מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
האם הזיכרון של KINGSTON 512MB DDR 400MHZ PC3200 CL3 יעבוד על המחשב שלי במפרט הנתון בקובץ המצורף ?? והאם הוא יוכל לעבוד גם בהרמוניה עם הזיכרון הקיים היום ? (מקסימום הוא יעבוד לבד לא קרה אסון אבל לפחות חשוב לי שיעבוד גם אם לבד...) תודה רבה מראש !! מצ"ב נתוני הלוח והזיכרון הקיימים. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף רק מאיפה אני מעדכן את הביוס .. לאיזה גירסא לעדכן ומה זה ייתן לי.. קישור בהחלט יעזור
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
Athlon 64 3200 עם MSI K8 Neo Platinum ב2000 שקל (במקום 2600, כך נטען). איפה? אה, זאת הבעיה היחידה - זה בפנדה.. אני לא אוהב להתעסק איתם מכלמיני סיבות (חלקן הופיעו בשער האתר עד לא מזמן), אבל נראה לי שזה דיל מעניין בהחלט, לא? מישהו מכיר משהו מתחרה במחיר הזה? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=248_574
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם. בהמלצתכם קניתי את ה- gigabyte 9550 עם 128bit. כרגע אני עומד בפני קניית השילוש (מעבד+זכרון+לוח). התקציב: עד 2000 ש"ח (עם חריגות קטנות). המטרה: מחשב יציב, מיועד לתכנות, סרטים ומוסיקה (לא מתכנן אוברקלוק או שידרוג). כרגע עומדות בפני שתי אפשרויות: 1.המפרט הזה כשהמחיר יהיה 2080. (אני סטודנט בטכניון והבנתי שהחנות נותנת 5% הנחה- תקנו אותי אם אני טועה). 2. מפרט מ-ksp: Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA כשהמחיר 1790 ש"ח מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ישלי מערכת 64 ביט וינדוס 7 ויש לי כרגע במחשב 4GB של הדגם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8612 ואני רוצה להוסיף עוד שתי סטיקים של 1GB כל אחד למחשב מהסוג הזה : http://www.extremeoverclocking.com/reviews/memory/Mushkin_HP2-6400_1.html האם זה יתאים ויעבוד טוב?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן בימים אלה לקנות מחשב חדש ויש ברשותי זיכרון DDR 400 של חברה שנדמה לי שהיא GENERIC (השבבים הם של NCP אם מישהו מכיר) ואני רוצה במחשב החדש 512MB. אני מתכנן להשתמש בסטיק ה"ישן" שיש לי ולהוסיף עליו עוד 256MB של GeIL. האם זה כל כך נורא להשתמש ב- 2 סטיקים מחברות שונות על אותו לוח אם? (כמובן ששניהם יהיו DDR 400) בתודה מראש, עומר שקדי.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
חברים שלום האמת שאני כבר במצב של החלטה קשה במה לבחור(לא בעייה תקציבית) אני רוצה לשדרג המחשב שלי והחלטתי ללכת הפעם על מעבדAMD XP 2000+ אבל נשארתי מרוב החיפושים באי וודאות כללית ולכן אני צריך "סתירה" וורטואלית" לחזור למציאות . אז תעזרו לי לבחור את הלוח המתאים והטוב ביותר כך שלעתיד במידה ואני ארצה לעשות הרחבות אוכל להשתמש בלוח( אני לא מתכונן לעשות OC רק לעבוד שותף) כמו כן שיתמוך בATA133 ויש לו גם reaid הבנתי גם שעדיף 2 סטיקים של זכרונות אז תנו גם המלצה כמו כן אשמח גם לקבל על לוח מסוג NFORCE2 עם יכולת הרחבה ואולי הוא גם משולב אבל שיש לו כמו שציינתי ובסוף אם מישהוא נתקל בבנדל טוב שגם יעביר המלצה עשו לי את השבת במידה ולא קשה לכם תודה :inlove: רא
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי היום שני סטיקים של 2GB DDR2 800MHZ ללוח אם הפח אשפה שלי - gigabyte ep31ds3l הלוח אם פשוט מסרב להפעיל את הכרטיסים בDUAL CHANNEL הוא גם סירב יום אחד להפעיל את הזכרונות הישנים בDUAL CHANNEL ונשארתי במשך שבוע עם 1GB. עדכנתי את הBIOS - לא עזר. החלפתי בין כל הסלוטים האפשריים - לא עזר. והכי מעצבן זה שיש כרטיס אחד שלא מוכן לפעול כמעט ובכלל וכרטיס אחד שפועל רק אם שמים אותו בסלוט מספר 2. מה זה החרא הזה?! יש למישהו רעיון מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח אם טוב לOC אבל עם כרטיס מסך מובנה - יש חייה כזאת? פשוט איני זקוק לכרטיס מסך כי המחשב הוא לעבודה רק תודה מראש? ואם לא אז איזה לוח מישתלם מבחינת OC לQ6600? יש לי כרגע P5N-E SLI והבנתי שלקוואד הוא לא מומלץ (הוא מגביל)
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בקרוב אני רוצה לקנות מעבד חדש ולוח יש לי בראש כמה אופציות אבל אני לא רוצה ללכת מעל. 1.EP-8K5A2+ 2.KT4Ultra (viaKT400)SerATA,raid,AGPx8 3.KX7-333R ,sb ,raid 4.7VAX (KT400)AGPx8 ata133 usb2 sb - האם לקנות עם רייד או לא השאלות העיקרית האם לקנות לוח שיש עליו VIA 400 או 333 אני מעדיף עם כרטיס רשת על הלוח השאלה עם לקנות עם רייד או לא בכל זאת מחפש את הלוח הטוב מבניהם
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני משהו כמו 3 שנ ים הרכבתי לעצמי את המחשב שלי, שמבוסס על מעבד 64bit של Amd (2Ghz) 512MB זכרון וכונן קשיח של 80GB. אני בצבא רוב הזמן, ככה שלא יוצא לי להתעסק הרבה עם המחשב, אבל בזמן האחרון האיטיות שלו מתחילה להעיק. אני משתמש בו בעיק לפעולות שיגרתיות - גלישה בפיירפוקס, סרטים, וכו', וקצת תכנות, ככה שאני לא צריך להפוך אותו למכונה אכזרית. רק משהו שיריץ את כל אלה בכיף. אני רוצה לקנות 2 דברים - 1GB זכרון כונן קשיח גדול. באשר לזכרון - אני זוכר מהעבר ש- Kingston היא חברה רצינית וראיתי את הכרטיס - KINGSTON 1GB DDR2 800Mhz (KVR800D2N5/1G( לצערי, אני כבר לא זוכר איזה DDR אני צריך וכמה MHz זה טוב, אבל אני אשמח לשמוע את דעתכם. בנוגע לכונן קשיח, חשבתי על Western Digital…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
לא יודע אם הייתי צריך לרשום את ההודעה פה.. הרצתי memtest במשך 8 שעות והתוצאות הן: test 4 שגיאה אחת test 6 3000 שגיאות יש לי מידי פעם מסכים כחולים הזכרון נדפק? זה סטיק של 256 מגה תודה
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום אחרי שהתגברתי על הבעיה הקודמת (DVI היה מחובר ללוח אם, ולא לכרטיס מסך, וכתוצאה מכך לא יכולתי להכנס לביוס), עכשיו יש לי בעיה אחרת. אני מנסה להגדיר שהלוח אם Z68 PRO3-M יהיה על chai אבל אני לא מוצא בביוס איפה להגדיר את זה. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מחשב ישן שמריץ Windows XP ...128 RAM . והנה הנתונים הנוכחיים של הביוס : --------[ BIOS ]-------------------------------------------------------------------------------------------------------- BIOS Properties: BIOS Type AMI System BIOS Date 04/02/01 Video BIOS Date 08/16/00 BIOS Manufacturer: Company Name American Megatrends Inc. Product Information http://www.ami.com/amibios BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 Problems & Suggestions: Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Conta…
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_195&products_id=6951 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_288&products_id=7230 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322_1167&products_id=6981 ולמה הג'יגה בייט יותר יקר ב500 שקל?? אפשר לחשוב מה שמו שם! אם אפשר לדרג לפי מקומות.. אוקיי עוד שאלה אחת... למעבד amd 3500 יש 2000FBS?? ולאינטל 800FBS?
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מספר זכרונות של סמסונג וA-DATA, אשר לא עובדים עוד. שמעתי שלפחות סמסונג נותנת אחריות לכל החיים על הזכרונות, אך לא הצלחתי למצוא את זה. האם יש מקום או חברה שאכן מחליפה זכרונות אחד כנגד אחד (ללא תוספת תשלום)?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע ברשותי מחשב חזק אבל עם זכרונות לא משהו (2 ג'יגה) פשוט לא מספק אותי.. Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 יש לי VISTA שהיא בעצמה לוקחת לי ג'יגה מהזיכרון ולא נשאר לי הרבה לשאר הדברים, בהתחלה הציעו לי לקחת עוד 2 סטיקים של הזכרונות האלו ז"א 4 ג'יגה אבל העדפתי ללכת על משהו יותר רציני אז הציעו לי ללכת על 4 סטיקים כל אחד ג'יגה של DOMINATOR שזה הזיכרון הכי טוב כיום ב - DDR2 תמורת 670 ש"ח כולל החזרת הזכרונות של 2 ג'יגה שיש לי כעת במחשב, השאלה שלי כזאת האם כדאי לחכות שהמחרים של DDR3 ירדו ולקנות 4 סטיקים? כי כרגע המחירים נורא יקרים ! מה אתם אומרים? מה עלי לעשות ? מפרט המחשב שלי : מארז:Antec P182 SE Advanced Super Mid Tower לוח:ASUS STRIKER EXTREME (LGA775) NFORCE 6…
-
- 7 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
שלום, מה עושים אם יש לוח אסוס 775 עם חיבורי חשמל 24 פין וספק מתח 20 פין ? האם חייבים להחליף ספק או שיש פתרון לנושא
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על השילוב של שלושת אלה: AMD ATHLON XP 2500+ BARTON(512K,333Mhz) TRAY CPU ABIT NF7-SL KINGSTON DDR-RAM 512MB PC2700 MEMORY ? אני לא מתכנן OC.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
רציתי להבין האים יש הבדל בביצואים בין השניים אם כרטיס מסך אחד ? או איזו שהם בעיות אם ה Nforc4 SLI אם כרטיס אחד.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 3200 בתושבת 754 ובשביל מעבד כזה יש לוחות רק אם AGP האם יהיה לוח לתושבת הזו עם PCI-E?
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אם יש רכיבים להרחבה ל - PCIe לשוק הביניים. אני מכיר שיש בשרתים הרחבות ללוח אם אבל עוד לא ראיתי כאלו למחשבי Desktop משהו מכיר אולי? תודה יבגני
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני הזמנתי מסקיי פיסי זכרונות DDR 400MHZ CL2.5 [וזה כמובן מה שיש לי כבר במחשב] עכשיו הם הביאו לי בטעות את אותו זכרון בדיוק רק CL3. האם אני יוכל לשים את 2 הזכרונות ביחד במחשב? [CL2.5 וCL3 ביחד]. תודה לעונים 8)
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
??????????????????????????????????????
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-