עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by PCguy,

ראיתי את הלוח באתר של MSI הוא תומך PCI-E והוא עם הציפ' NF4 אתם יודעים איפה ניתן להשיגו? וכמה הוא אמור לעלות?

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  2. שלום. לפני דקות ספורות MSI ענו על השאלה שלי - 'האם אין אופציית העלאת מתח בMSI combo 2?'. מסתבר שאין, גם לא עם עידכון ביוס ולא עם אף ביוס פרוץ. החמרה של הלוח עצמה לא מאפשרת העלאת מתח. בקיצור, התבאסתי מזה, ועכשיו אני שוקל קניית Abit AA8, שיעלה לי 27 ש"ח לחודש משך 12 חודשים (). אנשים מאוד מרוצים ממנו, והמחיר באמת מדהים. בנצ'מרקים: 001 002 003 004 מה אתם אומרים? שווה קניה? האם הלוח בכלל תואם לחלקים הקיימים (המפרט בצד תחת הכותרת System #1)? האם קיימים לוחות יותר טובים באותו מחיר (הנחה בKSP - הלוח עולה 290 ש"ח)? תודה, Zzzz

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by liram21,

איך הלוח P67A-GD80 או אפילו איך ה- GD65 של MSI ? מבחינת כניסות / יציאות ומה יותר כדאי הלוח הזה או P8P67-M Pro של ASUS ?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. Started by DOR_2911,

הרי הזיכרונות שבכתבה הם DDR2 שתואמים רק לאינטל וכפי שכולם יודעים AMD הם הטובים במישחקים... אז בעצם AMD 3000 עם DDR1 יתן יותר לגיימרים מאשר אינטל 3.0 עם DDR2 לא?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by FPSbanana,

מתי יצואו לוחות אם עם התושבת החדש?? כמה הם יעלו בערך?? יש שיפור משמעותי בביצועים מPCI-E הראשון?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by sh2006,

מה המעבד הכי טוב שאפשר להרכיב למערכת AM2 (לא +AM) ?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by eozeri,

אהלן, לפני כשבוע וחצי שדרגתי ת'מחשב ללוח אם M2A-VM-HDMI של ASUS עם מעבד AthlonX24800 ו 2GB זכרון. ואני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. (יש שם עדכון חשוב לריצוד של המסך, ומסך שחור) גירסת ה BIOS שלי היא 0502 צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש - גירסא 1001 (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N" ואז אמור להופיע מסך נוסף. אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? (אותו דבר קורה כשאני רוצה לשמור את ה BIOS ואמור ללחוץ "Y" - וכלום לא קורה) תודה רבה, אייל

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  8. שלום אנשים. עד לפני יום היה לי ויסטה עם דיסק קשיח במחשב יחסית חזק וכמובן שגם הווינדוס וגם הדיסק קשיח היו מפוצצים בזבל...החלפתי אחרי דילאי מטורף לווינדוס 7 (משחק פה ושם במשחקים אז מעדיף להישאר "בונקר" בינתיים עם 7 ). די מרוצה ממנו חוץ מהזיוני שכל שלהעדכונים שתוקעים לי את כל המחשב... עכשיו במקרה יצא לי לבדוק מהירות זיכרון בתוכנה CPU Z. יש לציין שבגלל שהחלפתי כל ה4 מנוצלים מכיוון שעברתי ל64 ביט מ32 ביט. היום גם קניתי זיכרון חדש, עכשיו יש לי 6 על ווינדוס 7 64 ביט. תכננתי לקנות עוד סטיק של 2 כדי שיהיה לי 8 בסך הכל אבל היה יקר מדי ולא היה במלאי. עכשיו לבעיה אחרי שהגברבר חפר לכם... כשאני נכנס לתוכנה של CPU Z אני רואה שהמהירות של זיכרון היא 667! מיותר לציין שיש לי DDR 3 עם מהירות…

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  9. Started by udi,

שלום אני מתלבט בין שני סוגי לוחות אם למחשב משרדי הראשון הוא MSI K8N Neo4-F NFORCE4 והשני Gigabyte GA-K8NF-9 השאלה היא מה יותר טוב מבין שני הלוחות האלה בלבד אין כמעט הפרש כספי { הבדל של 30 ש"ח יותר ל MSI }

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  10. שלום, אני מתכנן לקנות מעבד QUAD 9550 INTEL, וכרטיס מסך HD 4890 1GB. אני רוצה להתאים להם לוח אם טוב וזכרון. לגבי הלוח אם - האם יש לוח אם מומלץ שיתאים ל2 רכיבים אלה, או שכל לוח אם שמתאים ל775 יעבוד? לגבי הזכרון - האם נכון להגיד שכל עוד אין לי מעבד I7 ההבדל בין DDR2 לDDR3 הינו קטן? במחיר של 4 GB DDR 3 אני יכול לקנות הרבה 6 או אפילו 8 GB DDR2.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  11. השאלה בכותרת, ושאלה נוספת, ע"פ איזה נתון באתר היצרנית אפשר לדעת אם המעבד הוא בעל מכפלה פתוחה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  12. Started by motorishta,

שני לוחות של asus אחד p4s800d http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=80006&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=3&aff=Zap והשני..P4R800-VM http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=80005&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=3&aff=Zap# מה מהם עדיף יש לי מעבד 1500 אינטל לא מחפש משהו יותר מידיי אני יכול לקנות את שתייהם ב 300 רק לא יודע איזה מהם יותר מוצלח בתודה לעונים!!

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  13. Started by karpad,

תסלחו לי אם זאת שאלה מפגרת... השאלה שלי היא כזאת אני יכול לחבר כרטיס מסך תומך SLI(כרטיס בודד) ללוח אם לא תומך SLI?

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by eranisra,

היי חברים, אני מזמין מחשב חדש בשבועיים הקרובים וצריך ייעוץ לגבי בחירת הלוח אם המחשב יהיה - CORE 2 DUO E6420 2GB G. skill GEFORCE 8800 640 MB LEADTEK (כנראה). עכשיו אני לא יודע איזה לוח אם לקחת...יש לי אסוס בP4 כבר שלוש וחצי שנים - סוס עבודה, ולעומת זאת אני רואה הרבה הרבה מלצות על לוח של ג'יגהבייט שאני יודע שבזמנו לא היו כל כך פופולריים בלוחות אם...אתם יכולים להמליץ לי על לוח טוב של אסוס? והאם כדאי לי יותר אסוס או גי'גהבייט? ואם כן איזה לוח של GB? אני לא מתכנן OVERCLOCK בזמן בקרוב אולי אני ארצה מתישהוא בעתיד...ואין לי צורך בSLI. תודה.

• 8 תגובות
    • 621 צפיות
  15. יש לי לוח MINI ATX, ונגמרו לי הסלוטים, אז הגיע הזמן ללכת לאבא לבקש לוח חדש והפעם התקציב 500ש"ח שאפשר להגמיש חשבתי על ALBATRON PX845PEV - 800 יש הצעות? דרשיות יציב, בעל תמיכה בזכרון DDR אפשרויות OC טובות פיצ'רים טובים (כרטיס רשת, RAID, כרטיס קול) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  16. Started by shloosh,

יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 DDR במהירות 333Mhz . אם אני לא טועה הם לא התאימו אחד לשני ב-dual ddr ועכשיו הם פועלים בצורה רגילה. יש לי לוח EPOX 8RDA+ REV 2.2. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון,שכמובן יפעל בדואל עם אחד מהזיכרונות שיש לי. האחד trancend והשני samsung. איזה חברה כדאי לי לקנות(זול כמה שיותר) ואיזה גודל מירבי אני יכול לשים שיפעל ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי??? ואם אני אקנה 3200(כי זה עולה אותו דבר כמו 2700) אז זה יעבוד כשיש לי 2 סטיקים של 2700??

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by Wizard Of Oz,

מה המהירות של: AMD Athlon XP 1700+ 1800+ 1900+ 2000+ 2100+

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by iakovl,

במיוחד מבעלי הלוח הנ"ל

19. אני חושב שהם מאוד אמינים. מבחינת אמינות, האם אתם חושבים כך?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by MisterL,

שלום, לפני כמה ימים לדאבוני הלוח שלי נשרף (Socket 478) ואני מנסה להשיג חדש..(אפילו יד שנייה..) ואין לי מושג מאיפה אני קונה דבר כזה.. חיפשתי בכמה חנויות ואמרו שאי אפשר להשיג דבר כזה יותר...וחלק אמרו שאפשר אבל נתנו לי דגם של ASROCK לא יודע אם מישהו מכיר או אפילו יש לו למכירה חח..לוח כזה.. פשוט אני מנסה להשיג...כי שמעתי שיש לוחות של סוקט 478 שתומכים אפילו ב-PCI Express אבל לא אכפת לי העיקר שיהיה AGP חח.. (ויותר מ2 סלוטים לזיכרון, זה יעזור..) מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא.. תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  21. Started by bitoNNz,

אני מחפש שעות ונראה לי שאין דבר כזה.. אני צריך לוח אם שיתאים לסוקט 478 כרטיס מסך AGP וDDR 2 כי אני רוצה להגדיל זיכרון וDDR 1 יעלה לי ת300 שקל לפחות אז עדיף כבר להביא לוח אם יותר מתקדם השאלה אם יש דבר כזה ומה המחיר שלו אשמח אם תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by guybbc,

יש ברשותי את הלוח הנ"ל עם מעבד D930 אני מעוניין להחליף אותו לE6600 לפי חיפוש שעשיתי גם באתר הבנתי שה MB שלי יכול לתמוך בו האם זה נכון?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by shy,

Shalom i am looking for firewire card for pentium 4 based on texas instruments cheeps does any one knows where can i buy one you can answer in hebrew thank you

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  24. Started by בלוסטון,

שלום לכולם, מה קורה?.... סתם אז ככה... אני צריך לוח טוב למעבד ?P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? ו...... מ- WWW.KSP.CO.IL ושהלוח יעלה לא יותר מ- 400 שקל[ תודה מראש!~

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  25. מפרט: מעבד: AMD ATHALON X2 6000+ זיכרון: TRANSCEND DDR2 CL5 667MHZ 1GB X 2 קשיח: WD 250GB 16MB 7200RPM SATA2 כרטיס מסך: NVIDIA BFG 8800GT OC2 512MB 256BIT ספק: ENERMAX LIBERTY 400W תודה חברה...

• 3 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים