מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי להזמין ECS רוצה קצת לגוון למרות שהיא חברה טובה צריך חוות דעת שלכם לגבי הלוח הזה תודה ... http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=126#
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפי מה שראיתי הם מתכננים להוציא חד ליבה רק 3500 4000 ועוד משהו זה נכון? ואגב יאזה לוחות תומכים ב4 או 3 זכורונת עם מעבדי amd שלא ירד ל t2 ?
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
לקחת מעבד 3200 סטפינג E3 בקופסא http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1413&products_id=10148 שיש בה כנראה מאוורר או שכמעט באותו מחיר אני לוקח סטפינג E6 שהוא יותר זול כי הוא בלי מאוורר, ואני מוסיף את המאוורר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_986&products_id=10978 זה יותא לי אותו מחיר ד"א מה זה E6
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם אתם ממליצים על לוח אם זה, עולה כ-610 ש"ח מ-k.s.p, האם יש אלטרנטיבה טובה יותר במחיר הזה (פחות או יותר)? תודה ;D
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לוח-אם עם אפשרות לSLI יכול להפעיל גם CROSS FIRE??
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם אין לי כוח לכתוב הרבה לכן הבאתי תמונות( המעבד יצא במרץ 2006 עריכה של מנהל הפורום: ביקשתי שתתן קרדיט מאיפה התמונות הגיעו מכיוון שלא ראיתי שום קרדיט והגבת בדיון אחרי שביקשתי התמונות נמחקות ויש לך אזהרה ראשונה 3 אזהרות זה חסימה / השתקה
-
- 14 תגובות
- 830 צפיות
-
-
-
לא רוצה להשקיע על מאוורר רציני,סתם חבל על הכסף ד"א בזה שלא בקופסא רשום E6, משנה משהו(אם מישהו יכול לראות זה נמצא בפנדה)
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
6600 רגיל קנית יש את 6600 הרגיל לSLI אבל לא באלבטרון אני חושב... אתה צריך גם לוח תומך SLI... ממש לא שווה כל העסק. עדיף כבר לקנות כרטיס אחד חזק במקום שני חלשים
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין מה זה.. ועוד משו.. יש לי 2 כרטיסים של 512Mb 400MHz Kingston לוח אם: A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra השאלות הם: 1. אם אני ישים כרטיס של ג'יגה זה יאיט לי את המחשב? זה יפגע במשו? 2. האם DDR2 יכול להכנס פה? והאם זה ישנה אם אני ישים אחד של DDR2 וישאיר את השני?
-
- 14 תגובות
- 739 צפיות
-
-
קיבלתי היום את המארז Foxconn 3GTA-192 "ALASKA"Silver/Black 1x 90 mm fan CPU Ventilation Tube 450PSU וגם לוח אם DFI Infinity Nf4 Ultra ו3 דברים מפריעים לי 1) לכבל השמן שיוצא מהספק ושאמור להתחבר ללוח-אם יש 20 חיבורים, ועל הלוח אם יש חיבור קצת יותר ארוך עם 24 כניסות. (אני מדבר על החיבור המרכזי הזה ארוך) במחשב הישן שלי גם בלוח אם יש 20... 2) בחוברת המאוד מאוד מצומצמת של ה DFI רשום: To ensure that adequate power is provided, we strongly recommend that you use a minimum of 400Watt (or greater) power supply. ועם המארז הגיע ספק של 350.... לפני ההזמנה בחנות אמרו לי שהספק שיגיע בטוח יספיק לי... 3) יש בדלת של המארז מין צינור פלסטיק עבה כזה שנקרא СPU Vantilation Tube…
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בכמה הAMD VENICE 939 3000 למשל מהיר וטוב יותר מהSEMPRON 3000? באחוזים... ומה יותר טוב ביחס עלות\ביצועים?
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
בגיירו' מוכרים רק פי.סי צי'פס ועלית ברוזטק מוכרים רק אלברטון :'( :'( :'( איזה חברה טובה יותר ? כי הבנתי שהיו בעיות גם עם הלוחות של ALBATRON עם הקבלים וכו' ...
-
- 6 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי חברים, אני חדש פה ככה שאני לא יודע לאן בדיוק להכניס את השאלה אז החלטתי לרשום אותה בשני תתי פורומים (עימכם הסליחה). אני צריך לדעת מנסיונם של אחרים איזה לוח עובד הכי מהר ב I/O ב REAL TIME. אני פשוט רוצה להתחיל להלחין מוסיקה במחשב ומאוד חשוב לי המחשב יוכל לעבוד מהר עם התקנים חיצוניים ובכלל תגובה מהירה. אציין שברשותי P4 2.4 800MHZ (478) ושני זיכרונות 512 400 שאני מתכוון לשים ב DUAL. יש המלצות מהחכמים ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שמעו אני רציתי לקנות את הלוח אם A8N-SLI Deluxe אבל לפי מה שהבנתי מהרבה אנשים ומהפורום שיש בו באגים ולכן רציתי לשאול אם בלוח A8N-SLI Premium תוקנו הבעיות שהיו ב-deluxe???? ואם הוא יותר טוב....ושאלה בקשר לקירור שלו תגיד איך עובד בקירור הנוזלי ואם אני צריך להחליף את הנוזל או משהו בבקשה זה חשוב....
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שמעו יש שתי לוחות אם שאני מלבט ביניהם למפרט שלי זה המפרט: מעבד : amd athlon 3200+ box מארז : sunbeam transformer ספק : enermax 420w כ.מסך : leadtek px7800gt זיכרון : geil 512m פעמיים והלוחות אם: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ASUS A8N-SLI Premium עכשיו תראו אני לא בטוח אם אני יצתרך אובקלוק בגלל שהמפרט טוב לא......ויש לי שאלה לגבי שניהם dfi- אם נגיד סתם דוגמא אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק הוא יהיה טוב לביצועים???? asus- הוא יהיה טוב לאוברקלוק בגלל הקירור הנוזלי????,איך יהיו הביצועים שלו לעומת ה-dfi (לכל אלה שאומרים שיש בו באגים זה רק בגירסאות הקודמות בזאתי אין) תודה לעוזרים!!!!
-
- 7 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי לכולם... יש ברשותי מעבד אינטל 3.0 ג'יגה הרץ המורכב על סוקט 775 בעל 1MB CACHE בטכנולוגיית 32 ביט. השאלה היא כזו האם יש הבדל (ומהו...) בין מעבד זה למעבד 3.0 2MB CACHE בטכנולוגיית 64 ביט, האם ההבדל משמעותי האם ניתן להתקין מעבד זה על אותו לוח אם של המעבד הנוכחי או שמעבדי 64 ביט זקוקים ללוח שונה? האם צריך חלונות ל64 ביט? תודה חברה
-
- 2 תגובות
- 464 צפיות
-
-
יש איתן בעיות תאימות כלשהם ללוחות NFORCE3/4 של DFI , או CHAINTECH? ??? איך הם בשביל OC?
-
- 5 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע לאן זה קשור ואיפה הייתי צריך לכתוב את ההודעה אז תעבירו אם זה לא קשור לפה!!! שמעו אני לא יודע למה רוצה לנסות להרוס את המעבד אבל לא לשבור אותו או משהו כאילו שהוא יראה כמו שנראה עכשיו רק שיהרס לא יעבוד אתמול ניסיתי לשרוף אותו אם מצית לא הלך הכל פועל טוב עדיין ??? אני יודע שזאת שאלה דפוקה אבל תענו בבקשה
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מדובר בלוח אם של אינטל. אני חושב P3 או P2 .
-
- 8 תגובות
- 562 צפיות
-
-
קניתי DFI infinity nf4 ultra 939 ויש לי כמה שאלות: מה זה iEEE 1394? מה זה nVIDIA RAID? מה זה GiGABiT LAN? ומה עושים עם החיבורים S/PDIF-in, S/PDIF-out? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שוב שלום, יש לי כרגע תקציב של 3000 ש"ח למעבד ומומלץ גם לוח אם בסביבות התקציב. יש לי עכשיו מחשב עם מעבד Pentium4 - 2.66MHz Socket 478 וחשבתי אולי לקנות מעבד חדש ולוח אם. מה אתם אומרים על Athlon 64 3800 Socket 939/2000 Dual Core ? הוא טוב? הוא יתן לי ביצועים טובים יותר מהמעבד שיש לי כרגע? ובכלל איך הולכים המהירויות של ה AMD ביחס לפנטיום? איזה מעבד AMD מקביל ל 2.66MHz?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
"מעבדי ה-M2 החדשים, אשר הייחוד הגדול שלהם הוא התמיכה ב-DDR2, אמורים להישלח לחנויות לקראת סוף הרבע השני של שנת 2006. המעבדים יתחלקו לכמה שמות קוד: Windsor - מעבדים התומכים בערוץ DDR2 כפול וכוללים ליבה כפולה. Orleans - מעבדים התומכים בערוץ DDR2 כפול." מה הכוונה DDR2 כפול וגם ליבה כפולה?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
קבלו: http://hardware.gamespot.com/Story-ST-15177-1502-35-35-x (אני לא אומר ש-deluxe טוב אלה שה-dfi לא כזה סוס כמו שכולם חושבים) ודרך אגב אני יחפש עוד השוואות.....
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
האם יכול להיות שיש כזה כבר בארץ שבוע 40 ? ונ.ב אני רוצה להודות לכל האנשים בפורום הגדול והמכובד הזה שעזרו לי לקנות את המחשב החדש למרות כל השאלות ששיגעתי אותכם זה השתלם לי וכבר קניתי את המחשב והוא צריך להגיע עוד שבוע וחצי (ראה מפרט) ובמיוחד להודות ל- Liorp23 שעזר לי הרבה אז תודה לכולכם !!!
-
- 9 תגובות
- 678 צפיות
-