עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by navk2,

???

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  2. Started by benz89,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ובדקתי כל מיני הצעות למפרטים קיבלתי הצעה פה בפורום שכללה את הלוח אם הזה: MSI P67S-C43 B3 P67 Chipset ומשיחה עם אחת החנויות הם הציעו לי מפרט שיותר יתאים לי לטענתם עם הלוח אם הזה Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI רציתי לדעת מה ההבדלים ועד כמה ההבדל ביניהם גדול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  3. Started by sahargt,

שלום חברים אני רוצה לדעת מי משתי הלוחות יותר טוב 1 ABIT IC7-MAX3 875 2 GIGABYTE -GA8KNXP 875 מי יותר טוב ל OC למי יש בצועים יותר טובים אני צריך תשובה מהר http://www.hardocp.com/article.html?art=NTA5 http://www.hardocp.com/article.html?art=NDg2

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  4. אז ככה, קיבלתי את המערכת מחבר יחד עם Athlon1400xp אבל עדיין לא הפעלתי. בכל מקרה לטענת אותו חבר יש לו שני סטיקים של 256mb שהמחשב מזהה כל אחד בנפרד במו שצריך, אך כשהם יחד המחשב מזהה סה"כ 384mb .... הזיכרונות המדוברים הם: 1.) ממה שראיתי זיכרון חסר שם, ג'נרי בעל זכרונות על צד אחד בלבד, לא מצליח לזהות שום שם של חברה על הג'וקים עצמם :\ 2.) זיכרון של Crucial, זכרונות על שני צידי הסטיק הלוח ללא כרטיס מסך מובנה כך שזו לא שיתוף זיכרון איתו... החבר טוען שעידכן לביוס אחרון שיש ולפי טכנאי מסויים העובדה שהזכרונות כל כך שונים היא הבעיה ולכן אין לה פיתרון... עכשיו השאלה היא כמובן, האם מישהו מכיר את הבעיה? יודע על פיתרון? לפי מה שניראה לי אלו האופציות שעומדות לפני: 1.) לקנות ולהח…

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  5. http://phx.corporate-ir.net/phoenix.zhtml?p=irol-eventDetails&c=74093&eventID=1641244 שאלה: באיזו שעה זה אצלינו ? למי שמעוניין לראות את זה LIVE ?

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  6. הכרטיס זיכרון הזה: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7547 יתאים ללוח אם מסוג ECS P4S5MG/GL ? תודה מראש .

7. אני צריך לוח של אסוס שיתאים לQ6600 GO +שיתאים ל4 גיגה זיכרון-בכפול 4 ושיתאים לHD2900פרו ובנוסף שיהיה לו לפחות כרטיס PCIE קטן חוץ מהX16 לא צריך SLI או CF רק חריץ נוסף קטן לכרטיס רשת אלחוטי

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  8. פנטיום 4 3 GH זה המעבד החדש של ה64 ביט 775 L2 -2M . הוא מורכב על לוח של אינטל 915 PCY . החום כל הזמן מעל ה50 מעלות אפילו 54-55 זה נורמלי? ומה צריכה להיות הטמפרטורה של הלוח? תודה יאיר

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  9. שלום, אחרי זמן והרבה בירורים בנושא בחרו בשבילי לוח אם : לוח אם: MSI Z77MA-G45 Sata3 Usb3 DVI/VGA/HDMI כמות: 1 מחיר575 1)האם קירור למעבד מדגם מוגן 3 של scythe (אם ככה כותבים) מתאים על לוח האם הזה מבחינת אי הפרעה לחיבור RAM או חיבורים אחרים? והאם הוא לא כבד מדי ועלול לשבור את לוח האם מפאת משקלו? 2) האם הלוח תומך בסמרט ריספונס? 3)האם תוכלו להמליץ לי על לוחות עם תכונות דומות במחיר דומה, של גיגביט אסוס וכד' (פשוט בחלק מהחנויות אין לוחות מדור Z77 של MSI)? אני מניח שזה סוף הבירור שלי בנושא ושלאחר קבלת התשובות לא אציק לכם בשאלות של בורים (לפחות בתקופה הקרובה)

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  10. שלום,יש לי שני סלוטים במחשב לזכרון.באחד יש זכרון DDR2 800 2GB Kingston Value והשני ריק.לפני שלושה חודשים שילמתי 210 ש"ח והיום באותה חנות (קיי.אס.פי) הוא עולה 165 ש"ח.בגלל זה חשבתי שאולי זה זמן טוב להכפיל את הזכרון (לא באמת להכפיל~3.5 ג'יגה בגלל XP). מבדיקה באינטרנט מסתבר שיש שני דגמים כאשר הVALUE שקניתי ועדיין נמכר הוא KVR800D2N6/2 =CL6 אבל בחנות קי.אס.טי http://kst.co.il/Product.asp?productid=669 נמכר KVR800D2N5/2G =CL5 ב135 ש"ח (כולל משלוח) לפי מה שזכור לי,זה אומר שהזכרון המהיר יותר זול יותר (?!) כמה שאלות: 1)האם כדאי לחכות עוד לירידת מחיר או שעליית הדולר תבלום את ירידת מחיר ציוד ישן. 2)האם תהיה בעיה ששני זכרונות שונים יעבדו יחד? 3)האם החנות הזו,KST, אמינה?איך המחיר כל…

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  11. הדגמים שמסופקים בתאריך המוקדם ביותר הם האתלון 64 3800+ וה 4000+ בגרסאות OEM, ב 22 לחודש 4. בכלל, גרסאות ה OEM מסופקות מוקדם יותר מגרסאות ה BOX. מקור: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&Store_Code=M&Category_Code=AMD64 יש גם אתלון 64 3700 בשקע 939, 2400 מגה הרץ, עם 1 מ"ב זכרון מטמון אבל HT של 1600, עוף מוזר. http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120273&Category_Code=AMD64

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  12. Started by mashas,

שלום, צריכה עזרה, יש לי פנטיום 4 2.4 GHZ עם זיכרון פנימי DDR 256, המליצו לי להרחיב, יש לציין כמה נקודות חשובות, המחשב כבר בן 3 שנים לפחות, מדובר על לוח אם של ASUS שהכל מובנה עליו (אין לי כרטיס מסך נפרד הכל built in על הלוח אם) האם שווה להרחיב כלומר האם אני אראה הבדל בין 1G ל 512 או שבגלל שהמחשב ישן לא יורגש ההבדל? אם כן אז לכמה ושל איזו חברה? ראיתי שזכרונות של קינגסטון של 1G עולים כ 300 ש"ח. יש חברה עדיפה ? corsair אולי? האם כדאי להרחיב והאם אין מצב שהלוח אם יתמוך ב DDR2 ? תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  13. יש לי 2 חיבורים מקדימה במארז לUSB ואני לא בדיוק יודע איך לחבר אותם. יש לי חוט שבא מהחיבורית בקדמת המארז ויש עליו כמה חיבורים קטנים יותר: חיבור של שלוש פינים שכתוב עליו: (2) +5V (2) -D (2) +D עוד חיבור של שלוש פינים: (1) +5V (1) -D (1) +D עוד חיבור של 2 פינים: (1) Ground (1) Ground ועוד חיבור של פין אחד: (2) Ground התסכלתי בחוברת שבא עם הלוח אם (Abit NF7-SL) ובכל זאת לא הבנתי מה מחברים לאן, תמונה:

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה מה ההאפשרויות הזמינות בארץ? ומה מהם טובות? אני מחפש משהו לOC...ומשחקים..

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by megaPipe,

יש לי לוח gigabyte k8ns הרגיל , והגירסא של הביוס שלו היא f9 עכשיו בf9 שתי הסטיקים של הזכרונות שלי (512adata 400mhz x2) פועלים ביחד על 167.5mhz ואני צריך שהוא יהיה על ביוס f12 כדי ששניהם היפעלו לי על 200mhz (נשרף לי הלוח הקודם והחליפו לי אותו רק עם גירסא f9) הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה ממש , מיש מוכן להסביר לי , תודה !

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  16. Started by levimadman,

מאז הרכבת המחשב, כל פעם שאני מרסטרט את המחשב נראה כאילו המחשב כבה לשתי שניות בערך ואז הוא מאתחל את עצמו כרגיל. לא ייחסתי לזה חשיבות אבל זה מתחיל להטריד אותי. ככה זה אמור להיות עם הלוח הזה? יש איזו אופציה שאמורה לבטל את זה?

17. Started by byn007,

סלרון 1700 או פנטיום 3 667 ?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  18. מה עדיף מבחינת עלות/תועלת? באיזור חדרה והסביבה Intel Ivy Bridge Core i3 3225 Socket 1155 3MB 3.3Ghz with 4000HD Graphics Gigabyte GA-B75M-D3H Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED או: מעבד AMD A6-3500 Box ASRock A75 Pro4-M A75 Chipset Socket FM1 Kingston Kit (4Gx2) Hyper-X XMP (extreme memory profile) RED

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  19. Started by spin,

האם כדאי לי לקנות את Gigabyte GA-K8NS + amd athlon 64 3000 או לקחת amd athlon 64 3200+ ולוח אחר ועוד שאלה כמה אני ירגיש את החסרון ב dual והאם ההבדל בין ביצועי הזיכרון בלוח הזה מול לוח תומך ב dual של p4 כמו abit ic7-g יהיו גבוהים?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  20. Started by WarMachine,

ברשותי יש כרגע את הזכרון הנ"ל: OCZ EL DDR PC-3200 1024MB Dual Channel Plt Rev 2. אני מרוצה ממנו, מספק ביצועים טובים אבל בכל זאת אני מרגיש צורך בעוד ג'יגה של זכרון, הבעיה היא שהזכרונות של Ocz ידועים בתור כאלה שלא מוכנים לעבוד עם שום זכרונות של חברה אחרת ואפילו עושים לעיתים בעיות כאשר מנסים להריץ זכרונות של Ocz מדגם אחר במקביל לאלו הקיימים. לא הייתי פותח את הדיון הזה אלמלא היה ניתן להשיג פשוט את אותם זכרונות שיש לי עכשיו אך הם כבר לא ביצור לפי מה ששמעתי ולא מייבאים אותם לארץ יותר ולא משנה איפה שלא חיפשתי לא מצאתי מקום שבו ניתן להשיג אותם בארץ. השאלה שלי היא אם ניתן בכל זאת לשלב זכרון של חברה אחרת עם הצ'יפ הזה או זכרון מדגם אחר של Ocz(וכן אני יודע שבזכרונות זה בעייתי ובדרך כ…

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  21. Started by skin,

באיה מהלוחות כדאי לי לבחור, אני רוצה לעשות אוברקלוק אז להתחשב בבקשה. 1. ABIT IS7-E http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E&fMTYPE=Socket+478 2. Chaintech 9PJL1 865PE http://www.chaintechusa.com/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=171 מבחינת מחיר הם אותו הדבר +-20ש"ח שמעתי שיש בעיה בסאונד בלוחות של ABIT זה נכון לגבי הלוחות על בסיס Nforce2 או גם בצ'יפסטים של אינטל?

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  22. שמעתי שבמחשבים נידים המהירות יותר גבוהה ממה שרשום אז איך משוים את המהירות של המעבד במחשב הנייד להומת המהירות של המעבד הנייח (אני מדבר על מעבדי אינטל )

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  23. עדיין לא החלטתי איזה דגם בדיוק.. היה לי פעם לוח שלהם ואני מתלבט מאוד אם לקנות שוב למרות שהוא היה לא רע.. מעדיף לקבל עצה ממבינים יותר ממני.. ואם לא איזה לוח עדיף? (כנראה עם מעבד E6600)

• 5 תגובות
    • 648 צפיות
  24. Started by OuTsIDe,

האים הוא תומך 45NM?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  25. Started by סער_שי,

בעקבות המלצה אני שוקל לרכוש חלק מרכיבי המחשב (הקטנים - זכרונות, מעבד ואולי כרטיס מסך) בחו"ל ולשלוח אותם לארץ. מבחינת מחיר המהלך משתלם מאוד. השאלה היא לגבי עניין של אחריות - האם יש אחריות בחו"ל גם למוצרים הנשלחים לארץ? האם במקרה וחס וחלילה משהו יקרה לרכיבים אני אוכל לשלוח אותם לתיקון בחו"ל? האם זה כדאי? האם מישהו ניסה זאת? מה דעתכם בנושא?

• 13 תגובות
    • 648 צפיות

דיונים חדשים בפורומים