עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by adizarko,

אני צריך הצעה לזכרונות למפרט הבא: Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE מעבד ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE לוח אם בעיקרון זה מחשב למשחקים כבדים. אני לא יודע אם יתבצע בהם OC אבל עדיין זקוק לזכרונות שיתנו ביצועים טובים במיוחד למשחקים. בנוסף אם ניתן שהם יהיו מKSP אך לט חובה. שכחתי לציין 2 סלוטים של 512 במחיר סביר . תודה

• 9 תגובות
    • 700 צפיות
  2. לא מובן לי..

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  3. מה נמצא בסל הקניות הסר כמות מוצר\ים כולל Intel Pentium 4 #630J -Bit 3.0GHz Socket 775 FSB800 2Mb 64-bit Box ¤ GEIL DDR 2 533 1Gb 3 Year Warranty ¤ Western Digital Caviar® SE WD800JD 80 GB 7200 RPM Serial ATA 8 MB Buffer, 3 Years Warranty ¤ אם יש לך המלצה לזיכרון אחר של ג'יגה אז תגידו זה יכול לעזור תודה...

• 14 תגובות
    • 846 צפיות
  4. Started by The_Godfather1,

שלום. יש לי שאלה אליכם. יש לי לוח אם ישן יחסית(קניתי בתחילת 2004) שהמהירות המקסימלית שלו היא 266MHZ ואמרו לי שרק זיכרון שמהירותו מגיע עד 266MHZ או פחות ולא יותר יוכל לעבוד אצלי, וחלק אמרו לי שאם אני נגיד יקנה זיכרון של 333MHZ או יותר, אז הזיכרון יעבוד במהירות 266MHZ עדיין , כלומר הוא יוריד את מהירותו נגיד מ-333MHZ ל266MHZ. רציתי לשאול מה נכון מבין השניים ובכלל אם המהירות 266MHZ נחשבת סבירה כיום שמסוגלת לסחוב משחקים חדשים כמו למשל AGE OF EMPIRES 3, BLACK AND WHITE 2 ועוד. תודה לכם על העזרה, להתראות.

5. יש זכרונות עם תזמונים יותר מהירים מ 2-2-2?? אם כן אז אפשר להגיע אליהם רק ב OC? אם לא אז כבר עדיף להעלות את המתח?

6. Started by Hitman_47,

איך זה יכול להיות בתוכנה אחד הוא אומר שמעבד טולוד ובשני הוא מנצסטר משהו פה לא בסדר?!?!?! :s05: [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by KYSG,

בין המעבדים האלו?: AMD Athlon 64 4000+ Processor with HyperTransport Technology ל AMD Athlon 64 3800+ Processor with HyperTransport Technology ל AMD Athlon 64 3500+ Processor with HyperTransport Technology ובמעבד אני יעשה OC זה למשחקים,זה שווה להשקיע יותר במעבד חדש יותר או שאני לא ירגשי את הביצועים(המעבד לכשנתיים)

• 35 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by sroolik,

GIGABYTE 8S655FX ULTRA/L 1. האם ניתן להרכיב על הלוח הזה את הסוניק טאוור ? 2. עד איזה מתחים ניתן להעלות בו את הזיכרון ? 3. הגיוני שאפשר להעלות בו את תדר הזיכרון ללא כל קשר ל- FSB ? 4. הצ'יפסט שלו מקורר פאסיבית, האם כדאי להוסיף קירור אקטיבי ? תודה ! ! !

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  9. Started by skywalker13,

שלום. לפי אילו ערכים נקבע אכות לוח האם? תודה מראש לעוזרים.

10. תקשיבו לי טוב טוב ועזבו את ה-fanboys וה-junkies של nvidia : יש רק פיתרון אחד בלבד למי שיש כרטיס agp טוב , ושרוצה לשדרג את המערכת מבלי לרכוש כרטיס מסך מיותר ויקר במימשק pci-express (שנכון לעכשיו לא נותן שום יתרון כולשהוא לעומת מימשק agp ) והוא הלוח המצויין של חברת asrock (חברה בת של asus) : 939dual-sata-2 אמור להגיע לארץ בעוד כשבועיים תריצו חיפוש בפורום זה ובגוגל ואתה כבר תבינו הכול לבד בעצמכם......... קבלו לינק לשם התחלה : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?top לוח שיש עליו גם חריץ agp איכותי אמיתי ולא מסורס וגם pci-express x16 מצויין במחיר מצחיק של 70$ (בארץ כ-500 שח) קונים לוח עם ביצועים כמעט זהים ל-nforce4 תוך שימוש בכרטיס agp +אפשרות…

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by iib,

ההודעה נכתבה על ידי באתר אחר, קצת יותר מבוגר, באנגלית ומפה השפה הגבוהה (יחסית) חשבתי לשכפל אותה גם לפה, אולי יש אנשים שימצאו בה עניין. We've all known for years that the 1:4 CPU ratio between AMD and Intel is being maintained not so much by any significant quality differences between both company's products. But more by AMD's poor public recognition and valuation compared to Intel's. However evidence is mounting to a general feeling that the tide is turning: http://www.axcessnews.com/modules/wfsection/article.php?articleid=6095 And the most important part of it all that I've never seen AMD's CPU prices this high and very close to Intel's and yet obviously this doesn't d…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by tamir.fri,

הבנתי שהוא נקרא vrm_conn

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Hydra,

יש לי את האפשרות לקחת זכרונות CL2.5 שאני לא ממש אוהב, מתחממים מאוד (Rambo) או זכרונות CL3 Samsung, Kingston וכו'. מה עדיף לי ? והאם ההבדל יורגש ?

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  14. שלום לכולם, המחשב שלי פנטיום 4 2400 זיכרון רק 256 במהירות 333 DDR. לדברי אוורסט, הדברים הבאים נכונים בקשר לזיכרון : 2.5-3-3-7 refresh rate 7.8ns אני מניח ש refresh rate זה התיזמון.. לפי המצגת באתר של corsair, התיזמון הוא 1/BUS והבאס אצלי הוא 166 כלומר אמור להיות בערך 6 נאנו-שניות ולא קרוב ל-8 מה דעתכם?

15. Started by oitb,

ניסיתי לעדכן את ביוס בגרסא חדשה יותר בעזרת התוכנה winflash ואחרי שאני עושה ריסט הוא אומר לי לקבוע מחדש את התדירות של המעבד, אין לי שמץ מה לעשות? אם אפשר למחוק את הדיון הצלחתי בסוף לתקן את הבעיה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  16. Started by OgANDi_BoY,

בדקתי את המפרט של איזה מחשב ישן שקיבלתי וכתוב שיש לו מעבד VIA C3 איזה מעבד זה ? [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by Mind2,

יש לי לוח DFI lanparty 250GB nforce 3 עם Sempron 3100+ Twinmos Speed Premium PC3500 אני רואה בבנצ'מרקים שאנשים מגיעים ל 8000 מגה בשניה עם SANDRA ושאני מריץ את הבדיקה אני לא עובר את ה 3500 אפילו שהתזמונים שלי הם 2-2-2-6 ועוד משהו קטן במסך הפתיחה של המחשב רשום את התזמונים ובסוגריים רשום 1T ולא מצאתי בהגדרות מקום לשנות את זה ל 2T

• 14 תגובות
    • 878 צפיות
  18. בין זכרונות של CORAIR בתזמונים: 2-2-2-5 לבין: 2-3-2-5-1T נ.ב אני לא יעשה בהם OS

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  19. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=11053 לאיזה מעבד של אינטל המעבד הנ"ל מקביל מבחינת ביצועים בכלל וביצועים במשחקים בפרט?

20. אם אני שם רק שני סטיקים של 256, המחשב עובד יופי ומריץ פאר קריי וכל משחק כבד אחר בלי בעיה. אם אני שם את 4 הסטיקים, המחשב לא מצליח בגרוש. הוא נופל בתפריט של פאר קריי ובאמצע המשחק Guild Wars. יש לי K8NF-9 ו2 סטיקים של TwinMos ו2 של Rambo (שניהם CL 2.5). למישהו יש הסבר הגיוני לתגלית הערבית הזאתי :[ אהה והמפרט: AMD 3000 VENICE סטפינג 3. ספק ART 300. ולוח K8NF-9

• 16 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by skywalker13,

שלום קוראים לי דני. אני מראשון לציון. לומד בשבח... וזה פרטים שלא ממש משנים אבל בכל מקרה. אז לפני בערך שנה הקרתי חבר טוב שלי לאון מת"א מי שמכיר והוא הפך בשבילי למקור השראה. לפני זה לא התעניינתי בכלום. רק הסתובבתי באינטרנט ושיחקתי במשחקים. ולא ידעתי כלום. ואז התחלתי להתעניין. אז כיום שעבר כבר מלה זמן אני כבר מתמצא די טוב במערכת ההפעלה וינדוס.. לומד שפת סי, מתעניין וקורה... אבל בכל מה שקורה בתוך המחשב ואיך הוא בנוי התחלתי להתעניין רק בחודש חודשיים האחרונים... אז אני מבין שזאת שאלה דפוקה ויש לה מדריכים אבל הכל באנגלית אם מושגים מוזירם שאני לא מבין לכן החלטתי לשאול את השאלה. אז מה שמעניין אותי הוא בעצם מה תפקידו של הזיכרון הפנימי? מה ההבדל בין זכרונות ddr, ddr2, sdrm ועוד....…

• 9 תגובות
    • 936 צפיות
  22. Started by jingel,

שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם השאלה למעלה. תודה

23. Started by arthur16,

יש לי מחשב p3 - 1000mhz עכשיו יש לי לוח אם socket 370 עכשיו חבר שלי מביא לי מעבד p4-1600 עם אותו fsb והכל השאלה שלי אם זה יתאים לי ללוח אם שלי??

• 7 תגובות
    • 458 צפיות
  24. יש לי מחשב חדש יחסית עם AMD64BIT 3000 754 , זיכרון 512Mb 400MHz של A-DATA. אני מריץ על המחשב בעיקר אימיול וטורנט בו זמנית ומשחקים כמו דיאבלו 2, NBA, אנריל ועוד דברים פשוטים יחסית. רציתי לשאול אם עדיף לי להרחיב את הזיכרון לג'יגה לפעמים המחשב קצת איטי כי אני מעמיס עליו את כל התוכנות.

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  25. Started by lipa,

http://www.legionhardware.com/document.php?id=465

דיונים חדשים בפורומים