מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
אני לפני קניית מחשב לעריכת וידאו, מתלבט במעבד דו ליבתי ל-4 ליבות (QUAD CORE), שאלתי היא: האם יש משמעות לריבוי הליבות באשר לביצועים, או שזה תלוי כבר בתוכנה שאיתה אני עובד אם היא "תומכת" בטכנולוגיה זו. ברשותי PC, WIN XP PRO SP תוכנת העריכה: avid liquid 7 נ.ב. באתר החבר לא מוזכר בדרישות המערכת את המעבד הנ"ל, גם לא בגדר המלצה.
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
איזה מן שני הלוחות הנ"ל (Abit IS7 or Asus p4p800) עדיף מבחינת ביצועים? שאר המפרט : Pentium 4 2.4Mhz "c" 800 512 DDR Geil 400 Mhz (dual, 2X256) Radeon 9600 Pro Creative augidy 1 3com 100/10 כרטיס רשת כל השאר אני לא ממש בטוח אם חשוב.. מה ייתן לי יוצר ביצועים טובים נטו? (כמובן שהonboard sound card יהיה מבוטל וכרטיס רשת לא ממש חשוב אם יהיה ONBOARD.. מה שחשוב זה שיהיה לפחות 6 USB overall ז"א גם במה שכבר יש בגב המארז וגם מבחינת אפשרות הרחבה שיש על הלוח) מישהו יודע משהו על לוחות אלו? (אגב OC אינו מתוכנן)
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הי, אני מנסה לבנות לעצמי מחשב משחקים חזק, כזה שגם יחזיק שנתיים לפחות. התלבטות הקשה שלי היא לגבי המעבד. האם לקנות AMD עם ליבה אחת חזקה, או ללכת על ה-Intel 920? או בכלל האם כדאי לחכות קצת ל-Intel Pentium-M , כי אחרי שהוא יצא ה- Pentium-D יהיה מיושן.... התקציב לא ממש בעייתי, אני רק רוצה להיות בטוח שאם אני משקיע 6000 ש"ח(920), קיבלתי מחשב הרבה יותר טוב בביצועים מאשר מחשב ב-4000 ש"ח (AMD 3200+ venice) . יש עצות? תודה.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני מרכיב מפרט למחשב מבוסס אינטל ומחפש לוח אם עם צ'יפסט 865PE שיש בו יציאת FIREWIRE. חשוב שהלוח יהיה של חברה טובה כמו אסוס ג'יגהבייט אביט או אפוקס. מישהו מכיר? דותן
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. הדרישות שלי OC מחשב למשחקים וסרטים שיעבוד עם GT8880 ן4 ליבות ...2G זיכרונות DDR (אשמח אם תמליצו לי על סט של זכרונות ללוח יעודי) שמתי עין על הלוחות של ASUS (אין לי צורך ב FIRE WIRE, ו2 כרטיסי מסך) רק שיהיה לוח פצצה שלא יאכזב עוד 3 שנים
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
{השאלה בכותרת} זאת אומרת, אפשר לא לקנות כרטיס מסך, ולחבר את המסך ללוח האם הזה? (ז"א, יש חיבור לכבל מסך? וחיבור דיגיטלי DVI?) אם לא, אז יש לוח אם שמובנה בו כרטיס מסך? (ומתאים ל-Intel Duo E6750).
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, הלך לי לוח אם כנראה. מה שנשאר זה תשתית למחשב עם P4 2.4, כרטיס AGP NV6800, וכל השאר פרט ללוח (אולי גם המעבד). אשמח לרעיון במינימום הכספי האפשרי על מנת להישאר עם רוב המחשב ורק להחליף לוח שיתאים לכרטיס ה- AGP שלי. (מארז וספק גנריים) משתמש קצת במשחקים וכל השאר OFFICE, אינטרנט, וכו' (יעבור לבן שלי עוד כמה חודשים לאחר שאקנה חדש)
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום חברים. קניתי מחשב חדש ובאישור ההזמנה האיש טכני\מכירות המליץ להחליף את הלוח אם למשהו שיעעבוד יותר טוב עם המעבד ושאר החלקים ללוח מדגם dfi lanparty jr790gx-m2rs. המעבד הוא AMD Phenom II X4 920 Box והלוח אם הקודם אותו הם "הורידו" הוא GIGABYTE GA-MA790FX-DS5. בעינייני חומרה אני לא כל כך חזק ושאיש טכני ממליץ אז אני לא יודע אם זה באמת לטובתי או שמנסים להיפטר שם מהמלאי אבל אני לא לוקח צ'אנסים.. אני אשמח אם מישהו יתן חוות דעת אם אני יכול להישאר רגוע או להתקשר מיד לשנות.. תודה עידן
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום. אני צריך לבחור לוח למעבד שהוא Q6600 או E6850 (לא הוחלט עדין), הזכרון יהיה DDR2 800MHZ/1000MHZ 2GB והכרטיס מסך יהיה 8800GTX כנראה. כרגע אני בהתלבטות של איזה ציפסט כדאי לקחת, האם כדאי P35 או NF680I? (אני צריך שיהיה כמה שיותר חיבורי SATA2, לפחות 5-6). הדרישות הם משחקים, OC יציב וטוב וביצועים טובים. אין הגבלת תקציב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
היי אנשים אני חדש פה אני צריך המלצה ללוח אם חדש... הרכיבים שכבר יש לי וישבו על הלוח 1G DDR2 Twinmos 667MHZ CL 5 נראה לי אני לא בטוח מה הCL...איך בודקים? מעבד Core 2 Duo E6300 כרטיס מסך Point of View 7300GS 256DDR2 TC512(עשיתי כרבר OC) דיסק קשיח WD2500KS Western Digital SATA2 16M המחשב משמש בעיקר לאינטרנט..גלישה אייסיקיו מסנג'ר הורדות(והרבה) וצפיה בסרטים לא כ"כ למשחקים..פה ושם אני רוצה לראות משחק חדש שכולם מדברים עליו וזהו (אם אני כבר משחק אז רק בסדרה של NFS) בעתיד אני מתכנן לשים ללוח עוד 1G DDR2 (יותר נכון לקנות עם הלוח כבר) לעשות OC למעבד כשאני אני ארגיש שהוא כבר חלש מדי(לא OC רציני שיסחות ממנו את כל המיץ...משהו בסיסי 2.5GHZ+- בערך) ונראה לי שאני כבר עם הלוח…
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בוטן רוצה לדעת ? הוא ראה שיש לוחות אם ממש חמודים לחברת אסרוק מבית שאסוס-טק אבל זה רק 945G ASRock ConRoe945G-DVI האם בוטן מאבד מהיכולות שלו במעבד שבמילא לא עושה OC ו עובד מול זיכרונות של MHZ667 . תודה בוטן.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אם אני לא ישים את הזיכרונות שלי בדואל אני ירגיש הבדל במהירות של המחשב???
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני עתיד לקבל מעבד +AMD 6000 עם פליטת חום (TDP) של 89W. מלבד הסימון על הצ'יפ (תמונה) ניתן לוודא זאת באמצעות תוכנה כלשהי? יש מעבד +6000 דומה עם 125W ואני מקווה שאכן בפועל יהיה מדובר ב-89W. ב-CPUZ למשל יש אינדיקציה לטכנולוגיה (90nm במקרה זה) אבל לא לפליטת החום. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש חיה כזאת? לוח אם + כ. מסך מובנה שיעשה OC נחמד לE2160?
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני לא יודע עדיין אם לקנות amd or intel זה או p4 3.0 or amd 3000 64 bit דווקא ראיתי שבדום 3 האינטל מוביל לפי הסקרים ואני מתלבט אם מישהו יכול להגיד לי את באמת הטוב ולהראות סקר ועוד משהו בבקשה תעשו את זה היום למה היום אני צריך להזמין
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח asus a8n-slii deluxe והתקנתי היום windows 64 אבל אני לא מצליח להתקין את ה-game port שבא על הלוח מישהו התקל כבר בבעיה הזאת . תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קיבלתי את החלקים שלי מחו"ל סוף סוף ....(E8400 4GB) לוח החלטתי לקנות בארץ . האם ללכת עדיין על ה DSL3 ? כי יצאו כל החדשים ה X38 ...וה P45 מה ההבדלים ? (לא משתמש ב CF או SLI ) תודה .
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום, איזה לוח אם ובו כרטיס מובנה של NVIDIA : מקביל ל ASUS M4A785-M (מחיר 470 ש"ח) גם בביצועים וגם במחיר ? למה ? כי בלינוקס אני מעדיף את NVIDIA כיום בגלל דרייברים בלינוקס לא איכפת לי מי החברה שתהיה ASUS GIGABYTE וכו' השימוש יעשה עם AMD 550 בעיקר ל HTPC
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש את הלוח הנ"ל. באתר של ABIT כתוב במספר מקומות שהיציאה היא אופציונאלית כגון 1394 אופציונאלי וכן יציאות אופטיות לסאונד גם כן אופציונאלי. האם צריך להזמין בנפרד ? האם יש מספר דגמים (כאלו עם כל היציאות ?) או שאקבל את כל החיבורים בהם תומך הלוח.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
קצת גלשתי בIQPC ופתאום מצאתי לוח אם מוזר של אסוס: ASUS P5W64 WS PRO (http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1035) בכל מקרה אפשר לחבר אליו 4 כרטיסי מסך, האם זה נכון?! אם כן, באיזו תכנולוגיה, ואם אני יקח 7950GX2 וישים 4 כאשל יהיה לי 8 כרטיסי מסך?, ואם אני יחבר עוד 2 כרטיסים בחיבור PCI יהיה לי במחשב 10 כרטיסי מסך?! בכל מקרה אני רוצה שתספרו לי עליו קצת, תסבירו ותמליצו. בתודה, אור כהן (הנה הקישור שלו באתר היצרן: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1341&l1=3&l2=11&l3=248)
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
טבלת המחירים המעודכנת של AMD (עודכן ממש עכשו): http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html?redir=CPT301 שימו לב לסמפרון 3500 לעומת ה A64 3500 - שניהם בדיוק אותו מחיר - $91. זה הופך את המעבד הזה ללא רלוונטי, כיוון שבאותו מחיר ניתן לקנות מעבד יותר טוב (תדר גבוה יותר, פי 4 זיכרון L2). לא ברור לי למה בכלל AMD ממשיכה לשווק אותו... הסמפרון 3600 זהה לסמפרון 3500 רק עם 256KB זיכרון L2 לעומת 128KB בסמפרון 3500, ומתומחר ב $10 יותר ממנו. מי שמתכנן לקנות מעבד חד ליבתי, כבר עדיף לו לקנות את ה A64 3800 ב $112 מאשר את אחד מהסמפרונים. לא ברור לי למה מישהו ירצה לקנות מעבד סמפרון בתימחור הנוכחי. האם פיספסתי כאן משהו?
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מעבד לקנות....חשבתי ללכת על ליבה משולשת של AMD 2.3 אבל אני לא יודע אם זה הכי טוב...חשבתי גם על ליבה מרובעת....בקיצור אני צריך ת'עזרה שלכם לבחור מעבד טוב ובמחיר לא רע (של AMD)..חחחח תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
הציעו לי כזה לוח (זאת הבחירה היחידה שלי) http://www.asuscom.ru/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=45&model=407&modelmenu=1 ב 450 שקל הוא שווה את המחיר? מה תוכלו לספר לי עליו
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני משדרג את המחשב והציעו לי 3 לוחות מי עדיף והאם שלושתם מתאימים למעבד P-4 3.0 ? asus p5p800 775lga asus p4p800 epox 4pda3i intel 865pe בנוסף הציעו לי שני סוגי מעבדים אחד p-4 3.0 S4781024 וp-4 3.0 775 מה ההבדל ? בתודה מראש