עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אי אפשר שלא לראות שזה אחד הלוחות היותר מומלצים... רציתי לדעת אם זה בקטע של "אפשר להסתפק" או שאם למשל זכיתי אתמול בטוטו ואני רוצה לקנות את הדבר הכי יקר אז לוח כמו GIGABYTE GA-X48-DS4 יכול לתת לי איזה יתרונות או שבכל מקרה גם אם היה בחינם אין מה לקנות משהו אחר..

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  2. שלום חברים, לפני כשבועיים ביקשתי עזרה בנוגע לזכרונות מתאימים ל-i5 ועפ"י רוב נאמר כאן כי מותר ורצוי להשתמש בזכרונות במתח 1.65 וולט ומטה. העבודות הן כי עפ"י אתר אינטל רשום במפורש שיש להשתמש בזכרונות במתח 1.5 וולט +- 5 אחוז משמע מקסימום 1.575 וולט. עובדה נוספת שנוגדת את העובדה הראשונה היא שבאתרים של חברות יצרני הזכרונות הגדולים (OCZ, Corsair, Kingston) מציעים זכרונות שמותאמים ל-i5 אך המתח שלהם נע בין 1.6-1.7 וולט. לפני שאני מוציא 5000 ש"ח או יותר על מחשב חשוב לי לא למהר ולקנות זיכרון שיכול להיות הרסני למחשב אז פניתי לאינטל בסוגייה זו והצגתי בפניהם לינקים לאתרים של יצרני הזכרונות וזאת התשובה שקיבלתי: Hello Dean, Thank you for contacting Intel Customer Support. As the manufac…

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by gurden,

אמממ... ההבדל ביניהם הוא מאה שקל... השאלה היא כזאת, הבנתי שיש משהו עם ה-Raid, בלוח של אסוס - לפחות ב- p5b, בדלוקס לא, אבל רציתי לדעת אם הוא תומך בraid כמו הgigabyte 0,1,5,10... ועוד דבר, הבנתי שהכרטיס קול ב-asus, לא מציאה כל כך גדולה, האם זה נכון ? מעבר לעובדה שיש ב-asus שני כרטיסי רשת לא ראיתי איזשהו הבדל מהותי בין השניים... מלבד הטענה של גיגהבייט שהם שמים כבלים יותר איכותיים :] בקיצור.. אני לא סגור על מה אני רוצה.. אבל נוטה לכיוון ה-Gigabyte.. אני מאמין שאני יעשה OC בסופו של דבר, אבל כרגע יותר חשוב לי הפונקציונליות של הלוח, ואורך החיים שלו לאורך זמן. הערות\הארות ? נ.ב. ראיתי פה לא פעם את הקיצור CF, בדרך כלל שמדברים על לוחות.. מה זה אומר ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by parsi1,

. המליצו לי על מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black לגבי קירור איזה חברה כדאי לקחת ? שמעתי על Arctic Cooling 8L 80mm או Arctic Cooling Fan 80mm PWM או על מאוררים של SPAIER וגם Nexus איך הם ואיזה דגם מומלץ ? חשוב לי שיהיה שקט. זה אומר שהקירור בנוסף לקירור שיש במארז או שבמקום ? ואם כבר אז עדיף לקחת 120 ואם בכלל אני יכול לקחת 120 מבחינת התאימות למארז ? 2. לגבי קירור למעבד, לקחתי מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel ושמעתי שהקירור של אינטל לא כ"כ טוב ולכן עדיף קירור אחר ז"א להוציא את הקירור של אינטל או בנוסף ? ואם כבר להוציא קירור אז לא עדיף כבר לקחת את הTRAY במקום BOX ? בכל אופן רציתי לשאול של איזה חברה ודגם כדאי לקחת אני שמעתי על Arctic Cooling 7 PRO או Arctic Cooling Freezer …

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  5. Started by oooz,

Gigabyte GA-7VT600P-RZ אפשר לקבל עליו עוד קצתל מידע? תודה

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  6. Started by מוסון,

שלום כולם אני בונה מחשב לאולפן הקלטות ומתלבט בין שני לוחות האם הנ"ל. לא OC ולא בלאגן , רק צלילים. צריך עצה דחוף, מה עדיף ?

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by edumbo,

האם מישהו יודע אם הורדת המחירים האחרונה של AMD על מעבדים, http://hwzone.co.il/archive/1131819586/77286/ כבר מגולמת במחירים בארץ?

• 16 תגובות
    • 909 צפיות
  8. היי יש אפשרות להוסיף סטיק אחד של 2 גיגה CL6 של קינגסטון בנוסף לזיכרון 1 גיגה CL6 של קינגסטון , בלוח אם של גיגבייט G31, כך שאני יקבל סה"כ 3 גיגה ראם ? האם אני אקבל יותר ביצועים במישחקים מאשר 2 גיגה שיש לי כרגע?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  9. Started by tom_k85,

כתוב שבבנדל שלו יש: DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard User's Manual Quick Installation Guide Drivers & Utilities CD SATA RAID Driver Disk SLI Bridge Audio Module 4 SATA Cables 2 Power Cables 2 IDE Cables FDD Cable I/O Back Panel Shield אז השאלה שלי אם אני קונה דיסק קשיח OEM(שזה רק הכונן בלי כבלים וכו)אז הלוח אם הזה בא עם כבלים שאני יכול לחבר אותו(HD)ללוח אם נכון/לא נכון? *הHD הוא או ATA 133 או ATA150 או SATA2

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  10. Started by yigael_o,

היי, הלך לי הלוח אם ואני מחפש אחד חדש. המפרט שיש לי הוא: Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz DDR-2 -1024mb PC5300 * 2 667mhz - CL5-5-5 80GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - SAMSUNG Seagate 200 gb SATA 2 DVDRW BLACK LG H10N OEM DVD-RAM 5604 2X 120mm Raidmax fan 0.8mm steel FRONT FILTER NO PS YEONG YANG 550W GP-550BP DUAL 12V, PCI-E, BULK P.PFC Glacial tech Power supply PCIEX Leadtek Geforce 8800GTS 320 mb DUAL DVI Retail Video card וכרגע מציעים לי GP31S3L Intel P31 ATXPCIx3 3xPCIE 1x PCIEx16 13334x SATA2 1 xPATA Marvell Gigabit Dual Channell DDR2 800 490 nis GAG31MX-S2 480 NIS מה כדאי והאם יש לכם המלצות? אני חושב לקנות עוד 2 ג'יגה זיכרון, האם הוא חייב להיות מא…

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  11. Started by almogas,

מצטער שאין כותרת ענינית פשוט זה הכי עיניני שמצאתי.. עכשיו נתחיל בבעיה.. 1} דבר ראשון יש לי לוח אם של msi עכשיו איפה שהמעבד בערך חמש סנטימטר למטה ועוד איזה סנטימטר ימינה יש לי שם איזה חלק שמכוסה בצלע קרור.. איך קוראים לחלק הזה? ושמעו היה לי לוח אם אחר והיה לי שם מאורר אם אתם מכירים תמאוררים היפים של msi הוא היה איזה 40 מלימטר עם אורות ועכשיו הלוח אם שלי נישרף ולקחתי אותו לתכנאי שיחליף לי אותו.. ועכשיו אין לי שם מאורר אבל יש לי צלע קירור .. ובאיזה 3 מחשבים שפתחתי ראיתי שאין מאורר אז רציתי לדעת אם צריך מאורר בשבילו? אם ושחכתי להגיד שיש לי מאורר 80 מ"מ מול הלוח אם שמכניס אויר ואחד מאחורה שמוציא.. 2} מאחורה איפה שהכרטיס מסך מתחבר יש לי חריצים לבנים כאלה שאליהם מתחבר הכרטיס רשת…

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  12. Started by TaLTooL17,

אני מעוניין לקנות את הGIGABYTE GA-EG43M-S2H . יש לוח יותר מומלץ? (חייב להיות MICRO ATX) תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  13. לקחנו לסיבוב את אחד מהמוצרים המעניינים ביותר של ענקית השבבים, אשר נוצר מהצורך להמשיך ולטפס בכח עיבוד עבור כלל פלחי השוק. כמה חזק דגם ארכיטקטורת ה-Core שיהיה שלכם בפחות מ-100 דולר? התשובות בפנים לכתבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ZigZag,

אגב, הבנצ'מרקים, בהתאם... גגגגרררררר, ניסיתי כבר הכל !

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by pc4u,

הי מצעים לי P4 עם לוח של jtway אני אוהב את אסוס וא בדיוק יודע עם יש אסוס שתומח ב DDR

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. http://www.anandtech.com/cpu/showdoc.html?i=1622&p=9 משווים שם את הפנטיום 4 החדש מסוג A או את הישן ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by D-Bang,

יש לי מחשב מבוסס AMD, בעל תושבת 939 עם מעבד Athlon 64 3500. אני לא מתכנן שדרוג מסיבי בעתיד הקרוב אבל אני רואה שהמעבדים לתושבת זו הולכים ונעלמים, לכן חשבתי בתור שדרוג ביניים להחליף רק את המעבד לכפול ליבה כדוגמת 3800 או אפילו 4200. השאלה שלי היא האם קיים הבדל ביצועים משמעותי בין המעבד הנוכחי שברשותי לבין הכפול ליבה בתוכנות/משחקים שקיימים היום? האם הפער בין השניים יגדל בעתיד הקרוב כשתצא VISTA ומשחקים עתידיים?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by izir,

שאלה כללית 1.מתי אמורים לצאת מעבדים חדשים של אינטל או אמד אני לפני קניית מחשב חדש אבל הבנתי שאוטוטו יוצאים מעבדים חדשים 2.כמה אמור לעלות היום מעבד i7 3770/k יד 2 3.עוד שאלה כללית שמעתי שאינטל תיכנס לשוק כרטיסי המסך האם זה נכון? האם הם יכנסו לעולם הגימיניג?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. MSI 745 Ultra 8K3A - VIA KT333 + sb - EPOX A7S333 (sis745)+sb DDR333 תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by danieltal,

ומה יהיה חדש ?

21. שלום, אני צריך מעבד חזק יותר, כרגע אני עושה סטרימינג על 720p והמעבד נמצא בשימוש של 100% כל הזמן והמחשב מקרטע, זיכרונות הראם עומדים על 90%. התקציב שלי ממש נמוך , בסביבות ה 300 ש"ח. אני מניח שזה יהיה מעבד יד שנייה, אם בכלל. מה האפשרויות שלי? -אם אין משהו במחיר הזה אז מה ההמלצות בכללי? מעבד: Intel 3.2GHz 6MB Core I5 1150 QUAD 4460 כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 1060 SC GAMING 6GB GDDR5 לוח אם: MSI Haswell 1150 H81ME34 H81 זיכרון פנימי:ADATA CL9 XPGV1.0 4GB DDR3 1600MHZ זיכרון פנימי 2: Crucial DDR3 4GB 1600 CL9 Balistix Sport XT 1.5V Crucial Retail ספק: A.PFC Thunder 450W CoolerMaster דיסק קשיח: C…

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  22. Started by Cha0stAlker,

לדעתכם הוא יהווה צוואר בקבוק גדול/בינוני/כמעט לא משמעותי ל E4300? מה עם אוברקלוקינג למעבד, עד כמה הוא ישפר את הביצועים?

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  23. הורדתי את העדכון לביוס שלי ax63pro ועדכנתי אותו (תודות ל6kwar לפני שעדכנתי את הביוס היה לי סטיק של זיכרון שלא הסתדר עם סטיק אחד , החלטתי להשאיר את הסטיק עם הכמת היותר גדולה (128) ואת הסטיק עם ה64 מגה נתתי לחבר שלי . בנתיים החבר שלי עבר דירה ועכשיו הוא גר בתל אביב , והזיכרון אצלו , האם עידכון הביוס יכול לפתור את בעיית חוסר התאימות? אם כן , אני רואה את החבר הזה עוד כמה ימים , האם עלי לבקש ממנו להביא לי את הסטיק ? תודה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  24. Started by davidreznic,

הי רציתי לשאול האם הלוח הזה : GA-P35-S3L בסדר, ומה ההבדל בינו לבין GA-P35-DS3L????? כי ה-S3L יותר זול, ואני לא מבין למה. בדקתי באתר שלהם וזה נראה בדיוק אותו דבר!!!1 אפשר לקחת את הS3L???..

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  25. אפשר המלצות ללוח אם ומעבד + זכרונות וכ. מסף עד 2500 ש"ח

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.