מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לקנות מחשב מאייבורי עם מפרט שלי ורשמתי במפרט זכרון שלkingmax ואני יודע שאייובורי מחליפים רכיבים עם רכיבים של חברות אחרות אז רציתי לשאול איזה חברה לא לגעת בזכרונות שלה בכלל או איזה כדי לקנות
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
ראיתי כמה פעמים בהשוואת מחירים את נושא האחריות על זיכרונות . אותו רכיב נמכר במספר חנויות כאשר בחלק מצויין שיש עליו זיכרון 3 שנים יצרן\מעבדה ובחלק לכל החיים . השאלה האם זו טעות או שהיצרן נותן ל-3 שנים והחנות מרחיבה את האחריות לכל החיים ? במקרה כזה שהיא אכן מרחיבה , האם היא צריכה להחליף לי את הסטיק זיכרון במידה ונפגם לאחר תקופה של מעבר ל-3 שנים והאם בכלל יהיה לה במלאי כאלה ? מה החנות אמורה לעשות למען הצרכן במקרה כזה ? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום! האם ה- Turbo Boost של ה Core i5 מופעל מההתחלה ועובד באופן אוטומטי לחלוטין? האם יש צורך לשנות הגדרות בביוס? האם יש צורך לבדוק שהוא עובד על מעבד חדש שקניתי? במדה וכן, ראיתי בנושא אחר שהבחור השתמש ב-Prime כדי לאמץ את המעבד ולהכריח אותו להיכנס ל Turbo Boost, השאלה היא, האם משהו כזה יכול להשפיע לרעה על המעבד? לקצר את אורך החיים שלו? לשרוף או לשבור משהו? מאוד מצטער על השאלות המגוכחות, אני משדרג את המחשב שלי בפעם הראשונה מזה 5-6 שנים ואיני מעודכן כלכך בדברים החדשים כיום
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברצוני להתריע את הגולשים על יציאת עדכון ביוס חדש ללוח המצוין לעיל . העדכון בגרסתו 1004 יצר המון בעיות לחלק די נכבד מהבעלים של לוח זה ובתוכם אני. לאחר העידכון לחלק מבעלי הלוח נוצרו בעיות יציבות המערכת ולחלק נכבד המחשב הפסיק לעלות עם ההגדרות הביוס הנוכחיות ולכן נאלצו לוותר על ה OC . למרות שעידכון זה מבטיח יציבות יותר טובה מה שקורה בפועל הוא ההפך הגמור. אי לכך ובהתאם לזאת היו נסיונות של גולשים רבים להחזיר את הביוס לגרסתו הקודמת (לפני העדכון) אך הם נתקלו בקשיים שכן התכנות ASUSUPDATE , EZFLASH. AFUDOS לא איפשרו זאת ופלטו הודעה שהביוס שהמשתמש מנסה "לתפור" הוא בגירסא ישנה יותר מהביוס הנכחי. ולא ניתן לבצע את ה DOWNGRADE עכשיו לפתרון !!! החזרה לביוס הקודם תתבצע דר…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
מה הם הHyperTransport Links? אני יודע שזה קשור למעבדי הAmd החדשים(טכנולוגיה חדשה של Amd). ומה זה משנה אם יש שלושה שנים או אחד מהם? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Name Intel Maryville D850MV (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM)
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
בעיות האספקה של המעבדים למחשבים, וגם של כרטיסי התצוגה במקבל, ימשיכו להשפיע על שוק המחשוב הצרכני באופן משמעותי לפחות עד סוף 2021. כך טוענת מנכ"לית AMD ליסה סו. היא אמרה את הדברים הראיון לאתר Barrons, ואמרה שהבעיה העיקרית של החברות היא ששרשרת האספקה שלהן לא מצליחה עדיין לעמוד בקצב.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי נכון להיום מעבד AMD Athlon 64 X2 4200 עשה עבודה מעולה שנים רבות. הגיע הזמן לעשות שדרוג קטן ועקב המחיר הנמוך שאני יכול להשיג את זוג המעבדים הנ"ל אני ישמח לדעות עלהם. לצערי אני שייך לסוקט AM2 אז אין לי מגון רחב. הם זוג המעבדים הכי חזקים וטובים בסידרה... השאלה היא מה לקחת... אם הייתה אופציה לקחת מעבד אחר הייתי לוקח אחר אבל יש הגבלת סוקט... ולשאלה: מה ההבדלים בין המעבדים? והאם ה-7750 הוא AM2ּ+? אם כן הוא עדיין יכול להתאים לי? ושאלה נוספת: אם אני יבצע עידכון ביוס אני יקבל תמיכה של עוד דגמי AMD חדשים יותר? לצערי אני לא מוצא את הדגם שלי באתר היצרן לכן קצת קשה לי להוציא פרטים... למי שמתעניין המפרט המלא שלי מצד ימין. תודה רבה! עריכה: מצאתי באתר היצ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על המעבד AMD Socket 939 Athlon 64 FX-55, 1MB L2 Cache, 64-bit Processor והאם יש מעבד יותר טוב? אני לא מבין בזה כל כך אז אני צריך עזרה... ורציתי לדעת איזה סוג של זכרון הכי טוב יעבוד עם המעבד הזה (ולוח אם nForce 4) סליחה שאני נוב
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מישהו ראה היום המכרז הלוהט? מכרו שם מחשב עם המפרט הבא: מעבד: 1GIGA PRO ( מעבד של VIA מובנה בלוח בלי אפשרויות הרחבה כמו AGP) זיכרון: 128 SDRAM כרטיס מסך: 3D-Force 64 MB וזה באמת מה שחשוב.. הם ניסו לתרץ את המחיר ב"רמקולים מעולים" (יהה רייט -200 ואט) ו"מסך מעולה" (EXTREME 17) - נראה לי גם רוחב הנקודה EXTREME ונחשו מה היה מחיר השוק? 8900 שקל. אתם קולטים? ואז אפשר להציע הצעות מ-890 שקל. לא הייתי משקיע במחשיב כזה 30 שקל. בושה :AR15:
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני עתיד לקבל מעבד +AMD 6000 עם פליטת חום (TDP) של 89W. מלבד הסימון על הצ'יפ (תמונה) ניתן לוודא זאת באמצעות תוכנה כלשהי? יש מעבד +6000 דומה עם 125W ואני מקווה שאכן בפועל יהיה מדובר ב-89W. ב-CPUZ למשל יש אינדיקציה לטכנולוגיה (90nm במקרה זה) אבל לא לפליטת החום. בתודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
במדריך למשתמש רשום שהדגם הזה חייב בחיבור של מינוס 5 וולט אבל ראיתי שאף ספק חדש היום לא רשום סוג חיבור כזה מה לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח 478 למעב סלרון 2400MHZ. צריך שיהיו יציאות SATA וכרטיס מסך מובנה. אין תקציב מוגדר,רצוי שיהיה זול. תודה
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 4GB כמו שרשום במפרט מחשב שלי בצד. כשאני משחק בקרייסיס ו-COH או כל משחק כבד אני מרגיש הרבה תקיעות, הדיסק הקשיח אצלי טוען כמעט כל רגע (במקרים כאלה פעם הבנתי שזה קשור לכמות ה-RAM). אז אני שואל אותכם, האם כדאי לשדרג את הזיכרון?! או אתם חושבים שזה נובע ממשהו אחר?! נ.ב. ב-XP לא קרה לי את זה והמפרט נשאר אותו מפרט.
-
- 13 תגובות
- 939 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק את סוג הזיכרון שלי ? (DDR,DDR2...) ואם ברצוני להוסיף כרטיס זיכרון נוסף,זה תלוי בכרטיס שכבר נמצא על הלוח אם ? הם חייבים להיות אותו סוג ? ???
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת איזה לוח אם יותר כדאי.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2006/01/05/the_65_nm_pentium_d_900s_coming_out_party/page17.html ???
-
- 11 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום אני בונה מחשב HTPC מבוסס 435 AMD אשמח לעזרה עם הדרישות הבאות לוח AM3 עדיפות ל mATX שיתאים למארזים, אם לא אז שלפחות יכנס ל Antec 2480 USB3 לא קריטי כן חשוב 1394 IEEE אני אשתמש בכרטיס מסך חיצוני, אז אין צורך בכרטיס מובנה עדיף עם פיזור חום טוב וכמובן - איכותי על סמך ניסיון החברים המכבודים ולא יקר :-)
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מחפש לוח אם אם כרטיס מסך O.B (הכי מתקדם שיש כולל DVI)(למשחקים קלים בינונים GTA 4/5 , UT2003 וכ"ו) עדיף עם השבבים הכי חדשים שיצאו אם יצאה אחת לפחות IDE (לצורב ודיסק קשיח ישן שיש לי) אם יציאות SATA כמה שיותר עם יציאות USB כמה שיותר וכול מה שיש בלוח מתקדם מקסימום לוח / מינימום מחיר תודה
-
- 1 תגובה
- 453 צפיות
-
-
הי, קניתי זכרונות של OCZ: OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel מזוהה ב-CPU-Z בתור: OCZ2P800R21G הזכרונות האלו אמורים להיות 4-4-4-15 לפי אתר היצרן, אבל לפי CPU-Z הם רצים ב-5-5-5-15 למה? לוח האם שלי: Gigabyte GA-M61PM-S2 מעבד: AMD Athlon 64 X2 4600 האם הם פגומים או מה ??? אשמח להסברים...
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הייתי בחנות מחשבים ('בית התוכנה והמחשב' אם מישהו מכיר...) והמוכר שם המליץ לי על לוחות אם של Foxconn שעוד מעט יגיעו אליו. הוא אמר לי שהם בעצם מייצרים את רוב לוחות האם שהם כביכול של Abit, GigaByte וכו' חוץ משל Asus . יכול להיות כזה דבר? מישהו מכיר את הלוחות שלהם? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אחרי כמה לבטים מגבלות והגבלות נראה לי שזה השילוב הכי קרוב למה שאני צריך אני אשמח לדעה ולשיפורים זיכרון GeIL 1GB 2*512MB Value PC3200 DDR400 Dual Channel לוח אם ASRock 775Dual-880Pro VIAPT880Pro AGP+PCIe LGA 775 מעבד אינטל 805D
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא כל כך מבין במחשבים, מלבד הבסיסי. אולי נשאלה שאלה דומה בעבר, חיפשתי אך לא מצאתי. המחשב שלי מזהה רק 2.22 מתוך 8 GB זכרון. כיצד אני יכול לשפר את ניצול המשאב? האם הדבר תלוי רק בעובדה שמערכת ההפעלה היא 32 ביט? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם המתאם שבנושא עובד ? הא למשהוא יש ניסיון עים זה ויכול לתאר את חווית השימוש וההתקנה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-