מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי את הלוח קירור מקורי dell ושמתי לב שיש כמו משחה מקורית כזו כמו דבק כזה בדיוק במקום של המעבד האם זו משחה מקורית ולא צריך להוסיף? או שמומלץ להוסיף משחה איכותית שיש לי תודה מראש כך נראה החדש
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה הם נעצרו ב 3.73 Ghz? הם הרי אמורים להכפיל את המהירות שלהם כל חצי שנה לא? מה בכלל קורה בשוק המעבדים בשנתיים האחרונות? [לי יש מעבד פנטיום 4 עם 2 Ghz]
-
- 13 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הזמנתי זיכרון MICRON בנפח 512MB, וקיבלתי (ע"פ התכנה HWINFO32) זיכרון של : MCI COMPUTER GMBH דגם:MTD256M PC333 CL2. הנפח הכללי הוא 512 MB אבל היצרן לא מוכר לי. עבדו עלי? או שזה שם קיצור ל- MICRON? תודה,
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD AXP 2500 לפני 8 חודשים קניתי וולקנו 12 ומרחתי על המעבד את המחשה התרמית הג'נרית שהגיעה עם גוף הקירור. היום קניתי משחה ARCTIC SILVER כדי לשים מחדש, אבל אני רוצה לדעת קודם איך להסיר את המשחה הקודמת? יש לי בבית מין "ג'" כזה, שרשום על הרכיבים שלו מאחור: Ingredients: alcohol 70%, water, glycerin, thickners & fragrabce אני יכול להשתמש בו?
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אינטל 6320 למשל? http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הבא במחיר שהוא מוצע?? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ipe1000g-p-g האם הוא עדיף על ה- Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE Motherboard תודה ניר
-
- 7 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אני עומד לשדרג את המעבד במחשב שלי ל athlon xp 2600+, אני הולך לייעד את המחשב למשחקים. לשם כך אני צריך לקנות לוח עם חדש (מפני שעכשיו יש לי לוח אם למעבדי אינטל). אני מעונין לקנות לוח אם מסוג ASUS או Gigabyte. יש בידי בסביביות 500 ש"ח לקניה זו. אני לא יודע מה לבחור משום שאיני יודע מהם התכונות שיש לשים אליהם לב כשקונים לוח אם ומהי משמעותם. עיזרו לי בבקשה לבחור את הלוח אם המתאים למחשב משחקים במחיר 500 שקל.
-
- 9 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
איך המעבד הנ"ל ומה מחירו ? האם שילובו עם לוח האם : Gigabyte EP45-UD3L עם הזכרונות : OCZ 2G ו 2GB Corsair ועם כרטיס מסך : Geforce 7600GS 250GB , יצליח בהפעלת Win7 וסרטים באיכות HD ? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני מחפש הסבר מפורט למשמעות של הדבר הזה ואני מדבר על הסבר לשיטה ועל האופן בו היא משפרת את הביצועים של המחשב. אם אפשר קצת לינקים בנושא זה יעזור מאוד.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
למה הE6420 יותר זול מהE6400? מה ההבדל בניהם, ומה הביצועים שלהם אחרי OC? וכמובן מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
טוב אז כרגע מחוברים לי למחשב שני כרטיסי ראם של 2GB כל אחד 1600HZ לוח אם ASUS P8P67-mועכשיו השגתיעוד כרטיס של 4GB של חברה אחרת אבל הוא גם DDR3 ופועל על 1600HZ ניסיתי סתם לתקוע אותו באחד הסלוטים אבל כשעשיתי את זה המסך הפסיק לפעולמה הדרך הנכונה לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום. הסבירו לי בפורומים כאן שלצרכים שלי (ישומיים משרדיים ואינטרנט) עדיף לי לקנות לוח אם משולב כרטיס מסך, אבל אין לי מושג במה לבחור וכל מה שראיתי זה שהלוח המשולב של אסוס וגם אם אינני טועה של אפוקס הם משום מה בגודל מיקרוATX וזה לא נראה לי כדאי. מישהו מכיר ויכול להמליץ על משהו טוב? עוד שאלה, האם הכרטיס המשולב מכיל מעבד גרפי? כי אם לא אז כל העיבוד נופל על המעבד הראשי וזה בטח עומס רב מאוד. טוב, מקווה שיש לכם המלצות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני אצל חבר שיש לו SDRAM עכשיו והוא רוצה לדעת את ההבדל בין זה לDDR הוא לא יודע כם לשדרג... יש לו P4-1.8 R9500PRO 768 SDRAM והוא מקבל ציונים נמוכים בבאנצ'מארק ומישחקים עובדים לו איטי...
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני אנסח את השאלה באופן ברור יותר: האם אינטל שהם מייצרים מעבד, הם מחליטים איזה E8X00 הוא יהיה ע"י בחינת יכולת, ולפי כך הם מחליטים איזה דגם זה יהיה? זאת אומרת שאם נגיד הם בדקו וראו שניתן להגיע לתדר מעבד(לא FSB) גבוה יותר עם X אז אותו X יהיה 8600, ואם מעבד אחר שהם ייצרו גם עם אותו זיכרון קאש לא מצליח להגיע לתדר גבוה אז הוא יהיה נניח E8300? או שפשוט כולם יכולים להגיע לאותו FSB ? או שאולי הם מייצרים את כולם אותו דבר ורק מוכרים אותם עם מכפלות שונות? אם לא הבנתם את השאלה אני ינסה שוב.למרות שניסיתי להיות הכי ברור...
-
- 10 תגובות
- 992 צפיות
-
-
האם יש גרסאות שונות לאותו הלוח? שמתי לב שיש גרסאות של REV 3.3 וכו... אצלי כתוב: REV: C2 האם זה יותר טוב או פחות טוב, מה זה אומר על הלוח שלי ביחס לאחרים?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הזכרונות שבחתימה, חשבתי לשדרגם ל: http://www.skypc.co.il/sg_product~F2-6400CL4D-2GBPK~15~0.htm מה אתם אומרים? שווה? אני ירגיש הבדל כלשהו או שהזכרונות שיש לי הם מספיקים ומספקים? הזכרונות הנ"ל, גם טובים יותר בתיזמונים וגם במהירות... המחשב בעיקר משמש למשחקים, מוזיקה, אינטרנט ופה ושם עריכה של סרטים...
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קניתי לאחי הקטן מעבד qx9650 במקום[q9300 שהוא למכירה] האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות של לוח האם [אסוס מקסימוס אקסטרים] או שהוא משנה את זה באופן אוטומתי? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד ומעבד של amd sempron 3400 + האם הוא תומך 64 bit
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על לוח האם הבא המיועד למעבד E7400- שימושים סטודנטייאלים, רשת, סרטים, FIREWIRE -האם הלוח אמין ,תומך באפשרויות שדרוג? Gigabyte GA-EG43-MS2H
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום שוב לכולם! ראיתי כי מחירי המעבדים של AMD ממש נמוכים, ורציתי לשאול, מבחינת ביצועי משחקים, איזה מעבד הייתם מעדיפים: Intel E8400 AMD Phenom 9550 AM2+ QUAD CORE 4MB BOX AMD ATHLON 5600 AM2 DUAL CORE 2 X 1MB BOX איך הייתם מדרגים את המעבדים הנ"ל מהטוב, לפחות טוב? תודה אורי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. חיפשתי פורום מקצועי ולפי ההודעות כנראה שמצאתי. מעוניין בשדרוג מחשב, הכולל מעבד QX9770 (הוא כבר אצלי) מצ"ב מפרט של לוח אם, כ.מסך וזכרונות. בנוסף, מאוורר למעבד מדגם ZALMAN CNPS9700 LED 110mm 2 Ball CPU Cooler . המחשב מיועד למשחקים כבדים שיוצאים היום ויצאו בעתיד, עבודה משרדית לסטודנט (PDF,C++,אינטרנט וכו'). איך המחשב? האם היית משנה משהו? ובקשר לספק, אשמח לשמוע פה הצעה, תמיר.
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-