עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ryan_b,

אני צריך קצת עזרה בזיהוי החיבורים שיש בלוח אחר (סוג תושבת, מספר חיבורי PCI ,מספר חיבורים לזיכרון, סוג זיכרון שיכול להתחבר) ובעצם כל דבר אחר שאתם יכולים להגיד לי על הלוח. תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by j,

לא בשביל OC או משהו כזה. במחיר סביר.. ראיתי שלקינגסטון זה 3C ונראה שככה גם בהרבה חברות אחרות. יש משהו? ומה בכלל ההבדל? (מיועד ל3800+ X2)

• 4 תגובות
    • 470 צפיות
  3. Started by idani1983,

יש לי לוח אם של אינטל D945GCZ שלא עידגנתי לו את הביוס עד היום הבעיה היא שהגעתי לאתר של אינטל http://downloadfinder.intel.com/scripts-df-external/filter_results.aspx?strTypes=all&ProductID=2063&OSFullName=Windows*+XP+Media+Center+Edition〈=eng&strOSs=88&submit=Go%21 ואני לא יודע באיזה גירסא לבחור והאם אני צריך את כולם או שרק את האחרון . כמו כן אני אסמך לקצת עזרה באיך לעשות את זה תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  4. Started by TaVoR,

Pentium 4 670 3.8GHZ 570J ASUS P5WD2 1GB DDR533 או משהו כזה DDR-II בקיצור. דוד שלי השיג לי את זה בזול מאוד. איך המחשב הזה? ואני קונה גם PX7800GT של לידטק. אגב למישהו יש אולי באנצ'ים של המעבד?

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  5. שלום, איך הזכרונות של סמסונק DDR400 PC3200 CL2.5 בהשוואה לחברות כמו TWINMOS ו-GEIL ? (אני מעוניין לרכוש שני סטיקים של 1GB) מבחינת OC וביצועים כלליים... תודה,

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by doreiny,

שלום לכולם הגיע אלי היום הזיכרון שהזמנתי מנעה אני חשבתי שהוא יהיה ללא חברה אבל בסוף אני רואה שהזכרון הוא של pqi tccd שמחתי לראות חברה מוכרת בינתיים הלוח והכרטיס מסך והמעבד עדין לא הגיעו (יום ראשון מגיעים) אני ישמח לתת תוצאות בהקדם

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by Bartleby,

כידוע, בגירסאות הנ"ל גוף קירור כלול בחבילה. מה שאני רוצה לשאול, גם אם זה נשמע קטנוני, זה האם הקופסא של המעבד (אני מדבר על AMD) מגיעה כשהיא עטופה הרמטית ע"י ניילון נצמד? תודה.

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  8. Started by tsah1982,

רציתי לדעת איזה זיכרון עדיף מבין שני הזכרונות האלה, מה ההבדל ביניהם ואיך מרגישים את ההבדל בביצועים זיכרון Geil 256MB DDR 400MHz With Cooling CL2.5 זיכרון Geil 256MB DDR2 533MHz נ.ב. המחשב שאני אקנה ישמש אותי רק לאינטרנט, עבודה ומוזיקה

• 10 תגובות
    • 962 צפיות
  9. Started by Itzik 007,

כרגע יש לי 2 סטיקים של 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 של טווינמוס שפועלים בדיואל צ'אנל... אם אני קונה עוד שניים כאלה ומחבר את כולם (כך שכל 4 הסלוטים בלוח האם תפוסים) ישיש לי 2 G זיכרון.... במצב כזה אני אאבד ביצועים של המחשב!? אם כן למה? בכללי, זה כדאי?

• 17 תגובות
    • 991 צפיות
  10. כדי להביר את השאלה שבכותרת אני אדגים: אם אני מחזיק ביד כרטיס זיכרון ולא כתוב עליו כלום - איך אני יודע אם הוא ECC או לא? (הם מאוד דומים לDDR רגילים) תודה

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by PuMbA,

האם הלוח הזה של אסוס תומך SATA 2 ?? ASUS P5ND2-SLI Deluxe LGA775 nForce4 DDR2 + 1000 LAN Motherboard תודה מראש

• 2 תגובות
    • 388 צפיות
  12. Started by avi2014,

הבנתי אתמול שהמעבד אולי הכי משתלם כיום הופסק ליצר במפעלי amd... למישהו יש עוד פרטים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by mrmoti,

הי! קניתי לוח + מעבד: DFI NF4 ULTRA INFINITY AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX ועכשיו צריך זכרונות, מצאתי: G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL דגם: F1-3200PHU2-1GBZX http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 זה מתאים? שמעתי שלא כל זכרון מתאים ללוח.

• 14 תגובות
    • 699 צפיות
  14. Started by miim17,

ביומייים האחרונים כל כמה זמן נכבה לי המחשב, אחרי בדיקה גליתי שהמאוור שמחובר ללוח אם (לא זה של המעבד) תקוע. מחיפוש באתר של אביט וגוגל לא מצאתי איזה איזכור לתופעה. יש משהוא לעשות נגד זה? הבנתי שבמידה ואני מוציא את המסמרי פלסטיק שאיתם הוא מחובר אני דופק אותם ... יש קיטים של מאוורים כאלה לקניה? אולי קצת שמן יעזור לזה? לא רוצה לקנות לוח אם חדש בגלל מאוור אחד שהלך .... תודה לכל העונים

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  15. Started by pakomako,

חברה קניתי בדיוק מחשב חדש אמור ליהות 64 bit אבל אני לא רואה שום זכר למילה מישהו יודע איך אני יכול לבדוק ? וגם יש לי זכרונות איך אני יכול לבדוק איזה סוג נראה לי זה geil כדאי לי לשדרג ל 1024 עולה גרושים לא ? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 701 צפיות
  16. Started by rbik,

למרות שרבים בפורום ממליצים לקנות לוח זה, לא הצלחתי למצוא בארץ חנות שמוכרת אותו. חיפשתי די הרבה בחנויות אינטרנט. האם יש חנות בארץ שמוכרת אותו ? בתודה מראש, ראובן תודה רבה לכל מי שענה. אכן KSP מוכרים אותו. אמנם יקר יחסית ל-70 דולר שבהם הוא נמכר בחו"ל, אבל אני שמח שבכלל ניתן לקנות אותו בארץ. ראובן

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  17. Started by anox,

היי, יש לי לוח P4S800D ולפי מה שהבנתי אני לא יכול לבצע נעילה של ה PCI/AGP כי הלוח משתמש בשיטה Artifial Inteligence שזה אמור להתאים בשבילי את כל הפרמטרים השונים בעת שאני משנה את ה-FSB. א. האם ישנה איזו שהיא תוכנה שמראה לי את מהירויות הבאס הנוכחיות (לאחר שאני משנה את מהירות הבאס)??? ב. אם המהירות משתנה, מתי ואיזה נזק יכול להיגרם לי. ג. האם יש איזו שהיא דרך בכל זאת לבצע נעילה של ה PCI/AGP???? תודה,

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by adonyaron,

שלום לכולם. ככה, יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם GA8I945 ובקשר לכרטיס קול שלו יש לי שתי שאלות: הוא לא מזהה את החיבור הקדמי אוטומטית. אני רוצה להגיע למצב שאני מחבר מקדימה, זה משתיק את היציאות מאחורה. אני יודע שהאופציה קיימת בדריבר אבל כנראה בגלל שהוא לא מזהה את החיבור אוטמטית, הוא לא יכול לעשות את זה... עזרה בבקשה... למישהו יש לוח אם דומה??? אני כל כך נטרף על זה.... עזרה...

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  19. Started by ofird,

שימו לב ללינק הבא בEBAY - http://cgi.ebay.com/AMD-Athlon-64-4000-Processor-FREE-P-P_W0QQitemZ6832737283QQcategoryZ80139QQrdZ1QQcmdZViewItem זה מאנגליה עם משלוח חינם! הרבה יותר זול מכל מקום בארץ, האם זה משתלם? כדאי? האם זה מתאים ללוח - Asus A8N-VM CSM ?

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by Scorpion17,

תודה למי שיעזור לי על המלצה של זיכרון 256Mb .. אני חדש באתר :

• 14 תגובות
    • 799 צפיות
  21. כמעט בטוח שאני קונה את זה רק אני לא בטוח שהוא מתאים לפנטיום די בגלל שהצ'יפסט הוא לא 955x ומעלה לפי מה שהבנתי צריך אז ככה אני צריך שתגידו לי אם זה מתאים במאה אחוז ASUS P5ND2-SLI Deluxe Socket T (LGA 775) Nvidia nForce 4 Motherboard תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by Idanp,

נערך הודעה #8

• 11 תגובות
    • 825 צפיות
  23. Started by evy,

חבר'ה רציתי לקנות זיכרונות מחשב..עכשיו יש לי כבר 512 זיכרון,וכשהלכתי לחנות לקנות הם שאלו אותי איזה סוג זיכרון יש לי cl 2.5 או 3.. לפי מה שאני רואה זה חשוב להם ,כי הם אומרים שאם ימכרו לי זיכרונות שלא תואמים ,סיכוי גדול שלא יפעלו.. אז מה בדיוק הסוג שלי פה?(מצורפת תמונה) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  24. 1)יש לי זיכרונות מעולים שעושים 660MHZ בתיזמונים של 2.5-3-3ומעבד וניס E3 עד כמה אני אוכל להגיע עם הלוח במצב סינכרוני (1:1 ) על T1 ?! 2)איזה ביוס של הלוח הכי מומלץ לTCCD ? 3) ברצוני להליף את הקירור לצ'יפסט אבל אני יודע שכרטיסהמסך יגביל אותי מהבחינה הזאת אז קראתי פה שעמרי אמר שאפשר לעבוד עם החריץ התחתון על X8 , איך אני עושה את זה ? אני יודע שצריך להתעסק בג'מפרים אבל הביטו רגע בתמונה כפי שאנחנו רואים יש 6 קבוצות של ג'מפרים האם אני צריך להעביר רק חלק מהם ל SLI או את כולם ל SLI (אני מדבר על לעשות שהחריץ התחתון יעבוד על X8

• 4 תגובות
    • 863 צפיות
  25. שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לקנות מחשב חדש מבוסס על מעבד אינטל, ומה לעשות אני פרשתי מאינטל אני מכיר היום רק AMD הבעיה היחידה שלנו זה לבחור לוח אם טוב. הדרישות שלו מהלוח אם הם: צ'יפסט של אינטל לוח מבית טוב (לא לוחות של msi ,abit) אין לו שום כוונה לעשות OC תמיכה ב- PCI-E , dual ddr2 , 64bit לדעתי הוא לא צריך להוציא יותר מ 600 שקל גג על לוח כזה אני המלצתי לו על הלוח הזה של Gigabyte: ?8I945P-G (S-775+DDR2+SATA2+PCI-E מ- KSP למרות שאפשר לדעתי לארגן משהו זול יותר. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים