עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Psycho360,

במידה וההבדל ביניהם עומד על כ-30 שקל אז מה עדיף E4400 או E4300? לשם OC כמובן... אנא עיינו גם בדיון הבא http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267915.0 מהי דעתכם?? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  2. Started by jingel,

יש לי קונה ב 1000 שח - האם למכור ולעבור לתושבת החדשה ? אני אובד עצות. אנא עיזרו.

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by RS4,

קניתי את הלוח הזה GIGABYTE GA-945GM-S2 CONROE READY איך הוא? או שהייתי צריך לקנות תלוח הזה בהפרש של 35 שקל GIGABYTE GA-945G-S3 CONROE READY או שאין הבדל גדול בביצועים? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  4. שלום, דוד שלי הביא לי את המעבד Intel Core 2 Quad Q9550. עכשיו אני רוצה שאתם תציעו לי איזה לוח אם טוב לקנות ואם אפשר שיהיה של אסוס זיכרונות וכרטיס מסך. כמות הכסף כרגע לא חשובה אז תיתנו את המוצרים הטובים ביותר.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  5. Started by iCe_bLaSt,

זה הולך לגרור הרבה פליים . Sudhian לקחו את המעבד Geode GX 533 של AMD שמיועד לשוק הLowend לבדיקה ... הביקורת עליו קשה מאוד , AMD ככל הנראה נתנה לחברת צד שלישי להריץ בדיקות על המעבד ולפיכך קבעה את הPR של 533 למעבד שעובד ב400 מה"ז . המעבד נקרא 533 מכיוון שהוא לטענת החברה משתווה בביצועיו למעבד VIA Centaur במהירות זאת - הבעיה ? אין כזה מעבד VIA Centaur בכלל. בנוסף לזה , המעבד העיקרי שמתחרה בו הוא הVIA נחמיה ב667 מה"ז אבל ההבדל בין הביצועים שלהם הוא הרבה יותר גדול מה25% הבדל בין 667 ל533. הביצועים של הגאוד לפי הביקורת - במקרה הטוב משתווים לשל VIA נחמיה תאורטי(לא קיים נחמיה איטי כל כך) ב400 מה"ז ובמקרה הרע והמצוי יותר גם לזה לא . האתר מותח ביקורת חריפה מאוד על המדיניות של AMD שכ…

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  6. Started by Erel888,

קניתי היום שני סטיקים של 2GB DDR2 800MHZ ללוח אם הפח אשפה שלי - gigabyte ep31ds3l הלוח אם פשוט מסרב להפעיל את הכרטיסים בDUAL CHANNEL הוא גם סירב יום אחד להפעיל את הזכרונות הישנים בDUAL CHANNEL ונשארתי במשך שבוע עם 1GB. עדכנתי את הBIOS - לא עזר. החלפתי בין כל הסלוטים האפשריים - לא עזר. והכי מעצבן זה שיש כרטיס אחד שלא מוכן לפעול כמעט ובכלל וכרטיס אחד שפועל רק אם שמים אותו בסלוט מספר 2. מה זה החרא הזה?! יש למישהו רעיון מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  7. Started by unknown man,

איזה מהם עדיף ל AMD? אם יש לכם עוד לוח אם בטווח מחירים שלהם (עד 700 שקל) תציעו בשמחה =]

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  8. Started by Ashand,

אני עובד עם XP וכאמור הוא לא מזהה יותר מ-2 גיגה ראם אבל יש טריק שאפשר להוסיף BOOT.INI בכל אופן השאלה שלי היא: יש לי 2 גיגה מהירות 800 וברשותי עוד גיגה מהירות 533 אם אני יוסיף אותו כמובן הזכרונות יעבדו במהירות הנמוכה,עכשיו מה עדיף...2 גיגה 800 או 3 גיגה 533 ?

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  9. שלום יש לי מחשב עם מעבד intel i7 כרטיס מסך:geforce 9600 gt לוח אם asus p6t וזיכרון 3GB DDR3 עכשיו אני מתכוון להריץ על המחשב את התוכנה הזאת:avid media composer אתמול יצא לה עדכון עם דרישות מערכת חדשות הנה לינק עם הדרישות:http://www.avid.com/us/products/media-composer?intcmp=AV-HP-S2 אשמח אם תגידו לי מה צריך לשדרג תודה לעוזרים

10. אפשר לחבר ללוח אם זה 2 כרטיסי מסך ?? GIGABYTE GA-MA790FX-DS5

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  11. Started by tiger18,

איזה מעבד הכי מהיר היום? ומי מבין השניים האלה יותר מהיר? Intel Core 2 Quad Q9450 או E8500?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by LinKinG,

מה יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by RoverBoy,

קניתי אתמול לדודה שלי מחשב בחלקים רק רציתי לשאול לפני הכל אם צריך לשים משחה טרמית בהרכבה? או שמשחה שמים רק שמחליפים את הקירור הקיים?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  14. Started by messi,

אני רוצה לקנות סטיק אחד של 2GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב עכשיו יש לי 2 סטיקים של 512MB DDR2 עכשיו עם אני יוציא סטיק אחד של 512MB DDR2 וישים את הסטיק של 2GB DDR2 אז יהיה לי 2.5GB DDR2 נגיד ויהיה לי 2.5 GB DDR2 זיכרון פנימי יהיה לי עדיין צוואר בקבוק לכרטיס מסך או לא? הנה המפרט: GEFORCE 8800GTS640MB 2.5GB DDR2 INTEL E6300 1.86GHZ העם שיהיה לי 2.5GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב עדיין יהיה לי צוואר בקבוק לכרטיס מסך או שמשחקים ירוצו לי על ההגדרות הכי גבוהות חלק חלק מאוד תחזירו לי תשובה ותגידו לי מחירים לגבי 2GB DDR2 זיכרון פנימי למחשב תודה רבה ויום טוב.

• 10 תגובות
    • 659 צפיות
  15. Started by XDude,

שלום לכולם... יש לי שאלה לגבי עדיפות וסידור זכרונות.. יש לי שני סטיקים בdual של 256 כל אחד 400 מהירות. הבאתי עוד סטיק של 256 אבל הוא פועל על מהירות נמוכה יותר של 333. מה עדיף? dual, מהירות 400 אבל 512 , או תוספת של 50 אחוז בכמות אבל להפסיד את המהירות והdual? צירפתי תמונה מeverest! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  16. Started by Peri228,

כמו שהכותרת אומרת , בלי להתחשב במחיר , איזה לוח יותר טוב ? ועוד שאלה קטנה - מזה תזמונים של זכרונות ?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  17. השאלה בכותרת, ושאלה נוספת, ע"פ איזה נתון באתר היצרנית אפשר לדעת אם המעבד הוא בעל מכפלה פתוחה?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  18. Started by arikg,

שלום לכם, מישהו אולי יודע איך אני יכול להתאים את הזכרון שבכותרת - 2 סטיקים DDR 2 סה"כ 4 ג'יגה ללוח מסוים מסויים ? המפרט של הזכרון : http://www.valueram.com/datasheets/KHX8500D2K2_4G.pdf הגעתי לדף הזה: http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/partsinfo.asp?root=&LinkBack=&ktcpartno=KHX8500D2K2/4G&id=8 אני יודע שלכל לוח אם יש Qualified Vendors List ) QVL ) זכרון שיעבוד היטב עם לוח אם מסוים . אם מישהו יכול להאיר את עיני בקשר לנ"ל - ההגיון אומר שמתאימים זכרון ללוח האם, במקרה שלי זה הפוך, יש לי את הזכרון ואני מחפש לוח אם טוב שהזכרון יעבוד במיטבו . או אולי אני "מדבר" שטויות והזכרון יתאים לכל לוח (אין לי מושג ) כן, אז יצאתי קצת (הרבה) אהבל.... הז…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by T-Flash,

שלום כבר הרבה זמן אני לא יכול להבין את המספור של INTEL למעבדים שלהם... אני מתכוון ל 620, 820 , 920 וכו'... מה אלא? תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by cyberX,

אם יש זכרון אחד של CL4 ואחד של CL5 אז הם יעבדו על CL5 ? (כל השאר כמובן אותו דבר, 800MHZ וכולי...)

21. שלום. המחשב שלי נקנה לפני כ3-4 שנים. לדעתי הוא מעולה , P4 2.6 , כרטיס מסך ספהיר 9600 XT , לוח אם של Abit IS7 series. הבעיה היא שהזכרון RAM שלי הוא 512 מגה בייט , שמורכב מ2 זכרונות של 256. המחשב בקצת עומס נהיה איטי , וכן גם לאחר פרמוט. אני רוצה לשדרג את הזכרון שלי ל1GB. השאלה היא איזה לקנות ומה ההבדלים? (אני אתייחס לקינגסטון כי שמעתי שהם טובים בזכרונות אבל זאת סתם דוגמא) יש DDR 400 , של 1GB Kingston CL3 ב670 ש"ח. DDR II 533 של 1GB Kingston ב660 ש"ח. DDR II 667 של 1GB Kingston ב670 ש"ח. DDR II 800 של 1GB Kingston HyperX ב1100 ש"ח שזה כבר יותר מידי... כולם חוץ מה DDR 800 נושאים בערך את אותו תג מחיר ... השאלה היא מה ההבדלים ביניהים , ומה עדיף לקנות ע"מ לקבל ביצועים טובים. תו…

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by K0b1,

אני רציתי את ה XP2 ולבסוף הוא לא הגיע לפנדה ובסוף התפשרתי על ה HZ האם עשיתי נכון ואם יש עוד מקום שבו מוכרים XP2 של מושקין תודה

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by CreativeX,

אני מחפש לוח אם שתומך רשמית במעבדים עם 800MHz FSB. התקציב שלי הוא 700-800 ש"ח, אז תמליצו על אחד טוב.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  24. Started by Void,

אז אחרי שגיליתי שGSKILL לא תומכים בציפסט P43 אני רוצה להחליף את הזיכרונות למשהו אחר, הזיכרונות שלי היו 1066 ואני רוצה משהו כזה מTMS. איך הזיכרונות האלה לדוגמא http://tms.co.il/product/5723

• 2 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים