מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליקנות מחשב יד שניה הבעיה אני לא יודע עם זה שווה את המחיר מעבד : AMD Athlon [tn] XP 2400+ 2.00GHz לוח אם :אני לא יודע איזה דגם זיכרון : DDR-1 PC2100 (133 MHz) 256MB מארז : מארז פנטיום 2 כולל ספק כרטיס מסך : יש תוכנה שיכולה לזהות לי את הכרטיס ולתת לי את הדריבר כי לי ממש אין מושג איזה הוא במחיר : 500 ש'ח סליחה עם טעיתי במשהוא כי התוכנה Cpu-z זה מה שהיא מראה לי תודה לכול העוזרים בקיצור : תמונה http://img350.imageshack.us/img350/5889/cpuz0pb.jpg
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
בערך כל מה שנאמר שם... הלוח Abit KN8 Ulta הוא synchronized או Asynchronized כי רציתי לעזות אוברקלוק לזיכרון RAM וזה די קריטי לדעת את זה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
קיבלתי 2 מחשבים ורק אחד אני יכול להשאיר אצלי (כמובן שאת הטוב יותר) אבל איני בטוח איזה מחשב חזק יותר. אז איזה מחשב( עפ"י cpu ו לוח אם) טוב יותר? הראשון מעבד: Intel Celeron D, 2400 MHz (18 x 133 לוח אם: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=644 השני מעבד: AMD Athlon XP, 1333 MHz (10 x 133) 1500+ לוח אם: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=615
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, רכשתי לפני כשבוע מחשב חדש האמור לתת ביצועים טובים מאוד לעבודה בגרפיקה ולמשחקים. המחשב מבוסס טכנולוגית SLI. לוח האם - Gigabyte GA-8N-SLI Pro. כרטיס גרפי - Gigabyte GV-3D1 (שני Cores על כרטיס אחד של 6600GT 128MB, סה"כ 256MB) מעבד - Pentium D 820 2.8 GHz. הבעיה התחילה ששמתי לב שה-Windows ותוכנות דיאגנוסטיקה שונות מזהות שלכרטיס מסך יש 128MB. במבחן 3DMark2003 על המחשב שלי התוצאה = לתוצאה של כרטיס 6600GT 128MB אחד, וזה לפי מספרים שמראה האתר הייעודי של Gigabyte ל-GV-3D1. נכנסתי לאתר של Gigabyte וגיליתי שיש באמת בעיה כזו, שה-Windows מזהה 128MB, אבל התשובה שם ממש לא מספקת וברורה, ולצערי לא נענתי לפנייתי במייל אליהם. בנוסף גיליתי שהלוח שלי לא תומך מלא ב-Pentium D 820 2.8GHZ ו…
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני חייב לדעת סוףסוף: 1.מה ההבדלים בין המעבדים של אינטל AMD 2.האם כדאי לקנות דואל קור ובמה הוא שונה מהרגיל. 3.למה amd נחשבים ליור טובים בדואל אם יש להם 512x2 ולאינטל יש 1x2 אז זה כאילו כפול.. 4. מה ההבדל שהופך את amd ליותר טובים במשחקים? תעזרו לי אני חייב לדעתזאת לפני קניה.. תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף למחשב שלי (1GB), עפ"י המפרט לא ממש ברור לי איזה סוג של זיכרון אני יכול לקנות ? SDRAM,DDR? שניהם? שאלה נוספת - יש לי 2 סלוטים של זיכרון על לוח האם, האם עפ"י המפרט שלי עדיף לקנות 2 זיכרונות של 512 או אחד של 1GB? הסיבה העיקרית שבגללה אני מגדיל את הזיכרון היא יצירת מוזיקה (דורשת המון המון זיכרון....לא בטוח ש-1GB יספיק...) אני זקוק להמלצות של זכרונות עפ"י המפרט של המחשב ועפ"י דעת מומחים בלבד.......! תודה רבה ! זה המפרט הטכני המדוייק של המחשב שלי נכון לעכשיו: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Asus P4SP-MX (3 PCI, 1 AGP, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Mot…
-
- 13 תגובות
- 646 צפיות
-
-
-
-
אחד של abit http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=230 300 ש"ח והשני של gigabyte http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-7N400S-L.htm 360 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
<בכותרת>
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק בדחיפות למי שיש לו מעבד AMD64 3000+ ולוח GIGABYTE K8NF-9 nForce 4. זה למטרת בדיקה. במידה ולמישהו יש, אני אשמח אם ישלח הודעה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר קצת אתה המחשב המפרט: P4 2800 MOBO: P4P800 Deluxe תומך ב Dual DDR G.card: R9600Pro 256mb 256x2 Dual ddr אני חושב שזה על dual :-\ איך בודקים? חיפשתי ב aida מידע על הזיכרון: Memory Module Properties Serial Number None Module Size 256 MB (1 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Highest CAS Latency 3.0 (5.0 ns @ 200 MHz) 2nd Highest CAS Latency 2.5 (6.0 ns @ 166 MHz) Memory Device Properties Form Factor DIMM Type SDRAM Type Detail Synchronous Size 256 MB Total Width 64-bit Data Width 64-bit …
-
- 12 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
האם קיים DDR(לא DDR2) שעובד במהירות של יותר מMHZ 200 כלומר יותר מ DDR400
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
-
מצטער על הדיון הקודם . . . אני צריך 1 גיגה זכרון בשני סטיקים של 512 400 MHz אשמח לקבל המלצות ולינקים רק מפנדס תודה התקציב הוא 800 ש'ח
-
- 11 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש זיכרון בגודל של GIGA 1 למחשב הMEDIA CENTER החדש שלי. יש המלצות, לא זול מידי ולא יקר מידי.
-
- 11 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני צריך לוח ומעבד ממש לא משנה העיקר שיהיה טוב למשחקים זה המטרה ואיתם אני יזמין x800gto2 תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 409 צפיות
-
-
נשבר לי התופסן הלבן שיש בד"כ בסלוט של כרטיס המסך מאחורה שמשמש לנעול את הכרטיס מאחורה. האם זה קריטי ?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני יודע שהם לא תומכים ב Dual Core האם ניתן לשים מעבד "רגיל" ( לא Dual ) בלוח עם צ'יפסט 945P ולשדרג בעתיד ל Dual ??? תודה למשיבים.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי כולם. רציתי לדעת מה ההבדלים העיקריים בין הצ'יפסטים של החברות השונות. תודה מראש לעונים.
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
הבנתי שלSLI הלוח אם הכי טוב לOC זה הDFI. אבל אני מחפש לוח אם טוב לOC שקע 939 חיבור PCI-E X16 אחד בלבד וsata2 כמובן, וNforce4ultra ציפסט(אם תשכנעו אותי שזה לא צ'יפסט טוב לOC אז אני אתפשר)
-
- 11 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין היום גיגה זכרון והשאלות הן כאלה : 1:כדאי לקנות דואל צ'אנל או סטיק אחד ? 2:מה הזכרונות הכי טובים בסכום הזה ? אני לא אוברקלוקר או משהו אבל אני אוהב לשחק משחקים ואניל א רוצה לקנות זבל ב 400 שקל
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי 256 מ"ב זיכרון במחשבו ואני רוצה ל להרחיב ל 512 מ"ב!! והשאלה שלי היא כזאת: יש לי 2 חברים שהיה להם 256 מ"ב ושהם הוסיפו עוד זיכרון של 256 מ"ב אז נשרף להם הלוח אם אחרי כמה זמן אז מה עדיף לקנות 512 לבד וחדש או להוסיף 256 אחד לישן (ומה שאני יודע זה בעיה למצוא זיכרון שמתאים למה שיש כבר) ומה כדאי לקנות?? ואיך לבחור אחד טוב לפי המחשב שלי?? תודה מראש ofeky1
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת איזו חברת לוחות אם עדיפה למעבדי אינטל : גי'גה בייט או אינטל ? נתקלתי במוכר ממורמר שטוען כי הלוחות של ג'יגה בייט למעבדי אינטל ובכלל "על הפנים" ושהלוחות של אינטל יותר טובים למעבדי אינטל מאשר גי'גה בייט... אומנם יש פה "פשר" קליל לטענה שלו... בכל זאת לוחות אינטל.. ומעבדים של אינטל.. אבל גי'גה בייט חברה מוכרות ולא מדובר בלוחות גרועים.. לי אפילו נדמה שהפיצ'ירים והמבנה של הלוחות של ג'יגה בייט טובים יותר משל אינטל אבל... לא יודע מה אתם אומרים ? מה עדיף למעבדי INTEL ?
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-