מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
יש לי זכרונות קרוסייר 2-2-2-5 אבל לפני cpu -z זה לא אותם תיזמונים? מה יכול להיות בעיה?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
המחיר שלהם הוא בסביבות ה 750 שקל ל DC של 1G ו 1500 לשל 2G הם שווים את הכסף או שבמחיר שלהם יש זיכרונות טובים יותר ל OC?
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אהלן חברים מתלבט לגבי מערכת מבוססת קונרו E6600 לגבי שתי הזיכרונות הבאים: 1.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282 2.http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2165_2166&products_id=14282 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_435_1817&products_id=11907 לגבי האחרון יש אותו במלאי של החנות שאני אקנה מערכת ממנה ב1720 ש"ח אין להם מין הסתם את הMUSHKIN הדילמה היא אם לקנות את הזיכרונות שאני מעונין בהם יותר(MUSHKIN) ולהביא אותם לחנות שאקנה ממנה לצורך הרכבת המערכת(מארז ספק וכו הכל משם) דיברתי שם עם בחור שאמר שזה אפשרי-השאלה אם חיסכון של 430 ש"ח בזיכרונות(1720-1290) לא יפגע במשהו מבחינת אחריו…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש בTRADE ZONE כאלו למכירה, האם מישהו שמע על החברה? מדובר בDIMMים של 2GB האם יש סיבה שהם לא יתאימו ללוח שלי? 965P-S3 של GIGABYTE?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום ברשותי לוח אם של asus P5W deluxw , אני מעוניין לחבר את הרמקולים 5.1 אל כרטיס הקול המובנה אך כאשר אני מכניס את הכבל לדוגמא של הרמקולים הקידמיים , לחיבור בצבע ירוק בבורד אני מקבל חלון על המסך ששואל אותי למה שייך החיבור שלי אני בוחר כמובן בfront speaker out - אבל אני שומע רק ברמקול אחד! אין בעיה ברמקולים על מחשב אחר עובד חלק. חוץ מחיבור זה, החיבור של הרמקולים האחורים לא עובד בכלל! אם למישהו יש את אותו הבורד או נתקל בבעיה זהה אני אשמח לשמוע תודה.
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
לפי מה שאני יודע המכפלה במעבדי אינטל נעולה ולכן אינה ניתן לשנותה אבל ראיתי בכמה תמונות מהתוכנה cpu-z של כמה אנשים בעלי אינטל עם מכפלה פתוחה? האם המכפלה נפתחת אחרי מהירות מעבד מסויים נגיד אחרי ה 3.2 ghz המכפלה נפתחת? האם יש דרך לפתוח את המכפלה ? אני מתכוון לקנות intel 3.0 ghz האם המכפלה הגבוה -15 יפריע לי להגיע לבאס רצוי 265 ?
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
-
אני לא כ"כ עוקב אחרי הפיתוח שלו,אבל מתי הוא אמור להגיע לארצנו הקטנה??
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מדוע קיים הבדל בין מעבד AXP שפועל ב2000mhz למעבד A64 שפועל באותה מהירות? (באפליקציות 32BIT כמובן) הבנתי שAMD עושים יותר פעולות בכל מחזור שעון מINTEL ולכן AMD יותר מהירים לאותו Mhz. אז מה בנוגע לA64? מה שונה בארכיטקטורה מAXP? הוא עושה עוד יותר פעולות למחזור אחד? נא פרטו את הסיבה\סיבות לכך שA64 יותר מהירים מAXP
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי שאלה חשובה מאוד מאוד ואם תוכלו לעזור לי בה אני אודה לכם. ההיתלבטות הן בין הלוחות האלו DQ6 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1886 DS4 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1887 הכי חשוב: 975X http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=836 1.אני נעול כרגע על ה975X גם כי הוא ציפסט יותר טוב וגם כי יש לו כרטיס קול יותר טוב. 2.עכשיו חוץ מיזה רציתי לדעת מה ההבדלים בין הDQ6 ל DS4 והאם הם שווים את ה200 שקל הפרש... 3.בכללי את מה ליקנות מבין השלושה מבחינת יעילות ביצועים/OC ומחיר ? 4.האם ה975X יותר טוב בOC ? המיבחר של הלוחות אם כל כך תחרותי שאי אפשר לדעת את מי לקחת וזה גוזל מימך המון זמן של היתלבטויות תודה ודבר אחרון…
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכם, היום המחשב שלי מת, נראה כי הבעיה היא הלוח (לחיצה על ה Power אינה מביאה לשום תגובה, גם לא נורה. בדקתי עם ספק אחר תקין ואותה תוצאה..). הלוח שלי הוא GA-K8NS, נרכש בינואר 2005 ב KSP. הבעיה היא שכשהתקשרתי אליהם הם אמרו לי שהאחריות היא לשנה בלבד (היום הם נותנים ללוחות 3 שנים). האם יש מקום אחר בו אוכל להחליף את הלוח? (אולי היבואן?) אינני במצב כלכלי המאפשר הוצאות ולכן אודה לכל עזרה.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בבחירת מעבד למחשב חדש, לא משהו יקר. המחשב הוא בעיקר למשחקים ואינטרנט. בהנחה שהכרטיס מסך שיהיה הוא 6600GT או 6800GS עם 256 מגה זיכרון, וזיכרון פנימי 1GB לפחות. איזה מעבד עדיף? 1. AMD Athlon 64 3200+ 2. Intel Pentium 4 3.0GHz LGA775 2MB EM64T 630 תודה....
-
- 10 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. האם יש צורך או שמקבלים איזו שיפור ביצועים בהפעלת ACC בביוס עם מעבד AMD 1090T BE? האם יש לפיצ'ר הזה משמעות בעת OC או שהוא משמש רק לפתיחת ליבות במעבדים שחלק מהליבות שלהם כובו? הלוח הוא מדגם GA-MA786GMT-US2H תודה
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
1 האם יש הבדל בביצועים בין הזכרונות ללא OC ? 2 האם אני יכול לחבר זכרונות יותר מהירים מאשר הלוח תומך ? 3 אם אני כן רוצה לעשות OC לזכרונות , למה לא להוסיף ישר זכרונות יותר מהירים ,(בעיקר שאין הבדל גדול במחירים) ? תודה
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת אני מחפש לוח אם לדודה שלי (שמוגבלת בתקציב) לכן אני מחפש לוח שכולל כרטיס קול ומסך עליו. הלוח מיועד ל AMD. ראיתי שני לוחות כאלה: ABIT NF7-M Nforce 2 AMD Gigabyte GA-7N400V-L nForce2 איך הם? יש הבדלים גדולים ביניהם? ועוד משהו: אני חושב שהיא צריכה gameport בלוח. באחד מהלוחות האלה יש? תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עוד מעט וחשבתי לעצמי למה צריך, המשתמש הממוצע, מעבד כפול ליבה? או אפילו מרובע ליבות כמו שאינטל הולכים להוציא בעתיד. האם ריבוי הליבות הזה יכול להשפיע על אפליקציות שלא כתובות באופן יעודי (multi-threading)? האם בן אדם ממוצע שמשתמש 95% מהזמן באינטרנט ובתוכנות אופיס יכול להפיק תועלת מהתכנולוגיה הזאת? אני מבין שזה הכיוון שהטכנולוגיה הולכת אליו ואני לא רוצה לתקוע את עצמי על העקרון אבל אם מישהו יסביר לי קצת מה קורה פה אני אשמח. תודה
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הוא אמור לעבוד ב3000mhz אבל על פי cpuz הוא עובד לי על 800mhz בdesktop זה נורמלי ?
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לזיכרון 4GB עד 500 ש"ח. ואני צריך המלצה ללוח-אם עד 700 ש"ח. בעיקר לשימוש במשחקים (כמו קרייסיס) ושהלוח יתמוך ב CF ויהיה עמיד ב OCים. אה, וה XP שלי יגביל את הזיכרון שאקנה? תודה רבה. וזה המפרט שאני הולך לקנות: מעבד: E8400 3.0 GHz זיכרון: אתם ממליצים לי. לוח-אם: אתם ממליצים לי. כרטיס מסך: ATI 4850 512MB. כרטיס קול: מהמחשב הישן, 5.1. הארד דיסק: מהמחשב הישן, 160GB.
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שווה לקנות מעבד עכשיו או שמה אמורים לצאת מעבדים ושיורידו את הCORE 2 DUO? אני מתכוון לקנות E6750 תודה..
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אוקיי , חבר שלי מזמין מעבד 64BIT סוקט 754 , להתקין את המעבד לא תהיה בעיה(בסך הכל להרים את הצ'ופצ'יק ולהנחית עליו את המעבד... , עכשיו יש לי כמה שאלות , מריחת משחה טרמית , על מה אני מורח אותה (אין שם באמצע ליבה , הכל מתכת למעלה...) התקנת ההיטסינק , איך אני מתקין אותו , מכוון שלא היה לאף אחד ניסיון עם הרכבה של 64BIT(או שכן היה ואני לא יודע , אני יודע רק על אבנר שהרכיב) אנא פתחו את עיניי , תודה לכל התגובות.
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת , בלי להתחשב במחיר , איזה לוח יותר טוב ? ועוד שאלה קטנה - מזה תזמונים של זכרונות ?
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD 3200 היה לו זיכרון 2*256 מ"ב הוספתי לו עו 2*256 מ"ב עכשיו יש לו 1 ג'גה והוא מזהה את זה אחרי התקנת הזיכרון אני לא רואה שינוי האם צריך להגדיר משהוא או לשנות את הזיכרון הוירטואלי תודה
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני מעוניין לרכוש מחשב חדש וברצוני לרכוש את הזכרונות מסוג: ocz ddr2 4gb reaper 1066 mhz(dual kit) כמו כן את הלוח: gigabyte ga-ex38-ds4 ויש לי שאלה לגבי התאמת הוולט. לפי אתר היצרן של הזכרונות הם פועלים ב 2.2 וולט עכשיו באתר יצרן של הלוח אם רשום ואני מצטט: 4x1.8V DDR2 DIMM sockets supporting up to 8 GB of system memory עכשיו השאלה שלי היא האם יש איזו שהיא בעיה עם הוולט כי בלוח אם רשום 1.8 והזכרונות אמורים לפעול ב2.2 האם זה יפגע במהירות הזכרונות או יגרום לכל בעיה אחרת ? או שהלוח אם יוכל לתת לזכרונות 2.2 וולט בכל זאת?
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט בין שתי הסוגים כאשר הסוג הראשון: Geil 2GB (1GB X 2) DDR2 800 Dual Channel Value Memory והסוג השני הוא: Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory כמובן שהשני עולה ב- 400 ש"ח יותר מהראשון. אם מישהו מכיר את חברת GEIL ויכול להעיד שהם חברה טובה והזכרונות שלהם טובים?.. כי בתכלס אני מעדיף לקנות את GEIL, אני לא הולך לעשות oc כך שזה ממש לא משנה לי. או שאתם אומרים שעדיף לשים את ה- 400 ש"ח האלה ולקנות את Corsair? :s05: באם יש לכם חברות אחרות טובות ולא ממש יקרות להציע אני ישמח (2GB זכרון) כמו כן באם תוכלו לענות לי על שאלה חשובה בשבילי: האם קיים הבדל ממשי בין DDR2 667 לבין 800 בביצועים? (כאשר הלוח אם הוא GA-965P-…
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-