מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם יש הבדלים חוץ מבאוברקלוק ומה הם? אני מתכוןן ללוחות ה-NF4U
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אז השאלה היא בעצם: האם משתלם לי לקנות את החלקים האלו? במידה ואני יחליט לקנות אותם, איזה ספק כוח לקחת? בגלל ששאלתי גם על ספק כוח אז ככה שתדעו שיש לי כרטיס מסך: ג'יפורס 6800 (asus) ומהחשב יפעיל את המערכת מצוין מפני שיש לי גם DDR512x2 אז בעצם המחשב שלי יכול ליהיות מושלם (מצדי) רק אם אני יוסיף את הספק (שתמליצו לי עליו) ומה אתם אומרים על החלקים והמחירים שבחרתי למעלה? עריכה: כמעט שכחתי! יש לי מארז מעפן, אני צריך המלצה על מארז טוב,מאוורר, וגדול שיהיה נוח להוציא והלכניס חלקים בלי לישבור אותם בדרך (:, אני יודע שזה לא הפורום המתאים, אבל לא רציתי סתם להספים בעוד כמה הודעות סתמיות. גם ככה החלק העיקרי של ההודעה זה על המעבד והלוח אם. תודה לעוזרים!
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלתטי שאין טעם לשלם 300 שקל יותר בשביל VENICE 3200 ושעם ה- VENICE 3000 אפשר להסתדר...האם אני טועה?! בנוסף ראיתי כתבות עליו שאפשר להעלות את התדר שלו עד 2700 בלי שינוי מתח ועם קירור סטוק ואני רוצה לדעת האם זה באמת אפשרי ומשהו הצליח לעשות את זה והאם אני צריך לוח אם ממש טוב לזה כמו ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D או שאפשר להסתפק ב- MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 שעולה 250 שקל פחות....
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
מה קורה לכולם? אני רוצה לשפר את המחשב שלי וחשבתי על אי אמ די 3200+ ואז ראיתי את AMD Athlon 64 3200+ Winchester מה זה והאם זה יותר טוב מ ה venice הרגיל?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי למעבד שבחתימה - הקודם היה פנטיום 3 1.0 גיגה, אני מרגיש קפיצה בביצועים, אך אני מתעסק יותר בקידודים - כיווץ MPEG 2 לDVD וכו' לעומת המעבד הקודם ישנה קפיצה בביצועים אך גם אם אני משווה את הביצועים שלו לפנטיום 4 2.4B עם באס 533 וזיכרון DDR הביצועים פחות או יותר משתווים (השוואה ע"פ השוואת המעבדים הבדולה באתר של תום) ואפילו יתרון קל ל AMD אז האם יתכן שבקידוד - עקב אכילס של ה AMD הוא משתווה בביצועים למעבד של אינטל שדירוגו דומה פחות או יותר או שלא להסתמך על ההשוואה ההיא יותר מידי?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3265&catcode=452 זה מה שמצאתי נראה מחיר מעולה, האם שווה בכל אופן אם לא, יש לכם איזה הצעות אטרקטיביות מעוניין לעבוד ב 2 * 1G דואל עם AMD 939 לוח אם סביר בסביבות 750 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 550 צפיות
-
-
האם זה תדר חלש ובגלל זה מערכת ההפעלה שלי עולה תוך 6 קווים? האם אני ישים זיכרון 512 בתדר של 333 Mhz ויהיה לי שינוי בביצועים? תודה לכול העונים
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האופציה של הזכרונות להחליף לT1 ולשנות תתזמונים מישהו יודע איפה זה?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים. רציתי לדעת מה דעתכם על הלוח הבא: ABIT AN8 (nForce4,S-939,PCI-E,GbLAN,5.1Ch,FW,Dual DDR,SATA) 1. איך נחשבים לוחות-האם של אביט ? 2. מה דעתכם על הלוח הזה באופן ספציפי? 3. האם יש דברים עקרוניים שטובים או לא טובים אצלו? בתודה מראש על כל תגובה, נמרוד.
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין ¤ 399 DDR2 VALUE SELECT 512MB 533Mhz CL4 CORSAIR VS512MB533D2 ¤ 330 KINGSTON DDR II 512MB 533MHZ אני יודע שרכיבי Corsair הם מותג חזק, האם למחשב חדש אולם ללא כוונות OC יש באמת הבדל שמצדיק 140 ש"ח (אני צריך 2 יחידות ל-1G). ? תודה,
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2932&catcode=172 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3396&catcode=172 ???
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סטיק זיכרון נוסף ל Samsung 512MB 333MHz שיש לי, ואני חושב על לקנות את אותו סוג בדיוק. (חברה, גודל ומהירות). הדילמה היא שאני יודע שסמסונג די בינוניים בעניין של זכרונות אבל אני גם יודע שמומלץ שכל הסטיקים יהיו מאותה חברה. אז האם כדאי להשאר עם הסמסונג ? או שעדיף חברה אחרת ? (והאם זה יהיה בכלל מורגש ?) *אני לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני אקנה מעבד A64 3000+ המגה הרץ שלו הוא 1800 וכרגע יש לי מעבד 2.4 של אינטל שהוא 2400 מגה הרץ,ואני יודע שה A64 3000+ יותר טוב,אז השאלה שלי אם אני יקנה את המעבד הזה עם מגה הרץ נמוך במה זה יפגע?זה אמור להוריד לו ביצועים אם יש לו מגה הרץ נמוך?...אגב יש לכם במקרה את השוואות האלה בין כרטיסי מסך נגיד 6600GT כמה הוא מקבל במשחקים כמו דום 3 האלף לייף 2 באטלפילד 2 וכו'.. ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב אני מתלבט בין amd 939 3500+ לבין האינטל 64bit 3.0mgh החדשים. מה כדאי ומומלץ?
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
המעבדים הם AMD 3700+ San Diego ו- Intel Pentium M Dothan 750 חשבתי יותר על לקחת את הדותן בגלל שאני עושה OC אבל חשוב לי גם ביצועים במשחקים ואני לא יודע מה ההבדל ביניהם... רציתי לדעת מה אתם אומרים אהמ...אם תציעו לי מעבד כלשהו אשמח לדעת גם איזה לוח תציעו לי איתו מתאם לדותן זה לא ביג דיל אגב... לא מצאתי שום אינפורמציה בין שניהם בשום אתר...
-
- 6 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני מקבל את החשיבות שיש לשאר הרכיבים במערכת , חוץ מזכרונות לעניות דעתי , בכל מבחן ביצועים שיצא לי לראות , התרומה של זכרונות (יקרים) מאוד קטנה לשלם סכומים של 1000 ש"ח ו-2000 ש"ח על זכרונות , נראה לי אווילות, חוסר שכל, אטימות, חלמאות, שטחיות, כסילות, חוסר תבונה, בורות, חוסר-דעת, אידיוטיות תקנו אותי אם אני טועה
-
- 5 תגובות
- 590 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, שדרגתי סוף סוף את הפנטיום 3 1000 שלי לברטון 2500, הקפיצה בביצועים מורגשת מאוד ב 3DMARK2001 הציון עלה מ 6000 ל 9000 ועוד, הלוח מבוסס NFORCR 2 ותומך בדואל DDR אם אני אשים שני מודולים של זיכרון הביצועים ישתפרו? בנוסף אני יודע שקידודי אודיו ווידאו הם עקב אכילס של AMD אך האם זה כזה גרוע? מה יהיה ההבדל מול נגיד נורטווד 2000 או שפשוט לא כדאי לקודד עם המעבד הזה כי זה יקח הרבה זמן לבצע את העבודה. בברכה.
-
- 13 תגובות
- 913 צפיות
-
-
רניתי מחשב חדש וקבלתי אותו היום הלוח אם הוא-Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard עכשיו אני מחפש את הדרייברים (של כול הניתונים) כי יש לי בעיה עם הדיסק שהוא נתקע לי כול הזמן אז בבקשה בבקשה עם מישהו יכול להגיד לי היכן אני מוריד אותם את ההתקנה? בבקשה ותודה
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח שבחתימה והייתי רוצה לדעת אם אפשר יהיה לשים עליו מעל 400 ואם כן מה זה ייתן לי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
שני מעבדים פיזים לא שתי ליבות כאילו שעל ה לוח אם יהיו שני סוקטים אם יש אז: תוכנות שבנויות למעבד אחד יעבדו טוב על התצורה הזאת? (לא כמו הדואל-ליבה שצריך תוכנות שמיועדות לניצול מלא של 2 הליבות) מה יותר טוב תאורטית (בהנחה שכל שאר הרכיבים נשארים קבועים כמובן- עד כמה שזה אפשרי) דואל-מעבד או דואל-ליבה?
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי בדיקה רגילה רק לזיכרונות והתוצאה היא 5397 זה טוב ואיך יתכן לחבר שלי יש זיכרונות יותר טובים והוא מקבל פחות?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
אוקיי לאחר התלבטות לא מעטה החלטתי על שני הרכיבים הבאים: לוח אם: 1. DFI LANPARTY NF3 (700 שקל) מעבד: 2. AMD SEMPRON 2600+ (400 שקל) זיכרון 3. 512MB - הדבר היחיד שאני יודע הוא שאני רוצה 512MB, ונראה לי שכל מה שאני צריך זה DDR400 העניין הוא, שכמו שניתן לראות במאמר הנפלא הזה: http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600.html ניתן לבצע OC במערכת הנ"ל (אותו לוח אם ואותו מעבד) מ- 1.6Ghz ל-2.4GHz!!!! בכתבה עצמה הם משתמשים בזיכרון מטורף של CORSAIR שעולה איזה 1500 שקל אם לא יותר השאלה היא האם אני באמת צריך כזה זיכרון בשביל OC כזה? מה הזיכרון הזול ביותר שאני יכול לקנות ש: 1. יאפשר את ה-OC הזה, קודם כל 2. יאפשר אולי גם OC לזיכרון, גם אם מועט? אם אפשר נא תנו מספר הצעות …
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון לסלוט ולנתק את הישן - יש איזה אתר עם הוראות מדריכים או משהו זיכרון קינגסטון אם זה משנה!
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
תסלחו לי אם זאת שאלה מפגרת... השאלה שלי היא כזאת אני יכול לחבר כרטיס מסך תומך SLI(כרטיס בודד) ללוח אם לא תומך SLI?
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-