עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מי שמכיר יודע והתעסק עם לוח טוב ויציב ... בבקשה תציעו לי דגמים טובים ויציבים ולא אני לא מעונין בduron או ב p4 תודה :>

• 4 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by eladnahum,

יש לי כרטיס זכרון של 2 ג'יגה ואני רוצה להוסיף כרטיס זכרון נוסף של 2 ג'יגה בכדי ליצור 4 ג'יגה של זכרון. הכרטיס שקניתי היה של חברת OCZ ואני רוצה לרכוש כרטיס זכרון זהה. הבעיה היא שאני לא זוכר את מהירות היא ה-MHZ שלו ואני לא רוצה לקנות כרטיס אחר שיעבוד במהירות שונה. בתוכנת CPU-Z רשום 400 אבל לא נראה לי הגיוני כי זה כרטיס שעובד על DDR2. תודה לעוזרים... עריכה: טוב, אז מצאתי את הדגם המדויק של הכרטיס זכרון ocz2p8002g מה שאני מצליח להבין זה שזה נפח של 2 ג'יגה במהירות של 800MHZ. אני רוצה לרכוש את אותו כרטיס זכרון והבעיה היא שכבר לא מוכרים אותו באף מקום... הצעות מה לעשות, שוב תודה...

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by AKIRA972,

AMD Phenom 9600 2.3GHz Quad Core 4MB Processor $319.99 AMD Phenom 9500 2.2GHz Quad Core 4MB Processor $279.99 Phenom X4 9700 at 2.4GHz to cost $329.99 קישור- http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4021&Itemid=1]http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=4021&Itemid=1

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  4. https://www.techspot.com/news/86000-jedec-releases-ddr5-memory-specification.html

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  5. Started by Idan-h,

אני הבנתי שהיחסים בDDR הם הFSB מול המהירות האמיתית של הזכרון.. ז"א מעבד 200FSB וזכרון DDR400)200( יעבדו ביחס 1:1. אבל מצד שני יש את הבאס ואת המהירות הכללית של הזכרון..ז"א מעבד באס 800 לדוגמא עם Dual DDR 400 יתן יחס 1:1 אבל גם Single DDR 400 יתן 1:1 (לפחות ככה זה אצלי עם Dual DDR 333 ו167FSB אחרי OC)..איך זה מסתדר? זה לא אמור להיות יחס של 2:1? כי באס המעבד הוא 800 והזכרון רק 400. למה זה תלוי רק במהירות הבסיסית של המעבד והזכרון (למשל בבאס 800 זה 200)? עוד שאלה שיש לי זה איך התזמונים של הRDRAM פועלים. לחבר שלי יש מעבד P4 עם באס 400, 100FSB וזכרון RDRAM800, שזה 400 ממה שאני יודע לכל סטיק. האם בגלל שזה 400 ו400 זה 1:1? למה זה לא 1:2? כי הזכרון פי 2 מהמעבד (800 מול 40…

6. Started by Tabasco,

אממ אני מעניין לקנות מחשב חדש מ-KSP, תיכננתי לקנות את הלוח, ABiT AN8 Ultra, אך לפני כמה ימים נראה כאילו הוא חסר במלאי... יש להם ABiT KN8 Ultra, רציתי לדעת האם ההבדל בינהם רציני? כי הפרשי מחירים היו 105 שקל אם אינני טועה תודה מראש

• 9 תגובות
    • 762 צפיות
  7. Started by foxil,

קיבלתי את רשימה מפרטי מחשב, וראיתי שיש בה 3 סוגים שונים של מעבד שאני מראה לכם: 1. מעבד אינטל פנטיום 4 755P/3.2G HT 800FSB זיכרון מטמון M1 2. מעבד אינטל פ4 775P/3.4G DUAL CORE 800FSB זכרון מטמון M 2*2 3. מעבד אינטל פ4 E6300 CONROE CORE2DUO 1066 רציתי לשאול כמה שאלות: 1. ב 3 ו-2 כתוב מעבד אינטל פ4 - האם פ4 מתכוון לפנטיום 4? 2. מה הבדל בין DUAL CORE ל- CORE2DUO ואילו שיפורים? 3. בפריט 3 כתוב E6300 אני לא כ"כ מבין מה מהירות שלו, תוכל להסביר מהי מהירות שלו שאני מבין כמו "3.2G" 4. מה זה 800FSB ו-755P כפי שרשום בפריט 1 ו-2. 5. האם פנטיום 4 הוא שוק חלש וממליץ לקנות DUAL CORE? תקציב לא חשוב בשבילי... תודה על תשובות למומחים היקרים, אני מתנצל שאני שואל את שוב אותו שאלות מאחרים, אך …

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by T-80,

l;k

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  9. המחשב שלי: intel core2quad q9300 2.5ghz gigabyte p35-ds3l ocz pc2 6400 1gbX4 4-4-4 gefore 8800gt הזדקן קצת, היה ממש סוס בזמנו אבל עכשיו קצת צריך בוסט. הוא משמש בעיקר לגלישה ומשחקים. ואני רוצה לתת לו דחיפה קטנה בביצועים בכמה שיותר זול. עפ״י היצרן הלוח תומך עד 1066 והזיכרון שלי כרגע 800. השאלה היא כמה יעלה לשדרג מה4 שיש לי עכשיו ל-8. והאם כדאי להישאר עם 800 או כבר להחליף ל1066. איך נחשב הכרטיס מסך ביחס להיום? האם כרטיס חדש ב500 ש״ח יהיה משמעותית טוב יותר? הוא מריץ לי משחקים יפה סה״כ ובלי לגים גם בfull hd אבל אולי אפשר לראות קצת יותר טוב.. תקציב? אלפייה ככה. מה אומרים? אפשר קישור לזכרון מתאים בבקשה?

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by Vortex,

הכוונה לסקטורים פגומים ע"ג הצ'יפים, מהירות שניתנה ע"י היצרן והמהירות הממשית, וכאלו. תודה.

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  11. היי חברים אני מתכנן להרכיב מחשב חדש למשחקים ובעתיד לאוברקלוק אז האם הלוח אם הזה של Abit שווה בהתאם לחברות האחרות כמו asus ו gigabyte כי אני יודע שלא הרבה מזכירים את abit אבל לפי הנתונים של הלוח הזה הוא נראה די עתידי ובמיוחד עם FSB1600 אז מה אתם אומרים ללכת עליו?? קישור ללוח http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IX38+QuadGT&fMTYPE=LGA775 תודה...

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  12. Started by kobi38,

השאלה שלי היא כזאת יש לי כרטיס רשת : Realtek RTL8168/8111 אשר מובנה על הלוח אם , האם ניתן לשים כרטיס רשת טוב כתוספת שם בנפרד כי ראיתי שיש שם שני מסילות לבנות ארוכות ? תודה לכל העונים ואני מקווה שאני בפורום הנכון , אם לא אז תפנו אותי לפורום הנכון . תודה

• 8 תגובות
    • 739 צפיות
  13. הנושא טיפה דחוף... לוח ישן (מהראשונים של P3 ציפסט BX440) שעליו יש P-3 450, היה עליו את החיבור של המקלדת (הגדול, זה שלפני הPS2, שחכתי איך קוראים לו), החלטתי להשמיש אותו וקניתי לו PCI USB... מה שלא לקחתי בחשבון, זה שבפתיחה של המחשב הוא נותן ERROR על כך שמקלדת לא מחוברת, המקלדת USB לא תופסת בשלב הזה של האתחול ואני תקוע למישהו יש פתרון למצב הזה? איך נכנסים לBIOS עם מקלדת USB בלבד ללא הרגילה? אפשרי בכלל? או שאני נכנס להלחמות? שוב, פתרונות או רעיונות יתקבלו בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  14. שלום לכולם. רכשתי חלקים כדי לבנות מחשב חדש רכשתי מעבד I5 4460 ולוח אם H81I - Plus תושבת 1150 כשהרכבתי את המחשב בפעם הראשונה הפעלתי את המחשב ולא נדלק צג. לא הבנתי. לפני כחודש בניתי את אותו מחשב בידיוק רק עם מעבד I5 4440 והכל . העברתי את המעבד ה 4440 למחשב החדש וכן עובד. החזרתי את המעבד. והלכתי לאייבורי איפה שקניתי למעבדה. אמרו לי שלמעבדים החדשים האלה חייב לעשות עידכון ביוס ורצו לקחת תמחשב ולעשות. אמרתי שלא צריך אני יעשה . אחרי שעשיתי והורדתי מאסוס את העדכון האחרון שנקרא 2001 עדיין המחשב לא מראה צג עם מעבד ה I5 4460 חשוב לציין שהמחשב מראה אור על הלוח אם . אבל לא נדלק צג. מה עושים?? תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by solo53,

האם קימת בעיה בלוחות החדשים מבוססי AMD בכרטיס הרשת כפי שהיה בלוחות הישנים יותר כך שהיה צורך להתקין כרטיס רשת ניפרד מדובר על אוברקלוק קטן ולא מוגזם

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  16. היי. התגלגל לידיים שלי סטיק שלהם, חדש לגמרי, במתנה. משיטוט באינטרנט אני מנחש שהם חברת בת של Dane-elec. ג'נרי ? אשמח לשמוע מידע לגביהם.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  17. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

שלום לכולם. אני קונה לוח למחשב של אבא שלי: המחשב שלו- פנטיום 3 800מה"צ 256מ"ב ראם SDR והלוח נשרף. ואין כבר אחריות... עכשיו יש לי אופציה לקחת את זה: ASUS CUSL2-C-INTEAL 815EP ב-300 ש"ח או TUSL2-C שעובד גם עם טואלטין ב-480 ש"ח! מה אתם אומרים שווה קניה?!?! :-\

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Ashand,

שלום מחפש לוח אם MICRO ATX עם בקר RAID טוב, לא משנה לי איזה יצרן ולאיזה מעבד כרגע אם יש אחד שהוא מתאים לי המעבד יקנה בהתאם בסך הכל אני מחפש לוח כזה לבניית NAS ... אין הגבלה לסכום!

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  19. אנו מביאים בפניכם את מבחני הביצועים והפרטים המלאים אודות מעבדי RYZEN 7000 החדשים של AMD המגיעים אל החנויות ממש עכשיולכתבה

20. Started by goku4ever,

חברים ראיתי ב KSP זיכרון של TWINMOS - חברה שאני מאוד אוהב , ב 95 ש"ח ל 1GB השאלה שלי האם כדאי ללכת ולקנות שתיים כאלה שם?! כלומר כדאי לי והאם הם יספקו לי ביצועים כמו זיכרונות אחרים שאני אקנה מ IQPC נגיד. למרות בעיית האמינות של KSP זה סה"כ זיכרון מה יכול כבר להיות בו לא טוב?! אבל תודה ובבקשה תענו לי כי אני רוצה לרכוש אותם כבר מחר.

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by maayan,

WESTERN DIGITAL 40GB 7200 RPM GIGABITE ATI RADEON PRO 9000 ABIT KX7 333 AMD ATHLON XP 1800 PLUS FAN

22. Started by YoniG,

http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/ProductsDetail.aspx?DetailID=392&MenuID=22&LanID=0 אני מאוד לא מחבב את החברה הזאת אבל אני צריך כמות גדולה של מחשבים למשרד ויש לי דיל מצוין דרך איזה ספק למחשב שכולל את הלוח הזה, מעבד סלרון 2667 מהסדרה החדשה (עזבו את AMD בצד), 256 זיכרון DDRAM 400, סי די רום של LG, מסך שטוח של PROVIEW, מארז וספק של TSUNAMI, הארד-דיסק 80GB של WESTERN DIGITAL, + כל הציוד הנלווה ב2300 שקל. האם לא הייתם נוגעים בלוח הזה בשום מקרה? מה החסרונות הבולטים שלו?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  23. Started by NIRHA,

חברים איך נראת לכם העסקה הבאה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2258 ?? תודה

• 7 תגובות
    • 574 צפיות
  24. אני מתכוון לקנות מחשב חדש. אני יודע, שבד"כ חודש דצמבר הוא חודש שמחירים יורדים עקב רצון לגמור מלאי, לקראת רישום מלאי חדש לשנה הבאה החדשה. (אני עצמאי אז אני יודע) האם בעולם המחשבים, הדבר דומה בחנויות ? אני מתכוון לקנות לוח אסוס P5GDC DELUX, שעולה יקר יחסית עם מעבד 2.8 סוקט 775, וכרטיס 6600GT. האם כדאי להמתין שבועיים או שהדבר לא יקרה? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  25. Started by STi,

שלום רציתי לדעת על מעבדים אלו של AMD לתושבת AM2 האם יש כאלה כבר? האם הם משתלמים-עדיפים? ואם אפשר הסבר קטן על זה,אני יודע שהמעבדים האלו פולטים פחות חום וככה הם בעצם טובים יותר גם לOC ? ובכלל. תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.