עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם יכול להיות מצב שלוחות אם כמו a-bit או asus או gigabyte של היום יוכלו לתמוך במעבדים של ה"מחר" של amd , ז"א האם הם יכולים לתמוך במעבדים שייצאו עם תמיכה ב-ddr2 או שזה מצריך קניה של לוח אם חדש???

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by DakloN,

שלום.. איזה זיכרונות יותר טובים??? OCZ EL DDR 400MHZ PC-3200 2048 Dual Channel Platinum או CORSAIR TWINX 2048MB DDR 400MHZ 3200 C2PRO הם בערך אותו מחיר.... :-\

3. משהו משונה: עם הלוח הקודם, p4p800s se תומך ב800 באס אבל לא בדיואל לזיכרון ואותם קלוקים למעבד ולכ. מסך השגתי תוצאה של 2900 ב 3dmark05. היום הרצתי בדיקה, עם הלוח החדש, קלוק קצת יותר גבוה למעבד - 3.2 יציב ואותם קלוקים לכ. מסך, וקיבלתי תוצאה הנמוכה ב250 מהתוצאה הקודמת.. מוזר, כיוון שכרגע הוספתי עוד סטיק של 512 ויש לי 2X512 בדיואל של Twinmos 2.5cl מה יכולה להיות הבעיה? הדבר היחיד שעוד " הוספתי" הם הדרייברים החדשים של nvidia. הלוח שיש לי כרגע: GA - 8IPE1000-G של Gigabyte . לגבי האוברקלוק, ביצעתי אותו בהעלאת הבאס בביוס.. והזכרונות רצים לי עכשיו על 457 במקום 400... (יש לי גם סינקים של TT לזכרונות). מה שכן, אני מרגיש בשיפור בביצועים, אבל משום מה הביצועים הגרפיים ירדו?!?! איך ולמה…

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by Garbil,

שלום, רציתי לדעת אם עדיף לי להוריד כל תזמון אפשרי שהזכרונות שלי נותנים לי או שיש כאלו שככל שהם יותר גבוהים ככה הם יותר טובים, תודה.:]

• 9 תגובות
    • 817 צפיות
  5. Started by gilad4321,

אני קונה השבוע מחשב חדש עם Opteron 146 וLANPARTY-ULTRA D ויבוצע בו גם OC אך בינתיים OCדי בינוני וגם עדיין אין לי בכלל ניסיון בזה. בנוגע לזכרונות:הוצעו לי זכרונות Mushkin 1GB 2x512MB XP3500 2-2-2 Redline אבל אני רוצה עוד אופציות ויותר מידע עליהם-הזגרונות האלה עולים 1200 ש"ח ןוולי הייתי רוצה משהו קצת יותר זול אבל גם טוב. איזה זכרונות ממולצים של G.SKILL? ואיזה עוד אופציות יש? שמעתי שגם PQI טובים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  6. Started by faceman_007,

הזיכרונות הם: http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1491881&CatId=1833 שימושים: משחקים,OC שאלות: 1.אך הציפ TCCD לOC? 2.אני יודע שהחברה לא מוכרת אבל כדי לקנות כאלו?

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by alia,

שלום יש לי שאלה קטנה באופן כללי:אם אני יתקין זכרון דואל(הלוח תומך) האם נרגיש הבדל מהותי ביחס לזכרון זהה אך לא דואל? על מה בדיוק משפיע הדואל התקנתי לסירוגין את 2 השיטות אך לא הרגשתי כל שינוי תודה רבה לעונים

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  8. Started by yehob,

כרגע המחלקים של הזיכרון שלי הם 4:5 איך אני משנה אותם שיהיו 1:1??

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  9. Started by PuMbA,

אז ככה אני קונה את המעבד Intel Pentium D 3.0 2X1Mb 830 ואני רוצה לוח אם תותח שיתאים לאוברקלוק להכל שיהיה סוס ראיתי שתי לוחות אם של ASUS דומים אחד לשני: הראשון : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7693 יותר זול מהשני ואני יכול להביא אותו בקצת יותר זול השני : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7147 יותר יקר מהראשון וגם אותו אני יכול להביא בקצת יותר זול עכשיו אני צריך שתמליצו לי על איזה לוח שאתם רואים לנכון שכדאי בשביל המעבד הזה דרך אגב התושבת היא LGA775 ... ואני רוצה שבלוח שלי יהיה DDR2 דואל וPCI-E ושיהיה מקום בין המיקום של ה-PCI-E כדי שאני יוכל להוסיף לו קירור לכרטיס מסך..... ואם אתם יכולים תמליצו לי גם על זכרונות על 2ג'יגה אבל שייצא זול ת…

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  10. יש לי זיכרון 256 ומהירות 333 (לא יודע איזה חברה אבל לא KINGSTON) עכשיו אני רוצה להוסיף זיכרון של KINGSTON 512 עם מהירות 400 והשאלה שלי היא הם אני יכול לחבר את שני הזיכרונות האלו בייחד ולה צריך משהו מיוחד (למשל שהחברה תהיא אותו דבר או שהמהירות תהיא אותו דבר וכל זה) ?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  11. יש לציין שזה לא עבור אוברקלוק עבור כפולי ליבה,מה הכי טוב ומשתלם עבור כל אחד מהמעבדים הללו,לא גיימר אך משחק פעם ב.... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  12. אז ככה, יש לי סטיק 1 512MB של KINGSTONE עם הצ'יפ של Elpida ויש לי כמה שאלות: האם זה צ'יפ טוב לAMD? מי יותר טוב Elpida או Hynix? אני רוצה לקנות זיכרון VALUE נוסף, איזה חברה ואיזה צ'יפ מומלצים למעבד ולזכרון כדי שיעבדו טוב ביחד?

• 1 תגובה
    • 442 צפיות
  13. Started by nati_t,

אני מעונין לקנות מחשב ואני לא יודע האם לחקות ללחות הm2 שלamd או לקנות עכשו את האסוס פרימיום

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  14. טוב, יש לי פה שני "מפרטים" לשדרוג. הראשון - AMD Opteron 146 ABIT KN8 ULTRA XFX GeForce 7800GT Factory OC HEC 400ART השני - AMD Ahtlon +3700 ABIT KN8 ULTRA XFX GeForce 7800GT Factory OC 400W ג'נרי (אבל חדש שיש לי כבר) בעיקרון אני הולך על הראשון, אבל אני רק קונה עוד איזה שבועיים, והפסיקו לייצר את האופטרון, לדעתכם יהיה אותו במלאי בארץ עוד שבועיים? האם האופטרון הרבה יותר טוב מבחינת ביצועים? אני יודע שבסטוק ה3700 יותר טוב בדי הרבה, אבל בOC אמרו לי שהאופטרון פשוט פתוח ל3700 את התחת. האם זה באמת מאוד מסוכן להיות עם ספק ג'נרי? (לא להרבה זמן, חודש מקסימום!) תענו לי בבקשה לע השאלות, אני לא יודע מה לעשות!

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by shay33,

ערב טוב מה ההבדל בין מעבד 64 bit למעבד dual core ? תוכלו להסביר לי קצת על ה dual core מה המהירות שהוא מגיע תמונות שלו והסבר? מזה משנה הסוקט שיושב עליו המעבד? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by the kooks,

שלום רציתי לשאול כמה זיכרון קאש יש ל3400+ סמפרון ואיזה מעבד של אינטל הוא שווה בערך? ומה הת'דר שהוא עובד בו?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by דבהלה,

שלום. אני רוכש מחשב מבוסס amd athelon 64 2X3800 .מבקש חוות דעת לגבי שלושת הלוחות הר"מ(oc,SLI, אינם חשובים): א. ABIT AN8 ULTRA ב.DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA D ג.GIGABYTE GA-K8N ULTRA-9 NVIDIA NFORCE4 ULTRA המחשב מיועד לגרפיקה,אינטרנט ,MULTITASKING ומעט משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 444 צפיות
  18. Started by DakloN,

שלום.. מישהו יודע מתי בערך יוצאים המעבדים החדשים של AMD עם סוקט M2?? והאם שווה לחכות להם?? או ללכת עכשיו על מה שיש...

19. Started by tomerbd,

על הלוח אם שלי יש חיבור 1394 זה חיבור FireWire ?

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  20. Started by omrisc,

שלום במיפרטים כתוב שהוא 64Bit, ע"פ הקישור זה לא נכון, מה האמת? http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/sempron-2600_2.html "The Semprons dont also support the 64-bit extensions"

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by DM.TLO,

אוקי, מישהו המליץ לי פה על הפורום הזה ואמר שיסבירו לי פה הכל על מחשבים וחומרה. אז יש לי כמה שאלות. 1) מה זה מכפלת מעבד? 2) יש משהו שאומרים שהמגהרצים של הזכרונות זה בעצם כפול ממה שזה רשום... 3) מה זה באס של זכרונות או איך שזה נקרא... 4) מה זה צריבת ביוס ואיך עושים את זה? 5) איך הולכת הספירת ג'יה\מגה הרצים של מעבדי ה-AMD לאומת מעבדי אינטל? ולמה מעבד שנקרא 3000 יש לו 1800 או משהו כזה? 6) מה זה מגה קאש? תודה מראש, אם אני יזכר אני יוסיף עוד שאלות...

• 5 תגובות
    • 487 צפיות
  22. שלום לכולם, ביום ראשון הזה אני מזמין מחשב חדש.. ההתלבטות המרכזית שלי לגבי הקניה הזאת זה - האם ללכת על מעבד "רגיל" במקרה שלי ה AMD ATHLON SAN DIEGO 3700+ או ללכת על מעבד שלי אישית קצת חדש ה +DUAL CORE 3800 ... קראתי באיזה מאמר של אתר בחול שבו דובר AMD בכובודו ובעצמו מסביר שם שכיום מעבדי "כפולי ליבה" פונים לקהל של השרתים שדורשים ביצוע של מספר פעולות במקביל דבר שהמעבד הזה מתמחה בו וכרגע מעבד זה לא מופנה לעבר קהל הגיימרים מפני שבכל מקרה כיום אין תוכונת (בייתיות כמובן) ומשחקים שיודעים לנצל את יכולתו המיוחדת.. והוא המליץ שם (כן כן הוא!) לקהל הגיימרים ללכת על מעבדים שיותר תואמים לצרכיהם שלא כפולי ליבה... ידוע לי גם שה DUAL CORE עומד על 2.0 GHZ וה 3700 הרגיל על 2.2 GHZ... אז השאל…

• 43 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by liord,

רציתי לדעת .. יש לי לוח אם A8N-E של ASUS 200GB SATAII ו60GB רגיל ויש לי שניי צ'יפים של 512 של קינקסטון הבנתי שאם אני מחבר עוד אחד לא משנה איזה אז זה לא יהיה טוב למערכת.. יש לי כמה שאלות.. 1. אם אני מחבר עוד 2 של 256 האם זה יאט לי את המערכת? 2. אם אני מחבר עוד 2 של 512 האמם זה יאט לי את המערכת? 3.האם זה משנה אם אני ישים צ'יפ של חברה אחת וצ'יפ של חברה אחרת? האם זה עדיין יהיה בדואל צ'אנל? בבקשה תענו! תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by jackofalltrades,

מופיע שם x86-64, האם זה אומר תמיכה מלאה ב64 ביט? או יותר נכון האם אפשר להתקין על זה את חלונות בגרסה 64 ביט?

• 3 תגובות
    • 473 צפיות
  25. כרגע הוא אצלי על מעל 5000RPM, והמחשב נופל גם אחרי חצי שעה בערך של מאמץ, והכל תקין, נקי, ומחובר.. ככל הנראה זו הבעיה, ואני מעוניין להוריד את המהירות של המאוורר מעבד. איך אני עושה את זה? תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים