מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח אם ישן של asus p5gd1 עם sucket 775 ומעבד pentium 4 540 3200 prescut המעבד עשה את שלו ורציתי לדעת אם יש מעבד לא יקר מדי שאני יכול לקנות ולשים במקומו(החזיק 5 שנים) ואם כן מאיפה.... תודה רבה אבי
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה ההבדל בין זכרונות 'רגילים' (שלא כתוב בשמם/ליד השם שלהם את המילה 'Value') לזכרונות שמצורפת המילה 'Value' לשם שלהם?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בע"ה ויש לי כמה שאלות... 1-איך הלוח אם הזה GIGABYTE GA-P35-DS3L ? הוא יספיק לי לכמה שנים טובות..[מבחינת הרצת משחקים כבדים וכאלה...] אני יודע שה-P45 יותר טוב אבל אין לי כסף =[
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
מקריאה של כמה נושאים פה בפורום, הבנתי שיכולה להיות בעיה עם אני אחבר 4 סטיקים משום שהמעבד של AMD מגביל אותם? זה נכון? אני רוצה להוסיף שני סטיקים של 512MB בנוסף על השניים שכבר יש לי, כך שיהיה לי 2G, מה בדיוק יקרה אם אעשה זאת? המהירות של הזכרונות תרד? להסיר את הסטיקים שיש לי ולקנות 2G זו לא אופציה גם כלכלית וגם כי אני לא מתכוון לזרוק את הזכרונות לפח.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום הלוח אם שלי ממש חם בערך כ 12 מעלות יותר מהמעבד ??? מגיע במאמץ ל60 מעלות !!! ממה זה בא??? יש לי 4 מאווררים במחשב שמסודרים טוב והאם ניקוי אבק יוריד לי את הלוח ב30 מעלותת ?!?!
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שמעתי שהוא אוברקלוקר מעולה .. אבל הוא ישן לא ? ואיך הביצועים בבקשה חוות דעת
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון 333/2700 אבל אני לא יודע של איזה חברה - לאיזה חברה יש זכרונות טובים? ( לא במחיר של 27,954,975 ש"ח) ד.א - הלוח אם הוא EOPX 8RDA.
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם למעבד AMD Athlon XP 3000+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU וזכרונות ddr 3500 לוח שיהיה טוב ושל חברה טובה תקציב טוב לא מופרז
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, באיזה רמה שווה הכרטיס המובנה של הלוח של הפטאליטי, ה- X700 בהשוואה לכרטיס חיצוני? תודה רבה ושבת שלום...!
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=9738 מישהו מוכן להסביר לי איך "סיליקון יותר טוב" משפיע על ביצועי המערכת?
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אהלן חברה נתקלתי בבעיה קטנה ואני צריך עזרה בבקשה ברשותי לוח (דיי ישן) Abit nf8 עד לא מזמן השתמשתי בשני זכרונות של crossair ddr400 256mb שעבדו במקביל (dual channel) לאחרונה המחשב התחיל לקרטע ובשביל למשוך איתו עוד קצת עד שישבוק חיים ונחליף אותו רכשתי עוד סטיק של TwinMos 512MB עכשיו הבעיה הקטנה היא שבלוח יש רק שני סלוטים לזכרונות מה שאומר שעם מה שיש לי כרגע אני יכול להגיע מקסימום ל-768 אבל פה הבעיה כשאני שם במקביל שני סטיקים אחד של 512 ואחד של 256 הוא קולט רק את ה-512 ניסיתי להפוך את המיקום שלהם(יש רק 2 אופציות) וזה עדין ככה ניסיתי גם לאפס את ה-CMOS.. לא עזר עכשיו כל אחד מהם בנפרד עובר רגיל.. מישהו יודע איך לפתור את זה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב חדש ואני מאוד מבולבל מההצעות לגבי מעבדים. קראתי שיש מעבדי 2 ו-4 ליבות. העניין הוא שאני לא ממש מצליח להבין.נגיד ניקח את הפירוט הבא Model Intel® Core™2 Duo Desktop Processor E8400 CPU Speed 3.0 GHz Bus Speed 1333 MHz Bus/Core Ratio 9 L2 Cache Size 6 MB L2 Cache Speed 3.0 GHz Package Type LGA775 Manufacturing Technology 45 nm Thermal Design Power 65W Thermal Specification 72.4°C VID Voltage Range 0.85V – 1.3625V כתוב שהמהירות כי 3GHZ.זה המהירות של שתי הליבות ביחד או של כל ליבה בנפרד? באיזו מהירות כל ליבה עובדת? כי ראיתי שאלה של 4 ליבות למעט ה-I5 וה-I7 גם לא עוברים את ה-3GHZ מהירות שעון אז מה ההבדל בעצם? אני פשוט רוצה מחשב שיריץ לי את …
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אם אני מחבר כרטיס מסך של AGP 4ל AGP 2 בכמה זה ישפיע עליו ? יש לי את שני הכרטיסים האלה: הראשון: Display Video Adapter NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D Accelerator nVIDIA RIVA TNT2 M64 השני: Video Adapter NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (64 MB) הראשון של AGP X 2 והשני של AGP X 4. לוח אם: Motherboard Chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133 תומך ב X2 עדיף לי לחבר את הראשון או השני? או שזה בכלל לא משמעותי? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים הציעו לי לקנות מחשב מצויין אבל עם לוח של FAXCON ??? מישהו יודע ? מכיר ? ואם לא איזה לוח אתם מציעים ??? נ.ב אמרו לי לקחת זיכרון DDR רגיל . ולא DDR 2 האם זה נכון ?? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי..קניתי מחשב חדש מאייבורי ובין היתר לוח האם שלו הוא gygabyte GA-P35_DS3, והזיכרון שהזמנתי הוא OCZ 1GB*2, בקיט(DDR2) ובמהירות של 800MHZ. עכשיו הורדתי תוכנות לזיהוי רכיבים CPUZ והתוכנה אומרת שהזיכרון עובד על 400 MHZ. האם זאת טעות של התוכנה או שאייבורי הביאו לי זכרון עם מהירות נמוכה יותר?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום. רציתי לשאול אם הבנתי נכון מעבדי INTEL לא נישרפים אם הם מתחממים יותר מדי, בהדרגה אלא הם פשוט מתכבים עד שהם מתקררים ואז נדלקים שוב, האם מעבדי AMD החדשים גם כן מתכבים כאשר הם מתחילים להתחמם יותר מדי, ואז אפשר להדלחיק אותם שוב? ומה זה בדיוק ההיט סטים החתיכת מתחכת ליד המעבד על הלוח אם? איך היא בדיוק מקררת את המחשב? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם : AMD K8N-E Deluxe והתקנתי ווינדוס וחיברתי את המודם ליציאת רשת בלוח אם וזה כל הזמן עושה לי שגיאה בהתחברות התקשרתי לתמיכה טכנית של האינטרנט והוא אמר לי שצריך להתקין driver של הכרטיס רשת בדקתי בדיסק של הלוח אם ולא מוזכר שם כלום על האינטרנט (במחשב הישן שלי גם לא מוזכר כלום על כרטיס רשת וזה עבד) מה לעשות? (חיפשתי באתר של asus ו nvidia ואין להם שם driver לכרטיס רשת של הלוח אם)
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אם יש לי כרגע במחשב שני כרטיסי זיכרון במהירות 1333MHz כל אחד של 2GB ואני רוצה לשדרג ל8GB(להוסיף עוד שני כרטיסים של 2GB של 1600MHz) האם הזיכרון יפעל לפי המהירות האיטית? או שכל דואל צ'אנל פועל בנפרד ואז יהיה 4GB שיעבדו במהירות 1333 ועוד 4GB שיעבדו במהירות 1600? תודה מראש!!
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/systems/showdoc.aspx?i=2611
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מעוניין לדעת איזה מעבד ואיזה לוח אם הם הכי חזקים היום בשוק, אשר יהיו הטובים ביותר למטרות גרפיקה כבדה מאוד! (ואם אפשר לינקים לחנויות של מה שאתם מציאים לי) תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
תקשיבו יש שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן... יש לי לוח אם : Intel Cherry Creek D915PCY , סוקט 775 . איזה מעבדים אני יכול להתקין בו ? כי אני יודע שהקנטספילד הוא 775 וניראה לי קצת מוזר לשים מעבד כזה חדש על לוח אם מלפני שנתיים וחצי... וגם יש סיכוי שבעתיד אני אחליף מעבד (כרגע יש לי 3 GHZ עם HT בתוצורת proscott ) למשהו עם 2 ליבות כי אני יודע שבעוד שנה משחקים יהיהיו חייבים את זה, אז אני אוכל להחליף מעבד בלי להחליף לוח אם ? כמה אתם אומרים שיעלה מעבד 2.6 DUEL CORE בעוד כשנה - חצי שנה ? ושווה לי בכלל להחליף כי כרגע אני כיתה ח' ואני יודע שביכתה י' כבר לא ייצא לי לשחק כזה הרבה...
-
- 5 תגובות
- 602 צפיות
-
-
האם יש איזה אתר שמפרט מה ההבדלים ביניהם.. אני מתכוון כמובן ל- venice, newcastle, winchester וכד'...
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב עם מעבד amd 3200 339 האם יש לוח אם למעבד הזה שכולל בתוכו כרטיס מסך מובנה שמספיק למשחקים כמו הפלייטסימולטור תודה
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני בונה מערכת לעבודות גרפיקה כבדה ותלת מימד, בחרתי במעבד DUALCORE 830 של אינטל וכרגע אני מחפש את הטרייד אוף הטוב ביותר להשקעה בלוח/זכרון : האים כדאי ללכת על צ'יפסט 945 או 955? מה ההבדלים? ביצועי RAID או ממש הבדלי תיזמונים ומהירות אמיתי של הלוח אחד מול השני שיצדיקו את 100 הדולרים אקסטרה. מבחינת זכרונות: 667 מה"ץ או 533? שוב , כאן גם יש את אותם 100 דולרים הבדל המפרידים, ושוב נדרש מחשב היכן להשקיע, ואם כבר שמים: ראיתי שיש קונפיגורציות עם 2 מודולים וקונפיגורציות עם מודול אחד, מה ההבדלים? כלומר אם אני מעוניין בזכרון מע' של 1 ג"ב מה לשים, ויש לזכור כי עליו להיות מהיר (אבל כמובן תקציבי במדיום :-)) מה הייתם ממליצים? התקציב למערכת הוא כ-7K והיא מורכבת מחמישה חלקים בלבד: לוח אם, …
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-