עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אוקיי מה ההבדל בין AMD ל INTEL? המעבדים של INTEL יותר חזקים? אני שמעתי שמעבדי כפול ליבה של AMD לא פועלים עם הזכרונות החדשים המהירים 800MHZ ומעבדי INTEL CORE 2 DUO כן במה בא לידי ביטוי השיפור במעבדי כפולי ליבה בהשוואה למעבדים יחידים? אם אפשר מפרט ביצועים של תוכנות וכו' חוץ מזה האם באמת שווה לקנות מעבדים כפולי ליבה? זה שימושי? או שזה סתם ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by psykick,

הכותרת אומרת הכל..

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  3. שלום, אני טס לארה"ב באפריל ורוצה לקנות שם כמה חלקים (כן אני לוקח את הסיכון של החוסר באחריות). אני מחפש לוח X58 טוב במחיר טוב. בגדול אני איש של ג'יגהבייט כבר כמה שנים טובות אבל אני רואה שהלוחות X58 של eVGA או XFX שנותנים כמעט את כל מה שנותנים הלוחות ה"גבוהים" של ג'יגהבייט ואסוס והלוח של MSI שקיבל פה באתר ביקורת מצוינת, במחיר של יותר מ50 דולר פחות. האם שווה לקחת אחד משני אילו, או להשקיע יותר באחת משתי החברות המובילות בשוק? תודה לעוזרים.

4. טוב יש לי בעיה כזאת אני לא יודע מה לבחור... נירא לי שבשנתים הקרובות לפחות אני לא ישדרג אז בגלל זה אני רוצה את ה 3400 הוא הרבה אבל הרבה יותר חזק לפי מה שאמרו לי אם אני קונה את ה 939 אם כרטיב מסך AGP (כבר יש לי agp) אני יוכל לשדרג את המעבד ??? הלוח + ה 3000 הלוח + ה 3400 יוצא אותו דבר בכסף ... מה אתם ממליצים ?

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by VegansXe,

סתם פירסום או מה? האם זה OVERCLOCKING? אשמח להסבר http://cgi.ebay.com/SUPERCHARGED-985-Intel-Core-i7-Extreme-7-3-GT-PRO-NEW-/190399920442?cmd=ViewItem&pt=CPUs&hash=item2c54b8393a

6. יש לי מחשב נייד dell inspiron N5110 עם המעבד שבנושא,האם זה תקין שבמאמץ (הרצת gta4 למשל על גרפיקה גבוהה) הוא יגיע ל94 מעלות?,זה יכול לגרום נזק? אם כן מה אפשר לעשות? (הוא מגיע ישר איך שאני מתחיל לשחק ל81 מעלות ובהמשך הוא הגיע בנתיים ל94 אחרי כרבע שעה של משחק) תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

הכי זול אבל שגם יתמוך בדיואל.... תודה רבה

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  8. זכרון 32GB השוואה בין שני דגמים - הבדלים : אני רוצה להבין למה יש כאלה פערים במחיר וחוץ מההבדל של 1600MHZ ל2133MHZ , הולך להיות על מחשב עתידי מבוסס על X79 והאם ההבדל בינהם כזה משמעותי ומורגש... G.Skill RipJaws-Z F3-17000CL9Q2-32GBZH Quad DDR3 8X4GB 2133MHz CL9 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3510 במחיר 2,282.00 ₪ color]2,282.00₪DDR3 1600Mhz‎ - ‏8x4GB G.Skill RipJaw Z Edition Quad Channel CL9-9-9-24‎ http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=5637 מחיר לאשראי: 1090 ₪ ושאלה נוספת האם יש הבדל בין שילוב של 4X8GB לאם אני שם 8X4GB ? מה עדיף לצורך העניין..

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by SUPER300,

שלום לכולם, לא שיגעתי לכם את השכל כבר הרבה זמן, אז חזרתי. ניסיתי להבין הרבה זמן מה הקלוק של המעבד קובע, וזה מה שהבנתי: במעבד צינור עיבוד נתונים, הקלוק קובע מתי הפקודה תעבור ממחלקה למחלקה. מכיוון שכך, אם הקלוק יהיה מהיר מדי, אז החישוב לא יסתיים (הקלוק ״ידחוף״ אותו החוצה), ולכן יש הגבלה לקלוק. הבנתי גם שלכל פקודה לוקח מספר קלוקים לא קבוע, אלא זה תלוי במעבד. אז זה לא ממש מסתדר לי- אם הקלוק לא משנה לזמן שלוקח לכל פקודה להתבצע אז איך הקלוק משפיע? ועוד שאלה: אם במעבד מסויים יקח לפקודה מסויימת שני מחזורי שעון לבצע את הפקודה, ואז אני אכפיל את הקלוק של המעבד- אז יקח לפקודה חצי מהזמן?

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by dddani123,

למישהו יש ניסיון עם החברה? שווה להתעקש על חברה אחרת? וכן ניחשתם נכון, אייבורי.

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  11. אם אני רוכש מעבד של אינטל - שיש לו ליבת גרפית מתקדמת אבל יש לי כבר כרטים מסך מתקדם האם המחשב בכלל מנצל את הליבה הגרפית הקיימת במעבד או שהוא משתמש בכרטיס המסך ?

12. אני צריך המלצה ללוח במקום ה - לוח אם Gigabyte GA965PDS3 עד 650 ש"ח וזה בגלל שראיתי שמישהו כתב שהלוח הזה בשביל שיעבוד כמו שצריך יש לעדכן ביוס ודריברים עדכניים אחרת הוא נתקע לפעמים... ואני צריך את זה למקום שאין אינטרנט והוא גם לא ידע איך לעדכן. סיבה 2 זה שהוא תומך רק ב- Intel Core 2 Duo ואם ירצו לשדרג פעם מעבד יהיו בבעיה את כל זה לקחתי מ - זאפ - השוואה בין דגמים והתגובה שיש שם על הלוח אז איזה לוח (ואולי של אינטל) עדיף על הלוח הזה?

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  13. אני רוצה לדעת מה עדיף לי לקנות בשביל כרטיס זיכרון כרגע יש לי 1 GB 533 Mhz של Starex (ביותר מכרטיס אחד) ואני רוצה או לקנות כרטיס חדש אבל אני לא יודע מה עדיף לי עוד כרטיס של Starex של 1 GB או לקנות כרטיס חדש של חברה כמו TwinMos 1 GB אבל עם 800 Mhz זה יעלה בערך אותו דרך אבל הבעיה שלי היא מה עדיף לי עוד גודל(אבל MHz נמוך) או חיזוק של Mhz (ופחות GB) ???? בבקשה תעזרו לי זה חשוב מאוד... בתודה שלמה דוודי

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by avinos,

יש לי כרגע pentium 3 800 ואני רוצה להחליף מעבד אבל אני רוצה לדעת אם אני מחליף ל celeron 2.1 GH אני אצטרך להחליף גם לוח אם???? דחוף תשובה!

• 5 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by tamir2,

שלום לכולם!!!!!! טוב ככה..חבר שלי רוצה להחליף את הלוח אם שלו והמעבד.. הוא רוצה מעבד AMD 64bit ולוח אם לבחירתכם...רק שהכרטיס מסך הוא בתושבת AGP ולכן הלוח צריך לתמוך בזה...(קצת מעפן..) תנו לי רק את המחיר של כל מוצר וחנות בבקשה.. תודה רבה לכל העוזרים!!

• 18 תגובות
    • 900 צפיות
  16. שלום לפני קניה של מחשב חדש, אשמח לשמוע המלצה בנושא הזיכרון. המפרט הוא : 6600 עם asus p5wdeluxe ו 8600המחשב נועד בעיקר למשחקים(לא הכי כבדים) אינטרנט גרפיקה ותיכנות המינימום שלי זה זיכרון 2GB והמהירות שהמליצו לי עליה 800MHZ דיי נחמד אם פעם אני אהיה מעוניין לעשות-OC. הבעיה היא כזאת יש את ה - TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 מחיר: ¤685 מחיר יחסית טוב אבל אני לא מכיר את החברה, ולא ידוע לי אם יהיה ניתן לבצע OC בעתיד ? האופציה שנייה היא ללכת על : CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS CL 4-4-4-12 - TWIN2X2048-6400C4 שהוא אחד הטובים בשוק הבעיה היא כמובן המחיר האם הוא שווה 1500 ש"ח ?? ומה בעצם ההבדל בין השניים ? אם לא מתוכנן OC , לא יהיה הבדל? אם יש המלצ…

• 1 תגובה
    • 469 צפיות
  17. Started by honda71,

רוצה לקנות את המעבד Q9450 האם הדבר כדאי ? מחירו כעת 1550 ש"ח . האם המחיר שלו יירד בקרוב?

18. האם עדיף 512 זיכרון(סטיק אחד) של קינגסטון בתזמונים 2-2-2-6 או 1024 (3 סטיקים כולל הקינגסטון) בתזמונים של 3-3-3-6? אלו זכרונות SD ואני משחק הרבה במשחקים

• 6 תגובות
    • 682 צפיות
  19. היי, יש לכם פה באמת פורומים מאוד מושקעים עם המון מידע ואפשר ללמוד פה הכל מהכל משהו שבאמת לא ראיתי שיש פה, זה מעין מילון מושגים ללוחות אם (כמו שיש למסכים, למעבדים וכו') אני באמת לא מבין בלוחות אם שום דבר, חוץ מזה שהם כן או לא תומכים במעבד מסויים וכו', יש או אין כרטיס מסך מובנה, כמה חריצי PCI וכמה PCI-X וכו' אני לא מצליח להבין לפי מה ההבדלים במחיר בין לוחות אם שונים ומה עושה יחס איכות/מחיר לטוב בלוח אם. אשמח אם תפנו אותי לאיזושהי הודעה נעוצה שפספסתי או למאמר כלשהו, או שפשוט תענו בנושא זה ותגידו מה דעתכם. תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by RareAvi,

1. התקנתי דרייבר של AMD : Cool & Quiet והפעלתי את האפשרות הנ"ל בביוס. כאשר הפעלתי לאחר מכן את CPUZ ראיתי שהוא רושם ב - CORE SPEED 1010 MHZ במקום 2010 כאשר האופציה על DISABLED. מה הסיבה לכך ? מה זה cool & quiet ולמה זה טוב ? האם זה תקין שהוא משנה את המהירות. ? 2. התוכנה סיסופט סנדרה מראה לי שטמפרטורת המעבד שלי היא 50 מעלות , האם זה תקין או גבוהה מידי. (המחשב לא עבר שום אוברקלוקינג) לעומת זאת מחשב האינטל שיש לי לידי שהוא 2.6 GHZ ו - 800FSB מדגם NORTHWOOD סוקט 478 הטמפרטורה היא 25 מעלות... בנוסף לזה סנדרה מודיעה לי שהמאוורר שלי כשל .. למרות שהוא לעיתים מסתובב ומפסיק ( אגב זאת הגירסה הכי עדכנית של סנדרה) למה זה קורה ? 3 שאלה אחרונה לגבי הזיכרונות שלי. מאיזו שהיא סיבה…

• 12 תגובות
    • 859 צפיות
  21. Started by wow,

אני שומע שמדברים פה על סוגים שונים כמו הסטפינג JIUHB וכו'. מה זה בדיוק?

22. sis 645DX Chipset Based 645E Max Series MSI Mainboard

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by maortt,

מזה המעבד קונרו?

• 1 תגובה
    • 452 צפיות
  24. היי שלום, יש לי סטיק של 1gig של twinmos של 800MHZ .. היום הוספתי עוד סטיק של kingston hyperx שגם הוא 800MHZ .. עכשיו מתי שהמחשב עולה אני רואה שהם עובדים על 667 .. יש לי לוח אם של gigabye m55s-s3 . זה הגיוני ?

25. Started by netanel1234,

שלום, יש לי את הלוח הזה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3439#ov ויש לי 4GB זיכרון במחשב וזה לא מספיק לי אני רוצה לשדרג לזיכרון הזה: http://www.gskill.com/en/product/f3-12800cl9d-8gbxl האם הזיכרון יתאים ללוח? לא מצאתי כלום על הציפסט P55... תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.