מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח רגיל לא לשרת תומך בזכרון דדר 2 registered
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
קניתי מעבד 2500K, לוח אם asrock pro3 -m, ספק כוח סיסוניק 520W - ואני מעוניין לבצע אוברקלוק. האם הזיכרון שקנייתי - 2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 יגביל בצורה כלשהי את האוברקלוק/ביצועים של המחשב? עדיף 1600? תדוה רבה.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום חברה. בשעה טובה קניתי מחשב. מפרטו: AMD 3000+venice 939 mb ga-k8nsc 939 ram: ADATA DDR400 256 X2 ATI RADON 9200 MAXTOR 7200RPM 60GB משום מה שאני שם את שני הסטיקים של הזכרון כמו שכתוב במדריך של הלוח אם "בכדי לקבל דואל ממורי יש לשים את הזכרון בשני החריצים הצמודים DDR1 ו-DDR2 או DDR3 ו-DDR4 שהזוגות הם באותו צבע" כשאני עושה זאת ואני מפעיל את המחשב אני מקבל צפצופים שאומרים שמשהו בזכרון לא בסדר. נסיתי את כל שילובים בחריצים של הזכרון ולא עזר. הדבר היחיד שעוזר זה שאני שם זכרון אחד בלבד. כמו כן ניסיתי לעדכן ביוס מהאתר דבר שגרם כמעט נזק טוטלי כי עדכנתי לביוס F4 האחרון והמחשב התחיל להשתגע. פעם עולה פעם לא עולה, לפעמים אני מצליח ליכנס לביוס ולפעמים הביוס ביקש סיסמה בכניסה על אף ש…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לשנות כותרת? אני רציתי ליקנות A64 3000+ יש את המעבד של AMD XP 2600-2800 680 580 הכרטיס מסך R9800PRO אמרו לי שמעבד 2.6 ינצל בערך בה 100 אחוז את R9800PRO מה A64 ישפר? אז מה יעזור A64 3000+ הוא ינצל בה 200 %? ואל תגידו עתיד כי עוד 3 שנים יגידו ה A643000 זה מעבד גרוע במה יוכל לעזור A64? אולי צריך ליקנות מעבד A64 רק מי שקונה את הכרטיסים החדשים..
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אהלן אנשים. שבוע טוב. אני מחפש לוח אם שיספיק למספר הגדול ביותר של RAM שניתן היום למצוא (הכוונה המקסימום שיהיה ניתן לשים בלוח אם) יש לי אינטל 4 ליבות (Q9400) כרטיס מסך GTX470 של NVIDIA 3 דיסקים קשיחים כרטיס טלוויזיה כונן DVD ספק כוח 620W בנוסף אשמח גם להצעה עבור הזכרונות RAM עצמם. אני מחפש משהו סביר, לא יקר מידי. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מעבדים לקנייה: 1. Core 2 Extreme Quad Q6600 Box אינטל. מחיר נמוך בזאפ: 1500 ש''ח 2. Core 2 Duo E6600 Box אינטל. מחיר נמוך בזאפ: 1150 ת'כלס הכסף לא מהווה גורם ענייני בהחלטתי אלא החימום שהמעבד פולט, מתגובות רבות שקראתי מעבד ארבע הליבות של אינטל ממש חם וצריך קירור ממש טוב בשביל לשמור על טמפ' סבירה. האם אני אוכל להגיע איתו לטמפ' של 30-40 מעלות (ללא קירור מים) בהתחשב בזה שאני אקנה מאורר מובחר של ZALMAN ויש לי מארז של THERMALTAKE KANDALF שכולל בתוכו 4 מאוררים. האם זה יספיק? האם אני אוכל להגיע לטמפ' שציינתי (30-40) במעבד הליבה כפולה E6600 ? המחיר של מעבד ארבע הליבות ממש קורץ לאחר ירידת המחירים של אינטל אך מצד שני אני לא רוצה שהמעבד שלי יעבור את הטמפ' של 40 מע…
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חברים אולי משהו יודע האם הלוח MSI K8N Neo2 Platinum תומך בכפול ליבה?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני צריך מעבד חזק שיחזיק לי את הX1950XT על מה מומלץ וחייבים לחבר אותו לחשמל או שלא חובה?
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2829&p=3 זה נכון שיש לא חיבור HDMI? איך הוא בכלל בכללי?
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
האם צפויה ירידית מחירים למעבדים המרובעי ליבה של אינטל בחודשיים וחצי הקרובים?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
השאלה בכותרת.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
חבר'ה אני רוצה לקנות זיכרון עם cas 2.5 וראיתי זיכרון אחד כנ"ל וזיכרון שני עם cas 2.5-3-3-6 מי מהם יותר טוב ויכול להיות שלאחד יהיה קאס קבוע ולשני כמה?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ולבסוף אחרי בירורים לקחתי את המעבד E8400 ואני בחשיבה לההחליף אותו לQ8200 אבל לפי מה שקראתי הE8400 עדיף,יש סיבה להחליף אותו על מנת שבעתיד הוא יתמוך ב4 ליבות? או להשאר עם הE8400. תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
ניתן לחבר רק כרטיס מסך אחד 1X16 או 2X8 זה נכון http://www.anandtech.com/show/5771/the-intel-ivy-bridge-core-i7-3770k-review/5
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משתמש כרגע עם מערכת בעלת 2*256 מ"ב של RAM בדואל (של חברת HYNIX). אני מעוניין לשדרג את המערכת בעוד 512 מ"ב. שאלתי היא, האם לשדרג לסטיק נוסף של 512 או שאולי כדאי להוסיף מערך נוסף של שני סטיקים של 256 מ"ב בדואל. כמו כן רציתי לדעת אם יש חשיבות למותג במערך השני של הדואל, כלומר האם יש משמעות לכך שכל מודולי הזכרון הם של אותה חברה? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
תגידו, אינ לא כל כך מנוסה בדברים האלה..עכשיו יש לי שתי סטיקים, ככה קוראים להם? לא משנה, של 256 MB זיכרון ראם עכשיו אם אני קונה מחשב חדש אז אני יכול להעביר מהמחשב הישן את שניהם ולהרכיב על המחשב החדש? זה לא ידרום נזק? אולי למישהו יש מדריך עם תמונות איך עושים את זה? ואם אני יכול לעשות את אותו הדבר עם כונן דיסקים? אני מתכוון כונן ג'יגה ביטים אוף אני כ"כ גרוע.. ועוד שאלה אם אני באמת מוסיף את כל זה אז המארז יהיה יותר מלא ואז יזרום פחות אויר=פחות מהיר המחשב?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה יותר טוב? ומה היתרונות של כל אחד על השני? תודה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת לגבי Hynix בתור יצרנית DDRI - האם המוצרים שלהם שווים את המחיר וכמה הם טובים יחסית לאחרים?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כמו הכותרת, זכרונות 2GB 1066MHZ CL5 ב5 ש"ח, הנה הירידה שכולם ציפו לה ;D http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3210 אז קדימה, רוצו לקנות את המחשב שלכם!!! (כמה זה עוד יכול לרדת?! חחח)
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
כל החנויות באשקלון לא מוכרות לוחות אם של אביט או DFI כי זה מה שאני רוצה יש להם רק של אסוס וג'יגה בייט ובאחד מהחנויות אומרים לי שהם יותר טובים מ- DFI ואביט הציעו לי את הלוח אם הבא : GIGABYTE GA-K8N-Pro SLI http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4081 האם הוא טוב מבחינת אמינות , איכות , OC חזק ? נ.ב אני רוצה לקנות את ה- DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D מהאתר נועה אבל יש לו רק שנה אחריות ולוחות יותר יקרים ממנו מאותה החברה יש 3 שנים אחריות האם משתלם לי להזמין משם בשנה אחריות כי אני מפחד לקחת את הסיכון וגם אני רחוק מהחנות? וגם יש שתי סוגים של הלוח הזה בנועה אחד 820 ש"ח ואחד 860 ש"ח מה ההבדל בינהם?
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מה המצב חברה?? אני צריך עזרה.. אני מאלה בערך כמו כולם שכשהם קונים מחשב הם משקיעים המון כסף שהמחשב יחזיק להם שנים הנה אני עדיין עם מחשב פנטיום 3 667Mhz שבזמנו היה הכי טוב. בכל אופן מה שאני מנסה להגיד אני יודע שלקנות עכשיו מחשב יהיה טעות כי ממש בקרוב יצאו לשוק מעבדי ה64Bit במחיר סביר יותר. אז מה אתם אומרים כדאי לי לחכות לטכנולוגיה שתתפתח ויגיעו מעבדי שתי הליבות? או לקנות עכשיו מחשב טוב יחסית לתקופה הנוכחית. נ.ב. חשוב לציין שאני ממש לא לחוץ למחשב אני בקרוב מתגייס ולא יהיה לי זמן לשבת על המחשב שלי ולהנות ממנו. תודה על העזרה. :]
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי E8400 עם לוח גיגבייט P45 4 גיגה זכרון וקולר של גיגהבייט על המעבד מעוניין לעשות OC כרגע המעבד עומד על 23 מעלות מה את ממליצים???
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לא מעט נתוני לוח-אם /מעבד עם הנתון הזה. ממה שקראתי והבנתי מכמה אתרים אז למעשה זאת התוצאה המוכפלת של תדר(שמחושב גם בעלית הגל וגם בירידה). כלומר תדר של 1000MHZ/1GHZ יהיה עם נתון של 2000MT/S. למה לא אומרים 2GHZ? עריכה לדוגמא: *AMD Athlon 64 X2 CPU supported *FSB 2000MTps *AGP 8X/ DDR-400/ Gigabit LAN *NVIDIA NTune
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי מחשב חדש ובאישור ההזמנה האיש טכני\מכירות המליץ להחליף את הלוח אם למשהו שיעעבוד יותר טוב עם המעבד ושאר החלקים ללוח מדגם dfi lanparty jr790gx-m2rs. המעבד הוא AMD Phenom II X4 920 Box והלוח אם הקודם אותו הם "הורידו" הוא GIGABYTE GA-MA790FX-DS5. בעינייני חומרה אני לא כל כך חזק ושאיש טכני ממליץ אז אני לא יודע אם זה באמת לטובתי או שמנסים להיפטר שם מהמלאי אבל אני לא לוקח צ'אנסים.. אני אשמח אם מישהו יתן חוות דעת אם אני יכול להישאר רגוע או להתקשר מיד לשנות.. תודה עידן
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-