מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עוד שניה קונה לוח אם וזכרונות חדשים עבור מעבד שקיבלתי לא מזמן... המעבד הוא Intel QX9770.. אני מתכנן לקנות לוח אם של Gigabyte GAX48-TDQ6 וזכרונות DDR3 של Kingston HyperX 1625mhz CL7 קיט של 2x2GB. יש באפשרותי להשיג עוד קיט של 4GB של OCZ Platinum במהירות 1600Mhz CL7, השאלה היא האם הלוח יתמוך בהוספה של עוד שני סטיקים ? האם הוא יזהה 8GB ? כי קראתי שחלק מהזכרון יופעל במהירות יותר איטית ? ןהאם יש גם השפעה על Dual Channel.. ? בקיצור, אני ממש מבולבל, אם מישהו יוכל לעזור ולהגיד אם זה יעבוד או לא, ולמה, זה מאוד יעזור לי.. תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
זה יעני לא 64 ביט אמיתי אלא טכנולוגיה אחרת? שמעתי פה בפורום שאצל AMD ה64 ביט יותר טוב (אין לי דרך אחרת לנסח את זה)
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
טוב, אז העניין הוא שאני יכול לקבל מחירים טובים מאוד עבור לוחות של ASUS, והלוח חייב להיות שלהם. המחיר משחק כאן תפקיד ואני מעדיף לא ללכת על הלוחות היותר יקרים, אבל אני ממש מעדיף לא לאבד אפשרויות לביצועים ולoverclock. חוץ מזה, יש לי כרטיס קול והתקן רשת אלחוטי ואני לא מתכוון להשקיע בדיסק קשיח שעובד בSATA, ככה שהתכונות האלה ממש לא חשובות לי. יש לי גם geforce TI 4400 ואני לא מתכוון להשקיע בהחלפה למשהו שתומך בAGP 3. וכמו שציינתי בנושא - אני הולך על Barton 2500+ ועל זכרון אני עוד לא סגור (זה שדרוג של לוח-מעבד-זכרון בלבד, לא יותר מזה) עכשיו לתכלס - הבאתי רק מחירים של לוחות nforce 2, אבל יש מצב גם ללוחות עם KT600 או KT880 (יש טעם בכלל לשקול אחד כזה?) A7N8X 50 דולר A7N8X Deluxe 80 ד…
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בקרוב קונה מחשב חדש, ויש בידי כבר מארז, זכרונות, הארדיסק ושאר ציוד היקפי. אני מתלבט בין אינטל לAMD מכיוון שאני חושב על השדרוג העתידי, כלומר, אני רוצה שמתי שמהחשב כבר יתחיל לא לסחוב אני אוכל לשדרג את המחשב בלי לקנות מערכת חדשה [בעיקר תלוי במעבד]. אני משחק בעיקר במשחקים, וOC זה הדבר השני שחשוב לי. ההתלבטות היא מכיוון שעוד מעט יצאו הPHENOM של AMD ואמרו שהם יתמכו בAM2. האם זה נכון? 2 המפרטים שאני מתלבט ביניהם: E6600 gigabyte 965p-DS3 rev 3.3 corsair hx520w או amd x2 6000+ gigabyte M59SLI-S4 corsair Hx520w הדבר היחיד שאני לא מוכן לשנות הוא הספק. אני פתוח להעצות שונות. ושוב, מה שחשוב לי במערכת היא אפשרות השדרוג העתידית. תודה רבע לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4326 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4325 האם שווה להשקיע את ה 100 ש"ח? מה עוד ההבדל בין הלוחות פרט לכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
LANPARTY UT nF4 Ultra-D ו LANPARTY UT nF4 SLI-D אני רוצה לקנות אחד מהם ולא יודע מה לקחת. SLI אומנם אני יודע מזה, אבל מזה האולטרה? אגב אני לא יכול להשתמש ב SLI כי יש לי כרטיס רדאון.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב, על הלקוח שלי יש כבר זכרון DDR 333 512MB האם אני יכול להוסיף זכרון DDR 266 בנוסף לקיים? תודה
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני צריך להרכיב מעבד Pentium 4 Presscot ללוח Abit, מישהו יכול לתת לי כמה טיפים לגבי איפה, כמה, ואיך משתמשים במשחה הטרמית ? (יש לי משחה שנקראת Arctic Silver 5, ויש לי ממש מעט ממנה כך שיש לי ניסיון אחד בלבד)
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי לת הabit nf7-S2 ומעבד AXP2100 שמזוהה בביוס כAXP1300 הביצועים לא נפגעו בגלל זה (זה הלוח השני עם המערכת הזאת כך שאני יכול להשוות) מה זה יכול להיות? אין אפשרות לקבוע בביוס את המעבד אלא רק לעשות לו OC למהירות האמיתית
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שמועות על רכישה צפויה של nVidia ע"י Intel גרמו לעליות תלולות במחיר המניה של nVidia אמש. מאינטל סירבו להגיב על הענין. http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=4440
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הגיעו אלי כל החלקים של המחשב החדש פרט לזיכרון (אנשים תפסיקו לקנות את כל הADATA PC4000 מKSP :'( ) ולכרטיס מסך שאמור להגיע מחר מחרתיים אם אני יריץ את המחשב בלי זכרון בכלל ועם כרטיס מסך נגיד גיפה 2... המערכת תרוץ? ז"א התקנת ווינדוס והכל? או אפילו רק פוסט?
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי את זה Kingston DDR2 667MHZ 1GB Dual Channel CL5 רציתי להוסיף או להחליף שיהיה לי 2 GB וטעיתי אם אני צריך להוציא את הישן ולקנות Kingston DDR2 667MHZ 2GB Dual Channel CL5 או שלהוסיף על ה2 סלוטים שנשארו את הסטיקים החדשים שיהיה אפשר עוד דואל צאנל ואז יהיה לי 3 GB יש לי לוח של Gigabyte GA-8I945P-G
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות עדכון לביוס של הלוח בכדי ששיתמוך FSB 1600 ורציתי לדעת מה הדרך הכי בטוחה ? ASUS EZ FLASH או Afudos (או איך שקוראים לזה ) ?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בן הצ'יפסטים האלה P35, ו EP35, תודה מראש עריכה, אני חושב שמצאתי, P35 תמיכה ב 1066 EP תמיכה ב 1333 נכון ?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD עם זכרון DDR 1GB - שני דימים של 512 כל אחד (PQI). כשאני בודק בוינדוז XP כמה זכרון עש לי, המחשב מראה רק 512. בדקתי את הדימים, הם יושבים בסדר, וב-BIOS אני לא מצליח לראות נתוני זכרון (לוח של MSI k8n neo4). האם זה בגלל שהדימים מסונכרנים בכוונה (מהמפעל), בעייה של וינדוז, או בעייה בזכרון? מישהו יודע? תודה
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה זמן הלך לי הלוח אם אז אמרו לי שאני צריך להחליף אותו. היה לי: Gigabyte 8pe800 והם שמו לי: Gigabyte 8iexp הם טוענים שהם שמו לי לוח יותר טוב ואני לא מבין בזה כלום אבל בכל זאת הלכתי לאתר של החברה שמייצרת אותם להשוואה וניראה לי לפי הפיצרים שהחדש יותר טוב אבל חבר שלי שמבין בזה אמר לי שהקודם יותר חדש מבחינה טכנולוגית ואני לא יודע מה לעשות...... בבקשה עזרה מישהו! הנה הלינקים ללוחות בדף הבית שלהם למי שרוצה לעזור: החדש http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-8IEXP(2.0) הישן http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PE800.htm תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mobile/showdoc.aspx?i=2663&p=1 הדבר היחיד שלא הראו זה איך הכרטיס מסך המובנה החדש מתמודד עם משחקים... בכל מקרה, לא רק שבכל מבחן ביצועים אפשרי הכפול ליבה מנצח, אלא הוא עוד מצליח לעשות זאת בצריכת חשמל נמוכה יותר! מדהים!
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש מצב אתם מביאים ציונים מPcmark 02 או 04 בלי OC תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין הזכרונות: OCZ Dual Channel kit 512x2 Platinum edition לבין הזכרונות הרגילים של סמסונג Samsung 3200 512x2 ההבדל במחיר הוא בערך 500 שקל, זה שווה את זה? אני לא מתכוון לעשות OC , רק משהו קטן-בינוני עוד שנה בערך, שווה להשקיע בזכרונות האלה?
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הרבה בפורום פה תומכים במעבדי הAMD A64. רציתי לדעת האם הAMD A64 Bit 3000 הוא המקביל למעבד P4 3GHz? ואם כן אז איך כי למעבד הAMD A64 Bit 3000 יש רק 2GHz ואילו לאינטל P4 יש 3GHz. ענה עזרו לי להבין את הנושא מכיוון שאני קונה היום מחשב ואני מבולבל לגמרה איזה מעבד לקנות... תודה על עזרתכם אלדד.
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אודה על המלצתכם ללוח אם למעבד פנטיום 4 שעובד עם זיכרון DDR 333/400 בנוסף איזה ערכת שבבים (ציפסט) נחשבת למובילה בתקציב סביר?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איך הלוח GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE? הוא זול (735). מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה. בביקורות שקראתי עליו, רשמו שיכולה להיות בעיה עם כמה קירורים שיחסמו את הסלוטים של הזכרון. הקירור שאני רוצה לקנות הוא OCZ VENDETTA2. מישהו יכול לאמת לי אם הקירור יחסום את הסלוטים או לא? אם יש פה מישהו עם השילוב הזה או אפילו לוח אחר של DFI שדומה מבחינת המידות עם הקירור הזה אני אשמח לתשובות ממנו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-