מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל במעבדים C2D בין גירסת TRAY ל BOX?
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
THG ממליץ להמתין ל B3 stepping . לדעתי הבדיקות שם קצת חובבניות כיוון שלא נבדק שימוש ב 4 + תוכנות במקביל(זה מה שאני מחפש ) http://www.tomshardware.com/2008/01/14/phenom_vs_athlon_core_scaling_compared/index.html לא ממש מעניין גיימרים אבל טוב לדעת של AMD יש גם יתרונות (תחרות טובה לצרכן) AMD Beats Intel in Quad-Core Server Power Efficiency: Neal Nelson I am certain that these test results are correct, Nelson continued, I am so certain that I have begun to offer my customers a money back guarantee if their real world experiences do not agree with my benchmark data. http://biz.yahoo.com/bw/080114/20080114006249.html?.v=1
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
לשדרוג לוח אם מעבד זכרון וכרטיס מסך... איפה אפשר לקבל המלצות בתקציב שלי? אני לא רוצה AMD כי הוא יכול להשרף אם לא עובד המאוורר
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שני השילובים הבאים (שניהם בסביבות 700 ש"ח) Pentium E2200 + Gigabyte 73PVM-S2H או AMD Athlon X2 5000 + Gigabyte MA78GM-S2H המחשב אמור להריץ XBMC + גלישה באינטרנט + Office... אם יש שילוב זול יותר עם אותן יכולות (DVI חובה ועדיף יציאת סאונד דיגיטלית אבל לא חובה) אני אשמח לשמוע
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה להתחיל לעבוד עם סאונד (בין היתר CUBASE). אין לי הרבה כסף כרגע ויש לי מחשב בן יותר מ10 שנים. הבנתי שבמצב כזה צריך מחשב שיהיה עם זכרויות טובים, לוח אם טוב ומעבד עם עדיפות ל4 ליבות. אז מצאתי מחשב למכירה יד 2 ותהיתי אם אתם יכולים לעזור לי בנוגע למפרט עם יותר ספציפיות לגבי אותם חלקים. אני מאוד מאוד לא בעניינים וזה מאוד לא התחום תעסוקה שלי בשלב הזה של החיים אני אני אשמח לשמוע את דעתכם חבר שלי ראה את המפרט והוא קצת יותר בעניינים ואמר לי שאם זה היה ב1000 אז זה היה יותר מומלץ. המפרט: למען הסר ספק המפרט שאני מוכר - מעבד: 955 מכפל פתוח שלא מגביל אפילו שד כמו 580GTX - קירור: מוגן 2 קירור איכותי למי שמבין שומר על המעבד קריר באה עם שתיי מאוררים(120mm) - לוח א…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. יש לי מחשב שהיה אצלי בשימוש פעם. והיום אני צריך את המחשב הזה בשביל האולפן הביתי שלי.. רק בשביל האולפן.. מחשב שיחזיק תוכנות כמו קיובס (למי שמכיר) מפרט המחשב ישן הזה: לוח אם: msi ms-7008. מעבד: אינטל פנטיום 4. זיכרון: 3 כרטיסי זיכרון של 256MB. שזה יוצא ביחד 768MB דיסק קשיח: 80GB אוקי..אני חשבתי לשדרג אותו טיפה ב... כרטיס זיכרון של 2GB ודיסק קשיח 320 גיגה התאמת גם אין לי כ"כ הרבה כסף להשקיע על מעבד ולוח אם גם כי אני חייל... השאלה עד כמה זה יהיה טוב ואם יהיה טוב בכלל ללוח אם ולמעבד הזה.? ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע בכייף תודה רבה רבה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה פשוטה, האם הלוח ASUS A8R32-Deluxe שמבוסס על הRD580 יכול לפעול עם 4 סטיקים ללא ירידה ל333MHZ או ל2T? ברשת חלק אומרים שכן וחלק אומרים שלא, אני זוכר אבל שAnandTech בדקו את הRD480 והוא פעל עם 4 סטיקים ללא איבוד ביצועים. האם רק בסטוק הוא יורד ל333MHZ\2T ובעצם ידנית אני מעלה ואין שום בעיה או שבכלל אי אפשר לעבוד איתו על 400MHZ T1? תודה.
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום יש לי את שני סוגי הזיכרונות שכל סטיק הוא 4 גיגה. 2*4 XMS 3 1333 CROSAIR 2*4 Vengeance 1600 CROSAIR היום התקנתי אותם וכל זוג עובד בנפרד אך שהם ביחד המחשב לא נדלק לי יש משהו שאפשרי לעשות בשביל שיעבדו ביחד?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי זכרונות של 3200 CL2.5 עכשיו יש לי 3 סטיקים של כאלה 256 256 256 768 RAM ! עכשיו אם אני יקנה את זה Kreton 256 MB 400MHZ DDR PC-3200 8 Chip - CL 2.5 - VT/Starex Series זה יתאים ? ... כי אין לי אותה חברה עכשיו ... זה לא משנה ? תודה
-
- 8 תגובות
- 531 צפיות
-
-
תסתכלו במפרט שלי עכשיו המעבד שלי בטמפ' 47 שהא לא כל כך בשימוש וכשהוא בשימוש הוא מגיע ל52 הכרטיס מסך שלי כשהוא לא בשימוש הוא 48 ובשימוש גם מגיע ל52 אבל זה לא שימוש כבד הלוח אם שלי 30 מעלות במאמץ האם משהו לא בסדר והקירור לא מספיק באחד הרכיבים? מה עליי לעשות אם כן? :cistinebiggrinA: :auto:
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הממ יש לי את הלוח אם הבא: http://i.testfreaks.es/images/products/600x400/141/intel-dg965ss.1260429.jpg ששמו DG965SS ויש לי שם 4 מקומות לזכרונות לפי מה שראיתי ויש לי כרגע רק 2 שם,וה2 האחרים כמו שאפשר לראות בתמונה בצבע שני(אני לא זוכר באיזה צבע תקועים הזכרונות שיש לי כרגע) אז השאלה לי שלי היא בשביל מה ה2 האחרים?אפשר להכניס לתוכם עוד זכרונות?
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
1 Samsung 17 CRT SyncMaster 793DF Silver 835 ש"ח 1 LITE ON 52X32X52 Bulk 159 ש"ח 1 Genius KB-21e Multimedia NEW Eng/Heb PS2 Silver-Black Keyboard 84 ש"ח 1 Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 1,230 ש"ח 1 GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 188 ש"ח 1 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 AMD 64 3000 939 Oem 1GB DDR 3200 1,995 ש"ח 1 WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 575 ש"ח קירור של TERMALTAKE זכרון של 512X2 (משולב CORSAIR + A-DATA) ושאלה נוספת: האם המעבד הזה נחשב טוב להמהרה ? האם יש גרסה בעלת אותה מהירות (3000) אבל עם ליבה אחרת?
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני ואחי מחליפים בין המחשבים שלנו את הלוחות והמעבדים , זאת אומרת שאני מקבל את הלוח והמעבד שלו והוא את שלי . בכל מקרה רציתי לדעת איך עושים את זה ומה הסיכונים ? ובנוסף אנחנו צריכים להחליף גם את הקירור שלנו .. כי לי יש מוג'ן 2 ולו אחד מעפן .. אז אשמח למדריכים \ סרטונים איך לפרק ולהרכיב לוח וקירורים .. תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מרוב שעמום של יום שישי (כן כן כן, בטוח גם לכם יש אותו), נכנסתי בביוס והתחלתי לחפש ללא כיוון מסויים. ייש ברשותי לוח של גיגה בייטס 8s651mp-rz. לאחר חיפוש של כמה דקות נתקלתי באופציות הבאות: cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T מה האופציות הללו אומרות? הם טובות/רעות? שינויים שלהם יגרמו ל....? למה לשנות? אם כן.... המחשב שלי עובד ב OC מ 2.0 מגה הרץ ל 2.5. תודה רבה לכל העוזרים. שבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
יש לי 2 שאלות: 1. אם אני מחבר את חיבורי ה-USB הקדמיים של המארז ללוח אם בצורה הפוכה או לא נכונה זה יכול לגרום לנזק לכל מה שיתחבר אליו או שהמשחב פשוט לא יקלוט אותו? 2. מישהו יודע אם יש אתר שמכיל תמונות של כל סוגי המעבדים, לוחות האם וכל סוגי הכרטיסים למחשב מהישנים ביותר עד החדשים ביותר?
-
- 0 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין בשדרוג המעבד לE6750 על DQ965GF של אינטל (בעתיד אני מתכוון גם להחליף את הלוח). רציתי לדעת אם המעבד תומך לגמרי בלוח אם כי באתר של אינטל הוא לא מופיע ברשימת המעבדים התומכים, אבל בכמה אתרים אחרים רשום שהוא כן תומך. איך אפשר לבדוק את בוודאות? האם השוני בין הE6750 לE6700 באמת משמעותי ומורגש? אני יודע שה6750 יותר חדש ומשופר לכן חשבתי לקנות אותו מחו"ל במקום ה6700 (משום מה הוא יותר זול מה6700) אני גם מתעניין בשדרוג הלוח אם, נראה לי שאני צריך MATX כי ה965GF הוא כזה. אני מחפש לוח לא יקר שניתן לעשות בו OC ושיספק את הסחורה. תודה לעזרים! נ.ב האם כדאי קודם להחליף את הלוח אם ואז להזמין מעבד יותר מתקדם? (אני קונה בארה"ב)
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני יכול לקחת 2 סטיקים כאלה ב 690 ש"ח: CL5DDR II 667 1GB Starex האם הייצרן הזה מוכר בכלל או שזה סתם איזה יצרן מדבקה? יש להם אתר - נראה כאילו הם בשיתוף עם סמסונג או משהו http://www.starex.co.kr/services/service.php?sn=ganji&sa=index〈=en אני יכול להוסיף קצת כסף ולקחת kingston\twinmos (אותם נתונים בידיוק - אבל אז יוצא עוד 200 ש"ח) ועכשיו עוד שאלה: האם כדאי להתפשר על זכרונות לטובת כרטיס מסך? או להתפשר על כרטיס מסך לטובת זכרונות?
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מבחינת משחקים כבדים OC לא מתוכנן (הלוח לא בישבילי) תקציב בסביבות ה-700... :AR15:
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
כותרת.
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא לגבי הלוחות האלה: ASUS M2V AM2: VIA K8T890 הלוח הזה עולה לי 125 שקל פחות..... לבין MSI NEO K9N NFORCE 550 אני יודע שהMSI יותר טוב אבל השאלה שלי כמה יותר טוב כי התקציב שלי דל, אני יכול לבחור רק את שני הלוחות האלה בלבד אז בבקשה רק לדעת מה ההבדל בינייהם אם אני לא מתכוון לעשות OC ולא שידרוגים עתיידים שימושים רק אינטרנט אופיס וכאלה...המעבד שיהיה עליו הוא AM2 X2 3800
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 4870x2 שיושב כרגע על לוח בעל PCI-E 1 האם אני ירגיש הבדל בביצועים בהחלפת הלוח ב p43\45 ds3l? והאם אני יוכל להשאיר את אותו הOC שיש לי כרגע במעבד?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום, עד היום הייתי בטוח שאני קונה מחשב עם מעבד AMD, עכשיו אני מבולבל אני קורא שבכל הקטגוריות AMD מנצח חוץ מקידודי סרטים. האם זה נכון? ובכמה ? המטרה שלי להמיר DIVX ל DVD - האם עדיף INTEL ? תושה
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
אם אני לא מתכנן OC, ורוצה מעבד ברמה גבוהה (סרטים ומשחקים) - איזה מעבד עדיף מבין שתי החברות? דרך אג, במפרטים ראיתי שמעט הכל זה המלצה ל - AMD.
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-