עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Psychopath,

מעבדים זהים ל-E6400 או E6300 רק שיש להם 4MB L2 Cache מחפש עוד מידע ...מה עדיף על מה ? E6400 > E6320 ? או ש E6320 > E6400 ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  2. שלום לכולם, כרגע יש לי 16GB DDR4 2133 מחפש לשדרג ל-32 במסגרת BLACK FRIDAY יש משהו מומלץ כרגע? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  3. Started by ashkenazone,

אני רוצה 2 סטיקים של 512MB אבל איזה? סביר להניח שלא לצורך OC אבל יהיה נחמד שיהיה את האפשרות המחשב בגדול הוא למשחקים התקציב הוא 700 - 900 שקל (לא שקל יותר - בבקשה בלי הצעות של יותר מזה) 10X

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. ??

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by bodedon,

האם כדאי לחכות ללוח של ג'יגהבייט דגם DS3P עם צ'יפסט של P35 אוכבר עכשיו לרכוש עם צ'יפסט של 965P??? האם יהיו אילו שהם יתרונות על פני הצ'יפסט ה"ותיק" או שסתם לעמוד ב"חזית הטכנולוגיה"????? אני עוד אנצל את האשכול הזה על מנת להתייעץ איתכם על כך שאני מעוניין לרכוש עם הלוח (לא משנה איזה), זכרונות של קינגסטון 2X1GB ובנוסף מעבד 6420 של אינטל. אני מעוניין לעשות למערכת OC כך שהמעבד יעבוד על 3GHZ ולפי המספרים שראיתי ממש אין לא בעייה. השאלה היא האם עם הלוחות המדוברים והזיכרונות זו המערכת שתספק את הסחורה??? מצטער על כל השאלות אבל אני צמא למידע ויותר מזה צמא למחשב חדש....

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by D@nny,

שלום במקום 1800 מגה הרץ, מופיעים רק 1100... מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. Started by yonatan112233,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD4850 שתומך ב-PCIe2.0.... יהיה הבדל משמעותי בביצועי הכרטיס בין לוח אם עם חיבור PCIe1.1 לבין לוח עם חיבור PCIe2.0 (ששווה תוספת של (100-150 ש"ח)???

8. Started by mapisto,

היי.. אני הולך לקנות את המחשב שלי כנראה היום ואני מתלבט בנוגע לקירור למעבד.. אני מחפש משהו זול והכי טוב במחיר שלו... מה הייתם ממליצים לי לקחת ? נ.ב- את המחשב אני קונה מהחנות www.skypc.co.il[br]פורסם בתאריך: 6.07.2008 בשעה 16:15:11 אה .. ואם זה משנה.. אז הנה המפרט המלא : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤861 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5Q ¤623 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31200 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤279 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Clu…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. Started by dlet,

היי כולם, לא ידעתי איפה לשאול את השאלה, אז אני שואל כאן... בימים האחרונים קרה לי כל פעם שסגרתי את המחשב והפעלתי מחדש שה- Boot השתנה בצורה רנדומלית (פעם ל- CD, פעם ל- USB) ולא העלה את ההארד דיסק, למרות שכל פעם אני נכנס לביוס ומשנה את הכל שיעלה מההארד דיסק.. למישהו יש אולי פתרון לבעיה הזו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by AntiVir Guard,

היי, יש מישהו שיש לו מושג, או שיכול לשער כמה יעלו המעבדים החדשים? חשבתי לקנות את ה-Quad Xeon E5405 שעולה 209$ ורציתי לדעת אם יש משהו שיוכל להגיד כמה הם יעלו בערך לארץ ותוך כמה זמן יגיעו לארץ? ושאלה נוספת - האם המעבד הנ"ל מתאים למערכת גיימינג בייתית?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום עם איזה תכונה אני יכול לדעת מה הדגם של הלוח אם של חבר שלי פשוט אני מפרמט לו ואין לו דריבר אליו ואני רוצה להוריד לו אותו.... תודה מראש

12. כמה למעבד וכמה ללוח? תודה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by udif,

יש לי לוח 7NIF2 של Chaintech וניסיתי להשתמש בפונקציה של Alarm Wake-up (מכוונים ב-BIOS יום בחודש ושעה, והמחשב נדלק לבד כשמגיע היום והמועד המבוקש). הבעייה היא שזה לא עובד! גם נסיון להדליק את המחשב בעזרת פונקציות Keyboard Wakeup לא עובד. עוד לא ניסיתי לעדכן BIOS לגרסא האחרונה (זה הדבר הבא) אבל אני חושד בבעיה עם ה- +5V Standby שאמור להיות אספקת הזרם ללוח כאשר המחשב כבוי. אני משתמש בספק Zalman ZM400A. יש למישהו כאן לוח כזה? האם ניסית להשתמש בפונקציה הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by wolly,

למחשב INTEL 2.8-3.0 החדש אני צריך להחליט על זיכרונות. חיפשתי בפורום והבנתי שיש עשרות סוגים. הבנתי שאני צריך זוג מהירות 400 ולא יותר ועל עוד שני מספרים שלא הבנתי נה נותנים 3200 ועוד מספר שמבלבל אותי 2.0 CL בקיצור : 1. מה לקנות כדי שיהיה זיכרון תותח - איזה דגם ? 2. איזה פירמה (OCZ - GEIL - CORSAIR - KINGSTON .עם קירור או בלי ...) 3. הלוח יהיה דואל ASUS - אם היום אני קונה 2X256 ובעוד שנה רוצה לצרף עוד 2X256 חייב להיות אותה פירמה ? 4. האם 4X256 נותנים אותה תוצאה בדיוק כמו 2X512 ?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by Genisher,

ההתלבטות שלי היא בין Gigabyte GA-965P-DS3 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=8826 לבין DFI Infinity Intel 975X/G http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9013 חשוב לציין כי אני לא מתכוון לעשות OC. אם יש לכם הצעה ללוח אחר, אנא הציעו לוח מהחנות הנ"ל. בתודה מראש, נמרוד.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  16. באתר של גי'גה בייט לא מצאתי זכר לאופציה הזאת אך גם לא בלוח של הNF4ULTRA....מצד שני באחת מהביקורות שבדקתי כתוב שהוא כן תומך NCQ...בקיצור מה לעשות?על מה לסמוך?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  17. שלום לכולם חבר שלי מתכוון לקנות מחשב והוא רוצה לברר לגבי הלוח אם הזה- ?AX8 (s939) Sata Raid,GBL ,Firewire,Pci-e הנה קישור מksp http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2346 זה לוח אם טוב? יש לוח יותר טוב במחיר הזה בערך? (אם כן צריך שהוא יהיה מ ksp כי הוא קונה שם) בתודה, שאולי

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  18. שלום לכם. אני בונה בימים אלה WORKSTATION לצרכים מסויימים. בחרתי לוח של חברת SUPERMICRO דגם X8DAL-I שבו יש שתי תושבות 1366 למעבדי קסאון E5XXX. יש לי התלבטות מאוד גדולה, אני צריך לבחור גופי קירור שישבו אחד ליד השני בהתאמה ! בלי פיקשושים. מדובר על שתי תושבות שיושבות בצורה מאוד צפופה אחת ליד השניה, ולכן הרעיון שלי הוא לחפש גוף קירור בעל פרופיל צר ודק ! עם נפח כלפי מעלה ! (תצורת TOWER בעלת פרופיל (גיזרה) נמוך/ה) אני מצרף תמונה של הלוח, אנא תנו המלצותיכם, דעתכם, אשמח לכל פידבק אפשרי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by moris1977,

היי! האם אפשרי לצלם עם פלאש לוח ,מעבד ושאר רכיבים האם יכול להנזק הרכיב ע"י הפלאש? תודה!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by lipa,

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2848

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  21. Started by roie,

אני פה מחשב עכשיו פעם היה לי את ה MSI K4NEO PLATNIEOM עכשיו היה לי בעיה במחשב והחליפו לוח אם עכשיו הלוח החדש ששמו זה נראלי הרגיל לא הפלטניום איך אני יכול לבדוק את זה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by nir-nir,

שלום רב ברשותי לוח אם מסוג ASUSP4P800 DELUXE שמתי לב שבנוסף לכניסות ה-IDE הרגילות, ישנן עוד שתי כניסות דומות בצורת החיבור שלהן ל-IDE הנקראות RAID. שאלתי היא, האם ניתן לחבר הארד דיסק רגיל לחיבור ה-RAID או שזה מצריך חומרה מיוחדת. תודה.

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by doodi111,

אני מעוניין במעבד בסכום של 550- 650 ש"ח למחשב שמיועד לעבודה באופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים והורדות באימיול. (מחשב שחייב להיות אמין וסוס עבודה. הוא הולך לעבוד 20 שעות ביממה לפחות). מצד אחד, יש את המעבד AMD 64 3600 AM2 שעולה בסקאי 704 ש"ח אבל אני מוצא גם מעבדים זולים יותר, כמו: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT 65W שעולה 650- 670 ש"ח. איך זה שמעבד שאמור להיות יותר חזק, עולה יותר זול והאם מדובר במחיר שצריך לעורר חשד? איזה מהמעבדים מתאים יותר לצרכים שלי?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  24. השאלה מאוד מעניינת אותי, כי לכאורה, המצב נראה כהפוך (בסדרת ה-900 של D בכל מקרה), וכיוון שאני מתכוון לרכוש מחשב בקרוב אני לא יודע מה להחליט. אז קודם כל לפי מה שהבנתי 3800 במונחים של AMD זה 2200 Mhz, אומנם זה סמלי לפי הנכתב באינטרנט, אך עדיין אני לא תופש את עומק הסמליות וכמה זה צריך להיות על באמת. חוץ מזה בסדרת 900 הקאש הוא 2 MB על כל מעבד לעומת קאש של רק מגה 1 על כל מעבד בכפולי הליבה של AMD. אז מה הקאטצ' בזה?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by Dready,

ערב טוב לכולם, לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה . הוא החליף את הלוח אם שלו ל- Asus p4p800s אין לי מוסג מה זה ה-s הזה כי לא ראיתי אחד כזה , בכל מיקרה יש לו מקלדת עם כזה עכבר שהיא מאוד נוחה לו שהוא ישתמש איתה עם הלוח אם הישן יותר עכשיו כשהוא מחבר את המקלדת הזאת (חיבור psp העגול) ללוח אם החדש הוא לא מזאה אותה, זה רושם בדוס יענו שזה לא מוצא מקלדת וכשהוא מחבר מקלדת אחרת פשוטה ללוח אם החדש זה פועל, וכשהוא מחבר את המקלדת הנוחה ללוח אם אחר זה פועל, מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות לי יש את ה- p4p800 ואין לי שום בעיות לוח מצויין. תודה מראס

• 2 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים