עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by The-StiG,

השאלה היא : האם הזכרונות של geil הם זכרונות טובים ? והאם כאדי להחליפם בזכרונות ocz ?

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  2. Started by iakovl,

מצאתי אותו בתור יד שניה... מה אתם אומרים על הסטפינג הזה? מיועד לקירור אוויר

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  3. Started by etz,

לפני שאתם צועקים עלי: כן, הסתכלתי בלינק עם הבנצ'מרקים ולא קיבלתי תשובה מספקת ולכן אני בא לשאול את המומחים כאן. אז ככה, פנטיום 4 2.66 גה"צ מול כל סלרון D יותר מהיר ממנו (335 ומעלה), מי לוקח? שניהם סוקט 478 וFSB 533 מה"צ כמובן. באתר של הבנצ'מרקים הצלחתי להגיע להשוואה רק מול 2.8 גה"צ והתוצאות היו פחות או יותר אותו דבר לשניהם. אם אני אקח סלרון D בהפרש יותר גבוה אתם חושבים שהוא יעבוד יותר טוב? הרי יש גם סלרונים שיצאו עם 512 ק"ב קאש ואז בעצם הם פחות או יותר אותו דבר כמו הפנטיום 4 שלי אבל רק מכפלה גבוהה יותר, אז אני די בטוח שהם יהיו מהירים יותר... ובהתחשב במחיר המצחיק של הסלרונים בימנו זה יכול להיות שדרוג לא רע בכלל לבינתיים. אז מה אומרים? שווה ללכת על זה?

4. Started by manga05,

שלום לכולם, אני בהתלבטות באשר להרחבת זיכרון , אשמח אם תוכלו לעזור לי. העניין הוא כזה: כרגע יש לי זיכרון במחשב בעל הנתונים הבאים : ה FSB אגב הוא 800 MHZ 512MB (2 rows, 4 banks) DDR SDRAM PC3200 - 400MHZ moudle width - 64bit והפרט החשוב מכל : memory timings: @200mhz 3-3-3-8 @200mhz 2.5-3-3-8 @166mhz..... not relevant המחשב בעל לוח אם MSI 865PE כלומר - תמיכה ב DUAL CHANNEL שכרגע אינה מנוצלת. האם ה memory timings שרשמתי לעיל (פרטים מאוורסט) אומר בעצם שגם אם אני אקנה ציפ זיכרון נוסף עם CL של 2.5 וגם אם של 3 - זה יעבוד ב CL הגובה מבין השניים ולא תהיה בעיה? - לא זכור לי מאיפה - אבל ראיתי באוורסט שכרגע זה משומש במהירות של 2.5 - אז השאלה היא - אם אקנה זיכרון עם CL של 3 - שניהם יעב…

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  5. אז ככה, אני קונה מחשב חדש והכל כבר מוכן אבל פיתאום התעוררתי לעינין כרטיס רשת. בפעם האחרונה שקניתי לוח אם שמתחבר לראוטר עם כבל ולא אל-חוטי היתה בזמן ה56K, (ואז היה מודם), ואני זוכר שאז היו צריכים לקנות כרטיס רשת בנפרד... השאלה אם גם היום זה ככה? זה מה שאני קונה: ASROCK H61M-HVS אם כן אני אשמח להמלצה זולה וטובה. עוד שאלה, אני לא מחליף עכבר ומיקלדת (אני מאד מרוצה מהנוכחים שלי) והם דגם ישן שלא מתחבר בUSB, אלא בחיבור העגול הזה של פעם, השאלה אם בלוח הזה עדיין יש לי כזה חיבור או שאני צריך לקנות מתאם\עכבר ומיקלדת חדשים. תודה לכולם, ואני מקווה שזאת השאלה האחרונה שאני אשאל אותכם עד המחשב הבא

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  6. שלום! ברשותי לוח אם של חברת ASUS מדגם P5QL בן בערך 4 שנים. יש לו יציאת PCIe 2.0 x16 אחת בלבד ואליה מחובר בד"כ כרטיס מסך של NVIDIA מדגם 450 GTS 1GB. עכשיו ממש אחרי צאת הצום, אני מדליק את המחשב ולא מופיעה שום תמונה (אפילו לא מסך הביוס - כלומר אני לא יכול להפיל מצב בטוח), מסך שחור, אבל באוזניות אני יכול לשמוע את הווינדוס 7 נדלק. ניסיתי לחבר כרטיס מסך אחר עם אותה יציאה אבל קיבלתי את אותה תוצאה. איך אני יכול לדעת אם היציאה מתה (ומה הסבירות שדבר כזה יקרה)? ונניח שהיציאה מתה, יש איזשהו מעבדה בארץ שעושה החלפות? כי אני ממש לא מתכוון להחליף מערכת שלמה בזמן הקרוב. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  7. בקצב שיא וחודשים בודדים לאחר צאת מעבדי Ryzen 9000, מגיע Ryzen 7 9800X3D של AMD לחבוט במה שנשאר לאינטל להציע בתחום הגיימינג ומביא איתו ביצועים שטרם ראינו: מעבד בסקירת ביצועים אקסקלוסיביתלכתבה

8. אהלן... ברשותי מחשב עם לוח ga-k8nf-9 בעל מעבד AMD Athlon 64 3000+ אני מעוניין לשדרג למעבד AMD Athlon 64 4400+ x2 על פי חיפוש קצר באינטרנט, הלוח תומך... אבל כשאר ניסיתי להרכיב את המעבד החדש ראיתי שצורת הפינים שונה (הפינים החסומים בלוח לא תואמים לשטחים הריקים על המעבד) אז... תומך? לא תומך? המעבד הספיציפי לא תואם? או שכל מעבד בעל שני מעבדים? תודה

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  9. Started by bendan,

קודם כל אפתח ואומר שלום ותודה לכל הקוראים והעונים, אז המצב הוא כדלהלן: ברשותי מחשב בן 3.5 שנים. לוח אם אינטל dp965lt מעבד CORE 2 DUO E6400 זכרון 1GB 800 MHZ כרטיס מסך PALIT 7600GS HD- יש מספיק.. מערכת הפעלה XP SP2 השימושים העיקריים במחשב הם :צפייה בסרטי HD וFHD ומעט משחקים..בעיקר NFS CARBON כרגע וPES כאשר לא פוסל אופציות של משחקים קצת כבדים יותר אם ניתן יהיה בעזרת השדרוג... השאלה שלי היא האם ניתן ליצור שיפור בחווית הצפייה באמצעות שדרוג לכרטיס מסך טוב יותר ובמידה וניתן מהו הכרטיס המומלץ (בשיקולי עלות תועלת) וכמו כן מה עוד מומלץ וניתן לשדרג במחשב ? שאלה נוספת, האם החלפת מערכת ההפעלה לווינדוס 7 תשפר מדדים מסוימים מבחינת ההיבטים הנל? ובמידה וכן, האם ניתן להתקין 7 על לוח אם זה…

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  10. לוח אם ASUS P5Q EM מעבד אינטל E8400 מהי כדאי מבניהם. http://www.gskill.com/products.php?index=48&c1=1&c2=2 http://www.gskill.com/products.php?index=50&c1=1&c2=2 ועוד שאלה האם כדאי זכרונות של 1066 DD2 ל למפרט.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  11. Started by ellell,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3773613,00.html

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  12. שלום לכם. אני בונה בימים אלה WORKSTATION לצרכים מסויימים. בחרתי לוח של חברת SUPERMICRO דגם X8DAL-I שבו יש שתי תושבות 1366 למעבדי קסאון E5XXX. יש לי התלבטות מאוד גדולה, אני צריך לבחור גופי קירור שישבו אחד ליד השני בהתאמה ! בלי פיקשושים. מדובר על שתי תושבות שיושבות בצורה מאוד צפופה אחת ליד השניה, ולכן הרעיון שלי הוא לחפש גוף קירור בעל פרופיל צר ודק ! עם נפח כלפי מעלה ! (תצורת TOWER בעלת פרופיל (גיזרה) נמוך/ה) אני מצרף תמונה של הלוח, אנא תנו המלצותיכם, דעתכם, אשמח לכל פידבק אפשרי. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by aytek,

ASUS P7P55D Intel P55 LGA1156, יחידות 1 ₪1010 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5899 Intel Kingsberg DP55KG LGA1156, יחידות 1 ₪990 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=5917

14. Started by Houdy,

היי. האם הכפלת מחיר לוח האם באמת שווה את זה? זאת אומרת, מה באמת ההבדלים בין שני הלוחות הנ"ל, ומה ההבדלים שאני אשים לב אליהם, בתור גיימר ומשתמש פשוט במחשב (שלא עושה OC)? העובדה שP5KPL-CM G31 כולל יציאת VGA בלבד אומר שאני לא אוכל לחבר אליו מסך שמתחבר כDVI? או שאני מתבלבל פה עם כרטיסי מסך? אם אפשר קצת סדר בבלאגן, יעזור לי. (אני לוקח לוח אם של אסוס בגלל שהמקום שאני קונה לא עובד עם GB ואין לי אפשרות לקנות ממקום אחר) שאר המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo E7300 2.66Ghz Penryn OEM מארז: ANTEC NSK4480 380W Black זיכרון: Kingston 2GB DDR2-800 CL6 כרטיס מסך: GeCube Radeon HD 4850 512MB DDR3

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  15. Started by OuTsIDe,

תקשיבו קניתי CL4 כמו שצויין בכותרת ויש לי גם CL5...השאלה היא האם זה בסדר שהCL4 עובד על 5-5-5-18 ולא על 4-4-4-12 כאילו מה שמדאיג אותי זה ב CLOCK האחרון ה 12 וה18...זה בסדר שזה ככה לא יקרה כלום?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  16. Started by bitoNNz,

אני רוצה לקנות זכרונות DDR2 למחשב חדש... עכשיו יש לי 2 אפשרויות מה אתם אומרים דרך אגב המחשב יעבוד על ויסטה 64BIT כנראה.. 1. 3GB שזה מתחלק ל1GB 577MHZ ו2GB 800MHZ אז זה אומר שזה יעבוד על 577 אם אני לא טועה.. 2. 4GB 800MHZ 1. 120 שקל 2. 280 שקל ועוד שאלה יש עדיפות ל2 סטיקים במקום 4? כי אפשר לקנות 4GB 4 סטיקים ב240 או 2 סטיקים ב280 נ.ב. מה זה headspreaders וצריך לשים לב למשהו מיוחד אם אני מתאים בין זכרונות במהירות שונה וגודל שונה?

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by dckldfk,

מה ההבדל בין C0 ל- D0

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  18. 512MB/333MHZ + 256MB/333MHZ לא הספק-כח גרם לזה...נבדק שני הזכרונות מחברות שונות *מה נראה לכם שקרה? :-\ *ואלו זכרונות כדאי לקנות כדי להרים את המחשב בחזרה? (חבל על מחשב שלם למרות שהוא ישן).

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  19. היום קניתי מארז-‏V9 Mid Tower Black Gaming Case ורציתי לדעת עם הוא מגביל בלוחות וזה רציתי לדעת עם לוח אם:GA-EP43-DS3L ניכנס במארז הזה זהוא זאת השאלה הכי גדולה שלי!??!

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  20. איך ניתן לדעת האם הלוח תומך ב-pci-e16 או pci-2

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  21. שלום. יש לי כרגע 2 ג'יגה זיכרון ואני מעונין להוסיף, אני לא כל כך בקיא בעיניין הזכרונות ואני לא יודע מה מומלץ מה לא מומלץ. אני מעונין ליקנות עוד 2 ג'גה אבל שיהיו בסלוט אחד, האם זה אפשרי? יש לי ווינדוס XP32 והבנתי שהוא לא יתמוך ה 4 ג'גה האם זה נכון? ויש את כל עינין המהירויות האם זה משנה שהם יהיו יותר מהירים מהזכרונות שיש לי? אשמח לעזרה תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 587 צפיות
  22. Started by e.l,

שלום, נשרף לי הלוח אם ואני זקוק לחדש. לא משהו יקר מדי. [מקסימום 650 אבל עדיף פחות] מערכת: Q6600 8800GT 2gb RAM 800mhz הלוח אם הקודם שלי היה P35-DS3L אם תוכלו להציע לי לוח אם חדש וטוב לאוברקלוק גם.. *עדיפות מ KSP *איך ‏EP45-UD3L ? תודה, עילם.

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by kobiatti,

ברשותי הלוח האם הזה. שאר המפרט-מעבד e8400 וזכרון 2X2GB של OCZ (לא זוכר תדרים). בנוסף ברשותי ה-HD4870. הגעתי למסקנה שאני לא מתכנן CF (לא משתלם עבורי,מסך 22אינצ') אז מה בסופו של דבר היתרון של לוח זה על לוחות P35...? או לוחות פשוטים אחרים? האם לוח זה יהווה יתרון עבורי כאשר אני ארצה לקנות כ.מ חדש בעתיד ?

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  24. שלום לכולם חבר שלי קנה מחשב חדש ואתמול הלכתי להתקין לו את כול הדברים. לאחר שתקנתי את מערכת ההפעלה התקנתי ישר תוכנת אנטי וירוס ולאחר מכן התקנתי את התוכנות שמגדירות את הלוח אם. (כמובן מהדיסק שבא עם הלוח) לאחר שכביכול הוגדר הלוח אם, בסוף ההתקנה היה רשום לי pleas reboot your computer. רציתי לדעת מה הבעיה ולמה אני צריך להתקין את הכול מחדש כולל את מערכת ההפעלה? אולי הבעיה הייתה בכך שלא הגדרתי ישר את הלוח אם לפני שהתקנתי את האנטי וירוס (דרך אגב זה אנטי וירוס של AVG)? ודבר נוסף הכרטיס קול המובנה שבלוח האם גם לא הוגדר שזאת גם בעיה... דגם לוח האם:Gigabyte GA-P35-DS3L תודה רבה אמשח לקבל תשובה בהקדם. אלדד כהן.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. Started by yonatan112233,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך HD4850 שתומך ב-PCIe2.0.... יהיה הבדל משמעותי בביצועי הכרטיס בין לוח אם עם חיבור PCIe1.1 לבין לוח עם חיבור PCIe2.0 (ששווה תוספת של (100-150 ש"ח)???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.