עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Markus,

האם יש הבדל בזכרונות 1600MHZ ל- 2000MHZ. נוצר לי מצב פשוט שכל החלקים כבר כאן ולזיכרון של 2000MHZ צריך לחכות הרבה זמן. האם שווה לחכות או פשוט לסגור עניין ולקנות 1600MHZ. (מה שתכננתי זה היה OCZ BLADE SERIES) תודה.

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  2. Started by Anas-Nanas,

אני עכשיו בארה"ב ואני רוצה לקנות אחד מהלוחות הנ"ל! את האסוס אני יכול להשיג ב- 183$ שזה 805 ש"ח ואת האביט ב- 188$ שזה 827 ש"ח ההבדל ממש לא משמעותי ככה שאני צריך לבחור לפי מה שיותר טוב! בבקשה תנו לי תשובה חד משמעית!!! אני רוצה לוח טוב ושאני יוכל לעשות עליו ניסויים באוברקלוק אבל ל משהו רציני במיוחד! בתודה ניר -עריכה אני גם רוצה זכרונות חדשים אבל פה יש לי התלבטות גדולה! אני מתלבט אם לקבות שני סטיקים של Corsair XMS 3500 cas 2 256Kb או סטיק אחד של Corsair XMS 3500 cas2 512Mb בבקשה תנו תשובות הגיוניות!

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  3. אהלן, אני מתכוון לקנות מחשב חדש והשילוב היחידי שבו אני מצליח לשלב במסגרת התקציב שלי את הכרטיס מסך GTS8800 320 זה עם המעבד AMD 4600. חלק ממי ששאלתי אומר לי שיהיה לי צאוור בקבוק גדול מאוד והכרטיס בכלל לא ינוצל כמו שצריך. אני רוצה דעתכם בשביל לאמת את זה. האם המעבד יעשה צאוור בקבוק לכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  4. http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=3419&catcode= איזה שטויות הם כתבו בתיאור שלו..!!

• 24 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by yossiso,

טוב אז ככה אני זקוק לעזרה כי ממש בילבלו אותי יש לי לוח אם חדש P4P800 שרכשתי לא מזמן בגלל שהלוח הקודם פשוט מת המעבד הוא P4 1.6 אני מעוניין להגדיל את כמות הזיכרון ואם אפשר לנצל את הDUAL DDR שהלוח תומך בו בחוברת של הלו מצוין שבגלל שבFSB של המעבד שלי הוא 400 אני יכול להשתמש רק בזיכרונות במהירות 266MHZ מה יקרה אם אני ישים זיכרונות מהירים יותר? האם המשפט הקודם מתייחס רק לאפשרות של הDUAL DDR? אילו זיכרונות מומלצים (אני מעוניין לקנות 512MB)? נ.ב הזיכרונות הנוכחיים הולכים לטובת מחשב אחר בתודה מראש יוסי

• 7 תגובות
    • 838 צפיות
  6. Started by SaBotAge,

המעבד שיש לי עכשיו זה AXP 1700+ JIUHB DUT3C 0313 עכשיו המתח שלו זה 1.6V למי שלא יודע רציתי לדעת האם ה 1800+ DLTC יתן לי אוברקלוק יותר טוב ולא ב100 מגה הרץ אני רק מפחד בגלל הזיכרונות שלי <--- מפרט אתם יכולים לראות פה יש לי אפשרות לעשות עליו איזה טרייד קטן מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by woodk1d,

הי אני צריך לקנות מעבד ולוח אם חדש בגלל שהלוח אם שלי מתחמם ונדפק לו הביוס אמרו לי שכבר עדיף לקנות לוח אם של אינטל ומעבד אינטל כי ה AMD הזה עושה הרבה צרות מה שיש לי עכשיו AMD phenom 2 x4 955 3.2ghz Gigabyte MA78LMT-S2 Kingston 1x4GB DDR3 1333Mhz Corsair cx500 GTX460 Thermaltake wingrs101 כנראה התקציב של המעבד יהיה 1000 שקל ולוח אם 350 שקל אולי אפילו פחות חשבתי על זה http://ksp.co.il/?uin=15488 ולוח אם http://ksp.co.il/?uin=12423 הלוח אם הזה מתאים למארז? ספק כוח וכל השאר נכון? והמעבד שהבאתי הוא טוב יותר ממה שיש לי עכשיו? זה טוב לגיימינג? תודה רבה לעוזרים אשמח לכמה שיותר, ואני קונה הכל מ KSP, אני זוכר פעם היה להם מעבדים כמו I5 760 שעלו ממש קצת היום אין

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  8. Started by gingel,

איך המהירויות הולכות במעבדים האלה?

• 12 תגובות
    • 957 צפיות
  9. Started by Tal-T,

חבר שלי רוצה לקנות E5200 יש לו לוח נראה לי של ASUS , צ'יפסט 945 , ואני לא בטוח שזה תומך ב45nm (הוא מתכנן להחליף לE5200) כרגע יש לו E2140 , שזה 65nm והמוכר בחנות מחשבים שהיום הייתי בה (קניתי E5200 , מגיע לי תתחדש, ואגב זה מוכר שמבין,לא כמו הטמבלים שיש בהרבה חנויות מחשבים) אמר שרוב הסיכויים שהלוח יתמוך ב-45nm אחרי עדכון BIOS . מה אתה חושב ?

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  10. הרבה חברות מוציאות דגמים עם שמות דומים מאוד שגורמים לא פעם לבלבולים גדולים אצל הצרכן הפשוט. אני מביא כאן את הדגמים המבלבלים שנתקלתי בהם אבל תוסיפו עוד כאלו אם אתם מכירים...וכמובן תסבירו מה ההבדלים בדיוק. אם אתם לא ממש בטוחים אז בבקשה אל תרשמו סתם, כדי שהניסיון לעשות סדר לא יהפוך לבילבול גדול יותר!!! EPOX : EP 8RDA EP 8RDA+ EP 8RDA3 EP 8RDA3+ GIGABYTE: GA-7N400-L GA-7N400-L1 GA-7N400 PRO GA-7N400 PROII ABIT: ABIT NF7 ABIT NF7 2.0 ABIT NF7-S ABIT NF7-SL 2.0 ASUS : Asus A7N8X Nforce 2 Asus A7N8X-X Nforce 2 Asus A7N8X Deluxe Nforce 2 Asus A7N8X Deluxe Nforce 2 v2.0

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Avi313,

בטח השאלה נשאלה כבר, אבל אנסה בכל זאת, ברשותכם. למעבד AMD Athlon64 4200X2 AM2 עדיף זכרונות עם תזמונים גבוהים, או נמוכים? נגיד תזמון 5-5-5-15 יהיה יותר טוב מ4-4-4-12?

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by rbik,

אני מתכוון לקנות לוח GIGABYTE GA-EP43-DS3L ובהמשך השנה כרטיס גרפי ,שיהיה כנראה בעל גוף קירור רחב שתופס מקום של שני חריצי הרחבה (כמו Sapphire HD 4870 Toxic למשל). לפי התמונות של לוח האם, גוף הקירור של ה ICH10 chipset (ריבוע הזהב הקטן) נמצא בשטח שגוף הקירור המאסיבי של כרטיס המסך יתפוס. האם יתכן שכרטיס המסך לא יכנס בגלל גוף הקירור של ה-chipset ? אני מניח שאיכשהו הגבהים של השניים יסתדרו, אבל עדיין חושש לפני הקניה. האם יש מישהו בפורום שיש לו תצורה דומה במחשב, או לחלופין מישהו שיכול להעיד שהשניים לא יסתדרו יחדיו. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  13. Started by smarty,

מתכנן קנייה של מחשב לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, יוטיוב 1440P וכו') באזור ה1500 ש"ח. אני רוצה שהמחשב יעבוד חלק לאורך יום שלם, ושיהיה אמין וטוב במשך הרבה שנים! יש לי אופציה לקנות עם מעבד פנטיום ולהוסיף לו SSD 120GB, וזה עדיין יצא יותר זול ב-100 ש"ח מ-i3 בלי SSD. מה עדיף? אני לא מבין בזה כלום תגידו לי אתם! תודה!!

• 9 תגובות
    • 7.3k צפיות
  14. שלום קניתי מחשב חדש עם מעבד E8200 וזיכרון DDR2 2G 800Mhz CL5 (1x2) כשאני מבקש מחשב שלי->מאפיינים הוא רושם לי Intel(R Core 2 Duo CPU E8200 @ 2.66GHz 1.97GHZ, 2GB של RAM הרחבת כתובת פיסית האם זה בסדר? מה זה "הרחבת כתובת פיסית"? שאלה נוספת : יש כלי פשוט לבדיקת זכרון הפנימי (אפיון ותקינות) שאתם יכולים להמליץ אליו? אני לא ממש סומך על החברה שקניתי ממנה את הזכרון! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  15. Started by unbalanced,

האם מדובר בגירסת התוכנה בלוח האם ? או בחומרה עצמה על הלוח...?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by Tom vilozni,

שלום רב מה הלוח אם הכי חזק שקיים היום למשחקים? ( תושבת שמתאימה לכרטיסי NVIDIA ומעבדי INTEL) תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. היי. כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בכל הקטע של החומרה והכל. אז לפי מה שהבנתי הטכנולוגיה הנוכחית של AMD זה ה-Phenom. רציתי לדעת כמה פרטים כלליים עליו. כמו אם הוא מומלץ, למה הוא טוב, איך הוא בהשוואה לטכנולוגיה הנוכחית של אינטל וכד'. יש לציין שזה להרכבת מחשב -יחסית- תקציבי אך לא לעבודה משרדית או משהו בסגנון. תודה. (:

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  18. יש לסלרונים האלה מטמון של 128K. האם לפנטיום 3 הישן הזה יש איזה ייתרון (זיכרון מטמון או משהו) על פני הסלרונים החדשים (יחסית) במהירויות 2.4 ומעלה?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by mayeast2,

הרכבתי אתמול מחשב חדש עבורי. נראה לי ששמתי את המאוור spire whisperock 4 בצורה תקינה על המעבד. לאחר הדלקת המחשב, וכניסה ל BIOS, מראה כי המעבד בטמפרטורה של 70 מעלות ! טמפרטורת המארז הראתה 32 מעלות. לאחר מספר דקות הטמפרטורה יורדת לסביבות 64. המחשב נמצא במנוחה ! מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by iyehuda,

1.איך עושים שהמעבד יבוד קבוע על 3G קבוע ( מעבד E8400 ) 2.איך יודעים כמה צורך הכרטיס המסך ה O.B זיכרון מהלוח ,או שהוא לא צורך מהלוח ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  21. Started by sella,

הורדתי את העדכון ואני מקבל קובץ BIN מה אני עושה איתו מה אני צריך להוריד מכאן http://www.ecsusa.com/downloads/l4vxa2.html יש שם מלא עידכונים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gadits,

מה הלוח הזול ביותר שיאפשר OC ל E6300 + זיכרונות 667MHZ ?!?!? האם אני חייב לוח עם צ'יפסט 965 או 975 בשביל להגיע לבאס 333? האם אני יכול להגיע לבאס 333 גם עם לוח 945? ואם אני לא יכול להגיע לבאס 333 עם לוח 945 ...כמה המקסימום שאפשר יהיה להגיע עם לוח זה?

• 9 תגובות
    • 582 צפיות
  23. אני חסום לגמרי.. אי אפשר לעשות על המחשב כלום בלי פורטים. איך מעיפים קיבינימט את הפיירוול של NF4U.... לא הצלחתי לאחר אינסוף פעמים. מישהו יכול לעזור?! זה משהו גדול זה כל הNF4U...

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני עומד לקנות רכיבים לבניית מחשב בדומה למפרט המומלץ ב"מפרטים" לגיימרים ב 4500 ש"ח, יש שם המלצה על מעבד : ‏Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB שעולה 825 ש"ח ובמקביל ראיתי את המעבד הזה : ‏Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB שעולה 940 ש"ח אשמח לקבל ייעוץ בעניין - אחד מהם הוא 2 ליבות עם מגה הרץ גבוהה ומגה בייט נמוך , והשני 4 ליבות עם מגה הרץ נמוך יותר ומגה ביט גבוהה יותר.. וההבדל במחירים ממש לא משמעותי..ולכן הבילבול... תודה תודה תודה

• 3 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.