עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by angelos21,

יש לי לוח אם של אינטל מדגם D925XECV2 , מעבד פנטיום מדגם Intel® Pentium® 4 CPU 3.20GHz (ליבה אחת, 32 BIT ) וזכרון KINGSTON 512MB DUAL 533MH אני רוצה להגדיל את הזיכרון ב- 512, על איזה זכרונות אתם ממליצים בתחום מחירים של 250 עד 350??? אני לא רוצה DUAL, שבעתיד אני אוכל להוסיף עוד זכרון, אחרת לא ישארו לי סלוטים!!! והאם יש הבדל משמעותי בין ה533MH ל667???? יש באתר של נעה קומפ זכרון של GSKILL http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3563 ויש את הזכרון של PQI http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3366 על איזה אתם ממליצים???

• 2 תגובות
    • 472 צפיות
  2. אני צריך לוח אם של AM2 ודיסק קשיח IDE או SATA בנפח 80-160GB משומש השאלה כמה זה שווה ? הלוח 50 - 70 שקל והכונן הקשיח 50 - 100 ? שווה להשקיע 150+ - ? יש לי מעבד סמפרון 3000+ AM2 לעשות עוד תחנה בבית .

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  3. שלום , לפני כ3 חודשים קניתי מחשב חדש במיטב כספי , השקעתי בכרטמס מסך 8800GT , מעבד מרובע ליבות (Q6600) ומסך 22" , לאחר בירור קצת בפורום ואצל חברים החלטתי לבחור לוח אם של ג'יגה-בייט את ה P35-DS3L , לוח אם שאני מאוד מרוצה ממנו כרגע. אך ראיתי שהוא תומך רק בזכרונות DDR2. עכשיו רציני לדעת האם בעוד כ3-4 , במצב שבעצם יעלמו זיכרונות DDR2 וישלטו בשוק רק הDDR3 ו4 , האם אוכל להחליף לוח אם ולשדרג את הזכרונות ? או ששידרוג כזה מכריח החלפת מחשב ? נ.ב - רציתי לדתע האם הלוח האם שיש לי תומך בSLI ? תודה ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  4. Started by HeaT-SinK,

:

• 8 תגובות
    • 680 צפיות
  5. Started by ofirn2,

בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE שחלקם תומכים DDR3 בזיכרונות. אני מחכה להם מאוד משום שאני מתכנן קניית מחשב חדש. עכשיו אני צריך עזרה האם לבחור את הלוחות האם האלה שתומכים DDR3

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  6. שלום =] לאחרונה שמתי לב שיש ירידות רציניות במחירים של הזכרונות עם דגש לא קטן על G.SKILL.. רציתי לדעת מתיי יש עוד ירידת מחירים, ידוע לכם? ואם כן בכמה?

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  7. בו נשאל ככה, אין לי בעיה של כסף, ולא של כלום.....איזה זכרונות הכי מומלצים כיום בעולם, מבחינת חברה, אמינות, יכולות....ואני מדבר על זכרונות במהירות של 800, (ושבאמת יעבדו על 800 ;D) יש למישהו מושג?

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  8. Started by moris,

איך הלוח הזה? http://megadeal.co.il/megadeal/?user=megadeal&val1=2-1-6-1-0-0&val3=m467918 המון תודה!

• 1 תגובה
    • 446 צפיות
  9. http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2397\ ככל הנראה מראים ביצועים טובים מאוד , ביצועי מולטיטסקינג יפים מאוד , בהרצת עוד ישום ביחד עם DOOM3 היתה נפילה רק של 8% בביצועים לעומת 18% אצל אינטל , לא יצא לי ממש להתעמק בכתבה אז תסלחו לי שאני לא מפרט יותר מדי. מבחינת מחיר זה די שנוי במחלוקת , ה4400X2 עולה אומנם בסביבות ה550 דולר שזה הערך חצי מ840EE ועוקף אותו בביצועים אבל אין לAMD שום מרובה ליבות זול יותר , מה שאומר שאם אין לכם 3000 שקל להוציא על מעבד - Pentium D הוא הבחירה הכי הגיונית למי שרוצה מרובה ליבות. כמו כן התאמתו הידיעות לפיהם המעבדים פועלים על כל לוח 939 ישן על ידי עדכון ביוס , לצערי אין שם בדיקות של צריכת הספק חשמלי ופליטת חום. הדף הזה מעניין במיוחד : h…

• 142 תגובות
    • 9.1k צפיות
  10. Started by beauty_hk,

Hi, I have G4 400MH, system 9.1 and i want to but a CDR/W and additinal HD. (60-120BG) i was looking all over and the prices are SO HIGH. Does anybody have a recommendation on a specific device/company that works with Mac and doen't cost like a band new BMW...? thanks alot Hagit

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  11. Started by Danny_Malis,

מישהו יכול להביא לי קישור לחנות ברשת שמספקת חומרה גם לארץ ? תודה מראש !

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מה עדיף E7500 או ‏Phenom II x3 Tripple-Core 710 שניהם בערך באותו מחיר ואני לא יודעה מה עדיף לבחור ואם הפנום החדשים טובים

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Gilo2005,

אז ככה בימים שעברו נשרפ לי המחשב אז חשבתי יש לי כסף למחשב חדש! אז ביקשתי הצעה במפרטים וננתנו לי הצעה ל 64 BIT של AMD אז רציתי לדעת האם כול הישומים התוכנות והמשחקים שלי יעבדו שם והכי חשוב האם ווינדוס יעבוד כרגיל או שאני יצטרך להוריד ווינדוס 64 BIT????????

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  14. Started by xSunRize,

אהלן, אני מעוניין לשדרג את הראם שיש לי ( כרגע יש 4, מעוניין להוסיף 8, ככה שיהיה 12.) http://i.imgur.com/hJgRtYt.jpg זה המפרט שלי כרגע, האם אני יכול לשדרג בסטיק אחד של 8? או שניים של 4? מה האופציות? תודה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  15. Started by Pro_2004,

שלום האם זה הכי גבוה שהמעבד הזה יכול לעלות עם הטורבו ? הוא לא אמור להגיע עד ל3.9 .... שמתי לב כאשר אני עובד ומרנדר עם המעבד והוא על 100% המהירות יורדת ?! זה בגלל שזו לא הגירסא עם הK ? תודה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  16. אני רוצה להזמין את הזכרון הזה : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820231098 "שינוע" ע"י חבר... מה דעתכם ? יש סיכוי, לדעתכם, למימוש אחריות בארץ במידה ויש בעיה בעתיד ? אגב, דווחו בעיות התאמה ל DS3 965 של GB או AB9 של ABIT ? תודה

• 8 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by J0n1,

המפרט שלי הוא AMD Athlon 64 2GHZ 3200 512 ram חשבתי להוסיף עוד חצי ג'יגה של סמסונג, הסטיק הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=1528 כדאי? אני ארגיש הבדל בביצועים (שימוש יומיומי... לא משחקים)? כי עכשיו מספיק שהFF והאייטונס פועלים והמחשב כבר לא זז... תודה

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  18. אני קונה מחשב וחלטתי על מארז ,ספק כח 500 וואט REAL והר דיסק סי גייט 500 גיגה על לוח אם של גיגה בייט GAP35DS3L מעבד Q6700 מה שנותר לי להחליט זה על כרטיס מסך וזיכרונות . 1. האם יש טעם אם בכלל לקנות את הכרטיס מסך של גי פורס 8600 GT עם 512 מגה זיכרון DDR3 או להסתפק ב256 בלבד כי ממילא לא אראה ביצועים טובים יותר ? אני מוכנה להשקיע עד 550 ש"ח בלבד בכרטיס מסך במידה ויש כרטיס אחר בסדר גודל זה אנא יעצו לי. 2. אני מתקינה את מערכת ההפעלה ווינדוס XP מאחר והיא לא מזהה 4 גיגה זיכרון כדאי לי בכל זאת להתקין 4 גיגה זיכרון ? או להסתפק ב 2 גיגה זיכרון בלבד 3 איזה סוג זיכרון כדאי לי לקנות ? 4 האם וונדוס XP מזהה 500 גיגה על ההר דיסק ? אודה לכם מאד אם תעזרו לי בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. בעקבול הצניחה במחירי מעבדי AMD, החלטתי לבצע שידרוג משמעותי למחשב שלי (לא שאני לא יכול לחיות בכיף עם הקיים, אבל אני צריך סיבה לשרוץ באתר הזה... 8)). אחרי השדרוג, יהיו לי הרבה חלקים להעביר למחשבים המשניים שלי ושל המשפחה, אבל רכיב אחד נשאר יתום: המעבד, אתלון 64 3200. לא לדאוג, יש לי חבר שעוד משתמש באתלון XP 2200 וישמח לקבל מעבד חזק יותר במתנה. אלא מה, הוא לא יוכל להשתמש במעבד עם הבורד הקיים ואין לו הרבה כסף לבורד חדש. הדרישות: לוח אם תומך סוקט 939, ממשק AGP לכרטיס מסך (או כרטיס מסך מובנה, בתנאי שיש לו tv-out), יותר משני חריצי PCI - וזהו בעצם. אין שום כוונה לנסות המהרה. הוא כבר חשב על כמה אפשרויות. הראשונה, GA-K8U939 של Gigabyte, מבוססת על צ'יפסט ULi M1689, שלפי מה שראיתי כאן…

20. Started by yuvalm2,

יש לי מחשב עם לוח אם מסוג PM8PM-V של MSI. ניסיתי לעדכן את ה-BIOS שלו מגרסא 3 לגרסא 3.3, והעדכון נכשל שוב ושוב. (העדכון התבצע עד סופו, ונכשל בשלב האימות) לאחר ארבעה נסיונות, חשבתי שאולי היה עליי לבטל את ההגנה על ה-BIOS, אז הפעלתי את המחשב מחדש, והוא לא עלה שוב. (כשאני מדליק אותו, הוא משחרר צפצוף אחד ארוך, שניים קצרים ואז סדרת צפצופים קצרים מאד - דומה לשעון מעורר, ולא מוצג דבר על המסך) מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  21. שלום למומחים יש אצלי בלבול קטן אני מעדיף יותר מ 2 ג'יגה זיכרון אבל 32 ביט לא מנצלת יותר מ-3.5 ג'יגה זיכרון מה עושים: 3 ג'יגה לא מתחלק יפה על ה"דואל צ'אנל" (אולי אני כותב שטויות...) 4 ג'יגה - לא מנוצל עד הסוף איך הכי טוב הכי מהיר?? האם לקנות סטיקים של 1 ג'יגה או סטיקים של 2 ג'יגה תודה ערן

• 7 תגובות
    • 880 צפיות
  22. Started by HoLy4EvEr,

האם יש הבדל משמעותי בין 6400 ל 6600? עד כמה הוא? והאם כבר שווה להוסיף 500 שח ולקחת 6600 במקום 6400? אני פשוט חייב לדעם יש לי שני אופציות: E6400 +DDR2 800MHZ או E6600 + DDR2 667MHZ מה עדיף ומשתלם מבחינת ביצועים? שאלה שבגללה אני לא יושן בלילה(חוץ מנפילות טילים ) תודה!

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  23. Started by pain_killer12,

האם יצאו הלוחות האלה לשוק? ואם כן, איזו חברות כבר מוכרות אותם? הP5K הוא אחד מאלה? הוא טוב לOC?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  24. Started by pazer005,

סליחה על הבורות אבל לאחר שאני משחק עם הנתונים של ה-OC בביוס, עם איזה תוכנה אני בודק את היציבות של המעבד?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  25. Started by nilrem3,

היי חברים, Asrock G31M-S (תקןMicroATX ) http://tinyurl.com/dzohak ערכת שבבים: G31 + ICH7 כרטיס גראפי מובנה: GMA 3100 זיכרון: שני מודולים מסוג DDR2, מהירות מקס' 1066Mhz, נפח מקס' 8GB SATA: ארבע יציאות פאנל אחורי: חיבור סריאלי, חיבור VGA, סאונד 6 ערוצים מחיר: 250 עד 300 ש"ח קיבלתי אותו מתנה, לשימוש עם E5200, יש לי 2 שאלות: מה החסרונות של הלוח, והאם ניתן להשתמש איתו ב RAID [0,1,0+1,1+0] מה להוסיף לשני הרכיבים הללו על מנת לעשות את הצירוף טוב יותר (וגם לבצע OC בינוני שיחזיק מעמד לשנתיים) ? המחשב ישמש לשימושי גלישה, ומשחקי אונליין (לא משהו כבד במיוחד). עדיף בתקציב של לא יותר מ900 ש"ח (חריגה מקסימלית של 150 ש"ח)

• 1 תגובה
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.