6600 זכרונות TWINMOS 4096MB (1024X4) DDR2 667MHz CL5 רציתי לשאול אם אפשרי לעשות OC לזכרונות MH667 לא מתוכנן OC רציני ובכלל אשמח להסבר קצר על מה המגבלה של הזכרונות האילה לעומת 800MH תודה ניר
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מצאתי בSKYPC F2-6400CL5D-2GBNQ http://www.skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=15&Cat2ID=0&pid=F2-6400CL5D-2GBNQ# הוא טוב? או לקחת משהו אחר? חשוב שיהיה מSKYPC בלבד DDR2
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין sdram ddram ו rdram ומה זה ddr ddr2 ו ddr3 תודה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
האם במישחקים ישנים נגיד מ2005 ומ2006 שהם לא תומכים בריבוי ליבות....אני יקבל 2?או 1? והאם זה מספיק?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אהלן האם יורגש הבדל כלשהו בין המעבדים האלו לניידים (Core i3/i5 Sandy Bridge)? רוב השימוש הוא בסיסי, ושם מן הסתם אני לא ארגיש שום הבדל, אבל בפעולות קצת כבדות יותר שאני עשוי לבצע מדי פעם (עריכת וידאו למשל) האם יהיה הבדל משמעותי ששווה את ההשקעה? תודה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/reviews/Intel/865PE/ כל הלוחות החדשים בביקורת והשוואה לכל המעוניינים....
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי את הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX ואני רואה באתר של NVIDIA כמה דברים שרלבנטים לגבי (יש לי AMD) : NFORCE4 NFORCE4 AMD\INTEL X16 NFORCE4 FROFESSIONL איזה מהם להוריד ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
כמה גבוה אפשר לטפס עם ערכת השבבים B760? בדקנו את אחד מלוחות האם היוקרתיים אשר מבוססים על ערכת השבבים הצנועה מבית אינטל - ROG STRIX B760-F GAMING WIFIלכתבה
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
- 2 followers
-
-
שמעתי שהוא אוברקלוקר מעולה .. אבל הוא ישן לא ? ואיך הביצועים בבקשה חוות דעת
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי, אולי כדאי יהיה לציין מראש שאני חדש פה, כי בהתאם אני גם אשאל שאלות מפגרות להפליא...התנצלותי הכנה מראש. אני שוקל לקנות מחשב חדש. אך כרגע, מהרבה בחינות, הייתי מעדיף לקנות רק את הבסיס (זכרון, מעבד, לוח אם, ומארז), ואת השאר אני אעביר מהמחשב שיש לי כרגע, ואשפר בהמשך. הייתי מאוד רוצה מחשב מבוסס על64 bit של AMD, אך אני יודע כי הנושא בעייתי מהסיבות הבאות: 1. לוחות מבוססי 754 יישארו פחות או יותר באותו מצב, כי אין הרבה לאן להתקדם איתם, ולכם מדובר בסוג של בזבוז, היות והתכנון הוא שהמחשב יחזיק לפחות 5 שנים הלאה. 2. לוחות מבוססי 939 הם יקרים והמבחר הוא אפסי (אם בכלל. אני די בטוח שראיתי איזה לוח ב-KSP, אבל לא יותר מזה). הבעייתיות ששמעתי לגביהם היא בעיקר מכיוון שהם חדשים: המחיר גבוה…
-
- 9 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שאלה 1: האם יש הבדל משמעותי בין שני זוגות הזכרונות הבאים: http://gcomputer.co.il/pl_product~VS2GBKIT667D2~151~648.htm http://gcomputer.co.il/pl_product~OCZ2SE8002GK~151~647.htm שאלה 2: האם העניין של הENERGY EFFICIENT 65W במעבדי AMD משמעותי? כי כנראה שאני יקנה אחד שאין לו את זה זה קריטי או לא?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני דיי חדש פה אז: מישהו יכול להסביר איזה ליבות יש ומה הבדל??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
טוב עוד חודש בערך אני קונה מעבד כפול ליבה 3800 2.0gh אז עד כמה אני יכל להגיע עם OC לא הכי כבד (למרות שיש לי לוח טוב ) כי למשחקים שיהיו צריכים 2.4+++gh .... אז אני לא יכל להפעיל????
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב בעל מעבד e6300 קונרו ואני מחפש לוח מתאים , מצאתי דיל עם לוח אם ASROCK 945G-DVI המוכר בחנות אומר שהלוח הזה לא יתפקד טוב עם המעבד ותוך כמה זמן יווצרו תקלות וזה ינבע בגלל הציפסט 945. רציתי לדעת מה ההבדלים בין 945 ל ל965(אינטל) והאם זה הבדל משמעותי ואני ירגיש בזה (זה מקפיץ לי את המחיר) המחשב נועד למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני קונה מחשב בקרוב ואני קונה אותו עם 1GB RAM 667 ואני מתכנן לשדרג אותו ל2 GB כשאני אראה צורך. אז מה עדיף, לקנות עכשיו 2 של 512 ואז (אחרי שנה~) לקנות עוד שני 512 ככה שיהיה לי 4 סטיקים של 512? או לקנות עכשיו סטיק 1 של GB ואחרי שנה להוסיף לו עוד 1GB. בעיקרון הייתי קונה סטיק אחד של 1GB ואז משדרג אבל אז הוא לא יעבוד לי על DUAL CHANNEL ויהיה לי זיכרון די חלש למשך שנה שלמה לא?
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה זכרונות לקחת בתחום ה 1200 שקל(שזה יהיה 1024 זכרון) יש לי את אלה של PQI http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1106_1110&products_id=6154 אם יש לכם משהו יותר טוב להציע ההצעה תתקבל בברכה (עדיף שזה יהיה מפנדה למה אני קונה משם את המחשב) תודה רבה לכל העוזרים !!!!! ואם אפשר להסביר לי את העניין של התיזמונים או לתת לי קישור העיקר שיהיה בעברית כל העניין של הCAS וכל התחרווד מסביב תודה רבה לכל העוזריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
טוב אפשר להגיד שהלוח שלי מת (פרטים בפורום תמיכה טכנית..) עכשיו על איזה לוח אתם ממליצים למעבד אינטל סוקט 478 800 MHZ התקציב עד 500 ש"ח (אם יהיה עוד כסף - אז אני אהיה יותר גמיש בסה"כ אני רוצה לוח טוב שיחזיק OC נחמד ,ויהיה איתי עד המחשב הבא - כך שאני לא צריך לוח "סוף הדרך" עדיפות גבוהה לDFI (עד עכשיו היה לי ASUS - הייתי די מרוצה - אין לי מושג למה הלך הלוח) ואם אפשר - מקום שמוכרים בו DFI בירושלים תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
חברים שלום הבאתי מעבד AMD Phenom 9950 Black edition אך ששכחתי לבדוק משהו חשוב וזה התאמתו ללוח אם, ל]ני שתקפצו עם כל מיני משפטים הלוח כן תומך במעבדי AMD Phenom וכרגע מורכב עליו הphenom 9600 אך בדקתי באתר של GIGABYTE והלו אם שברשותי שהוא מדגם GA-MA790FX-DQ5 תומך רק עד מעבד Phenom 9750 אחרי עדכון ביוס לF6, שאלתי בעניין האם חשוב להחליף את הלוח אם דחוף בשביל המעבד או שניתן לעבוד עם המעבד החדש על הלוח אם הנ"ל אחרי עדכון קושחה? אם ניתן לעבוד אז מה יהיו ההשפעות על ביצועים ועל החלקים? הודה לכם על תשובותיכם.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-