עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, אני משדרג את המעבד והכרטיס מסך. המפרט הנוכחי: gigabyte GA-K8Nf-9 nForce4 Socket 939 - לוח supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 X2 - זכרונות Thermaltake TT420APD 2-fan APFC - ספק מחפש מעבד Athlon 64 Dual Core שמתאים ל- socket 939 לא מוצא כזה - מוכן להשקיע כ-200-250 ש"ח בזה כמו כן מחפש כרטיס מסך ב-400-450 ש"ח למשחקים שמתאים לספק שיש לי (420W) וללוח (לדוגמא כרטיס עם DDR3 מתאים ללוח שלי?) תודה

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לשדרג את המעבד, כרטיס המסך והדיסק הקשיח.. בנוגע למעבד אני צריך מעבד בסיסי שיפעיל לדוגמה GTA IV או prototype 2 בצורה טובה, כרגע אני משתמש ב core 2 due 6300 1.8 ghz יש לי תקציב למעבד עד כ 700 שקל.. בנוסף שאלתי היא במידה ואחליף מעבד אצטרך להחליף לוח אם? כרגע אני משתמש בלוח האם של GA-965P-DS3 gigabyte תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  3. Started by Achiron,

לא נראה לי תקין. CPU-Z 1.44.1 report file Processor(s) Number of processors 1 Number of cores 2 per processor Number of threads 2 per processor Name Intel Pentium Code Name Conroe Specification Intel® Pentium® Dual CPU E2200 @ 2.20GHz Package Socket 775 LGA Family/Model/Stepping 6.F.D Extended Family/Model 6.F Core Stepping M0 Technology 65 nm Core Speed 1200.0 MHz Multiplier x Bus speed 6.0 x 200.0 MHz Rated Bus speed 800.0 MHz Stock frequency 2200 MHz Instruction sets MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64T L1 Data cache (per processor) 2 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byte line size L1 Instruction cache (per processor) 2 x 32 KBytes, 8-way set associative, 64-byt…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by OuTsIDe,

טוב חצי שנה אני כבר לא מיתעניין בכל הקטע במחשבים ועכשיו חזרתי לזה שוב ולאחר שחזרתי ראיתי את הלוחות EP35 מה ההבדבל בינו לבין ה P35 הרגיל? ומה זה ה E הזה ביכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  5. היו לי 4 סלוטים של זכרונות ואחד נהרס לי ניתן לעבוד עם 3 סלוטים מבלי שיזיק לעבודה הרגילה של המחשב?

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by itelon,

צריך לוח אם המתאים לקונרו E6600 אני רוצה לקנות את המעבד מזיגזאג

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  7. תודה רבה לכם על העזרה! לא הבנתי פשוט מה שרשום באתר של אסוס.

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  8. DS3L תומך במערך רייד? מה ההבדל/ים בין DS3L לDS3? איזה לוח אם מומלץ בתקציב הזה (של הDS3L ואם משתלם וההבדלים מצדיקים אז עד הDS3)?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, שוקל לרכוש אחד מהם, לא כחלק ממחשב כי יש לי ספק ושואף להכניס את השילוש [לוח+מעבד+זכרון] החדש לתוך המארז הקיים [גם אם ישן!] אני רואה שההבדל במחיר הוא נניח כ220 ש"ח [אני מסתכל על אתר אייבורי שקרובה אלי יחסית, מעדיף מKSP שמשמעתי עליה פחות דברים טובים או בכלל...] אייבורי מוכרת את הG4400 רק בTRAY כחלק מרכישת מחשב, ולכן רק משער את ההפרש בינו לבין הi3-6100 שבא גם בBOX וגם בTRAY... [ככל שהדגם עולה הם לוקחים פחות כסף על דגם הBOX, מבחינת הפרש מTRAY] לענייננו: ההבדל הטכני בין המעבדים למיטב הבנתי הוא ב400 מגה-הרץ מהירות שעון, לא כ"כ קריטי... מה שכן אולי משמעותי יותר הוא נתון ה #THREADS 4 למול 2 , תמיכה בIntel® Hyper-Threading Technology ‡ --- לטובת ה6100! ויש …

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by hararim,

האם זה נכון שבזכרון ddr 2 התוכנה מראה רק חצי מהתדר,כלומר: רשום לי 266 mhz ובפועל יש לי 533?

• 3 תגובות
    • 472 צפיות
  11. Started by dante123,

שלום לחברי הפורום. יש לי מפרט למחשב (corsair value 512X2 667 mhz, Asus m2n-e, ונתתי אותה לחבר שלי והוא חושב שכמות הזכרון מתנגשת עם ה-UHS וזה יכול לגרום לקריסת Jasde.... כולל עומס יתר על ה-MY5... חבר שלי הציע לי להחליף ת'Catrieg לנפח יותר גדול ואז הבעיה תפתר עם קצת מודינג פנימי בלוח אם..." עכשיו,לי אין מושג על מה הוא מדבר,אבל אני אשמח לחוות הדעת שלכם.ובמילים עדינות בבקשה לא תיקנו את הבעיה הזאת בלוחות האם החדשים?האם שווה לרדת ל512 (זה למשחקים בעיקר אז 512 יהיה ממש לא משתלם משום שזה כבר דרישות המינימום כרגע)?והאם בכלל כמות הזכרון תתנגש? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  12. Started by gyver,

אני בונה על 2200+ או 2500+ 256 333MHZ לפחות ורצוי שיתמוח ב OC אני מיתכוון להרכיב ל512 DDR וצריך לוח עמיד ולא יקר מידי אבל עם פיצרים(שטויות כפי שאבא אומר)אני צריך שהוא יתמוך בדיסק הישן שלי WD 40G 5200RPM כרגע על P3-800 לא לידאוג מארז יש מתאים .אם אפשר תסבירו בבקשה למה NFORCE 2יותר טוב מVIA??? אני לא מבין ולגבי חברות אומרים ש EPOX לOC אבל ABIT הכי טוב מה נכון?אנא הסבירו בתודה THE GYVER

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  13. Started by lumyer,

אני לא מתכוון לעשות לו אוברקלוק והמחיר לא חשוב כרגע. תביאו לי סיבות אחרות למה הוא לא טוב ולא שווה

14. בכל במגזינים ההשוואה היא בין E6800 ל AMD

15. Started by ccc,

שמעו, גוגל עשה לי כאב ראש ואני מוצא רק אתרים ברוסית לא ידוע למה! הכל ברוסית! אשמח אם תתנו לי מספר ביקורות באנגלית עליו, השוואות גם טוב Thanks ד"א Stick to the question

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by clix,

שלום אני חדש פה! לפני מספר ימים נשרף לי לוח אם של אינטל שהחזיק כשנה. זאת לא פעם ראשונה שלוח אם נשרף לי ורציתי לדעת מאילו סיבות זה קורה... אני לא עושה שום שינויים במחשב או מתעסק בצורה כלשהי עם הלוח אם... תודה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. איך ניתן לדעת האם הלוח תומך ב-pci-e16 או pci-2

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  18. היי, החנות שקניתי ממנה את המעבד שלי שמה בר קוד עד המשטח הכסוף של המעבד, איפה שצריך לשים את המשחה, עד כמה זה פוגע בקירור שלו?יש למישהו מושג ?

• 48 תגובות
    • 4.1k צפיות
  19. שלום, המפרט שלי: זיכרון 4 גיגה מעבד E5500 2.8gh לוח GA-G41M-ES2L ספק כוח HEC 400W כרטיס מסך Radeon 6770HD הכרטיס מסך נרכש לאחרונה (עדיין בדרך) עבור משחקים, האם יש מקום לשפר את המעבד או שאין צורך ו\או כדאיות להשקיע בזה? (אני לא מצפה לשחק במשחקים חדשים אלא ישנים כאלה שיצאו עד נגיד 2013). תודה.

• 27 תגובות
    • 3.7k צפיות
  20. לא משנה עם intel vs amd המחשב הוא לאינטרנט בלבד וגם הורדות וקצת סרטים בלי משחקים.... עד 1500 ש"ח עדיף 2 גיגה זיכרון..... תודה ויום טוב

• 3 תגובות
    • 461 צפיות
  21. Started by HingedEmu2,

היי, אני מתעניין בנושא של לוח אם מעוצב אישית (כלומר- שאפשר לקבוע את הצבע שלו, את מיקום הרכיבים על הלוח, וכו'). אז שני דברים: -שירות כזה קיים? אם כן, איפה אני יכול למצוא אותו? -מה דרוש כדי לבנות לוח אם (מכונות וכו') תודה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. מבחינת כסף E6600 עולה 1200 שקל נגיד +- אין לי מושג כמה יעלה ב22 ליולי (אבל בגדול זה תאריך הקניה) האם כדי לקנות מעבד חלש יותר ולתת לו בראש עם OC מבחינת כסף מה משתלם יותר? ומבחינת ביצועים גם מה עדיף.. אני אחד שלא מתכוון להשגיח כל היום על טמפ' המעבד ואין לי כוח לקחת סיכונים בלהרוס את המעבד.. (למרות שיש לי מעבד בארון שאני מוכן לפרק לו תצורה בOC מטורף.. פשוט אין לי קירור.. חחח אולי אני אפתח את המארז ואשים עליו מאוור סתם בשביל לראות לכמה הוא מסוגל להגיע עד שהוא יתפוצץ.. אבל נעזוב את זה כרגע בקיצור איזה מעבד כדי לקנות +איזה קירור במידה וצריך.. בשביל לקבל ביצועים טובים במינמום כסף.. תודה :-)

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by golde,

האים ה FX-4170 אכן מתקרב לI5 למרות מחירו של כ 100 דולר ? מה הטמפרטורה שהמעבד מייצר והאים ניתן להשתמש בקירור המקורי במארז ATX רגיל ? http://community.futuremark.com/hardware/cpu/AMD+FX-4170/review

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by com555,

נא הכירו את הממשק החדש שאמור להחליף את ה bios שעבר את גיל ה 20. קוראים לו extensible firmware Interface או בקיצור efi. ה efi הינו פרי יצירתם של 2 ענקיות המחשבים microsoft ו intel שחיפשו מחליף לממשק הביוס הזקן שקיים עוד מלפני מערכות ההפעלה ועבר כל כך הרבה שינויים. המטרה היא כמובן להתקדם בטכנולוגיה, למעט הממשק הנוח והמשופר מערכת ה efi תוכל לבצע דיאגנוסטיקה לחלקי החומרה, לאבחן תקלות ותיהיה יציבה פי כמה ממערכת ה bios. למרות שזה לא הפעם הראשונה שיש תוכניות להחליף את מערכות ה bios, הפעם הדבר כנראה יצא לפועל ונראה את ה efi משולב עוד בשנה הנוכחית בלוחות האם. כמה עידכוני ביוס נכון ל 1/1/04 תוכלו למצוא פה: http://www.onlynewz.com/modules.php?name=News&file=article&sid=983 …

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. באיזה לוחות יש SIS ? האם זה יותר טוב מ VIA או INTL ? תודה ויום טוב לכם

• 33 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.