עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם אני חדש כאן.. ו אני מתוכוון בחופש הגדול לשדרג את המחשב שלי.. ו אני מתכוון לקנות לוח אם חדש אני צריך ש הלוח יהיה של asus הלוח אמור לענות על הדרישות הבאות: ?P4 3.0 Ghz S-775 1M Cache 64 Bit? ddr1 400mhz pci-e ו זהו אני חושב.. ו אם אפשר שהלוח יעלה בסביבות ה 500 +- תודה רבה לעזרים זה חושוב נורא

• 10 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by tal_p,

יש למישהו מושג אם אפשר לקנות בארץPHENOM II X 3 ?? או אם יש חנות אמינה בחו"ל שאפשר להזמין, ולהחליף במקרה תקלה??

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by הסולידי,

לאחר שלמדתי (פחות או יותר) את רכיבי המחשב המומלצים לצרכים שלנו, אני בהרגשה שאין לי כל קנה מידה לבחינת לוח אם. איך בוחרים לוח אם? מהם הקריטריטנים לכך? האם גם לוח האם מושפע מהצרכים שבשימוש? אם כן להלן השימושים המיועדים למחשב: המחשב הוא מחשב משפחתי ולכן משתמשים בו לצרכים מגוונים: אינטרנט, אופיס, ICQ, מסנג'ר, פוטושופ, אקרובט אדובי, שיתופי קבצים, מעט משחקים (לא כבדים), שמיעת שירים וצפיה בסרטונים. [לפעמים תוכנות מסויימות כמו אקרובט אדובי ,ICQ , מסנג'ר, פאוור פוינט פתוחות יותר מפעם אחת]. מתכוון להתקין בשלב זה XP אך מעוניין שהמחשב "יקלוט" את VISTA בבוא היום ללא כל בעיה. לא מתוכנן OC . האמת שעוד טרם הצלחתי להבין מה עושים ולשם מה זה הייצור הזה שנקרא OC , ותסלחו לי על השפה העממית? ב…

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by eozeri,

אהלן, לפני כשבוע וחצי שדרגתי ת'מחשב ללוח אם M2A-VM-HDMI של ASUS עם מעבד AthlonX24800 ו 2GB זכרון. ואני רוצה לעדכן את ה BIOS שלי לגרסא האחרונה שהוציאה ASUS. (יש שם עדכון חשוב לריצוד של המסך, ומסך שחור) גירסת ה BIOS שלי היא 0502 צרבתי BOOTABLE CD עם התוכנה (AWDFLASH) ועם הקובץ החדש - גירסא 1001 (ה BOOTABLE CD נוצר ע"י NERO). אבל: אחרי שעליתי במצב DOS ונכנסתי לתוכנה, הקשתי את שם הקובץ... נשאלתי שאלה האם אנ ירוצה לשמור את ה BIOS, לפי ה MANUAL אני אמור לענות "N" ואז אמור להופיע מסך נוסף. אני לוחץ N וכלום לא קורה. יש למישהו עיצה? (אותו דבר קורה כשאני רוצה לשמור את ה BIOS ואמור ללחוץ "Y" - וכלום לא קורה) תודה רבה, אייל

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by impreza_gt,

איזה לוח אם עדיף מבין השלושה הבאים בשביל מחשב פשוט בלי כרטיס מסך Asus P5KPL-CM GA-G31M-ES2L Gygabyte MSI G31M3-L V2 כולם באותו מחיר, מה עדיף ?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  6. Started by Shoko,

לוח אם שיחליף את ה- P4S800-MX חובה כ.מ מובנה וכל מה שיש ב- P4S800 הוא כנראה נשרף לדודה שלי. ואין כבר אחריות. תודה

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  7. Started by dovk,

QX6850 לבין מעבד Q6600 UNGCS ומעבד E6750 מבחינת איכות מהירות וחום

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  8. Corsair 256MB DDR CMX256A-2700LL לעומת הרגיל Corsair CMX256A 2700C2 (לא מה שרשום באתר הרשמי של CORSAIR.. שהם LOW LATENCY .. ) תודה

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by OuTsIDe,

תקשיבו קניתי CL4 כמו שצויין בכותרת ויש לי גם CL5...השאלה היא האם זה בסדר שהCL4 עובד על 5-5-5-18 ולא על 4-4-4-12 כאילו מה שמדאיג אותי זה ב CLOCK האחרון ה 12 וה18...זה בסדר שזה ככה לא יקרה כלום?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  10. Started by דוקטור קוף,

AMD ATHLON DUAL CORE 4600 או E6300 ?

• 6 תגובות
    • 616 צפיות
  11. שלום, אני מתכנן לקנות מעבד QUAD 9550 INTEL, וכרטיס מסך HD 4890 1GB. אני רוצה להתאים להם לוח אם טוב וזכרון. לגבי הלוח אם - האם יש לוח אם מומלץ שיתאים ל2 רכיבים אלה, או שכל לוח אם שמתאים ל775 יעבוד? לגבי הזכרון - האם נכון להגיד שכל עוד אין לי מעבד I7 ההבדל בין DDR2 לDDR3 הינו קטן? במחיר של 4 GB DDR 3 אני יכול לקנות הרבה 6 או אפילו 8 GB DDR2.

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  12. שלום יש לי מחשב חדש (כרגע הוא בבדיקות ובתיקון) עכשיו אחת הבעיות שקיימות שהיא שהתוכנות SPEEDFAN ו-EVEREST מציגות לי שהמעבד על טמפ' של כ-82 C , דיברתי עם הטכנאי היום והוא אומר שזה בעיה שקיימת בחיישני טמפ' בכל הלוחות אם מדגם זה, זה נכון? נ.ב ה-EVEREST וה-SpeedFan הן מהגרסאות הכי חדשות!

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by Chelsea_FAN,

האם הלוח ASUS P5Q תומך בזכרונות אם תדר 1066,1000 hz? תודה

14. אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון למחשב הבעיה שיש מלא סוגים DDR3 -2-1 וכל אלה אני יודע שלי יש SDRAM שתי סטיקים של 512 עכשיו אני חושב לקנות עוד אחד של גיגה או של 2 גיגה לא החלטתי עדיין מישהו יכול לעזור לי לבחור סוג של כרטיס טוב ? גם אם יש יד שנייה סבבה התקציב של יעבור ממש ת250 ואם יש הבדל קריטי ואפשר להביא אחד אם הבדלים ממש רצינים ב300 אז סבבה זה הלוח אם שלי - Asus A8N5X ATX Motherboard with NVIDIA nForce4 (Socket 939 ויש לי מעבד של AMD 3800 DUAL CORE תודה

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by ben060,

אני לומד ארגון המחשב ושפת סף מישהו יכול להסביר לי מה זה אוגר מקטע? אוגר היסט? ומה זה אוגר אפקטיבי? לא הבנתי את המושגים האלה ואת הקשר ביניהם. אשמח לעזרה בנושא תודה

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  16. יש לי לוח MINI ATX, ונגמרו לי הסלוטים, אז הגיע הזמן ללכת לאבא לבקש לוח חדש והפעם התקציב 500ש"ח שאפשר להגמיש חשבתי על ALBATRON PX845PEV - 800 יש הצעות? דרשיות יציב, בעל תמיכה בזכרון DDR אפשרויות OC טובות פיצ'רים טובים (כרטיס רשת, RAID, כרטיס קול) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. Started by doreiny,

שלום לכל חברי הפורום ,אני רוכש מחשב חדש השבוע עשיתי את המעבר מ Intel ל amd ואני חושב שהמעבר היה מצויין מאד אהבתי את amd אני חושב שהם יותר טובים מאינטל והם אחלה אוברקלוקרים שזה מצויין עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (אני מוכר אותו) ואני מעוניין לקנות כפול ליבה או להביא אותו מעבד(3200+) עם לוח של dfi וזכרונות bh5 כדי לעשות איזה אוברקלוק נחמד בכל אופן הכפול ליבה שחשבתי עליו הוא של אינטל דווקא כי המחיר שלו זול המעבד הוא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 השאלה הגדולה היא האם שווה לחזור לאינטל המעבד הוא 90 nn הוא קר כמו amd בזכות זה? הוא אוברקלוקר טוב? זאת ליבת דותן?

• 8 תגובות
    • 615 צפיות
  18. חבר טוב שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט והמפרט מוכן ובעוד כמה ימים אני והוא הולכים לחנות מחשבים לקנות את המחשב. שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן היא, איך אני יכול לדעת שהרכיבי חומרה של המחשב הם חדשים מהקופסה, הרי שהוא בא לקחת את המחשב מהחנות, כל הרכיבי חומרה כבר נמצאים בתוך המארז, אז השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת שהאנשים שהרכיבו לו את המחשב לא שמו לו רכיבי חומרה מחודשים/יד שנייה. ובמילים אחרות, איך אני יכול לדעת שהרכיבי חומרה שנמצאים במארז הם חדשים מהקופסה?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  19. Started by Wizard Of Oz,

מה המהירות של: AMD Athlon XP 1700+ 1800+ 1900+ 2000+ 2100+

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by iakovl,

במיוחד מבעלי הלוח הנ"ל

21. שלום כולם אני מטלבט בין שני הלוחות האלה ABIT IC7 G ל EPOX EP-4PDA5+ (865PE) - ATX עכשיו מה שאני הולך לעשות עם המחשב הוא רק גימינג זהו הולך להיות על מעבד פנטיום 4 במהירות 3.0 512 קאש גם כן יש לי זכרון של 512 ddr במהירות 400 ואני הולך להוסיף עוד אחד כזה בקרוב ובכך להגיע לגיגה גם כן הלוח EPOX EP-4PDA5+ (865PE) - ATX משתמש בערכת שבבים 865 ולא 875 כמו ה ABIT IC7 G האם היה לזה השפעות? עכשיו שאלה איך הלוח הזה? EPOX EP-4PDA5+ (865PE) - ATX הוא טוב לפי מה שנראה לי הוא די טוב מישהו יש לו כבר נסיון איתו? בבקשה תשובות

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  22. כמו שרובכם כאן בפורום ממליצים על כפולי ליבה כי היום נכון הם יותר טובים למשחקים זה בסדר אבל אתם אומרים שבעתיד המרובעי ליבה כבר לא יחשבו כי יהיו דברים יותר טובים.. אז זה כמו המצב של היום שמשחקים יתמכו במרובעי ליבה ולא ב- 8 ליבות (נניח) קחו את זה לתשומת ליבכם ותגיבו אני רוצה לדעת אם אני מדבר איכשהו הגיוני. תודה פשוט זה עלה לי ככה פיתאום והייתי חייב לשתף אתכם.

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  23. Started by Jenia24,

שלום , אני מחפש להחליף את הלוח אם שלי , למשהו יותר טוב עכשיו בגלל שאני בצבא ולא משתמש יותר מדי במחשב ויש לי קצת כסף בצד. רציתי לשאול אותכם אם יש איזה לוח אם AM2 בסביבות ה300-350 ש''ח , שהוא משתלם מאוד למחירו ויהיה עדיף על הלוח הנוכחי שלי שהוא AMD AM2 4000X2 Foxconn K8M890M2MA-RS2H 1GBX2 OCZ DDR 2 Golden Kit CL 5 HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HEC 6C11 Tomahawk 405W Active PFC 12cm

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  24. Started by eladbu,

מחפש זכרונות 256*2 תוספת ל512 שיש לי כרגע זכרונות 400מ"ה מהם הזכרונות הכי שווים מבחינה כספית או פשוט יותר הכי זולים ואמינים לא ל OC וכו

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  25. שלום לכולם! סוף סוף, ביום רביעי אני קונה את המחשב המיועד מכיוון שבחנות שאני קונה, הזכרונות די יקרים, חשבתי לבדוק עוד הצעות ולהשיג משהו יותר זול\איכותי. אני צריך המלצה לזכרונות של 1 ג'יגה, 2 סטיקים של 512, או 1 ג'יגה עם דואל צ'אנל. אני צריך שתיהיה חברה איכותית ככל שניתן להשיג. ובקשר למהירות, אני יכול להשיג 667 בתקציב שלי? האם יש הבדל משמעותי בין 533 ל667 ? תודה רבה ניב

• 7 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים