עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי. כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בכל הקטע של החומרה והכל. אז לפי מה שהבנתי הטכנולוגיה הנוכחית של AMD זה ה-Phenom. רציתי לדעת כמה פרטים כלליים עליו. כמו אם הוא מומלץ, למה הוא טוב, איך הוא בהשוואה לטכנולוגיה הנוכחית של אינטל וכד'. יש לציין שזה להרכבת מחשב -יחסית- תקציבי אך לא לעבודה משרדית או משהו בסגנון. תודה. (:

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  2. יש לסלרונים האלה מטמון של 128K. האם לפנטיום 3 הישן הזה יש איזה ייתרון (זיכרון מטמון או משהו) על פני הסלרונים החדשים (יחסית) במהירויות 2.4 ומעלה?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by mayeast2,

הרכבתי אתמול מחשב חדש עבורי. נראה לי ששמתי את המאוור spire whisperock 4 בצורה תקינה על המעבד. לאחר הדלקת המחשב, וכניסה ל BIOS, מראה כי המעבד בטמפרטורה של 70 מעלות ! טמפרטורת המארז הראתה 32 מעלות. לאחר מספר דקות הטמפרטורה יורדת לסביבות 64. המחשב נמצא במנוחה ! מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 770 צפיות
  4. Started by iyehuda,

1.איך עושים שהמעבד יבוד קבוע על 3G קבוע ( מעבד E8400 ) 2.איך יודעים כמה צורך הכרטיס המסך ה O.B זיכרון מהלוח ,או שהוא לא צורך מהלוח ?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  5. Started by sella,

הורדתי את העדכון ואני מקבל קובץ BIN מה אני עושה איתו מה אני צריך להוריד מכאן http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html יש שם מלא עידכונים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by gadits,

מה הלוח הזול ביותר שיאפשר OC ל E6300 + זיכרונות 667MHZ ?!?!? האם אני חייב לוח עם צ'יפסט 965 או 975 בשביל להגיע לבאס 333? האם אני יכול להגיע לבאס 333 גם עם לוח 945? ואם אני לא יכול להגיע לבאס 333 עם לוח 945 ...כמה המקסימום שאפשר יהיה להגיע עם לוח זה?

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  7. אני חסום לגמרי.. אי אפשר לעשות על המחשב כלום בלי פורטים. איך מעיפים קיבינימט את הפיירוול של NF4U.... לא הצלחתי לאחר אינסוף פעמים. מישהו יכול לעזור?! זה משהו גדול זה כל הNF4U...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני עומד לקנות רכיבים לבניית מחשב בדומה למפרט המומלץ ב"מפרטים" לגיימרים ב 4500 ש"ח, יש שם המלצה על מעבד : ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB שעולה 825 ש"ח ובמקביל ראיתי את המעבד הזה : ‏Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB שעולה 940 ש"ח אשמח לקבל ייעוץ בעניין - אחד מהם הוא 2 ליבות עם מגה הרץ גבוהה ומגה בייט נמוך , והשני 4 ליבות עם מגה הרץ נמוך יותר ומגה ביט גבוהה יותר.. וההבדל במחירים ממש לא משמעותי..ולכן הבילבול... תודה תודה תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  9. Started by tigery,

הלוח הזה? http://www.gigabyte-usa.com/FileList/NewTech/2006_motherboard_newtech/tech_20060605_what-6quad.htm מהסדרה הזאת מהם טווחי המחירים של הלוחות האלה? ומתי נראה אותם בארץ הקודש? איך הוא כאוברקלוקר? סך הכל איך הלוח הזה?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  10. מה יהיה המחיר של e6600 אחרי ירידת המחירים?

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  11. תוכנה שתראה לי איזה חברה הזיכרון שלי

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by stlior,

איפה צריך להסתכל כשמחפשים FSB של CPU בתוכנה אוורסט?

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  13. Started by Delapro,

ברצוני לקנות את השילוש הבא: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 512MB TwinMOS 667mhz האם השילוש הזה טוב ? האם אני אוכל להגיע אם הלוח הזה ל1:1 זיכרון:מעבד, כלומר לעשות אובר עד 333 MHZ ? האם למישהו היה ניסין אם הלוח הזה ואם כן אז איך הלוח ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מחפש לוח למערכת הבאה: ATI 4850 9300 thermaltake big typhoon 120 mm enermax 525 או enermax 550 ---מישהו יודע מה לקחת??? seagate 500GB 32Mb זיכרונות- 4GB ddr2 800mhz thermaltake soprano DX וקירור אסלרו לכרטיס מסך מצאתי באינטרנט לוח כמו שהזכרתי asus p5-e ---איך הוא? הלוח אם צריך להיות מותאם למשחקים, לא מחפש OC מעוניין אך ורק בX38 מתחת ל 900 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. שלום רב לכולם ותודה מראש לעוזרים..... אני מעוניין לרכוש תרכיבים מעבד, לוח אם שמתאים למעבד וכמובן זיכרונות השימושים שלי הם: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, האזנה למוסיקה, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל....חשוב מאוד שהלוח יתמוך באודיו 5.1.=המחשב מיועד לסטודנט ובנוסף לשימוש ביתי ומשרדי חשוב לי שיהיו ביקורות וחוות דעת והמלצות חיוביות על הרכיבים ושהם נותנים ביצועים ביחס למחיר ולתקציב וביחס לשימושים ולדרישות שלי התקציב הוא עד 1500ואם צריך יותר אז יותר וחשוב שהם יהיו זמינים באתר tms ואפילו קישורים יעזרו לי מאוד

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  16. Started by hiyal,

טוב היה לי לוח אם של Gigabyte GA-K8Ns 939 ומעבד AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box מה שקרה שנשרף לי המחשב והטכנאי אמר שזה הלוח והמעבד והוא נתן לי את החלקים הבאים ב900 ש"ח ואמר שהם טובים יותר, וזה 939 ו64 bit. רציתי לדעת אם זה נכון הנה תמונות מסך [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 614 צפיות
  17. Started by mluggy2,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר וניסה את העדכון של אינטל (IAA) על ווינדוס XP? בקישור הזה: http://www.intel.com/support/chipsets/iaa/ מוצגים נתוני שיפור יפים, אבל האם המידע והעדכון רלוונטי גם לדיסקים קשיחים מסוג SATA? תודה ולהת', מיכאל

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  18. Started by lasalasa1,

שלום, יש לי לוח אם צ׳יפסט X38 של DFI והמחשב כבוי כבר כמה חודשים. עכשיו שאני באתי לפרק את הקבלים ראיתי נורה כתומה דלוקה בלוח אם דרך החריצים של המארז והיא כבתה רק שלחצתי על ה-switch מאחורי הספק. מישהו יודע למה היא הייתה דלוקה? ומה התפקיד שלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. המעבד הנוכחי במחשב של אשתי הוא C2D E6550 יש לי אופציה להחליף אותו למעבד יותר מהיר אך עם פחות זיכרון מטמון - Pentium E5700, מה יותר עדיף והאם אני ארגיש שיפור בביצועים? ה- E6550 הוא במהירות 2.33 גה"ז ואילו ה- E5700 הוא במהירות 3.0 גה"ז.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by Satlan,

איזה לוח nVIDIA nForce 4 ULTRA הכי כדאי ומשתלם ? בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. היי, יש לי את הלוח Abit AW9D-Max והוא לא מציג את ה-RPM, למשל, של כל המאווררים. הוא מציג רק את ה-CPU. בטמפרטורות הוא מציג הכל, נראה לי, אבל לרוב הדברים לא רשום שמות. סתם רשום PWM1 עד PWM4... העניין שזה ממש משמעותי עכשיו כי יש לי מאוורר שהתחיל לעשות בעיות, הוא מרעיש המון ושומעים כאילו שלפעמים הוא נחלש ושוב נהיה חזק.. אז רציתי לפי ה-RPM לאתר איזה מאוורר זה... אני דיי בטוח שזה או המאוורר של המעבד או של הספק, לפי שמיעה אבל קשה לקבוע.. תודה, אור.

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  22. האם הלוח הזה תומך ב SLI אם כן מה תהיה המהירות של הכרטיס השני X16 X8 ??? במה הלוח הזה יהיה יותר טוב מה Asus P7P55D-E

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by artv8,

בהמשך לנושא במפרטי מחשב הגעתי לשאלה באיזו פלטפורמה להשתמש אינטל או AMD. לינק לנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487225.0 בקיצור רציתי לדעת איזה מעבד חזק יותר ועד כמה. Athlon II x4 640 או i3 540 ולמה כאשר אני מחפש את המעבד של AMD באתר שלהם אני לא מוצא אותו (הוא לא קיים במבחר ) גם באתר של השוואת חומרה הוא לא נמצא. http://www.anandtech.com/bench/CPU/2

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by omrit,

המאוורר של הקירור למעבד שלי שבק. אני רוצה לרכוש מאוורר חלופי. האם כל מאוורר PWM יעשה את העבודה? האם אני חייב חיבור של 4 פינים? חיבור של 3 פינים עם מתאם גם כן יתן שליטה של הלוח על מהירות המאוורר? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט GA-8IK1100 875 עם 512 דדר ומעבד 3.0 אבל משום מה נראה לי שהעבד ממש חם הוא נע בין 49 ל52 מעלות לא נגעתי oc או שום דבר שדומה לזה יש לי 2 מאווררים במחשב חוץ מהספק והם עובדים ב 2567 ר פי אם זה בסדר לדעתכם או שאין ממה להילחץ?

• 9 תגובות
    • 966 צפיות

דיונים חדשים בפורומים