מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אהלן. כשקיבלתי את המחשב החדש שלי, זה קרה לפני חודש וחצי בערך, הייתי נכנס לביוס בודק את הטמפרטורה, והיא עמדה אז על 34 מעלות. כעבור כמה שבועות מאז, המחשב גרם לקצר בבית, מה שאני יודע זה שהספק נשרף (ספק איכותי, כנראה הגיע תקול מההתחלה). לקחתי אותו לחנות והחליפו לי אותו. מאז, כאשר אני נכנס לביוס הטמפרטורה עומדת על 48-52 מעלות!!! (כמובן שכשאני ב-Windows, אני בודק בתוכנה של ג'יגה בייט והטמפרטורה היא על 44 מעלות, אבל זה בגלל שכאשר המחשב נמצא במצב ביוס הוא מאומץ יותר). בדוק. [אם הייתי בודק את הטמפ' של המעבד אז, לפני שהספק נשרף, דרך הווינדוס (ולא דרך הביוס, כמו שעשיתי אז) - הטמפ' הייתה צריכה להיות בערך 29 מעלות.] עכשיו אני לא יודע האם מה שקרה עם הספק, גרם להעלאה של הטמפרטורה, או שז…
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עדיף לקנות 512 עם מהירות 400 ולזרוק את מה שיש לי עכשיו(256 עם מהירות 133) או להוסיף על 512 והיה לי במחשב 768 עם הכרטיס הישן שיוריד תמהירות ל 133 :yelclap אבל שמעתי שאם זה זיכרון עם חריץ אחד אז זה לא ישפיע?????זה נכון??.
-
- 8 תגובות
- 575 צפיות
-
-
SLi כבר לא ייחודי לצ'יפסטים של nVidia אינטל תשיק בפברואר 2006 (הערכה) את הצ'יפסט הבא - 975X הוא יתמוך ב Dual Graphics של SLI וגם של CrossFire Tom's Hardware Guide טוענים שהוא יהיה מוכן כבר למעבדי Presler - ארכיטקטורה של 65 נ"מ ודיגום D900 הכותב גם מציין שה CrossFire אמור לצאת באמצע ספטמבר מקור
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הלוח שלי התחרפן. מה עדיף: לוח עם רכיבים חיצוניים (סלוטים וכד') או שהרכבים בלוח יהיהו on board?
-
- 10 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כמובן שבעדיפות ראשונה זה FF ואחרי זה LE...אבל הLE עולים מלא אצל נעה...1850 וצל זיגזג 1750...בולבול...וFF...לא מוצאים אצל אף אחד...חוץ מאצל מישהו שזה לא בטוח שזה זה... אז בעדיפות שלישית...מה כדאי...FR או LA... עם המפרט שבקרוב יהיה לי...ראו למטה...
-
- 8 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים בין DFI lanparty UT NF4 ultra-D לבין gigabyte k8nf-9 חוץ מזה שהLANPARTY עדיף עליו בהרבה באוברקלוק אבל מה השוני בין שתי הלוחות והאם כדאי להוסיף כדי לקחת את הלאןפארטי או שהביצועים הם אותם ביצועים רק יכולות אוברקלוק שונות? לא יודע אם זה חשוב אבל המעבד שירוץ על הלוח Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מזה הזיכרון Samsung ECC DDR עם תיקון שגיאות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב לעריכה אודיו הוא משתמש בקיובייס והוא רוצה לדעת האם הוא יוסיף עוד 2X512 יעזרו לו בפעולה של המחשב....בתוכנה... מפרט שלו: P4 2.8GHZ 487 Nortwood ASUS P4P800-DLX 512X2 KINGSTON VALUE CAS3 עכשיו האם עדיף למכור את ה2 של ה512 ולקנות 1024X2?? האם זה יהיה יעיל יותר... המחשב לא בOC והוא מתוכנן לOC עם ביגטייפון/פרייזר4 למשהו באיזור ה3.2 ולא מחייב לעבוד ביחס של 1:1...
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
כאמור אני צריך מחשב לעריכת וידאו ומשחקים וחשוב לי מאוד הסאונד . אין לי תקציב לכרטיס בנוסף. חשבתי לקנות את הלוח הזה : http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AN8+Ultra&fMTYPE=Socket+939&DEFTITLE=Y האם מישהו מכיר את ה-AUDIOMAX או יכול להמליץ ?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
http://www.legitreviews.com/article.php?aid=163 The DFI LANParty NF4 SLI-DR שיחזיק מעבד AMD 64 3000+ או יותר טוב שיעבור OC בעיקר למשחקים OC (פה ושם קידוד והמרת סרטים ועיצוב תמונות) ורשת אלחוטית
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp? prod_id=8051http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=253 GA-K8NF-9 עם leadtek winfast px6800 TDH ??
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
אינטל מוציאים כל יום CHIPSET חדש על כל פלצנות טכנולוגית הכי קטנה שיוצאת ומכיוון של AMD דממת אלחוט ... אז בסדר נכון שיש את ה NFORCE4 ULTRA שהוא מצויין (ונדמה לי גם תומך ב SATA II) אבל יאללה אין שום חידוש שום שיפור שום כלום ?
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
התקשרתי לצי'פ מחשבים אחרי שגלשתי בפורום שלהם שבו היה רשום " INTEL אמינה ויציבה יותר " " עידן ה 32 ביט עוד לא מיצה את עצמו " , "מי צריך 8 גיג'ה זיכרון ? " .... בשיחה שהייתה לי עם מנהל המעבדה שם הוא הדגיש שהפרסקוטים טובים יותר "התדר של המעבד גבוה 3GHZ בניגוד לאינטל 1.6GHZ " שהסברתי לו שהמעבדים של AMD עושים יותר סיבובי שעון לדקה ואז ה 1.6 משתווה ל 3 GHZ הוא אמר לי שזה קישקוש ! הוא גם אמר לי שאין דרך טכנית לדעת אם מעבד הוא חם או קר עפ"י מפרט. וכל השיחה הוא ניסה למכור לי פרסקוט 775 . http://www.chip.co.il/data_forum.asp?page=0&forum_id=90 מה שכן באתר שלהם יש מוצרים של AMD אבל זה רק על "הנייר" 90% מהמכירות שלהם זה INTEL תבקשו AMD ותיראו איזה תשובה תקבלו ...
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש אבל לא יודע מה ההבדל בין החברות הנ"ל. תודה
-
- 10 תגובות
- 772 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן..וקניתי מעבד AMD ATHLON 64 +3000 S939 שבדקתי בתוכנה איזה חומרה שי לי..רשום שהמעבד זה 1.8GHZ זה הגיוני? זה לא אמור להיות יותר? אני מפחד שהוא עבד עליי כי אני חושב שזה אמור להיות יותר מזה.. ומה ה+3000 מסמל? תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 עם ליבת פרסקוט, FSB 533. אני יודע שכאשר אשים זכרון במהירות 400 mhz, זה אוטומטית ירד ל-333. השאלה היא, אם יש דרך לגרום לזכרון בכל זאת לעבוד על 400, כי קצת מבאס שאני לא יכול לנצל את הפוטנציאל שלו בגלל המעבד... (זכרון 512MB של Corsair אגב). תודה לכל העונים.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי מישהוא יודע במה עולה מעבד למחשב נייד (P4 1.5 ומעלה) וכמה עולה להרכיב אותו
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איזה לוח אם אמור להתאים למחשב הבא (במקום הלוח הקיים שכנראה התפגר) AMD Athlon XP 1.6, 4876 MHz Motherboard Name - gigabyte GA-7DX+ System Memory - 512 MB PC2100 DDR SDRAM כמו כן, מה דעתכם על רכישת לוח אם יד שנייה? המחשב בן 3.5 שנים. תוך שנה או קצת יותר כבר צריך לשדרג או לקנות חדש, אז האם כדאי לוח אם חדש? האם לוח אם משומש זה משהו שווה סיכון?
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
יש לי 600-650 שקל לשדרג את המחשב ואני מחפש לוח אם במחיר הזה.. המפרט כתוב למטה הדרישות שלי: שהיה אפשרות לאוברקלוק אפשרויות שאני מאוד מאוד מאוד ישמח אם היו זה: רייד פי סי איי אקספרס א(אם היו לי עוד אני יכתוב בהמשך) תודה יונתן 8)
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש לוח אם שמתאים ל DDR ושמתאים למעבד שלי העמבד שלי - CPU Type Intel Pentium 4A, 1600 MHz (16 x 100) הלוח אם הקיים שלי- Intel Maryville D850MV ואני צריך שהלוח אם החדש יתמוך AGP אהממ זהו אני חושב גם כזה דבר יעלה לי..
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
הלוח עולה 280 ש"ח המעבד 410 ש"ח סה"כ שדרוג : 690 ש"ח . שווה ? ( אני יודע שזה לוח עלית ! בלי "לוח זבל בלה בלה ... " ) אני מחפש להוציא את המינימום ולקבל את הכי טוב שאפשר. אני חייב להעיף את הסלרון 2000-400-128 מהמשרד שלי כולל הלוח הספיר שאיתו מעפן כזה .. ***כרגע אני מפעיל אימיול המחשב בקושי זז חנוק מת , יש לי 512 MB . השאלה עם הסמפרון החדש יהיה הבדל ? אם הביצועים יהיו בערך אותו הדבר לא שווה לי לשדרג. על הלוח של עלית אני מקבל 3 שנים אחריות וב KSP ביררתי כל הלוחות זה שנה אחריות ! הייתי קונה מהם לוח מותג פשוט האחריות שם נורא קצרה.
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין מעבד של P III 866 על לוח עם צ'יפ של סלירון (לוח Asus ) ?
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני צריך עזרה בבחירת לוח אם של חברת ASUS אוMSI (לא משנה המחיר!!!) PCI-X נ.ב. חשבתי שזה מתאים לפורום הזה כי זה על מפרטי מחשב!
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-