עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי לוח ABIT IT7 MAX לפי המדריך של הלוח (שיצא רק כשקניתי את הלוח) הלוח תומך בזכרונות DDR עד למהירות של 266. רציתי לשאול האם ע"י עדכון הביוס לגרסה עדכנית הלוח יוכל לתמוך בזכרונות יותר מהירים. נכנסתי לאתר החברה וראיתי שיש עדכון ל-BIOS שמשפר תאימות של זכרונות של עד 400: http://www.abit-usa.com/downloads/bios/bios_revision.php?categories=1&model=33 אבל בגלל שאני לא בטוח שהבנתי - אני רוצה לשאול אתכם. אז מה אתם אומרים - ניתן או לא? ואם כן - לאיזה גירסת BIOS לעדכן? - להכי עדכנית או לאחת ספציפית. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by ee34ee,

מתי ההשקה של CPU של AMD ?ואיזה לוח יהיה ?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  3. Started by nir1992,

להחליף מעבד amd לאינטל או שצריך להחליף לוח אם, יש לי מחשב מלפני 4 שנים ואין לי כרגע כסף למחשב חדש אז אני מנסה לקמבן שיפורים בברכת יום טוב לכולם

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by Palsar,

בכתבה : http://hwzone.co.il/news/1184836183/37588/ כתוב שהQX6850 יתומחר במחיר של 999$ בחו"ל ובכל מקום כמעט שמצאתי הוא עולה 1300$+ האם מישהו מכיר מקום שהוא נמכר ב999$?

• 10 תגובות
    • 635 צפיות
  5. מישהו אמר לי שזה צריך להיות סימטרי .. למשל מעבד עם 2 ליבות צריך 2 כרטיסי זכרון כדי שכל ליבה תשתמש בכרטיס זכרון שלה. אז אם אני קונה מעבד של AMD Triple Core אז אני צריך לקנות גם 3 כרטיסי זכרון בשביל לנצל את שלושת הליבות ?? תודה לעונים .. (דרך אגב, כתבתי את ההודעה גם בפורום מפרטי מחשב כי זה די קשור לבניית מפרט מחשב ... לא הייתי סגור על זה ..)

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  6. Started by aviel2k,

בוקר טוב לכולם... קניתי מחשב עם לוח אם asrock extreme 4 רציתי לדעת אם מותקן עליו כרטיס רשת אלחוטי?,במידה ואין איזה כרטיס רשת אתם ממליצים?או שזה לא משנה איזה סוג דגם לקנות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  7. האם שווה לי לקנות סטיק נוסף של 1GB כדי לעבוד בדואל צ'אנל במחשב מבוסס P4 630 3.0GHZ? השימושים בעיקר אינטרנט ולעיתים משחקים בPES2008. ולא משנה איזה לקנות נכון? קורסייר VALUE שעולה 105 ש"ח/ טרנדסקנד שעולה 99 ש"ח/ קינגסטון שעולה 102 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  8. Started by justUser,

דיונים על AMD Killers לא כ"כ פופולרים בפורום הספציפי הזה. יש כאן הטייה גלויה לכיוון AMD אז זה לא כ"כ מפתיע.

9. אני רוצה לקנות את ה הזכרונות G.SKILL מNEWEGG ההבדל הוא מאוד משמעותי בערך 650ש"ח השאלה היא האם תהיה לי בעיה במקרה שהזיכרונות ידפקו ? האם יש אפשרות למשל לעשות להם RMA אצל היבואן בארץ? כמו למשל שאפשר לעשות לכוננים הקשיחים של WESTERN DIGITAL שנקנו בכל מקום אחר בעולם.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by smounche,

שלום, נכנסתי לאתר של Gigabyte. וגשלתי לקטגוריית של לוחות ה-M. עכשיו אני די חדש בזה.. אני קצת לא מבין מי נגד מי.. באתר הזה : http://www.gigabyte.com.tw/FileList/WebPage/mb_080516_des_advanced/data/tech_080516_des-a-models.htm הלוחות M כאן בסדר כרונולוגי ? אני מנסה להבין מה הכי טוב שלהם מהסידרה הזאת (P45). קצת הלכתי לאיבוד.. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. משהוא מוכן לשפוך קצת אור עלהם

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by BEN903,

הPCI-E של הלוח הוא 16X מלא או מסורס ? השאלה זה האם אפשר לשים כרטיס מסך נורמלי כמו ה9600GT ומעלה ולא תורגש בעיית ביצועים כלשהי ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by Wiger,

שלום... אני קונה מחשב חדש, אני מתלבט בין שני לחות האם האלה: Abit KN8 Ultra s939, nForce4U, GBL, SATA II או gigabyte K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATAII אשמח לתגובת, המלצות, ועוד כל מיני הערות ובקשות.... תודה מיראש, שלכם WIGER

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  14. ....ובאיזה תוכנה אני יכול לבדוק עם החלקים שקניתי טובים כאילו מבחני כוח המפרט שלי זה ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore? ?KN9-S AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E? 2 זיכרונות של 512 DDR 2 כרטיס מסך גיפורס 7300GT מגה 256 מגה DDR2

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by Zoltrix,

שלום לכולם, אני בדיוק מתעניין ברכישת מחשב חדש לאחר הורדת המחירים אני מעוניין במחשב שיתן לי תמורה טובה ביחס למחיר בקבוצת מחיר של 2700 שקל. לפי מה שהבנתי התמורה הכי טובה ביחס למחיר מתקבלת עם אני אקח מעבד של אינטל E4300 אני מעוניין לבצע למעבד אוברקלוק בסטוק, לא משהו קיצוני. לקחתי זיכרון של 2x512MB Kingston‎ 667 CL5 מ KSP ומעבד E4300 של אינטל אני מתלבט בין כמה לוחות אם, כאשר אני יודע שאם הלוח של גיגהבייט אני אשיג את הביצועי OC הטובים ביותר הכללי, השאלה היא האם לאוברקלוק בסטוק אני יכול להסתפק באחד הלוחות היותר פשוטים, ההתלבטות היא בין: IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E‎ - מתומחר בחנות הזולה ביותר ב KSP ב 510 שקלים. 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E - מתומחר בא…

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  16. Started by Dano,

חבר'ה היום צהלתי ושמחתי לשמוע שיוצאת גירסת AGP של 6600GT כך שאני לא יצטרך חיבור PCI-E ולכן לא אצטרך Nforce 4 אז אני רוצה לשאול אתכם.. האם יש יתרונות לNforce 4 והוא טוב בהרבה מהלוחות אם שיש היום בשוק? ואם לא אז תמליצו על על לוח אם לAMD 64 3000 שהוא AGP שיש אותו בKSP..

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by shalbik,

אחד הדברים החשובים ביותר בamd זה מכפלה פתוחה, ושמעתי שיש לוחות(של אביט) שעושים את זה באוטומט, אם מישו יודע? שני לוחות שאני חושב עליהם בתור אופציה למפרט הם הNF7-SL וה AN7 אז אם אפשר דגש עליהם.

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  18. Started by adamg,

זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 260 1 האם עדיף לקחת CL4?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  19. Started by Mishmish,

שלום לכולם !! יש לי שאלה . . . אולי זה ישמע קצת טפשי . נכון יש את המעבד של א.מ.ד 3200 ולפניו בא הדגם של ה-3000 אז רציתי לדעת מה בא לפני הדגם של ה-3000 ?? פשוט המעבדים הנ"ל מאוד יקרים ואין לי את הכסף לרכוש אותם . תודה לכולם !

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by Laser-Trooper,

אין הבדל גדול בין המוצרים פשוט רציתי לדעת איזו חברה יותר טובה לזכרונות ואם אפשר אתרים עם בנצ'מארקים שלהם... אני פשוט עושה קנייה גדולה ואני לא רוצה סתם להידפק עם זכרונות לא טובים... וב PCH.co.il לא כתוב אם זה 400MHZ, או 333MHZ, איך אני יכול לדעת ? בתודה.

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  21. לאינטל 14 NM יש PCI - Express 4.0 ן-DDR4 and SATA Express Intel Skylake 14nm CPUs have PCI - Express 4.0 , DDR4 and SATA Express While Intel plows its way through the upcoming flagship processor release called Ivy Bridge E, Intel has been on a constant rampage releasing new products to satisfy the appetite of the enthusiasts and overclockers. Without underlining what special features the Intel i7 4960X will bring, and they have already sprung around revealing what to expect in the next generation processors codenamed: Skylake.Skylake would be built around a totally new 14 nm process design as an update over the Tri – gate architecture. Instead of featuring the Gen 8 GP…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  22. Started by ^Z^,

הוא לא אמור לצאת רק עוד חצי שנה? http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=8882

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  23. Started by h_yoav,

יש לי מעבד lga775 3.0 ויש לי כרטיס מסך radeon 9800xt אני צריך לח שיתמוך בשניהם ואני לא רוצה לוח שיתמוך רק בagp כי אני ירצה לשדרג בעתיד

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  24. יש לי (בין השאר...) מחשב עם לוח Totem TM-P2BX (עם PCB מגירסה 2.2) ומעבד PIII-450. ניסיתי לשדרג את המעבד ל-PIII-550 אבל המחשב לא עולה וב-LED על הלוח מופיע 96 או 98. קשה לדעת מה המספר המדוייק בגלל שהספרה הימנית נראית כך: _ ם במקום האות ם' תנסו לדמיין ריבוע תחתון של LED. החברה הזאת כבר לא קיימת, כך שאין שקשה עד בלתי-אפשרי למצוא עדכון ביוס. אולי אפשר להשתמש בביוס גנרי? יש בכלל דבר כזה? אשמח לשמוע רעיונות אחרים

• 1 תגובה
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים