עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ivgeni6,

אני עומד לקנות בקרוב מחשב חדש. ולא יודע איזה מעבד יותר כדאי Intel Core 2 Duo E4500 Box או AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box שאלה שנייה האם יש הבדל משמעותי בין E4500 ל E6550 ?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  2. Started by dor_g,

שלום! אני מעוניין לקנות לוח אם ומעבד ורציתי שתמליצו לי על משהו טוב שיריץ לי את ה GTA IV חלק. כרגע יש לי מעבד של AMD 3500+ ליבה אחת ה GTA IV כרגע עובד לי על ההגדרות הכי נמוכות, לאט מאוד ולא רץ חלק. לא מזמן קניתי כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT אשר עומד בדרישות המשחק ועם אני לא טועה הוא יכול להריץ את המשחק על ההגדרות הכי גבוהות (תקנו אותי עם אני טועה) עכשיו בדקתי באתר CAN YOU RUN IT? האם המחשב שלי יעמוד בדרישותת הוא כתב לי שהבעייה שלי היא במעבד. אז הגעתי למסקנה שעליי לקנות לוח אם + מעבד + מאוורר (יש לי מאוורר טוב אבל אני לא יודע עם הוא יתאים ל INTEL) טוב דבר ראשון לפני שאני כתבתי את ההודעה הזאת התעניינתי ב i7 לתדהמתי ראיתי שאני יכול לקנות את המעבד! ולצערי ראיתי במה זה כרוך, אם אנ…

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  3. Started by OuTsIDe,

תקשיבו קניתי CL4 כמו שצויין בכותרת ויש לי גם CL5...השאלה היא האם זה בסדר שהCL4 עובד על 5-5-5-18 ולא על 4-4-4-12 כאילו מה שמדאיג אותי זה ב CLOCK האחרון ה 12 וה18...זה בסדר שזה ככה לא יקרה כלום?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by Transfer,

שלום יש לי פנטיום 4 1500, לוח של אינטל ו 2 סטיקים של 128 rd-ram 400mhz שמעתי שזכרונות RD-RAM עובדים הכי טוב ב 2 סטיקים. יש בלוח שלי עוד 2 חיבורים פנויים, אז אם אני רוצה להוסיף זכרון עדיף לקחת בשני סטיקים או שאם יש לי כבר 2 אז זה לא משנה?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  5. מיקרוסופט חוזרת בה מהצהרתה בתחילת השנה על קיצור משך התמיכה במחשבים עם מעבדי Skylake של אינטל לכתבה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  6. Started by smit,

שלום לכולם, מה ההבדל העיקרי בין הלוחות האלה ? ה P5LD2 בעל שבב 945P וה P5LD2-VM בעל שבב 945G (שהוא בעל כ. מסך מובנה גם) עכשיו ה P5LD2-VM זול יותר, וגם בעל כ. מסך מובנה. השאלה שלי אם כ. מסך מובנה זה יתרון או חיסרון (אני לא מתכוון להשתמש בו, אני מתכוון להביא כ. מסך חזק בימקום) אבל בכל זאות, זה יתרון שיש את זה או שיש לזה גם חסרונות שאני צריך לדעת עליהם ? ומישהו יכול להסביר לי בבקשה למה P5LD2 עם השבב 945P ללא הכ. מסך מובנה יקר יותר מה P5LD2-VM עם 945G עם כ. מסך מובנה. תודה רבה לכולם!

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  7. יש לי מעבד 500 מגה הרץ פנטיום שלוש, ורציתי לדעת באיזה סוקט הוא משתמש, והאם אפשר לחבר אותו למחשב מודרני (או אחד מלפני כמה שנים). אשמח לתגובה סופר מהירה תודה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  8. AMD הציגו (באופן לא רשמי) את פלטפורמת ה 4X4 שלהם בתערוכה. המערכת שכללה (כנראה) שני FX-70 בתדר 2.6Gha הריצה במקביל את הישומים הבאים: - שני מופעים של City of Heroes - שתי תצוגות של וידאו High-Definition - ובנוסף קידוד וידאו ולמרות זאת הכתב מדווח שעדיין המערכת הגיבה מהר מאוד למעברים בין החלונות. נחכה למבחנים. http://www.hothardware.com/viewarticle.aspx?page=3&articleid=884&cid=9

9. Started by dorbh,

שלום יש לי לוח אם של חברת גיגהבייט דגם GA-8I945PL-G באתר של החברה כתוב: Supported RAM speeds 533 MHz 400 MHz וגם Supports dual channel DDR II 533/400 DIMM האם זה אומר שהלוח אם לא יעבוד אם אתקין זיכרון נגיד במהירות 667?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  10. Started by OuTsIDe,

מתי הם יוצאים ועל אזיה סוקט הם יהיו?

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  11. שלום, אני מקווה שזה לכאן , אם לא ,אנא העבירו לפורום אוברקלוקינג קראתי קצת בפורום וראיתי שמי שרוצה לוח ל-OC , לא מומלץ לו לקחת עם כרטיס מסך מובנה ,בגלל יכולת מוגבלת ב-OC אלא לקנות לוח+כרטיס מסך נפרד. השאלה שלי , האם במידה והמגבלה ב-OC נובעת מכך שהכרטיס OB מוגדר בביוס כ-ENABLED או שזה פשוט כך המגבלה של הלוחות הללו ל-OC . כך שבמידה ובשלב אחר (כשאני אקנה כרטיס מסך נפרד)אני עושה DISABLED לכרטיס ה-OB בביוס , יפתחו בפניי אפשרויות ה-OC ? תודה לעונים .

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. אז ככה, יש לי חבר ויש לו כרטיס זכירון של KINGSTON 256 MB מהירות 266MHZ (pc 2100). אני רוצה להוסיף לו עוד כרטיס אחד באותה מהירות והכל וגודל של 256 MB אבל זה של חברה בשם NCP (נראה לי משהו ישן) האם כדאי להרכיב שני כרטיסי זכרון מחברות שונות. האם זה יכול לפגוע בכרטיס הנוכחי שלו? לשרוף אותו לגרום לנזק למעבד ללוח אם? אם יש סיכוי שמשהו יכול לקרות למחשב שלו אני לא רוצה לנסות אבל אם אפשר לנסות ובמקרה הגרוע זה פשוט לא יעבוד אז בסדר. אפשר את דעתכם בבקשה בהקדם? תודה רבה, איתי.

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  13. Started by retriver,

אני חייב להוסיף זכרון למחשב שלי אבל לא יודע איזה זכרון לקנות ? כרגע יש לי זכרון של mushkin pc3000 2.5-3-3 256mb לוח אם -msi kt3 ultra מעבד AMD Athlon xp1800 אני לא חושב שניתן עדיין לקנות זכרון מאותו הסוג בדיוק (לא מצאתי) בבקשה אם משהוא יכול לייעץ לי איזה זכרון יעבוד בתאימות מלאה עם הזכרון הקיים שלי ? תודה!

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  14. במזל טוב הם יוצאים, השאלה שלי היא אם הם נשארים בסוקט 775 או כמו לפי האתר של אינטל הם עוברים לסוקט אחר LGA771??? לא ראיתי בכלל לוחות באתרים של ג'יגהבייט ושל אסוס או התייחסות לסוקט כזה. האם זה שאין עוד לוחות לזה או שזה טעות באתר של אינטל? אני ממש מקווה שזה טעות כי כבר התכוונתי לקנות מחשב לפני חודש ובחרתי לוח מצויין 775 אבל דחיתי את זה ששמעתי שה-45nm כבר יוצא ולא בא לי לחפש שוב. ואם גם בארץ הם יהיו זמינים בקרוב או שזה יגיע בשלב יותר מאוחר? בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 637 צפיות
  15. היי חבר'ה בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב סלוני בסוף העיסקה הוא הציע לי לשדרג את המעבד בתוספת של 95 ש"ח במקום מעבד athlon dual channel 250 3ghz למעבד triple core 425 יש במחשב מאוורר scythe big shuriken rev b הלוח אם הוא של גיגהבייט 785GMT-UD2H האם המעבר למעבד הזה יגביר את הרעש מהמחשב? האם תהיה תוספת בביצועים ואם כן בכמה בערך? ורציתי לשאול... בגלל שזה מחשב HTPC אין צורך ביותר מדי זיכרון ולכן רציתי 2 גיגה. והאופציה היחידה שהייתה לו עבור 2x1gb הייתה של החברה הבאה : JetRam TranScend DDR 1333mhz X2 תזמונים 9-9-9-21 (21 או משהו כזה לא זוכר). זו בחירה טובה? או שכדאי לי להחליף?

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  16. Started by lazygecko,

שלום לכולם, אני מנסה להרכיב HTPC זול. האם קיימים לוחות אם עם יציאת TV ? מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם ל P4 מתאים ? עדיפות לגודל פיזי קטן. את המארז אני בונה לבד. תודה ! שחר.

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by ^Z^,

תודה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  18. Started by HeroesCut,

מה ההבדל בינהם והאם ההבדל שווה תוספת של 130? אני קונה היום מפרט עם I5 ורציתי לדעת אם התוספת של ה130 שווה(מטרת משחקים), בעתיד מקווה לשני כרטיסי מסך, אם זה משנה..

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  19. היי, אני הולך לשדרג את המחשב שלי בזכרונות חדשים, G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-4GBPI-B, ותהיתי: במידה ורק שני סלוטים מאוכלסים, הלוח יסתדר עם הזכרונות האלה? עדכון BIOS יעזור ללוח לתמוך? בדקתי את רשימת התמיכה באתר GB לזכרונות, ולא הופיעו שם בכלל מודולים של 2GB כל אחד, ולכן אני דואג. בקיצור, יש פה מישהו שיודע אם הלוח יתמוך או לא?

20. Started by TheSlidead,

שלום, קניתי מחשב עם הלוח GigaByte S3Rev3.3 בדיסק המצורף בנוסף לדרייברים יש אוסף של תוכנות עדכון BIOS, מוניטורים למינהם ואחרים... האם מישהו מכיר את התוכנות? האם מומלץ להתקין אותם?

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  21. -אני יודע שנפתח דיון עליו אבל לא מצאתי אותו - התקנתי את הדריבר על לוח MSI NEO 4-F . התקנה נקייה והראה שיפור בבנצ'מארק של סנדרה של 200 MB/S ממליץ על הדריבר החדש

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  22. שלום לכולם הזמנתי היום מחשב חדש וכשהגעתי הביתה התעוררו בי שתי שאלות: 1) ראיתי באתר של DFI את הלוח אם שקניתי ULTRA D עם המון פיצרים כולל כבלים עגולים וכו'. כאשר מרכיבים את המחשב אני מקבל את כול הפיתרים מורכבים נכון? (לא עוקצים בדברים האלה אני מקווה) 2) הזמנתי שני סטיקים של 512 של PQI ב DUAL CHANNEL CAS3 האם הזכרונות הללו איכותיים או שעלי למהר וביום ראשון לבקש שיחלפו למשהו אחר (סכום שברצוני להשקיע 600 +-)? 3) האם ARTIC COOLER SILENCER 64 הוא יחידת קירור טובה או להחליפה בגוף אחר? (שוב אני לא OC אבל מחפש יחידה טובה בסביבות ה 60 ש"ח) תודה רבה ושבת שלום לכולם :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  23. Started by nsheep,

אני צריך להרכיב מעבד Pentium 4 Presscot ללוח Abit, מישהו יכול לתת לי כמה טיפים לגבי איפה, כמה, ואיך משתמשים במשחה הטרמית ? (יש לי משחה שנקראת Arctic Silver 5, ויש לי ממש מעט ממנה כך שיש לי ניסיון אחד בלבד)

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  24. התקשרו אליי מאיפה שהזמנתי את המחשב אמרו לי שאין את הדגם שרציתי של הזכרון במקום זה הם נותנים לי את הG.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 שעולה 1390 ש"ח עם זאת שזה עולה יותר, השאלה שלי אם הוא יותר טוב ואם ההחלפה הזאת בסדר?

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי שאלה יש לי על המחשב זיכרון G.SKILL DDR2800MHZ 1024GBX2 השאלה שלי היא למה אברסט מראה לי שמדובר ב 400MHZ זה כתוב בצורה כזו Memory Speed (DDR2-800 (400 MHz שימו לב לסוגריים האם זהו מצב תקין? תודה

• 4 תגובות
    • 637 צפיות

דיונים חדשים בפורומים