מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
לא מצליח למצוא מידע על זה..אולי מישהו יודע?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מה יותר טוב שיש יותר CL או פחות ומה זה בכלל CL תודה מראש אדיר
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני בהתלבטות באשר להרחבת זיכרון , אשמח אם תוכלו לעזור לי. העניין הוא כזה: כרגע יש לי זיכרון במחשב בעל הנתונים הבאים : ה FSB אגב הוא 800 MHZ 512MB (2 rows, 4 banks) DDR SDRAM PC3200 - 400MHZ moudle width - 64bit והפרט החשוב מכל : memory timings: @200mhz 3-3-3-8 @200mhz 2.5-3-3-8 @166mhz..... not relevant המחשב בעל לוח אם MSI 865PE כלומר - תמיכה ב DUAL CHANNEL שכרגע אינה מנוצלת. האם ה memory timings שרשמתי לעיל (פרטים מאוורסט) אומר בעצם שגם אם אני אקנה ציפ זיכרון נוסף עם CL של 2.5 וגם אם של 3 - זה יעבוד ב CL הגובה מבין השניים ולא תהיה בעיה? - לא זכור לי מאיפה - אבל ראיתי באוורסט שכרגע זה משומש במהירות של 2.5 - אז השאלה היא - אם אקנה זיכרון עם CL של 3 - שניהם יעב…
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
טבלת המחירים המעודכנת של AMD (עודכן ממש עכשו): http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301 שימו לב לסמפרון 3500 לעומת ה A64 3500 - שניהם בדיוק אותו מחיר - $91. זה הופך את המעבד הזה ללא רלוונטי, כיוון שבאותו מחיר ניתן לקנות מעבד יותר טוב (תדר גבוה יותר, פי 4 זיכרון L2). לא ברור לי למה בכלל AMD ממשיכה לשווק אותו... הסמפרון 3600 זהה לסמפרון 3500 רק עם 256KB זיכרון L2 לעומת 128KB בסמפרון 3500, ומתומחר ב $10 יותר ממנו. מי שמתכנן לקנות מעבד חד ליבתי, כבר עדיף לו לקנות את ה A64 3800 ב $112 מאשר את אחד מהסמפרונים. לא ברור לי למה מישהו ירצה לקנות מעבד סמפרון בתימחור הנוכחי. האם פיספסתי כאן משהו?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ככה בשקט פתאום יוצאים הלוחות האלה בלי שבאמת יש בלאגן סביב זה... אז קודם כל כמה זה יותר משופר ומהיר? והאם צריך חומרה חדשה שתומכת בכל הסיפור הזה? קיצר סתם קשקוש או מהפכה בפתח?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי, רכשתי באמצעות התייעצות באתר מחשב חדש שהמעבד שלו הוא כאמור הנ"ל, i5 3470 וכ"ס מסך 7870 xt. המחשב עצמו עדיין לא הגיע, אז אני מנצל את הזמן ללמוד קצת על החומרה החדשה. ראיתי שמעבד הזה יש כ.מסך מובנה hd 2500. הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי שאנשים מריצים משחקים כמו סקיירים, בגרפיקה די נחותה אמנם אבל בצורה סבירה. האם מדובר בכ.מסך סביר לאור המשחקים שהוא מריץ (כמו באטלפילד 3)? כמו כן, אני בספק אמנם, אבל יש סיכוי שהוא מוסיף לביצועי כ.מסך שיש לי במערכת? תודה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אני מנסה להבין מה זה Dual Channel. האם זה כמו RAID, במובן הזה ששני כרטיסים של 1GB מספקים קיבולת של 1GB במהירות כפולה? או שהקיבולת של שני כרטיסי ה- 1GB היא באמת של 2GB?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי את זה Field Value Memory Module Properties Serial Number None Module Size 1024 MB (1 rank, 4 banks) Module Type Unbuffered DIMM Memory Type DDR2 SDRAM Memory Speed DDR2-667 (333 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 1.8 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 333 MHz 5-5-5-15 (CL-RCD-RP-RAS) @ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) הציעו לי את החברה Aeneon? ב590 ש"ח או את Corsair ב660 ש"ח שניהם 5.5.5.12 יש לי עכשיו PQI TURBO והמחיר שלו עלה ל700 שקל אחרי שעלה לי לפני 4 חודש 500 כדאי לחכות שהמחיר שלו ירד ואז יהיה לי 2 זכורנות עם אותה חברה או שזה לא משנה אני יקנה את אחת החברות שצייני…
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
זה הלוח P5S800-VM השאלה זה כמה מקומות לזיכרון יש בו 4 או 2
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האם amd 3000+ venice יריץ טוב את הכרטיס מסך ? הנ"ל? וזה עוזר שהוא יהיה EW-B6?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
היי יש לי שתי מקלות של 256 מגה בייט שרצים בדואל די די אר.. ואני טס לאמריקה אז חשבתי כבר להביא עוד זכרון... שווה? או שעדיף לשמור על הדואל די די אר... או שבכלל הוא יעבוד פשוט לא על כל המקלות..?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שבת שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מתלבט איזה זיכרונות לקנות.. (המפרט בחתימה) זה או זה.? http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-8500CL5D-2GBPK~15~0.htm http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית מחשב לא בשימוש והחלטתי לעשות אותו מחשב סופר מהיר אני לא מבין בזה כלכך אבל הבנתי מכל המדריכים באתר שלכם שהמהירות של המחשב תלויה בזיכרון הRAM של המשחב וסוג זיכרון הRAM תלוי בלוח האם ואם אני גם ארצה לשנות את לוח האם אני אצטרך לבדוק את המעבד אם הוא מתאים בקיצור סלט שלם אני אשמח אם תושיטו פה יד.. הנה תמונות מהתוכנה CPU-Z על המחשב שלי: הבנתי שהלוח אם שלי קורא DDR2 וזיכרונות DDR2 הם לא הכי מהירים וכדאי לי לקנות לוח אם שקורא זיכרון DDR3 אבל אצטרך לקנות לוח אם מתאים למעבד שלי ופה זאת הבעיה שלי אז איזה זיכרון כדאי לי לקנות ואם אני הצטרך לקנות לוח אם חדש איזה לוח אם לקנות?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ על לוח אם מיני שמתאים למעבד פנטיום 4 כלשהוא ? לינקים , כתבות , שמות של דגמים הכל יעזור ! תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב לפני שבועיים עם מארז NZXT APOLLO וכמו שאתם יודעים הוא עדיין לא הגיע. מאז המחירים של הרכיבים עלו וירדו, עד שהלוח GA-P35-DS3 של ג'יגהבייט עולה 657 ש"ח. במקור הזמנתי לוח Gigabyte GA-965P-DS3. זה שאר המפרט: E6750 WD3200AAKS LEADTEK 8800GTS 320MB CORSAIR 2G DDR2 667mhz LIBERTY 400W האם כדאי לשדרג ללוח GA-P35-DS3(בתוספת של עוד כ-30ש"ח)? מה ההבדלים העיקריים ביניהם? הצ'יפסט טוב יותר? פחות מתחמם?
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ההבדל במחיר הוא 100 שקל. הלוח שאני מתכוון לקנות איתו הוא GA-K8NS-939 של ג'יגהבייט. האם אתם ממליצים על שילוב זה? לא מתכוון לעשות אוברקלוק.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית 2 זכרונות... שניהם DDR2 מחברת Geil. אחד הוא 1GB 800Mhz Cl4 והשני הוא גם 1GB אבל הוא 667Mhz CL5. לזה עם ה667 יש קירור מובנה שהגיע איתו בצבע כסוף שמכסה את כולו... אני רוצה להעביר את הקירור לשני... מי שמכיר הזכרון היותר טוב הוא מסדרת הדרגון פייר (ניראה לי ככה קוראים לו...) ומוזר שדווקא הגרוע יותר מגיע עם קירור... האם הקירור יתאים?? אם כן איך עושים את זה? ועוד שאלה קטנה... יש לי לוח Abit IB9... האם הוא תומך בזכרון הדרגון פייר 800Mhz CL4 ? זה דחוף.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
תיכננתי לקנות אתלון 64 3 ג'יגה ולעשות לו קצת אוברקלוק, אבל המחיר של אינטל 64 ביט 3 ג'יגה פרסקוט ירד כמעט למחיר של amd וראיתי שזו לא בעיה כזו גדולה לעבור איתו באוברקלוק (עם הפרסקוט) את ה- 4 ג'יגה עם קירור אוויר (שזה מה שאני מתכנן לקנות) אני יודע של כל העניין של AMD נגד INTEL נחרש, אבל אני רוצה לדעת ספציפית לגבי השניים האלה השאלה שלי היא: איזה מבין השניים עדיף? כמובן שרוב השימושים במחשב יהיו לגלישה ומשחקים ואני כנראה יבצע גם אוברקלוק
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי להוסיף למחשב HTPC שלי דיסק קשיח ומסתבר שהלוח אם שלי לא תומך יותר מ - 2 דיסקים קשיחים ולכן נאלצתי לוותר על הכונן דיסקים. הלוח אם שלי הוא: GA-73PVM-S2H אני מחפש לוח אם עם תמיכה בכמה שיותר דיסקים קשיחים. מה שכן, הבנתי שבלוח אם שלי יש מעין כרטיס מסך מובנה שמאפשר לי לצפות בתכני HD והחשש שלי הוא שלוח אם חדש לא יאפשר לי. התקציב הוא עד 500 שקל בשאיפה לפחות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ויודע אם הPCI-E שם הוא כפול 16? ואם כן P4-3ghz לא יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך PCIE מודרני? (סדרת 8800 )?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, כמו בכותרת, הכי טוב לOC עם הצ'יפ הכי טוב, עם אפשרויות המתחים הגבוהים ביותר תודה, אגב הציעו לי IC7 מה דעתכם? יש יותר טוב? אני מעוניין בהכי הכי טוב ואחד מתחתיו שוב תודה.
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן. לאחר שחיפשתי זיכרון לחבר שלי , הוא הבין כי הוא מעדיף זיכרון יותר איכותי מ-value רגיל , ולכן הוא העלה את התקציב מ-1000 ש"J , ל-1500 . והרי ההתלבטות : מאשקין , שאני יודע שהם מעולים : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3191 ו-ocz , שאותי לא איכזבו : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4816 עזבו את התיזמונים , הם אותו דבר . שאלתי היא מה יותר טוב בכלליות ? מה יביא יותר ביצועים ? והכי חשוב !!! מה יותר יציב ?! תודה רבה לעוזרים !
-
- 10 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לרכוש זכרון 2000 MHZ עבור OC המעבד שאני ירכוש הוא 1333 MHZ האם עם זכרון גדול יותר מהתעבורה של המעבד זה יכול לגרום לבעיות ? כמו צוואר בקבוק במעבד ?
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-