עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by snik,

שלום אני מעוניין לדעת האים השילוב מתאים למשחקים וסרטים מעבד Core2 dou 7500 2.8 3m זיכרון 2G 1333Mhz Kingston CL-7 לוח אם TP43E COMBO ddr2+ddr3 או P5Q-PLAM G41 v+s+l כרטיס מסך 9800gtx+ 1gbddr3 +dual dvi+hdt תודה

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. רציתי לדעת אם כדאי להשקיע בלוח אם אולטרה שתומך בסטה 2 כי אני לא בטוח שיש לי כסף לזה(לוח) ואם זה שווה הלוח שאני מתכונן לקנות הוא gigabye k8nf-9 , רציתי לדעת אם זכרונות ddr 2 יעבדו על הלוח הזה, גם הזכרונות שיהיו של 1000mgh??? המחשב למשחקים כבדים צריך תשובה מהר(החיפוש לא ממש עזר לי ) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  3. לוח אם : DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D אני צריך לבטל את הכרטיס קול שלא יהיהו היתנגשויות בינו לבין אחד שאני הולך לקניות היום (ב3 וחצי אלף שקלים) אגב... הכרטיס שאני קונה הוא בחיבור פיירוויר תודה חברה !

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by WarNet,

ב-BIOS יש את האפשרות Set Supervisor Password שבמדריך למשתמש רשום שזה מגביל את הגישה למערכת ול-BIOS. השאלה היא,האם הסיסמא הזו מתפקדת כהגנה נוספת על המחשב. אם מאפשרים את הסיסמא הזו,אז כשמדליקים את המחשב ,חייבים להקיש את הסיסמא הזו כדי שייתאפשר boot של מע' ההפעלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  5. שלום לכולם, אני משתמש כרגע עם מערכת בעלת 2*256 מ"ב של RAM בדואל (של חברת HYNIX). אני מעוניין לשדרג את המערכת בעוד 512 מ"ב. שאלתי היא, האם לשדרג לסטיק נוסף של 512 או שאולי כדאי להוסיף מערך נוסף של שני סטיקים של 256 מ"ב בדואל. כמו כן רציתי לדעת אם יש חשיבות למותג במערך השני של הדואל, כלומר האם יש משמעות לכך שכל מודולי הזכרון הם של אותה חברה? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  6. שלום כולם ראיתי כי איפוקס הוצאיו עדיכון לביוס שלהם האם כדאי לעדכן תביוס? אני לא צריך לעדכן כי הכול עבוד בסדר האם כדאי?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by dazzler,

לפני כמה ימים קניתי לוח EPOX 8RDA3I Nforce 2 . רציתי לשאול מה ההבדל בין הלוח הזה לבין EPOX 8RDA3 + NFORCE 2 ??? מדוע הוא עולה 150 שקל יותר ? לפי מה שקראתי בmanual של ה8rda3i הוא תומך בכל הדברים שה84da3 תומך...אז מדוע הוא יותר יקר?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  8. יש לי כרגע מערכת מחשב מבוססת א.מ.ד phenomx3 8650 gigabyte 790gp ds4h עכשיו יש לי אפשרות להחליף למערכת מבוססת אינטל ע"י קנייה של asus rampage formula בשבע מאות ש"ח (יד שנייה) ומעבד e7300בשש מאות ש"ח (אני רוצה אותו כי לפי מה שהבנתי יש לו פוטנציאל או.סי מצויין) ואז להעביר את הלוח + מעבד של א.מ.ד לאחים שלי כדי שיהיה להם מחשב טוב יותר ממה שעכשיו עלות הקנייה היא 1300 ש"ח השאלה שלי אם שווה לי לקנות את הלוח והמעבד הנ"ל של אינטל או שפשוט לשדרג את המעבד הקיים שלי למעבד phenom 2 940 בערך באותו עלות

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  9. בראיון זה עם אריק גיחון מאינטל, אנו מקבלים הסבר על הכלי שהופך את מעבדי Alder Lake לכאלה המתאימים לשלל מערכות הפעלה ומתארי שימוש - ועל האופטימיזציות שנעשו בכדי לדאוג שהם נוחתים אצלנו בכושר שיאלכתבה

10. Started by MeTaLhAmMeR,

לאחרונה כשאני משחק במשחקים ממש ממש כבדים כמו באטלפילד 2142 המשחק נתקע למשך כמה דקות ואז אני יכול לשחק בצורה נורמלית בלי תקיעות... ממה שהבנתי זאת בעיה של חוסר בזיכרון. השאלה שלי היא לעוד כמה להוסיף? יש לי כרגע שלושה סטיקים של 256 שכל אחד מהם מסוג (PC2700 (333MHZ להוסיף עוד 256MB וכבר לקבל תמיכה בדואל צ'אנל וזה יספיק לי? או שלמכור את הזכרונות ולקחת משהו גדול יותר?

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  11. היי, אני זקוק להמלצה ללוח אם עם רייד או כל התקן אחר שיתן לי סך הכל 4X2 חיבורי IDE (6 הארד-דיסקים + 2 סידירומים) - לא לאוברקלוק אני מחפש גם זכרונות (512) וגם מה עדיף 1X512 או 2X265? תודה

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  12. ראיתי באתר שלהם שהם הוציאו גרסאות ל-P5B שנקראת Vista Edition ועוד דומים. מה מיוחד בלוחות אם אלה? במה הם טובים יותר אם בכלל (כמובן בעבודה תחת Windows VIsta)? תודה.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  13. שלום אני מעונין לקנות לוח אשר מבוסס על ציפסט' G45 החדש של אינטל בשביל הHTPC שלי שני הלוחות מכילים את הכרטיס הגראםי 4500HD של אינטל אני לא מתכוון לבצע OC כל שהו,האים יש הבדל בין הלוחות מבחינת ביצועים/אמינות לאורך שנים הלוחות DG45ID-של אינטל EG45M2SH של גיגה בייט תודה גל

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  14. יש לי ג'פורס FX 5200 128 mb ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב מזה למה הוא כבר לא שווה הוא לא תומך בכלל למשחקים חדשים .... וזה מעצבן כזה ... גם לא מתאים למחשב שלי הכרטיס הזה למה יש לי מחשב תותח חבל על הזמן עם כרטיס כזה שכלום לא עובד בו .. אולי אתם יכולים לתת לי הצעת מחיר על כרטיס יותר טוב ואולי אני יעשה טרייד על הכרטיס הזה (עם הוא שווה עדיין ) תודה רבה לכם מראש....

15. מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21780 גרסה E היא הווניס, עלפי הידיעה אי התאימות נובעת מהשינויים בפליטת החום אצל גרסת ה E. הערה: נשמע מוזר, עלפי AMD לאחר עדכון ביוס לא צריכה להיות בעיה.

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  16. היי אני רוצה להןסיף 256MB זכרון כרגע יש לי kingston 256mb ddr333 השאלה מה כדאי לקנות סטיק של kingston של ddr333 או של ddr400 תודה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by netanel38121,

האם הלוח GIGABYTE GA-P35-S3 הוא טוב לאובר קלוק? ואם הוא אפקטיבי ל INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לפני שאני הולך לקנות רציתי מילה אחרונה מפה. תודה נתי.

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by lipa,

איזה מעבד אינטל עדיף ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  19. Started by shaharo,

שלום לכולם אני הולך לקנות את הלוח הבא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_88&products_id=6973 וכתוב שם בחלק של התמיכה בזכרון Memory Four 240-pin DDR2 SDRAM Dual Inline Memory Module (DIMM) sockets Support for DDR2 533 MHz or DDR2 400 MHz DIMMs Support for up to 4 GB of system memory זה אומר שזה לא תומך ב ddr 1? כאילו אם אני יכניס ddr 1 400 mhz זה לא יעבוד כי לפני מה שאני זוכר ddr1 זה 184 פינים לא?

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by neodudu,

חברים, יש לי מחשב נייד של HP שלוח האם שלו לא תקין. חלקים מסויימים (שטוחים) של לוח האם מכוסים במין מדבקה / פלסטיק דק שחור בחיפוש שלי ברשת אחר לוח אם זהה לקנייה, אני רואה שרוב הלוחות הם ללא המדבקה הנ"ל. כמה זה חשוב העניין הזה? תודה לכל מי שיכול לעזור.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. אני קונה מחשב חדש ואני צריך שהחומרה (בעיקר הלוח אם) לא תעשה בעיות בהקלטת מוזיקה מהסינטיסייזר. אחת הבעיות עם לוחות אם קודמים שהיו לי זה איחורים בהקלטות מהסינטיסיזר (MIDI) אם למישהו יש ניסיון בהקלטת מוסיקה מאורגן/סינטיסיזר אני אשמח לשמוע הצעות.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  22. מחפש המלצות ללוח אם עם כרטיס מסך O.B סביר , שיתאים למעבד מסוג INTEL P-D S775 2.8GHz(915) 800MHz/FSB 2X2M-DUAL CORE - BOX עד 500 ש"ח.

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by Load,

הלוח הזה שולט!!! קראתי את הסקירה כרגע שהתפרסמה כאן לא מזמן והלוח הזה הוא מדהים , מבוסס על הצ'יפסט של NFORCE 3 150 GB הבאסה שלא מצאתי אותו בשום חנות עדיין אולי מישהו יאיר את עיניי הנה הסקירה- http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=921&cid=6&pg=5 נ.ב הוא זכה מקום 1 בביקורת.

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  24. Started by rann,

שבת שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מתלבט איזה זיכרונות לקנות.. (המפרט בחתימה) זה או זה.? http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים