עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם יש לי שאלה קטנה (אני מקווה שהיא לא כללית מידיי) אבל מאוד מטרידה (אותי לפחות).. אם יש לי מפרט מסויים..מיועד בהחלט למשחקים ויש בו מעבד מהאלפיון העליון אבל כ.מסך לא משהו ביחסית לתקציב.. עדיף לרדת קצת מהמעבד ולעלות בכ.מסך נכון? לדעתי כ.מסך תורם יותר למשחקים מאשר מהירות של מעבד... תודה רבה :-*

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  2. אהלן! ;D יחליפו את השם ל סוקט M2 לסוקט AM2 :D ויש שם רשימה קצרה של מעבדים חדשים שיצאו... http://www.theinquirer.net/?article=28367

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by ggioragg,

למעבד-amd3200 כרטיס Gigabyte NVIDIA GeForce 6800GS PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX68G256D-B 1- ABIT- AN8 Ultra-S939 nForce4U,GBL,SATA II,F.WIRE או 2-Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 תודה חברים!!!!!

• 6 תגובות
    • 525 צפיות
  4. Started by OvD,

GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 דגם: GIGABYTE GA-K8N51GMF-9 nVidiaGeForce6100+nForce430,FSB2000,DDR400DC S8C, LAN1GB, GFORCE 6100 הוא טוב? כלומר יש בוא מנוגע גרפי טוב וכול השטויות אילה? כי אני כימעט בסוף הליכים לקניית לוח +מעבד+כרטיס מסך ורציתי לדעת אם הוא טוב...

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  5. Started by משה פייגלין,

קיבלתי הצעה ב 1100 שקל של לוח ומעבד לוח : אינטל עם ציפסט של ATI === http://www.laptops4me.com/product_info.php/p/intel-blkd101ggcl-ati-radeon-xpress-200-lga-775-a-v-l-motherboa/products_id/11528?SID מעבד 2.8/533/1024 ( 551 ) BOX מה אתם אומרים ?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  6. OCZ EL Dual Channel 2048MB PC5400 DDR2 667MHz Gold Memory (2 x 1024MB) - OCZ 520Watt ATX Modstream Power Supply-OCZ Leadtek Winfast PX7800GTX Tdh W / Myvivo,pci-express, 256-BIT, 256MB DDR3 Ram Maxtor L01R250 250GB 7200RPM, 16MB, U133 Processor - 1 x Intel Pentium D Dual-Core 830 3 GHz ( 800 MHz ) - LGA775 Socket - L2 2 MB - Box זה בעקרון כל החלקים הראשון זה זכרונות דרך אגב זה DDR2 השני זה ספק כוח השלישי זה כרטיס מסך PCI-E הרביעי זה דיסק קשיח דרך אגב זה SATA-2 והחמישי זה מעבד עכשיו חסר לי רק לוח חשבתי בכיוון אסוס אבל תמליצו לי על מה שאתם חושבים גם בכיוון מחיר וגם בכיוון דברים חדשים איכותיים וטובים תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 554 צפיות
  7. Started by tsuriel,

שלום לכולם רציתי שתציעו לי בבקשה לוח אם AMD חדש למעבד 3.0 AMD 64BIT, עם סקוט 754 עד 450 ש"ח (עם יש צורך) ותודה רבה

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  8. Started by Y.k,

שלום. לפני שאני שואל איזה זכרונות לקנות אני אסביר את המצב הקיים. לפני כשנה קניתי את המחשב שלי ואיתו בא ה OCZ 512 400MHZ עם תיזמונים של 2.3.2.5 (גירסת הפלטינום) ביחד עם המחשב הנוכחי קנינו מחשב לאחותי הקטנה שהוא חלש מאוד וגם מכיל רק 256 מגה של סמסונג (סדרת הואליו של 400 מגה הרץ) עכשיו שאלתי היא כזאת: האם עדיף לי לקנות עוד 512 של OCZ ולהוסיף לאחותי עוד 256 מהזיכרון שלה או האם כדאי לי להעביר אליה את הזיכרון שיש לי עכשיו ולקנות 1 GB זיכרון טוב של דואל צ'אנל (לא חייב קיט זה סתם חרטה)? במקרה ב' הזיכרון העודף יעבור לאחי והוא ימצא לו שימוש הולם. ההשקעה היא עד 1000 ש"ח. נ.ב. מערכת המחשב שלי תשמש לOC אבל לא עצבני במיוחד .. אני לא מחפש לשבור שיא או משהו כזה .. והלוח שלי נות…

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  9. Started by gigabot,

שלום, כמו בכותרת, הכי טוב לOC עם הצ'יפ הכי טוב, עם אפשרויות המתחים הגבוהים ביותר תודה, אגב הציעו לי IC7 מה דעתכם? יש יותר טוב? אני מעוניין בהכי הכי טוב ואחד מתחתיו שוב תודה.

10. אפיה נמצא בדיוק החישן טמפ' על הלוח שלי?

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  11. Started by asdasdasd,

הבאתי איזה סימולטור נחמד למחשב ......אני בא לחבר את הג'ויסטיק אין יציאת ג'ויסטיק בכלל :s05: אפשר לעשות משהו ? יש איזה מתאם משהו ? (זה ג'ויסטיק יישן לא USB כמובן)

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  12. Started by Ran B,

שלום לכולם. ברשותי לוח אם ASUS P4P800 SE. ברצוני לעדכן את גרסאת הביוס, הורדתי מהאתר של ASUS את הקבצים המתאימים, אך לפי ההדרכה שלהם. ביצוע העדכנה הוא BOOT דרך הפלופי ועידכון עם הקבצים דרך מצב DOS. כרגע הפלופי שלי "דפוק" ולא עובד כראוי. האם יש דרך לצרוב נניח לדיסק ולעדכן? ניסתי בנרו לצרוב דיסק BOOT, אבל הוא ניסה לעשות משו עם הפלופי ומכיוון שהפלופי לא עובד טוב הוא נכשל בהכנה לצריבה. האם למישו יש דרך לעדכן ביוס בלי שימוש בכונן פלופי?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by sroolik,

שלום! אני בונה מחשב שעיקר שימושיו הם לאינטרנט, משחקים מדי פעם, עבודה עם תוכנות קלות-בינוניות וכו'. אני רוצה לדעת אם יש הבדל מורגש בעבודות שציינתי בין DDR2 533 לבין DDR2 667 ? אני רוצה גם שתמליצו לי על לוח טוב במחיר לא מופרז המחשב לא יעבור אוברקלוק, ולא יהיה בו משחקים עם הביוס תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 494 צפיות
  14. Started by faceman_007,

מה ההבדלים בין הלוחות כאשר מדובר בOC? בין Lanparty NF4 UT SLI-DR לNF4 SLI Infinity

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  15. שיהיה עם אחריות טובה וארוכה. שיהיה סטיק אחד כי בעתיד אני יעשה שדרוג. ושלא יהיה לאובר קלוק כי אני לא מתכוון לעשות אובר קלוק לזכרונות, אבל אם בכל זאת תמצאו זכרונות לאובר קלוק בטווח מחירים הזה אז אני אשמח. ועוד שאלה קטנה אם אני מתכוון לעשות אובר קלוק למעבד ולכרטיס מסך אני לא חייב לעשות גם לזכרונות נכון?

• 11 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by משה פייגלין,

מישהו שמע על היצרן הזה וחוות דעת עליו .. הבנתי שהציפסט הכי מתקדם ללוח של אסרוק הוא של אינטל 915. וזה חברת בת של ASUS .. זה מהטיפה שידוע לי עליו ...

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. ומה בנוגע למעבדים של אינטל-הpresler והאחרים שהם 65 ננומטר,האם הם יוכלו להוות תחרות לAMD במה שAMD יותר טובה בו היום כמו משחקים וכו'? יש השערות לגבי ביצועיהם? כי גם אני כמו פותח התארד הולך לקנות מחשב חדש נתקלתי באותה דילמה ואני תוהה אם אולי כדאי גם לראות מה יהיה לאינטל להציע והאם כדאי לחכות ליציאת המעבדים שלהם. המעבדים השולחניים שלהם יצאים בQ1 ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by haviv822,

יש לי התלבטות בין שני לוחות האם הבאים: אחד- DFI NF4 ULTRA INFINITY והשני- Gigabyte GA-k8nf-9 אשמח לקבל עזרה.

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  19. Started by zahi,

רציתי רק לדעת האם יש כבר יצרן שיצר לוח אם עם via kt900

• 1 תגובה
    • 435 צפיות
  20. Started by OvD,

http://www.tvcom.co.il/product.asp?productid=86 איך אני יכול לדעת אם זה E3 או E6 ומה ההבדל ביכלל?

• 6 תגובות
    • 614 צפיות
  21. Started by t-mac,

אני רוצה לקנות זיכרון של 1 ג'יגה. איזה מבין החברות הבאות הכי טוב? Samsung, Infenion או NCP? נראה לי כולם CL3, אבל אני לא בטוח אוליי הם 2.5. מי הכי טוב מבין השלושה? תודה רבה וחג שמח לכולם.

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  22. טוב אז ככה קודם מצטער על הבורות אני לא הכי חזק בתחום החומרה.. השאלות שלי הם: 1.למה כתוב על מעבד 3.8 דואל כור (הדגם עם הליבה הכפולה) 2.0 ghz בתור מה הוא מתפקד 3.8 או 2.0 והאם לדוגמא יהיה משחק שידרוש מינימום מעבד 3.0 הוא יענה על הדרישה? 2. מה אתם היתם מעדיפים : p4 775 pin 3.6 800 fsb 1m או (amd 64 3800x2(2.0 3.האם מעבדי amd מקבלים גם אחריות לכל החיים כמו מעבדי אינטל? לא אכפת לי מהמחירים כי אני מקבל במחירי עלות את כל הרכיבים. ומשו אחרון אם לא אכפת לכם מה הם היתרונות של המעבד שצויין amd ביחס לINTEL וחיסרונותיו לעומת המעבד INTEL כל השאלות הם עקב בניית מפרט בהתאמה בשבילי חשוב מאוד מאוד לציין זה מחשב לגיימינג וטיפ טיפה תוכנות תודה לעונים. נתי

• 43 תגובות
    • 2k צפיות
  23. שלום לכולם, אני זקוקה להמלצה על לוח אם socket 939 עם Pci express. הדגש הוא על יציבות ואמינות. התקציב הוא עד 700 ש"ח עדיף פחות. רצוי עם כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים, ו8 יציאות 2 usb מחכה להמלצות... תודה דינה

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  24. Started by valorien,

http://www.theinquirer.net/?article=28331 עכשיו ATI צריכה להתחיל לדאוג...

• 32 תגובות
    • 3.5k צפיות
  25. Started by haviv822,

מה ההבדל בין מעבד מסוג OEM לבין BOX ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים