מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
במקרה ואני שם על לוח אם שיש לו דואל שלושה זיכרונות 512 מגה CL2 במהירות 400 ,ועוד זיכרון אחד 512 מגה CL3 במהירות 333 ,מה יצא (סלט סתם בצחוק) מדובר בלוח עם מעבד אינטל ,השאלה האם הם יעבדו בדואל ,באיזו מהירות ? 333, או אחרת בקיצור מה יצא ???
-
- 10 תגובות
- 654 צפיות
-
-
albatron K8X800 Pro או ASUS k8v se deluxe או GIGABITE GA-K8VT800. אני משער שאף לוח הוא לא נטול בעיות לחלוטין, אבל איזה הכי מומלץ (שלא יעשה בעיות... לא יבוצע OC)?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם היצאה של כפולי ליבות תוריד באופן משמעותי את המחירים של המעבדים מסוג 939 או שזה יוריד בכמה גרושים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
איזה לוח הכי עדיף ל-3700+ SAN DIEGO ? שלא עובר את ה-1000 שקל ... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הדגמים של GIGABYTE הם: EP43-DS3L EP43-U3DL EP43-S3L למעט שבאחרון הHEATSINK שליד הסוקט של המעבד קטן יותר, מה ההבדלים בין הדגמים?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מאז הרכבת המחשב, כל פעם שאני מרסטרט את המחשב נראה כאילו המחשב כבה לשתי שניות בערך ואז הוא מאתחל את עצמו כרגיל. לא ייחסתי לזה חשיבות אבל זה מתחיל להטריד אותי. ככה זה אמור להיות עם הלוח הזה? יש איזו אופציה שאמורה לבטל את זה?
-
- 9 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הבנתי פה מהחברה שבלוח אם של Intel 865P Rock Lake יש 4 סלוטים של זכרון האם זה משנה שאני ישים בגדלים שונים לדו' 2*256 ו 512*2?
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני מחפש המלצות ללוח בתקציב סביר 500-700 המחשב יהיה מיועד למשחקים ולעריכת סרטי ווידאו מפעם לפעם באמצעות תוכנת Adobe Premiere ו Windows Movie Maker אין לי כוונה לבצע O.C רצוי שללוח תהיה יציאת IEEE 1394 לחבר את המצלמת ווידאו אבל אני מוכן להשקיע עוד 100 ש"ח בשביל לוח טוב יותר וכרטיס נפרד. וכמובן שיתמוך ב SATA2, Core2 Duo , PCI Express וזכרונות של DDR II 667 לפחות חשבתי על ה Asrock ConRoexFire-eSata כי התקציב שלו ממש טוב אבל הבנתי שהוא בעייתי במקצת, אם יש למישהו ממכם רעיון ללוח בסדר גודל דומה, אשמח לשמוע.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מחשב נייד עם מעבד סנטרינו למעבד סונומה??? מה יותר טוב???
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש בTRADE ZONE כאלו למכירה, האם מישהו שמע על החברה? מדובר בDIMMים של 2GB האם יש סיבה שהם לא יתאימו ללוח שלי? 965P-S3 של GIGABYTE?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך לוח האם FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS יש איזה אתר שרשמו שם מפרט של הלוח ואני לא מבין כלום בבקשה יש מישהו שיוכל לעזור לי האתר הוא http://www.foxconnchannel.com/products_motherboard_2.cfm?pName=NF4UK8AA-8EKRS
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=314636.new#new לוח - GA-P35-DS3L מישהו יודע אם בחיבור שני מאווררי מארז ללוח (FAN1/2) הלוח שולט על המהירות שלהם ? או שזה סתם חיבור מתח. כרגע שמו לי שניים מחוברים ישירות לספק הראשי. במידה והלוח בעל יכולת כזו - כל מאוור יתאים ? או נדרש מאווררים מיוחדים? ןמנסיונכם - האם אכן יש אכן הורדה של מהירות הסיבוב והפחתה בפועל של רמת הרעש, נניח בנצב של שימוש להקרנת סרט - HDTV ?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ואני מענויין לדעת איך אני יודע איזה סוג הוא DDR 1 2 או 3... איך אני יודע ע"י הסתכלות עליו בלבד? תודה
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המעבדים הקיימים היום בשוק? Intel Pentium D Dual Core Intel Core 2 Duo Amd Athlon64X2 (AM2) 3800 Dual Core מה יותר כדאי? מישהו יכול לתת לי קישור להשוואה בניהם (בעברית)?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
מתלבט בין 2 זכרונות A-DATA VIETSA 512 או GeIL 512MB (2x256MB) DDR 3500 Golden Dragon Series Memory אני חייב החלטה מהירה היום חה"צ אני הולך לקנות.... אני גם רוצה לעשות אוברקלוק...יש לי קירור מים בדרך. פשוט ksp גם לא נותנים אחריות נניח הזכרון לא מתאים לי ללוח, נדפקתי הם לא מקבלים בחזרה ארררר אם מישהו יוכל לבדוק כי לא מצאתי עם ה-adata מתאימים לי ל- epox 8rda+ תודה חברים!!
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה אתם הייתם לוקחים ? יש לי תקציב של 1200 שקל למעבד ואני מתלבט בין Phenom II 920 ל - Q9400 ד"א אני לא מתכוון לעשות OC! [ אל תגידו E8400 כי אני לא לוקח אותו ] יש פה כמה שאומרים שלא שווה לקחת AMD , אולי הפשיטו רגל וכאלה ואז לא יהיה לי אחריות אבל אני ממש לא חושב ככה, מצד שני אינטל שהם חברה הכי מוכרת וטובה כניראה [אני צריך ת'משחב לפחות ל3-4 שנים הקורבות]
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
רציתי לדעת עד לאיזה טמפ' של המעבד ולוח האם אפשר להפעיל את המחשב? וגם אם הטפ' של המחשב שלי (מעבד 38, לוח אם 40) הן סבירות? ------------------------------------------ מעבד P 4 2.4 2 מאווררים בתוך המארז קירור מעבד מאוורר
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הוא אמור לעבוד ב3000mhz אבל על פי cpuz הוא עובד לי על 800mhz בdesktop זה נורמלי ?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה, האם מעבד ATHLON 64BIT 939 שהסטפינג שלו הוא: 0602EPMW שזה אומר שהוא ממש חדש, יכול להיות סטפינג E3 ? כי מאיפה שקניתי אותו רשום שזה E3 וזה מוזר לי, כי לפי מה שאני יודע ה E3 כבר לא מיוצר וכרגע מיוצרים E4 שחדשים מ E6... שוב השאלה אם הגיוני הדבר ?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן. הבעיה קשורה ללוח אם של PS3, אבל אני פותח את הדיון כאן כדי לקבל עזרה בנושא הכללי של לוחות האם. בחנות שבה הבאתי את המכשיר שלי לתיקון, נאמר לי, ואני מצטט: "לצערינו , התקלה התבררה כמורכבת יותר , כאשר הכשל הוא לא בספק אלא בלוח אם." מאז שקניתי את המכשיר, היו לי בעיות עם כונן הBLURAY, הוא תקע לי דיסקים כל שבוע. האם לוח אם שאינו תקין יכל לעשות נזק לכונן? נאמר לי שבתיקון יחליפו לי את לוח האם עם כל הרכיבים, חוץ מהכונן והמארז. הבעיה שהאחריות שלי נגמרת תוך חמישה חודשים, ולהחליף כונן עולה חצי ממכשיר עצמו.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשרי(ואם בכלל כדאי) שאני אחליף בין שני המאווררים - זאת אומרת את המאוורר הישן מהP4 1.8 לE6600 החדש.. העניין הוא הקונרו שהטמפ' בקונרו ממש גבוהות(יחסית) לפי מה שראיתי.. 43\44 במנוחה ו55\56 במאמץ. לפי אוורסט המאוורר עובד על 1120 RPM במנוחה, ובמאמץ עולה ל1700 RPM~, בזמן שבמחשב הישן הוא עובד על 3400~ RPM!?, והטמפ' הרבה יותר קרירות(בהנחה שהסנסור לא דפוק 25 במנוחה ו30 במאמץ). קצת מוזר לי שהמחשב החדש מתחמם יותר מהענתיקה.. השאלה היא האם זה בכלל אפשרי עם כל ההבדלים בארכיטקטורה..? בשניהם הקירור סטוק.
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
האם יש לוח אם המשלב PCI-E ן AGP עבור Intel 775 ???
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
רכשתי הרד דיסק 160 SATA ואין לי חיבור SATA על הלוח אם הבנתי שאני צריך לקנות כרטיס שיתאם בניהם האם אחרי שאני ירכוש את הכרטיס ויחבר את האר דיסק הוא יעבוד כמו שצריך במידה ושניהם תקינים והלוח אם תואם או שצריך להגדיר לאחר מכן עוד כמה דברים ויש עוד גורמים שצריל לסדר??????????????
-
- 8 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אוקיי , חבר שלי מזמין מעבד 64BIT סוקט 754 , להתקין את המעבד לא תהיה בעיה(בסך הכל להרים את הצ'ופצ'יק ולהנחית עליו את המעבד... , עכשיו יש לי כמה שאלות , מריחת משחה טרמית , על מה אני מורח אותה (אין שם באמצע ליבה , הכל מתכת למעלה...) התקנת ההיטסינק , איך אני מתקין אותו , מכוון שלא היה לאף אחד ניסיון עם הרכבה של 64BIT(או שכן היה ואני לא יודע , אני יודע רק על אבנר שהרכיב) אנא פתחו את עיניי , תודה לכל התגובות.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-