מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
צריל לוח socket a (462) למעבד amd athlon
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום רב, לחבר שלי יש לוח intel 400bx ויש לו מעבד p3 450 אז הוא רוצה לדעת אם הוא יקנה מעבד 1.0gh זה יעבוד לו טוב ? כי מישהו אמר לו שזה מסוכן וכל זה... |: תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
ASUS P7P55D Intel P55 LGA1156, יחידות 1 ₪1010 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5899 Intel Kingsberg DP55KG LGA1156, יחידות 1 ₪990 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5917
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
המעבד הוא פנטיום 4 3GHZ ואני צריך המצלמה ללוח אם שיפעל טוב עם הכרטיס 7900 ושיהיה טוב תודה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה ההבדל בין ה Gigabyte MA78GM-US2H לבין ה- Gigabyte MA78GM-UD2H? מבחינת פרטים טכניים לא ראיתי הבדל. האם יש עדיפות לאחד על פני השני?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם DDR1 ולא מעוניין כרגע לשדרג. 512 אני יכול למצוא חופשי. את הOCZ אני יכול לקנות ב300 אני עובד הרבה עם פוטושופ ואני רוצה לדעת האם זה מורגש? מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שמעו מת לי המחשב הוא נתקע לי על ה"ברוך הבא" ואני רוצה לדעת אם אפשר להוציא את הזיכרון ולהתקין אותו על מחשב חדש וכל התמונות והמוזיקה שיש לי שם ישמרו.. אפשרי??
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
איזה זכרונות הכי טובים לאוברקלוק חזק בתקציב של עד 900 שקל ?
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי הצעה של זכרונות hynix במחיר טוב אבל שמעתי שיש אי תאימות עים nforce4 זה נכון תודה לעוזרים אלי. נ.ב איזה צ'יפים יכולים להגיע איתם?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברצוני להתריע את הגולשים על יציאת עדכון ביוס חדש ללוח המצוין לעיל . העדכון בגרסתו 1004 יצר המון בעיות לחלק די נכבד מהבעלים של לוח זה ובתוכם אני. לאחר העידכון לחלק מבעלי הלוח נוצרו בעיות יציבות המערכת ולחלק נכבד המחשב הפסיק לעלות עם ההגדרות הביוס הנוכחיות ולכן נאלצו לוותר על ה OC . למרות שעידכון זה מבטיח יציבות יותר טובה מה שקורה בפועל הוא ההפך הגמור. אי לכך ובהתאם לזאת היו נסיונות של גולשים רבים להחזיר את הביוס לגרסתו הקודמת (לפני העדכון) אך הם נתקלו בקשיים שכן התכנות ASUSUPDATE , EZFLASH. AFUDOS לא איפשרו זאת ופלטו הודעה שהביוס שהמשתמש מנסה "לתפור" הוא בגירסא ישנה יותר מהביוס הנכחי. ולא ניתן לבצע את ה DOWNGRADE עכשיו לפתרון !!! החזרה לביוס הקודם תתבצע דר…
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המעבד Q6600 שהזמנתי עם OC והחנות עשו לי OC ל3GHZ, אבל הדבר המוזר הוא שכשאני בודק בתוכנה CPU-Z היא מראה לי שהמהירות של המעבד היא רק 2010MHZ למה זה קורה? מה לא בסדר פה? הנה התמונה: ואם כבר פתחתי את התר'ד אז אני אשאל שאלה נוספת: המחשב כמו שאתה רואים מראה שיש לי 3.5 GB זיכרון, אבל בעיקרון אני יודע שיש לי 4 (וכך מראה גם CPU-Z) אז למה הוא מראה רק 3.5?? תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם אני אצליח לעבור איתו את ה FSB 400? האם זה תלוי בזיכרונות? כי יש לי 667MHZ עם CL5 או CL4 (לא זוכר) תודה.
-
- 12 תגובות
- 615 צפיות
-
-
למה כתוב לי ב- Code name "קונרו" ולא "אלנדייל" כמו ששמתי לב שאצל שאר האנשים כתוב? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
הלוח הראשון הינו של asus : asus k8v se delux והלוח השני הוא של gigabyte : gigabyte k8nsnxp מה יותר שווה לצרכי משחקים ומה יותר לצרכי משרד, סרטים ואינטרנט ואם אפשר מה המחיר של כל אחד מהם מה היתרונות של האחד על פני השני תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
הרי הזיכרונות שבכתבה הם DDR2 שתואמים רק לאינטל וכפי שכולם יודעים AMD הם הטובים במישחקים... אז בעצם AMD 3000 עם DDR1 יתן יותר לגיימרים מאשר אינטל 3.0 עם DDR2 לא?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
נכון שהמעבד מספיק טוב ל-HTPC? להריץ תכנים של HD XVID וכו...
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
Striker II Extreme אבל רצוי קצת יותר פרטים מסתם כותרת. משום מה לא רואים את ההודעה המקורית, מוזר?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קיצור היתי אמור לקנות מחשב ב7000-8000 ככה עוד איזה שבועיים ואז אמרו לי תחכה לam2 תחכה לקונרו אמרתי טוב זה לא הרבה זמן אז נגיד אני יחכה לקונרו ואז כמה חודשים אחרי הויסטה יוצאת בתחילת 2007 נראה לי וכל מיני אומרים שהיא תיתמוך רק בdx10 וכל מיני שטויות כאלה אז אני לא מבין מה עדיף לי לחכות עד שהויסטה תיצא כי זה עוד חצי שנה ככה וכבר אין לי כוח אני רוצה מחשב חדש או שסתם זיינו תשכל ואני יוכל לקנות כבר מחשב מתי שהקונרו יצא :s05:
-
- 9 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי לוח אם מסוג ValueShuttle MV42(N) ולפניי איזה חצי שנה זה יצא לי (החיבורים של ה usb שמתחברים ללוח אם) אז בבקשה תחפשו באינטרנט תמונה של איך לחבר כל חוט וחוט נ.ב. עוד פרטים כתוב מעל הפינים בלוח אם usb 2 כל מיני כאלו
-
היי, אשמח לקבל תשובה.... האם בלוח הנ"ל שמשולב עם Integrated Intel Graphics Media Accelerator X3000 (Intel GMA X3000) מקביל לכרטיס מסך נפרד של 128 MB ?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש למישהו מושג אם אפשר לקנות בארץPHENOM II X 3 ?? או אם יש חנות אמינה בחו"ל שאפשר להזמין, ולהחליף במקרה תקלה??
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
במחשב עים מערכת מילניום התחילו בעיות,windows עולה ונותן הודעת שגיאת qm וכשפותחים את explorer הוא נותן שגיאה ומציע לעשות restart. מהי השגיאה qm ומה לעשות כדי לטפל בבעיה.? ב-save mode אין הודעת שגיאה וגם explorer ניפתח ללא הודעת שגיאה.
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מחפש זכרון ram חדש (או להוסיף). כרגע יש לי 128 מגה (וכידוע לכולכם זה לא מספיק). אני לא מריץ משחקים גדולים או ויסטה ולכן נראה לי שיספיק לי ג'יגה עד ג'יגה וחצי. אני רוצה המלצות לזכרונות טובים אבל לא יקרים (לא לעבור את המאתיים ואפילו פחות). תודה adidas
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-