מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לאחי לוח של אסוס עם שבתוכו אפשר לשים 4 זיכרונות שתיים דידיאר ושתיים אס די אר,כרגע יש שם שתיים של ddr,מה יקרה אם אני ישים עוד שתיים שהם sdr?
-
שלם רב, היום קראתי את הכתבה באתר לגבי השקת הבולדוזר של ADM באוקטובר. האם כדאי לחכות עד אוקטובר בקניית מחשב חדש (כלומר לחכות למעבד זה ולתשובתה של אינטל בנושא) או שזה לא כל כך ישנה בביצועים? המחשב מיועד למשחקים כבדים באיכות טובה. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי: Intel Q9400 @ 3.6 Gigabyte EP45-ds3r Kingston 3x2gb ddr2 800mHZ Sapphire HD6950 2Gb Seasonic x-760W gold 3XDell ips 2312hm המטרה לחבר 6950 נוסף למערכת מכיוון שאני עובד ברזולוציה של 5760X1080 עם 3 מסכים, שאלתי האם המעבד הזה יוכל להחזיק את המערך למטרת משחקים בעיקר. כגון BF3 Skyrim וכו' ולא יגביל ניצול מלא של שני הכרטיסים הגרפיים.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם לוח האם הנ"ל SocketAM2 - NVIDIA GeForce 6100 - Gigabyte A-M61VME-S2/ ALBATRON KM61S/ Foxconn 6100K8MARS - 3Y Warranty כולל כרטיס מסך עם יציאת S-Video או Compsite והאם כולל כרטיס קול עם יציאה דיגיטאלית? תודה !
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
שמעתי משהו על PAGEFILE וששיש 2GB לא צריך אותו. בכל מכרה נכנסתי לזיכרון ורטואלי והגדרתי על 0 ז"א כלום. האפשרות האחרונה מטה. אבל אחרי זה משחקים לא עלו לי והיה כתוב שאני צריך זיכרון וירוטאלי.טוב מה לעשות?בנתיים שמתי את זה על 2 מינימלי ו3069 מקסימום כי היה הויינדוס המליץ לי על זה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מחפש לוח אם מבוסס (RDRAM (PC1066 ושתומך במעבדי אינטל עם 800MHz FSB לא הצלחתי למצוא אפילו אחד - למישהו בא לעזור ?
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מה עדיף? עם איזה מעבד אני אוציא יותר מיץ באוברקלוק...? המעבד ישב על GA-965P-S3
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי את המערכת מחבר יחד עם Athlon1400xp אבל עדיין לא הפעלתי. בכל מקרה לטענת אותו חבר יש לו שני סטיקים של 256mb שהמחשב מזהה כל אחד בנפרד במו שצריך, אך כשהם יחד המחשב מזהה סה"כ 384mb .... הזיכרונות המדוברים הם: 1.) ממה שראיתי זיכרון חסר שם, ג'נרי בעל זכרונות על צד אחד בלבד, לא מצליח לזהות שום שם של חברה על הג'וקים עצמם :\ 2.) זיכרון של Crucial, זכרונות על שני צידי הסטיק הלוח ללא כרטיס מסך מובנה כך שזו לא שיתוף זיכרון איתו... החבר טוען שעידכן לביוס אחרון שיש ולפי טכנאי מסויים העובדה שהזכרונות כל כך שונים היא הבעיה ולכן אין לה פיתרון... עכשיו השאלה היא כמובן, האם מישהו מכיר את הבעיה? יודע על פיתרון? לפי מה שניראה לי אלו האופציות שעומדות לפני: 1.) לקנות ולהח…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שמעתי שאם יש מחשב נגיד היום הכי טוב שיכול להיות ו 4 סטקיקים של 512 זה פוגע בזכרונות ומאיט תביצועים -לפני שבועיים מישהו פה רצה מחשב ואמרתם לו ש4 סטיקים של 512 זה מאיט..איך זה מאיט תביצועים והאם זה נכון
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בגלל השעה אבל בכתבה בעמוד הראשון פה מדברים על הסנטה רוזה כתוב "אשר מיועדת למחשבים ניידים" ואז בדיאגרמת הבלוקים למטה מראים את כל המאפינים של ה פלטפורמה מה שאני לא מצליח להבין (ושוב אולי זה בגלל השעה) זה: למה יש חריצי PCI וPCI-E אם זה מיועד למחשבים נידים?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קודם כל החלקים שאני רוצה לקנות עד חודש הבא... AMD 3200+ 939 / DFI LanParty UT NF4 Ultra-D / G-Skill 2x512MB DDR550 PC-4400 TCCD / Sapphire X800XL עכשיו ככה הלוח שווה לי או שכדי לקנות SLI-D או בכלל ASUS A8N-SLI DELUXE המחיר של האסוס הכי זול והכי יקר זה ה-SLI-D של DFI עכשיו מה דעתכם על ה-DFI ULTRA-D הוא יותר טוב מ-A8N SLI DELUXE של אסוס והאם ההבדל בין ה-SLI-D ך-ULTRA D שווה את הכסף?? עכשיו הקירור למעבד ישאר הייפר 6 שיש לי מה דעתכם אני יגיע לתוצאות גבוהות או שכדי לי לחפש קירור חדש גם כן??
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הבטיחו לנו, לא ? אז קניתם כבר 4300/4320 ב100$ ? ...
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
את זה: TWINMOS TWISTER 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5 הוא את זה : G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT שתיהם באותו מחיר ואני לא מתכנן oc
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין 6400 ל 6600? עד כמה הוא? והאם כבר שווה להוסיף 500 שח ולקחת 6600 במקום 6400? אני פשוט חייב לדעם יש לי שני אופציות: E6400 +DDR2 800MHZ או E6600 + DDR2 667MHZ מה עדיף ומשתלם מבחינת ביצועים? שאלה שבגללה אני לא יושן בלילה(חוץ מנפילות טילים ) תודה!
-
- 7 תגובות
- 635 צפיות
-
-
נא הכירו את הממשק החדש שאמור להחליף את ה bios שעבר את גיל ה 20. קוראים לו extensible firmware Interface או בקיצור efi. ה efi הינו פרי יצירתם של 2 ענקיות המחשבים microsoft ו intel שחיפשו מחליף לממשק הביוס הזקן שקיים עוד מלפני מערכות ההפעלה ועבר כל כך הרבה שינויים. המטרה היא כמובן להתקדם בטכנולוגיה, למעט הממשק הנוח והמשופר מערכת ה efi תוכל לבצע דיאגנוסטיקה לחלקי החומרה, לאבחן תקלות ותיהיה יציבה פי כמה ממערכת ה bios. למרות שזה לא הפעם הראשונה שיש תוכניות להחליף את מערכות ה bios, הפעם הדבר כנראה יצא לפועל ונראה את ה efi משולב עוד בשנה הנוכחית בלוחות האם. כמה עידכוני ביוס נכון ל 1/1/04 תוכלו למצוא פה: http://www.onlynewz.com/modules.php?name=News&file=article&sid=983 …
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם 4G זכרונות 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader לפי הבדיקה ב CPUZ אני מקבל את התוצאות הבאות... האם הכל תקין? לפי מה שהבנתי הם אמורים להיות במהירות 800MHZ.... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מקבל את הלוח עוד 10 ימים ואין לי שמץ למה אני עושה את זה כי היה לי MSI K8N NEO2 PLATINUM .....לא נורא הX800PRO כבר נמכר אז אין דרך חזרה בכל מקרה חשבתי על כמה סוגי קונפיגורציות : 2X6600GT או כרגע 6800GT עם אופצייה להוסיף עוד אחד בעתיד ( המאוד לא רחוק עד כמה שזה תלוי בי ) או לשים X850XT מה אתם אומרים ? בהתחשב בX800PRO שהיה לי עד עכשיו ..... ולכל השואלים .....אין מה לעשות יש את המשוגעים לדבר תשאלו את CUPRA ו THE BYTER ועוד כמה .
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון ויש לי תקציב של עד 450 שקל ל-512 מגה. ראיתי בפנדה שתי אפשרויות אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדל ביניהם והאם הזיכרון שווה בכלל את המחיר. 1) Corsair 512MB PC 3200 C2.5 Value ב 400 שקל 2) Corsair 512MB PC 3200 C3 Value ב 375 שקל. אם למישהו יש עוד המלצות לזיכרון ברמה גבוהה של חברה אחרת אני פתוח להצעות , ואם מישהו תוהה אז אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING אני פשוט רוצה זיכרון איכותי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום רב. ברצוני לבצע שדרוג לזיכרון , אך איני בטוח מה מומלץ עבור לוח האם שלי ע״מ שיהיו ביצועים מיטביים ככל שניתן. ברשותי הלוח אם הבא asus p5ld2. מעבד pentium D 3.4ghz. זיכרון 1gb aneon 667 כאשר יש dc (כלומר 512x2). לפי מיטב הבנתי יש ללוח האם הנ״ל תמיכה במהירות של עד 667 ולא יותר , אשמח להרחבה בנושא. איזה כרטיס זיכרון הייתם ממליצים לי לרכוש , בהתחשב בעובדה שהשימושים העיקריים במחשב הם אינטרנט , אופיס ומשחקים לא כבדים במיוחד. בתודה והמשך שבת שקטה , אלעד.
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני יודע שזה חשוב מאד לדאוג לזכרונות. יש מאות תונכות, רובם קטנות ופלצניות. אבל זה לא משנה. מה מהם הכי מומלצת, ידועה ואיכותית? תודה! :]
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
שאלה די דחופה, שגם שיטוטים רבים באתר לא הועילו לה... נתקלתי בתשובות שונות שרק בילבלו אותי. למעבד קונרו E6300 מתאים לוח אם עם צ'יפסט 946G או שעדיף לקחת 945G? ובכלל, מה בערך ההפרש במחיר ל965? לגבי המאיץ הגרפי המובנה בסדרה, Intel GMA X3000- יש לו יציאת dvi? ובנוסף, עדיף לוח מקורי של אינטל או של ג'יגהבייט? לגבי הזיכרון, אפשר להסתפק בtwinmoss נכון? תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-