מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
חשבתי ללכת על מעבד AMD XP 1900 לוח Gigabyte GA-7VAX ולא חשבתי על זיכרון ספציפי אבל כנראה DDR 333mhz 256MB או 400mhz איזה זיכרון כדאי לי לקנות? ובכלל, יש איזה שינויים שכדאי לי לעשות? התקציב שלי הוא 1300 פחות או יותר תודה.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לוח-אסוס A7N8X דלוקס וכשאני מנסה לפתוח את הדיסק הוא אומר משהו שאני צריך להתקין USB 2.0 וכשאני מנסה להתקין זה אומר שהשפה של הווידוס שלי שונה או משהו ויוצא החוצה. אז ניסיתי לפתוח את הדיסק ע"י קליק ימני ואז התקנתי רק את הדרייבר של NFORCE 2 אבל את השאר זה לא מתקין לי. האם אני יכול להוריד את השאר ומה בדיוק כי אני צריך גם את ה-LAN וכו'.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני לפחות חושב שיש לי rdram בסנדרה כתוב לי:RIMM1 RIMM RAMBUS 128/16 at 400mt/s ויש לי עוד 3 שורות כאלה ובכל מקרה גם הייתי רוצה לדעת את ההבדל תודה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אחרי הרבה דיונים בפורום, בעזרתכם החלטתי על זיכרון OCZ אבל אין להם במלאי את הדגם שהמלצתם לי. מה שיש להם זה : OCZ PC-3200 DDR 512MB DUAL CHANNEL PREMIER SERIES - אני קונה 2 של 512 http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+DDR+PC-3200+Premier+Dual+Channel למדתי בפורום שהזכרונות הטובים הם C 2 ואלה שרוצים לשים לי במחשב לא. המחשב הוא עבור עריכה ודיאו וגרפיקה והלוח הוא Asus P4C -E - DeLuxe האם כדאי ללכת על זיכרונות האלה (רק שלא יהו הצעות על דברים שאין במלאי. יש אפשרות כנראה גם ל-GeIL DDR 512MB 3200 400mhz Golden Dragon Value (אבל הם לא מופיעים באתר של ASUS כמתאימים) ;D האם יש התאמת הזכרונות שמציעם לי ללוח ואוכל להוציא מקסימום מהלוח והזיכרונות
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה זמן הלך לי הלוח אם אז אמרו לי שאני צריך להחליף אותו. היה לי: Gigabyte 8pe800 והם שמו לי: Gigabyte 8iexp הם טוענים שהם שמו לי לוח יותר טוב ואני לא מבין בזה כלום אבל בכל זאת הלכתי לאתר של החברה שמייצרת אותם להשוואה וניראה לי לפי הפיצרים שהחדש יותר טוב אבל חבר שלי שמבין בזה אמר לי שהקודם יותר חדש מבחינה טכנולוגית ואני לא יודע מה לעשות...... בבקשה עזרה מישהו! הנה הלינקים ללוחות בדף הבית שלהם למי שרוצה לעזור: החדש http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-8IEXP(2.0) הישן http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PE800.htm תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איזה זכרון אתם ממליצים בתקציב של כ 550 שקל בערך... חשבתי על סמסונג אבל חסר במלאי של PCH מה אתם אומרים על KINGSTON לא ה HYPER X הרגיל... 512 MB 3200 המלצות נוספות בתקציב זה יתקבלו בברכה! תודה מראש עידן..
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
טוב קיצר אני מזמין שילוש ל-OC ואני לא רוצה שזה יצא ממש יקר קיצר אני קונה את החלקים הבאים - Barton 2500 EP-8RDA+ A-DATA PC 4000 512 X2 המחשב גם למשחקים וגלישה, איך? אני די סגור.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש 512MB (ב2 סטיקים של 256) ואני רוצה להוסיף עוד סטיק 512... האם זה יבטל את הדיואל?? (אני לא מתכוון לקנות סטיק של קינגסטון)
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי מעבד פרסקוט ושמעתי שהוא לא טוב אז מישהו יכול להגיד לי עם עשיתי טעות גדולה שקניצי אותו ועם כן מדוע בבקשה לענות בהרחבה ??? ???
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איזה זכרונות כדאי לרכוש ל-ADM 3000, יש את ה-KINGSTON,SAMSUNG,GEIL, ל-GEIL יש גוף קירור, הכי יקר, אחריו הקינגסטון ואז הסמסונג. הבנתי של-AMD כדאי זכרון עם LATENCY נמוך ולאו דווקא מהירות גבוהה (אני לא ממש מבין בזה...). מה לבחור ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לי לקוח על. כך אני קורא למי שלא צריך מחשב מזכירה. בעייה: הוא עובד עם כל תוכנות התלת מימד המובילות בשוק כולל CAD למיניהם, 3DSMAX ועוד מיליון נוספות לעיצוב תלת מימדי. כבר הבנו שהוא צריך QUADRO אבל השאלה שלו היא: השאלה: "מכל הנתונים שקראתי מהחברה ברור כי יש השפעת תוכנה ודרייברים על אופן התצוגה הסטטית ותצוגת הרינדור. של הQUADRO. מי אחראי על הטיפול בנפח הנתונים הגבוה של הרינדור + העבודה הגרפית השוטפת? איך מצמצמים את זמן הרנדור? רינדור של שעה זו בעייה בעבודה!!! מדובר ביצוע 9 פעולות ביום עבודה רגיל...". (יש לו כרגע 6600GT ו P4 3.0) מה תפקידו של כל חלק במחשב על העיבוד ? יש איזה אתר טוב שמסביר את זה שמישהו מכיר או יכול להסביר לבדו במקצועיות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם לוח אם מסוג Asus P5K יתאים לי לצורבי DVD מסוג IDE ואחד חדש מסוג SATA .
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
לא יודע נראה לי מוזר למרות שINTEL היא חברה כל כך גדולה תמיד AMD מדווחת על טכנולוגיות חדשות ואחרי כמה זמן INTEL מודיעה שהיא מיישמת אותם כאילו INTEL תמיד אחרי AMD ביישום טכנולוגיות חדשות אבל השאלה היא למה AMD חברה כה גדולה (יחסית) לא מצליחה להפיק ביצועים ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
היי יש הבדל גדול (מבחינת הביצועים ) בין "GIGABYTE MA69VM-S2 " ל - "ASUS M2N-MXSE "???
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לשדרג את המחשב בחודש הקרוב והגעתי להתלבטות בנוגע ללוח אם הלוחות שכרגע אני מתלבט בינהם הם: ASUS P5K GIGABYTE GA-P35C-DS3R Abit IP35 Abit IP35-E וכל לוח אחר בתקציב שאתם תציעו בעיקרון אני מחפש לוח אמין,משתלם,אוברקלוקר סביר (במידה וארצה לעשות OC קטן) ובמחיר סביר. לפי מה שאני רואה אין בתקציב לוחות SLI נורמלים אז כרגע אני מתבלט בין רגילים (אלא אם כן יש לוח SLI בתקציב הזה). אשמח לשמוע את עצות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
קניתי פנטיום 3 משומש עם שני שקעי USB מאחור. כשאני מנסה לחבר לו את הדיסק און קי (SANDISK), המחשב לא מזהה אותו ואני רואה (!) צהוב ב DEVICE MANAGER ב USB MASS STORAGE DEVICE. הדיסק און קי עובד כמו שצריך על כל מחשב (נורמלי) אחר. גם שקעי ה USB של המחשב הישן נראים בסדר כי התקנים אחרים כמו מדפסת, אינטרנט, מצלמה עובדים עם ה USB יופי. איך גורמים ל דיסק און קי לעבוד במחשב הישן? תודה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=7543 תהנו...[br]פורסם בתאריך: 6.08.2007 בשעה 15:44:17 לא לשכוח שהלוח של GA-X38-DQ6 יתמוך גם CF וגן SLI תקראו בכתבה : Gigabyte Does the X38 Like many manufacturers, Gigabyte showcased their upcoming Intel X38 based motherboards during last month's Computex 2007 trade show in Taipei. Today, we've managed to get a closer look at the board based on the first Intel chipset to replace the 975X Express in the enthusiast desktop segment. You may think that the P965 and P35 chipsets are hot, but they are really just Intel's mainstream offerings; The X38 is supposed to outclass them by a fair bit. Think PCI Express 2.0, dual PCIe x16 g…
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
E8400 4GB HD4870 עם אפשרות להוספת עוד אחד 320GB ו TT600W ספק ומה ההבדלים בינו לבין הDS5 לבין הלוחות הדומים של ASUS DFI וכו' ?
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
במקרה נתקלתי במשהו מאוד מוזר, אני שנה שעברה קניתי זכרונות חדשים (RAM DDR 256X2), עכשיו כשאני בדקתי במקרה את פרטי המחשב עלה לי הדבר הבא: http://img413.imageshack.us/img413/7858/ddxl1.jpg אולי אני לא יודע משהו...? אבל פעם ראשונה שאני רואה - DDR SDRAM ככה ביחד... זה לא אמור להיות רק DDR...? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אבל הוא הגיע בטעות עם GA-965P-S3 (בלי ה-D). אמרו לי שבעוד שבועיים יגיע זה עם ה-D... מה ההבדלים בין השניים? כדאי לחכות שבועיים ל-D, או להשאר עם מה שקיבלתי ולקבל זיכוי של 60 ש"ח? תודה למי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
חברים בתור אחד שכל הזמן היה קונה מחשבים עם מעבדי אינטל אין לי מושג במעבדי AMD והמחשב הבא שלי הולך להיות עם מעבד AMD, עם זאת אין לי מושג במעבדים מסוג זה אז אם מישהו יוכל להסביר או להפנות אותי לאתר שיכול לתת הסבר או כל דבר אחר שאתם חושבים שיכול לעזור יהיה טוב תודה מראש....!!!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים לדאבוני הלוח שלי נשרף (Socket 478) ואני מנסה להשיג חדש..(אפילו יד שנייה..) ואין לי מושג מאיפה אני קונה דבר כזה.. חיפשתי בכמה חנויות ואמרו שאי אפשר להשיג דבר כזה יותר...וחלק אמרו שאפשר אבל נתנו לי דגם של ASROCK לא יודע אם מישהו מכיר או אפילו יש לו למכירה חח..לוח כזה.. פשוט אני מנסה להשיג...כי שמעתי שיש לוחות של סוקט 478 שתומכים אפילו ב-PCI Express אבל לא אכפת לי העיקר שיהיה AGP חח.. (ויותר מ2 סלוטים לזיכרון, זה יעזור..) מקווה שתוכלו לעזור לי למצוא.. תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום, האם לוח האם A8N-VM nVidia 6100, GBL תומך ב-dual core? כלומר האם אוכל לשדרגו בעתיד ולקנות מעבד כפול ליבה מבוסס 939? חוץ מזה, ראיתי שיש מעבדים athlon 3200 939 and atholon 3200 939 (venice core) מה ההבדל?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-