עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. חיפשתי ברשת אתרים שיש בהם השוואה של חלקים. בלינק הבא יש מבחן השוואתי ענק בין לוחות עם צ'יפסט של nvidia http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleid=1420&page=1 ברוב המבחנים כל הלוחות משיגים תוצאות באותו סדר גודל. במבחנים שבעמודים 16 ו 18 חצי מהלוחות נותנים תוצאות עלובות. הסיבה לא ממש מוסברת שם.. כאן בפורומים ישנן המון המלצות טובות על לוחות abit. הדגם שמשתתף שם בשוואה הוא מאלה המשיגים תוצאות גרועות במבחנים הנל. מכיוון שאני עומד לקנות השבוע לוח אם וכבר די נסגרתי על abit nf7-s התוצאות העלובות של abit nf7-m די מדאיגות אותי. יש למשיהו מושג ממה בדיוק הן נובעות??

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  2. Started by NoamHa,

שלום חברה. קודם כל אני מתנצל אם אני מפרסם את ההודעה בפורום הלא מתאים, פשוט לא מצאתי פה פורום לקניות ומכירות. בכל אופן אני מחפש מעבד Athlon Slot A, עדיף עם מאוורר מתאים. חובה שיהיה במהירות 700 ומעלה. מי שיש לו מה להציע שיכתוב לי הודעה או ישלח לי מייל: noamha@netvision.net.il תודה רבה, להתראות.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  3. Started by RevBlue,

לפני כשבוע התלקל לי המחשב של 3 שנים ולפי בדיקת הטכנאי נאמר לי שהלוח אם שלי נהרס, רציתי להתייעץ לגבי לוח חדש: לוח נוכחי:Asus M4A78-HTPC מעבד:AMD Phenom II X3 710 כרטיס גרפי: ATI Radeon 4870 ספק כוח:CW 550W DDR (זכרונות):4GB של קינגסטון אם אני זוכר נכון DDR2 רציתי לשאול גם האם לדעתכם כדאי לי פשוט לקנות אותו דגם (שמצאתי בזאפ בסביבות 430 שקל) או שעדיף לשדרג כבר ללוח יותר חדש או בכלל לשדרג לוח/מעבד/כרטיס גרפי למשהו יותר מודרני (מדובר על מחשב לגיימינג), אני שואל כי ב-3 שנים האלו הספקתי כבר להחליף לוח אם ופעמיים כרטיס גרפי, זה לא קרה לי בחיים לפני זה עם מחשב אינטל, אז אולי כבר עדיף? תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by AKULA,

מה זה בדיוק הדברים האלו בלוח אם ומה הם נותנים?

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  5. http://www.digitimes.com/mobos/a20060626PR204.html

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by ORLY9992,

מה ההבדל בין דגם gigabyte GA- Z170- HD3P שמחירו 674 בksp , לבין דגם gigabyte GA- Z170X- UD3 ( שעליו המליץ smalul ) ומחירו 882 בksp ? הדגם השני איכותי וטוב יותר בהרבה מהראשון שציינתי ? לציין בקשה מה ההבדל מלבד שאר אפשרויות וחיבורים , בדגש על שלבי ייצור מתח למעבד ופרמטרים נוספים שקשורים לאריכות חיי לוח האם ועמידותו

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. לוח P5N-D SLI . אני מפעיל גם תתוכנה של הלוח וגם תתוכנה CPU-Z בשתיהם כל הזמן המכפלה של המעבד קופצת כל הזמן, איזה אפשרות בלוח תשאיר לי את זה רגיל על X9 ?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  8. אני רוצה לדעת שהבנתי נכון ושאני לא מפספס שום דבר: 1) חברת fusion-io הוציאה כרטיס PCI-E שמיועד לאיכסון מידע. 2) מכיוון שהכרטיס מהיר מאוד (מעל 500MB לשניה) אין צורך בזיכרון פנימי, ונפח מינימאלי של 80GB (בתיכנון עד 1.28TB) מבטל את הצורך בדיסק קשיח. 3) עידכון תוכנה בסוף השנה יאפשר לבצע ממנו העלאה. אתר החברה וסרטון הדגמה: http://www.fusionio.com/ אני רוצה לדעת האם זה באמת כזה מושלם? מה אני מפספס? האם באמת תם עידן של פיצול לשני סוגי זיכרנות? איך לוחות האם יושפעו מכך?

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  9. :האם זכרות DDR2 500/533 ישפר משמעותית את ביצועי המחשב לעומת אותה כמות זכרון ב DDR400 ? מדובר על מחשב שאני עומד לקנות לצורך קידודים,לא משחקים.

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  10. שלום, היום יש לי: PRESCOT P4 3G, ASUS P4P800SE זכרון 2GB - ע"י 4 DIMMים DDR ספק - ליברטי 400 כרטיס מסך NVIDIA AGP 5200 כרטיס קול AUDIGY 4, 2 SATAות 160GB, אחד DVDRW על IDE שלל USBים נהרס לי הלוח אם (המחשב לא עולה וכל האינטרנט מוצף במקרים כאלה ללוח הספציפי הזה). אז נראה לי שאני אקנה E6600 (ראיתי שהוא הכי מומלץ בזאפ) עם לוח אם של אינטל הפעם. הבנתי שהכי מומלץ לקנות עם ציפסט 965 ? יש לכם המלצה ללוח ספציפי ? פרופיל שימוש - לא משחקים לא סרטים לא OC. הרבה תוכנות וחלונות במקביל, מיועד לחלונות האם הלוחות של היום (שכולם תומכים ב DDR2) יתמכו בזכרון DDR שלי ? הבנתי שגם את ה NVIDIA שלי אצטרך להחליף כי אין כבר AGP אלא PCIE... תודה רבה

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. לילה טוב, חבר שלי רוצה לשדרג את המחשב אבל הוא לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך חדש ,יש לו X1950 AGP שהוא סבבה לגמרי,אבל אני מאמין שעוד מעט הוא יחליף ,אז בינתיים זה ככה, כל שאר הרכיבים זה מסודר כבר אז אין צורך , אבל יש דבר כזה בכלל? כי לא מצאתי משהו

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  12. שלום, אני מחפש אתרים אמינים שנותנים ציון למעבדים על פי מבחן מחיר מול ביצועים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  13. אז ככה חברה לפני חצי שנה קניתי את המחשב שלי וכעבור חצי שנה נהיו לי בעיות אחרי בדיקת מעבדה אמרו שלוח אם שלי לא תקין ואני צריך להפעיל אחריות אני ביגלל זה רוצה לשדרג ללוח יותר טוב ואמין בגדר היכולת והדברים שכבר קניתי ישמח לחוות דעת . Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 זה הלוח אם התקול רוצה להחליף. אם אתם ממליצים על משהו חילופי או לישאר עם אותו לוח אם ישמח לדעת למה.. מיפרט של המחשב שלי.. מפרט מחשבI7 4790K Gigabyte GA-Z97X-Gaming 5 G.Skill Aegis 4x8 ti g1 Gigabyte GTX980 SeaSonic 850W 80+ Gold CoolerMaster CM Storm TROOPER Window Black ATX X2 גאדגטיםRoccat Isku FX Multicolor Gaming Roccat Tyon 8200DPI All Action Multi-Button Roccat Siru Desk Fitti…

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by see4,

מישהו מוכר את החלקים עם אחריות ב 1700 ש"ח לוח אם מדגם-A8N-SLI Premium של-ASUS המיועד להפעלת שתי כרטיסי מסך במקביל CL2.5 2x512MB 400MHz של -Kingston +מעבד- SAN DIEGO-AMD-3700 הכל בחבילה עבד שלושה חודשים עם קבלות ואחריות ב-KSP האם עסקה זו שווה ...!?אני צריך עזרתכם

• 13 תגובות
    • 782 צפיות
  15. Started by Reality,

נכנסתי לתוכנה CPU-Z לבדוק משהו במחשב שלי ובלשונית של הזכרונות גיליתי להפתעתי שהזכרונות פועלים על מהירות מקסימלית של 667Mhz ובקבלה של המחשב רשום במפורש 1333Mhz אשמח להסבר הגיוני מה עובר על המחשב שלי (או שפשוט החנות רימתה אותי והתקינה זכרונות אחרים?)

• 5 תגובות
    • 783 צפיות
  16. Started by pelpepelpe,

Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz 6MB Cache @ 3.6Ghz Overclocked מה זה אומר? שהמעבד במקור היה 3 גיגה הרץ והמהירו אותו ל3.6? מה זה cache? תודה

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  17. Started by liran315,

אני בונה למפרט למשחקים וOC עכשיו מעבד הבחירה הכי טובה ומשתלמת היא הE8400 עכשיו אני רוצה לעשות לו OC רציני במיוחד. אז יש שני לוחות X38 שחשבתי עליהם: ASUS P5E- הוא ממש מקסימוס פורמלוה רק בלי כמה תכונות(3DMARK 06 ואנטי וירוס),לוח הLCD הזה של הטמפ',המדבקה שכתוב עליה R.O.G :bash, ואיזה כרטיס רשת מיוחד חוץ מזה אותו לוח הלוח השני הוא X38-DS5 הקירור שלו בן זונה של דבר והוא ממש X38-DQ6 בלי פ'יצר ששחכתי. עכשיו המחירים שלהם הוא 1100-1150 אני צריך לדעת את מי מהם לקחת. זיכרונות אני רוצה 4GB ראם עכשיו אני צריך לדעת איזה מהבאים כדאי יותר לOC: 2 חבילות כאלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=15704&PHPSESSID=8690c6666f26af7ed3d5f2d948cfe8c…

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  18. כמובן ששניהם פועלים על אותו תדר כמובן. חיפשתי בFAQ ולא מצאתי תשובה.

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by Parallel,

לפי ביקורות שראיתי הקינגסטון לא נופל מהקורסיר {אני מתכוון ל-xms כמובן}ואפילו בתיזמונים נמוכים מאוד {2-2-2-5} עבר אותו בחלק מהמקרים עכשיו השאלה היא : אם עדיף לקחת את הקינגסטון {יש איזה הבדל של 400 שקל ..אני קונה את זה מחו"ל}ואז אני אוכל לקנות Abit ic7-Max 3 תודה רבה

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  20. Started by yogev_k,

חברה אני קניתי את הלוח של אסוס ?P5W DH Deluxe s775 Conroe ואני הזמנתי את המעבד e6300 ועכשיו המוכר בחנות אמר לי שאם אני רוצה מחשב למשחקים אז עדיף זיכרון של 533 מאשר 667 בגלל התיזמונים והבאס משהוא כזה. זה נכון או שעדיף 667. אגב הזיכרונות של twinmos .

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  21. Started by Nasok,

בין זה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 לזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 המחיר שונה אבל הם שווים לפי ביצועים . במה שווה יותר להשקיע?

• 10 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by Y/O1977,

היי! האם ניתן להסיר משחה טרמית מעל המעבד ומעל הגוף קירור בעזרת סקרייפר (סכין גילוף) או שקיים חשש לפגיעה במעבד? תודה!

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by nir_ofer,

איזה זכרונות עדיפים??? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1162 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=408&products_id=10134 או מKSP: ?512Mb 400MHz AData /VT? ב250ש"ח ?512MB Nanya? ב258 ש"ח ?512Mb 400MHz Kingston CL3? ב283 ש"ח או שיש לכם עוד הצעות בתקציב של 250 ש"ח +- לסטיק של 512??

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by marantz,

שתי הערות בקשר ללוחות החדשים של אינטל לכל מי שמעוניין לשלב אתם בבניית מפרט א. ללוח P35 אין יציאות רגילות של מקלדת ועכבר אלא רק USB נא להצטייד בהתאם .ואין חיבור על הלוח לכונן פלופי למרות שאינטל מספקת דיסקט התקנה לדרייברים של רייד להוספה במהלך התקנת XP (מה שנקרא F6 DRIVERS) ולכן מי שמעוניין במערך רייד מוזמן להוריד את התוכנה NLITE מהאינטרנט (היא חינמית וקלה לשימוש) וליצור בעזרתה דיסק התקנה שמשולבים בו כבר הדרייברים(אפשר להוציא את הדרייברים מהדיסקט בשימוש במחשב אחר או לחפש אותם להורדהברשת) ב. בלוחות מדגם G33 יש כמה דגמים ואע"פ שהם אמורים להיות מצויידים בכרטיס מסך מובנה בעל יציאת DVI לא כולם באמת מצויידים ולכן שימו לב לכך (בG33TLM יש DVI וVGA. ובG33BUC אין DVI אלא רק VGA רגיל)…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by badtoyboy,

??? איזה מהם יוץר טוב ב OC? באיזה הביצועים באופן כללי יותר טובים? בכלל איזה עדיף?

• 12 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.