עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Static,

הנה הלינק http://www.msi.com.tw/program/support/download/dld/spt_dld_detail.php?UID=637&kind=1 כתוב שזה מסדר איזה בעיה עם חלק מהתקני ה USB 2.0 לא ניסיתי אותו עדיין כי אני בעבודה... אני כרגע עם 1.8 שהוא מעולה ל OC

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  2. Started by icebreak,

לפני כמה ימים INTEL הגיבה לתביעה/טענות שחברת AMD הציגה לפני מספר שבועות שכללו בין היתר האשמות לגבי התנהגות מונופוליסטית ומניעת תחרות, וגם בתחום התוכנה יצירת קומפיילרים שבכוונה לא יעבדו טוב על מחשבי AMD... http://www.nytimes.com/2005/09/02/technology/02chip.html?ex=1283313600&en=f4ed18cb1c83f46b&ei=5088&partner=rssnyt&emc=rss כמובן ש INTEL דוחה מכל וכל את ההאשמות ואומרת שכל הבעיות של AMD, זה בגלל הצעדים שהחברה עצמה נקטה... בכל מקרה, התיק צפוי לקחת מספר שנים כדי להגיע לפתרון..

• 9 תגובות
    • 813 צפיות
  3. Started by spotnic,

מישהו יכול להסביר לי מה ההבדלים בין ה-LATITUDE וה-DOTHAN ? תודה

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  4. Started by Static,

הגיעו אלי מס' סטיקים של זכרונות PQI 512MB 3200 400Mhz זה מה שכתוב על המדבקה 0114-05c6 MDAD-421HA ועל הצ'יפים עצמם כתוב PQ4D328D5 מעניין אותי לדעת תזמונים של הזכרונות הנ"ל+ איזה צ'יפים יש להם ואיך הם ל OC

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  5. בדקתי בדיון ההוא בראש הפורום בנושא תיזמונים הכול טוב ויפה אבל איך אני מעלה תיזמונים? סילחו לי אם התשובה כבר מופיעה בדיון ההוא ואם כך כנירא שלא שמתי לב בכול מיקרה אשמח לקצת עזרה. בנוסף גם עברתי על תוכן הביוס שלי ולא מצאתי שם שום דבר שקשור לתיזמונים בזיכרונות

• 7 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by AMD-GUY,

אני חייב לציין שהביקורת מעולה ומקצועית ביותר אבל דבר אחד שהייתי רוצה לראות בה וחבל שאין, זה בדיקת ביצועים במשחק Splinter Cell Chaos Theory... המשחק משתמש ב- SM3 (וגם אני לא מבין למה כולם וגם אתם אומרים שרק FAR CRY תומך בזה, גם רידיק תומך וגם SCCT) ומנצל את יכולות ה- HDR בצורה מעולה. כמו כן גם יש שימוש ב- Soft Shadows שלפי הבנתי דורש SM3... האם תעדכנו את הביקורת?

7. Started by computer_freak,

אני מאוד מתלבט בין 4 לוחות אם ואני צריך לבחור אחד מהם בדחיפות 1. ASUS A8N-E 2. GIGABYTE K8N ULTRA-9 3. ABIT AN8 ULTRA 4. MSI K8N Neo4 Platinum העדפה שלי זה אסוס או ג'יגהבייט אבל אני פתוח להצעות ואם אפשר לדרג אותם זה יהיה טוב תודה.

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by waveburst,

יש אגדה עירונית כזו (לפחות ככה זה נשמע לי) שזכרונות של kingstone וAMD לא מסתדרים טוב ביחד.... יש שמץ של אמת בזה?!

• 6 תגובות
    • 480 צפיות
  9. Started by sagi_10,

יש לי זכרונות לדעתי דיי טובים אבל לא משהו ל-oc ואני רוצה למכור אותם ולקנות חדשים ..... (לא אכפת לי אם הם יד שניה) אפשר הצעות לזכרונות ב-800 ש"ח בלי חריגות משמעותיות יש לי הצעה איך אלו??= OCZ 1G (512Mbx2) EL KIT GOLD VX PC3200 vx+boster 800 ש"ח שווה או לא?? והאם הם יוכלו לבוד בדאול בלוח שלי??(בגלל שיש להם את הבוסטר?? ומה אני יכול לעשות עם הזכרונות שלי??

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by NuXeR,

שלום, הגיע לידי סטיק זכרון 512MB שנראה ג'נרי.. בהסתכלות על הצ'יפים ראיתי שכתוב CEON. חיפוש של הקוד בגוגל העלה 2 שמות: CEON ו-NOVAX. השמות מופיעים ברשימות ה-Memory Compatibility List של כל היצרני לוחות הגדולים אז נראה לי שזהו חברה *קצת לפחות* מוכרת.. מישהו שמע עליה? יכול לתת דעה על טיב הזכרונות? תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  11. Started by mr.Man,

אז... נכון להיום אני עובד עם INTEL 2.8 עם תכנולוגית HT... אני מתכנן לקנות מחשב חדש (נדחה לתקופת החגים) ואני מתלבט אם לעבור ל AMD... איך אני יכול לעשות חישוב של מה כדאי לי? אני יודע שמעבדי AMD לא תומכים ב HT (יש רק את המעבדים היותר יקרים שהם DUAL CORE).. ????

• 13 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by Hitman_47,

העים ווינדוס XP 64 ביט עובד גם על מעבד אינטל 64 ביט ?

• 4 תגובות
    • 521 צפיות
  13. Started by Black_Citadel,

משחקים\סרטים P4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Gigabyte 8I915P DUO S775 DDR1+2 512MB A-DATA DDR-II (Ohh my gosh 4CL, how bad is it ?) x2 Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE Abit AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz Twinmos x2 (What's those memories' CL ?) ומה בכלל זה הCL (CAS LATENCY הזה ? זה חשוב אם אני לא מתכנן OC ?

• 9 תגובות
    • 741 צפיות
  14. Started by le011,

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2524 מעניין מתי הלוח יגכיע ארצה וכמה הוא יעלה.לפחות לפי הכתבה הזאת ניראה לוח מצויין ועדיף במיוחד לבעלי כרטיסי AGP .

15. Started by sh_idan,

חבר'ה אני בונה לחבר מחשב בתקציב די מוגבל .... 3000 שקל +- בעיקר מינוס....... עכשיו שמתי לוח מבוסס NFORCE 4 זיכרון 512 400 MHZ הארד דיסק SATA2 120 גיגה וכרטיס מסך 6200. המחשב מיועד בעיקר לעבודות כלליות כאלה, גלישה באינטרטט, סרטים, מוזיקה וכאלה וגם למשחקים קלים. העניין הוא שאני ממש על גבול התקציב אם מחשיבים גם מקלדת עכבר סי די רום מארז וכאלה, ולכן שאלתי : האם להפציץ עם מעבד בנז כמו הVENICE או לתפשר על איזה סמפרון די מסכן אם אופציה רצינית שדירוג עתידי תודה על עזרתכם!

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by Night,

?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by jonsi11,

קניתי לוח חדש של asus ויש לי תופעה שראיתי אותה גם בלוחות אחרים אבל אצלי זה עוד יותר מעצבן בכל פעם שאני עושה reboot למחשב המסך נכבה ושוב נדלק אחרי שניה שזה ראיתי גם בלוחות אחרים אבל אצלי גם לפני שהוא נכנס ל xp הוא שוב נכבה לשניה ונדלק מישהו יודע איך אפשר לבטל את זה ? בבקשה עזרה לפני שישרף לי כבר המסך תודה

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by guyfaran,

?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by mma01,

שלום לכולם - אני קונה מחשב - כמו שכנראה שמתם לב בהודעות הקודמות שלי.. אני רוצה לקנות מעבד and athlon 64 bit אני רואה שיש כמה סוגים ולכן יש לי כמה שאלות: 1- מה ההבדל בין מעבד tray ל box ואיזה יותר טוב? 2- מה ההבדל בין socket 939 ל 754 ומה יותר טוב? תודה רבה לכם - ביי

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by oitb,

מה עדיף לקנות :OCZ 1GB (2x512MB) EL DDR PC3200 DualChannel Platinum Rev 2 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1424&products_id=8338 או GeIL 2GB 2*1GB Value PC3200 DDR400 Dual Channel http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1360_1722&products_id=6782 אני עושה בעתיד OC, ואני מתלבט אם כדי לקנות 1G זיכרון לOC איכותי או לקנות 2G זיכרון VALUE שלא שפחות מתאים לOC ?

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by trxman,

שלום לכולם! יש לי שאלה בקשר לזיכרון RAM ולזיכרון Level2 של המעבד. כפי שידוע לי, הזיכרון המטמון במעבד בא לקצר את פעולת המעבד בלקיחת נתונים מהראם, ולכן הנתונים משוכפלים לזיכרון המטמון. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת: יש יישומים שתופסים כמה מגה ב RAM ואם הם משוכפלים ל - L2 (שהוא למשל, 512K),איך בדיוק כל המידע עובר עליו אם זה Over? או שבכלל אני מבלבל בין ימין לשמאל. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  22. Started by Hitman_47,

עם בירצוני לעשות עוברקלוק עד לאיזה טמפ נמוכה אפשר להגיע ?...? אפשר להגיע גם למינוס מעלות וזה עדין בריא למחשב....?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  23. Started by yaloner,

אני מרכיב כרגע מחשב ישן ויש לי הרבה סטיקים של זכרונות SDRAM ישנים בנפחים של 32 עד 128 מגה. הבעיה היא שהם לא מסומנים, יש איזה דרך לדעת מה הנפח שלהם בלי להתחיל להרכיב את כולם ולבדוק אחד אחד ?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by Dunul,

שלום, יש לי kingsote 512 ddram +A-DATA 512 ddram. שאר המערכת היא AMD 64BIT 2800+ EPOX 8KDA+. הצ'יפסט מעודכן. קורה לי מלאא פעמים כשאני מפעיל מחדש את המחשב אז הוא מגיע לשלב הטענת הווינדוס ומיד אחריו יש מסך כחול לשניה וחצי ואז המערכת מופעלת מחדש מס' פעמים כמו עכשיו. כדי לעבוד כמו בנאדם אני צריך לכבות, לכות מעט זמן ולהדליק שוב. ממה יכולה להיווצר הבעיה? תודה!

• 10 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by kobibo,

GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value

• 1 תגובה
    • 491 צפיות

דיונים חדשים בפורומים