מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
ובמה הגדלת כמות הזכרון תשפר את ביצועי המחשב?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
-
מה אתם הייתם לוקחים ? יש לי תקציב של 1200 שקל למעבד ואני מתלבט בין Phenom II 920 ל - Q9400 ד"א אני לא מתכוון לעשות OC! [ אל תגידו E8400 כי אני לא לוקח אותו ] יש פה כמה שאומרים שלא שווה לקחת AMD , אולי הפשיטו רגל וכאלה ואז לא יהיה לי אחריות אבל אני ממש לא חושב ככה, מצד שני אינטל שהם חברה הכי מוכרת וטובה כניראה [אני צריך ת'משחב לפחות ל3-4 שנים הקורבות]
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
יש לי שאלה. אני מעוניין לקנות לוח Asus A8V-MX VIA K8M800 939 ולפי מה שראיתי הלוח תומך ב SATA 2. הבעייה שהדיסק קשיח שלי הוא SATA 1.(הרגיל) אז השאלה האם הם יוכלו לעבוד יחד??
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני עומד לקנות בקרוב מחשב חדש. ולא יודע איזה מעבד יותר כדאי Intel Core 2 Duo E4500 Box או AMD Athlon 64 X2 5000+ Socket AM2 Box שאלה שנייה האם יש הבדל משמעותי בין E4500 ל E6550 ?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58656 המחיר הוא 110 דולר, נראה לוח חביב למדי לאוברקלוקרים עם תקציב נמוך.
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
כרגע יש לי סטיק אחד של 256 MB DDR 266, ורציתי להוסיף לפחות 256 מגה נוספים... בגלל שעכשיו הזכרונות של ה-333 וה-400 הרבה יותר נפוצים, וגם מחירם לא עולה על ה-266 שכעת לא קל למצוא, רציתי לדעת אם אני אקנה זכרון במהירות 400 מה"צ, הזכרונות יעבדו טוב ביחד? או שיש סיכוי שיהיו בעיות וחוסר התאמה? מה דעתכם על המותגים: SPECTEK? ELIXIR?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עוד מעט וחשבתי לעצמי למה צריך, המשתמש הממוצע, מעבד כפול ליבה? או אפילו מרובע ליבות כמו שאינטל הולכים להוציא בעתיד. האם ריבוי הליבות הזה יכול להשפיע על אפליקציות שלא כתובות באופן יעודי (multi-threading)? האם בן אדם ממוצע שמשתמש 95% מהזמן באינטרנט ובתוכנות אופיס יכול להפיק תועלת מהתכנולוגיה הזאת? אני מבין שזה הכיוון שהטכנולוגיה הולכת אליו ואני לא רוצה לתקוע את עצמי על העקרון אבל אם מישהו יסביר לי קצת מה קורה פה אני אשמח. תודה
-
- 7 תגובות
- 624 צפיות
-
-
רוג"?
-
- 8 תגובות
- 624 צפיות
-
-
לוח אם שיחליף את ה- P4S800-MX חובה כ.מ מובנה וכל מה שיש ב- P4S800 הוא כנראה נשרף לדודה שלי. ואין כבר אחריות. תודה
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אם אני שם זיכרון של ג'יגה בסטיק אחד ולעומת זאת ג'יגה בדואל צ'אנל , יהיה הבדל בתוצאה שאני אקבל ב3dmark??
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום רב, רציתי להוסיף למחשב HTPC שלי דיסק קשיח ומסתבר שהלוח אם שלי לא תומך יותר מ - 2 דיסקים קשיחים ולכן נאלצתי לוותר על הכונן דיסקים. הלוח אם שלי הוא: GA-73PVM-S2H אני מחפש לוח אם עם תמיכה בכמה שיותר דיסקים קשיחים. מה שכן, הבנתי שבלוח אם שלי יש מעין כרטיס מסך מובנה שמאפשר לי לצפות בתכני HD והחשש שלי הוא שלוח אם חדש לא יאפשר לי. התקציב הוא עד 500 שקל בשאיפה לפחות. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום אני על סף קניית מחשב חדש ואני רוצה לשאול מספר דברים: שמעתי שבקרוב מאוד יוצאים מעבדי ה- 45NM של אינטל, האם הם באמת משפרים את הביצועים ושווה לי לחכות כמה חודשים בגללם? - וכמה בערך הם אמורים לעלות כשהם ייצאו? והדבר השני הוא ה- DDR3. אני רוצה לקנות מחשב שייחזיק מעמד בצורה טובה משהו כמו 3 שנים, אבל כמובן אני לא יכול להתעלם מזה שיצאו זכרונות DDR3. השאלה שלי היא, האם כדאי לי לקנות לוח אם שתומך ב- DDR3 ולשדרג בשלב מאוחר יותר, או לחכות כמה זמן עד שהמחירי ה-DDR3 יירדו כדי שאוכל לקנות אותם. בכל אופן, אם אני לא אקנה DDR3 התכנון שלי הוא לקנות DDR2 1066 Mhz, האם ה-DDR3 הוא כ"כ מהיר וחזק יותר מה-DDR2 1066? אני מבקש את חוות דעתכם
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.legionhardware.com/document.php?id=577
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי חברה אני מתכנן ליקנות מחשב חדש .. עכשיו על הלוח כבר הילחלטתי.. DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D לוח מעולה עכשיו רציתי לישאול בקשר לזיכרון.. ADATA DDR 512MB 500MHZ http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1370&catcode=31#help האם הוא טוב וממליצים עליו והאם אפשר לעשות איתו OC טוב.. תודה לכולכם!
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון למחשב הבעיה שיש מלא סוגים DDR3 -2-1 וכל אלה אני יודע שלי יש SDRAM שתי סטיקים של 512 עכשיו אני חושב לקנות עוד אחד של גיגה או של 2 גיגה לא החלטתי עדיין מישהו יכול לעזור לי לבחור סוג של כרטיס טוב ? גם אם יש יד שנייה סבבה התקציב של יעבור ממש ת250 ואם יש הבדל קריטי ואפשר להביא אחד אם הבדלים ממש רצינים ב300 אז סבבה זה הלוח אם שלי - Asus A8N5X ATX Motherboard with NVIDIA nForce4 (Socket 939 ויש לי מעבד של AMD 3800 DUAL CORE תודה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איך אני יכול לראות מה המתח כרגע בזכרונות שלי וכמה מתח אני יכול להגיע מקסימום ואם אני נותן מקסימום מתח לזכרונות אז מה קורה להם ?
-
- 9 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחדש חדש בקרוב בסכום של בערך 8000 ש"ח כולל מסך LCD 17 אני עכשיו מתלבט ויש לי כמה שאלות בהתחלה החומרה המרכזית שרציתי היא AMD DUAL CORE 3800 + nvida 7600gt עכשיו אמורים לצאת גם AM2 וגם קונרו אז יש לי כמה שאלות: מה יהיה ההבדל בביצועים/מחיר בין ה dual core 3800 של עכשיו לזה עם הסוקט והאם זה שווה את ההשקעה במחיר והאם כדאי לחכות לקונרו ומה יהיה המחיר של מעבד קונרו שנותנן ביצועים בסגנון של dual core 3800 פחות או יותר והאם קונרו הוא dual core תודה
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום ,אני רוכש מחשב חדש השבוע עשיתי את המעבר מ Intel ל amd ואני חושב שהמעבר היה מצויין מאד אהבתי את amd אני חושב שהם יותר טובים מאינטל והם אחלה אוברקלוקרים שזה מצויין עכשיו אני רוצה לשדרג את המחשב שלי (אני מוכר אותו) ואני מעוניין לקנות כפול ליבה או להביא אותו מעבד(3200+) עם לוח של dfi וזכרונות bh5 כדי לעשות איזה אוברקלוק נחמד בכל אופן הכפול ליבה שחשבתי עליו הוא של אינטל דווקא כי המחיר שלו זול המעבד הוא: Intel® Pentium® D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 השאלה הגדולה היא האם שווה לחזור לאינטל המעבד הוא 90 nn הוא קר כמו amd בזכות זה? הוא אוברקלוקר טוב? זאת ליבת דותן?
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי לוח אם GIGABYTE GA-8I945P-G 680 ₪ 1 ורציתי לדעת אילו זכרונות יהיו מתאימים: אני יודע שDDR2 אבל חוץ מזה יש עוד משהו שצריך לתמוך? ומה זה (מה שבולט)? 1024MB Dual Channel PC5400 DDR2 זה משנה הPC או מה שזה לא יהיה? תודה!!
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום כולם אני מטלבט בין שני הלוחות האלה ABIT IC7 G ל EPOX EP-4PDA5+ (865PE) - ATX עכשיו מה שאני הולך לעשות עם המחשב הוא רק גימינג זהו הולך להיות על מעבד פנטיום 4 במהירות 3.0 512 קאש גם כן יש לי זכרון של 512 ddr במהירות 400 ואני הולך להוסיף עוד אחד כזה בקרוב ובכך להגיע לגיגה גם כן הלוח EPOX EP-4PDA5+ (865PE) - ATX משתמש בערכת שבבים 865 ולא 875 כמו ה ABIT IC7 G האם היה לזה השפעות? עכשיו שאלה איך הלוח הזה? EPOX EP-4PDA5+ (865PE) - ATX הוא טוב לפי מה שנראה לי הוא די טוב מישהו יש לו כבר נסיון איתו? בבקשה תשובות
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אבא שלי לוחץ אלי הוא רוצה מחשב אני מתכנן לתת לו את המחשב הישן שלי הוא לא צריך יותר מזה האם שווה לקנות עכשיו מחשב מבוסס am2 אם מעבד sepmron 3000 ולקנות מעבד k8l מתי שהוא יצא ? הsepmron יעבור oc רצחני קירור היא לא בעיה עכשיו חישבתי מחשב בערך כמו שאני רוצה לקנות הוא יעלה לי 4k+- ואת המחשב שיש לי עכשיו אני נותן לאחי תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איך הזכרונות של OCZ? הם יותר טובים מ-TWINMOS, G.SKIL, GEIL וכו'? אני לא מעוניין לעשות OC.
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
נשבר לי התופסן הלבן שיש בד"כ בסלוט של כרטיס המסך מאחורה שמשמש לנעול את הכרטיס מאחורה. האם זה קריטי ?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן בתושבת 478 asus p4r800-vm הבעיה זה בקול.. משום מה אין לי קול בכלל.. והורדתי את הדרייברים של הקול.. וזה עדיין לא עובד.. תודה מראש לעוזרים..!!!
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-