עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום יש לי לוח אם ישן שיודע לקבל מודול זכרון של DDR2 במהירות של 533MHZ . מכיוון שהמודולים האלה כבר נדירים יחסית הם גם יקרים יותר. שאלתי היא האם ניתן להשתמש במודול מהיר יותר כמו למשל DDR2 667MHZ במקום זה של ה533MHZ ? תודה.

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  2. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת אם לקחת זכרון של סמסונג או של חברה אחרת ועם כן אז איזה חברה כי בזכרונות אני לא מבין טוב אבל שהמיר יהיה במחיר של סמסונג תודה

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  3. Started by pavelr,

מה ההבדל העיקרי בין הלוחות שבכותרת, והאם הוא משמעותי עבור מערכת רגילה (לא SLI)? איזה לוח יותר כדאי מבחינת עלות/ביצועים? יש לציין שאני מעוניין לקנות מ-skypc ואין להם מבחר גדול של לוחות, וגם בבקשה לא להתחכם יותר מדי ולהציע לוחות ב-700 ש"ח רק בגלל המותג.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  4. Started by ZenMaster,

מתכוון לרכוש: Intel Core 2 Due E6600 FSB1066Mhz 4MB Cashe Asus P5B Deluxe 2X1GB G.Skill DDR2 PC6400 800Mhz 4-4-4-12 קיים: Maxtor Maxline Plus ll 250GB Sata/150 HDD Plextor CD-RW Premium Nec CD/DVD-RW ND-3551A TEAC 1.44 Termaltake Silent PurePower 560W Logitech MX-1000 Wireless Laser Microsoft Windows XP compatiable Samsung SyncMaster 172T האם הזכרונות האלו טובים או שיש משהו יותר טוב במחיר (אולי OCZ למרות נסיון מר איתם ?) האם באמת יש חשיבות לCL בין 4-4-4-12 ל 5-5-5-15 אם אני לא אוברקלוקר ? (כי יש הבדל לא קטן במחיר)

• 11 תגובות
    • 636 צפיות
  5. במזל טוב הם יוצאים, השאלה שלי היא אם הם נשארים בסוקט 775 או כמו לפי האתר של אינטל הם עוברים לסוקט אחר LGA771??? לא ראיתי בכלל לוחות באתרים של ג'יגהבייט ושל אסוס או התייחסות לסוקט כזה. האם זה שאין עוד לוחות לזה או שזה טעות באתר של אינטל? אני ממש מקווה שזה טעות כי כבר התכוונתי לקנות מחשב לפני חודש ובחרתי לוח מצויין 775 אבל דחיתי את זה ששמעתי שה-45nm כבר יוצא ולא בא לי לחפש שוב. ואם גם בארץ הם יהיו זמינים בקרוב או שזה יגיע בשלב יותר מאוחר? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  6. Started by THL,

תבדוק ב- http://www.tomshardware.com/ אתר מעולה שעושה השוואות בין כל סוגי החומרה ודרך אגב לא בדקתי ספציפית את הלוחות שהזכרת אבל ברוב אתרי החומרה GIGABYTE מובילים בחלק ניכר ממבחני הביצועים (אם לא ברובם)

7. תראו, אני גיימר, ואני חורש משחקים אבל אני מיחליף מחשב כל -4 שנים. אז אני חושב להביא 98GTX + E84\Q93 . מה יותן ביצועים עדיפים? E84 ---- 4 Q93 ------ 3.5

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  8. Started by FireStar,

אני שוקל להחליף את הלוח המזדקן שלי, ללוח חדש יותר. קראתי ביקורות פה בפורום וכמעט כולם ממליצים על האביט. כאשר נכנסתי לחנויות באינטרנט ראיתי שיש שתי גרסאות S ו SL. מה בדיוק ההבדל בין שני הלוחות ואיזה לוח יותר טוב ???

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  9. Started by shy,

Shalom i am looking for firewire card for pentium 4 based on texas instruments cheeps does any one knows where can i buy one you can answer in hebrew thank you

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  10. אהלן, פחדתי לשאול את השאלה הזאת כיוון שבטח כולכם יודעים מה זה. אז שאלתי היא כזאת: מה זאת ליבה? מה ההשפעה שלה על המחשב? ומה זה חד ליבה וכפול ליבה ומה ההבדלים ביניהם? תודה, ארז.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  11. Started by BLACK SHARK1,

שלום רב, מחשבי היקר והאהוב לא עובד הלכתי לעשות מין בדיקה קטנה ואמרו לי או שהלוח אם שלך מקולקל או שהוא מת.. אז אמרו לי שלתקן יעלה בסביבות ה 1000 שקל הכל כלול.. אבל להחליף 2000 שקל... ואני חושב שאם זה עולה אלף שקל זה כבר לא שווה עדיף כבר לקנות מחשב חדש לא? O= אז ברצוני לשואל(עורך דין שכמוני ) האם זה באמת ככה? זה באמת עד כדי כך יקר? O= והאם יש אפשרות לעשות משו בנידון ולתקן אותו ב 500 שקל ככה? נ.ב ישלי מחשב נייד מחברת TOSHIBA .. והשימושים שלי הם רגילים אימייל,סרטים,עבודות,(בלי משחקים).. רב תודות, אקצילופוס(שם בדוי)

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  12. Started by moris1977,

שלום לכולם! 1) אבקש את המלצתכם לכרטיס PCI-X עד 500 ש"ח הצורך להפעלת משחקים קלים ובעיקר בעיקר לעריכת וידאו. קראתי בכמה מקומות שלעריכת וידאו אין צורך בכרטיס מסך חזק ומשופר ביותר. אם יש כרטיס פחות מסכום דלעיל והוא ישמש אותי לצרכים אלו אשמח לשמוע בעיקר זה הסכום. 2) המלצה חברת זיכרון מחשב! המון תודה!

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by Prophecy,

שלום. יש לי P4 2.0GHz, באס 400, סוקט 478, ליבת Northwood. אני רוצה לשדרג לוח אם וזכרונות. כרגע לוח אם של אינטל כלשהו וזכרונות Samsung PC2100 DDR266 256MB. ייתכן שאני ארצה לעשות OC, אבל לא חייב משהו במיוחד לOC. חשבתי לקחת Abit IC7, לגבי הזכרונות אני לא יודע. אשמח להמלצות! תודה

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by shlomom,

ה Inquirer מדווח כי היום מספר אתרים כבר מוכרים מעבדי AM2 65nm, ביקורות צפויות להופיע תוך כשבוע. המעבדים החדשים יצאו תחת הגרסה Revision F2

15. אני מתכוון לרכוש מחשב חדש והמעבד זה הרכיב היחידים שאני לא סגור עליו אני יודע שכדי לי ללכת על 4 ליבות אבל אני לא יודע על איזה כדי יותר ביחס של מחיר לתמורה מצד אחד יש את הפשוט שזה Q6600 שעולה כ 1000 שקל ואני יודע שיש עליו ביקורות לא רעות. ומצד שני את Q9550 שעולה 1450 בערך ונחשב למעבד הכי חזק היום בשוק בתווך המחירים האלה (לא כולל EX או I7) או שללכת על משהו באמצע כמו Q9400.... או שבכלל כדי לקחת את E8XXX למרות שהוא 2 ליבות.??

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by lidor_abo,

חברה יש לאחי במחשב השני לוח אם מסכן ממש ממש לא טוב עושה הרבה בעיות הוא רוצה לשדרג ללוח אם יותר טוב ב-200-300 שקל שיתמוך ב ddr 2 בכל הטנולוגיות בסכום עם יציאת מידי או יציאת ג'ויסטיק חייב את עזרתכם בתודה lidor_abo

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

ל3000+64bit a-data 512 400 והארד דיסק FUJITSU MPF3153AT P: איך התוצאה.?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by shloosh,

יש לי לוח של איפוקס 8rda ו2 סטיקים שכרגע פועלים בדואל. 1סאמסונג 256 ו-2 trancend 256. שניהם במהירות 333Mhz. בכדי להתכונן לדום 3,והאלף לייף 2. החלטתי להוסיף עוד זיכרון, כנראה סטיק נוסף של 256 מגה. הבעיה היא איזה זיכרון כדאי לי לקנות ומאיזה חברה? בגלל שלא ממש מוכרים trancend חשבתי לקחת סאמסונג ולהפעיל אותו בדואל יחד עם הסטיק השני של סאמסונג,כאשר ה-trancend יפעל לבד. הקטע שבזמן האחרון שמעתי גם על a-data טובים וזולים. אני רק רוצה להבטיח שלא יהיו בעיות תאימות עם הזיכרונות!! לכן חשבתי שעדיף לקחת סאמונג כמו הזיכרון שכבר יש לי כרגע... מה דעכתם? מה הסיכויים ש-a-data יתאים גם לסאמסונג וגם לtrancend. ועוד משהו, הסטיק של a-data ושל סאמסונג הם במהירות 3200 ולא 2700 כמו שיש לי עכשיו, א…

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  19. Started by dlazard,

הציעו לי מפרט שכולל: לוח אם D945PSNLK- SANDUSKY Intel מעבד Intel® Core2 Duo 2.4GHZ 4MB 1066MHZ E6600 זיכרון (KINGSTON DDR II 1G 533 ( x2 האם הלוח אם תומך במעבד? אני שואל כי מקריאה באתר של אינטל קיבלתי את הרושם שזה לא נכון, אבל אני לא מבין בזה ואשמך אם אנשי המקצוע יעזרו לי באישור או בשלילת ההרכב הזה. Your help is appreciated , כמו שאומרים.... דניאל

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by tal hw king,

שלום (הרבה זמן שלא היתי פה....) עבר הזמן וזה עשה את שלו וזה פגע גם במערכת שלי, שבינתיים תפסה את הגיל המופלג, שנה וחצי.... אני הולך להזמין מפנדה את העכבר במכירה הקבוצתית ועל הדרך חשבתי להזמין גם זיכרון המערכת שיש לי הינה AMD 64 3000+ סוקת:754 הזיכרון הקיים הינו: SAMSUNG 512 PC3200 אני מעוניין לשדרג זיכרון כדיי לתת למערכת טווח חיים טוב יותר לחצי שנה עד שנה הקרובה (הגיוס ככול הנראה בסוף יולי) האם כדיי לי לקנות 512 וע"י כך להגיע ל 1G? או שמא כדיי לי לקנות ג'יגה ושיהיה לי 1.5G? חשבתי על הזיכרון של PQI ב-300~ שקל (נקזז משלוח 20 שקל, 10 על העכבר, 10 על הזיכרון) OC, היה ניסיון שנכשל (העלתי את הבס ב-20 שזה המקס' של המערכת ללא קירור מיוחד) וגם הסוקת הזו (754) איננה מפורסמת ביכולות…

• 8 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by nivrob123,

יש הבדל בין G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION לOCZ 4Gb Kit DDR2 800MHz PC2-6400 Platinum 5-4-4-15 OCZ2P8004GK?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by psychuil,

אז הלוח אם של אשתי מת (קבל נפוח) ויש צורך להחליף אותו. להחליף שילוש לא בא בחשבון כי המחשב לא מספיק בשימוש כדי להצדיק הוצאה כזו, אז אני מחפש לוח אם באיזור ה300-350 שקל שיהווה מחליף. הדרישות: תאימות למעבד AMD 6000+ AM2 תאימות לDDR2 אפשרות לשילוב כרטיס מסך מודרני (שיקנה בהמשך) אפשר למצוא משהו שיעמוד בדרישות שלי?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by ATGatdner,

אני מחפש לקנות מחשב די פשוט וזול, שיעבוד כמערכת בידור לסלון גם. חשבתי על משהו עם סלרון 64 וג'יגה של זיכרון (הוא גם ישמש לשימוש אינטרנט רגיל, ואופיס). האם יש לוחות אם פשוטים עם תושבת AM2 שגם יש להם יציאת s-video או משהו דומה? או שאני אהיה חייב לקנות כרטיס גרפי נוסף בשביל זה? איזה עוד דברים אני צריך לקחת בחשבון? חשבתי להוסיף צורב די וי די, הארד דיסק sata2 בגודל סטנדרטי, מסך דק 17" לא מיוחד, ולגמור ב 3.5 בערך את החשבון. יש המלצות על דברים ספציפיים?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by roadrunner,

חבר שלי קנה לוח M של ASUS ומעבד פנטיום 2.4 לפני כ 3 שבועות כאשר הרצתי WCPUID הוא מודיע שהמעבד הוא 2.4A אבל הבאס הוא 133 למיטב ידיעתי גרסת ה A עובדת בבאס 100. האם עבדו עליו ומכרו לו מעבד מומהר או שהמידע של WCPUID שגוי ואולי בכלל יש גרסת A שעובדת בבאס 133?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים