עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי 2 סוגי זכרונות שונים במחשב -עזרה מי יותר טוב מביניהם(תמונות מאוורסט בפנים) הראשון הוא של PQI מהירות 667 השני הוא של OCZ מהירות 800 מי מהם עדיף לי יש לי עוד אחד תואם מכל אחד מהם. מה כדאי לי להוציא ולהכניס את הPQI או את OCZ אני חייב לציין שיש לי לוח של ג'יגה ביטט 965P s-3 שתומך במהירות 800 אלה שלא כל כך מבינים שלא יזרקו שברור שה800 עדיפים כי אמרו לי ש800 עדיפים רק שאני עושה OC ואני ממש לא עושה וממש לא מתכוון לעשות תודה !!!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by Anonymous1,

אני מתלבט בין Celeron d 3.33 ל Sempron 3400+. לא מצאתי השוואה בין שניהם. מאתר אחד נדמה לי שהם המקבילים. יש לקחת בחשבון שאם אקח מעבד של AMD, אוכל מבחינת מימון, לשים זיכרון 667Mhz במקום 533Mhz. האם Sempron זה הוא גם כפול ליבה?

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by commendor,

מה ההבדל בין: GIGABYTE GA-945PL-S3-RH לבין GIGABYTE GA-945P-S3-RH ?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  4. לא יודע נראה לי מוזר למרות שINTEL היא חברה כל כך גדולה תמיד AMD מדווחת על טכנולוגיות חדשות ואחרי כמה זמן INTEL מודיעה שהיא מיישמת אותם כאילו INTEL תמיד אחרי AMD ביישום טכנולוגיות חדשות אבל השאלה היא למה AMD חברה כה גדולה (יחסית) לא מצליחה להפיק ביצועים ?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  5. Started by tascam,

היתחדשתי בשידרוג AMD 9850 לוח גיגה בייט ציפסט 790 DS5 זיכרון 2 יחידות OCZ 1066 גיגה כל אחת כ. מסך רדיאון 3870 איזו קונפיגורציית זיכרון עדיפה ולמה ? unmanaged or nmanaged !

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by NeverHood,

בלוח אסוס הקודם שלי (TUV4X) היה מקום ל cpu fan power fan chassis fan ובלוח החדש (P4S533X) אני רואה רק מקום ל cpu fan chassis fan הגיוני ?!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  7. בארץ וכמה זה בערך עולה - תודה

8. היי כולם.. אני מחפש לוח אם עם קירור פאסיבי.. כי בעיקרון יש לי לוח אם עם עם מאוורר קטן (קירור אקטיבי) אבל ניתקתי אותו כי הוא הרעיש נורא.. (תוך חודש עלה מ-8000RPM ל-10000).. וגם צבר המון אבק.. אני גם רוצה לשדרג את הלוח אם שלי.. (סתכלו מפרט שלי) אני מחפש לוח אם גם שיכין אותי עתידית ל-SLI.. ול-OC, כי אני יחליף בקרוב גם את הזכרונות שלי ממותגים שמתאימים ל-OC. קראתי ביקורות טובות מאוד על הלוח: Asus A8N32 Deluxe.. האם הוא סה"כ מומלץ? הקירור שלו יעיל? רציתי ללכת על DFI אבל כולם עם מאוורר.. אם אתם מכירים לוח אם אחר מזה של Asus אז תרשמו..

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by modgod,

מעבד AMD AXP 2500, לוח אם NF7, זיכרון KINGSTONE 256MB. אני רוצה להוסיף זיכרון Elixir DDR 256MB PC3200 400Mhz. לא מעוניין לעשות OC לשום רכיב במחשב. אז הזיכרון שציינתי יתאים? כי שמעתי שהוא זיכרון ג'נרי ולא מתאים ל-OC, אבל מכיוון שאני לא עושה OC חשבתי שלא תהיה לי בעיה איתו!

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by e.l,

שלום, נשרף לי הלוח אם ואני זקוק לחדש. לא משהו יקר מדי. [מקסימום 650 אבל עדיף פחות] מערכת: Q6600 8800GT 2gb RAM 800mhz הלוח אם הקודם שלי היה P35-DS3L אם תוכלו להציע לי לוח אם חדש וטוב לאוברקלוק גם.. *עדיפות מ KSP *איך ‏EP45-UD3L ? תודה, עילם.

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  11. כפולי ליבות הם מעבדים שנראים כמו מעבד רגיל אבל מכילים בתוכם שני מעבדים לכל דבר וענין ובכך מגדילים את ביצועי המערכת באופן ניכר ביישומים שיודעים לנצל ריבוי מעבדים. AMD היא החברה הראשונה בעולם ה x86 שתמכור מעבדים מרובי ליבות לשרתים, אינטל צפויה למכור מוצר דומה רק בתחילת 2006, השקת המעבדים הקודמה עקב הקדמת השקת מעבד כפול ליבות של אינטל לשוק השולחני, המוצר של אינטל מוגבל לשוק השולחני עקב בעיות של צריכת חשמל/פליטת חום קשה. המעבדים הראשונים שיצאו לשוק מיועדים למחשבים מרובעי שקעים (סדרת ה 800), בהמשך יצאו מעבדים דומים מסדרת ה 200 (כפולי שקעים) וה 100 (שקע בודד). כל מי שיש לו שרת/תחנת עבודה עם שקע 940 יכול בעדכון ביוס להתקיםן כפולי ליבות ובכך להכפיל את מספר המעבדים במע…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  12. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים... בשבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס AMD 940BE. אני לא מבין גדול באוברקלוקינג... אבל בהחלט מוכן ללמוד. בהתחלה הסתכלתי על לוח האם הבא: Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 אבל אז הבנתי שהוא לא תומך בתכונה שנקראת AAC (או משהו בסגנון) כדאי להשקיע יותר בלוח האם למעבד הזה או שאין הבדלים גם ככה? שווה להשקיע בלוח אם תומך AM3 בשביל תמיכה עתידית? אני אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם ללוח אם... (אגב אין לי צורך ממשי בתמיכה בקרוספייר) תודה אנשים...

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by eli_790,

המחירים בארה"ב על הריצפה ב600 דולר אוכל להביא זיכרון 2 גיגה 800 מעבד e6400 לוח abit975 הארד דיסק 250 גיגה השאלה שלי האם אצטרך לשלם מכס ומיסים לשיחרור החבילה הוא שרק על המשלוח כי פעם קראתי שאין מיסי יבוא על חלקי מחשב אשמח לקבלת עזרה כלשהי

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  14. Started by Asaf94,

שאלה איך הE5200 עם ה-4850 של ATI? יש צ.ב ? ואם זה יתאים לקרייסיס ווארהאיד ?

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by etz,

לפני שאתם צועקים עלי: כן, הסתכלתי בלינק עם הבנצ'מרקים ולא קיבלתי תשובה מספקת ולכן אני בא לשאול את המומחים כאן. אז ככה, פנטיום 4 2.66 גה"צ מול כל סלרון D יותר מהיר ממנו (335 ומעלה), מי לוקח? שניהם סוקט 478 וFSB 533 מה"צ כמובן. באתר של הבנצ'מרקים הצלחתי להגיע להשוואה רק מול 2.8 גה"צ והתוצאות היו פחות או יותר אותו דבר לשניהם. אם אני אקח סלרון D בהפרש יותר גבוה אתם חושבים שהוא יעבוד יותר טוב? הרי יש גם סלרונים שיצאו עם 512 ק"ב קאש ואז בעצם הם פחות או יותר אותו דבר כמו הפנטיום 4 שלי אבל רק מכפלה גבוהה יותר, אז אני די בטוח שהם יהיו מהירים יותר... ובהתחשב במחיר המצחיק של הסלרונים בימנו זה יכול להיות שדרוג לא רע בכלל לבינתיים. אז מה אומרים? שווה ללכת על זה?

16. Started by kobi_af,

הם גם תומכים ב ddr 1 ? יש משהו בשם שלוח שאני יכול לדעת מבלי להכנס לפרטים שלו שהוא תומך ddr 2 ? עכשיו שאלה קצת שונה מה זאת אומרת Pc 3500 למעבד amd ?זה רק לאוברקלוקינג?אותו דבר למעבדי אינטל עם אני קוטנה Pc 3500 ddr 1 אבל הלוחות תומכים עד pc 3200 ב ddr 1

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  17. Started by ^TaLiK^,

רציתי לדעת אם הפאנל שיש מאחורי המארז בא עם הלוח או עם המארז( המתכת הזאת שמותאמת ליציאות של הלוח אם) ועוד שאלה בקשר לפיצרים: באיזה לוח יש פיצרים יותר טובים- epox 8rga או abit nf7-m ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  18. Started by Cpu,

יש לי: P4 2.6Ghz 478PIN ASUS P4P800 GENERIC 256*2 DDR 200MHZ כל השאר לא חשוב נראה לי... כמה וולט לשים לו בביוס? כי זה שם על AUTO וזה רוב הזמן בין 1.57-1.62 ובאיזה מתח השינוי יהיה מסוכן, כי אני רוצה שהמעבד יהיה יותר קר (ללא OC)... תודה רבה מראש (בנימה של צער על קניית מעבד אינטל [וזכרונות ג'נריים] מה לעשות אז לא הבנתי בזה כלום)...

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  19. Started by Tzeder,

1) מה ההבדל בין לוחות ה 865pe ללוחות ה 875p (אני יודע ה875 הם הסדרה העליונה אבל במה זה מתבטא)? 2) מה זה ה G-LAN בהשוואה ל LAN הרגיל 3) איך הלוח AI7 של ABIT יש משהו אחר יותר טוב בסביבות אותו מחיר (ASUS P4P???) תודה

20. Started by roma4k,

חג שמח, מה ההבדל בין התזמונים הבאים והאם יש השפעה על ביצועי המחשב עקב השוני בתזמונים? 2.5-3-3-6 2.5-4-4-8 תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  21. צריך המלצה בבחירה של לוח אם למחשב חדש לעבודה עמוסה מאוד עם מוזיקה (המחשב לסטודיו) אני קונה זכרון של 2X1GB 800MHZ קשיח אחש למע' הפעלה ואחד 10000RPM לעבודה עם קבצים עזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  22. טוב, זה סופי. הPDP שרציתי לקנות לא עובדים עם הלוח הזה. (ז"א כן, אבל רק הדגמים הזולים שלא עובדים בDUAL) (הנה לינק למפרט) http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109665.0 אני מרים ידים. אני זקוק בבקשה לעזרה מאחד שמבין וימליץ על זיכרון. אני קונה מNEWEGG כך שאת החיפוש צריך לעשות שם עם הקריטריונים הבאים: Type [184pin DDR DIMM] Capacity [1 GB (2x 512 MB)] Speed [PC3200 (DDR400 200MHz)] Max price: [222] Keywords:[dual channel] ליתר ביטחון, אני אלך על אחת מהחברות שרשומות באתר של MSI. Buffalo Crucial Corsair Kingston Mushkin OCZ Technology Princeton Technology Super Talent הלכתי לאתרים של החברות האלה והשתמשתי ב Memory Configurator בכולם. כמעט באף אחד מהם אין …

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  23. לא משנה אם סלרון ,פנטיום או AMD , אני צריך שילוש חזק ומהיר שירוץ כמו שצריך , תקציב 1500 ש"ח בברכה דן

• 11 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by rtuci,

DDR 2 667 512MB TwinMOS ) X2 או DDR 2 667 1GB TwinMOS

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  25. היום קניתי מארז-‏V9 Mid Tower Black Gaming Case ורציתי לדעת עם הוא מגביל בלוחות וזה רציתי לדעת עם לוח אם:GA-EP43-DS3L ניכנס במארז הזה זהוא זאת השאלה הכי גדולה שלי!??!

• 2 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים