עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by motorishta,

שני לוחות של asus אחד p4s800d http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=80006&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=3&aff=Zap והשני..P4R800-VM http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=80005&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=3&aff=Zap# מה מהם עדיף יש לי מעבד 1500 אינטל לא מחפש משהו יותר מידיי אני יכול לקנות את שתייהם ב 300 רק לא יודע איזה מהם יותר מוצלח בתודה לעונים!!

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  2. Started by barhanin,

היי חברה אני מתכנן ליקנות מחשב חדש .. עכשיו על הלוח כבר הילחלטתי.. DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D לוח מעולה עכשיו רציתי לישאול בקשר לזיכרון.. ADATA DDR 512MB 500MHZ http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1370&catcode=31#help האם הוא טוב וממליצים עליו והאם אפשר לעשות איתו OC טוב.. תודה לכולכם!

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  3. שאלה דחופה לוח אם MSI PT800 הוא טוב אני לא מכיר ממש אותו או Asus P4P800-SE איזה הכי טוב לקנות??? תודה.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  4. אני רואה השוואת מולטיסטינג ומשחקים ואני רואה שפנטיום 4 פרסוקט 3.2 (32 ביט) קרוב מאוד ל כפול ליבה של אטלון 3800 למה זה ככה?הם משתמשים בווינדוס 32 ?ואם הם ישתמשו ב64 יהיה הבדל גדול?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by H.I.V,

התקנתי את התוכנה סיסופט סנדרה 2003 והיא אומרת לי שהמעלות של המעבד שלי הם: CPU 1 130!! CPU 2 47 מה זה אומר שיש לי שני מעבדים? המעלות של המעבד השני הם הנכונות אבל מה זה המעבד הראשון הזה? וכשאני נכנס ל Mainboard info ב System memory controller במקומות שצריכים להיות הזכרונות הוא כותב לי: None none none DIMM 256 יש לי זכרונות של קינגסטון שפועלים בדואל דדר ובפרפורמנס טיפ הוא כותב לי שהמעלות של הלוח אם גבוהות מדי אבל הוא גם אומר שהמעלות הם 36 שזה לא נורא כל כך נכון? אני לא מבין כל כך את התוכנה מקווה שתוכלו לעזור לי תודה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. יש ברשותי 1 גיגה זכרון משניים של 512 לא יודע איזה סוג ומהירות המחשב עובד טוב אך אני מעונין ביותר , יש מקום בלוח לעוד שניים בתקווה שנתונים אלו מספיקים אשמח לקבל יעוץ כגון : האם להוסיף לקיים או לשים חדש וכמובן איזה סוג ואיזה נתונים אחרים בתודה מראש מתיתיהו

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  7. Started by Parallel,

אני לפחות חושב שיש לי rdram בסנדרה כתוב לי:RIMM1 RIMM RAMBUS 128/16 at 400mt/s ויש לי עוד 3 שורות כאלה ובכל מקרה גם הייתי רוצה לדעת את ההבדל תודה

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by Wizard Of Oz,

מה המהירות של: AMD Athlon XP 1700+ 1800+ 1900+ 2000+ 2100+

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. אם מישהו מבין בעבודת המעבד יש לי כמה שאלות. מה משפיע על כמות המחזורים לפקודה? כלומר למה מעבדים שונים בהינתן להם אותה פקודה,יבצעו אותה בזמנים שונים גם עם מהירות השעון שלהם שווה? עוד שאלה שבעצם שקשורה לשאלה הקודמת,אם יש לי נניח דגם מסוים של AMD ודגם של INTEL איך אני אדע איזה מעבד טוב יותר(מבחינת המהירות וכמה מחזורים פקודה מסוימת צורכת),הרי הם משתמשים בסטנדרטים שונים ומהירות שעון נמוכה יותר של AMD תיתן ביצועים שווים לINTEL בעל שעון גבוהה יותר. והאם יתכן דבר כזה שישנם 2 מעבדים מאותה חברה אבל בעלי דגם שונה ואחד מהם יקח פחות מחזורים לפקודה מאשר השני? ולבסוף האם מישהו יכול להביא לי כמה דוגמאות לפקודות שונות וכיצד הם לוקחות מחזורים שונים(בקיצור איך כל העסק הפקודתי עובד)!! בבקשה …

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  10. שלום, רציתי לדעת האם לא תיהיה בעיה בשילוב של הזיכרונות האלו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=20 עם הלוח הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1162 תודה מראש, ויום טוב.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  11. שלום לכולם! סוף סוף, ביום רביעי אני קונה את המחשב המיועד מכיוון שבחנות שאני קונה, הזכרונות די יקרים, חשבתי לבדוק עוד הצעות ולהשיג משהו יותר זול\איכותי. אני צריך המלצה לזכרונות של 1 ג'יגה, 2 סטיקים של 512, או 1 ג'יגה עם דואל צ'אנל. אני צריך שתיהיה חברה איכותית ככל שניתן להשיג. ובקשר למהירות, אני יכול להשיג 667 בתקציב שלי? האם יש הבדל משמעותי בין 533 ל667 ? תודה רבה ניב

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  12. הלוח שלי זה Gigabyte P35-DS3L (המעבד נ"ל), עכשיו שאני מפעיל בביוס את ה M.I.T (השליטה על מהירויות רכיבים בביוס שלי) הוא מראה מכפלה של 10 ואת המהירות המקורית המקסימלית של המעבד שהיא 2.66 ג'יגה, אז אני שומר ויוצא, אבל בתוך XP כשאני מפעיל את CPUID הוא מראה שמהירות המעבד 1.6 ג'יגה בלבד והמכפלה כפול 6, איך פותרים את זה ? תודה מראש, רועי עריכה - קראתי עכשיו בנעוץ על הבעיה, קיבלתי תשובה לעניין, אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  13. Started by bora8,

שלום לכם יש לי לוח ABIT AN8 ULTRA יש לי חיבור של PCI-E X16 מעבד AMD 3200 64BIT 939 זיכרון 1GB DDR1 400MHZ כרטיס מסך HD4850TOXIC האם אני צריך להחליף רק מעבד לחזק יותר או שהזיכרון יגרום לי גם לצוואר בקבוק והאם בכלל שווה להשקיע במחשב?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  14. אז ככה,המליצו לי מפרט טוב אבל אני לא כזה מבין במעבדים יודע שהמומלץ כיום הוא q9300 והחזק אחריו הוא הq9450 אבל המוכר פתאום אמר לי שנכנס עכשיו מעבד חדש e9400 מישהו שמע עליו?? הבנתי שהe אלו גירסאות מוחלשות (כגון "סלרון" של פעם)לא? וזה בכלל 2 ליבות לא 4... ובכלל מהמידע שחישפתי מצאתי שה9400 e הוא מעבד לניידים זה נכון? מה פשר הדבר ,אגב לא יצא לי לשוחח שוב עם המוכר מכיון שאני בבסיס ואין לי את הטלפון שלו...הוא שלח לי את המפרט בפקס. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  15. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אם אני מוסיף עוד 256 MB זיכרון אני ירגיש הבדל? נגיד במישחקים?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  16. Started by IGk,

איזה מעבד יותר חזק פנטיום 4 3 ג'יגה הרץ פרסקוט או AMD 3800 DUAL CORE

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  17. ב"ה שלום חברים נתקלתי בסוג זכרונות שאני אישית לא מכיר כל כך EUDAR Princeton USA על הזכרונות של Princeton USA מקבלים 15 שנות אחריות ועל של EUDAR לכל החיים מה שנשמע קצת תמוהה הם משווקים בארץ על ידי היבואן הזה אסקלר אז מישהו מכיר ? שמע ? יודע ? ממליץ ? לא ממליץ ? :s05:

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  18. מתי ייצא הגשר הדרומי של ATI ה- SB600 תוך כמה זמן להערכתם ישולב כבר בלוחות האם הוא יהיה בעצם חלק מערכת השבבים Xpress 3200 או שתקרא בשם חדש ומה בעצם יהיו החידושים בו לעומת הקודמים

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by Lama,

אני מחפש שילוש חזק וטוב ואופטימלי בשביל כרטיס radeon pro 128 mb. התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח אני גם רוצה זכרון דיי טוב (512?) אם תוכלו לתת לי פה הצעות אני אשמח מאוד לא משנה לי אם AMD או INTEL למרות שיש טיפה עדיפות ל AMD (אינטל היו נפילה ענקית פעם אחרונה). נ.ב. אם נשאר כסף תמיד כדאי להשקיע במארז חדש לא?

20. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4326 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4325 האם שווה להשקיע את ה 100 ש"ח? מה עוד ההבדל בין הלוחות פרט לכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. המעבד מרובע הליבות שהחלפתי בא עם גוף קירור מקורי של אינטל. וכפי שציינו כאן, הוא מתחמם מאוד. המחשב יושב בחדר יחסית ממוזג ויש לו אזור אוורור מספיק מסביב. בבדיקה של הטמפרטורה במאמץ על התוכנות שאני עובד - 3DS MAX - בד"כ רנדורים ארוכים של 10-20 שעות. איך שהמחשב מגיע לרנדורים הטמפרטורה של כל 4 הליבות קופצות מ 56-57 מעלות ל- 71-72 מעלות בממוצע. השאלה שלי האם הטמפרטורה הזו של המעבד מרובע הליבה הזה סבירה לאורך זמן גם במאמץ ארוך של מספר שעות? או לשם שמירה על חיי המעבד כדאי להחליף את גוף הקירור? האם יש לינק לטמפרטורה מומלצת למעבד זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by GZA3,

LANPARTY UT nF4 Ultra-D ו LANPARTY UT nF4 SLI-D אני רוצה לקנות אחד מהם ולא יודע מה לקחת. SLI אומנם אני יודע מזה, אבל מזה האולטרה? אגב אני לא יכול להשתמש ב SLI כי יש לי כרטיס רדאון.

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by see4,

מישהו יודע מה הם התזמונים של הזכרונות האלה שמוכרים ב KSP והאם הם נחשבים לטובים למען OC ....

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  24. שלום אני הולך לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת סופית איזה לוח אם כדי לקנות של ABIT או של ג'יגה בייט . אני לא עושה ולא מתכוון לעשות שום OC כי אני אפילו לא יודע מה זה... זה המפרט של המחשב: Intel Core 2 Duo Processor E6750 2.66GHz 1333MHz 4MB LGA775 BOX ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro LGA775 Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL5 Twintech nVidia 8800GT 512 MB PCIe Western Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive NZXT LEXA Read LINE NO PSU PCP&COOLING Silencer 470W ATX ועכשיו החלק שאליו השאלה הגדולה במה לבחור? Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 או GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Quad Intel P35 DDR2-1066 כי ראיתי שההבדל במחירים לא כזה גדול השאלה אם שווה את זה..…

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  25. או שאתם יודעים על חנות שכבר הביאה אותו או הולכת להביא?.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים