מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
מה יקרה אם אני אשים מעבד שיש לו באס 800 על לוח שתומך עד 400/533 ?(תושבת 478 ישנה וגם המעבד 478). :
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי E8400 עם לוח גיגבייט P45 4 גיגה זכרון וקולר של גיגהבייט על המעבד מעוניין לעשות OC כרגע המעבד עומד על 23 מעלות מה את ממליצים???
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אפשר להשתמש ביציאה האופטית כline in? אני רוצה לחבר לשם את הxbox ולשמוע דרך הרמקולים של המחשב, יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
הודעה ראשונה בפורום, שלום לכולם techreport סוקר את ה- Core Duo (יונה T2600) בדסקטופ. משווה אותו לרוב המעבדים הקיימים של AMD ואינטל. המסקנות מחמיאות ביותר ליונה - ברוב הבנצ'ים היונה יותר מהיר מספינת הדגל של אינטל, ומתקרבת בביצועים ל-FX60 !! http://techreport.com/reviews/2006q2/core-duo/index.x?pg=1
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי האם אתם מכירים חנות שתאפשר לי להחזיר זכרון שאקנה מהם אם הוא לא מתאים לבורד שלי? (תמורת זיכוי כספי או החלפת זכרון) יש לי בורד ישן של SHUTTLE XPC SFF שלא אוהב כל סוג זכרון... תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
GEIL 512MB PC3200 400MHz DDR SDRAM value w/hs 400Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 5ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg עולים 563 ש"ח בפנדה עם אחריות לכל החיים. הם טובים? יש המלצות על זכרונות אחרים בסביבת המחיר הזה? אני רוצה זכרונות שלא בהכרח טובים לOC, למרות שלא יזיק אם יהיו סבירים במקרה ואני ארצה בעתיד.
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
הזמנתי כבר את המעבד כרטיס מסך וזכרונות מחול evga8800gtx 2gb g.skill 1000mhz e6600 איך הלוח הזה : ?nForce 680i SLI Conroe 1333Mhz, DDRII 1200, 2xPCI-E, 2xGBL? 1450 ¤ ? עדיף על P5B DELUXE ? והאם אפשר לשים בעתיד גם 8900 ? או שאני חייב שתי כרטיסים אותו דבר כדי להריץ ב SLI ? תודה ..
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
היי! אני משתמש חומרה מתחיל ואני רוצה להבין יותר בקטע של החומרה ובתקווה להגיע לרמה שלכם. אז דבר ראשון הייתי רוצה שתביאו לי אתרי חדשות של חומרה (באנגלית או עברית) או כל אתר טוב אחר שאתם גולשים בו כדי שיהיה לי בסיס טוב להתחיל בו. דבר שני תסבירו לי על כל הלוחות אם הזיכרונות וכל שאר הירקות כי אני ממש מעונין לדעת עליהם. ובכלל אולי יש לכם עצות בשבילי איך אני יוכל להתחיל להיות משתמש חומרה טוב ולהגיע לרמה גובהה של מידע כמו שאתם יודעים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם אפשר לחבר מסך אחד ליציאה האנלוגית ואת השני לדיגיטלית (כמובן בלוחות שיש את שתיהן) ולעבוד בו זמנית על שני מסכים כ extended displays?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכם ידידי 1. בלוחות החדשים יש תמיכה ב-MB 16 FLASH ROM , מה זה אומר ? למה אני צריך 16 MB בביוס ? מה זה נותן לי ? 2. q - shield - מה זה ? 3. q - connector - מה זה ?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
המחיר שלהם הוא בסביבות ה 750 שקל ל DC של 1G ו 1500 לשל 2G הם שווים את הכסף או שבמחיר שלהם יש זיכרונות טובים יותר ל OC?
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום לכולם ! תיכננתי לקנות לוח אם של asus דגם p5w dh deluxe אבל כאשר באתי לבצע את ההזמנה אמרו לי בחנות שהם לא ממליצים על הלוח אם הזה שהבקרים שלו ישנים , ושכדאי לי לקחת את הלוח ASUS Commando Intel P965 ההיתי מאד מעוניין לשמוע חוות דעת שלכם , המחשב מיועד למשחקים כבדים , עבודה ב-autocad וקצת סרטים . תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
האם המחירים של מעבדי ה AMD Atlon 64 bit אמורים בתקופה הקרובה (חודש חודשיים) לרדת עקב היציאה של כפולי הליבות של AMD ?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
ניסיתי להריץ חיפוש בפורום, לא ממש מצאתי את ההבדלים בין הלוחות אני אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי. ( חוץ מערכת השבבים ) מה יותר טוב/ממולץ.
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
ככה בשקט פתאום יוצאים הלוחות האלה בלי שבאמת יש בלאגן סביב זה... אז קודם כל כמה זה יותר משופר ומהיר? והאם צריך חומרה חדשה שתומכת בכל הסיפור הזה? קיצר סתם קשקוש או מהפכה בפתח?
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
Motherboard Name Gigabyte GA-945GZM- הלוח אם הנ"ל יתמוך? (8800GT)
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
האם הלוח Gigabyte GA-P35-DS3P תומך ב-SLI?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
כאלה שיעלו באזור ה1000 שקל?
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://tw.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000%20Pro-G.htm
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לצורך עריכת וידאו ברמה הגבוהה ביותר מבחינת מעבד מהם ההבדלים בין מעבדי I7 למעבדי ה- Quad? יתרונות מול חסרונות אם ישנן? אני מתלבט לפני רכישה ואשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לוח אם Intel דגם Whitesburg מבוסס על INTEL DP55WB למעבדי INTEL I5 מה חושבים על הלוח הזה?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
נכון להיום ברשותי מחשב פנטיום 4 3.0Ghz HT אשר תומך ב-DDR2 עד למהירות 553Mhz, ומותקנים עליו 512MB X 2 במהירות הזו. לאחרונה קניתי כרטיס מסך 8600GT שנתן תאוצה רצינית לביצועים, אך עדיין נוצר לפעמים צוואר בקבוק בגלל חוסר הזיכרון. הלוח שברשותי הינו Gigabyte 8I925X והוא לא מאכזב אפילו אחרי 3 שנים... לאחרונה שמתי לב שהזכרונות ירדו במחירים ירידה תלולה (כיום ראיתי 2 ג'יגה זיכרון ב-200 ש"ח), אז רציתי לדעת האם כדאי לשדרג את המערכת שלי ובאיזו צורה? הלוח בעל 4 סלוטים לזכרונות, כאשר 2 מנוצלים. ואני מסתבך במה כדאי לעשות עם זה... 1. לקנות עוד 2 באותה תצורה ובסך הכל להגיע ל-2 ג'יגה זיכרון. 2. לקנות 1Ghz X2 שיתפסו רק 2 מקומות ואת הישנים לזרוק למגירה. 3. לקנות עוד 2 ולהגיע ל-3 ג'יגהב…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אז ככה, אני קונה מחשב חדש והכל כבר מוכן אבל פיתאום התעוררתי לעינין כרטיס רשת. בפעם האחרונה שקניתי לוח אם שמתחבר לראוטר עם כבל ולא אל-חוטי היתה בזמן ה56K, (ואז היה מודם), ואני זוכר שאז היו צריכים לקנות כרטיס רשת בנפרד... השאלה אם גם היום זה ככה? זה מה שאני קונה: ASROCK H61M-HVS אם כן אני אשמח להמלצה זולה וטובה. עוד שאלה, אני לא מחליף עכבר ומיקלדת (אני מאד מרוצה מהנוכחים שלי) והם דגם ישן שלא מתחבר בUSB, אלא בחיבור העגול הזה של פעם, השאלה אם בלוח הזה עדיין יש לי כזה חיבור או שאני צריך לקנות מתאם\עכבר ומיקלדת חדשים. תודה לכולם, ואני מקווה שזאת השאלה האחרונה שאני אשאל אותכם עד המחשב הבא
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADO4800IAA5DD http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA4800IAA6CS יש את הצריכת חשמל, שבאחד מהם היא 65w ובשני 89w, ויש הבדל של 100 Mhz ביניהם (זה מורגש בכלל?) ויש 65NM לעומת 90NM האם זה משנה אם אני יקח את המעבד הפחות טוב מבין השניים? כי יש לי כרגע בעייה להשיג את הENERGY EFFICIENT 65W
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני הולך לשדרג רק את לוח האם והמעבד לוח אם - Asus Blitz Formula מעבד - Q6600 השאלה היא האם כדאי לחכות למעבדי ה 45nm הוא ללכת על זה עד הסוף?
-
- 8 תגובות
- 622 צפיות
-