עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Bartleby,

שלום, ברשותי לוח: http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm ושני סטיקים של CORSAIR DDR2 512MB 667 כל אחד. במאפייני המערכת אני במקום לראות 1GB של זיכרון מערכת, זה מה שאני רואה: למה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  2. Started by Yaniv_Uzan,

יש לי כרטיס קול אונבורד על הלוח אם. עכשיו אני רוצה מתאם בשביל להוסיף את היציאה הדיגיטלית... ואולי אופטית אם יש גם הכנה בלוח. צריך כבל כזה כמו של USB נגיד שמוסיפים... משהו יודע איפה אני משיג כבל כזה? אני רוצה מקורי של EPOX. יש של חברות אחרות אבל הם לא מתאימים או שרק חלק מהיציאות יעבדו והשאר לא... הם משנים את החיבורים של החוטים ואיאפשר להפריד חוט חוט. תודה יניב

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by owen10,

חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא הציע לי לקחת זכרונות של Albatron ואני לא ממש מכיר את החברה הזאת? הוא עושה לי אותם בהנחה....כדאי לקחת? חברה מוכרת? שווה?

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by galala,

אם כן ואם לא(???) אז הינה לכם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by nadav275,

אני לא נוהג להשתמש בביטויים מסוג זה אבל.. *קריטי ביותר* חבר שלי צרב ביוס ללוח ה nf7 שלו ומאז החלו הבעיות... בהתחלה הלוח בכלל לא עשה פוסט והיום סידרנו את הבעיות שהיו בחריצי הdimm אבל בגלל גרסאת הביוס הדפוקה ווינדוס לא עולה.. (זה בדוק שזו הסיבה... בלי סיפורים מיותרים) לא אפרט יותר מזה- אני צריך את הקבצים הדרושים לצריבת הביוס ללוח אחרי הפוסט (לפני העלאת win) דרך דיסקט ניסיתי עם awdflash אבל הוא כתב שהוא לא יכול למצוא את awdflash.exe... אח"כ השתמשתי בתוכנה של הdfi שלי (גרסא מעט שונה) אבל הוא כתב שהקובץ שאני מנסה לצרוב פגום (ניסיתי קובץ ביוס של nf7 כמובן, לא של הdfi) מה לעשות?! באיזה קבצים להשתמש? תודות לעוזרים נדב

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. A64 3500 ווניס או דגם אחר? מה ההבדלים וכו' תודה מראש

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  7. Started by hm123,

האם יש הבדלים בין שני המעבדים האלה או שזה אותו מעבד

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  8. Started by T-Better,

היי לכולם, אני עובר לחו"ל ומתכוון לקנות מחשב שישמש אותי שם בעיקר לאינטרנט. אבל חשוב לי מידי פעם שהוא יוכל להפעיל משחקים על הגדרות מינימליות+. חשוב לציין שאני לא מחפש מפרט מפוצץ בגלל שאני עדיין לא בטוח לגבי זמן השהות שלי שם. הדגש כאן הוא על מקסימום ביצועים לתקציב מינימלי, למרות שאין תקציב מוגדר. הלכתי על מפרט מבוסס AMD כי הפרש המחירים בין Intel ל-AMD משמעותי, לפחות ביחס לביצועים. אתם מוזמנים לראות כאן: http://www.tigerdirect.com/applications/Category/category_cpu.asp?name=CPUs-(Processors)&. בניתי את המפרט ב-www.TigerDirect.com Gigabyte MA74GM-S2 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=4410131&sku=G452-1005 על הלוח יש HD2100 מובנה…

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by tamir950,

שלום, במחשב העבודה שלי יש 1GB זיכרון בלבד של חברת CEON. החלטתי להוסיף לו עוד 1GB, שבסך הכל יעבוד המחשב עם 2GB זיכרון. אני מחבר את הזיכרון הנוסף, וכשעולה המחשב הוא רושם לי שיש 1GB וכך כתוב גם בביוס וגם במאפיינים בווינדוס, לעומת זאת בתוכנה CPUZ הוא רושם שיש לי 2GB. איך פותרים את הבעיה הזאת. תודה מראש

10. שלום רב, אנו מתכנים לקנות מחשב למשרד עם מעבד קונרו ועם שמונה ג'יגה זיכרון (במחיר נמוך מזה של סרבר). קראתי מספר הערות מטרידות על הקונפיגורציה הזו, וקיבלתי הרגשה שזו חיה שעוד לא נולדה. http://forumz.tomshardware.com/hardware/Motherboard-4GB-8GB-Ram-ftopict195013.html האם למישהו יש ניסיון עם שמונה ג'יגה זיכרון ? להלן המפרט שאותו אני מתכוון להזמין (פתוח להצעות כמובן): ASUS P5B-VM Intel 965 4x 2GB Dual Channel DDR2 533MHz (PC4200 E6700 Core 2 Duo Graphics Card (?) Windows XP 64bit and/or Linux Enterprise 4 WS בברכה, איתי

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. חברים אני חייב את עזרתכם בדחיפות דבר ראשון שבוע טוב לכולם ברשותי מחשב עם מעבד דואל קור אי 5200 , ולוח אם ג'יגהבייט ga-g31m-s2c . החלפתי לו מאוורר למעבד לתושבת 775 , פירמטתי אותו והתקנתי ווינדוס וכל התוכנות. המחשב התקין עדכונים אוטומטים והפעיל את עצמו מחדש מאז הוא תקוע על המסך ההתחלתי של המחשב של הביוס והוא לא נותן לעשות כלום גם לא להכנס לביוס. ניתקתי הכל כולל הארד דיסק וסידירום השארתי רק את ה-24 והתקע של המעבד מחוברים וכלום אין תזוזה. הוצאתי את הסוללה של הביוס ואת הג'אמפר הפעלתי וכיביתי פעמיים והחזרתי למקומם ואין תגובה, החלפתי גם זכרונות וספק כוח. מה שמפתיע שהכל עבד בסדר ואחרי התקנת העדכונים של הווינדוס הכל קרה. לא עשיתי שום עדכון ביוס אודה לעזרתכם זה המחשב של העסק ובלעדי…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by constantine16,

i have a question for you if i will buy 1gb with 667 mhz but i have now 1gb with 533mhz so i want to ask if it will make my memory less powerful if i combin them to make 2gb

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  13. בס"ד בוקר טוב. יש לי מחשב שהלוח אם שלו של חברת ביוסטאר דגם g31-m7 te נשרף ואני מעונין לקנות לוח אם חדש שיתאים למעבד Intel Core 2 due E7300 שהיה מותקן בו , אחרי שיטוטים ברשת מצאתי 2 לוחות אם - אחד G31 והשני G41 עכשיו מה ההבדל ביניהם? אם אני אקנה את הלוח אם של הG41 המעבד עלול לא להתאים? הבנתי שהלוח אם G41 יותר טוב מהG31 . תודה על העזרה.

14. שלום, המחשב שלי נקנה לפני בערך 6 שנים ואני רוצה לחדש את החומרה כי הוא מתחיל לקרטע (מפתיע ממש). כרטיס המסך וההארד דיסק שניהם חדשים (מהשנה האחרונה) ולא דורשים החלפה. אשמח להמלצות ללוח אם, מעבד וזכרונות, כך שיעבדו טוב עם שאר המפרט הנוכחי ויאפשרו לי להריץ משחקים חדשים. התקציב בין 1000-1500 ש"ח, ולא מעבר אם אצטרך לקנות ספק כוח חדש הוא יצטרך להכנס בתקציב הזה גם כן. תודה על העזרה! שימוש עיקרי: גיימינג משחקים: Assassin's Creed Series, The Elders Scrolls: Skyrim, ARK: survival evolved, The Witcher Series וכו' מפרט המחשב כרגע: 1. מעבד: AMD Athlon II X3 435 2.90 GHz 6 GB RAM - נקנה במקום עם 2X2 והוספתי 2X1) 2…

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. כל הזמן פאנבויז כאלה של AMD טוענים שהתמיכה של האתלון ב64 ביט הרבה יותר טובה משל מעבדי אינטל כולל קונרו האם זה נכון?

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Kolshamen,

http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2844&ProductName=GA-EP45-DS3L http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2898&ProductName=GA-EP45-DS3LR ובכלל מה המשמאות של השמות המוזרים האלו?? ASUS יותר הגיוניים

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  17. אני מחפש מעבד ולוח שיהיו טובים לאוברקלוקינג... רק שלא יחרגו מהתקציב אם אפשר

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  18. היי אני קניתי השבווע מחשב חדש. לוח אם של ASUS P6X58D PREMIUM, I7 950 מעבד KINGSTON HYPER-X 1600 MHZ זכרונות עכשיו ב BIOS אני רואה 6GB וגם כן נCPU-Z אבל שאני נכנס בווינדווס איפה שרואים כמה זכרונות יש לי אז אני רואה 4 וגם שאני פותח TASK MANAGER אני רואה שהמחשב שלי עובד על 4GB מה אני צריך לעשות כדי להפוך אותו ל 6GB כי ראיתי שללא מעט יש בעיה כזאת. תודה רבה .

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by gshhar,

אם אני אעשה עידכון לביוס שלי (אסוס A7N8X) מה זה יתן ואיך אני עושה את זה? זה מסובך?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  20. Started by kobi_af,

במעבד am 3000 וינצסטר 64 Hש 512 קאש ? ובליבת ווניס? ורציתי לדעת אם יש הבדל רב בין 512 קאש ל1024

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  21. סלוטים שרופים! טוענים שאני אשם שלום לכולם סיפור עצוב אולי קצת ארוך, אבל מעניין, ואני ממש זקוק לעזרתכם... שימו לב : במהלך הסיפור המחשב נכנס שלוש פעמים לדלת החנות, כאשר פעמיים מהן הוכנס למעבדה ובשלישית - זרקו עליי את המחשב ואמרו לי תסתדר בעצמך אז ככה: המחשב הוא עם לוח אם של MSI 865PE עם מעבד 3GHZ יום אחד הפסיק לעבוד.. כל שרואים כשלוחצים על הכפתור זה שהספק מתחיל טיפה לעבוד, מאווררים מסתובבים ואז זהו המחשב מפסיק... הכנסתי את המחשב לחברת מחשבים בדקו אותו טיפה והחליטו להכניס אותו למעבדה קיבלתי את המחשב למחרת או מחרתיים. נאמר לי שהכל מתוקן, לא בדקתי אצלהם, חזרתי הביתה וזה עבד. לאחר יומיים אותו דבר קרה שוב פעם, נכנסתי שוב לחברה עם המחשב, בדקו מעט והגיע למסקנה במקום שציפ שרוף…

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. http://www.vr-zone.com/?i=3943 יש עליו PCI PCI-E ומה לעזעזל עוד? מה זה הגדלים האלה חח?

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  23. Started by ravid,

הנה לינק,לא בשפה ברורה אבל כמו בכתבה בשער בסינגפורית גם סינית מקובל. http://www.computerdiy.com.tw/modules/news/article.php?storyid=108 האתר נפתח לאט מאד אז אני יעשה לכם טובה,הנה העיקר. רוב המבחנים יש דווקא ירידה בביצועים אך יש מבחן אחד שמקבל 180 אחוזים יותר! ברור שהבנ'צמרק הזה לא מהימן אז אי אפשר לדעת את כוחו האמיתי... הניחוש שלי-חזק יותר מה 64bit יש מתנגדים???

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by bobby323,

סגרתי מחיר עם חנות ואז הוא אמר "לא התכוונתי ל אטלון הרגיל לא לוינסט,תוסיף עוד 100 שקל" גם כ.מסך ביקשתי msi t2d256 והוא רשם msi t2d256e שהוא מופחת צינורות או משהו כזה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. באתר האינטרנט של DFI, מצויין כי הלוח אם שלי תומך בזיכרון במהירות של 800\667\533, ואילו בחוברת הפעלה של הלוח אם, ועל הקופסא כתוב שהלוח אם תומך עד 667... האם עידכון ביוס יאפשר ללוח לתמוך בזכרונות 800? או שזוהי פשוט טעות באתר של DFI? תודה מראש לעוזרים,

• 7 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.