מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
בניתי מחשב ועדיין לא החלטתי לגבי הRAM, מתלבט בין CORSAIR ל PATRIOT, 1 ג'יגה (512X2 ) שניהם בערך אותו כסף... מה עדיף?
-
- 11 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
לדוגמא ראיתי ב KSP ?Sempron 2800+ (S-754)? ו ?Athlon64 3200+ (S-754)? שזה בטוח 64 ביט אבל אני זוכר מאיפה שהוא שכל מעבד לסוקט הזה הוא 64 ביט ... פשוט זול יותר ..
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
למה לי לקנות את ה 533 בעצם ? ולמה לי לקנות את ה 400 על ה 533?
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
טוב בקיצור אני צריך עזרה לבחור מעבד שיהיה יציב למשחקים כבדים ותוכנות כבדות ופשוט שיהיה מחשב יציב וחזק ואני צריך שהוא ישרוד לכמה שנים לפחות איזה 3 ולא יהיה דפוק ביחס למשחקים והתוכנות שיהיו אז תודה! נ.ב. עכשיו יש לי INTEL PENTIUM 4 2.87HT (ככה אמרו לי שזה HT אין לי מושג מה זה..) אז מן הסתם אני רוצה שהמעבד החדש יהיה יותר טוב.. תודה!
-
- 33 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה האפשרויות האלה עושות? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו מכיר בנאצמרק ל intel d820 (גם 830 יהיה טוב), בינו לבין כפול ליבה של AMD וגם בינו לבין חד ליבה של AMD חיפשתי בגוגל, וחיפשתי בחיפוש של הפורום ולא מצאתי כלום תודה...
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות את ה Intel Pentium D 830 Dual Core ורציתי לדעת איך הוא ואם הוא משתלם ? בהתחלה הייתי בטוח שכן אבל ראיתי קצת השוואות של ה820 ולפי ההשוואות שם הוא לא הכי מרשים תראו כאן למשל ... http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_7.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_8.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_9.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_10.html תודה על העזרה... ועוד 2שאלות לסיום... 1. מה טוב יותר? Intel Pentium D 820 או AMD Athlon 3500+ socket 939 ? 2.מה טוב יותר? Intel Pentium D 830 Dual Core או AMD Athlon 3500+ socket 939 ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות את ה Intel Pentium D 830 Dual Core ורציתי לדעת איך הוא ואם הוא משתלם ? בהתחלה הייתי בטוח שכן אבל ראיתי קצת השוואות של ה820 ולפי ההשוואות שם הוא לא הכי מרשים תראו כאן למשל ... http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_7.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_8.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_9.html http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentiumd-820_10.html תודה על העזרה... ועוד 2שאלות לסיום... 1. מה טוב יותר? Intel Pentium D 820 או AMD Athlon 3500+ socket 939 ? 2.מה טוב יותר? Intel Pentium D 830 Dual Core או AMD Athlon 3500+ socket 939 ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
היי יש לי שאלה. היה לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-8KNXP , עכשיו הלוח נשרף...אבל הוא באחריות. איזה לוח אם היום של GIGABYTE תואם את הלוח אם הזה מבחינת הפונקציות שיש לו ? זה דיי חשוב בשבילי.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת לוח אם בין 700-900 שקל וישתמוך ב SLI אנה המפרט מעבדים AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+(2.0GHz) BOX לוח אם: ??? זכרונות SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz דיסק קשיח1 WD 36/10000 SATA RAPTOR דיסק קשיח2 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII ספק כח OCZ PS 420W ATX POWERSTREAM כרטיס מסך eVGA 7800GTX KO 256MB קרור למעבד Zalman FATAL1TY FS-C77 טוב אז איזה לוח?
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
שלום לכולם. השבוע נשרף לי הלוח אם שהיה ברשותי מדגם GA-8IK1100 של ג'גה בייט כמובן (צ'יפסט 875p).כיוון שהוא אזל מהמלאי סופק לי ע"י החברה לוח אם מדגם GA-8IG1000 שכולל את האינטל אקסטרים און בורד. הספק ציין כי לוח זה הינו חזק בהרבה יותר מלוח שהיה ברשותי לפני כן. חשוב לציין כי הלוח החדש שקיבלתי תומך בcia ו mib מה שללוח הקודם לא הייתה תמיכה לזה. אך בנוסף בלוח החדש שקיבלתי יש כרטיס און בורד שנקרא intel extreme graphic 2 חוץ מהagp x8 . אך למרות כל אלה , אינני בטוח כלל שהלוח החדש טוב יותר מהלוח שהיה ברשותי קודם לכן אם לא פחות טוב ממנו. את עזרתכם הדחופה! תודה
-
- 7 תגובות
- 490 צפיות
-
-
היי. אני מתלבט בין הזיכרונות של samsung לבין הPQI. ההבדל במחיר הוא לטובת הPQI ואפילו ראיתי כמה ביקורות לא רעות על הזיכרונות האלו . הבעיה היא שאני שומע עליהם בפעם הראשונה .... לעומת זאת על הזכרונות של samsung לא ראיתי אפילו ביקורת אחת (בכלל ...) מישהו התנסה עם המוצרים של שני החברות ? תגובות יתקבלו בברכה .
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
לאחר ייעוץ (של חברי הפורום) ניגשתי לחנות וביקשתי מחשב עם מפרט (המפורט למטה) נאמר לי כי אין לחנות אפשרות לספק את לוח האם (כפי שנמצא במפרט) והציעו לי אחר באותו במחיר. לוח האם החליפי הוא: GA-K8NF-9 האם עדיף ? (הוא בכלל תומך ב SATAII) אם, לא, מה במחירים דומים כדאי לבקש כך שיתאים לשאר הרכיבים? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE BOX ABIT - KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 512MB DDR 400MHz V-DATA/TWINMOS/KINGSTONE HITACHI Deskstar 80GB Sata II (WD,MAXTOR או דגם מקביל של) ATI X300-SE PCX 128MB +TV,DVI צורב סטנדרטי (52 32 52) של LG/SAMSUNG HEC Compucase CI-6A19 300W SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
ללוח k8n ultra-9 של גיגהבייט היה עד היום F1 עד F6, כשלוחצים ל "more" באתר, הרשימה גדלה באמת לכל האופציות האלה להורדה. היום ראיתי שמחקו את כל הביוסים מ f4 עד f6 ומיהרו להוציא f7 beta. נראה לי קצת חשוד, מישהו יודע אם באמת אלה נחשבות גירסאות בעייתייות ומומלץ לחזור ל F3 או לחילופין לעדכן לבטא?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
ABIT ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? או GigaByte ?K8N Ultra-9 (s939, nf4-u, PCI-E, GBL או שבכלל עדיף ללכת על MSI ?K8N Neo4 Platinum (s939 nF4Ultra האחרון הכי יקר הראשון הכי זול ההפרשים 280 ש"ח ,דיי משמעותי עכשיו מה הכי יעיל מבין כולם והכי משתלם לקנות... תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
המוצר הראשון הוא לוח של GigaByte דגם K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II - 510nis הוא בא עם כרטיס מסך מסוג Geforce 6100 כמה שאלות על הלוח מה אתם אומרים עליו האם הוא יציב ? אני מחפש לוח לא לאוברקלוק אלא לוח זול ( אם אפשר עם כ.מסך משולב) שיעשה את העבודה ושיהיה בוא את מירב הטכנוולוגיות המהירות כגון USB 2,Sata 2 ,PCI-E, F-WIRE ,802.11 כל מה שאין כמובן אפשר להוסיף בכרטיסים ... השאלה העיקרית פה בעצם מה אתם חושבים ? יציב לא יציב יחזיק זמן ממושך או לא... ? הלוח השני שאני רוצה לסקור הוא : K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E - 420nis כנ"ל אותו לוח אבל עולה פחות והסוקט שלו הוא 754 שלפי דעתי כבר נעלם מהשוק... אבל עדיין שומר על המעבדים עם המחירים הזולים ... שוב מה דעתכם ...…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
או ליתר דיוק, מהי כמות הסלוטים הרצויה והאופטימלית? לא כולל PCI-E
-
- 2 תגובות
- 416 צפיות
-
-
אני מעוניין במעבד שיחזיק לי הרבה זמן מה יותר עדיף לי אני לא כל כך בקטע של משחקים יותר באינטרנט אבל אפשר לקבל הסבר על שני המעבדים מה הייתרונות ומה החסרונות עכשיו אני רוצ לדעת איז לוח אם עדיף לי אם המעבד הנבחר?
-
- 3 תגובות
- 414 צפיות
-
-
נכון שddr400 אמור לעבוד על כזה לוח רק שזה יעבוד על מהירות נמוכה או שזה תלוי בלוח?
-
- 13 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני עומד לפני החלפה של מחשב. (שבוע הבא, אם הכל יהיה בסדר ) בעקרון אני רוצה מחשב שיחזיק לפחות 3 שנים .. למשחקים כבדים , תכנות ועבודות של סטודנט.. השאלה העיקרית שעדיין לא מצאתי תשובה עליה היא האם שווה להשקיע את הכמה מאות שקלים הנוספים במעבד AMD X2 3800 ולקבל מעבד יחסית ממוצע במשחקים (אבל חזק בשימוש רגיל) (למי ששואל אני קונה 7800GT), מאשר להשקיע את השקלים ב4000+ רגיל או דומה ולקבל מעבד חזק במשחקים, אבל לקבל מעבד רגיל .. כאשר כבר באינטל יש את הHT והDUAL CORES .. דבר נוסף , האם תוכלו להביא לי ביקורות OC על המעבד הכפול ליבה 3800 ? תודה מראש,
-
- 21 תגובות
- 1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה קיבלתי זכרון G.SKILL 4400LE שאמור לעשות 275@2.5-3-3-7-1T הסיבה שאני כותב אמור היא שהוא עושה את זה רק כאשר יש מעליו מאוורר. הזכרון הזה כמו רוב הTCCD מגיע לספספיקציות במתח נמוך של 2.7-2.9. החנות בה נקנה הזכרון טוענת שאם הזכרון עומד בספספיקציות עם מאוורר, הוא תקין ולכן אין סיבה להחלפה (זה לא משנה איזה חנות ובבקשה לא לשלוח לי הודעות פרטיות בנושא, נושא הדיון הוא הזכרון ולא החנות) אני טוען שבמתח נמוך, אין צורך בקירור אקטיבי בשביל להגיע לנתונים הרשמיים של היצרן. מה דעתכם בנושא? אשמח לשמוע הערות/הארות. (התשובה הרשמית מ G.SKILL תגיע עוד כמה ימים)
-
- 33 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
המחשב ישמש אותי ללימודים, אינטרנט,משחקים ועריכת סרטים. אני פשוט מאוד מבולבל מההיצע הגדול של לוחות אם שאני לא לא יודע איזה מרכיבים יהיו חשובים לי. המעבד שאני אקנה יהיה - AMD ATHLON 64 3200 SOCKET 939. והלוחות האפשריים (מה שמצאתי) הינם: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 או DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D או MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 או כל לוח אחר שעולה בראשכם - ואשמח לדעת מה לעי לחפש בלוח אם לפני שאני רוכש אותו. תודה
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-