עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by CoHeN16,

שאני מרכיב זכרון חדש במחשב ... לפי מה אני קונה ? מהירות הלוח אם ? [איך אני מוצא אותה? ] מהירות הזכרון ? [איך ? ] DDR1\DDR2 ... איך אני יודע מה יש לי? תודה רבה !!

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by cyberX,

1)מתי המחיר של ה-9300 יהיה בסביבות ה- 1100-1300 ?? 2) מתי ה-9450 יוצא וכמה הוא יעלה בארץ ותוך כמה זמן ירד המחיר שלו באיזה 300 שקל לפחות ?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  3. Started by ras81,

עשיתי השוואה ולא ראיתי ממש הבדלים. מישהו יכול לעזור לי.... (אני מדבר על S3 עם גירסאת ה965)

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by TermiNal,

בניתי על ה-A-DATA אבל לא יהיה אותם במלאי בזמן הקרוב, לכן רציתי לדעת האם יש זכרונות טובים ( 512 ) גם ל-OC וגם לעבודה רגילה בתקציב של עד 700 שקל מהחנות http://www.noacomp.co.il תודה.

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  5. שאלתי היא : בלוחות שיש ארבעה סלוטים אם אפשרות לשים זיכרונות DUAL ,לרוב הסלוטים הם : שניים בצבע אחד ועוד שניים בצבע שונה האם יש חשיבות היכן שמים כל זיכרון וזיכרון ,או שכל הסלוטים שווים ואין חשיבות למיקום הזיכרון ב- DUAL ?

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by nesber,

אמרו לי שכשמרכיבים מעבד AMD צריך למרוח משחה תרמית. מה זה אומר, והאם כל החנויות אמורות לדעת לעשות את זה.....? :

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  7. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב (מאחר והמחשב שלי שבק חיים ) ואני זקוק לעזרתכם בנוגע לכמה סוגיות. דבר ראשון, ואני לא המבין הכי גדול, באמת שווה כרגע לקנות את הX58? שמעתי שהם רק זמניים ושאינטל מתכוונים לצאת בCHIPSET חדשים נורא בקרוב ולוחות הX58 ייצאו לגמרי מהשוק או לפחות שמחיריהם יצנחו. זה נכון? דבר שני, בלוחות הX58 הקיימים קיום, ויכול להיות שאני טועה, שמתי לב שישנם כאלה עם 6 סלוטים לזכרונות וכאלה עם 4. האם ההבדל הוא קריטי בהשפעת על המערכת? דבר שלישי ואחרון, עוד בר אליו שמתי לב בלוחות הוא, שחלקן תומכים ב 3way sli, וחלקם לא, מה בדיוק זה אומר? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  8. Started by oren12,

קניתי לפני כחצי שנה מחשב עם 2 ג'יגה זיכרון מסוג G.Skill 2GB 800Mhz DDR2 CL4 4-4-4-12 עכשיו אני מעוניין לקנות עוד זיכרונות, השאלה שלי היא כזאת: אני חייב בדיוק את אותם הזיכרונות אם אני רוצה להוסיף?? או שאני יכול לקחת סתם עוד זיכרון ג'יגה של איזה חברה פשוטה וזולה יותר??

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by ovadia10,

מה עדיף? GIGABYTE GA-EP45-DS4 או GIGABYTE GA-EP45-DS3R הכוונה מה עדיף DS4 או DS3

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  10. יש לי gefore 4mx מובנה על לוח של CHAINTECH דגם 7NIF2 עם מעבד +ATHLON 1700 . יש לי 512 mb ddr במהירות 333 ,כאשר מתוכם מופנים 64 לכרטיס מסך. .אני עובד על XP אני יודע שאני יכול לשנות בביוס את הזכרונות לכרטיס מסך , כך שיהיו 128 . מה עדיף לתת למחשב 384 ולכרטיס מסך 128 או להשאיר על 64. תודה מראש שרון. אגב,מה דעתכם על הלוח והחברה המייצרת.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by Jook,

שלום, אני מחפש את לוח האם הבא: Shuttle AN50R nForce3 150 Athlon 64 Skt754 DDR ATX Motherboard w/Audio, Gigabit LAN, RAID/Serial ATA Retail לא מתאצי אותו בשום מקום בארץ , מישהו יכול אולי לעזור לי ? וגם, איך הלוח אם הזה ? תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. לפני כמה ימים הרכבתי מחשב מחלקים ישנים שהיו על המחשב שלי, ומספר רכיבים חדשים שקניתי, בכל מקרה, לוח האם הוא asus p4b533 והתקנתי עליו זכרון corsair twinx 400mhz שלא השתמשתי בו, כמובן שהלוח לא תומך במהירות אבל בעת התקנת ווינדוס אני מקבל הודעה על memory dump או משהו כזה, ואני לא חושב שהזכרון אמור לגרום לבעיות, בנוסף לכך התקנתי מעבד p4 2400b, והמכפלה נעולה על 13, מה שגורם למעבד לעבוד במהירות נמוכה ממה שהוא אמור לעבוד עליה.

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  13. Started by zeveltari,

לפני מס' ימים החל המחשב שלי לעשות בעיות. האיתחול מאפס עד למצב עבודה לקח כמעט חמש דקות. היו הודעות בדבר GDI errors והחלטתי להחליף את כרטיס הוידאו. באותה הזדמנות, החלפתי גם את לוח האם למשהו מתקדם יותר. לאחר הרכבת המחשב מחדש, המאווררים עובדים לשבריר שניה והכל כבה. חשבתי שזה סימן לקצר. הוצאתי את כל החלקים ובניתי את המחשב במפוזר על השולחן. לחיצה, ושוב, פעולה לשבריר שניה והכל כבה. החלטתי להחזיר את לוח האם הקודם, אולם עכשיו, גם הלוח הזה בנוי בתוך המארז, או, על השולחן, עושים את אותה תוצאה של פעולה למשך שבריר שניה והכל כבה. לא נותר לי להניח אלא שספק הכוח פשוט נגמר משום מה וצריך להחליפו. לפני שאני קונה ספק חדש, רציתי לקרוא מה אחרים חושבים על התופעה. אולי יש עוד דבר שטרם ניסיתי. מער…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  14. אני רוצה לקנות קירור חדש למעבד כי הסטוק לא מספיק לאוברקלוק .. ורציתי לקנות או את ה TT הזה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1856&CatCode=414 או את של זלמן הזה : http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnaharia ואני לא ידוע איך מחברים אותם במקום הקירור הנוכחי .. אמרו לי שזה קשור לתושבת בלוח אם ואני לא ידוע איך קוראים לה .. אם אתם רוצים את הדגם של הקירור שיש לי עכשיו זה : intel e5200 Box Cooler master X dream 4 p775 ואמרו לי שזה תושבת LGA 775

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by meir3420,

שלום לכולם... יש לי מחשב ישן יחסית. (לא דואל) עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס XP.... בזמנו כשקניתי את המחשב קיבלתי אותו עם כרטיס זיכרון Elixer 256Mb DDR 400Mhz CL3 כיוון שרציתי להשתדרג קניתי Kingston 512Mb DDR 400Mhz Cl3 יש לי 2 סלוטים בלוח אם לזכרונות וכשחיברתי את שניהם ריח של שרוף עלה מן המחשב אז ניתקתי את ה 256 ושמתי רק את ה 512... האם אני יכול לחבר את שניהם??? אגב כששניהם היו מחוברים המחשב נדלק אבל הווינדוס לא עלה ואז התחיל הריח השרוף..... חשוב להבהיר כי כל אחד בנפרד עובד... אך שניהם ביחד לא... אשמח לתשובה.... כי כמובן שאעדיף לחבר את שניהם להגדלת תפוקת הזיכרון הפנימי במחשב.....

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  16. Started by yambtz,

קניתי אותו לפני שיצאו המעבדים החדשים, אז יש לי P4 2.4B אבל אני רוצנ לדעת אם בעתיד אני אוכל לשים בו מעבד חדש יותר. הוא תומך ב HT ולפי מה שראיתי בביוס הוא יכול להגיע לבאס 300 זה רק מתוך סקרנות

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  17. Started by Kopi8,

היי, אני קונה מחשב חדש ולוח האם שרציתי לא זמין בחנות (זיגזג). הציעו לי שם 2 אלטרנטיבות ואני אשמח לשמוע דעות על הלוחות או לינקים לביקורות. המחשב עצמו מיועד למשחקים ואני לא מתכנן לעשות לו OC. הלוחות שהציעו לי הם: Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_328&products_id=2569 EPOX EP-9NDA3+ Ultra-939 - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_328&products_id=2646 אם זה לא ברור הלוח חייב להיות מהצ'יפסט הזה כי אני מתכוון להשתמש בכרטיס מסך (AGP) שיש לי כבר, ככה שאני צריך לבחור רק בין שניהם. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by locdog,

ה P35C-S3 או ה P35-DS3L זה ממש חשוב בבקשה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  19. שלום אנשיםםםםם!!!! רציתי לדעת באיזו טמפרטורה אמור להיות מעבד של AMD A64Bit 3000? אודה לכם מאודד אם תענו לי. בתודה מראש אלדד כהן.

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by quantoM,

אפשר לשים בלוח הזה 4 סטיקים של 1GB DDR2 800MHz ? שבת שלום, Quantom.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by QQQ,

איזה מעבד עדיף? INTEL P4 3.0GHZ עם CACHE של 2MB או מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939? הם באותו מחיר, איזה מהם יותר טוב למשחקים ויש איזהשהוא משהו טוב שלמעבדים של אינטל יש ולAMD לא?

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by Maor Shahar,

שלום חבר'ה! אני כבר מודה לכל מי שינסה לעזור לי.. אז ככה יש לי כמה שאלות לפני שאני קונה מחשב חדש... בקשר לרכיבים.. דבר ראשון איזה מעבד עדיף כיום... הקורנו E6300 או D950? מה חשוב יותר...? המהירות שעון? או הדגם? דבר שני... איזה לוח כדאי? האם שווה להשקיע בלוחות 975X או ש 965 עושים את העבודה? בכל מקרה איזה דגם מומלץ? תמיד היתי עם ASUS לאחר GYGABYTE אחד... (שהצטערתי עליו) אבל האם ASUS עדין מובילים? או שאולי עדיף INTEL? דבר נוסף מה חשוב יותר... המעבד הגרפי בכרטיס המסך? או הזיכרון? X1600PRO 512MB או X1800 256MB?! לדוגמה.. או שאולי בכלל עדיף NVIDIA? למרות שאני דיי חושב שאני נעול על ATI... עכשיו לזכרונות... עדיף מהירות או כמות? 1GB 667MHZ? או ללכת על 2GB 533MHZ? אולי 1GB 8…

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by haim652,

אז ככה ראיתי במומלצים שיש את זה: Gigabyte GA-G33-DS3R ואני חושב על לקנות אותו, אם יש לכם המלצות אחרות בבקשה תמליצו, עד 600 שקל ככה. חשוב לי שהיה Dual Channel כמובן, ולOC. העדפה לGigaByte ו Asus תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  24. לא משנה א.מ.ד או אינטל.... 512 מגה 400 מג"ה תודה !

25. Started by ido7,

איזה מומלץ ולמה - AMD או INTEL ? quad - duo - tripel ?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים