עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by iCe_bLaSt,

זה הולך לגרור הרבה פליים . Sudhian לקחו את המעבד Geode GX 533 של AMD שמיועד לשוק הLowend לבדיקה ... הביקורת עליו קשה מאוד , AMD ככל הנראה נתנה לחברת צד שלישי להריץ בדיקות על המעבד ולפיכך קבעה את הPR של 533 למעבד שעובד ב400 מה"ז . המעבד נקרא 533 מכיוון שהוא לטענת החברה משתווה בביצועיו למעבד VIA Centaur במהירות זאת - הבעיה ? אין כזה מעבד VIA Centaur בכלל. בנוסף לזה , המעבד העיקרי שמתחרה בו הוא הVIA נחמיה ב667 מה"ז אבל ההבדל בין הביצועים שלהם הוא הרבה יותר גדול מה25% הבדל בין 667 ל533. הביצועים של הגאוד לפי הביקורת - במקרה הטוב משתווים לשל VIA נחמיה תאורטי(לא קיים נחמיה איטי כל כך) ב400 מה"ז ובמקרה הרע והמצוי יותר גם לזה לא . האתר מותח ביקורת חריפה מאוד על המדיניות של AMD שכ…

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by lipa,

1 האם יש הבדל בביצועים בין הזכרונות ללא OC ? 2 האם אני יכול לחבר זכרונות יותר מהירים מאשר הלוח תומך ? 3 אם אני כן רוצה לעשות OC לזכרונות , למה לא להוסיף ישר זכרונות יותר מהירים ,(בעיקר שאין הבדל גדול במחירים) ? תודה

3. Started by hj4ever,

כחלק מהצעת מחיר של מחשב מותג שקיבלתי, קיבלתי הMB צ'יפסט של אינטל 965Q. הוא טוב כמו כל שאר ה965ים, או יותר/פחות? הוא צ'יפסט טוב סה"כ?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by HellBoY,

שלום, אני מחפש לוח שיתאים לאוברקלוק (E8400) של בערך עד 4GHZ וזכרונות, סטיק אחד של 2GB. האם תיהיה בעיה להגיע לזה עם P43? חשבתי על EP43-UD3L. או שכדאי לקחת P45? (זה יוצא תוספת של עוד 50 שקלים) EP45-DS3L תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by haviv822,

היי חברים אני כאן כדי להעזר בכם🙏 התקציב מאפשר לי עד 700 שקלים. רכשתי מעבד 12500 וזכרונות 3200mhz 8×2 שמתי לב ללוח: Gigabyte B660M AORUS pro יש גם זולים יותר של ג'יגה בייט בסביבות ה 500 שקלים אבל מעדיף להשקיע עוד 200 שקלים כדי לקבל איכות חומרים טובה יותר, דעתכם? תודה *עריכה: חשוב לי כרטיס קול תומך 5.1 ואני כרגע שם לב שהלוח הזה לא... לעומת זאת ה Gigabyte B660 GAMING X DDR4 דווקא כן.. יש גם את asus tuf gaming ב760 שח שתומך ב5.1 .. והוא גם מיקרו atx- יתרון

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  6. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by nirmarcu,

יש לי 2 שאלות: 1. הבנתי שאמור להגיע (מתישהוא) מעבד 4850e שצורך פחות חשמל ונותן אותם ביצועים, האם כדאי לחכות או לקנות את ה- 4800 ? 2. ראיתי בשני אתרים שונים קוד מוצר שונה של המעבד (ADO4800DDBOX/ADO4800DOBOX) - עשיתי השוואה באתר של AMD וההבדל הוא ב- revision, אחד הוא G1 והשני G2 - האם יש לזה חשיבות ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  8. מדובר בגירסאות הקרות של המעבד לכן לא ניראה לי שתיהיה בעית קירור ואפילו עם תיהיה מקסימום אני יקנה קירור טוב. ועוד פעם המעבד מיועד לצורך גיימינג ויהיה נהדר עם יענו אנשים שיש להם תמעבדים האלה. איך המעבדים בשעות עומס רב,מי מבין ה2 יותר אפקטיבי מבחינת עלות תועלת מחיר ?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  9. 2 ג'יגה זיכרון באחד ואחד או 2 של 512 ואחד ג'יגה,מה עדיף? או בכלל 4 של 512 למעבד קונרו

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  10. אהלן. לאחר שחיפשתי זיכרון לחבר שלי , הוא הבין כי הוא מעדיף זיכרון יותר איכותי מ-value רגיל , ולכן הוא העלה את התקציב מ-1000 ש"J , ל-1500 . והרי ההתלבטות : מאשקין , שאני יודע שהם מעולים : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=3191 ו-ocz , שאותי לא איכזבו : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=4816 עזבו את התיזמונים , הם אותו דבר . שאלתי היא מה יותר טוב בכלליות ? מה יביא יותר ביצועים ? והכי חשוב !!! מה יותר יציב ?! תודה רבה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 628 צפיות
  11. Started by liiight,

התקנתי עכשיו מחשב חדש ללקוח. P4 530J. הכל סבבה, הווינדוס שמתי לו MCAFEE, עדכונים. הכל עבד עשר וחלק. אני בסוף נכנס לBIOS ורואה שהוא אומר שהטמפ' של המעבד היא על 140 מעלות (צלזיוס למתחכמים). ופעם ראשונה שהדלקתי אותו, זה עמד בערך על 50, ככה שאני יודע שהBIOS לא היה דפוק מהתחלה. טוב, מדובר בלוח אם INTEL LUXEMBURG, אז ניסיתי לעדכן את הBIOS עם התוכנה שלהם, אבל היא נכשלה משום מה. המחשב עדיין עובד מצויין. בEVEREST דרך אגב, לא רשומה הטמפ' של המעבד. בBIOS זה מוצג בתור PROCESSOR ZONE, וTEMPARTURE ZONE 1 ו-2. ובEVEREST הוא לא מציג לי את הPROCESSOR ZONE, אלא רק את שאר הדברים. המחשב אני מזכיר עובד בסדר גמור, בלי עומס על המעבד או משהו והכל עובד חלק. אני מניח שאם המעבד היה מגיע ל140 מעלות…

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  12. מישהו מכם בכלל עושה שימוש בחריצים האלה ?

13. שלום לכולם לפני כחודש רכשתי מחשב חדש עם מעבד E6400 ידוע לי שמהירות הליבה שלו צריכה להיות 2.13. אך למרות זאת כאשר אני נכנס לתוכנה CPU-Z מוצג בפני מהירות של 1600... התוכנה כן מזהה את העמבד כE6400 אך לא נותנת את פרטי המערכת כמו שצריך. (לא העלתי תמונה כי אני לא מבין איך להעלות אותה) מה הסיבה לכך? האם יכול להיות שהמעבד דפוק? האם יכול להיות שעבדו עלי? מה לעשות בכל מקרה?

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  14. Started by wow,

אני שומע שמדברים פה על סוגים שונים כמו הסטפינג JIUHB וכו'. מה זה בדיוק?

15. אני מחפש לוח אם יציב אמין עם ביצועים טובים 533fsb 333mhz ddr עם כרטיס רשת וכרטיס קול 5.1 במחיר כמה שיותר זול(מקסימום 500 שקל) דחוף!

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  16. Started by AlXtazy,

יש לי זכרונות מסוג PATRIOT EXTREME 4GB DDR3 1600MHZ עם מעבד Q6600 וכרטיס גראפי GTX260. אני מחפש לוח אם שמתאים לQ6600 אם תמיכה בDDR3 1600MHZ בתקציב 700-850 ש"ח שיהיה אפשרות לOC טוב יציב ויתן ביצועים טובים. יש דבר כזה? אשמח לשמוע הצעות 8)

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  17. http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7RR&ProcFam=483&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL קצת חמים ליד ה3.4 החדשים שלהם ב26W יותר 110 מול 84 בסטפינגים האחרונים.

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  18. Started by neil4,

איך אני יודע איזה זיכרון יש לי בלי לפתוח את המחשב ?

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  19. Started by SSLSNOB,

הקיצוץ לרבעון הרביעי של השנה של אינטל ב 26 לאוגוסט http://www.legitreviews.com/article/545/1/ קיצוץ צנום ביותר במספר קטן של דגמים שלא ברור לי מדוע אינטל לא הפסיקה לייצרם + הצהרה של אינטל שלא תיהיה מלחמת מחירים כזואת בעתיד http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2096&Itemid=35 המפה לרבעון הראשון של 2008 גם די מייבשת ככה שעד לאמצע 2008 זואת התמונה אצל AMD כנ"ל ב 13 לאוגוסט הקיצוץ לרבעון האחרון די דומה לאינטל יחול רק בדגמים 4000-4600 כמה אופטרונים כבר קוצצו http://www.theinquirer.net/?article=41526

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  20. ערב טוב! יש לי מעבד ליבה כפולה E6420 של אינטל הורדתי את התוכנה CORE TEMP התוכנה מראה לי ששני המעבדים כאשר הם במנוחה הטמפ' שלהם נעה בין 30 ל-32 מעלות האם זה תקין? אני רוצה לציין שקר בבית עכשיו בחורף האם זה גם משפיע על הטמפ'? אולי אם היה עכשיו קיץ הטמפ' היתה יותר גבוהה של המעבדים? תודה ליאור

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  21. Started by ofer_mat,

דגם המעבד: 375 MHz POWER3-II with 4MB L2 cache אם אפשר לקבל לינק להשוואת כוח עיבוד ל אינטל או לAMD מדובר בשרת

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. Started by gggilad13,

איזה עוד צ'יפסטים (לא רק לAND) תומכים בNCQ?

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  23. Started by hal,

מישהוא שמע עליהם?האם הם גנרים?טובים? יש הצעה ל 512mb ddr400 cl2.5448 תודה.

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  24. Started by ben007,

יש לי P.4 2000 A עם ליבת Willamette השאלה : האם צ'יפסטים של היום intel 865/intel 875/sis 655tx תומכים ב-Willamette ? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  25. או שזה רק קשור ב MHZ של הזיכרון ? לדוגמא: אני מציב עכשיו שתי מחשבים זהים לחלוטין, רק שהזיכרונות שונים. מחשב א: 1024 DDR2 667 מחשב ב: 2048 DDR2 667 האם התוספת של ה1024 זיכרון יתרום לכך שהמהירות של המחשב תיהיה יותר גבוהה או שרק ה MHZ של הזיכרון זה מה שקובע??

• 10 תגובות
    • 627 צפיות

דיונים חדשים בפורומים