עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by *R.S,

כמה MB יש לכם במחשב ? (RAM)

• 89 תגובות
    • 6.5k צפיות
  2. Started by galr52,

אני צריך כרטיס זיכרון של 2 גיגה או יותר... הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-232192939.JPG בתודה מראש, גל

• 1 תגובה
    • 459 צפיות
  3. Started by NI4NI,

כבר כמה חודשים שאני לא בעניינים אבל נראה לי שבקרוב אני אחליף מחשב, אז באתי לבדוק. אני התרגלתי שבפורום הזה ובכל שאר פורומי החומרה אף אחד לא התייחס לאינטל ברצינות. כל מי שהחשיב את עצמו למישהו רציני קנה מעבד של AMD. ועכשיו עושה רושם שיש מלך חדש בשכונה... האם זה נכון שאינטל עומדת לעקוף את AMD בגדול בחודשים הקרובים (גם בביצועים וגם במחיר) ?

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  4. יש לי כרטיס R9700PRO והוא לא נותן ציונים טובים אחרי ששאלתי בפורום גרפיקה הגענו למסקנה שהמחשב שלי חלש מדי ויכול להיות שהוא לא מספיק חזק ועומד בדרישות של הכרטיס מסך בשביל להוציא את המקסימום המפרט שלי : System Info Version: 2.2 Operating System: Microsoft Windows XP Processor: Intel Pentium® 4 @ 1.50 GHz Graphics Card: RADEON 9700/9500 SERIES Total Physical Memory: 256 MB Free Physical Memory: 124.63 MB Motherboard Manufacturer: Intel Corporation Motherboard Model: D850MV רציתי לדעת עם המפרט הבא יוכל להוציא את המקסימום מהכרטיס(אני גיימר חולה) 8) http://www.leadtek.com.tw/www/Web_Leadtek/mainboard/k7ncr18d…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by yonir,

איזה זכרון DDR3 8GB הכי מומלץ מבין אלה שיש בKSP - קישור. מיועד למפרט מבוסס Gigabyte GA-H81M-HD3 + Core i3-4160. אין לי כוונה לעשות OC ככה שצריך זכרון פשוט. דרך אגב תקנו אותי אם אני טועה - היום כבר לא עקרוני לקנות 2x4GB בשביל Dual-Channel, נכון? (אני רוצה לקנות סטיק בודד כי ללוח אם יש רק שני DIMM-ים ואני מעדיף שתהיה לי אפשרות להרחיב בעתיד, למרות שכנראה אני לא אעשה את זה..) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. הזמנתי מחשב (עוד ניתן לשנות את ההזמנה) המבוסס על לוח P55 (הלוח: Gigabyte P55M-UD2) - ולא תומך בTriple Channel, וזכרונות שנמכרים כTriple Channel: 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel - DDR3 1600mhz הזמנתי את הסט הזה, בעיקר בגלל המחיר (770 ש"ח) - הזכרונות יעבדו על הלוח? ברור לי שלא בTruiple Channel, אבל 4GB מתוך ה6GB יעבדו בDual Channel ואילו הסטיק הנותר של ה-2GB יעבוד בsingle channel? יש הבדל ביניהם במתחים? יש סיכוי שבכלל עדיף להישאר בכפולות של 2 (לרדת ל-4GB) ולא להנות מ2GB נוספים, רק כדי לא לגרום לבעיות? יש בחנות גם זכרונות שנראים פשוטים יותר (בלי היטסינק, ולא מעוצבים) ובמהירות של 1333Mhz, ב260 ש"ח לכל סטיק של 2GB - האם עדיף לי לוותר על כל הבלגן הזה, לשלם קצת יותר ולקנ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Blabber,

מצאתי את החבוב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=373 מה הדעות לגביו? אני צריך שני סטיקים, כל אחד של ג'יגה של זכרון טוב עם 667 mhz. מתוכנן אוברקלוק בעתיד הלא רחוק, אז נא להמליץ על זכרון מתאים.

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  8. המעבד AMD ATHLON 64 4600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.4GHz 1MB CACHE - ADO4600CUBOX - BOX מקביל לאיזה מעבד של אינטל? (מבחינת תוצאות) תודה mz155

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  9. יש ברשותי מחשב (ישן ) אך תקין כם לוח של DFI P55 T3EH9 (פנטיום I5 750) ללוח יציאות של SB על הכרטיס קניתי כרטיס קול חדש וברצוני להתקין אותו במחשב האם צריך לגמפר או פשוט לתקוע את הכרטיס ? עברתי על ההוראות שבאות עם הלוח ולא ראיתי שום הוראה לגבי זה למישהו יש עצות ? קובי

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  10. Started by menacex,

שלום אני מחליף את הבורד והמעבד שלי לאינטל ויש ברשותי כיום ציפ של 512 DDR של קינגסטון. בכל אופן אני מעונין להוסיף עוד 512 על מנת שזה יעבוד בדואל צאנל. האם קניה של A-DATA 512 מ KSP תהיה מספקת ? האם זה יעבוד טוב בצורה טובה ? והאם OC יהיה אפשרי בעתיד ? תודה .

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by haimsh,

האים הציפסט הזה יצא רק עם לוחות MICRO ATX או שיש גם לוחות ATX רגילים? תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 931 צפיות
  12. קניתי סטיק אחד של 4Gig למחשב ואני חושש שכשאני משחק בבאטלפילד אני מגיע למקסימום זיכרון והבצועים נחתכים יש תוכנה שמאפשרת לעשות מעקב לזמן מסויים על כמות הזיכרון RAM שמנוצלת?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  13. שלום רב. מאז שהורים שלי אמו לי שקונים מחשב התחלתי ללמוד קצת מה כדאי ומה לא וכו' וכמעט כולם אמרו שעדיף AMD מאשר אינטל ואז בניתי מפרט והכל והבאתי אותו לטכנאי והוא אמר שAMD לא יותר טוב ושINTEL טוב ובגלל זה גם המחיר הנמוך של הAMD מישהו בבקשה יכול לעזור לי?<

• 40 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by who_Cares,

אני מתלבט מה לקנות, 2X256 MB DDR400 או 512MB DDR400 אני רוצה לעשות OC אבל רוצה גם לנצל את הDUAL DDR אולי כדאי לקחת את ה2X256 המיוחדים לDUAL?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by LazyBurger,

לAMD יש מספרים ענקיים, מחר יצא מעבד ה6GHZ, אבל כשאתה בודק בביצועים, ה6600 של אינטל עוקף אותו בכל התחומים, וזה רק שתי ליבות של 2.4 2.4 כפול 2 זה 4.8GHZ, ד"א שתי המעבדים האלה עולים אותו הדבר... למה AMD רושמים מספרים ענקיים אבל בביצועים הם גרועים יותר? ועוד שאלה: איך זה הגיוני שהמעבד ליבה כפולה 6600 ירד ב700 שקל?

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  16. האם לוח האם INFINITY NF4 ULTRA מתאים לזכרון DDR II 533?? וכמה זכרונות אני יכול להכניס שם? (2 3 או 4?)

• 17 תגובות
    • 939 צפיות
  17. Started by tamos,

אני מתכנן לשפר את המחשב וחשבתי לקנות את הלוח הזה: asus p5n-e SLI nforce 650i עם המעבד: intel quad core q6600 זה מומלץ לקנות בתקופת הזמן הזו או שעדיף לחכות? והאם הלוח יתאים טוב למעבד?או שעדיף להחליף לוח בכלל?

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by gabriel,

אני קונה מחשב חדש (סוף סוף), ויש בלוח האם שלו asus p4 533mx כרטיס קול מובנה, שאיך שהבנתי תומך ב5.1. יש לי במחשב אחר כרטיס קול SoundBlaster Live!value, ואני תוהה לעצמי מה הביצועים של כרטיס הקול המובנה לעומת הלייב. ומלבד השאלה האם יש הבדל גדול בביצועים, האם כדאי להעביר את הSBL Value למחשב החדש, או להסתפק במה שיש שם? אני רוצה לומר שהמחשב מיועד בעיקר למשחקים ומוסיקה של MP3, ולא הקלטות מתקדמות או דרישה לביצועים של DVD-Audio (למרות שלא הייתי מתנגד לזה, לו היה לי מספיק כסף להשקיע בזה)

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  19. לוח אם: Asus P7P55D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4125&CatCode=601 או האם להעדיף :MSI P55-GD65 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4254&CatCode=601 האם יש הבדל משמועתי בשימוש בזיכרון במהירות 1600 לעומת 2000?

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  20. Started by bati6,

ראיתי היום בחנויות מחשבים שמציעים מעבדי m-5y וכ'... היה להם כל מני סוגים, נראה לי היה אחד m-5y710 לא בטוח, אבל בכל מקרה הם התחילו בm-5. אז השאלה שלי, איך המעבדים האלה? זה מעבד חדיש זה יותר טוב מ i7? תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by orengore2,

שלום לפני השאלות, אני חיפשתי בסטיקי ולא מצאתי תשובה אז אני שואל, אם יש בסטיקי או במקום אחר, אשמח להפנייה. 1. מה זה בדיוק FSB? 2. הFSB של לוח האם שלי הוא 333 ובCPU-Z מופיע לי קצת יותר ורשום לי בצד אובר קלוק, האם זה תקין? לא נגעתי בביוס. 3. בביוס רשום שהמכפלה של המעבד שלי היא 8, האם זה בסדר או שצריך להיות על 9?

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by Mister-G,

תיראו: http://www.theinquirer.net/?article=10536 הכתבה טיפה ישנה (לפני 4 ימים) אבל רק עכשיו קראתי אותה ואני לא מוצא ממש מידע עליה בפורומים מסוימים שאני מחפש (כמו HWZONE גם). לפי מה שאני הבנתי (כן האנגלית שלי גרועה אז אני רוצה לאמת את הדברים) IBM יקנו את איי אמ די? ולמה זה בדיוק? ומה הקשר בדיוק שהיה כתוב שם שאיי אמ די בבעלות אינטל? O_o תודה מראש, ג'י :-X

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. הדגמים של GIGABYTE הם: EP43-DS3L EP43-U3DL EP43-S3L למעט שבאחרון הHEATSINK שליד הסוקט של המעבד קטן יותר, מה ההבדלים בין הדגמים?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by aonisar,

K9AGM2-FIH נראה לי שהוא דגם חדש תספרו לי עליו , הוא טוב? הוא לamd

• 3 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.