מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם של אסוס P4T .שהביוס מולחם בלוח. עשיתי עידכון לביוס והתברר שהעדכון לא מתאים. המחשב לא עולה. מה עושים.נדפק לי הביוס עזרתכם בבקשה!!!!!!!!!!
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי... זו הודעה ראשונה שלי בפורום... מקווה שתעזרו לי, מהתכנים שקראתי כאן, יש פה אנשים מאוד מוכשרים ואני בטוח שאני אלמד פה המון. בכול מקרה, אני עומד לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לברר איזה לוח עדיף לי לקנות, לוח שמתאים לאינטל Core 2 Duo האם Abit או Giga Byte אבל חשוב לי שתהיה לו יציאה אופטית, כי אני מחבר בדרך זו למערכת. בתודה גיא..
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, צריך עזרה עם לוח התומך בשני סוגי הזיכרונות תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני לוחות אם למערכת ה HTPC שלי: שני הלוחות מבוססים על הציפסט החדש של אינטל G33 GIGABYTE GA-G33M-DS2R http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2534&ModelName=GA-G33M-DS2R או ASUS P5K-VM http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=542&l4=0&model=1690&modelmenu=1
-
- 10 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כמה שאלות : ביזה תדירויות עובדים זכרונות DDR400 ובאיזה תדירויות עובדים DDR2 ואיזה יחס ביצועים אני אקבל ביניהם ? האם המעבדים בתושבת AM2 של AMD יתנו ביצועים טובים יותר אם זכרונות DDR2 תודה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שמעתי מאיפה שהו שישנה בעיית תאימות עם שבבי INTEL 975X כאשר עובדים עם 4GB זיכרון בתדר 800MHZ האם מישהו כאן מכיר משהו כזה ? בכל מקרה מה עדיך למשחקים זכרונות 800MHZ או 667 ? אני לא מתכוון לאוברקלוק. תודה
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
שלום אנשים קניתי לוח אם חדש של ABIT NF7-S2 והכל עובד בסדר רק שהמעבד שלי (AMD ATHLON XP 2000) מזוהה כעת ע"י המחשב כ 1.25 GHZ למרות שאני יודע שהוא עובד על 1.66 GHZ. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
קניתי 8KDA3-J (EPOX) הוא נשרף לי פעמיים. היום אחרי חודש של המתנה קיבלתי לוח מתוקן, אך הדגם שלו 8KDA3-I. נכנסתי לאתר של EPoX וגיליתי שהלוח קצת מסורס :-\: (מה שהיה לי) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8KDA3j (מה שיש לי עכשיו) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8KDA3I לJ היו 8 ערוצי קול לI יש 6 (לא ממש רלוונטי) לJ היה 1GB LAN לI יש 10\100(גם זה לא כזה קריטי) לJ היה "800MHz (Hyper-Transport)" אצל I זה לא מופיע :-[ *ראוי לציין, שהחנות החליפה לי את הלוח בפעם הראשונה מכיוון שהוא נשרף לגמרי. ובפעם השניה מBIOS פלאש לא מוצלח. אך בכל זאת זאת לא סיבה לתת לי לוח אחר ממה שקניתי -ועוד מבלי להודיע לי. אני לא יודע אם זה מפאת בורות הטכנאים, או בגלל שהם "לא חייבים" …
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
הנה תמונה מתכנת PC WIZARD 2006 והיא גם אומרת Thermal Information : Thermal Design Power : 65 W Core Power : 43.29 W (estimated) מה זה ה43 W? מה זה ה 65W ומה זה ה 45W? מה זה ה 1.598G - תדר של מה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
Ok אז לאחר בעיות רבות ושונות החלטתי לבדוק את הזכרונות בmemtest86+ , זוג סטיקים של CRUCIAL Ballistics PC4000 512MB שהזמנתי מחו"ל אני לא מבין כלכך בזה אז אני צריך את העזרה שלכם בנוגע לתוצאות... ולהלן התוצאות : =========================================== Stick 1: slot 1 - no errors slot 2 - (no boot) slot 3 - errors only in test #5 -------------------------------------------------------- Stick 2 slot 1 - Holy shit ! errors errors errors in al the test's slot 2 - (no boot) slot 3 - lot's of errors like in slot 1 ============================================ אז ככה , כנריאה שהסטיק השני דפוק לגמרי אבל מה עם הסטיק הראשון? הוא מראה לי שגיאות רק בסלוט אחד (וגם אז רק במבחן החמישי…
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום...אז ככה.. אני מעוניין בימים הקרובים לקנות מחשב שיהיה מורכב מזה: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1GB Twinmos DDR II 667 וכרטיס מסך: Radeon X1900XT 512MB, 2xDVI, VIVO, PCI-E Sapphire ועכשיו ככה....האם יש לוח אם עם אותם הבצטעים פחות או יותר אבל במחיר יותר זול? ויש לי עוד דילמה...יש מצב שבמערכת הזאת אני יוכל להכניס כרטיס מסך ישן...כמו (RADEON 9500PRO)? ובכול מקרה תתנו הצעות ודעות מה כדי מה לא כדי... נ.ב אם אני מזמין מפנדס יש להם את המעבד כבר במלאי?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הזמנתי מאייבי ביוס ללוח שלי (asrock fatal1ty p67 professional ) מתוך מחשבה שאם איי פעם התקלקל לי הביוס אז לא ימות לי הלוח (עכשיו קל למצוא אותם אחרי כמה שנים זה בטח יהיה בלתי אפשר) מישהו יודע איך אני מחליף? יש כיוון לרגליים(כי זה ביוס נישלף לא מולחם) כשיגיע הביוס אני פשוט רוצה לשים אותו כדי לבדוק שהוא תקין ומתאים. יש עוד משהו שאני צריך לדעת ? כללי זהירות? (פעם הלך לי לוח בגלל ביוס שנידפק בעדכון אז בגלל שזה לוח כזה יקר אז אני מנסה לנקוט באמצעי מנע) תודה לכולם =]
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי NF7 ובארטון 2500 ואני מעוניין לעבור ל-64 ביט. 1 האם אני ארגיש הבדל משמעותי בביצועים? 2 מה ההבדלים חוץ ממגהרץ כמובן בין ה-+3000 לבין ה-+3200 והאם זה שווה את התוספת כסף (ועל כמה מדובר) 3 יש לי 2 סטיקים של זיכרון קורסייר 512MB 3500 433MHZ וטווינמוס 512MB 3200 400MHZ - האם הזיכרונות האלו יהיו טובים לי? ואה,אם אפשר עזרה בבחירה של לוח. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש את אלה -MUSHKIN http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7066 ויש את אלה - SUPERTALENT http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1998 כמובן שתי סטיקים שתיהם לא במלאי והבנתי מSKY שקשה להם להביא תSUPERTALENT הם אמרו שאפילו היבואן לא יודע מתי הוא ישיג אבל הם אמרו "אנחנו מקווים לאמצע-סוף השבוע" -שיהיה עוד דבר מוזר כשנכנסתי ללמיר וחיפשתי תזכרון הזה(לא דרך חיפוש) הוא לא היה שם.. מוזר
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איך הלוח GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE? הוא זול (735). מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
kingston 512mb DDR266Mhz כמה זה בערך צריך לעלות לי?? ההצעת מחיר שקיבלתי בינתיים היתה 400ש"ח ואני חושב שזה מוגזם...
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
אם כן תרשום\תרשמי כאן אני חייב אותך לאיסיי
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כמה למעשה ההבדל בין מה שנחשב מקביל מבחינה ביצועית ומחיר, טכנולוגיות ישנות מול חדשות?(כמובן ללא אוברקלוקינג) לדוגמא 3800X2 לעומת E6300 אבל עם זכרונות מהטכנולוגיה החדשה. כמה הזכרונות החדשים של ה 667 נניח לעומת ה400 נותנים שיפור בביצועים? בהנחה ששניהם עובדים בערוצים דואלים. יש השוואות באינטרנט של הדברים האלו מבחינת קרבה של מחירים וביצועים?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הלוח הנ"ל עם פנטיום 1.5 כשאני נכנס לביוס אני רואה את זה בע"מ 35: http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=50&DetailName=Manual&DetailDesc=P4VXASD2(1.1A)&MenuID=35&LanID=10 זאת אומרת שהמעבד עובד ב 800 במקום 1500???? כשאני בדקתי את הג'ימפור מה שראיתי זה את אפשרות הג'ימפור בע"מ 11של ה manual מישהו מבין איך מג'מפרים כדי להגיע ל133 במקום 100 קצת לא מובן לי ההסבר למשיבים תודה
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מחפש זכרון DDR2 2GB 800Mhz עם עדיפות ל-CL4 עד 1600 שקל. מה שמצאתי בזאפ זה כאלה של G.Skill, האם אתם מכירים עוד כאלה מחנויות אחרות או מיצרנים אחרים. אני מחפש פשוט חנות קרובה לבית כדי ללכת להביא את זה כבר. החנות שיש בזאת זאת נועה.... אני גר בפ"ת. מחפש פשוט חנות באזור המרכז
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי כרגע את המפרט בצד <----- וחשבתי לשדרג ל e6750 ו לוח גיגהביט ב 650 שח או עדיף לחכות לשנה הבא בסביבת פסח ואז לקנות משהו וגם לשדרג ל ddr3 באותו זמן כרגע זה יצא לי בערך 1700 לשדרג את המחשב אבל זה רק לוח אם ומעבד מה דעתכם?????
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ואיזו גירסא של ויסטה כדאי להתקין בכדי שהוא יריץ בצורה היעילה ביותר תודה רבה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-