עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kurush,

שלומות, אתמול הרכבתי את החומרה החדשה שלי, לוח Abit IS7-E עם מעבד פרסקוט 3.0 וזכרונות 2xADATA PC4000 512Meg. המחשב עובד מצוין, מהיר בטירוף (קצת חם אמנם ) אבל מעבר לזה מצוין. הבעיה היא, כשאני מעמיס עליו (למשל MemTest או Prime95 במשך יותר מרבע שעה), הוא מתחיל לצפצף בטירוף, בשני גבהים שונים, ללא כל תבנית קצב מסוימת. ביטלתי את כל ההתראות על חום / מהירות מאורר בביוס (כלומר, הגדרתי את הטמפרטורה לאזהרה על 120 מעלות), אני לא מריץ את ה-AbitEQ. בדקתי באמצעות MBM5 לראות מתי הוא מתחיל לצעוק, זה קורה כשהמעבד מתקרב ל-70 מעלות. לפי אינטל ו-Abit זו טמפרטורה סבירה לחלוטין בשביל המעבד הזה. מישהו נתקל בבעיה הזו? יודע איך פותרים אותה?

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by moshon,

אהלן בעייה ששמתי לב אליה יש לי את הדגם הבא של הזכרונות: 6400cl4 1gbhk מה שמוזר שבcpuz התזמונים הם 5-5-5-15- במתח 1.8 למרות שזה זכורונות של cl4 יש לי מצב בspd של epp שבו התזמונים שרשומים הם במתח של 2.1 4-4-3-5 אבל מן הסתם הוא לא מופעל. שתי שאלות: אם הזכרונות הם של cl4 למה בspd במצב רגיל הם פועלים על 5-5-5-15? האם כדאי להפעיל את הepp הזה (זה נחשב כמו overclock, לא??) ואיך (בביוס יש לי אופציה להוריד את הקריאה מהspd ולהגדיר ערכים ידנית- זאת הדרך?? ומה בנוגע למתח- הוא ישתנה לבד??) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by Cowerd,

טוב אני מדבר על זכרונות יותר לגיימינג במהירות סטוק לפחות לשנה... עד שאני אעשה אוברקלוק מה עדיף לי A-DATA Vitesta 500mhz או OCZ platinium PC3200 400mhz 2-2-2-5 TCCD? מה עדיף לגיימינג? ועוד משהו עדיף לי לקנות תמעבד 3800 כפול ליבה מאשר את ה-3700 ? גם לעתיד וגם לעכשיו? :E כי אני קונה מחשב וזה ואני רוצה שהוא יהיה טוב לכמה שנים 2-4 אז מה כדאי אני קונה תמחשב מחר אז זה ממש חשוב

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  4. מה דעתכם על הלוח אם הזה ?AB9 s775, Conroe, P965 בשביל מחשב שלא יעבור OC במשך תקופה ארוכה. מחשב שמיועד בין היתר לתיכנות, אינטרנט וגם משחקים אבל לא משהו רצחני (לא גיימר מטורף). האם עדיף לקחת לוח אחר? בתקציב של עד 1000 או שהלוח הזה מספיק טוב בשביל מחשב שכמו שאמרתי לא יעבור OC. בנוסף שאלה נוספת לי אליכם, אם אני קונה ב KSP אז הם נותנים את המחשב בלי הקופסאות וכו', זה אמור להרתיע אותי? את החלקים שהיו בקופסא יתנו לי? לא יודע זה נשמע מציק כזה תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  5. Started by Lanzar,

אני עושה עדכוני ביוס כל פעם שאני רואה שיוצא ביוס חדש, יצא ביוס חדש ובנסיון לצרוב אותו קיבלתי את השגיאה הבאה... העיניין שרציתי לנסות מסיבה מסויימת לחזור ביוס אחורה, וגם אז הוא נותן לי אותה שגיאה... וגם בעבר צרבתי את הביוס דרך התוכנה הזאת... מה יכולה להיות הבעיה ? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by Pop3Sail,

אפשר? אין לי כח עכשיו להסתכל... :\

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by urib,

http://virtualexperience.amd.com/index.html?co=theone [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  8. GIGABYTE GA-965P-DS3 GIGABYTE GA-965P-DS3P חוץ מזה שלDS3P יש את ICH8R היכולות שלהם בOC זהות?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  9. מעבד ה-Alder Lake החזק ביותר של אינטל מתחיל להופיע אצל משתמשים ברחבי הרשת, והם משתפים אותנו בכמה פרטים מענייניםלכתבה

10. Started by ellell,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3773613,00.html

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  11. אני מתכוון ליקנות לוח אם: MotherBoard GA-P35-DS3L, Intel P35+ICH9, ATX, 1333, Marvel Gigabit, Sound Conroe Support, GygaByte וזיכרון: Memory 2Gb KIT (1G X2) XMS2 6400 CL-5-5-5-15, DDR2 800 , Corsair לכאורה באתר של Gigabite כתוב כי התמיכה היא דווקא עבור 6400-C4. שזה CL-4-4-4-12. האם הלוח אם מתאים גם לזיכרון שבחרתי? שאלה נוספת:אולי כדאי לקחת זיכרון של 667 -CL-4-4-4-12 במקום 800 , CL-5-5-5-15. XMS2 לעומת ValueSelect? אני לא כ"כ מבין בזה. תודה

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  12. הכל מצויין בתמונה יש לי מעבד בתדר 2.26 מדובר במחשב נייד של HP שניתן לי כפיצוי , לכאורה חדש מהנילות אין שום תקלה האם זה נורמאלי מה שקורה פה? דרך אגב בניהול צריכת חשמל של מעבד עשיתי הכי גבוהה 100 אחוז קישור לתמונה מכוון שהיא גדולה http://www.zix.co.il/images/z-229377991.gif כתבתי שם בתוך הריבועים

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by dani44,

המחשב שלי פתאום התחיל לעבוד אז יש לי כמה שאלות אלייכם אולי תוכלו לעזור לי. מעניין אותי לדעת למה המחשב עובד לאט,הוא לא נתקע,הכל עובד לאט מה שלא היה פעם. במשחקים מרגישים את זה הכי הרבה,וגם כשאני על הפייר פוקס. יש לי,לוח אם חדש מהאחריות הארד דיסק חדש מהאחריות הכרטיס מסך לפי הציון ב3DMARK 2001 הוא בסדר גמור. מה נשאר רק הזיכרון,והמעבד,והספק כוח לא? רציתי לשאול אם יש איזה תוכנה שבודקת את הזיכרון,שתאמץ אותו מקסימום ותתן ציון כמו בכרטיס מסך ואני יגיד לכם מזה הראה..יש דבר כזה? ואיך אני יכול לבדוק את המעבד גם כן ? תודה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by Guarding angel,

יד 2 עדיף לP4 3GHZ 478

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by AMD-GUY,

חשבתי במקום לקנות מחשב חדש לגמרי בשביל PCI-E אני אחליף רק את הלוח אם ואקנה כרטיס מסך וזהו... אז יש כזה לוח? כמובן ל- DDR1..

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by Homies,

שלום לכל המשתמשים היקרים, ברצוני לדעת האם הכרטיס זיכרון F2-6400PHU2-2GBHZ של G.Skill (נתונים: 2GB 800MHZ Dual Channel 4-4-4-12) שווה משהו? קישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 אני עומד לעשות OC ל-E6600 עד ל-4 ג'יגה הרץ - האם אני אצליח עם הזיכרונות הנ"ל? (הלוח אם P5W DH Deluxe) תודה מראש, אלי.

17. מפרט E6400 GIGABYTE DS-3 זיכרון שיוחלף 1GB A-DATA 667 7600GT FSP 400 אני רוצה לחליף את הזכרונות לחברה טובה ולעלות ל2GB חשבתי בינתיים על שני דגמים תעזרו לי לבחור בינהם או תמליצו לי על משהו אחר יותר טוב בסכום הזה תעזרו לי בבקשה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5939 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by PayneBack3251,

שלום רב, לחבר שלי יש לוח intel 400bx ויש לו מעבד p3 450 אז הוא רוצה לדעת אם הוא יקנה מעבד 1.0gh זה יעבוד לו טוב ? כי מישהו אמר לו שזה מסוכן וכל זה... |: תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  19. Started by 1nstall,

: חיפשתי מידע ולא מצאתי....הלוח המדובר הוא giga-byte GA-6VXE האא...וכדאי לשדרג כרטיס מסך לג'יפה 5200 הוא לשדרג את המעבד למטרת משחקים כמו cs-s??? תודה מראש install

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  20. Started by liordavid,

קניתי קירור זלמן פטאליתי ויש לו חיבור ללוח אם ולא לכרטיס מסך (x1900xt) האם המתחים שווים ? החיבורים הם לא אותו הדבר... (זלמן - גדול, כרטיס מסך - קטן). יש לי 2 מקומות על גבי הלוח אם (asus p4gpl-x) ומחובר המעבד והספק. יש אפשרות לחבר את המאוורר לכרטיס מסך ?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  21. הרכבתי את המפרט הבא למחשב HTPC שאני רוצה לקנות. רק רציתי לדעת מה אתם חושבים על השילוב והאם אני אוכל להשתמש בו כדי לנגן סרטי HD ברזולוציית 720P ו-1080i המפרט הוא: ======= מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE לוח אם: ASUS M2A-VM זכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 667MHz המחשב הזה מיועד רק לצפייה בתכנים בHD וגם קצת למוזיקה ואינטרנט והתקציב הוא עד 2000 שח (כולל הרדיסק, מקלדת ועכבר אלחוטיים ומארז עם ספק כח) השאלה העיקרית שלי היא לגבי המעבד ולוח האם איך השילוב והאם הוא מספיק חזק אשמח גם לקבל הצעות ליעול או שינוי המפרט למערכת אינטל..

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  22. שלום רב, החלטתי על רכישת מחשבי Intel 2 quad core שישמשו לחישובים ולא למשחקים וסרטים. 1. האם כדאי לקנות 4 יחידות זכרון בגלל ארבעת המעבדים או שאין שום קשר ו-2 יחידות זכרון יספיקו? 2. איזה לוח אם מומלץ התומך בארבעה ליבות ומחזיק גם יציאת DVI onboard? תודה.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  23. כמו הכותרת, זכרונות 2GB 1066MHZ CL5 ב5 ש"ח, הנה הירידה שכולם ציפו לה ;D http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3210 אז קדימה, רוצו לקנות את המחשב שלכם!!! (כמה זה עוד יכול לרדת?! חחח)

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  24. לפני שנה הרכבתי את המחשב (מפרט בצד) וכשניסיתי לעבוד לפי המפרט של OCZ עם CL4, המחשב פשוט סירב לעלות עם 4GB אבל עם 2GB כן. נאלצתי להתפשר ועבדתי עם CL5 ב-4GB עד אתמול. לפתע, ללא הודעה מוקדמת, כשהייתי מחובר לאתר חדשות, המסך השתבש כאילו עוברת סופה אלקטרונית והייתי צריך לכבות את המחשב. כשניסיתי שוב, הוא עוד הצליח לעלות עם הוויסטה ושוב נפל. מאז זה נעצר אחרי 2 בדיקות בביוס ועבר ל-00 והפיתוי לזרוק את העסק לאסלה היה באמת גדול. היום שאבתי אבק והורדתי שני צ'יפים והמחשב עובד כמו תמיד. החזרתי והורדתי את הזוג השני ושוב הוא עבד. יש לי רק שני רעיונות לגבי הבעיה ואני מקווה לשמוע חוות דעת ממנוסים ממני: 1. בעייה בספק הכח? במוצא הספציפי של לוח האם? 2. בעייה בלוח האם מאחר והזכרונות עובדים היטב…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  25. כי אני עוד מעט קונה זיכרון 1 gb ddr2 אז רק רציתי לדעת איזה חברה יותר טובה בתחום

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים