מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני קונה השבוע מחשב למטרות משחקים וOC ויש לי התלבטות בקשר למעבד בעיקר: יש את האפשרות של אופטרון 146 וOCZ PC3200 Platinum Rev. 2 (איך הזכרונות האלה, אני יודע התזמונים שלהם צריכים לעלות כדי להגיע גבוה אבל כמה התזמונים משמעותיים-האם זה משמעותי שהם לא יהיו ב 2-2-2-5 אלא יותר גבוה?) ויש את האפשרות של 3800X2 וזכרונות יותר זולים כמו סמסונג TCCD. השאלה היא מה יותר משתלם? מבחינת OC האופטרון אבל מה מבחינת שאר הדברים? האם השיפור של הכפול ליבה לעומת החד ליבה משמעותי? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 529 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות נייד עם מעבד AMD Turion 64 לצורכי גרפיקה והיתי מעונין לדעת האם מישהו פה עובד עם נייד כזה בכלל ואם כן מה דעתו עליו ובכללי מה הדעה על מעבדים אלו
-
- 12 תגובות
- 714 צפיות
-
-
לוח אם לסוקט 754..ושיהיה לו תמיכה בזכרונות SDRAM... יש דבר כזה..?
-
- 5 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שאלות בקשר למעבד סמפרון(תודה מראש לכל המשיבים) « : היום ב- 05:46:45 PM » -------------------------------------------------------------------------------- אני גולש רבות בפורום זה.ובדרך כלל אני למד מכם דברים רבים וחשובים. לאחרונה ראיתי בפורום שאינכם ממליצים על מעבד סמפרון. ושאלותי הם:מדוע זאת? האם מעבד זה חלש? האם מעבד זה אינו יכול לעמוד בפני משימות משרדיות וצפייה בסרטים בשמיעת מוזיקה ובמשחקים קלים?האם יתרונו של מעבד זה רק במחירו הזול?אם כן אנא המליצו לי על מעבד אחר של אי,אמ,די. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 411 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אני משדרג מחשב ישן ובתקציב לא נכנס כרטיס מסך בנפרד... אני מדגיש שזה לוח אם למעבד אינטל!!!! תודה מראש לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/2005/11/28/are_three_cores_better_than_two/index.html
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
אם אני לוקח מעבד אינטל מסוים ששווה במהירותו לאיי אמ די והם שווים בערך בכמה קטגוריות (אני לא מדבר מחיר או דגמים זה לא משנה) עם כרטיס מסך טוב 6800 geforce נגיד אז הבנתי שמשחקים עם איי אמ די יותר טוב במא זה מתבטא המשחק יעבד יותר מהר ובלי תקיעות? איכות גרפיקה יותר יפה? העברת מידע יותר מהר? עד עכשיו לא הבנתי בגלל מה (בבקשה לא לתת לי לינק לאיזה מאמר אנגלי ) תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
יש לי קינגסטון ואיך אני יודע איזה CL הזיכרון שלי ?! Kingston KVR533D2N4-512MB DDR-II DDR 533 Memory X2 זה התיזמונים לפי אוורסט ! איך אני יכול לשנות אותם ולמה הכי כדיי ?!!?! Memory Timings @ 266 MHz 5.0-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS) @ 266 MHz 4.0-4-4-11 (CL-RCD-RP-RAS) @ 200 MHz 3.0-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני ממש לפני קניה של מחשב לעבודה באולפן עם התוכנה nuendo/cubase, ורציתי לשאול אם לקחת את ה DFI NF4U INFINITY או את ה LANPARTY NFORCE3 (ההפרש במחיר הוא מזערי) אני יודע ש nforce4 לא טוב בעריכת אודיו עם מעבד חד ליבה, אבל המעבד איתו המחשב יעבוד הוא 3800+ (X2). אני אשמח לתגובות ממי שבאמת מבין בנושא. תודה!!!!
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
או שמא העסק גמור מבחינתה ?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מעוניין (ע"פ המלצה של ליאור מהפורום) לקנות מחשב ATHLON64 3000 והסתכלתי בלוחאם שהומלץ לי: http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=1638024&Tab=2&NoMapp=0 ושמתי לב שיש לו רק 2 PCI רגיל ו-2 PCI-E אתם חושבים שזה מספיק???
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אתכם איזה מעבד עדיף וטוב יותר עבור משחקים , ובכלל שימוש במחשב- AMD Athlon 64 3200 או Intel D 2.8GHz אני יודע ששני המעבדים הללו מבוססי סוג טכנולוגיה שונה לחלוטין (המעבד הרגיל של AMD מול המעבד כפול הליבה של אינטל), אבל בכל זאת אשמח לקבל לחוות דעת בנושא. בתודה, עדן 8)
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לשאול אותכם שאלה קטנה אני רוצה לעדכן את הביוס אבל באתר יש שתי גרסאות F7 וF8 וכל עידכון אחר מעדכן משהו אחר ואני רוצה לדעת עם ישר לעדכן לF8 או לF7 ואז F8... הנה האתר http://www.gigabyte-usa.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NS-939.htm תודה
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום,אני חושב לקנות מעבד אינטל Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray או Pentium D 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit Tray חשבתי לקנות את הקירור האיכותי Thermaltake Big Typhoon CL-P0114 אבל אמרו לי שאם אני לא רוצה לעשות אוברקלוק זה מיותר...אבל אני רוצה שהקירור יהיה מקסימלי למעבד ושלא יתחמם יותר מידיי עכשיו השאלה שלי היא כזאת "האם אפשר לסמוך על המאוורר של אינטל שיעשה את העבודה"?? עידו
-
- 7 תגובות
- 700 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. וסוף סוף אנחנו עוברים מסלרון לאופטרון
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
שלום! עלה לי ולחבר רעיון ליקנות מעבד בחו"ל כיוון שזה הפרשים מאוד גדולים בכסף. עכשיו החבר שלי אמר שאין אחריות ויכול להיותש יהרס ואני אמרתי לו שמעבדים זה חלק נדיר שיתקלקל במחשב !!! רציתי לדעת אם זה נכון ואם יש הרבה מיקרים של תקלות עם מעבדים וכנראה מדובר על מעבד ATHLON X2 או OPTERON X2 תודה רבה... אגב יש מצב שיעשו לי בעיה כשאני יבוא איתו לארץ ?
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכם, בעוד מספר ימים אני קונה מחשב חדש ומעוניין לבנות אותו בעצמי. המעבד יהיה סמפרון 2500 ולוח האם יהיה K8NF4G של ASRock. לאחר ההרכבה, האם אני צריך לרסס אותו בשמן תרמי, כמו שכתוב בחוברת ההוראות של הלוח אם, ( http://www.asrock.com/Drivers/Manual/K8NF4G-SATA2.pdf ) או שמספיק לחבר את המאוורר?
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
בשבוע הקרוב אני קונה מחשב גיימינג, ואני מתלבט אם להוסיף עוד 700 ש"ח כדי לשפר את המעבד מ-Athlon 64 3500 ל-Athlon 3800 X2 Dual Core. יש לי את הכסף להוסיף את ה-700 ש"ח האלה אבל אני ממש לא בטוח שזה שווה ת'כסף. אז בבקשה עזרו לי ותגידו לי מה אתם חושבים. האם ה-3800 ליבה כפולה הוא חזק בהרבה מה-3500? והאם בעתיד יהיו הבדלים גדולים בהרצת משחקים בין 3500 ל-3800 ליבה כפולה? הנה המפרט של המחשב (חוץ ממעבד): Motherboard: MSI K8N Neo4-FI nVIDIA nForce 4 Ultra Socket 939 Memory: Twinmos 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 C2.5 Dual Hard Disc: Western Digital SATA 80GB 8MB 7200 RPM Video Card: MSI GeForce 7800GT 256MB PCI-E Floppy Drive: Floppy Drive 1.44 DVD+RW: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL…
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אחרי השטות של FARCRY 64BIT מגיע HALF-LIFE 2 שרץ על 64 ביט: האתר שפרסם את הביקורת כרגע נפל מהעומס, אז לא הזדמן לי לקרוא הכל, אבל הנה הכתבה: http://techgage.com/review.php?id=3889 והנה ה GOOGLE CACHE של המסקנות: http://216.239.51.104/search?q=cache:qPoRPNKJvIYJ:techgage.com/review.php%3Fid%3D3889%26page%3D2+&hl=en Surprisingly enough, I didn't see an ounce of benefit from the 64-Bit. The 32-Bit had better overall frame rates than the 64-Bit. I was a bit confused by this, because in our article from June, I found better overall FPS while running the 32-Bit version of the game in x64. I look forward to other benchmarks around the web in the days to come to see if my resul…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה זה הCL ואיך זה הולך ככול שהוא יותר נמוך זה יותר טוב או ההפך?
-
- 1 תגובה
- 411 צפיות
-
-
מחיר שניהם כמעט זהה... מה עדיף ל-OC? מה רועש יותר? מה יציב יותר?
-
- 6 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב לעבודה משרדית ב-2000 ש"ח, ואני מתלבט האם ללכת על מפרט מבוסס סלרון או מבוסס סמפרון. איזה מבין המעבדים יותר טוב לעבודה משרדית?
-
- 13 תגובות
- 717 צפיות
-