עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by le011,

איך הלוח הנ"ל לגבי לוחות אולטרה אחרים?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  2. Started by ben389,

אני מחפש לוח למעבדי 478 שכולל את כל הדברים הרגילים פלוס יכולת אובר קלוק טובה וגודל פיזי קטן יחסית. הלוח הקודם היה P4P800 DELUX ובגלל זה הבחירה המועדפת כרגע היא P4P800-E DELUX אלא אם יש המלצות אחרות. התקציב הוא 700-1000 אם זה יהיה ממש שווה את זה. תודה.

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  3. Started by moshel7,

האים מעבד זה מספיק חזק למישחקים כגון: crysis + call of duty 4?

4. Started by mpclass,

שלום האם יצא כבר המעבד החדש של אינטל? (זאת אומרת פנטיום 5) אם כן אז תוסיפו כתובת של החנות או מספר טלפון..תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by Ibrow-Now,

albatron K8X800 Pro או ASUS k8v se deluxe או GIGABITE GA-K8VT800. אני משער שאף לוח הוא לא נטול בעיות לחלוטין, אבל איזה הכי מומלץ (שלא יעשה בעיות... לא יבוצע OC)?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  6. Started by iem,

אני לא ממש רוצה לחרוג מהתקציב שגם ככה הוגדל .... בגדול זאת המערכת: מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 3.16Ghz Penryn OEM מחיר: ₪1012 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro מחיר: ₪109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-S3L מחיר: ₪450 מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSU מחיר: ₪186 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR2-800 CL5 Retail כמות: 2 מחיר: ₪112 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ₪252 כונן אופטי: LG GH22NS DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 מחיר: ₪135 כרטיס מסך: ATI FireGL V3350 256MB DDR2 DUAL DVI PCI-E מחיר: 700 ₪ סה"כ: ₪3068 השאלות הן ככה: האם הלוח יילך טוב עם המעבד ? האם היה מומלץ מעבד אחר ? למרות שאני מאוד …

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  7. (אם זה לא הפורום המדוייק העבירו את זה) בזמנו כאשר קניתי את המחשב קניתי זכרונות 256MB DDR במהירות 333. הלוח אם שלי (מבוסס צ'יפסט אינטל 845E) אינו תמך בהם באופן רשמי אך קניתי אותם בכל זאת בשביל אוברקלוקינג עתידי והסתפקות במהירות 266 בינתיים. לפני מס' התחלתי לעשות OC אבל נתקעתי ממש מהר כאשר הבאס עלה רק ב10 והזכרונות עמדו על מהירות של 270 ומשהו. לעומת זאת כאשר העברתי את יחס הזכרונות מ2.6:1 ל1:1 הצלחתי להעלות ביותר מ25 את הבאס כאשר המהירות של הזכרונות היא 250. בשלב זה חשבתי שאולי עבדו עלי כאשר קניתי את המחשב אבל אז בSANDRA ראיתי את מה שמצורף בתמונה למטה. מה קורה כאן? מדוע הזכרונות לא יכולים לעבוד במהירות 333 ותוקעים את המערכת עוד לפני זה? ??? (ועבדתי על CAS 2.5)

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  8. שלום רציתי לדעת אם היצאה של כפולי ליבות תוריד באופן משמעותי את המחירים של המעבדים מסוג 939 או שזה יוריד בכמה גרושים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  9. Started by מגן,

האים gigabyte 7VAX או epox 8RDA (לא חשוב כל כך לי ה OVERCLOCKING)??

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  10. http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?p=irol-eventDetails&c=74093&eventID=1641244 שאלה: באיזו שעה זה אצלינו ? למי שמעוניין לראות את זה LIVE ?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by OmerDude,

Hi Everybody, I wanna upgrade my computer's memory. I currently have 512RAM and i thoguht about upgrading it. I have two questions, first of all should i invest in 1GB or 2GB i understand there is a 100$ difference between the two. and the second, i understand that i can use PC3200 on this board that will run at 2700. are there any other things that i should know in terms of buffered/unbuffered or ECC/non ECC and so on. The computer is not for OC. thanks, Omer two memories i thought about: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820144321 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145440 i buy the memory in the US so if you have suggestions, p…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. מפרט בצד . הסיבה שאני רוצה לשדרג בגלל הזכרונות הקיימים אמרו לי שהם גרועים ! KINGSTON VALUE 1GB CL5 תודה רבה. :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by voial,

שלום לכם קהילת HWzone אני מחפש לוח אם לAGP 939 64 bit ATA/ide האם יש דבר כזה בכלל ? ואם כן איפה אני קונה אותו או כמה הוא עולה כי אני רוצה לקנות מעבד של Amd 3200 64 939 ואני צריך מעבד ד"א יש מישהו שמוכר בזול 3200 + לוח? שישלח לי הודעה

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים אנשיםםםםם. קניתי מחשב חדש ואני צריך Driver לS-ATA ללוח אם EPOX 8KDA3J. אני יודע שאני אמור לקבל דיסקת מהחברה שקניתי או שיש על הדיסק של של הלוח אם... אבל לא מצאתי את הDriver על הדיסק של הלוח אם וגם לא קיבלתי מהחברה שום דיסקת... אשמח אם עזרו לי למצוא Driver מתאים. בתודה מראש אלדד כהן

• 8 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by Kenny,

יש לי שני סטיקים של זכרונות מסוג : Winbond BH5 400\3200 כל אחד מהם 256 לא מזמן העלאתי את ה fsb שלי ל195 והמערכת הפעלה לא עלתה , בקיצור היתי צריך לפרמט ולהתקין מחדש. התקנתי קודם את 98 והכל עבד כמו שצריך. אחר כך שניסיתי להתקין את XP המחשב הביא לי מסכים כחולים בזמן ההתקנה . לפעמים הם הגיעו 20 דקות לאחר ההתקנה לפעמים אפילו אחרי שעה.. התברר לי שזה הזכרון , הוצאתי סטיק אחד של הזכרון והוא הצליח להתקין. עכשיו שאני מחבר את שני הסטיקים , המחשב מזהה אותם , וכתוב לי שיש לי 512 מגה בייט (בפוסט ובווינודס עצמו) אבל בכל פעם שאני מבצע באנץ מארק לזכרון המחשב פשוט נופל ומפעיל את עצמו מחדש. מה שמוזר , שאפילו שאני מפעיל את המחשב על הסטיק שכנראה גורם לבעיות , הכל עובד לי. וגם הו…

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by allen,

בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה איכשהו להתגבר על נושא ההתחדשות המהירה של הרכיבים, ולקנות לוח אם כמה שיותר שדרוגי, כך שאני אוכל להסתפק באותו לוח לתקופה כמה שיותר ארוכה. מה ז"א? שהלוח יתאים מראש לחלקים עתידיים והכי חדישים שקיימים, לדוגמה תמיכה מעבד מרובע ליבות (או מה שזה לא יהיה) - מהדור הבא אחרי ה due 2 core, תמיכה במהירויות זיכרון כמה שיותר גבוהות, תמיכה מעולה בקרוספייר של ATI... וכדומה. ראיתי בKSP את הלוח הזה במחיר סביר: http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8D הוא ממצה את מה שאמרתי? אם לא, אשמח לקבל הסבר ומשהו אחר (עדיף מKSP). וניסיתי להבין בדיון פה לגבי ערכות השבבים, אבל עדיין אני לא מבין מ…

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by trxman,

אהלן לחבר הלך לוח אם - GA-G33M-S2H - , ובמעבדה אמרו לו שנגמרו הלוחות מהסוג הזה, והם מציעים לו אחד אחר - INTEL DG33FB. ממה שהבנתי וממה שאמרו לו, ההבדל הוא שאין תמיכה ב HDMI וכל מה שנלווה לזה (high definition audio ..). עכשיו השאלה שלי היא , בהנחה שאין צורך בhdmi , האם.....הוא יכול לאשר את ההחלפה? או שעדיף לקנות משהו אחר ע"י הזיכוי? תודה רבה! :]

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by lior46,

איזה מעבד מומלץ לתקציב הזה?(עכשיו יש לי של אינטל דגם 531)

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by computer_freak,

1. מעבדי 32 ביט (מתייחס לנורטווד לדוגמה) מעבדים 32 ביט ומעבירים 64 ביט אז למה צריך להעביר 64 ביט למה המעבד לא פשוט מעביר מידע ברגע שהוא סיים לעבד אותו? 2. מעבדי 32 ביט עושים חישובים מתמטיים על מספר של 32 ביט מה זה אומר 32 ביט? 32 ספרות? ומה הקטע של ה 32 בחזקת 2? תודה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by shlomik,

אני קצת חדש פה ולא בידיוק ידעתי איפה לפתוח את הדיון אז פתחתי בשתי מקומות 2 דברים : אני רוצה להוסיף 2 מאוורים למארז שלי, כרגע יש לי קירור למעבד, ועוד שתי מאוריים אחד בצד הקידמי( בפנים ) ואחד בצד האחורי. על המארז יש לי עוד 2 מקומות למאוורים ( בידיוק על החלון שלו ) רציתי לדעת איזה כדאי לי לשים ? עד גבול ה100 שקל למאוור ( 150 שניהם יהיה עדיף ) - הדבר השני, כרגע יש לי 2 גיגה של KINGSTONE, 800 MHZ מחולק ל 2 כרטיסים של 1 G, יש לי WINDOWS XP 32 BIT ( אני כמעט בטוח שזה 32 ), רציתי לדעת, אם אני יוסיף עוד גיגה אני ירגיש אותו ? המפרט שלי הוא כזה : INTEL QUAD EQ6600 2.4GHZ 8MB 1066MH לוח אם GYGABYTE GA-P35DS3L דיסק קשיח WD 320/7200RPM S.ATA זכרון KINGSTONE 1024MB 800MHZ …

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by Vidati,

רק עכשיו גיליתי שP35 בעצם לא תומך בSLI ואנשים מציאים לי פה לוח קרוספייר עם 88GTX... למה? אולי אני טועה אבל SLI ו-CROSSFIRE לא עובדים ביחד על אותו לוח... אז עוד פעם: מה כדאי לי לכרטיס מסך של נווידיה שתומך גם ב45NM של אינטל (הדור הבא) וגם SLI? ללכת כבר על ה680i?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  22. :-[ קניתי את הלוח אם של אסוס P4P800 ולא ידעתי שבחנות יש לו גם את ה SE נדפקתי!? ואיך מה שקניתי זה לוח טוב!? :-\

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by EladBr,

לחבר שלי יש את הלוח הבא: http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=850M_PRO&class=mb יש לו זיכרון מסוג RDRAM שהוא יותר מהיר מה-DDR אך גם יותר יקר. רציתי לדעת אם הלוח תומך ב-DDR. תודה מראש לעוזרים אלעד

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314636.new#new לוח - GA-P35-DS3L מישהו יודע אם בחיבור שני מאווררי מארז ללוח (FAN1/2) הלוח שולט על המהירות שלהם ? או שזה סתם חיבור מתח. כרגע שמו לי שניים מחוברים ישירות לספק הראשי. במידה והלוח בעל יכולת כזו - כל מאוור יתאים ? או נדרש מאווררים מיוחדים? ןמנסיונכם - האם אכן יש אכן הורדה של מהירות הסיבוב והפחתה בפועל של רמת הרעש, נניח בנצב של שימוש להקרנת סרט - HDTV ?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי בבקשה ייעוץ מקצועי ואמין איזה לוח וחברה יותר אמינים וכדאי לרכוש? ASUS או GIGABYTE? אם יש לי כמובן דגם זהה ל- 2 החברות, איזה כדאי לי לקחת, שיהיה עם איכות באמת טובה ויספק ביצועים אמינים וחזקים? נ.ב. האמת היא של- GIGABYTE יש כ"כ הרבה לוחות ל- P35, שלכן לא הבאתי דגם ספציפי, אך אני שואל בהנחה שיש לי דגמים זהים ל- 2 החברות. אני מאוד מודה מראש לכולם. נ.ב. היה לי מספר פעמים ASUS, אך לא GIGABYTE, ואיני יודע אם לרכוש GIGABYTE או ASUS.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים