מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חברים שלום הבאתי מעבד AMD Phenom 9950 Black edition אך ששכחתי לבדוק משהו חשוב וזה התאמתו ללוח אם, ל]ני שתקפצו עם כל מיני משפטים הלוח כן תומך במעבדי AMD Phenom וכרגע מורכב עליו הphenom 9600 אך בדקתי באתר של GIGABYTE והלו אם שברשותי שהוא מדגם GA-MA790FX-DQ5 תומך רק עד מעבד Phenom 9750 אחרי עדכון ביוס לF6, שאלתי בעניין האם חשוב להחליף את הלוח אם דחוף בשביל המעבד או שניתן לעבוד עם המעבד החדש על הלוח אם הנ"ל אחרי עדכון קושחה? אם ניתן לעבוד אז מה יהיו ההשפעות על ביצועים ועל החלקים? הודה לכם על תשובותיכם.
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מתלבט בין לוחות אם חייב לקנות דחוף לוח אם יעיל ואמין. 1. GA-MA78G-DS3H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2800 2. GA-MA78GM-S2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 מה הבדל בין 1 ל 2 ? האם מצדיק את הפער במחיר? האם יש לוח אם של ASUS ברמת המחיר הזו 400- 450 ש"ח שטוב יותר מהלוחות הנ"ל ? המעבד שלי הוא : AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box כונן קשיח seagate 500 GB זכרונות קינגסטון 2 של 1 גיגה. אין כ. מסך. מעדיף לוח אם שמובנה בו כרטיס מסך טוב יותר ועובד מהר ויציב בכללי.
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
לא מתכנן OC , גם לא נראה לי CF. המחשב יכלול e8400 9800gtx/hd4850 יש צורך ב P5Q? יש לי בעיה קטנה עם MSI, יש לי ניסיון רע איתם. אבל אם אתם ממליצים, אז לא אתווכח. תודה רבה מראש על התשובות.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אחלה ביקורת ממצה ואיכותית. חבל שאין השוואה יחסית ללוחות אחרים. אגב, היכן ניתן למצוא אותו ב:"...לוח ה-EP45-DQ6 נמכר בארץ במחיר של כ-1,000 ש"ח." ??? ??? המון תודה לביקורת האיכותית ששפכה יותר אור על ערכת השבבים הנהדרת הזאת.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח ABIT AB9 PRO שעליו יש 2 ג'יגה זכרון (2 *1 ) של חברת Twinmos מסוג PC2-6400 Twister (DDR2-800( .CL-5 יש עליהם גם צלעות קירור כאלה (לא יודע אם זה משנה) אני רוצה להוסיף עוד שני ג'יגה (יש לי ויסטה 64) אבל הבנתי שחברת Twinmos פשטו את הרגל לכן אני לא יכול לקנות בדיוק את אותו הזכרון לכן אני צריך לבחור אלטרנטיבה. אז אני צריך שני סטיקים של ג'יגה שיתווספו ל 2 הקיימים שלי ויעבדו יחד איתם בצורה מוצלחת, התקציב לא ממש שיקול למעט זה שיתנו את התמורה הכי טובה לכסף (לא מחפש איזה שם מפוצץ שסתם יעלה הרבה) איזה זכרון יתאים לי ? האם כל DDR2 800 CL5 יתאים וזה לא משנה כלום ? תודה
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם החלטתי שאני מעוניין בלוח אם ASUS MAXIMUS FORMULA זה אני בטוח לגבי מעבד אני מעוניין בהצעתכם בהיתלבטותי בין /6600 או /9450 , אני פתוח להצעות - 1500 ש"ח פחות או יותר כמו כן חשבתי על כרטיס מסך 3870X2 512 פתוח להצעות 1500 ש"ח פחות או יותר זיכרון שיהיה מהיר 2 ג"ב לפחות - 600 ש"ח פחות קירור טוב למה שצריך 200-600 ש"ח מעוניין ב OC ספק כוח טוב - מחיר שלא יהיה בשמיים 500 פלוס מינוס תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם המעבד Q6600 שהזמנתי עם OC והחנות עשו לי OC ל3GHZ, אבל הדבר המוזר הוא שכשאני בודק בתוכנה CPU-Z היא מראה לי שהמהירות של המעבד היא רק 2010MHZ למה זה קורה? מה לא בסדר פה? הנה התמונה: ואם כבר פתחתי את התר'ד אז אני אשאל שאלה נוספת: המחשב כמו שאתה רואים מראה שיש לי 3.5 GB זיכרון, אבל בעיקרון אני יודע שיש לי 4 (וכך מראה גם CPU-Z) אז למה הוא מראה רק 3.5?? תודה מראש!!
-
- 6 תגובות
- 587 צפיות
-
-
מפרט E6400 GIGABYTE DS-3 זיכרון שיוחלף 1GB A-DATA 667 7600GT FSP 400 אני רוצה לחליף את הזכרונות לחברה טובה ולעלות ל2GB חשבתי בינתיים על שני דגמים תעזרו לי לבחור בינהם או תמליצו לי על משהו אחר יותר טוב בסכום הזה תעזרו לי בבקשה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5939 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה במה בדיוק מעבד XEON יותר טוב לשרת מאשר מעבד רגיל עם אפשר כמה שיותר פרטני תודה
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע וחצי שדרגתי ת'מחשב ללוח אם M2A-VM-HDMI של ASUS עם מעבד AthlonX24800 ו 2GB זכרון. ואני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. (יש שם עדכון חשוב לריצוד של המסך, ומסך שחור) גירסת ה BIOS שלי היא 0502 צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש - גירסא 1001 (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N" ואז אמור להופיע מסך נוסף. אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? (אותו דבר קורה כשאני רוצה לשמור את ה BIOS ואמור ללחוץ "Y" - וכלום לא קורה) תודה רבה, אייל
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כל הזמן אני ניתקל בין שני חלקים זהים אך שונים בחברה מכדי מבחינת יהילות ורמה gskill 2gb 800 cl5 cross 2gb 800 cl5 gskill יקר יותר בכ30 שח
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ברור שנכון לרגע זה , ישנה עדיפות ברורה במשחקים למעבדים כמו e6850 מצד שני שמעתי שיש תוכנות (בעיקר תוכנות קידוד ודחיסה ) שמפיקות תועלת מריבוי ליבות . כך שאני בתור gamer וגם בתור אחד שמתעסק עם קידוד לפעמים די מתלבט במה לבחור. הערה : בתחום הקידוד אני עושה 1. המרות מסרטי dvd לקבצי divx \ xvid 2.דחיסה של קבצי וידיאו שאני מצלם עם המצלמה הדיגיטאלית שלי 3.דחיסה של קבצי וידיאו מ- capture מהטלוויזיה באמצעות כרטיס TV card (אני לוכד live בפורמט לא דחוס יחסית כדי לא לאבד פריימים ולאחר סיום ה- capture אני דוחס לפורמט xvid ) כל 3 הפעולות שתיארתי ,לוקחות לפעמים זמן רב. האם ישנן כבר היום, תוכנות קידוד ודחיסה שמסוגלות לנצל ביעילות את ה- quad core ולקצר את זמן ביצוע הפעולות שתיארת…
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
לוח אם סביבות ה800 שקל..מיועד לעבודה עם סאונד...ללא כרטיס קול מובנה כולל כרטיס מסך מובנה! תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום ! מחפש הסבר לגבי זכרון שעברהגהה revised מה זה אומר על טיב הזכרון נתקלתי במושג בחיפוש אחרי זכרונות זולים למחשב ב-e-bay בתודה -כספי
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש תמעבד הנ"ל האם הוא יספק מערכת מחשב למשחקים כבדים כי בקרוב אקבל כרטיס מסך חדש
-
- 5 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Celeron d 3.33 ל Sempron 3400+. לא מצאתי השוואה בין שניהם. מאתר אחד נדמה לי שהם המקבילים. יש לקחת בחשבון שאם אקח מעבד של AMD, אוכל מבחינת מימון, לשים זיכרון 667Mhz במקום 533Mhz. האם Sempron זה הוא גם כפול ליבה?
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
המפרט שלי בצד.. הוא 2X512 של סופרטלנט 667MHZ הם פועלים בDC.. אני רוצה לקנות עוד 2 כאלה כדי לקבל 2GB... אבל אין יותר את הדגם הזה... יש רק 2X1024.. אם אני יקנה של GSKILL 2X512 667MHZ הם לא יפעלו לי בDC נכון? כדאי שיהיה DC? או שזה לא כ"כ חשוב..? *כל הזיכרונות שאמרתי הם פועלים באפיק DDR2* תודה רבה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש: Corsair 2GB DDR2-675 XMS2-5400 ורציתי לדעת מה ההבדלים בין ה-Xtreme Performance ל-ProSeries? (חוץ מהגוף קירור הענק שאני לא ממש צריך, ישלי מארז ממש קר).. והאם הוא שווה 50 דולר נוספים... תודה רבה לעוזרים, פיטר.
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מבין שיש לוחות שתומכים במעבדי AMD או אינטל. למה צריך יותר מדי דגמים? הרי בכולם יש כ. מסך, קול ורשת ומי שרוצה יכול להרחיב. אז למה יש בלגאן גדול? ומה זה צ'יפסט?
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לחבר שלי יש בעיה מאוד מוזרה . הוא החליף את הלוח אם שלו ל- Asus p4p800s אין לי מוסג מה זה ה-s הזה כי לא ראיתי אחד כזה , בכל מיקרה יש לו מקלדת עם כזה עכבר שהיא מאוד נוחה לו שהוא ישתמש איתה עם הלוח אם הישן יותר עכשיו כשהוא מחבר את המקלדת הזאת (חיבור psp העגול) ללוח אם החדש הוא לא מזאה אותה, זה רושם בדוס יענו שזה לא מוצא מקלדת וכשהוא מחבר מקלדת אחרת פשוטה ללוח אם החדש זה פועל, וכשהוא מחבר את המקלדת הנוחה ללוח אם אחר זה פועל, מה זה יכול להיות ומה אפשר לעשות לי יש את ה- p4p800 ואין לי שום בעיות לוח מצויין. תודה מראס
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי! אני משתמש חומרה מתחיל ואני רוצה להבין יותר בקטע של החומרה ובתקווה להגיע לרמה שלכם. אז דבר ראשון הייתי רוצה שתביאו לי אתרי חדשות של חומרה (באנגלית או עברית) או כל אתר טוב אחר שאתם גולשים בו כדי שיהיה לי בסיס טוב להתחיל בו. דבר שני תסבירו לי על כל הלוחות אם הזיכרונות וכל שאר הירקות כי אני ממש מעונין לדעת עליהם. ובכלל אולי יש לכם עצות בשבילי איך אני יוכל להתחיל להיות משתמש חומרה טוב ולהגיע לרמה גובהה של מידע כמו שאתם יודעים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
Corsair 256MB DDR CMX256A-2700LL לעומת הרגיל Corsair CMX256A 2700C2 (לא מה שרשום באתר הרשמי של CORSAIR.. שהם LOW LATENCY .. ) תודה
-
- 3 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אהלן. לאחר שחיפשתי זיכרון לחבר שלי , הוא הבין כי הוא מעדיף זיכרון יותר איכותי מ-value רגיל , ולכן הוא העלה את התקציב מ-1000 ש"J , ל-1500 . והרי ההתלבטות : מאשקין , שאני יודע שהם מעולים : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3191 ו-ocz , שאותי לא איכזבו : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4816 עזבו את התיזמונים , הם אותו דבר . שאלתי היא מה יותר טוב בכלליות ? מה יביא יותר ביצועים ? והכי חשוב !!! מה יותר יציב ?! תודה רבה לעוזרים !
-
- 10 תגובות
- 587 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1800+ 1.5 GHz Manufacturer AMD Family AMD Athlon XP 1800+ Internal Clock 1.5 GHz Internal Clock Maximum 1.5 GHz External Clock 133.0 MHz Socket Designation Socket A Upgrade ZIF Socket HyperThreadingTechnology N/A Capabilities MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version AMD Athlon XP 1800+ Caches Level 1 128 KB Level 2 256 KB
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-