עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by tigery,

הלוח הזה? http://www.gigabyte-usa.com/FileList/NewTech/2006_motherboard_newtech/tech_20060605_what-6quad.htm מהסדרה הזאת מהם טווחי המחירים של הלוחות האלה? ומתי נראה אותם בארץ הקודש? איך הוא כאוברקלוקר? סך הכל איך הלוח הזה?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  2. מה יהיה המחיר של e6600 אחרי ירידת המחירים?

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  3. תוכנה שתראה לי איזה חברה הזיכרון שלי

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by stlior,

איפה צריך להסתכל כשמחפשים FSB של CPU בתוכנה אוורסט?

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  5. Started by Delapro,

ברצוני לקנות את השילוש הבא: Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP 512MB TwinMOS 667mhz האם השילוש הזה טוב ? האם אני אוכל להגיע אם הלוח הזה ל1:1 זיכרון:מעבד, כלומר לעשות אובר עד 333 MHZ ? האם למישהו היה ניסין אם הלוח הזה ואם כן אז איך הלוח ?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מחפש לוח למערכת הבאה: ATI 4850 9300 thermaltake big typhoon 120 mm enermax 525 או enermax 550 ---מישהו יודע מה לקחת??? seagate 500GB 32Mb זיכרונות- 4GB ddr2 800mhz thermaltake soprano DX וקירור אסלרו לכרטיס מסך מצאתי באינטרנט לוח כמו שהזכרתי asus p5-e ---איך הוא? הלוח אם צריך להיות מותאם למשחקים, לא מחפש OC מעוניין אך ורק בX38 מתחת ל 900 ש"ח

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב לכולם ותודה מראש לעוזרים..... אני מעוניין לרכוש תרכיבים מעבד, לוח אם שמתאים למעבד וכמובן זיכרונות השימושים שלי הם: גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, האזנה למוסיקה, כתיבת עבודות לסטודנט וורד ואקסל....חשוב מאוד שהלוח יתמוך באודיו 5.1.=המחשב מיועד לסטודנט ובנוסף לשימוש ביתי ומשרדי חשוב לי שיהיו ביקורות וחוות דעת והמלצות חיוביות על הרכיבים ושהם נותנים ביצועים ביחס למחיר ולתקציב וביחס לשימושים ולדרישות שלי התקציב הוא עד 1500ואם צריך יותר אז יותר וחשוב שהם יהיו זמינים באתר tms ואפילו קישורים יעזרו לי מאוד

• 6 תגובות
    • 790 צפיות
  8. Started by hiyal,

טוב היה לי לוח אם של Gigabyte GA-K8Ns 939 ומעבד AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box מה שקרה שנשרף לי המחשב והטכנאי אמר שזה הלוח והמעבד והוא נתן לי את החלקים הבאים ב900 ש"ח ואמר שהם טובים יותר, וזה 939 ו64 bit. רציתי לדעת אם זה נכון הנה תמונות מסך [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 603 צפיות
  9. Started by mluggy2,

שלום לכולם, האם מישהו מכיר וניסה את העדכון של אינטל (IAA) על ווינדוס XP? בקישור הזה: http://www.intel.com/support/chipsets/iaa/ מוצגים נתוני שיפור יפים, אבל האם המידע והעדכון רלוונטי גם לדיסקים קשיחים מסוג SATA? תודה ולהת', מיכאל

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by lasalasa1,

שלום, יש לי לוח אם צ׳יפסט X38 של DFI והמחשב כבוי כבר כמה חודשים. עכשיו שאני באתי לפרק את הקבלים ראיתי נורה כתומה דלוקה בלוח אם דרך החריצים של המארז והיא כבתה רק שלחצתי על ה-switch מאחורי הספק. מישהו יודע למה היא הייתה דלוקה? ומה התפקיד שלה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. המעבד הנוכחי במחשב של אשתי הוא C2D E6550 יש לי אופציה להחליף אותו למעבד יותר מהיר אך עם פחות זיכרון מטמון - Pentium E5700, מה יותר עדיף והאם אני ארגיש שיפור בביצועים? ה- E6550 הוא במהירות 2.33 גה"ז ואילו ה- E5700 הוא במהירות 3.0 גה"ז.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Satlan,

איזה לוח nVIDIA nForce 4 ULTRA הכי כדאי ומשתלם ? בתודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. היי, יש לי את הלוח Abit AW9D-Max והוא לא מציג את ה-RPM, למשל, של כל המאווררים. הוא מציג רק את ה-CPU. בטמפרטורות הוא מציג הכל, נראה לי, אבל לרוב הדברים לא רשום שמות. סתם רשום PWM1 עד PWM4... העניין שזה ממש משמעותי עכשיו כי יש לי מאוורר שהתחיל לעשות בעיות, הוא מרעיש המון ושומעים כאילו שלפעמים הוא נחלש ושוב נהיה חזק.. אז רציתי לפי ה-RPM לאתר איזה מאוורר זה... אני דיי בטוח שזה או המאוורר של המעבד או של הספק, לפי שמיעה אבל קשה לקבוע.. תודה, אור.

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  14. האם הלוח הזה תומך ב SLI אם כן מה תהיה המהירות של הכרטיס השני X16 X8 ??? במה הלוח הזה יהיה יותר טוב מה Asus P7P55D-E

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by artv8,

בהמשך לנושא במפרטי מחשב הגעתי לשאלה באיזו פלטפורמה להשתמש אינטל או AMD. לינק לנושא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=487225.0 בקיצור רציתי לדעת איזה מעבד חזק יותר ועד כמה. Athlon II x4 640 או i3 540 ולמה כאשר אני מחפש את המעבד של AMD באתר שלהם אני לא מוצא אותו (הוא לא קיים במבחר ) גם באתר של השוואת חומרה הוא לא נמצא. http://www.anandtech.com/bench/CPU/2

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by omrit,

המאוורר של הקירור למעבד שלי שבק. אני רוצה לרכוש מאוורר חלופי. האם כל מאוורר PWM יעשה את העבודה? האם אני חייב חיבור של 4 פינים? חיבור של 3 פינים עם מתאם גם כן יתן שליטה של הלוח על מהירות המאוורר? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט GA-8IK1100 875 עם 512 דדר ומעבד 3.0 אבל משום מה נראה לי שהעבד ממש חם הוא נע בין 49 ל52 מעלות לא נגעתי oc או שום דבר שדומה לזה יש לי 2 מאווררים במחשב חוץ מהספק והם עובדים ב 2567 ר פי אם זה בסדר לדעתכם או שאין ממה להילחץ?

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  18. Started by roro12,

שלום, רציתי לדעת האם שמות הזכרונות הבאים מוכרים ובאיכות טובה: hynix ו- patriot

19. הייתי רוצה לדעת האם הזיכרון הנ"ל היינו זיכרון טוב(לא מתכוון לבצע OC כרגע). ואם אני קונה 4 חתיכות הזיכרונות יעבדו ב-DC

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by shimonsky,

איזה מעבד עדיף לדעתכם AMD 5000X2 או E6750 של אינטל?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  21. פרטים חדשים צצים ברשת אודות מוצרי העתיד מבית שתי מפתחות המעבדים המרכזיות לכתבה

22. Started by kobibo,

מחפש לוח טוב ואמין עבור AMD 3000 64Bit שיהיה עם קירור פסיבי אבל חובה שיתמוך ב SATA II . בסביבות ה 670 ש"ח. אני מתכנן לרכוש גם את הביגטייפון כך שלא יהיה צפוף. כמו כן מתכנן לרכוש זכרונות של A-Data אז שיתמוך גם בהם.

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by ac1240,

אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים כי הישן נשרף יש במחשב 2G ראם אם זה משנה משהו אני רוצה לקנות משהו טוב שלא יחרוג מ 1000-1500 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Ori ZEE7,

השילוש שיוצע למחשב משרדי בפורום למפרטים עפ"י רוב יהיה: G2020, כלשהו B75, ו4G זיכרון. שילוש משומש כדוגמת זה: i5 750. P55A-UD3 .4GB DDR3 Corsair בעלות של 850 ש"ח. יהיה עדיף בהרבה לא?? כמובן בהתחשב בעובדה ששניהם עולים אותו מחיר בערך..

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  25. Started by domuzy,

אם אני רוצה לנצל את הדואל שיש לי על לוח ABIT NF7-SL ולשים סה"כ 512 400DDR - אני קונה פשוט 2X256MB Kingston CL2.5 (הקינגסטון זה דוגמה)??? או שיש דרך אחרת שאני לא מכיר? והאם 720ש"ח זה מחיר סביר?

• 4 תגובות
    • 492 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.