עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by spyleoiss,

איך המעבד הנ"ל ומה מחירו ? האם שילובו עם לוח האם : Gigabyte EP45-UD3L עם הזכרונות : OCZ 2G ו 2GB Corsair ועם כרטיס מסך : Geforce 7600GS 250GB , יצליח בהפעלת Win7 וסרטים באיכות HD ? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by bennyriz,

אני מחפש הסבר מפורט למשמעות של הדבר הזה ואני מדבר על הסבר לשיטה ועל האופן בו היא משפרת את הביצועים של המחשב. אם אפשר קצת לינקים בנושא זה יעזור מאוד.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by BARAKDAB,

לוח אם GA-MA78G של GIGABYTE הוא לוח אם טוב???? שמתאים למעבד AMD PHENOM 4X 940.???? אם אני ישים כרטיס מסך NAVIDIA FX5500 יהיה צוואר בקבוק???? אם אני ישים כרטיס מסךHD4870 יהיה צוואר בקבוק??

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by menashe,

למה הE6420 יותר זול מהE6400? מה ההבדל בניהם, ומה הביצועים שלהם אחרי OC? וכמובן מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by Naor Metiner,

טוב אז כרגע מחוברים לי למחשב שני כרטיסי ראם של 2GB כל אחד 1600HZ לוח אם ASUS P8P67-mועכשיו השגתיעוד כרטיס של 4GB של חברה אחרת אבל הוא גם DDR3 ופועל על 1600HZ ניסיתי סתם לתקוע אותו באחד הסלוטים אבל כשעשיתי את זה המסך הפסיק לפעולמה הדרך הנכונה לעשות את זה?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  6. Started by oleg,

שלום. הסבירו לי בפורומים כאן שלצרכים שלי (ישומיים משרדיים ואינטרנט) עדיף לי לקנות לוח אם משולב כרטיס מסך, אבל אין לי מושג במה לבחור וכל מה שראיתי זה שהלוח המשולב של אסוס וגם אם אינני טועה של אפוקס הם משום מה בגודל מיקרוATX וזה לא נראה לי כדאי. מישהו מכיר ויכול להמליץ על משהו טוב? עוד שאלה, האם הכרטיס המשולב מכיל מעבד גרפי? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח עומס רב מאוד. טוב, מקווה שיש לכם המלצות. תודה.

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  7. Started by RoyShefy,

אני אצל חבר שיש לו SDRAM עכשיו והוא רוצה לדעת את ההבדל בין זה לDDR הוא לא יודע כם לשדרג... יש לו P4-1.8 R9500PRO 768 SDRAM והוא מקבל ציונים נמוכים בבאנצ'מארק ומישחקים עובדים לו איטי...

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  8. אני אנסח את השאלה באופן ברור יותר: האם אינטל שהם מייצרים מעבד, הם מחליטים איזה E8X00 הוא יהיה ע"י בחינת יכולת, ולפי כך הם מחליטים איזה דגם זה יהיה? זאת אומרת שאם נגיד הם בדקו וראו שניתן להגיע לתדר מעבד(לא FSB) גבוה יותר עם X אז אותו X יהיה 8600, ואם מעבד אחר שהם ייצרו גם עם אותו זיכרון קאש לא מצליח להגיע לתדר גבוה אז הוא יהיה נניח E8300? או שפשוט כולם יכולים להגיע לאותו FSB ? או שאולי הם מייצרים את כולם אותו דבר ורק מוכרים אותם עם מכפלות שונות? אם לא הבנתם את השאלה אני ינסה שוב.למרות שניסיתי להיות הכי ברור...

• 10 תגובות
    • 978 צפיות
  9. Started by (G),

האם יש גרסאות שונות לאותו הלוח? שמתי לב שיש גרסאות של REV 3.3 וכו... אצלי כתוב: REV: C2 האם זה יותר טוב או פחות טוב, מה זה אומר על הלוח שלי ביחס לאחרים?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  10. אהלן, יש לי את הזכרונות שבחתימה, חשבתי לשדרגם ל: http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm מה אתם אומרים? שווה? אני ירגיש הבדל כלשהו או שהזכרונות שיש לי הם מספיקים ומספקים? הזכרונות הנ"ל, גם טובים יותר בתיזמונים וגם במהירות... המחשב בעיקר משמש למשחקים, מוזיקה, אינטרנט ופה ושם עריכה של סרטים...

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by Kolshamen,

איזה חברה אתם מעדיפים? אמינות הגדרות ביוס קירור של הלוח תוכנות של החברה וכו....

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  12. Started by hm123,

שלום לכולם קניתי לאחי הקטן מעבד qx9650 במקום[q9300 שהוא למכירה] האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות של לוח האם [אסוס מקסימוס אקסטרים] או שהוא משנה את זה באופן אוטומתי? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by amos700,

יש לי מחשב נייד ומעבד של amd sempron 3400 + האם הוא תומך 64 bit

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by hezina,

האם נראה לכם שהמחירים של המעבדים של אינטל (של ה4 ליבות)ירדו בעוד חודשיים וחצי בערך?

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  15. Started by gaoshun,

מה דעתכם על לוח האם הבא המיועד למעבד E7400- שימושים סטודנטייאלים, רשת, סרטים, FIREWIRE -האם הלוח אמין ,תומך באפשרויות שדרוג? Gigabyte GA-EG43-MS2H

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  16. Started by PrefaceAlumni,

שלום שוב לכולם! ראיתי כי מחירי המעבדים של AMD ממש נמוכים, ורציתי לשאול, מבחינת ביצועי משחקים, איזה מעבד הייתם מעדיפים: Intel E8400 AMD Phenom 9550 AM2+ QUAD CORE 4MB BOX AMD ATHLON 5600 AM2 DUAL CORE 2 X 1MB BOX איך הייתם מדרגים את המעבדים הנ"ל מהטוב, לפחות טוב? תודה אורי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום. חיפשתי פורום מקצועי ולפי ההודעות כנראה שמצאתי. מעוניין בשדרוג מחשב, הכולל מעבד QX9770 (הוא כבר אצלי) מצ"ב מפרט של לוח אם, כ.מסך וזכרונות. בנוסף, מאוורר למעבד מדגם ZALMAN CNPS9700 LED 110mm 2 Ball CPU Cooler . המחשב מיועד למשחקים כבדים שיוצאים היום ויצאו בעתיד, עבודה משרדית לסטודנט (PDF,C++,אינטרנט וכו'). איך המחשב? האם היית משנה משהו? ובקשר לספק, אשמח לשמוע פה הצעה, תמיר.

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  18. אני מעוניין לשפר את ביצועי המחשב שלי בעלות מינימלית האם שווה לי לשדרג את המעבד מAthlon XP 2000 עם ליבת פלומינו למעבד Sempron 3000 עם ליבת בארטון (512K L2) ???

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  19. גם היום וגם אתמול זה קרה לי. הלכתי לישון והשארתי את המחשב דלוק בבוקר אני קמה ואני מגלה שהוא עשה ריסט. חשבתי אולי סתם התחממות חד פעמית. ואז כל היום במשך היום הוא עשה ריסט כל שעה או חצי שעה. בדקתי את הטמפ' של המחשב והחום של המעבד נע בין 50-60 מעלות, ואפילו הגיע לי ל67 מעלות!!!!! יש לי e6500 ליבה כפולה. יש לי 4 מאווררים אחד על המעבד,אחד בכרטיס מסך, בספק וליד ההרדיסק. קיצר אין לי מושג מה לעשות... לקנות עוד מאורר? תייעצו לי, תודה שיר.

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  20. Started by igoldman,

שלום לכל חברי הפורום אני מחפש תוכנה שמבצעת בדיקה מקיפה לזכרונות אנא תמליצו לי על תוכנות שאתם עובדים איתם ובאמת אמינות ובאמת עושות את הבדיקה כמו שצריך

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. מה ההבדל בין 2 סטיקים של 1GB זיכרון לבית 4 סטיקים של 512 של זיכרון ?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  22. שלום חברים הזמנתי את הלוח ASUS P5Q DELUX ויש בו כמה תכונות שמענין אותי לדעת עליהם יותר מה ההבדל בין ASUS Drive Xpert לבין הגדרת הכוננים בRAID רגיל? אני לא רואה שום הבדל האם יש חידוש במה שאסוס הוציאו? כמו כן למישהו יש ביקורות או בדיקה שמשווה בין ASUS True 16-phase Power Design לבין 8? מה היתרונות הגדולים של 16 לעומת 8? יותר יציבות במתחים? זה בעצם קשור לספק לא? (הסטפים של המתחים לOC קשורים ללוח אז על זה אולי מדובר? ) והאם ASUS EPU-6 Engine חוסך באמת בחשמל?(על הנייר זה מאוד מרשים אבל בפועל.. מי בדק? )

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by GHOST,

טוב אז ככה אני מחבר את הפלופי בצורה הנכונה ללוח וכשאר המחשב עולה הוא רושם FLOPY DRIVE FAIL הפלופי עצמו עובד (בדוק במחשב אחר) וגם ניסיתי לחבר פלופי אחר וזה לא עזר... מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 603 צפיות
  24. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני רוצה האם הלוח של אסוס מדגם p5k p35 תומך ב-sli תודה

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  25. לאחר קריאת הטבלה של : PRICE - PERFORMANCE RATIO ועמדת חברי הפורום אני שוקל שוב את רכישת ה -6600 במקום ה - 6700 . הלוח כמובן יהיה P5B DELUXE , את הזיכרון 1GB של CEON 667 אשר רכשתי לפני חודשים,ברצוני להעביר למחשב המשודרג. אחרי שקראתי שאפשר להגיע מ - 2.4 = > 3.5 GHZ , לדעתכם עם הזיכרון הנ"ל לאיזה רמת OC יהיה אפשר להגיע ? תודה.

• 14 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.