עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by FPSbanana,

מתי יצואו לוחות אם עם התושבת החדש?? כמה הם יעלו בערך?? יש שיפור משמעותי בביצועים מPCI-E הראשון?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by ashkenazone,

האם amd 3000+ venice יריץ טוב את הכרטיס מסך ? הנ"ל? וזה עוזר שהוא יהיה EW-B6?

3. נהרס לי הלוח.והמוכר אמר לי לחכות שבוע עד שיגיע לו הלוח(945P ) הגיוני לחכות שבוע?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by NISAN,

קניתי לארונה מעבד amd barton 2500+ ואני רוצה להיות בטוח שזה אכן המעבד הנל. הורדתי תוכנות ניטור חומרה ובשום מקום לא ראיתי את המילה "בארטון" אבל כן ראיתי שה L2 CACH הוא אכן 512k. מישהו שמע על דרך לוודא את הדגם המדויק של המעבד? תודה. ניסן.

5. Started by abarbotel,

לוח אם Intel דגם Whitesburg מבוסס על INTEL DP55WB למעבדי INTEL I5 מה חושבים על הלוח הזה?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  6. כי האחרונים שהם הוציאו אפילו לא מתקרבים לביצועים שלהם

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by OgANDi_BoY,

יש לי מחשב מעבד : פנטיום 4 1.8 לא prescott לוח אם : בתמונה כי אני לא יודע בדיוק מה הדגם שלו זיכרון: 128 DDR-SDRAM 133MHZ 1) האם הלוח אם שלי תומך DUAL DDR או DDR 2? 2) המחשב לא זז אם אני מגדיל זיכרון ל512 יהיה שיפור ? תודה.... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  8. ראו כאן: http://tw.giga-byte.com/FileList/WebPage/mb_080104_des/data/tech_080104_des-overview.htm http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2748 נשמע מעניין וחסכוני בחשמל/כסף (ביחוד לשרתים). קיבלתי היום לוח DS3L גרסה 2.0 . האם ניתן לשדרג ברמת BIOS את הלוחות ל2.1 לצורך שימוש בתוכנה ? או שחייבים להחליף לוח ? (כמובן שלא ציינתי את הגרסה בהזמנה... )

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by Zahi738,

אוקיי חברים אחרי התייעצות החלטתי שאני חייב קירור למעבד הזמנתי מעבד BOX ומשום מה קיבלתי מאוורר של EVERCOOL שחור ולא די גדול אז עכשיו במנוחה המעבד מגיע לרמות כאלה 58 57 55 55 ובמאמץ (משחק או המרת וידאו ) יכול להגיע ל80+ פעם הגעתי איתו ל 90+ ובעת העתקה או העברת קבצים מגיע לכ- 61 מעלות עכשיו למרות שחרשתי קמת באינטרנט ומצאתי מאוורר BOX של אינטל מקורי הנה http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=BOX-FAN-775&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 הוא עולה 40 שקל אז אני לא מבין מה בחנות ניסו לחסוך עליי או יותר נכון לעבוד עליי. מצאתי גם מאוורר של ZALMAN http://www.skypc.co.il/pl_product~20203~18~0.htm אני מצטט את אחד המשתמשים : המלך של מעבדי QUAD 65nm. עבודה איתו פשוט חלקה. איך שהתקנתי א…

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by MYST,

מה הקטע של בקר RAID מה זה בגדול עושה? ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  11. Started by andav,

abit nf7 או Gigabyte GA-7VT600-L. ההבדל ביניהם הוא 10 שקלים(לרעת ה- gigabyte). האם יש הבדלים מהותיים? פשוט המליצו לי על ה- abit ואז מישהו אמר שהגיגה יותר עדיף. המחשב הוא athlon xp 2500 עם 256 זכרון של twinmos וכרטיס מסך 9200SE של sappihre. המחשב מיועד למישחקים בינוניים ולא למשהו רציני. מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by Psychedelic,

ביצעתי חיפוש ולא הגעתי לתוצאות חד משמעיות,אני כן מתכנן OC על הלוח יהיו זכרונות 800MHZ (עוד לא בחרתי דגם) אז מי יותר טוב אני מתכוון לנסות להגיע לתדר של 6600 וטיפה מעבר (המעבד הוא מעבד 6400) ובדרך אני צריך המלצה על זיכרונות 800 (עדיפות לסטיק של גיגה כי אני בעתיד הלא רחוק יביא לו עוד חבר) - תקציב של גג 750 שח לסטיק אחד ועוד שאלה קטנה... הכרטיס מסך שאני מתכוון להביא הוא 1950 PRO לא עדיף לי לקחת איזה7300GT DDR3 ולחכות לDX 10? כי חבל לי לקנות כזה כרטיס ולהחליף אותו כמה חודשים בודדים אחרי

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by תימני אחלה!,

לוח אם foxconn 661FXME לוח אם KT4AV MS-6712 VER:10A ? תודה!

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  14. הלוח הוא: MICRO ms6728 ? agp /pcie?

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. יש לי G.skill 2x2GB CL4 800Mhz אני חייב לקנות זכרונות זהים? או שאני יכול לקחת 1000mhz וכו'? אני יכול לקנות DDR3 וזה יפעל במקביל ל DDR2?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  16. Started by NIR-T,

לפי מה שהבנתי ה A נותן ביצועים יותר טובים...... למה? מה אחר בו? לשניהם יש את אותו רוחב פס (FSB)? תודה לכל העוזרים........

17. יש לי לוח אם מבוסס הצ'יפסט האמור (אין לי מושג לגבי הפירמה המדוייקת של היצרן- יש דרך לדעת את זה אם זה לא כתוב פיזית על הלוח?) ואני מעוניין לקנות דיסק קשיח נוסף חדש של 500 ג'יגה בייט אבל חושש שהלוח לא יתמוך בכזה דיסק. יש למישהו נסיון עם זה? תודה.

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by danielbr,

המפרט שלי היום הוא זה: מעבד: p4 d820 (כפול ליבה מהירות 2.8MHZ) לוח אם: p5w hd delux זיכרון: 3g ddr2 800MHZ כרטיס מסך: ati hd 5770 כמו שאתם רואים המעבד כבר חלש ויוצר צוואר בקבוק. אין לי הרבה כסף התקציב לשידרוג המעבד הוא מקסימום 850 שקל. חשבתי להחליף למעבד Q9550 שיחזיק לי עוד כמה שנים ואז אני כבר אחליף לוח אם מעבד וזיכרון. השאלה האם כדאי להשקיע בכזה מעבד יקר או לבחור מעבד פחות טוב? ד"א השימושים שלי במחשב זה הרבה משחקים וסרטי HD (שכבר לא עובדים אצלי) עד עכשיו שרדתי עם המעבד הזה רק בגלל שהוא עובד במהירות 3.8GHZ.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  19. שלום למקצוענים, התקנתי EASYTUNE 6 ולפי התמונה תראו שרשום Max Bandwidth 667MHZ בכל אחד מהזכרונות. למרות שהזכרונות הם 1333mhz והלוח תומך 1333. מה יכול להיות שהמערכת שלי לא עובדת על 1333??? איך אני יכול להיות בטוח שהמחשב שלי עובד במהירות המרבית ?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  20. Started by yotamavi,

אז ככה קניתי זכרונות PK של G.SKILL ונראה לי שיש איתם בעיות תאימות במחשב אני כמעט בטוח שהם עושות את הבעיות (זה נבדק עכשיו) בהנחה שזה כן הזכרונות לאיזה זכרונות בטווח המחירים הזה בנועה כדאי לי להחליף?

• 11 תגובות
    • 646 צפיות
  21. Started by b555,

אפשר להכנס דרך הרשת או לכבות אותו מהמקלדת ניסיתי להחליף כרטיס מסך לוח אם ספק הבעיה נשארה הלוח הוא GIGABYTE IPE1000L כרטיס מסך LEADTEK A170 לינקים לתמונות המסך http://free.hostdepartment.com/b/b555/blueScreen.zip http://free.hostdepartment.com/b/b555/img9.JPG http://free.hostdepartment.com/b/b555/img3.JPG

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by hmjmvhcvh,

יש לי את הלוח הבא: http://www.avadirect.com/product_details_parts.asp?PRID=875 עד עכשיו לא התייחסתי לזה אבל עכשיו אני מתכנן לבנות רסיבר אינפרא כדי לשלות במחשב ע"י שלט רגיל וקראתי קצת על הלוח (זכרתי שראיתי משהו על אינפרא שם) ובפירוט שלו אני רואה: Internal Connectors 2x external USB, 1x IrDA , 2x IDE, 1x floppy, 1x ATX power, 3x fan, 1x WOL, 1x WOR זה בכלל אינפרא? ואיך אני יכול להשתמש בזה? כתוב בחוברת שזה איזה תקן אינפרא אבל לא מוסיפים עוד מידע.. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by smit,

שלום לכולם, מה ההבדל העיקרי בין הלוחות האלה ? ה P5LD2 בעל שבב 945P וה P5LD2-VM בעל שבב 945G (שהוא בעל כ. מסך מובנה גם) עכשיו ה P5LD2-VM זול יותר, וגם בעל כ. מסך מובנה. השאלה שלי אם כ. מסך מובנה זה יתרון או חיסרון (אני לא מתכוון להשתמש בו, אני מתכוון להביא כ. מסך חזק בימקום) אבל בכל זאות, זה יתרון שיש את זה או שיש לזה גם חסרונות שאני צריך לדעת עליהם ? ומישהו יכול להסביר לי בבקשה למה P5LD2 עם השבב 945P ללא הכ. מסך מובנה יקר יותר מה P5LD2-VM עם 945G עם כ. מסך מובנה. תודה רבה לכולם!

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by H.I.V,

התקנתי את התוכנה סיסופט סנדרה 2003 והיא אומרת לי שהמעלות של המעבד שלי הם: CPU 1 130!! CPU 2 47 מה זה אומר שיש לי שני מעבדים? המעלות של המעבד השני הם הנכונות אבל מה זה המעבד הראשון הזה? וכשאני נכנס ל Mainboard info ב System memory controller במקומות שצריכים להיות הזכרונות הוא כותב לי: None none none DIMM 256 יש לי זכרונות של קינגסטון שפועלים בדואל דדר ובפרפורמנס טיפ הוא כותב לי שהמעלות של הלוח אם גבוהות מדי אבל הוא גם אומר שהמעלות הם 36 שזה לא נורא כל כך נכון? אני לא מבין כל כך את התוכנה מקווה שתוכלו לעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  25. Started by karpad,

תסלחו לי אם זאת שאלה מפגרת... השאלה שלי היא כזאת אני יכול לחבר כרטיס מסך תומך SLI(כרטיס בודד) ללוח אם לא תומך SLI?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים