מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי מה עדיף: 512 במהירות של 400MHZ או 768 במהירות של 266MHZ עריכה: מה אומרות הראשי תיבות CL ? ושמתי לב שככל שה-CL יותר נמוך המחיר עולה, לכן אני מתאר לעצמי שזה יותר טוב, תקנו אותי אם אני טועה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב 2.8 פנטיום 4 , עם לוח אפוקס שתומך עד 4 גיגה. כרגע הזיכרונות לי הם שניים של 256 שעובדים ב Dual - מיקון טק 256, 3200 , דידיאר. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב... ואני לא רוצה לפגוע בדואל... מה האפשרויות שלי!? לשני סלוטים הנותרים אני יכול להכניס איזה זיכרון שאני רוצה (שניים שווים)? אני צריך לשמור על אותה חברה בשני הסלוטים הנוספים? או שאני יכול לקחת חברה אחרת עם נתונים זהים? אני יכול לקחת 2 של 512 , או רק 2 של 256 בשביל לא לפגוע בדואל הקיים!? אני אשמח לתשובה כמה שיותר מפורטת! תודה רבה , רונן...
-
- 4 תגובות
- 459 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם כדאי לשמור אחת מלוח אם מקולקל ללוח אם שלי כאשר הסוללה שלו תגמר. נ.ב. המחשב שלי בן 4 ועובד לפחות 4 שעות ביום כל ארבע השנים האלו.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
-
מה זה הבטריה הקטנה הזאת שמונחת בלוח אם ? מה היא כבר עושה ?!
-
- 13 תגובות
- 827 צפיות
-
-
אם כן, מהי המגבלה (מהירות, נפח זכרון וכו')?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
זה שאלה בשביל חבר שלי.. יש לו מעבד אינטל 2.8 והוא מתכנן לשדרג ל3.4 שאר המפרט שלו מעולה(גיגה ראם 6800 gt)אז הוא רוצה לדעת מה יתן לו מעבד חדש?ישפר לו הרבה ביצועים במשחקים?וכמה נקודות ישפר ב3דימארק למשל? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק ללוח אם חדש, יש ברשותי מעבד פרסקוט HT 3.0GHZ 478 אני זקוק לולח האם בעיקר לגלישה+ ניהול מסמכים, לא מולטימדיה. דרישות מינימום: חריץ PCI עבור מודם חריץ PCI עבור כרטיס קול פוטיסימו חריץ PCI עבור כרטיס רשת חריץ AGP עבור GEFORCE MX/400 יציאות USB-2 (לפחות 4 מאחור ו-2 מלפנים) הזכרונות הקיימים 4 יחידות של DDR 333MHZ (לא מתכוון לשדרג כרגע) מכיוון שהמבחר עצום, אשמח לדגם מומלץ של חברת ASUS נטול תקלות ובעיות בעל צ'יפסט INTEL
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
יש לי זכרונות קרוסייר 2-2-2-5 אבל לפני cpu -z זה לא אותם תיזמונים? מה יכול להיות בעיה?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
הלוח אם הזה, לא טוב לOC? חח LOL כתבתי קודם iternity - זה גם שגיאת כתיב....
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
-
האם amd 3000+ venice יריץ טוב את הכרטיס מסך ? הנ"ל? וזה עוזר שהוא יהיה EW-B6?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
אפשר טבלה עדכנית שתציג לי עד כמה אפשר במנוחה ובמאמץ כל מעבד?
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
-
יש לי מחשב (די ישן) ואני מעוניין לשדרג אותו אני צריך עזרה בלהחליט מה לשדרג כדי לשפר אותו הוא מיועד למשחקים בינוניים. הנה המפרט שלו נכון לעכשיו: Motherboard CPU Type Intel Pentium IIIE, 667 MHz (5 x 133) Motherboard Name ECS P6BAP-Me (1 ISA, 3 PCI, 1 AGP, 3 DIMM, Audio) Motherboard Chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133 System Memory 192 MB (SDRAM) BIOS Type Award Modular (04/21/00) Communication Port Communications Port (COM1) Communication Port Communications Port (COM2) Communication Port Printer Port (LPT1) Display Video Adapter NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D Accelerator nVIDIA RIVA TNT2 M64 Monitor Sony …
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היצעו לי אתTwinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5X2 אבל זה יכול לעבוד כ דואל? אני יכול להשקיע עד 1600
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
ברשותי היה לוח אם של ג'יגאבייט מסוג GA-7DX+ ובו מעבד Athalon xp 1600. הלוח כנראה גורם בעיות ואני מחפש להחליפו בלוח חדש. טכנאי שידרג לי ללוח עם רכיבים מובנים ובמקום AMD 2600 שהובטח, נמצא כי הלוח הגיע עם מעבד "און בורד" של CPU Type AMD Athlon XP, 1466 MHz (11 x 133) 1700+ . שהינו לבטח לא כמובטח. אין בליבי טינה כי הוא הבטיח לקבל כל החלטה שלי אם אחליט לא לקחת את הלוח הזה. אני מעוניין לרכוש לוח שיתאים למעבד הקודם - היינו לחזור למצב בו המחשב יפעל עם המעבד הקודם ועם לוח תקין. מה ניתן לקחת במקום? מה צריך לדעת על מנת לבחור את הלוח המתאים (בהנחה שאיני רוצה לשדרג את המעבד)?
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי מחשב P-4 3.00 GHZ לוח אסוס P5GD1 קורה לפעמים שמדליק את המחשב הוא נתקע בשלב שראשוני במסך שמאפשר לך ללחוץ DEL TO SETUP ואז לא זז אם אני לוחץ DEL אז הוא רק רושם זיהוי הזיכרון והכוננים וזהו שמחשב בין חודש עשיתי לו כבר בהתחלה עידכון ביוס ועבד טוב עד שהופיעה התקלה לפני כמה ימים בפעם קודמת ניתקתי אותו מהחשמל ואז חזר לעבוד רגיל מספר ימים ושוב חזרה התקלה והפעם לא עזר ניתוק מהחשמל מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היה ברשותי לוח של ג'יגבייט - +GA-7DX - כניסה מסוג Socket A. אני לא מעוניין לשדרג את המעבד כי מדובר במחשב שיוחלף כולו תוך שנה או קצת יותר. בלוח הקודם היו 2 יציאות USB ו - 5 חריצי הרחבה PCI. אני שובר את הראש עם שלל הלוחות שמציעים שרובם בנויים לשידרוג נרחב מעבר למעבד שלי, ואילו אני יותר בעניין של לשמור על הקיים כדי לא להתפרע כספית. מכיוון שאת הלוח האמור איני מוצא, אודה לקבלת המלצות ללוח דומה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מעוניין בלוח אם ל939 של AMD, למטרות משרדיות, אז רציתי אחד שכבר משולבים בו כרטיס מסך וקול סבירים. עכשיו, דבר ראשון, אני לא מוצא. דבר שני, אולי עדיף לקנות בהפרש של לוח עם כרטיס מסך/בלי, כבר כרטיס מסך ממש פשוט? בבקשה, הגיבו, גם אם אתם לא בטוחים.... נ.ב. שזה יהיה מKSP, בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
פשוט, איך הוא האם הוא טוב או שיש יותר טובים האם הוא שווה את המחיר?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשים רייד 0 באולטרא די. התקנתי מהדיסקט את התוכנה של הרייד ואני שם רייד אפס וזה מראה לי בהתקנה של הווינדוס 150 ג'יגה במקום שניים של 75. אבל אחרי שהוא מתקין את הקבצי התקנה הוא אומר לי שאי אפשר לקרוא את הקבצים ולעשות אלט קונטרול דל. השאלה היא האם יש דרך לגרום לזה לעבוד\לעשות זאת דרך הווינדוס? 2)האם יש בביוס מקום לקבוע אפרצ'ר סייז? לא מצאתי...
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
Corsair VS512MB400 512Mb 3200 CAS2.5 Value Memory האם הוא מתאים למי שאינו עוסק בOC (במחיר 370 ש"ח האחד)? או שעדיף OCZ 1G (512Mbx2) Premier DDR 3200 Dual Memory במחיר 789 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-