מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אז ככה הסתבר לי שאני אוכל להזמין תA64 שלי מחול אז אני צריך זכרונות טובים מפה - http://www.newegg.com/app/manufactory.asp?catalog=147&DEPA=0 אנלא עושה OC והתקציב הוא בערך 80 דולר אפשר קצת לחרוג .. תודה רבה לכם
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להמליץ על לוח אם מיני שמתאים למעבד פנטיום 4 כלשהוא ? לינקים , כתבות , שמות של דגמים הכל יעזור ! תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
תסתכלו בבקשה בלינק הבא: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800D&langs=01 זה הלוח אם שיש לי ורציתי לדעת אם אני יכול להתקין עליו כרטיס מסך PCI-E x16, ושהוא יעבוד מן הסתם... תודה.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בדומה לנושא הקודם איזה מהם לקחת? וגם פה ההפרשים במחירים הם ענקיים. תודה רבה! אה ועוד משהו קטן ששכחתי, אם אתם ממליצים על ה G.Skill , בבקשה רשמו לי איזה דגם ( HK,HZ ) כל האלו. הוא גם נקנה לאובר קלוק במעבד
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב לפני שבועיים עם מארז NZXT APOLLO וכמו שאתם יודעים הוא עדיין לא הגיע. מאז המחירים של הרכיבים עלו וירדו, עד שהלוח GA-P35-DS3 של ג'יגהבייט עולה 657 ש"ח. במקור הזמנתי לוח Gigabyte GA-965P-DS3. זה שאר המפרט: E6750 WD3200AAKS LEADTEK 8800GTS 320MB CORSAIR 2G DDR2 667mhz LIBERTY 400W האם כדאי לשדרג ללוח GA-P35-DS3(בתוספת של עוד כ-30ש"ח)? מה ההבדלים העיקריים ביניהם? הצ'יפסט טוב יותר? פחות מתחמם?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן. הבעיה קשורה ללוח אם של PS3, אבל אני פותח את הדיון כאן כדי לקבל עזרה בנושא הכללי של לוחות האם. בחנות שבה הבאתי את המכשיר שלי לתיקון, נאמר לי, ואני מצטט: "לצערינו , התקלה התבררה כמורכבת יותר , כאשר הכשל הוא לא בספק אלא בלוח אם." מאז שקניתי את המכשיר, היו לי בעיות עם כונן הBLURAY, הוא תקע לי דיסקים כל שבוע. האם לוח אם שאינו תקין יכל לעשות נזק לכונן? נאמר לי שבתיקון יחליפו לי את לוח האם עם כל הרכיבים, חוץ מהכונן והמארז. הבעיה שהאחריות שלי נגמרת תוך חמישה חודשים, ולהחליף כונן עולה חצי ממכשיר עצמו.
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אילו זכרונות הכי יתאימו לי לDUAL? (באזור 500 שקל). האם יש לי אפשרות להתקין זכרונות מעל 3200?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
יש לי 2 שאלות: 1. הבנתי שאמור להגיע (מתישהוא) מעבד 4850e שצורך פחות חשמל ונותן אותם ביצועים, האם כדאי לחכות או לקנות את ה- 4800 ? 2. ראיתי בשני אתרים שונים קוד מוצר שונה של המעבד (ADO4800DDBOX/ADO4800DOBOX) - עשיתי השוואה באתר של AMD וההבדל הוא ב- revision, אחד הוא G1 והשני G2 - האם יש לזה חשיבות ?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לזיכרון 4GB עד 500 ש"ח. ואני צריך המלצה ללוח-אם עד 700 ש"ח. בעיקר לשימוש במשחקים (כמו קרייסיס) ושהלוח יתמוך ב CF ויהיה עמיד ב OCים. אה, וה XP שלי יגביל את הזיכרון שאקנה? תודה רבה. וזה המפרט שאני הולך לקנות: מעבד: E8400 3.0 GHz זיכרון: אתם ממליצים לי. לוח-אם: אתם ממליצים לי. כרטיס מסך: ATI 4850 512MB. כרטיס קול: מהמחשב הישן, 5.1. הארד דיסק: מהמחשב הישן, 160GB.
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אוקיי , חבר שלי מזמין מעבד 64BIT סוקט 754 , להתקין את המעבד לא תהיה בעיה(בסך הכל להרים את הצ'ופצ'יק ולהנחית עליו את המעבד... , עכשיו יש לי כמה שאלות , מריחת משחה טרמית , על מה אני מורח אותה (אין שם באמצע ליבה , הכל מתכת למעלה...) התקנת ההיטסינק , איך אני מתקין אותו , מכוון שלא היה לאף אחד ניסיון עם הרכבה של 64BIT(או שכן היה ואני לא יודע , אני יודע רק על אבנר שהרכיב) אנא פתחו את עיניי , תודה לכל התגובות.
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
המעבדים האלה פחות או יותר באותו מחיר ואפשר אפילו 4000x2 וזה גם פחות או יותר אותו מחיר.... השאלה שלי היא מה הבדל הביצועים ביניהם, שאלתי כבר בפורום הזה ולא קיבלתי תשובה
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן. לאחר שחיפשתי זיכרון לחבר שלי , הוא הבין כי הוא מעדיף זיכרון יותר איכותי מ-value רגיל , ולכן הוא העלה את התקציב מ-1000 ש"J , ל-1500 . והרי ההתלבטות : מאשקין , שאני יודע שהם מעולים : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3191 ו-ocz , שאותי לא איכזבו : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4816 עזבו את התיזמונים , הם אותו דבר . שאלתי היא מה יותר טוב בכלליות ? מה יביא יותר ביצועים ? והכי חשוב !!! מה יותר יציב ?! תודה רבה לעוזרים !
-
- 10 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי Asus P5N-D עם צ'יפסט 750I האוורסט מזהה - Motherboard Chipset nVIDIA nForce 650i SLI North Bridge nVIDIA nForce 650i SLI (C55) South Bridge nVIDIA nForce 430i (MCP51)
-
- 6 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום,שמתי לב שבלוחות החדשים אין southbridge , היכן הוא עבר בלוח?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
למפרט של בסביבות 2000 שח הוצעו לי הרכיבים הבאים: Intel Dual Core E5200 2.5Ghz Tray Cooler Master Socket 775 Gigabyte GA-P31-ES3G P31 CHIPSET G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPI הם צריכים להחזיק OC בצורה טובה (גם לכ"מ). במחירים סביב אלו של הרכיבים הנל האם יש הצעות שיפור/יעול? תודה
-
- 11 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם העניין הוא כזה אני רוצה לעשות מריחה חדשה של טרמי על המעבד עכשיו הסיפור הוא שאבא שלי הוא מהנדס מעגלים מודפסים ועוד כל מיני דברים והוא אומר שיש להם משחה טרמית!אם בא לי לעשות את זה איתה עכשיו כל הקטע הוא שאין לי מושג של מי המשחה בכלל! אבא שלי אומר אל תדאג הם משתמשים פה רק בדבסט של הדבסט! מה אתם אומרים? ומהם הסיכונים?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי בעיה מאוד מוזרה עם מערכת הקירור של המעבד שמורכב על לוח (Gigabyte GA-X38-DS5) דבר ראשון שקורה. יש לי קירור מסוג Thermaltake Big Typhoon בעל ווסת מהירות על גוף המעבד כשחיברתי תמאוור ללוח המאורר פועל מאוד איטי גם שאני מרים תווסת למקסימום מהיר. בבדיקה שעשיתי על ידי מתח חיצוני (שנאי) המאוור פעל טוב מאוד והווסת מהירות תקין. הלוח עובד מצוין .שעולה הווינדוס לפעמים המאוור מפסיק לפעול מבדיקה בחוברת ההסברה של הלוח עולה כי הלוח נותן מתח למאוור רק שהוא מרגיש בהתחממות ושהוא לא צריך הוא מוריד תמהירות של המאורר ושמתי לב שהטמפרטורה של המעבד נמוכה ממש המאוור מתכבה לפעמים . וממשיך לפעול שהמעבד מתחמם. זה לא נורא עכשו הבעיה בכול זה שכל תוכנה שאני מתקין לבדיקת טמפרטורות…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הלוחות האלו הג'יגה בייט עולה כמעט 1300 שקל ואני מאמין שהאביט שאמור אוטוטו להגיע לארץ יעלה 1100 פלוס מינוס שניהם אמורים לתמוך בקונרו (ג'יגה בייט מ REVISION 2 או משהו כזה) הנה הקישורים לשני הלוחות. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1955&ProductName=GA-G1975X http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=313 מה עדיף?! אם למישהו יש ניסיון עם ה ג'יגהבייט הספציפי הזה או כל מידע על ה ABIT אז אני יישמח לשמוע במיוחד ביכולות OC תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 633 צפיות
-
-
יש לי זכרונות מסוג PATRIOT EXTREME 4GB DDR3 1600MHZ עם מעבד Q6600 וכרטיס גראפי GTX260. אני מחפש לוח אם שמתאים לQ6600 אם תמיכה בDDR3 1600MHZ בתקציב 700-850 ש"ח שיהיה אפשרות לOC טוב יציב ויתן ביצועים טובים. יש דבר כזה? אשמח לשמוע הצעות 8)
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מסתבר שהזכרון שלי תקול, ואני צריך להחליף אותו... פנדה נחמדים ונתנו לי את האפשרות להחליף לזכרון אחר(איזה שאני רוצה), ופשוט לשלם את ההפרש במידה ואבחר זכרון יותר יקר מהזכרון הנוכחי שלי. התקציב לזכרון החדש הוא עד 1400(גג, אסור חריגות), וחשבתי על הזכרון הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2237&products_id=14781 האם הזכרון הזה הוא טוב, והאם הזכרון מתאים ללוח האם שלי? והאם יש זכרון יותר טוב בתקציב, כמובן רק מפנדה... תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 633 צפיות
-
-
באתר הרישמי רשום 24GB אבל בכמה פורומים אנשים דיווחו על לוחות X58 ובניהם P6T SE של אסוס שמריצים 48GB זכרון...יש פה מישהו שיש לו את אותו הלוח שמריץ מעל ל 24 GB זכרון?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לאחרונה רציתי להרכיב את המחשב הבא שלי כעיקרון אני רוצה מחשב מבוסס I7 אבל אני פשוט לא בטוח לגבי זה כאילו אני הולך לקנו תאת המחשב רק בעוד שנה אני רציתי מחשב מבוסס על I7 כי אני גיימר כבד ברמת על כאילו ברמה של 5 טרה בייט של משחקים על המחשב ברמה כזאת של גיימר בכל מקרה אני צריך לוח אם שיתמוך בI7 וגם בזיכרונות הI7 אני עדיין לא סגור על איזה לקנות בגלל שאני קונה רק בעוד שנה אז כנראה המחיר של ה980 ירד משמעותית בעוד שנה שבטח תצא גירסא חדשה של מעבדים אבל אם לא אז אני פשוט יקנה את ה930 הכרטיס מסך הוא 480GTX של נוידיה כמובן כולם מכירים בכל מקרה אני צריך רק זיכרונות ולוח אם תואם למעבד שלי לגבי OC אני לא אוברקלוקר מדהים או משהו כזה אני גם עושה אוברקלוק למחשבים שלי סתם בישביל הכיף לא…
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
רציתי לקנות ביום ראשון ת AMD64 3000 אבל ירדו המחירים רצח רק השאלה מתי זה יהיה תקף בארץ בערך? ???
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-