מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי פטאלטי של Abit ב 1100 ש"ח, הכרטיס כנראה יתעכב,ומאחר שאמרו לי שהוא לא שווה את זה ביטלתי אותו ואני צריך לחזור אליהם עם כרטיס אחר, שגם יהייה חייתי אני לא חושב שאני אשתמש ב SLI לא עושה OC מיועד לכפול ליבה שמיועד למחשב משחקים אחרי כל הבדיקות מכל שאר השירשורים האחרים שפתחתי הנושא הגעתי ללוחות הבאים DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D MSI K8N Neo4-FI nVIDIA nForce 4 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra (קצת יקר מהאחרים) ABIT AN8 Ultra אם יש לכם משהו יותר טוב אז יופי תודה
-
- 11 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום יש לי זכרון של 256 די די אר עם 266 הרץ. עכשיו..המעבד שלי פועל על 333 מגהרץ..(amd athlon xp 1800) ואני יודע הראם מאט את המחשב..אבל רציתי לדעת אם אני אביא עוד 512 ראם של 333 מגהרץ ..אז עדיין ה256 יאטו לי את המחשב? אני צריך להחליט אם חשים רק את ה512 או לשים גם אותו וגם את ה256
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי AMD 64 -300 ולוח MSI K8MM-V אני רוצה להוסיף זיכרון פנימי איך אני יודע איזה זיכרון מתאים למחשב שלי
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
זהו בערך זה, בתכלס חשבתי על ABIT NF7 SL אבל הלוח הזה נראה לי יותר - מה אתם אומרים, שמתי למטה לינק לדף יצרן של הלוח 1 x MSI K7N2 Delta-ILSR AMD BARTON 2500 2x 256MB DDR400 טווינמוס (לא יודע CAT) תוכלו לתת לי פחות או יותר הצעות מחיר לשווי שלו כי לי יש הצעה ב 1700 ש"ח עליו נ.ב מתוכנן OC אבל לא כרגע http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=436&MODEL=MS-6570
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איזה לוח כדי יותר לקנות? 1. if I choose NF3 ultra chipset then ill buy the Epox EP-9NDA3+ NVidia NForce3 Ultra AGPset 939 2. if ill choose the VIA KT800 then ill choose Abit AV8-3rd Eye VIA K8T800 Pro Socket 939
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי היום זיכרון 512MB של GEIL שבא עם גוף קירור... כבר היה לי אחד כזה במחשב, ובגלל שיש לי לוח ABIT NF7 , אמרתי שנחבר אותו כ-DUAL... השאלות שלי: 1. שמתי לב שעל הזיכרון החדש יש מספרים גבוהים יותר, למרות שאמרו לי שזה אותו זיכרון בדיוק כמו שלקחתי בפעם שעברה... ולמרות שבאתר שלהם כתוב את המספרים של הזיכרון הישן שלי (!!!) (תמונה #1) א. האם זה זיכרון יותר טוב? ב. האם זה יפגע לי באופצית ה-DUAL ולא יממש אותה? 2. על הזיכרון החדש אין תופסנים כמו על הזיכרון הישן, זה פוגע בקירור? (תמונה #2) 3. שימו לב לתמונה #3, חיברתי את הזכרונות איפה שמוקף בירוק, זה אמור לעבוד ב-DUAL? 4. איך בודקים אם הזכרונות עובדים ב-DUAL באמת? תודה רבה, מצטער על השאלות ה"n00bיות"... [attachment del…
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם המעבד הזה מספיק טוב בשביל לפעיל משחקים כמו battlefield 2 ,fear,q4 וכדומה ברמה סבירה?
-
- 14 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף ג'יגה זיכרון למערכת הבאה: P-4 3.0 GHz Motherboard Name MSI 945P Series (MS-7176) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) יש לי כבר ג'יגה זיכרון-משני כרטיסי 512MB DDR2-533 DDR2 SDRAM. עכשיו,על איזה כרטיס אתם ממליצים,באיזה מהירות? ובלי קשר,מהו המעבד החדש ביותר שהלוח אם הזה תומך בו? תודה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כמעט בכל מפרטי לוחות האם כתוב שאפשר לשים מספר סטיקים של זכרון RAM במתח של 1.5V. אז זה אומר שאם אני קונה זכרון שהמתח המקורי שלו הוא 1.5 (כמעט כולם ככה..), אני לא יכול להעלות את המתח? ואם אני רוצה לעשות OC לזכרונות של 400Mhz למשל, אני יכול לעשות את זה בלי להעלות מתח? דרך אגב, המתח עולה אוטומטי עם צריכת המתח, או שאני צריך להעלות אותו ידנית בBIOS?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
-
יש סיבה שהאופציה הנ"ל כבויה כברירת מחדל בלוח האם הזה? האם יש חסרון לכך שהיא תהיה מופעלת?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אם לא קשור לפה.. תעבירו לאן שקשור.. אז ככה.. קניתי זכרונון גיסקיל 2גיגה גירסאת ה-ZX.. אבל נמצא שהם לא תומאים ללחות אם עם ציפסט 965.. (מה שלי יש).. אז שלחתי אותם להולנד.. (RMA)... ונחשו מה קיבלתי בחזרה... חשבתי אני אקבל את גרסאת ה-PK... אבל לא.... הם שלחו לי את גרסאת ה-HZ!!.. =]]]] אני מזה שמח...
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. סליחה מראש על השאלה המעט-מפגרת: בעת "פתיחת" (טעינה) דפי רשת [למשל - אתר מסוים, כמו engadget או ynet], עד כמה המעבד משחק תפקיד? יש לשכלל את השאלה: במידה והאתר שמור על המחשב עצמו [על הארדיסק, ז"א] (וזאת כדי לבטל את עניין הורדת המידע מהשרת ומהירות חבילת הגלישה), האם פעולת טעינת האתר נסמכת על המעבד? במידה וכן [ואני מניח שהתשובה היא כן], האם - תאורטית - מעבד מהיר יותר יטען את האתר מהר יותר? תודה וסליחה מראש
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש הבדל בין שני הלוחות אם האלה? GIGABYTE GA-EP43-DS3L לבין GIGABYTE GA-P43-DS3L?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים, כיום יש לי מעבד E6650 עם לוח אם של ג'יגבייט ו2 מגה זיכרון. אני זקוק למחשב נוסף למטרת גלישה ומוזיקה ונשאלת השאלה- האם לשדרג את המחשב שלי ע"י הוספת זיכרון ולקנות מחשב זול, או לקנות לי מחשב חדש. במידה ואתם חושבים שהתשובה השנייה עדיפה, אשמח לקבל מכם המלצות למעבד+לוח+זיכרון, עד 2000 ש"ח. חשוב לי שהמעבד יוכל לסחוב עבודה על אופיס 2007 עם לפחות 5 אתרים פתוחים ברקע וVM + VPN. כמו כן חשוב לי שלא אצטרך לשדרג אותו שוב בעוד שנה וכשאצטרך לשדרג - אוכל לעשות את זה בקלות, לכן אני חושב לכיוון של לוח עם זיכרונות DDR3. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב ישן ואני רוצה לשדרג אותו ולהחליף זיכרון. הלוח אם שיש במחשב: Intel Desktop Board D101GGC לינק כרגע יש 512MB זיכרון ואני רוצה לשים 2GB זיכרון. הלוח אם ישן אז לא מצאתי כל כך חנויות שמוכרות זכרונות מתאימים. מצאתי זכרון אחד ב-KSP: לינק. רשום שם שהמתח הנדרש הוא 2.6V ובאתר של הלוח רשום שאפשר רק 2.5V (לינק). ההבדל הזה יכול לעשות בעיות? מצאתי זכרון נוסף ב-TMS: לינק (אותו זיכרון, אבל יותר זול באתר אחר: לינק). הזיכרון באתר של היצרן: לינק. נראה שהזיכרון הזה מתאים, אבל הוא יקר יותר. הזיכרון הזה בסדר? יש אולי משהו יותר זול? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הוא נהרס ואין לי כח להזמין של החברה חדש מקורי זה לוקח זמן (EPOX), אם אני אחליף לאחד רגיל לא של EPOX זה לא כזה נורא נכון?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת אם הלוח http://www.asus.com/Motherboards/AMD_AM3Plus/M5A78L_LE/ תומך כמו שאר הלוחות ב FSB 2000mts/5200mts עם דגש על FSB ומה ההבדל בין FSB ל system bus או שהם אותו הדבר כי לא מצאתי מה הFSB של הלוח הינה דוגמא למה שאני מתכוון http://www.tms.co.il/product/7181 באתר שימו לב שרשום מה הFSB שהוא 2000/5200 אבל לא מצאתי ללוח שלי אז אני רוצה לדעת: 1. אם הלוח הזה לא מגביל את המעבד בכל דרך שהיא ושהמעבד עובד במלואו 2. שהלוח תומך ב FSB של 2000/5200 3. באתר של TMS נגיד רשום FSB 2000/5200 ויש מקומות שרשום system bus 2000/5200...מה ההבדל ביניהם ש FSB ו system bus זה אותו הדבר 4. מה ההבדל בין 5200MT/s לבין 5200GT/s 5. תודה מראש אנשים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שהיא 1.75 (מעבד 2000 אי אמ די) וכמובן פעולה הפוכה להעלות מתח.. שאלתי היא הורדתי את המתח של המעבד והכל עובד מצוין והטמפרטורת תנחו ל35 מעלות מעבד לוח 32 האם הורדת המתח יכולה להרוס את המעבד ניסיתי להוריד עד ל1.5 וולט אבל המחשב נתקע.. עכשיו ב1.55 הוא יציב נ.ב עם השאלה הזאת אמורה להיות בפורום אובר קלוק איתכם הסליחה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
-
NCP 512MB PC3200 DDR 400 ב239 שקל במקום 325 המחיר הכי זול בארץ היישר מהיבואן בפנדה מחשבים??? הדבר הכי מעצבן זה שרק עכשיו אני שם לב שהמכירה הקבוצתית הזאת הסתיימה.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן חברים רציתי לדעת אם אני מתכנן לרכוש את המעבד מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ולוח אם ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP מה אני צריך לדעת לגבי הOC מומלץ לעשות או לא ? האם בכל זאת כדאי לי ללכת על הQUAD בהסתכלות לעתיד או להישאר עם ההנל? ולגבי סוגיית הקירור, איך אני צריך להתייחס לזה ?כן לקנות קירור לעמבד גם אם זה בגירסת RETAIL וכו כו? תודה
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-