עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Omri-z,

כנסו בבקשה לתמונה פה: http://planet.nana.co.il/omri222/AMD64.JPG ותראו את הcore speed הוא על 1800 ולחבר שלי יש אינטל הוא אומר שאצלו רשום 3000 ויש לו כולה סלרון די 2800 איך זה שאצלו יש יותר?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by mafisto mafisto,

קניתי מחשב חדש ואני הרכבתי אותו (חלקים שונים) וזה המיפרט : מעבד AMD 3500 לוח של GIGABAIT K8NSNXP 939 לןח קירור של TERMAL TECK וזיכרון עכשיו יש לי בעיה ברגע שאני מחבר את הזיכרון ב DUAL המחשב עובד לכמה זמן לא מוגדר וניתקע(הזיכרונות חדשים DDR 400) וברגע שאני מחבר את הזיכרון בחיבור רגיל (לא DUAL) המחשב עובד 10 ???????????????????????

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  3. שלום, אני עומד לקנות זיכרון חדש למחשב המתישן שלי ויש לי מספר שאלות: 1. האם זה ישנה אם אני אקח סטיק אחד של 1 GIGA או 2 של 512 ? (גם ככה זה ג'נרי :-\) 2. במידה ואני אכן יקנה 2X512 האם יש חשיבות לסדר? אם כן, פרטו נמקו והסבירו באיזה סדר כדאי לי. (אני גם מעביר את הזיכרון שיש לי עכשיו למחשב השני [256 ביחד יצא 512]) 3. אחרי שאני אחליף זיכרון המחשב ינעל ? (כמו שקורה שמחליפים הארד דיסק) 4. האם במשחקים או בתוכנות אני אקבל שיפור מסוים? (כמו זמני טעינה מהירים יותר וכל מני שטויות) 5. מישהו יכול להביא לי לינק לתוכנת בדיקה של הזיכרון? כמעט שחכתי, מפרט p4 1.8 GHZ 256 RAm (עכשיו מחליפים ) ספק ג'נרי אם חסר משהו, תגידו אני אשלים תודה רבה לכם

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by h_yoav,

יש לי מעבד lga775 3.0 ויש לי כרטיס מסך radeon 9800xt אני צריך לח שיתמוך בשניהם ואני לא רוצה לוח שיתמוך רק בagp כי אני ירצה לשדרג בעתיד

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  5. שאלה דחופה לוח אם MSI PT800 הוא טוב אני לא מכיר ממש אותו או Asus P4P800-SE איזה הכי טוב לקנות??? תודה.

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  6. Started by RayZ,

אני זקוק בדחיפות למי שיש לו מעבד AMD64 3000+ ולוח GIGABYTE K8NF-9 nForce 4. זה למטרת בדיקה. במידה ולמישהו יש, אני אשמח אם ישלח הודעה.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  7. יש לי 512 מגה ווינדוס אקס פי האם כדאי לי לבטל תזיכרון הוירטואלי? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  8. שלום לכולם אני חייב לוח אם רק לשימושים של אופיס ואינטרנט אבל ויש אבל: חייב PCI EXPRESS וכרטיסים מסך LAN וסאונד ONBOARD ן SOCKET 775 או SOCKET 939 (לא משנה AMD או אינטל כי גם ככה אני יקח מעבד מוחלש סמפרון או סלרון אבל חובה שיהיה ללוח אפשרויות שדרוג) ופחות מ 400 ש"ח אני מחפש המון במיליון אתרים ואני ממש לחוץ כי זה לפרוייקט טכנאים ואני פשוט לא מוצא אני ישמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה לכל מי שעונה אתם מוזמנים לכתוב גם אם אתם מוצאים משהו קרוב ל 400 אבל אני ממש צריך פחות מ400 תודה

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  9. Started by PsyMor,

חברים אולי משהו יודע האם הלוח MSI K8N Neo2 Platinum תומך בכפול ליבה?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  10. אני מעוניין בלוח אם ל939 של AMD, למטרות משרדיות, אז רציתי אחד שכבר משולבים בו כרטיס מסך וקול סבירים. עכשיו, דבר ראשון, אני לא מוצא. דבר שני, אולי עדיף לקנות בהפרש של לוח עם כרטיס מסך/בלי, כבר כרטיס מסך ממש פשוט? בבקשה, הגיבו, גם אם אתם לא בטוחים.... נ.ב. שזה יהיה מKSP, בבקשה.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  11. Started by eizik26,

שלום אנשים לחבר שלי יש לוח אינטל 845 עם מעבד 2.66 +זיכרון 256. כל זה עובד במהירות 266 mhz השאלה שלי היא האם הוא יכול להוסיף עוד סטיק של 256 אבל במהירות 400 mhz? תודה לעוזרים

12. המעבד לדעתי יהיה סמפרון 2800 שמעתי שהוא אוברקלוקר טוב ואפשר להגיע איתו לרמה שתיתן בראש גם למעבדים חזקים מהסמפרון . הבחירה בסמפרון מבחינה תקציבית בלבד ! בקיצור אני מעוניין במפרט ללוח טוב לאוברקלוקינג שיתאים למעבד ויהיה גם עם פיצ'רים + 1 ג"ב זכרונות ואני רוצה מחיר כמה שיותר נמוך. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  13. אני יודע שיש הרבה יותר טוב אבל אני רוצה אינטל בסביבות המחיר הזה המחשב לא עאמור להריץ משחקים כבדים יותר מדי יש לי 512DDR כרטיס מסך AGP ואני רוצה כונני SATA בעתיד כנראה.. מה דעתכם על שני הפריטים הללו? ואם אפשר לקבל המלצה על מארז מהאתר גלוב-נט וכמה שיותר זול תודה...הסר כמות מוצר\ים כולל ABIT IS7-E2 429.99 ¤ Intel Pentium 4 2.4 Ghz, Socket 478, 533fsb, Cache 1mb, Box 748.38 ¤

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  14. Started by Maxiimus,

הסקר נעשה לצורך קנית לוח.. ואני מתקשה בלהחליט על אמינות של חברה מסוייימת...

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  15. Started by jgrab,

אני מחפש לוח שתומך ב775 ,pci-e,ddr2 יחסית בזול ראיתי Intel CherryCreek D915PCY Intel 915P LGA 775 ו-Gigabyte GA-8I915P-D Pro Intel 915P LGA 775 מה אתם אומרים מנסיון תודה

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  16. Started by diaz,

שלום לכולם, הגעתי לפורום הזה בהמלצת חבר. החלטתי לקנות מחשב המבוסס על AMD Atholn 939. התחלתי להשוות מחירים ואני רואה שיש כל מיני סוגי מעבדים (venice' vinchester) וגם 3000 או +3000. מישהו יודע להסביר את ההבדלים ביניהם וכן להמליץ על מקום זול ואמין בו ניתן לקנות את המחשב. תודה.

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  17. לאחרונה גיליתי שאת לוח האם שלי מזמן הפסיקו ליצר. החלטתי לשדרג לגמרי את המחשב לחליף מעבד ולוח אם. כרגע נדבר רק על המעבד ועל לוח האם: לוח האם הנוכחי שלי משתמש בזכרון מסוג RDRAM . האם ישנם לוחות כל שהם התומכים בזכרון מסוג זה עדין או שעלי להחליף גם את הזיכרונות? והאם זכרון RD יש לו גם 184 פינים כמו ל DDR?והאם זה משנה בכלל או שזה לא משנה כלום? rhin0

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  18. Started by ashkenazone,

אני רוצה 2 סטיקים של 512MB אבל איזה? סביר להניח שלא לצורך OC אבל יהיה נחמד שיהיה את האפשרות המחשב בגדול הוא למשחקים התקציב הוא 700 - 900 שקל (לא שקל יותר - בבקשה בלי הצעות של יותר מזה) 10X

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  19. Started by kobi_af,

הם גם תומכים ב ddr 1 ? יש משהו בשם שלוח שאני יכול לדעת מבלי להכנס לפרטים שלו שהוא תומך ddr 2 ? עכשיו שאלה קצת שונה מה זאת אומרת Pc 3500 למעבד amd ?זה רק לאוברקלוקינג?אותו דבר למעבדי אינטל עם אני קוטנה Pc 3500 ddr 1 אבל הלוחות תומכים עד pc 3200 ב ddr 1

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  20. Started by nitrox,

טוב אז אני חדש כאן בלה בלה בלה תגידו לי מה אתה חושבים בקשה מה יותר טוב P4 3000 מגהארטז OR AMD3000 1800 מגהארטז תודה.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  21. תוכלו גם לצרף מקור שאומר זאת? אני רוצה להראות למוכר בחנות כמה שנים צריך להיות. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by eli_a2006,

שלום חברים אני צריך המלצה לזכרונות למערכת שלי הבנתי ש-bh-5 יהיה הכי טוב אז תתנו כמה הצעות תודה לכולם אלי . המערכת שלי:amd athlon 3000@2700 1.55v dfi lanparty sli-dr. מחיר לא מוגבל אבל שלא יהיה בשמיים.

• 7 תגובות
    • 586 צפיות
  23. Started by tberger,

יש לי שאלה כללית ולאחר מכן יותר ספציפית. באופן כללי האם יש חשיבות להתאמה של המעבד לוח האם והזיכרון בעיקר מבחינת מהירויות וביצועים.? למה אני מתכוון האם ניקח מעבד עם FSB של 1333 ולוח אם עם 1066 וזיכרון עם 667 מה בעצם תהיה מהירות העבודה של המעבד מול הזיכרון? האם לא במהירות הכי נמוכה כלומר ה 667 של הזיכרון? ומצד שני האם אין כאן בזבוז ולקחנו מעבד יקר יותר כאשר הוא בעצם יעבוד רק ב 667 והיינו יכולים לקחת מעבד זול יותר ולוח אם זול יותר ולקבל אותם ביצועים? ועכשיו כמובן מזה לספציפי: אני רוצה להרכיב מחשב וכמובן הלב הוא המעבד, לוח האם וזיכרון. אני מחפש מעבד אינטל ב 800-1000 ש"ח, ולוח האם והזיכרון שיתאימו לכך ולקבל את הביצועים המיטביים האפשריים אבל במחיר סביר, לוח אם בערך ב 600 עם כרט…

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  24. Started by mor873,

במסגרת רכישת מחשב חדש עם מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 העניין המרכזי הוא שיש לי הרבה כרטיסים , ולוחות של Asus מתאמים לי יותר משל Gigabyte כפי שאני רואה בתמונה יש להם פחות מקום לכרטיסים . הכרטיסים מלבד כרטיס מסך : כרטיס קול, כרטיס טלויזיה, כרטיס מודם לפקס , גם מניסיון הכרטיסים גדולים וקשה לבכניס אותם צמוד אחד לשני . איזה לוח אם טוב יכול להתאים, שימוש במשחקים ועירכת וידאו ? תודה

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  25. Started by rafiisak,

הלוח הוא : ASUS P5RD1-VM תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.