עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by PCguy,

-------------------------------------------------------------------------------- אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור כול אלה באותו המחיר וזה המחיר שאני יכול להוציא אני לא גיימר אבל משחק מידי פעם הכרטיסים לבחירה הם: radeon 9600 se radeon 9550 geforce 5700 איזה מיבין השלושה יהיה הטוב ביותר למשחקים?

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  2. Started by mb74ever,

כרגע יש לי סמסונג 333MHZ 256MB מעבד athlonXP 2000+ לוח GA7VAXP אני רוצה לרכוש עוד זכרון.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עוד 256 מגה יספיקו? כלומר 512 מגה זה יהיה אופטימלי לשימוש איטרנטי תוכנות בסיסיות וקצת משחקים? או שאם אקנה עוד 512 מגה ואז יהיה לי סה"כ 768 מגה - האם פה ההבדל ביצועים יהיה גדול יותר, האם בימינו הזכרון ינוצל בכלל עד סופו? שאלה נוספת היא האם כדאי למכור את הזכרון סמסונג ב200 ש"ח ופשוט לרכוש סטיק אחד של 512MB adata במקום 256? אולי קצת סיבכתי פה בשאלות הנה 3 אופציות אפשריות 1. להוסיף לסמסונג 256MB הקיים עוד 256MB ADATA = ביחד 512 מגה. 2. להוסיף עוד 512 ADATA לסמסונג הקיים (במטרה ויש ניצול של הזכרון בד"כ) = ביחד 768 מגה. 3. למכור את הסמסונג ב200 ולקנות 512MB ada…

• 6 תגובות
    • 497 צפיות
  3. Started by bigwave,

אהלן, הרכבתי לי מפרט בנתיים ואמרו לי שהלוח אם חזק מדי בשבילי. שימוש במחשב- משחקים שירים תוכנות הורדה גלישה באינטרנט סרטים צפיה בתמונות עריכת תמונות בתוכנות כולל פוטושופ. זה המחשב שבחרתי בנתיים: intel E6300 לוח אם:Gigabyte GA-965P-DS3P Intel P965 LGA 775 דיסק קשיח: 250 ג'יגה כ.מסך: x1950pro זיכרון : 2 ג'יגה של קינגסטון האם לדעתם הלוח אם הזה מתאים לי או שהוא יקר מדי ואפשר להתפשר על לוח הרבה יותר זול ולהשקיע את הכסף הזה ברכיב אחר במחשב? תעזרו לי בבקשה זה מאוד חשוב

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  4. אהלן, אני תקוע פה בדילמה קשה. מה דעתכם על לוח-אם Asus P5KE ועל זיכרונות: OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL4 http://ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  5. יש את ה4200+ במחיר של3800+ באתר IQPC או שכדאי לקנות את הפנטיום. ההבדל שלAMD יש אחריות רק לשלוש שנים בעוד שלאינטל יש אחריות לכל החיים? מה החשבון מבחינת ביצועים אמינות וכו'?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. האם כדאי לי להחליף את הלוח מ ASUS P5B DELUXE WI/FI לP5Q PRO? (ההוצאה הכספית תהיה מינורית)

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by X-Gamer,

ואם כן הוא כבר התחיל להימכר?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  8. Started by liormor,

שלום וערב טוב! אני רוצה לשדרג את המעבד שלי התקציב הוא 900 ש"ח כיום יש לי מעבד של איטל ליבה כפולה דגם: E6420 2.13 המפרט שלי מופיע בצד פשוט קניתי את המשחק GTA החדש ויש לי בעייה מבחינת המעבד איזה מעבד הכי כדאי ומשתלם למפרט שלי? הייתי רוצה גם מעבד שלא אצטרך להחליף עוד הרבה זמן תודה רבה ליאור

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by idanpc,

למה יצרו פעם את המעבד על SLOT1 ? זו שאלה שתמיד שאלתי את עצמי ולא ידעתי לענות לעצמי אז חשבתי שאתם תעזרו לי *והאים הוא יותר טוב מSHOCKET?

• 7 תגובות
    • 865 צפיות
  10. ואםכן מה אני אמור לעשות ??? הטמפרטורה היא 60!!

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  11. שלום אני צריך עזרה למצוא חנויות מחשבים כדי לקנות רק לוח אם ורק מעבד בלי כל הבפנוכו . אז אני צריך למצוא חנויות שאוכל לקנות בה ~! עזרה send Backup

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  12. Started by Oranili,

http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=A64460DCT&Cat2Cat1ID=41&Cat2ID=254&aff=Zap〈=he# יחזיק לי לעוד שנתיים?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  13. אני מקבל את הלוח עוד 10 ימים ואין לי שמץ למה אני עושה את זה כי היה לי MSI K8N NEO2 PLATINUM .....לא נורא הX800PRO כבר נמכר אז אין דרך חזרה בכל מקרה חשבתי על כמה סוגי קונפיגורציות : 2X6600GT או כרגע 6800GT עם אופצייה להוסיף עוד אחד בעתיד ( המאוד לא רחוק עד כמה שזה תלוי בי ) או לשים X850XT מה אתם אומרים ? בהתחשב בX800PRO שהיה לי עד עכשיו ..... ולכל השואלים .....אין מה לעשות יש את המשוגעים לדבר תשאלו את CUPRA ו THE BYTER ועוד כמה .

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  14. אהלן. טוב, יתכן מאוד שאני פשוט לא מבין את זה נכון אז בלי תגובות מוגזמות :\ לעגלה המתיישנת שלי יש Duel DDR3200 golden dragon 400MHz, שני סיטיקים של 256. על הרכיב עצמו כתוב cl2.5-8-4-4 (אני מניח שהכוונה ל-2.5-4-4-8). בבדיקה ב-cpuid,לעמות זאת, תחת memory כתוב: 200MHz, FSB:DRAM 1:1 ו CL2.5-3-3-6. תחת SPD כתוב מה שכתוב על הרכיב. כנ"ל ב- RMMA. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של זיכרון ואין לי מושג אם סיטקים מסוג CL2.5-3-3-6 יעבדו... :-\ תודה

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by מגדל,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון 4GB ל-PSP.... יש המלצות משהו....? יש הבדל בין SanDisk Memory Stick Pro DUO 4G ו- MemoryStick Pro Duo 4GB X60וSanDiskו ?

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  16. Started by matoki,

יש לי זוג זרכונות של קינגסטון 1 גיגה 667 מה"ץ כל אחד ואני רוצה להוסיף עוד זוג זכרונות. השאלה היא האם אני חייב לשים אותו זוג בדיוק או שאני יכול לשים זוג עם מהירות גבוהה או CL נמוך.. תודה אלי

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  17. Started by OR007,

לקחתי מעבד P1 133 MHZ, רציתי לעשות לו חור בפינה ולהכין ממנו מחזיק מפתחות חמוד, אבל להפתעתי כל מה שהקדחה שלי עשתה זה לשרוט אותו קלות ! איזה מין חומר זה ?!?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. מה יותר טוב לאוברקלוק? לגיגהבייט יש לוח טוב לאוברקלוק?

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by PRDSian,

שלום יש לי מעבד פנטיום 4 שלוש ג'יגהרץ ממשפחת פרסקוט (אם זה עוזר..) הוא יושב על socket 478 אם אני אקנה לוח אם חדש עם תושבת 775 החדשה האם הוא עדיין יוכל להתחבר? ושאלה נוספת האם כרטיס קול שמתחבר על PCI יוכל להתחבר ללוח חדש עם PCI express בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 442 צפיות
  20. 1.ניתן להגדיל קצת מהירות מעבד דרך לוח אם מלבד וחוץ מאפשרות ה- OC. ניתן לעשות זאת רק בלוח אם Z ולא H ? 2 מה זה חיבור DisplayPort ?לוח אם שכולל אותו הוא יותר עדיף? 3. יש לוח אם שתומך בחיבור ssd בתקן m.2 sata express ,ויש לוח שלאאא. מדוע אם בכלל החיבור הזה הוא יתרון משמעותי? מהו ולמה משמש?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by nnfyrbsnss,

חיפשתי ומצאתי את זה: http://hwzone.co.il/news/1175375587/30738/ סבבה היתה ירידת מחירים ב22.4.07 אבל אני עדיין רואה את המעבד E6600 ב1700-1800 ש"ח בIQPC ובנעה איפה יש ירידה? עריכה: לא משנה התבלבלתי התאריך במחשב שלי לא מכוון חשבתי שהיום ה29 אפשר לנעול, סליחה.

• 8 תגובות
    • 813 צפיות
  22. שלום לכולם,צהריים טובים. אני מחפש כבר זמן מה בEBAY זכרונות של GSKILL 2 GB CL4 הדגם של HK 800MHZ ואני לא מוצא יחסית בזול.. הבנתי שהמחיר כולל משלוח ארצה הוא נע בין 650-750ש"ח אם אפשרי לקבל לינק לאתר דומה לאיביי אמין שמוכר את הזכרונות שם או לחלופין גם דגם אחר של הזכרון או של חברה אחרת יתקבל בברכה. תודה.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  23. יש ברשותי לוח מדגם H55M-UD2H המחשב נתקע מיד אחרי הפוסט, במסך פתיחה של הביוס, ניסיתי להחליף כל חלק וחלק במחשב ואני סגור שהבעיה בלוח... אני חושב שהבעיה היא בביוס, הלוח כולל ביוס כפול כמו רוב הלוחות של GB מהשנים האחרונות, אך אפשר לעלות מהביוס המשני ? המחשב תקוע ולא מגיב לשום כפתור... :\ תודה

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by Mind_Reflection,

יש לי 1800+ PALAMINO AGOIA STEPPING 9 יש על המעבד VOLCANO 7+ במהירות MEDIUM שהמחשב בנוחה סתם יושב בוינדוס הטמפ היא 48 מעלות במשחקים או אחרי BENCHMARK הטמפרטורה היא 57 מעלות יש לי 2 מאוררים במארז אחד מוצא ואחד מכניס לדעתי יש בעיה עם המעבד

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by qt1h00,

שלום לכולם. יש לי Intel 1.8A 512Kb 400Mhz Mushkin 256 PC2100 SUMA GF4 TI4200 SE מערכת הפעלה: 98SE אני רוצה להוסיף 256 , האם הדבר יורגש בביצועי משחקים? בכמה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 891 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.