מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
יש לי בורד של גיגהבייט GA-8I915P Dou ומסיבות מצערות (אל תשאלו) אני צריך להחליף אותו. יש לי התקנה מסודרת ומלאה של WIN XP עם גיבויים והכל. אם אני עובר לבורד GA-8I945P Pro עם אותו CPU, והכל נשאר אותו דבר (כ. מסך, זכרונות, HD וחומרה אחרת) חוץ מהבורד שהוחלף (915 ל-945). מה הסיכוי שההתקנה הקיימת של XP תעלה ואפשר יהיה לטפל בשדרוג והחלפת דרייברים? האם לצפות למסך כחול והתקנה של המחשב מחדש? אנא עזרו.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להוסיף עוד זכרון למחשב שלי ויש לי את המפרט שבחתימה איזה מהבאים כדאי? 1) Geil: http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=26_51&products_id=749&osCsid=02649e3b18ac32801a5e5a75e09a31fc 2)DIGMA: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1434&products_id=10320 3) SAMSUNG: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_396&products_id=3009 4) twinmos: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_396&products_id=2552 5) KINGSTON: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=2925&catcode=241 אשמח לעזרתכם ולהצעות נוספות תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DFI LANPARTY nF4 SLI-DR ל DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR? לפי החיפוש באינטרנט נראה כי UT זול יותר, השאלה מה ההבדל בנתונים עצמם? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי ואני מעוניין להחליף את הלוח מעבד וזיכרון אם צריך השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים ואולי קצת streaming התקציב הוא עד 2500 אפשר לחרוג קצת אם ההבדל משמעותי יהיה נחמד אם השלשה תהיה טובה לOC כרגע יש לי : amd phenomII 945 a-data 2gb x2 ddr2 (רוצה להחליף או להרחיב ל 8gb ) Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 hd7870 SAMSUNG HD642JJ ss 550w
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני משיג +3000 ליבת VENICE ואני צריך לוח אם בשבילו, שיביא טובות בOC התקציב 700 ש"ח, קצת אבל זה מה יש AGP, מKSP תודה
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, האם יש הבדל בביצועים בין כרטיס אחד או שניים על אותה כמות זיכרון חוץ מהשידרוג העתידי. אני רוצה לקנות מחשב חדש ולא יודע מה עדיף. תודה
-
- 3 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום איזה מעבד טוב לגימינג שני ליבות E8400 או 4 ליבות Q8400 ואיזה לוח אם טוב מומלץ לרכוש עבורם 1000 ש"ח (+ 100 ש"ח חריגה) * כרטיס מסך יש לי של GeForce 9800 GT Super+ 1GB Video Card מאוחר יותר מתכוון לשדרג ל 4890 תודה
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני קראתי כמה מאמרים על זכרונות, ואני קצת מבולבל.. ??? אם נגיד יש לי זיכרון שהוא 400Mhz ומעבד של 333FSB זה יכול להוריד מהביצועים "אי ההתאמה" הזאת? ובקשר לDUAL СHANNEL איך שהבנתי בעיקרון זיכרונות שבאים בDUAL CHANNEL מביאים ביצועים יותר טובים מאשר זיכרון אחד שעובד בערוץ אחד, זה נכון גם לגבי AMD וגם לגבי INTEL כאחד? והאם מהירות המעבד צריכה להשפיע לי על בחירה בבחירה בזכרונות, כלומר אחד שעובד בערוץ אחד או שתיים במקביל?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
קיבלתי שתי הצעות מחיר, אחת עם הASUS ואחת עם הEPOX מישהו מכיר במקרה את שני הדגמים ויודע איזה מהם עדיף? תודה!
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
איך מתמודדים עם מתחרה שמציעה יותר חומרה בפחות כסף? מרחיבים את ההיצע בדרכים בלתי שגרתיות, כמובן לכתבה
-
- 12 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחכה לי לנהלם בשביל מחשב חדש ובינתיים אני רוצה שהמחשב שיש לי עכשיו יעבוד יחסית בסדר.. לפני כמה ימים התקלקל לי סטיק של 512 מתוך 2 שהיוו ביחד ג'יגה .. עכשיו כשאין לי ג'יגה הויסטה איטית בטירוף ונגמרה האחריות.. אז החלטתי לקנות 2 סטיקים של ג'יגה שיהיה לי נחמד ובחיפושיי ראיתי את הזכרונות: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1748 ו- http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_271_900_2650 אז רציתי לדעת מה עדיף מביניהם ואם יש לי אופציה יותר טובה..? תודה
-
- 4 תגובות
- 494 צפיות
-
-
בס"ד, בוקר טוב לכולם, יש לי מחשב פצצה ואני יכול לקבל או לוח אם H55M-usb 3 או P55-USB 3 מתנה. Intel core i5 760 2.80Ghz GTX 470 4G RAM 500GB x2 אז מה עדיף לי לקחת ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
במבט חטוף על המפרטים המולצים על ידי האתר אתם מליצים על לוחות ומעבדי AMD, השאלה שנשאלת עתה היא כיצד עושים הקבלה בין : המעבדים של אינטל הנתמחים בלוחות הHD החדשים שאמורים לנצל את תדר הזיכרון הגבוהה לבין המעבדים והלוחות של AMD לדוגמא: אם בתקציב שלי היתי קונה פנטיום 4 2.8 על לוח HD ו512 מגה זיכרון 400 DDR 1. מה מקביל לו מבחינת מעבדי ולוחות שמציעה חברת AMD ו ABIT לדוגמא ? 2. מהו המפתח להשוואה (מבחני בנצמרק לדוגמא) או פרסומים באתרים שעורכים בנקמרק (אולי אפילו פה או ב CNET אם משהו נתקל). 3. ולהפך לדוגמא מעבדי BARTON 2800 למה הם מקבילים מבחימת מעבדי INTEL הנתמכים בזיכרון 400 DDR על לוחות HD ? בתודה מראש, קובי
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום , יש ברשותי מעבד intel 3.0 ghz 2 mb 64 bit והחום שלו הוא במנוחה 60 מעלות ובמאמץ קל הוא עולה ל 65-67 . האם זה תקין? מה הטמפ' הממוצעת שאמורה להיות למעבד מסוג שכזה? תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח אם של INTEL דגם D845GEBV2. והיום לאחר המלצה של מישהו מהפורום קניתי את הלוח asrock 775dual-vsta בגלל שהראשון מרסט כל הזמן. בחצי הדרך להעביר את המעבד, שמתי לב שהמעבד לא תואם. חשבתי שאין בעיה כזו של תאימות, מסתבר שטעיתי, איך אני מברר איזה מעבד (תצורה) היה ללוח הקודם, ואיך אני מוצא לוח מקביל ל ASROCK הזה בתצורה הנכונה? תאכלס, לא חייב להיות מקביל, רק תואם AGP X8 ו IDE ו DDR עם כרטיס קול+רשת מובנה או שאולי אני מדמיין את הכל. הלוח של ASROCK בתצורה 775 פינים, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 769 צפיות
-
-
איזה לוח אם מתאים יותר לטכנולוגיה הזאת(MSI,ASUS,GIGABYTE).
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השילובים שבניתי בינתים מ SkyPC: e6550 + 965p-ds3 = 1619 e4300 + p5k = 1558 e6320 + ga-P35-ds3 = 1590 השילוב הראשון: נראה כמו רעיון טוב למדי,אפשר להגיע לאוברקלוקינג מכובד,וגם הלוח עצמו מעולה. החיסרון היחידי הוא שאין P35,אבל זה לא מאוד קריטי בשבילי השילוב השני: לדעתי אין צורך בלוח יקר כמו p5k אם לוקחים מעבד כמו e4300,בגלל שהמעבד יגביל הרבה לפני הלוח אם -> קשה לי להאמין שאני אלך על השילוב הזה,נפסל. השילוב השלישי: אופציה נחמדה. הfsb wall יהיה יותר גבוה עם ה p35,ויהיה אפשר להגיע למהירות לא רעה בכלל עם ה e6320. בנוסף,תמיכה במעבדי פנרין זה דבר נחמד מאוד,למרות שבשלב זה אני לא חושב שאני אשדרג לפנרין. נכון לעכשיו אני חושב שאני אלך על השילוב השלישי,אבל אני עדיין מנסה למצוא שילובי…
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
אהלן, לא ברור לי כל-כך נושא התאמת הזיכרון למעבד, 1. האם הוא יתמוך או ינצל זיכרון DDR2? או שעדיף לי כבר לרכוש איתו DDR רגיל? 2. האם כל מהירות זיכרון שאתאים לו תהיה מנוצלת? 3. האם כדי לנצל יכולת DUAL CHANNEL של הלוח יש לרכוש שני צ'יפים של זיכרון? ולא דווקא אחד גדול? תודה רבה לכל העונים טל
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ובביוס הטמ"פ עומדת על 34 מעלות אבל כשאני מסתכל בכל תוכנה אחרת (AIDA32/speed fan) זה כותב לי שהטמ"פ עומדת על 70!!! דבר שבכלל לא הגיוני עם בביוס כתוב שהטמ"פ עומדת על 34 מה יש לעשות כדי לפתור את הבעיה הזאת ?
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום. מבלי להתחשב בכל הנתונים האחרים (כי אני מבין שמדובר ב Socket אחר, ולכן בלוח אם אחר), מי מבין שני המעבדים הללו טוב יותר (חזק יותר, מהיר יותר, מתאים יותר למשחקים). תודה רבה (וסליחה על השאלה הקצת-מפגרת)
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הי, אני מחפש מחשב נייד פשוט+... בסגנון אינטל I5 או I7, כונן SSD של 256 GB.. הבנתי שכדאי לחכות למעבדים מדור 8, אבל נכון לעכשיו אין כל כך מבחר, לדל יש רק מחשבים של 2in1 מהסדרה הזו, וגם כן עם מקלדת לא מלאה. לאסוס אין בכלל, ולHP יש 2 מחשבים בודדים עם מעבדי דור 8, מה שמשאיר אותי עם האופציה הזו בלבד. מתי אמורים לצאת עוד מחשבים עם מעבדי דור שמיני, יש צפי לאיזה דגם מסוים ? (מהחברות שצוינו למעלה ?) או אפילו להערכתכם ? חודש ? חודשיים? ועוד שאלה שאולי קצת לא קשורה.. חיפשתי את הדגם הספציפי הזה של HP ביוטיוב (גם את הסדרה עצמה ולא רק דגם ספציפי) .. משום מה המחשב לא מופיע בכלל, שום סרטון - לא REVIEW ולא UNBOXING, שזה קצת חריג…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה משגע אותי איך אני מוציא את הקליפסים האלו מהמעבד1?!!? זה דפוק!!! פתחתי את הקליפסים הלבנים אני מרים וזה לא יוצא... יש לי מקורי של אינטל....
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
ברשותי המחשב הבא: Intel Celeron 2.4GHz GeFoece fx5200 256X2 DDR האם שווה/משתלם לי לקנות זיכרון DDR 1GB 33MHZ PC2700 ב150 שקלים? (אני נמצא בהנחה שלא שווה להשקיע אגורה על המחשב). ואם כן, מה לעשות איתו? לשים כסטיק שלישי (ידוע לי שזה לא טוב), להוציא 256 אחד ולשים אותו? או אולי להוציא את השניים ולשים אותו כיחיד? שאלה נוספת : אם כתוב לי PC3200 זה 400MHZ אם כתוב לי PC2700 זה 333MHZ איך אני יודע כמה זה PCXXXX? יש איזושהי נוסחא שדרכה אפשר לדעת? או שאלו מספרים קבועים שצריך לזכור/לדעת? אשמח אם תענו על שאלותיי.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני בעל לוח של asrock ושמעתי מסיפורים שיש בעיות עם הזיכרונות של TwinMos והלוחות של asrock זה נכון כל הקטע? בתודה מראש, דור
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
בדומה לאינטל AMD הצליחה קצת יותר טוב מתחזיות האנליסטים. המכירות עלו בתשע אחוז מהרבעון הקודם וב-32% אחוז בהשוואה לאותו רבעון שנה שעברה. סך הכל AMD עשתה רווח של 129 מיליון דולר על מכירות של 1.33 מיליארד דולר.
-
- 11 תגובות
- 775 צפיות
-