עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Oranili,

יש לי זכרונות של 3200 CL2.5 עכשיו יש לי 3 סטיקים של כאלה 256 256 256 768 RAM ! עכשיו אם אני יקנה את זה Kreton 256 MB 400MHZ DDR PC-3200 8 Chip - CL 2.5 - VT/Starex Series זה יתאים ? ... כי אין לי אותה חברה עכשיו ... זה לא משנה ? תודה

• 8 תגובות
    • 521 צפיות
  2. תסתכלו במפרט שלי עכשיו המעבד שלי בטמפ' 47 שהא לא כל כך בשימוש וכשהוא בשימוש הוא מגיע ל52 הכרטיס מסך שלי כשהוא לא בשימוש הוא 48 ובשימוש גם מגיע ל52 אבל זה לא שימוש כבד הלוח אם שלי 30 מעלות במאמץ האם משהו לא בסדר והקירור לא מספיק באחד הרכיבים? מה עליי לעשות אם כן? :cistinebiggrinA: :auto:

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  3. Started by KenshinSama,

הממ יש לי את הלוח אם הבא: http://i.testfreaks.es/images/products/600x400/141/intel-dg965ss.1260429.jpg ששמו DG965SS ויש לי שם 4 מקומות לזכרונות לפי מה שראיתי ויש לי כרגע רק 2 שם,וה2 האחרים כמו שאפשר לראות בתמונה בצבע שני(אני לא זוכר באיזה צבע תקועים הזכרונות שיש לי כרגע) אז השאלה לי שלי היא בשביל מה ה2 האחרים?אפשר להכניס לתוכם עוד זכרונות?

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by bareyal,

1 Samsung 17 CRT SyncMaster 793DF Silver 835 ש"ח 1 LITE ON 52X32X52 Bulk 159 ש"ח 1 Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard 84 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,230 ש"ח 1 GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 188 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 AMD 64 3000 939 Oem 1GB DDR 3200 1,995 ש"ח 1 WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 575 ש"ח קירור של TERMALTAKE זכרון של 512X2 (משולב CORSAIR + A-DATA) ושאלה נוספת: האם המעבד הזה נחשב טוב להמהרה ? האם יש גרסה בעלת אותה מהירות (3000) אבל עם ליבה אחרת?

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by raz2058,

אני ואחי מחליפים בין המחשבים שלנו את הלוחות והמעבדים , זאת אומרת שאני מקבל את הלוח והמעבד שלו והוא את שלי . בכל מקרה רציתי לדעת איך עושים את זה ומה הסיכונים ? ובנוסף אנחנו צריכים להחליף גם את הקירור שלנו .. כי לי יש מוג'ן 2 ולו אחד מעפן .. אז אשמח למדריכים \ סרטונים איך לפרק ולהרכיב לוח וקירורים .. תודה רבה לכל מי שעוזר

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Freddy,

מרוב שעמום של יום שישי (כן כן כן, בטוח גם לכם יש אותו), נכנסתי בביוס והתחלתי לחפש ללא כיוון מסויים. ייש ברשותי לוח של גיגה בייטס 8s651mp-rz. לאחר חיפוש של כמה דקות נתקלתי באופציות הבאות: cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T מה האופציות הללו אומרות? הם טובות/רעות? שינויים שלהם יגרמו ל....? למה לשנות? אם כן.... המחשב שלי עובד ב OC מ 2.0 מגה הרץ ל 2.5. תודה רבה לכל העוזרים. שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. Started by tgen,

יש לי 2 שאלות: 1. אם אני מחבר את חיבורי ה-USB הקדמיים של המארז ללוח אם בצורה הפוכה או לא נכונה זה יכול לגרום לנזק לכל מה שיתחבר אליו או שהמשחב פשוט לא יקלוט אותו? 2. מישהו יודע אם יש אתר שמכיל תמונות של כל סוגי המעבדים, לוחות האם וכל סוגי הכרטיסים למחשב מהישנים ביותר עד החדשים ביותר?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  8. Started by daniel_18,

שלום, אני מתעניין בשדרוג המעבד לE6750 על DQ965GF של אינטל (בעתיד אני מתכוון גם להחליף את הלוח). רציתי לדעת אם המעבד תומך לגמרי בלוח אם כי באתר של אינטל הוא לא מופיע ברשימת המעבדים התומכים, אבל בכמה אתרים אחרים רשום שהוא כן תומך. איך אפשר לבדוק את בוודאות? האם השוני בין הE6750 לE6700 באמת משמעותי ומורגש? אני יודע שה6750 יותר חדש ומשופר לכן חשבתי לקנות אותו מחו"ל במקום ה6700 (משום מה הוא יותר זול מה6700) אני גם מתעניין בשדרוג הלוח אם, נראה לי שאני צריך MATX כי ה965GF הוא כזה. אני מחפש לוח לא יקר שניתן לעשות בו OC ושיספק את הסחורה. תודה לעזרים! נ.ב האם כדאי קודם להחליף את הלוח אם ואז להזמין מעבד יותר מתקדם? (אני קונה בארה"ב)

• 2 תגובות
    • 904 צפיות
  9. אני יכול לקחת 2 סטיקים כאלה ב 690 ש"ח: CL5‏DDR II 667 ‎ ‏1GB Starex‎ האם הייצרן הזה מוכר בכלל או שזה סתם איזה יצרן מדבקה? יש להם אתר - נראה כאילו הם בשיתוף עם סמסונג או משהו http://www.starex.co.kr/services/service.php?sn=ganji&sa=index〈=en אני יכול להוסיף קצת כסף ולקחת kingston\twinmos (אותם נתונים בידיוק - אבל אז יוצא עוד 200 ש"ח) ועכשיו עוד שאלה: האם כדאי להתפשר על זכרונות לטובת כרטיס מסך? או להתפשר על כרטיס מסך לטובת זכרונות?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by eSLC,

מבחינת משחקים כבדים OC לא מתוכנן (הלוח לא בישבילי) תקציב בסביבות ה-700... :AR15:

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by roeiw,

AMDwallpapers.com אתר קטלני!!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  12. Started by ozwrx,

ההתלבטות שלי היא לגבי הלוחות האלה: ASUS M2V AM2: VIA K8T890 הלוח הזה עולה לי 125 שקל פחות..... לבין MSI NEO K9N NFORCE 550 אני יודע שהMSI יותר טוב אבל השאלה שלי כמה יותר טוב כי התקציב שלי דל, אני יכול לבחור רק את שני הלוחות האלה בלבד אז בבקשה רק לדעת מה ההבדל בינייהם אם אני לא מתכוון לעשות OC ולא שידרוגים עתיידים שימושים רק אינטרנט אופיס וכאלה...המעבד שיהיה עליו הוא AM2 X2 3800

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  13. Started by zombie,

יש לי כרטיס מסך 4870x2 שיושב כרגע על לוח בעל PCI-E 1 האם אני ירגיש הבדל בביצועים בהחלפת הלוח ב p43\45 ds3l? והאם אני יוכל להשאיר את אותו הOC שיש לי כרגע במעבד?

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  14. שלום, עד היום הייתי בטוח שאני קונה מחשב עם מעבד AMD, עכשיו אני מבולבל אני קורא שבכל הקטגוריות AMD מנצח חוץ מקידודי סרטים. האם זה נכון? ובכמה ? המטרה שלי להמיר DIVX ל DVD - האם עדיף INTEL ? תושה

• 9 תגובות
    • 723 צפיות
  15. בתודה מראש..

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  16. Started by ilanb0,

אם אני לא מתכנן OC, ורוצה מעבד ברמה גבוהה (סרטים ומשחקים) - איזה מעבד עדיף מבין שתי החברות? דרך אג, במפרטים ראיתי שמעט הכל זה המלצה ל - AMD.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אז ככה, על הלוח היו מותקנים 3X2gb של זיכרון. קניתי עוד 3X2gb זיכרון של אותה חברה\יצרן\מספר מוצר ומשום מה המחשב מזהה רק 8gb (בביוס ובווינדוס) הזיכרון של kingston (khx1600c9ad3b1/2g) ddr3 cl9 ולוח האם ASUS SABERTOOTH X58 המעבד שלי intel core i7 960 3.2GHZ אודה לעזרתכם...

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  18. חבר שלי כרגע עם פנטיום 4 1.8GHZ ישן, עם זכרונות SDRAM אבל העיקר יש לו 6800AGP חדש שהוא קנה בארה"ב, ועכשיו הוא רוצה לקנות שילוש חדש של מעבד-לוח-זכרונות, הבעייתיות היא שאי אפשר ללכת על NF4 כי יש לו AGP :\ האם כדי להשקיע את מלוא הכסף בAMD64 939 ולוח NF3 ULTRA? או אולי להשקיע קצת כסף במערכת חדשה אבל פחות חזקה? בקיצור מה עדיף?

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  19. הציעו לי אותו ב-430 ש"ח. GA-8S648FX is designed for high performance Intel® Pentium® 4 800MHz FSB processor with Hyper-Threading Technology. Empowered by the latest SiS 648FX and 963 chipsets, GA-8S648FX delivers a new architecture to uplift the system performance. The brand new 800MHz processor bus and DDR400 memory support are provided to unleash the full power of Intel® Pentium® 4 800MHz FSB processors. The AGP 8X graphics interface is built to derive the maximum performance from the most powerful graphics accelerator. The MuTIOL 1G® Technology with 1GB/s bandwidth is applied to speed up the internal traffic between SiS 648FX and 963 chipsets. GA-8S648FX also provides …

• 10 תגובות
    • 920 צפיות
  20. Started by liav12,

היה לי במחשב 128 RDRAM שהיו מחולקים לשתי סלוטים של 64 MB עכשיו קניתי עוד 256 ושמתי אותם, אבל מה שאני לא יודע אם כל אחד מהסטיקים של ה128 חייב לעבוד מול הסטיק השני של ה128, כלומר 64 עם 128 64 עם 128 זה יעבוד על דיואל? או שחייב שכל אחד מהם ישבו לפי הקיבולת של כל אחד מהם?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  21. אני מתלבט הין ה- AMD 4800 שעולה 725 ש"ח לבין ה-E4300 שעולה 675 ש"ח ולבין ה-E4400 שעולה 806 ש"ח. כמה ההבדל בין המעבדים אכן שווה את ההבדל במחיר, האם יש הצדקה ואיזה הכי כדאי לקחת, כי אני ממש לחוץ בתקציב. התלבטות נוספת שאני לא בטוח שאני יצליח לגייס כסף אליה אבל בכל זאת זה בין ה- AMD 5200 שעולה 940 ש"ח לבין ה- E6320 שעולה 945 ש"ח תודה רבה לכל העוזרים..

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by eliXir,

או ?

• 4 תגובות
    • 878 צפיות
  23. Started by alonbrs1,

היי, יש לי מחשב עם מעבד Intel i3 2120 ולוח אם H61M-P20 (G3) MSI - כרגע יש לו סטיק אחד של Micron Rendition 4GB DDR3 -1333. בעקרון אני רוצה להרחיב את הזכרון כי לפעמים המחשב קצת איטי כשיש הרבה תוכנות שפועלות בו זמנית או תוכנות שהן יותר כבדות. הבנתי שאם שמים שני סטיקים אז מומלץ שהם יהיו זהים, אבל אני לא חושב שאפשר לקנות את הדגם שיש לי עכשיו. בכל מקרה, אני לא חושב שאני צריך יותר מ8GB, אבל אני אשמח לקבל המלצות והצעות מה הכי כדאי לעשות. תודה רבה מראש, אלון

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. חברי הפורום שלום. אתמול קיבלנו את המחשב שהזמנו, עם לוח P5LD2 מתוצרת ASUS. לאחר התקנת Windows XP ורוב הדרייברים האחרונים (הורדו מהאתר של ASUS), ניסיתי להתקין את הדרייברים של כרטיס הקול. ההתקנה התבצעה, היה צורך באיתחול, אך לאחריו הכרטיס לא זוהה - במנהל ההתקנים הופיע רק PCI DEVICE עם סימן שאלה צהוב. הסרתי את הדרייברים, והתקנתי את הדרייברים שהגיעו עם הלוח (בדיסק המצורף), אך גם זה לא עזר. לאחר מספר ניסיונות כושלים, חיפשתי באתר של יצרן כרטיס הקןל את הדרייברים המתאימים. הכרטיס (אם אפשר לקרוא לשבב ה CODEC הזה "כרטיס") הוא ALC882 מתוצרת Realtek, אך באתר של Realtek (וגם בשרתי ה FTP שלהם) לא היה דרייבר מתאים. חיפוש באתר של ASUS גילה שהבעיה קיימת אצל מספר רב של משתמשים, ורובם פשוט קנ…

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.