עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכם ידידי 1. בלוחות החדשים יש תמיכה ב-MB 16 FLASH ROM , מה זה אומר ? למה אני צריך 16 MB בביוס ? מה זה נותן לי ? 2. q - shield - מה זה ? 3. q - connector - מה זה ?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  2. כיום אני עובד עם 512MB של זכרון: (Kingston PC3200 512MB (256X2 החלטתי לשדרג ל-512X2 ואני מקציב לצורך העניין עד 600 ש"ח עברתי על דגמים שונים של זכרון אצל נועה וזה נראה לי מתאים: G.Skill F1-3200PHU2-1GBZX כעיקרון אני לא מחפש זכרון לאוברקלוק אלא זיכרון שיהיה יציב בעבודה השוטפת ויחזיק טוב גם בעומסים (פתיחת תוכנות רבות בו זמנית, הרצת וידאו HD, קידודים וכו') הלוח אם שלי הוא: ASUS P4P800, מקווה שלא בעייתי מדי לשדך לו זכרונות אודה לכם אם תוכלו לחוות את דעתכם על הזכרון הספציפי. כמו כן אני פתוח להצעות לגבי זכרונות נוספים שידועים כטובים ויציבים, כל עוד זה נכנס בתקציב.

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by Hellgirl,

אין לי מושג איך זה הולך וסליחה על הבורות מראש... אם יש נגיד לוח שיש עליו שני חריצי PCI-E אבל רשום שזה מיועד ל-SLI אז זה גם יתמוך CF או רק מערך SLI? בקיצור אם מישהו לא הבין עד עכשיו מה שניסיתי להסביר אז מה שהתכוונתי אפילו אם יש ללוח שני חריצי כרטיס מסך מודרני (PCI-E) אז זה לא מספיק הוא גם צריך להיות בלעדי לטכנולוגיה? (CF או SLI?) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  4. Started by CPU man,

קניתי מחשב חדש עם לוח אם של MSI ו - chipset של אינטל התקנתי את התוכנה speedfan והיא מראה לי שיש בסביבות ה 95 מעלות על chipset בממוצע ולפעמים היא מגיעה גם ל 100 1). לקחתי את המחשב לחנות שקניתי אמרו לי שהציפסט של אינטל נוטים להתחממם, זה נכון? 2). האם התוכנה speedfan אמינה?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  5. Started by nik55,

כי ראיתי באתר שלהם שיש רשימה מיוחדת ליצרני הזיכרונות.. מישהו יכול לעזור? אני מחפש 1024X2 667 עבור לוח האם הנל תודה.. תקציב עד 500

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  6. יש לי בבית מחשב עם לוח האם מדגם MS-6788 http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=848P_Neo-LS השאלה שלי היא האם הזכרון הבא יוכל לעבוד עליו ואם לא בצורה אופטימלית אז איך? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=PD1FBD5957 תודה רבה לעוזרים, חן

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  7. מה יקרה אם אני אשים מעבד שיש לו באס 800 על לוח שתומך עד 400/533 ?(תושבת 478 ישנה וגם המעבד 478). :

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  8. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ויש בפני 2 אפשרויות ואני לא יודע איזו מהן עדיפה... לקחת Q9400 עם קירור AC 7 freezer Pro/ocz vendetta ולוח שמתאים יותר לOC כלומר P45-DS3L ולבצע OC רציני או לקחת Q9550 עם קירור סטוק ולוח סטנדרטי P43-DS3L.. ולהישאר איתו ככה או לבצע OC קטן עד כמה שמאפשר הקירור והלוח אם. האפשרות השנייה יקרה ב60 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  9. שלום לכולם. יש ברשותי מחשב עם הנתונים הבאים: motherboard: Intel 945p chipset MS-7176 Memory: 1G RAM CPU: Intel Pentium 4 3.2 Mhz ברצוני לשדרג אותו ולהוסיף לו זיכרון. השאלה שלי היא: האם קיים הבדל מבחינת ביצועים בין אם אני אוסיף 1G לבין אם אני אוסיף 2G והדגש הוא האם ביצועי המעבד יהיו זהים/יותר טובים במקרים הנ"ל? כלומר האם אני מנצל עד תום את ביצועי המעבד (האם זה יהיה אפקטיבי עם 2G) עם תוספת של 1G ואז עוד תוספת של 1G מיותרת?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי כמה שאלות שאשמח אם תוכלולענות עליהן: 1) קראתי לגבי מגבלת זכרונות של מעבדי AMD שלא עובדים ב-DUAL CHANNEL. האם זה אומר שנדרש סטיק 4G בודד במקום 2x2G? 2) האם יש מגבלה לגבי זכרונות 1066 עם מעבדי/לוחות AMD? 3) כיון ששני המעבדים Q9550 וה-Phenom II 940 נמצאים באותו טווח מחירים, איזה מהם עדיף (במחשבה גם על לוח האם ובהנחה שהמחשב מיועד להכל. החל מעבודה משרדית פשוטה, דרך צפיה בתכני HD, משחקים ועד לסימולציות בתוכנות הנדסיות). 4) לגבי לוחות אינטל נראה לי שאני כבר די סגור. האם יש נמלצות מיוחדות ללוחות עבור ה-AMD? תודה רבה מראש!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by barhanin,

הזמנתי היום את המחשב החדש שלי שהלוח הזה כלול בתוכו רציתי לשאול אלת דעתכם עליו.. לינק לפירוט הלוח הוא תומך ב PCIe2.0 ? eSATA? והאם הלוחות האחרים עדיפים עליו כדוגמת.. Asus P5QL PRO http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2307&modelmenu=1 Gigabyte GA-EP43-DS3L http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2847 אם יש לוח שתומך ברכיבים שרשמתי למעלה בסביבות ה 500-400 ש"ח שירשום בבקשה המפשרט שלי הוא כזה intel Core 2 Duo E8400 nVIDIA GeForce 9800GT 512MB PCIeוInnovision Geil DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Seagate ST3500320AS 500G תודה אנשים!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  12. Started by mk26,

שלום לכולם האם ניתן לשלב כרטיס זיכרון DDR2 400Mhz 512 עם כרטיס זיכרון DDR3 1066Mhz 1G? למחשב שלי? המחשב שלי הוא פנטיום 4 2.8G ABIT IS7-V2 INTEL 848 כרטיס מסך 128MB GF4 כרטיס זיכרון 2 סטיקים 256+512 DDR2 אה ועוד משהו האם כדי גם לצרף למחשב שלי או אם אפשר בכלל דיסק קשיח 320GB (כרגע אצלי במחשב רק 80GB) [br]פורסם בתאריך: 22.10.2008 בשעה 20:02:06 שאלה נוספת, מה ההבדל בין כרטיס ז. DDR2 ל-DD3?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  13. סתם עבר לי בראש כי החיבורים ממש זהים... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by toofast.m,

מי יכול להסביר לי מה זה עושה תודה ואים A DATA? חברה טובל לזכרונות

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by Shmulik007,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לצורך משחקים, לפי מה שקראתי פה, מעבדי הAMD מומלצים יותר לצורך משחקים. אבל יש לי מספר שאלות. בעוד שפה מעבדי הAMD 64 מומלצים, לי הומלץ על מעבד הINTEL PRESCOTT, אך הPRESCOTT של ה3.0 GHZ יקר יותר מAMD64 3000+, שלפי מה שהבנתי הוא המקביל לו פחחות או יותר. שאלה שנייה, הבנתי שחשוב מאוד לבחור מעבד יחד עם לוח אם תואם. אבל ברשימה של לוחות אם, לא ידעתי אפילו להתחיל מאיזה חברה טובה בכלל. מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם תואם למעבד AMD 64 3000+ ?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by OmerDude,

Hi Everybody, I wanna upgrade my computer's memory. I currently have 512RAM and i thoguht about upgrading it. I have two questions, first of all should i invest in 1GB or 2GB i understand there is a 100$ difference between the two. and the second, i understand that i can use PC3200 on this board that will run at 2700. are there any other things that i should know in terms of buffered/unbuffered or ECC/non ECC and so on. The computer is not for OC. thanks, Omer two memories i thought about: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820144321 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145440 i buy the memory in the US so if you have suggestions, p…

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  17. Started by Ranbm111,

טוב אז ככה..: אני צריך עזרה בפירוק המעבד שלי כדי למרוח משחה תרמית מחדש.. יש לי מעבד אינטל 2.6 נורט' ווד.. יש לו מין תופסנים לבנים כאלה שמשחררים אותו אבל עדיין לא ניתן להוציא אותו.. אז אם מישו יכול לעזור לי זה יהיה ממש טוב כי אני מת לעשות למעבד כבר oc!!! וזה ממש דחוף.. אם אתם יכולים להביא תמונות להראות איך זה יעזור ממש כי אני לא ממש מבין בחומרה.. תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  18. שלום לכולם... החלטתי לבצע שידרוג קל למערכת שלי. יש לי את לוח האם של ASUS מדגם P4PE.. כרגע יש לי 512MB RAM ומעבד 2.4GHZ P4 INTEL. לגביי כרטיס מסך כבר החלטתי. אבל מכיוון שכרטיס מסך בלבד לא יהווה שידרוג משמעותי, אני רוצה לשדרג גם ל1GB זיכרון שזה דרישה די חשובה היום למשחקים. רציתי לדעת אם יש אופצייה כזו של לשדרג ל1GB RAM בP4PE ואם כן איזה דגם מדוייק אני צריך? מכיוון שיש את המגבלות של הלוח אם והוא לא מסוגל לקבל סוגי RAM חדשים עד כמה שאני יודע. בנוסף אני רוצה לדעת לאיזה מעבד ניתן לשדרג במסגרת הלוח אם הזה והאם זה יצור בכלל הבדל ומה המחיר. תודה רבה על העזרה! אריאל

• 11 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by tenana,

בקיצור.. קניתי מחשב חדש וקיבלתי אותו היום שהפעלתי אותו היה רשום CPU Clock Frequency: 200 Mhz רציתי לדעת האם זה באמת אמור להיות ככה?

• 14 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Asus P4P800 + INTEL Pentium IV 3.2E Prescott 1MB כי יש לי עכשיו Pentium IV 2.4C ואני רוצה לדעת אם אני יוכל לקנות מעבד יותר חזק ולהחליף :] תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  21. Started by iakovl,

עלה בדעתי, אני עומד לקנות A64 939 בעוד כשבועיים אבל אין לי מושג מוחלט איזה לוח לבחור אז עשיתי סקירה קטנה: יש את KT800PRO טובים עם מחירים עד 700 ויש את NFORCE4 טובים המחירים 1000+ אבל יש עוד משהוא שלא חשבתי עליו ורק עכשיו הבנתי כרטיסי מסך PCX מול AGP כרטיס AGP הוא במחיר של PCX+סכוםX מכאן המסקנות הבאות: KT800PRO + סכוםNFORCE4= X PCX + סכוםAGP = X למי שהבין , האם שווה להשקיע את הסכום X בלוח אם או בכרטיס מסך

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by שרטק,

מחפש זכרון 128Mb SDRAM 133mHz איפה אפשר למצוא ? מה טווח מחיר ? אם מישהו מוכר, אפשר להתקשר אלי 052-8338946 אריה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by moshiko211,

קיצר שכנעתם אותי לעבור לamd ולבסוף דיברתי עם הטכנאי והוא הסכים להחליף לי את המעבד לamd athlon64 3200 מהפנטיום4 שהיה לי עכשיו השאלה שלי היא איזה לוח הכי יתאים לי לתקציב של 600-700 שקל הוא שאני יכול להשאר עם שלי???(לוח אם MSI מקורי תומך מהירות 800MHz chipset 915 PL NEO-V S775 800 MHz וזיכרון DUAL DDR AGPx8 2x400 MHz)

• 8 תגובות
    • 598 צפיות
  24. אהלן, פחדתי לשאול את השאלה הזאת כיוון שבטח כולכם יודעים מה זה. אז שאלתי היא כזאת: מה זאת ליבה? מה ההשפעה שלה על המחשב? ומה זה חד ליבה וכפול ליבה ומה ההבדלים ביניהם? תודה, ארז.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  25. אודה לתשובות ממשתמשים

• 3 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.