עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nsheep,

אני צריך להרכיב מעבד Pentium 4 Presscot ללוח Abit, מישהו יכול לתת לי כמה טיפים לגבי איפה, כמה, ואיך משתמשים במשחה הטרמית ? (יש לי משחה שנקראת Arctic Silver 5, ויש לי ממש מעט ממנה כך שיש לי ניסיון אחד בלבד)

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  2. Started by guyyug,

יש לי לת הabit nf7-S2 ומעבד AXP2100 שמזוהה בביוס כAXP1300 הביצועים לא נפגעו בגלל זה (זה הלוח השני עם המערכת הזאת כך שאני יכול להשוות) מה זה יכול להיות? אין אפשרות לקבוע בביוס את המעבד אלא רק לעשות לו OC למהירות האמיתית

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  3. הגיעו אלי כל החלקים של המחשב החדש פרט לזיכרון (אנשים תפסיקו לקנות את כל הADATA PC4000 מKSP :'( ) ולכרטיס מסך שאמור להגיע מחר מחרתיים אם אני יריץ את המחשב בלי זכרון בכלל ועם כרטיס מסך נגיד גיפה 2... המערכת תרוץ? ז"א התקנת ווינדוס והכל? או אפילו רק פוסט?

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  4. יש לי את זה Kingston DDR2 667MHZ 1GB Dual Channel CL5 רציתי להוסיף או להחליף שיהיה לי 2 GB וטעיתי אם אני צריך להוציא את הישן ולקנות Kingston DDR2 667MHZ 2GB Dual Channel CL5 או שלהוסיף על ה2 סלוטים שנשארו את הסטיקים החדשים שיהיה אפשר עוד דואל צאנל ואז יהיה לי 3 GB יש לי לוח של Gigabyte GA-8I945P-G

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  5. Started by Doron.C,

אני מעוניין לעשות עדכון לביוס של הלוח בכדי ששיתמוך FSB 1600 ורציתי לדעת מה הדרך הכי בטוחה ? ASUS EZ FLASH או Afudos (או איך שקוראים לזה ) ?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  6. Started by MisterMan,

קניתי מחשב AMD עם זכרון DDR 1GB - שני דימים של 512 כל אחד (PQI). כשאני בודק בוינדוז XP כמה זכרון עש לי, המחשב מראה רק 512. בדקתי את הדימים, הם יושבים בסדר, וב-BIOS אני לא מצליח לראות נתוני זכרון (לוח של MSI k8n neo4). האם זה בגלל שהדימים מסונכרנים בכוונה (מהמפעל), בעייה של וינדוז, או בעייה בזכרון? מישהו יודע? תודה

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  7. Started by Thunder^,

שלום! לפני כמה זמן הלך לי הלוח אם אז אמרו לי שאני צריך להחליף אותו. היה לי: Gigabyte 8pe800 והם שמו לי: Gigabyte 8iexp הם טוענים שהם שמו לי לוח יותר טוב ואני לא מבין בזה כלום אבל בכל זאת הלכתי לאתר של החברה שמייצרת אותם להשוואה וניראה לי לפי הפיצרים שהחדש יותר טוב אבל חבר שלי שמבין בזה אמר לי שהקודם יותר חדש מבחינה טכנולוגית ואני לא יודע מה לעשות...... בבקשה עזרה מישהו! הנה הלינקים ללוחות בדף הבית שלהם למי שרוצה לעזור: החדש http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-8IEXP(2.0) הישן http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PE800.htm תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  8. http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2663&p=1 הדבר היחיד שלא הראו זה איך הכרטיס מסך המובנה החדש מתמודד עם משחקים... בכל מקרה, לא רק שבכל מבחן ביצועים אפשרי הכפול ליבה מנצח, אלא הוא עוד מצליח לעשות זאת בצריכת חשמל נמוכה יותר! מדהים!

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by zeroone,

אודה על המלצתכם ללוח אם למעבד פנטיום 4 שעובד עם זיכרון DDR 333/400 בנוסף איזה ערכת שבבים (ציפסט) נחשבת למובילה בתקציב סביר?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  10. Started by k-o-b-y,

איך הלוח GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE? הוא זול (735). מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  11. Started by xlSnaK,

מה ההבדל בין AT ל ATX ? ומה הם בכלל וכיצד מבדילים

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  12. אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה. בביקורות שקראתי עליו, רשמו שיכולה להיות בעיה עם כמה קירורים שיחסמו את הסלוטים של הזכרון. הקירור שאני רוצה לקנות הוא OCZ VENDETTA2. מישהו יכול לאמת לי אם הקירור יחסום את הסלוטים או לא? אם יש פה מישהו עם השילוב הזה או אפילו לוח אחר של DFI שדומה מבחינת המידות עם הקירור הזה אני אשמח לתשובות ממנו. תודה.

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  13. איזה לוח אם טוב 1.P7H55-M PRO 2.P7H55-M 3.P7H55D-M EVO

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  14. Started by most,

לחבר שלי יש את הלוח הנ"ל עם פנטיום 1.5 כשאני נכנס לביוס אני רואה את זה בע"מ 35: http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=50&DetailName=Manual&DetailDesc=P4VXASD2(1.1A)&MenuID=35&LanID=10 זאת אומרת שהמעבד עובד ב 800 במקום 1500???? כשאני בדקתי את הג'ימפור מה שראיתי זה את אפשרות הג'ימפור בע"מ 11של ה manual מישהו מבין איך מג'מפרים כדי להגיע ל133 במקום 100 קצת לא מובן לי ההסבר למשיבים תודה

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  15. Started by Delapro,

בעקבות שרפת לוח אם אני רוצה לקנות שילוש חדש (כי הלוח מאוד ישן ואין כאלה עוד). אני רוצה לקנות מעבד pentium D 805 זיכרונות 2*256 kingston value, בקשר ללוח אם אני לא סגור עדיין. אני רוצה לקנות קירור Thermaltake BigTyphoon ולהמהיר את המעבד עד 3.5-4GHz. אני צריך המלצה כללית אם מה שבחרתי טוב והמלצה על לוח אם טוב וזול כמה שיותר.

• 11 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by benib,

^^^

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  17. האם קיים לוח כזה

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. Started by Jenia24,

אהלן, אני מחפש ביד-2 שדרוג ל4000 X2 שלי, לא משהו מהטופ העכשווי. אבל שאני ירגיש שיפור ניכר. כמו כן אני רוצה לעשות לו OC אז חשוב שהליבה תאפשר OC איכותי עד כמה שניתן. רפרפתי באיביי ומצאתי במסגרת התקציב שלי 50-60$ מעבדים בסגנון של: -AMD Athlon II X2 260 -AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition - 3.2GHz Dual-Core לא הצלחתי למצוא בנצ'מרקס שמשווים אותם למעבדים שלי. אשמח ליעוץ והמלצה על מעבדים מתאימים. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  19. Started by afik zach,

אני מתכננן לקנות מעבד AMD 3200 ואני רוצה לדעת אם יש מעבד AMD בטווח המחירים של אלף שקל שיותר משתלם לקנות?

• 11 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Asus P4P800 + INTEL Pentium IV 3.2E Prescott 1MB כי יש לי עכשיו Pentium IV 2.4C ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לקנות מעבד יותר חזק ולהחליף :] תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 629 צפיות
  21. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4200+ Stepping E6 http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA4200DAA5CD או AMD Athlon 64 4000+ Stepping E6 http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA4000DKA5CF השימוש למשחקים, וכמו שהבנתי רוב המשחקים עד היום לא יודעים לנצל מעבד כפול ליבה (כי הם נכתבו עבור ליבה אחת), אז איזה מעבד עדיף למחשב עם לוח אם MSI K8N NEO2, שני ג'יגה זיכרון DDR400, וכרטיס מסך X1950PRO 512MB? תודה.

• 9 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by DarkSight,

שלום לכולם הזמנתי סוף סוף את המחשב החדש שלי.. לבסוף לא היתה לי ברירה אלא לקחת לוח אם אחר כי רציתי לעשות RAID בין ההארדיסקים וה DS3L לא תומך ב RAID אז המליצו לי בחנות לקחת את EP45-UD3LR. איך הלוח הזה? מישהו מכיר את הדגם? המעבד שלי זה 9550.. מחכה לתגובות.. תודה

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  23. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי לוח אם אביט IC7 ויש לי כמה שאלות: 1 הדרייבר ללוח נקרא Intel INF Update v5.00.1015 ? 2 איזה עוד דרייבר אני צריך להוריד חוץ מהאודיו? 3 האם הדרייבר של USB 2.0 Driver ושל SiliconImage 3112A SATA Driver באים עם הדרייבר של הלוח או שאת זה גם צריך להוריד? דרך אגב,הכל מהאתר של אביט http://www.abit-usa.com/products/mb/drivers.php?categories=1&model=5

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  24. שלום האם צפויה ירידת מחירים של קונרו עקב תחילת יבוא רישמי של המעבדים החל ממחר?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  25. Started by hagay,

היי אני רוצה להזמין היום את המחשב החדש ואני מתלבט בין מעבד : AMD Athlon 64 4000 (939-pin) Box San Diego או AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 שניהם באותו כסף... ובין לוח אם :DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR או ASUS A8N-SLI Premium או MSI K8N SLI Platinum nVIDIA nForce4 SLI והמחשב לא מיועד לאוברקלוק בכללל.. אני יותר מחפש אמינות ויציבות. אז מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים