מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם!! הורדתי את התוכנה בקובץ זיפ ,כאשר אני מחל אותו יש בתוכו קובץ iso ... איך אני יוצר מכל זה cd של הפעלה? אם אפשר איזה מדריך נחמד (עדיף בעיברית), או הסבר כאן ..... תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
צהרים טובים, אני מתכוון לקנות מחשב חדש, שכמובן יכלול מעבד מרובה ליבות. במסגרת השוואת מחירים, אחד הטכנאים אליו פניתי הסביר שאין מה לטרוח לקנות מעבד מרובה ליבות, בגלל שWINDOWS לא יודעת לנצל את היכולות האלה והמעבד פשוט ישב על סרק. הסיפור הזה לא כלכך הגיוני לי, כי הייתי מצפה לראות משהו על זה באחד המאמרים שקראתי... השאלה היא קודם כל אם בכלל כדאי לקנות מעבד מרובה ליבות, ובנוסף האם יעילות של מעבד דו ליבתי אשר מהירות השעון שלו היא X כפולה ממעבד חד ליבתי אשר מהירותו היא X. תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אמרו לי שכשמרכיבים מעבד AMD צריך למרוח משחה תרמית. מה זה אומר, והאם כל החנויות אמורות לדעת לעשות את זה.....? :
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
שלום! המפרט של המחשב שלי הוא : E6300 Gigabyte 945P-S3 Twinmos 2GB 667mhz אני מתחיל לערוך סאונד במחשב וחשבתי שאולי מומלץ להוסיף עוד זכרון פנימי למחשב. במידה ואני רוצה להוסיף עוד 2GB (שני סטיקים של 1GB כל אחד), האם ההבדל יהיה משמעותי? בנוסף לכך, הבנתי לפני הFAQ פה בפורום שהוינדוס יקלוט רק 3 עד 3 וחצי ג'יגה ולא 4, ככה שבהתחשב בזה, האם בכל זאת מומלץ להוסיף? במידה ואכן מומלץ, איזה זכרון טוב יש היום? אציין שאני לא עושה OC. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה יותר טוב? ומה היתרונות של כל אחד על השני? תודה.
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
נאמר לי כי קיימת בעיית תאימות (כלומר מסכים כחולים, מע' לא יציבה וכד') במספר לא מועט של לוחות מבוססי P35 (כולל סדרת DS3x של Gigabyte) לבין זכרונות DDR2 במהירות 800Mhz, אשר לא קיים לה עדכון BIOS מתאים עדיין. בזכרונות 667Mhz היא לא קיימת כפי הנראה. מישהו מכיר/שמע/נתקל בבעייה שכזו? ??? אם כן, אשמח למידע נוסף (קישורים יועילו) עריכה: מדובר גם בזכרונות איכותיים דוגמת OCZ Platinum או Corsair XMS2
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
כי בביוס הטמפ' קבועה על 85 מעלות וזה לא הגיוני (SK-7) ו-2 מאוררי 120 של אנרמקס.
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד core 2 duo E4300 1.8 GHz 2mb, ו -1 giga זכרון אני מעוניין להתקין vista : 1. מה ההבדל בין גרסת ה - 32 bit לבין 64 bit? 2. אני לא יודע יודע על כמה bit עובד המעבד שלי 64 או 32 ? חיפשתי ולא מצאתי? 3. איזה גרסא עדיף להתקין על המחשב שלי? 64 או 32? תודה רבה... מראש.. :]
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מחפש זכרונות (עד 600 ש"ח) דואל קיט של 4GB שיתמכו ברכיבים הבאים: צ'יפסט nforce 750i שני כרטיסי מסך 9600GT או GSO... ושיהיו טובים ל-OC תודה מראש!!!
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי AMD 3200 והוא חלש יחסית!! אני לא מרוצה ממנו כ"כ ויש לי הרבה תקיעות למשל שאני צורב ב נרו 7 אני לא יכול לעשות כלום חוץ מהצריבה למשל הכל זז לאט לךמרות שאני צורב לאט!! אז אני רוצה לדעת אם כדאי לי להחליף את המעבד הזה לכפול ליבה(S939)?? ואם כן איזה כול ליבה אתם ממליצים לי? תודה!
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
דרך לברר איזה סוג של זיכרון יש לי, נאמר לי שאפשר להבין על פי הפינים, אבל אפשר בבקשה הסבר על סוגי הפינים? והסדר שלהם? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש ואתמול הלכתי להתקין לו את כול הדברים. לאחר שתקנתי את מערכת ההפעלה התקנתי ישר תוכנת אנטי וירוס ולאחר מכן התקנתי את התוכנות שמגדירות את הלוח אם. (כמובן מהדיסק שבא עם הלוח) לאחר שכביכול הוגדר הלוח אם, בסוף ההתקנה היה רשום לי pleas reboot your computer. רציתי לדעת מה הבעיה ולמה אני צריך להתקין את הכול מחדש כולל את מערכת ההפעלה? אולי הבעיה הייתה בכך שלא הגדרתי ישר את הלוח אם לפני שהתקנתי את האנטי וירוס (דרך אגב זה אנטי וירוס של AVG)? ודבר נוסף הכרטיס קול המובנה שבלוח האם גם לא הוגדר שזאת גם בעיה... דגם לוח האם:Gigabyte GA-P35-DS3L תודה רבה אמשח לקבל תשובה בהקדם. אלדד כהן.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש ולוח האם שרציתי לא זמין בחנות (זיגזג). הציעו לי שם 2 אלטרנטיבות ואני אשמח לשמוע דעות על הלוחות או לינקים לביקורות. המחשב עצמו מיועד למשחקים ואני לא מתכנן לעשות לו OC. הלוחות שהציעו לי הם: Gigabyte GA-K8NS Ultra-939 - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_328&products_id=2569 EPOX EP-9NDA3+ Ultra-939 - http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_314_328&products_id=2646 אם זה לא ברור הלוח חייב להיות מהצ'יפסט הזה כי אני מתכוון להשתמש בכרטיס מסך (AGP) שיש לי כבר, ככה שאני צריך לבחור רק בין שניהם. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני כמעט בטוח במאה אחוז שאני צודק רק שאני צריך את אישורכם. האם ההבדל היחיד בין 2 הלוחות הללו: 1- http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=343&model=1338&modelmenu=1 2- http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&model=1138&modelmenu=1 הוא ,שבלוח האחרון יש חיבור לטלויזיה.האם זה ההבדל היחיד? כלומר אם אין לי צורך לחיבור לטלויזיה הלוח הראשון הוא בדיוק אותו דבר.אותו כרטיס קול אותו כרטיס רשת או כרטיס מסך מובנה..אמת? בתודה מראש שי
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אנשיםםםםם!!!! רציתי לדעת באיזו טמפרטורה אמור להיות מעבד של AMD A64Bit 3000? אודה לכם מאודד אם תענו לי. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף? INTEL P4 3.0GHZ עם CACHE של 2MB או מעבד ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939? הם באותו מחיר, איזה מהם יותר טוב למשחקים ויש איזהשהוא משהו טוב שלמעבדים של אינטל יש ולAMD לא?
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
במסגרת רכישת מחשב חדש עם מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 העניין המרכזי הוא שיש לי הרבה כרטיסים , ולוחות של Asus מתאמים לי יותר משל Gigabyte כפי שאני רואה בתמונה יש להם פחות מקום לכרטיסים . הכרטיסים מלבד כרטיס מסך : כרטיס קול, כרטיס טלויזיה, כרטיס מודם לפקס , גם מניסיון הכרטיסים גדולים וקשה לבכניס אותם צמוד אחד לשני . איזה לוח אם טוב יכול להתאים, שימוש במשחקים ועירכת וידאו ? תודה
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איזה מומלץ ולמה - AMD או INTEL ? quad - duo - tripel ?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הולך לרכוש מחשב עם הנתונים הבאים: מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz גוף קירור למעבד SCYTHE MUGEN II לוח-אם INTEL WHITESBURG : DP55WB זכרונות 2GB DDR3 1333MHz –A- Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL זכרונות 2GB DDR3 1333MHz –A- Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL דיסק קשיח Seagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2 דיסק קשיח Seagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2 כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI מארז ANTEC NINE HUNDRED II ספק כח CORSAIR VX 550W המחשב מיועד לפעילות שוטפת ועריכת וידאו בינונית. א) האם כדאי להחליף את ה- M.B ל- GIGABYTE GA-P…
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר דקות רכשתי והוספתי למערכת שלי כרטיס Kingston 1024mb DDR2 667 Mhz. ברשותי כבר היו 2 כרטיסים 512mb DDR2 667 Mhz, שהיו מחוברים ביחד ופעלו בDual Channel. כעת מכשהוספתי את הכרטיס, המערכת מציגה לי בBios זכרון 2048mb כמו שצריך, וגם דרך כניסה לMy Computer > Properties מציג לי 2.00GB אבל בהדלקת המחשב מופיע לי Single Channel. השאלה שלי היא: כיצד אני מגדיר את המערכת על מנת שתפעל באופן האופטימלי? האם יש צורך להעביר לDual Channel או אופציה אחרת כלשהי? ואם כן, איך אני עושה את זה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
איך יכול להיות ש 950 I7 מעבד של 2885 ש"ח קרוב בביצועים שלו ל I5 750 !!!! ההבדל ממש זניח ה 750 עולה 1032 ש"ח ! משהו לא הגיוני באתר שלהם כנראה הבנצמרקים דפוקים או שיש אינטרס שאני לא מבינה אותו http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=100&p2=109 http://www.anandtech.com/bench/default.aspx?p=100&p2=102
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום חברים אני חדש בעסק ורציתי לדעת מהי מהירות fsb? ומהי מהירות הfsb הממוצעת שיש במחשב ממוצע כיום?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. האם אפשר לשלב זיכרון 256MB CL2 עם זיכרון 512MB CL3? האם האיכות נפגמת? האם זה יכול ליצור בעיות קריטיות למחשב? אשמח לדעת כל מידע על הנושא. תודה .
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של חברת Gigabyte כבר 6 שנים. לאחרונה הכרטיס קול המובנה נשרף, שלחתי את המחשב וקניתי כרטיס קול חדש שעבד כ-24 שעות ואז חדל לעבוד גם כן. כשחזרתי למעבדת המחשבים שהתקינה את הכרטיס קול נמסרה לי הטענה שייתכן שהלוח אם שורף את הכרטיס. לי זה נשמע כמו ניסיון הונאה. ידוע שללוחות של Gigabyte יש בעיות לפעמים עם כניסות ה-PCI, ואולי בכלל הרכיב ששמו לי לא תקין (לא קיבלתי קופסא/ת.אחריות). אבל יכול להיות מצב כזה שהלוח אם שורף כרטיסים? לא נשרף שום רכיב אחר בלוח אם, וכל שאר הכרטיסים המחוברים אליו תקינים גם לאחר החלפת כניסות עם ה-PCI "ששרף" את הכרטיס קול. אני באמת חושב לעמת את מעבדת המחשבים שלי עם מור לוי, היבואן הרשמי של לוחות האם של Gigabyte בישראל. לי זה נשמע אבסורד. מה אתם אומ…
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-