מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש חנות אמינה ואם אפשר זולה להזמין זיכרון למחשב נייד תודה
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המעבדים האלו , האם התןספת של ה250 ש"ח שווה??? והאם אני ירגיש הבדל בביצועים בין שניהם?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני קונה מחשב חדש בקרוב, ואני לא מצליח להחליט איזה מבין 2 הלוחות לקחת. יש את הGigabyte GA-P35C-DS3R, שעולה 884 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~39218~10~0.htm ויש את הAsus P5KC, שעולה 990 ש"ח: http://www.skypc.co.il/sg_product~31102~10~0.htm הדברים החשובים לי הם: *שיהיה לי מקום להכניס כרטיס רשת נוסף (אלחוטי) ללוח האם, *שלא ישארו מקומות ריקים, זאת אומרת שכל חריצי ההרחבה יתפסו, *שיחזיק הרבה זמן, *שבעתיד אוכל לחזק אותו על ידי כרטיס מסך נוסף או כרטיס מסך חדש, *שיהיה לי מקום פנוי לכרטיס פיזיקה, תלוי מה ישלוט, הPhysx בPCI או הPhysx של ATI בPCIe, *שיהיו חיבורי סאטה חיצוניים, *שיתמוך גם בDDR2 וגם בDDR3, *שיראה טוב במארז עם החלון. (אם יש עוד לוחות…
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
קיים לוח אם nForce4 אם חריץ AGP? אני רוצה לקנות לוח ומעבד חדשים אבל לא מצאתי לוח Nforce4 אם AGP הכל רק PCI-E אז אני שואל אותכם האם קיים דבר כזה?
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אם יש לי 2 זכרונות של 256 DDR ויש לי את הלוח הזה: http://www.intel.com/products/motherboard/d865glc/ ואני רוצה לקנות עוד 2 סטיקים של 256DDR זאת אומרת 1GB אבל ה2 זכרונות שיש לי כבר על הלוח הם בתזמון CL3 ואם אני יקנה 2 זכרונות בתזמון CL2.5 זה יעבוד ביחד? תשובות בהקדם,תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הולך לעשות הזמנה ביום ראשון זה המיפרט מעבד - Intel Core i5-750 box כרטיס מסך - Asus ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe לוח אם - AsusP7P55D כונן קשיח - Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB צורב- LG GSA-GH22N X22 SATA DVD זיכרון - G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 7-7-7-21 Ripjaws מארז- ללא ספק CoolerMaster CM 690 ספק כוח- Seasonic S12 Energy Plus 550W קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev. 2 מאוורר למארז- Arctic Cooling F12 2 האם הזיכרונות מספיק טובים או שעליי לקחת 1600mhz
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בלוח ה dfi יש את ה sli ואת ה ultra ובשנייהם יש חריצים ל 2 כרטיסי מסך אז מה ההדבל בינייהם?! ומה יותר טוב מבינייהם?
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אנשים איך המפרט הזה לOC בקטנה 30% ואיך הזכרונות טובים למפרט הזה? מעבד: E6600 ב1935 ש"ח לוח אם: DFI Infinity 975X ב1060 ש"ח זכרונות: Team Apollo 2GB Kit DDR2 PC5300 667Mhz 4-4-4-12 ב1090 ש"ח הכל ב4085 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
האם נכונה השמועה כי המעבדים יהיו מוגנים ב-DRM?והאם יש אפשרות ללוח M2 לקבל מעבד 939?ואם כן האם ה-DDR2 יעבוד?
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, יש לי רק שתי סלוטים של זיכרון על לוח האם ושלושה סטיקים של זיכרון. יש לי אפשרות לעבוד בדואל צאנל עם שתי סטיקים של 256 או לעבוד עם שתי סטיקים שונים אחד 256 והשני 512? תודה!
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה יותר כדיי 1 GB עם 7600GT או 2GB עם 7600GS השאלה היא האם ויסטה יעמוד על שתיי סטיקים של 512?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצות למעבד שאמור לעשות מספר דברים : 1. המרת קבצי DVD לקבצי MOV - ברמה גבוהה ובכמות מסחרית!!! 2. המרת סרטונים לבטא 3. שימוש בתוכנות כמו AFTER AFECT , PREMIER, POTOSHOP , הכל ברמה מקצועית
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אוקי קניתי לוח אם חיברתי אותו וכשהדלקתי תמחשב הוא אומר לי REBOOT AND SELECT BOOT DEVICE משהו כזה מה לעשות ? הלוח הוא של ASUS M4A78
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
יש לי מעבד E6300 ספק 550W 4GB זכרון ולוח אם G41M-ES2H שהתברר כלוח קקי שנהרס מהר. אני קונה מSKYPC אז לבחור משם. ראיתי את הלוחות האלה: GA-EP41-UD3L GA-EG41MF-US2H האם אלה לוחות מומלצים? יש משו עדיף עד 400 שקל? אני צריך להחליף אותו בלוח אחר ומחר אני נוסע לSKYPC ואני גר בחיפה ואין לי הרבה הזדמנויות להגיע לשם אז אם אפשר לעזור כמה שיותר מהר, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום לכולם, הוצאתי את ההיטסינק בשביל לנקות אותו, ניקיתי אותו והחזרתי הכל למקום. פתחתי את המחשב - ולא עולה (נדלק, נורת הארד-דיסק כל הזמן דלוקה, סי-די רומים נדלקים ונכבים - המסך לא נדלק) לאחר בדיקות שונות גיליתי שהמחשב עולה רק בלי הבטרייה של הביוס - בלי בעיות. עם הבטריה, ועם בטריה נוספת (שתפקודה מוטל בספק) הוא עובד לסירוגין ולזמן קצר בכל פעם אך ורק על הגדרות ה default שלו. כאשר אני מנסה לעדכן את הגדרות הביוס - הוא שוב לא עולה. את כל ההתעסקות עם המחשב עשיתי על שטיח - האם אפשרי שחשמל סטטי פגע לי במשהו? מודה מראש על תשובותיכם
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום אחרי כמה לבטים מגבלות והגבלות נראה לי שזה השילוב הכי קרוב למה שאני צריך אני אשמח לדעה ולשיפורים זיכרון GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel לוח אם ASRock 775Dual-880Pro VIAPT880Pro AGP+PCIe LGA 775 מעבד אינטל 805D
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
לאחר שירות נאמן, לעיתים יותר ובעיקר פחות, של כ-18 חודשים, במתכונת של כמעט 24/7 במהירות באס של 475 מה"צ החליט הלוח אם (GA-965P-DS3) לצאת לפרישה מוקדמת ללא אישור. המוות היה צפוי כיוון שהוא עשה בעיות בחודש האחרון. בכל אופן אני צריך המלצה ללוח אם חדש עבור C2D 6300 ותומך DDR2. הלוח צריך להיות מסוגל להחזיק 450 מה"צ לפחות (הזכרון מסוגל תאורתית להגיע ל-1.1-1.2 ג"הצ). אני צריך שללוח יהיה כרטיס קול מובנה סביר, לפחות כמו הנוכחי ו-2 חריצי PCI (הישנים) שלא צמודים לחריץ ה-PCIe x16, והכי חשוב חורי הרכבה לגוף קירור (Ninja). כל השאר לא חשוב. אם לא יהיו שנויים משמעותיים, אז אולי עדיף לקחת עוד DS3 ולהמנע מהצורך להתקין XP מחדש?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
על המעבד I5 מורכב גוף קירור מוגן 2 שבשל גודלו יהיה ממש צמוד לכרטיס המסך אם הוא יחובר בסלוט העליון. בשל כך חשבתי לחבר את הכרטיס בסלוט הPCI-E התחתון, אמנם מעל הצ'יפסט, אך בטוח שיהיה קר יותר מצמוד למעבד. יש חשיבות לבחירת הסלוט בו ישב הכרטיס? הכרטיס הוא, HD5850. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
תענו אני מתחיל להתרגז על אינטל ועד היום AMD לא ממש עיניינו אותי כפי שאמרתי.... לא מעניין המחיר!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
ראיתי את הלוח באתר של MSI הוא תומך PCI-E והוא עם הציפ' NF4 אתם יודעים איפה ניתן להשיגו? וכמה הוא אמור לעלות?
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום רב, המפרט שלי נכון להיום כולל מעבד A64+ 3500 , לוח אם בטכנולגיית AGP ו1GB RAM. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בטכנולגיית Pci-e. השאלות שלי: * האם חוץ מלוח האם אצטרך לשדרג משהו? * האם בעת החלפת לוח האם המידע שיהיה במחשב יימחק (בדומה לפרמוט), או שאין עם זה בעייה, ובדומה להחלפת כרטיס מסך כל המידע נשמר קומפלט? * אפשר המלצה ללוח אם בטכנולגיית Pci-e? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה קצת לשדרג את המחשב שלי לפני שאני מחליף אותו בעוד זמן בלתי ידוע... יש לי מחשב ישן פנטיום 4 מלפני 4 שנים שמשתמש בזיכרון DDR 400 PC3200 כרגע יש לי 700+MB RAM אני רוצה להוסיף. השאלה היא: האם כדאי להוסיף 2 GB זיכרון בשני כרטיסים של גיגה כל אחד של חברת קינגסטון או קרוזאייר מהסדרות הזולות שלהם- שזוג כרטיסים כזה עולה לערך 100 דולר , או לחילופין להוסיף כרטיס 1 של 1GB של זיכרון של קינגסטון או קרוזאייר מהסדרות היקרות והטובות והמהירות כמו הסדרה של קינגסטון HYPER X שגם עולה בסביבות ה 90 דולר . הלוח אם שלי בעל 3 כניסות של זיכרון כך שלא צריך לשים אותם בזוגות... או אולי של חברה אחרת ? מה אתם ממליצים? מצרף כמה קישורים לאפשרויות שיש לי , כמובן שאתם מוזמנים להציע עוד אפשרויו…
-
- 6 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוח ASUS P5B Deluxe הרגיל לבין ה - WiFi-AP ?? חוץ מההפרש של ה - 200 שח כמובן .... ומה יותר משתלם ? אני מחפש את הלוח ה"אידיאלי" והמשתלם ביותר ל - E6600 אם אפשרות ל - OC ... תודה !!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שאלה כמה שאלות ואני אשמח אם תוכלו להאיר את עיני. האם DDR2 אומר בהכרח צורה שונה מDDR1 לפינים של הכרטיס? האם ניתן להריץ DDR2 וDDR1 יחד? האם נותן לשדרג לוח אם אשר תומך אך ורק בDDR1 לDDR2? לוח האם שלי הוא Gigabyte NForce4 GA-K8NF-9, האם הוא תומך ב DDR2? תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
יש לי במחשב 4 סלוטים עכשיו 2 תפוסים... אני מעוניין להוסיף עוד אחד של 256 אבל אין לי מושג איזה חברה אלה שכבר יש לי ואיזה חברה זה שאני רוצה להוסיף... עכשיו השאלה: אם הם מחברות שונות זה יכול להשפיע איכשהו על המחשב שלי? אולי זה בכלל לא יעבוד??? אני אשמח אם תעזרו לי (שלושתם DDR ) תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-