עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sabach,

יש לי G FORCE 6600 GT 128 M ו 512 מגה זיכרון במחשב.. אם אני קונה 2 גיגה חדשים למחשב האם משחקי מחשב ירוצו יותר נורמאלית ? עם גראפיקה על LOW? בלי לקרטע ?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by RayZ,

אני זקוק בדחיפות למי שיש לו מעבד AMD64 3000+ ולוח GIGABYTE K8NF-9 nForce 4. זה למטרת בדיקה. במידה ולמישהו יש, אני אשמח אם ישלח הודעה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. Started by ofir981988,

קודם כל איך החברה בזכרונות? דבר שני, אני קונה מחשב עם kingston 2GB , כי פשוט ב-ksp לא מציעים kingston 2X2GB וה- crusair 2X2GB מאוד יקר לעומת ה- kingston, הבדל של 200 שקל בערך, תכננתי לקנות את המחשב עם 2GB זיכרון ולקנות בזאפ רכיב נוסף של 2GB ולהוסיף לבד, מומלץ או לא?

4. היי. עד לפני כשלושה שבועות בערך היה לי מחשב שהיה ברשותי בערך כארבע שנים (קצת "זקן" לא?). עכשיו קניתי מחשב חדש עם Duel Core 2.8 ועם זכרון ג'יגה. פתחתי היום את המחשב הישן לראות איזה רכיבים אולי אני יכול לקחת משם לשים אצלי (כי יש לי ויסטה אז אני רוצה עוד קצת זיכרון). יש לי שם שני כרטיסי זכרון שבאחת השורות על המדבקה שלהם רשום ככה: האם אני יכול להכניס את הזיכרון הזה למחשב החדש שלי ולהפעיל אותו רגיל והזיכרון הזה יעבוד? אני פשוט לא מבין בזה כל כך אני רק יודע לאיפה מכניסים את הזיכרון בלוח-אם. אני לא יודע אם צריך איזה דרייברים או לעשות משהו לפני שהמערכת הפעלה עולה ואם בכלל הזיכרון הזה מתאים למחשב שלי. אשמח לקבל קצת תשובות. בתודה מראש!

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  5. שלום יש לי מעבד שהרבה מהפינים שלו התעקמו (בגלל שהוא לא הוכנס נכון לתושבת בלוח אם) , והשאלה שלי היא האם האחריות היא גם על דבר כזה ואם כן אז למי בדיוק פונים בשביל האחריות. בכל מקרה אם מישהו יודע איזה דרך קלה ליישר את הפינים בחזרה בבקשה שיכתוב.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  6. האם אפשר לשים זכרונות DDR2 3200 במקום זכרונות DDR 3200?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. אהלן! שידרגתי היום את הלוח והמעבד ל GIGABYTE 965P-DS3 ולE6420... משום מה בCPU-Z הוא מזהה את המעבד אבל הוא רושם במהירות עבודה שלו 1600MHZ... ממש מוזר... יש למשהו השגות...? משהו לא בסדר אצלי? צירפתי את התמונה... תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by FPSbanana,

מתי יצואו לוחות אם עם התושבת החדש?? כמה הם יעלו בערך?? יש שיפור משמעותי בביצועים מPCI-E הראשון?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by tal_p,

יש למישהו מושג אם אפשר לקנות בארץPHENOM II X 3 ?? או אם יש חנות אמינה בחו"ל שאפשר להזמין, ולהחליף במקרה תקלה??

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by idanmal,

אני צריך לוח אם עד 400 שקל למעבד 3200 AMD תמליצו לי על משהו עוד משהו ששחכתי לציין שאני צריך לוח עם כרטיס מסך מובנה,זה בשביל חבר נשרף לו הלוח ,היה לו אחד פשוט כזה עם רדאון X 200 עליו משהו כזה...

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by TECHNICAL_COMPUTER,

נראה מי יתן תשובה הטובה ביותר.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by Stranger,

אני רונה מחשב חדש בעזרת השם... אני מאוד מתלבט בין שני לוחות אלו! תנמקו מי ומדוע! תודה לכל העוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by yoniY100,

יש לי את הלוח אם P4MAM-V של MSI [מחשב די ישן..] הצלחתי למצוא עליו קצת מידע פה: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=577&maincat_no=1 ורציתי לשאול אם אני יוכל לחבר אליו 1GB זכרון של KINGSTON במהירות 667 MHZ [של DDR2..]. לא אכפת לי שאולי הוא לא יריץ אותו על המהירות הזאת, אבל האם אני יוכל לחבר אותו והוא יפעל? [גם אם הוא יפעל על מהירות של 400MHZ זה בסדר..] בינתיים לפי מה שראיתי, יש לי מקום לעוד סטיק אחד של זכרון [יש לי 2 סטיקים ואחד מהם תפוס..]. אגב במידע שמצאתי עליו כתוב שהוא תומך במהירות של 400/533MHZ [הFSB שלו] אז האם זה אומר שאני לא יכול לחבר את ה667? או שזה אומר שאני יכול לחבר אותו והוא פשוט יפעל במהירות של 533/400? תודה אנשים :]

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by ben060,

אני לומד ארגון המחשב ושפת סף מישהו יכול להסביר לי מה זה אוגר מקטע? אוגר היסט? ומה זה אוגר אפקטיבי? לא הבנתי את המושגים האלה ואת הקשר ביניהם. אשמח לעזרה בנושא תודה

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  15. שלום לכולם.. יש לי לוח אם 8i945p-pro של gigabyte . קניתי מארז של קומפיוקייס עם 2 מאווררים אך אין מקום לחיבור חשמל של מאוורר אחד מכיוון שהביגטייפון דורש גם חיבור חשמל. השאלה אם יש דבר כזה מתאם 5 פינים ל- 3 פינים? (כי לפי הטכנאי צריך מתאם כזה)

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by Deus Ex: Machina,

מה קורה לכולם? אני רוצה לשפר את המחשב שלי וחשבתי על אי אמ די 3200+ ואז ראיתי את AMD Athlon 64 3200+ Winchester מה זה והאם זה יותר טוב מ ה venice הרגיל?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  17. Started by Jenia24,

שלום , אני מחפש להחליף את הלוח אם שלי , למשהו יותר טוב עכשיו בגלל שאני בצבא ולא משתמש יותר מדי במחשב ויש לי קצת כסף בצד. רציתי לשאול אותכם אם יש איזה לוח אם AM2 בסביבות ה300-350 ש''ח , שהוא משתלם מאוד למחירו ויהיה עדיף על הלוח הנוכחי שלי שהוא AMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HEC 6C11 Tomahawk 405W Active PFC 12cm

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  18. Started by eladbu,

מחפש זכרונות 256*2 תוספת ל512 שיש לי כרגע זכרונות 400מ"ה מהם הזכרונות הכי שווים מבחינה כספית או פשוט יותר הכי זולים ואמינים לא ל OC וכו

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by Mor Abergel,

אל תתייחסו ב-כ-ל-ל למחיר !! http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9387&catid=697

• 9 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by guybbc,

יש ברשותי את הלוח הנ"ל עם מעבד D930 אני מעוניין להחליף אותו לE6600 לפי חיפוש שעשיתי גם באתר הבנתי שה MB שלי יכול לתמוך בו האם זה נכון?

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by זאק,

יש לי לוח אם ישן בתושבת 478 asus p4r800-vm הבעיה זה בקול.. משום מה אין לי קול בכלל.. והורדתי את הדרייברים של הקול.. וזה עדיין לא עובד.. תודה מראש לעוזרים..!!!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  22. מה עושים? אמרו לי שיש מפצל שיכול לעשות את זה אבל אני לא מוצא אותו בכמה חנויות שחיפשתי...יש אפשרות אחרת?

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  23. Started by OgANDi_BoY,

בדקתי בתוכנה CPU-Z לגבי הזיכרונות שלי וכתוב לי שם שיש לי זיכרונות DDR-SDRAM מהירות 133MHZ מה זה אומר? יש לי זיכרון SDRAM או DDR לגבי פרטים על המחשב זה לוח אם של MSI דגם 6566E מעבד פנטיום 4 1.8 בתודה יתיר

• 12 תגובות
    • 632 צפיות
  24. אני מקבל את החשיבות שיש לשאר הרכיבים במערכת , חוץ מזכרונות לעניות דעתי , בכל מבחן ביצועים שיצא לי לראות , התרומה של זכרונות (יקרים) מאוד קטנה לשלם סכומים של 1000 ש"ח ו-2000 ש"ח על זכרונות , נראה לי אווילות, חוסר שכל, אטימות, חלמאות, שטחיות, כסילות, חוסר תבונה, בורות, חוסר-דעת, אידיוטיות תקנו אותי אם אני טועה

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by davidreznic,

שלום. קניתי מחשב חדש עם הלוח GA-P31-DS3L ו-E6750 ללא OC. הבעיה היא שהמכפלה של המעבד כל הזמן קופצת בין 8 (ואז אני מקבל 2.6 GHZ שאמורים להיות) ובין 6 שאז אני מקבל 2 GHZ מה לעשות? אם דרוש עוד מידע אני יכול למסור תודה

• 4 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים