מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב עכשיו חבל לי לבזבז כל כך הרבה כסף על מחשב שעוד מעט יצא הקונרו של אינטל.. קראתי היום באתר כאן שהוא מתאים לתושבת 775 . אם זה ככה זה אומר שכל לוח שאני יקנה עכשיו אוטמטית יתאים לקונרו? תקנו אותי אם אני טועה בבקשה ... כי אם זה ככה אני יקנה את D805
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מלבט מאוד בין הלוחות האלו. האם יש סיבה לשלם עוד 200 שקל בשביל האסוס או שאני משלם על שם בלבד? הלוח יעבוד עם 805.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
התקציב 550 שקל אני לא עושה OC רצוי של ג'יגבייט או אסוס כי הם יותר זולים מהחנות שאני קונה ממנה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
האם להשתמש בכרטיס רשת On board 10/100Mb LAN שמובנה בלוח ABIT IS7-E או בכרטיס רשת PCI מחברה לא ידועה אבל ידוע שהוא מבוסס על Realtek RTL8139? בקשר לכרטיס המובנה בלוח של ABIT, לא מצויינת חברה אבל לקובץ ההורדה באתר שלהם לדרייבר של הכרטיס קוראים 3com_0042.exe אז סביר להניח שזה של 3COM. השאלה מה יצרוך פחות משאבים מהמעבד.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
משפחת ה-Raven Ridge הניידת של AMD טרם הוצגה רשמית, אך נראה כי ביצרנית המחשבים האמריקאית כבר מוכנים בהחלט לבואה לכתבה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום כאשר אני עושה DTL + ALT + DEL נפתח לי חלון המשימות וכאשר אני מגיע ל Performance אני לא רואה שתי ליבות ? המעבד שלי הוא E6700 האם יש איזה שהם דריברים של המעבד שאני צריך להתקין ? תודה.
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב תקלות חוזרות אני נאלץ לשדרג את מחשב ה-P3 הזקן והאהוב שלי. בגלל שמצבי הכלכלי די גרוע כרגע (ולא נראה שהולך להשתפר בקרוב) אני רוצה לקנות לוח אם טוב שתהיה לו תאימות עתידית גבוהה ומעבד ישן וזול כי כרגע אני לא צריך ממש הרבה. ככה אוכל לשדרג בעתיד רק את המעבד. יש למישהו המלצות ?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אם אני שם זיכרון של ג'יגה בסטיק אחד ולעומת זאת ג'יגה בדואל צ'אנל , יהיה הבדל בתוצאה שאני אקבל ב3dmark??
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
צריך המלצה על זיכרונות טובים 2 GB סוג 667. תודה מראש! ;D
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איזה זיכרון יכול להיות טוב מאוד כמו WINBOND ואף יותר באותו מחיר פחות או יותר אבל לא לOC?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
נשאר לי כסף בתקציס לעוד סטיק של זיכרון 512 , כדאי להוסיף או שאני לא ירגיש שינוי?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ראיתי באתר של החברה את הלוח הזה (IS7-E2): http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2&fMTYPE=Socket+478 חוץ מהקירור הפסיבי (האם הוא מספיק לעומת האקטיבי בגרסא הקודמת?) האם יש עוד שינויים? האם כדאי לקנות אותו או את הגרסא הקודמת?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום שלום... אני מחפש לקנות סטיק זיכרון של 512 MB ורציתי לשאול איזה עדיף Corsair 512MB DDR 3200 CAS2 Memory או OCZ 512Mb DDR400 CL-2-3-2-5 EL Platinum memory תודה רבה...!
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי לוחות ה-Crossfire יוצאים? שמעתי שבאמצע ספטמבר, אבל עכשיו זה אמצע ספטמבר. אגב אם אני קונה לוח תומך Crossfire אני אצטרך לקנות כרטיסי מסך של ATi נכון? כרגע אני מתכנן על לוח תומך SLi אבל ה-Crossfire נשמע מעניין.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הבנתי שזה המקום לשאול שאלה ברמה כזאת על מנת לקבל עליה את התשובה הטובה ביותר אני עכשיו מתכוון לשדרג את המחשב שלי כי עד עכשיו הוא לא סחב כמו שצריך, אני עוסק ביצירת מוזיקה אלקטרונית מקצועית וצריך לקחת את עצמי כמה צעדים קדימה... אני סגור על מעבד וזיכרונות: kingston ddr2 1gb 800 - 441 * 2 Core 2 Duo E6320 Box Intel - 963 E6600 - 1200 אין לי צורך ביותר מזה.. מה שכן עד עכשיו שקלתי את הלוח אם הזה: asus p5b - 650 רק מה שיש לו המון גירסאות ואין לי מושג מה מהן תהיה טובה בשבילי ואם בכלל זה הלוח אם שאני צריך. הדרישות שלי הן: יש לי 2 HD בחיבור IDE, אני רוצה שתהיה לי את האפשרות לחבר אותם.. יש לי גם צורב DVD LG 4167 שהחיבור שלו IDE שגם אותו אני צריך לחבר יש לי…
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
המעבד (AMD Athlon 64 3000+ (S-939 שמוכרים בKSP בא עם מאוורר, אם כן איך המאוורר שהוא בא איתו? ועוד שאלה מה ההבדל בין מעבד AMD רגיל לvenice , ומה עדיף לקחת?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני בונה HTPC לחבר ואני מעוניין לרכוש עבורו לוח עם ערכת הציפסט החדשה 780G יש 2 לוחות שבאים בחשבון: של GIGABYTE http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 ושל ASUS http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=M3A78-EMH-HDMI כרגע בארץ זמין רק הASUS אך אין לא יציאת אופטית מובנת(מה שאפשר לפתור בעזרת ברקט פשוט), השאלה שלי האם מלבד זאת יש עדיפות לGIGABYTE (איכות הרכבה וכד') מכיון שהבנתי שאין צפי להגעת הGIGABYTE לארץ.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תראו את התמונה מ CPUZ האם הכל תקין כי אני רואה שהוא עובד על 2 GHZ ולא 2.81
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מישהו מוכן לעשות לו שטיפת מוח? כל ההסברים שלי לא עזרו לו אז אני מקווה שקהילה גדולה כן תעזור. וזאת גם הזדמנות להגיד מה אתם מעדפים ואיזה מעבד יש לכם. אבל אל תחרגו יותר מדיי מהנושא המקורי.
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כדי להריץ ניסוי כלשהו אני זקוק ל 16GB RAM. DDR2, 4 סטיקים של 4GB. המהירות לא כל-כך חשובה. המחיר כן. לא ראיתי יותר מדי אופציות לרכישה ברשת. יש למישהו המלצות?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני אקנה מחשב HTPC לסלון, וראיתי שבדגמים האחרונים של GIGABYTE הם הכניסו כרטיסי מסך על הלוח שמספיק חזקים להריץ רזולוציות של FULL HD ואפילו יותר..... השאלה שלי היא האם הקומבינציה של: Gigabyte GA-MA785GM-US2H + AMD Athlon II X3 425 Box + Transcend DDR2 2048MB 800MHz CL 5 תריץ סרטי FULL HD בצורה חלקה ?! (ובתמיכה מלאה ב1920X1200?)
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני עומד לקנות GIGABYTE 965P DS3 + MUSHKIN XP2 6400 800MHZ , הזכרונות פועלים על מתח של 1.9V-2.1V בסטוק ורציתי לשאול האם יהיו לי בעיות והמחשב לא יעלה ? אם כן אז מה אני אצטרך לעשות כדי להתגבר על זה ?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום.יש לי את המעבד הזה עם לוח A7N8X DELUX הנה העמוד שלו http://www.techpowerup.com/cpudb/104/AMD_Athlon_XP_2200+.html אחרי הרצה אקראית גיליתי שהוא עובד עם 1200 מגצ שהוא אמור לעבוד על 1800 מגצ.אחרי כמה שיטוטים בביוס (שלא ממש ידידותי..) המחשב החליט לשבות ומצא לנכון לעבוד בשליש מכוחות 733 מגצ.ניסיתי לאפס את הלוח בביוס בהגדרות דיפולט ועדיין המחשב לא רואה את כל עוצמת המעבד. אשמח לעצות נוספות.עדיין לא הוצאתי את הסוללה מהלוח אם זה מה שיאפס את המערכת. תודה מראש. נ.ב - המחשב שכתוב במיפרט שלי מושבת עקב מאוורר ציפסט לא תקין..... :P
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בנוגע לזכרונות בחרתי את החברה שזה G SKILL רק כרגע איני סגור מה לקחת : G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI או G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ האם הההבדל היחיד בינהם הוא הקירור ?? אם יש לכם להציע לי חברה אחרת או דגם אשמח לשמוע תודה רבה !!
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-