עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. המעבד מרובע הליבות שהחלפתי בא עם גוף קירור מקורי של אינטל. וכפי שציינו כאן, הוא מתחמם מאוד. המחשב יושב בחדר יחסית ממוזג ויש לו אזור אוורור מספיק מסביב. בבדיקה של הטמפרטורה במאמץ על התוכנות שאני עובד - 3DS MAX - בד"כ רנדורים ארוכים של 10-20 שעות. איך שהמחשב מגיע לרנדורים הטמפרטורה של כל 4 הליבות קופצות מ 56-57 מעלות ל- 71-72 מעלות בממוצע. השאלה שלי האם הטמפרטורה הזו של המעבד מרובע הליבה הזה סבירה לאורך זמן גם במאמץ ארוך של מספר שעות? או לשם שמירה על חיי המעבד כדאי להחליף את גוף הקירור? האם יש לינק לטמפרטורה מומלצת למעבד זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by TheSlidead,

שלום, קניתי מחשב עם הלוח GigaByte S3Rev3.3 בדיסק המצורף בנוסף לדרייברים יש אוסף של תוכנות עדכון BIOS, מוניטורים למינהם ואחרים... האם מישהו מכיר את התוכנות? האם מומלץ להתקין אותם?

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by D@nny,

שלום במקום 1800 מגה הרץ, מופיעים רק 1100... מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  4. Started by ztahie,

שלום, קניתי מחשב חדש. הלוח הוא של ABIT דגם AN8 ULTRA . יכול להיות שהוא מגיע מאחורה בלי יציאה של מדפסת? (גדולה כזאת) בכל מקרה ,האם יש אפשרות אחרת לחיבור המדפסת למחשב - משהו כמו כבל שמתחבר למדפסת אבל במקום יציאה רגילה (מה שחסר לי) ל- USB? יש דבר כזה? תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  5. כי זה מה שאני מקבל, ככה זה אמור להיות או שצריך להסיר את השניים האחרים ? ומה המעלות שלכם ?

6. http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/am2_x2_4200/

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  7. 1. במי הייתם בוחרים מבין הלוחות הבאים (לא צפוי OC) : AV8 (s939) sata,GBL KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) K8T Neo2 (s939) (k8t800pro 2. רציתי לדעת אם יש בעייה לעבוד עם סטיק אחד של זכרון באחד מהלוחות האלה (ככה"נ מדובר ב- 512MB 400MHz V-DATA) תודה על העזרה!

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  8. קניתי דיסק קשיח חדש מדגם: SEAGATE BARACUDA 500GB, 32MB BUFFER.(ST3500320AS) בחלקו האחורי (היכן שמחברים את כבלי ה-SATA) יש ג'אמפר שמאפשר לבחור בין מהירות עבודה של 3.0 GB/S או הגבלת מהירות ל- 1.5 GB/S. במפרט של לוח האם שלי (ASUS P5K-VM) רשום: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=2 האם להוריד את הג'אמפר ולתת לכונן לעבוד במהירות הגבוהה יותר ? האם באמת יורגש הבדל ? לגבי המחשב עצמו, מדובר ב- HTPC בעל המפרט הבא: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 1333MHZ 4MB 64BIT LGA775 TRAY ASUS P5K-VM(QUAD READY) INTEL G33 VGA 256MB HD AUDIO SEAGATE BARRACUDA 7200.11 ST3500320AS 500GB 32MB SATA II CORSAIR TWIN2X2048-8500C5D DDR2 2…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by udif,

יש לי לוח 7NIF2 של Chaintech וניסיתי להשתמש בפונקציה של Alarm Wake-up (מכוונים ב-BIOS יום בחודש ושעה, והמחשב נדלק לבד כשמגיע היום והמועד המבוקש). הבעייה היא שזה לא עובד! גם נסיון להדליק את המחשב בעזרת פונקציות Keyboard Wakeup לא עובד. עוד לא ניסיתי לעדכן BIOS לגרסא האחרונה (זה הדבר הבא) אבל אני חושד בבעיה עם ה- +5V Standby שאמור להיות אספקת הזרם ללוח כאשר המחשב כבוי. אני משתמש בספק Zalman ZM400A. יש למישהו כאן לוח כזה? האם ניסית להשתמש בפונקציה הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  10. Started by DL,

אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין הזכרונות: OCZ Dual Channel kit 512x2 Platinum edition לבין הזכרונות הרגילים של סמסונג Samsung 3200 512x2 ההבדל במחיר הוא בערך 500 שקל, זה שווה את זה? אני לא מתכוון לעשות OC , רק משהו קטן-בינוני עוד שנה בערך, שווה להשקיע בזכרונות האלה?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by udi,

שלום בעמוד הראשי יש כתבה ובה מצויין על nForce4 חדש הכולל כ.מסך משולב והוא מומלץ למגזר העיסקי { למשרד } האם ידוע למשהו מתי השקתו בארץ או בכלל ומה אמורה להיות מחירו תודה מראש

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by danielzy,

MA74GM-S2 עם Phenom II X3 720 לתקציב מינימאלי. כרטיס מסך ככל הנראה משהו בסגנון GTX260. יש גם אפשרות ל Q6600 עם לוח אם זול עד 300 ש"ח, תציעו. תקציב כמה שיותר נמוך.

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  13. Started by gtarnin,

זאת בטח שאלה שנשאלה כאן. אבל בכל זאת קראתי קצת את המדריך למעבדים שנמצא כאן (חבל"ז) השאלה שלי נוגעת לאמת הפשוטה. האם באמת ישנם בעיות תאימות למעבדי AMD לעומת INTEL? עם חלונות XP משחקים פופולרים תוכנות פופולריות, דוס, משהו?

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  14. המוכר בחנות אמר לי שזיכרון SDRAM 256MB עבור P3/CELERON חייב להיות בעל 16 צ'יפים, ואי אפשר שיהיה אם 8 צ'יפים כי הלוח לא מבין את זה... עכשיו שיהיה מובן, ה 16 צ'יפים עולה פי 2 מה-8 צ'יפים ! מה אתם חושבים ? עבד עליי ? הוא טען שה-8 מתאים רק ל-P4.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  15. יש עליו כרטיס קול AC97, לא משנה עם איזה דרייברים לא הצלחתי להוציא שום סאונד מהכרטיס קול, היציאה הירוקה פשוט דפוקה. למרות זאת היציאה של המיקרופון כן עובדת ואפשר להקליט אז אני חושב שהבעיה פיזית. יש עוד אפשרויות?

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by boogie,

אני מתכוון לקנות מחשב והציעו לי לוח של החברה הנ"ל לא זוכר בדיוק איזה דגם, מישהו מכיר את החברה? האם היא טובה ללוחות אם?

17. Started by pazer005,

אני מחפש זכרון DDR2 2GB 800Mhz עם עדיפות ל-CL4 עד 1600 שקל. מה שמצאתי בזאפ זה כאלה של G.Skill, האם אתם מכירים עוד כאלה מחנויות אחרות או מיצרנים אחרים. אני מחפש פשוט חנות קרובה לבית כדי ללכת להביא את זה כבר. החנות שיש בזאת זאת נועה.... אני גר בפ"ת. מחפש פשוט חנות באזור המרכז

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by koby058,

רוצה לקנות amd64 אך איני יודע איזה(אני רוצה מעבד שלא מתחמם הרבה) בנוסף צריך המלצה ללוח(לא יודע אפילו על איזה צ'יפסט ללכת)ולזכרונות טובים המטרה היא oc,משחקים כבדים וכו' אין לי בעיית תקציב אני מבקש המלצות על חברות אמינות שכבר הוכיחו את עצמם בשוק כמו כן אני מתכוון לקנות 6800gt איזה שהוא וחשבתי שכדאי שתדעו

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  19. יש מעבדים שלא יכולים לעבוד עם NTFS כמו סלרון למשל ועוד מחשבים עתיקים?

• 13 תגובות
    • 618 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלולענות עליהן: 1) קראתי לגבי מגבלת זכרונות של מעבדי AMD שלא עובדים ב-DUAL CHANNEL. האם זה אומר שנדרש סטיק 4G בודד במקום 2x2G? 2) האם יש מגבלה לגבי זכרונות 1066 עם מעבדי/לוחות AMD? 3) כיון ששני המעבדים Q9550 וה-Phenom II 940 נמצאים באותו טווח מחירים, איזה מהם עדיף (במחשבה גם על לוח האם ובהנחה שהמחשב מיועד להכל. החל מעבודה משרדית פשוטה, דרך צפיה בתכני HD, משחקים ועד לסימולציות בתוכנות הנדסיות). 4) לגבי לוחות אינטל נראה לי שאני כבר די סגור. האם יש נמלצות מיוחדות ללוחות עבור ה-AMD? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by ZASUS,

אני רוצה לקנות עוד 1 GB זכרון מה אתם מציעים לי לקנות בהתאם למה שיש לי? יש לי לוח אם של ASUS P4XP-X ושתי כרטיסים של 256 MB DDR. מה עדיף SDR או DDR? והאם עדיף שתי כרטיסים של 512 או אחד של 1 GB? והאם אני יכול לשים את הDDR לדוגמא במקום של הSDR כי כבר יש לי DDR? 2 x 168-pin SDR DIMM Sockets support max. 2GB PC133/PC100 non-ECC SDRAM memory 2 x 184-pin DDR DIMM Sockets support max. 2GB PC2100/PC1600 non-ECC DDR SDRAM memory (Note: DDR and SDR memory can not be used on P4XP-X simultaneously) תודה רבה לעוזרים!!!

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  22. Started by holy_cows,

היי, רציתי להתייעץ בנוגע ללוח אם ומעבד כפול ליבה. התקציב שלי הוא 1400 ש"ח. אני לא ממש מבין בתחום אבל שמעתי ש amd יותר טובים? נורא חשוב לי שבלוח אם יהיה סלוט AGP.

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  23. חשבתי ללכת על מעבד AMD XP 1900 לוח Gigabyte GA-7VAX ולא חשבתי על זיכרון ספציפי אבל כנראה DDR 333mhz 256MB או 400mhz איזה זיכרון כדאי לי לקנות? ובכלל, יש איזה שינויים שכדאי לי לעשות? התקציב שלי הוא 1300 פחות או יותר תודה.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  24. סתם עבר לי בראש כי החיבורים ממש זהים... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  25. שלום! יש לי מחשב מבוסס AMD בעל מעבד 1.1Ghz עם לוח אם של ECS ו-128 מ"ב זכרון DDR 266MHz (בכרטיס אחד) וכרטיס מסך on Board. אני רוצה לשדרג אותו מעט כי הוא ממש זוחל, להוסיף זכרון להחליף כרטיס מסך (כבר יש לי GeForce2, אני לא צריך יותר, אני רק רוצה שלא ישתמש ב-on Board, כי הוא משתמש בזכרון shared ואז אני נשאר עם 96 מ"ב). השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף כל גודל זכרון, בלי לפחד שלא יתאים וכו'. התקשרתי לחנות אחת ואמרו לי ש-256 מ"ב, 266MHz DDR עולה 300 ש"ח, ושאני לא אוכל להשתמש בזכרון שיש לי כרגע, כי זה הולך רק בזוגות, האמנם? ובכלל לאיזה גודל כדאי לשדרג, 256, או אולי 512? אם אני אוכל להשאר עם הזכרון הישן, אני אקנה רק 256... המוכר נשמע לי אינטרסנט... תודה רבה על תגובותיכם.

• 9 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים