מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום אני בונה מדיה סנטר וחיפשתי לוח אם המבוסס על ציפסט 780 של AMD נתקלתי בלוח הזה- MA78GM-US2H http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2995 השונה מה780 הרגיל של GIGABYTE האם הוא מומלץ? כמו כן שאלה שניה--אני בגדול לא לסגור על מחשב המבוסס AMD -האם יש לכם המלצות/סייגים,אייך מעבדי AMD לאורך זמן האם הם שומרים על הביצועים שלהם- יש לי חבר שטוען שהם נחלשים לאחר תקופה קצרה??? משהו מכיר תודה רבה גל
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום ה-Intel Core 2 Quad QX6700 Extreme 2.66GHz 8Mb BOX שהוא 65NM עולה בארץ בסביבות 6000 שקל!! ראיתי באתר טיוואני שהם מוכרים את אותו מעבד ב-600 דולר!!!! שזה 2400 שקל!!! ואת המעבד:Intel Core2Extreme QX9650 3GHz 1333 שהוא 45NM קוד Penryn עולה שם 1000 דולר...מעניין כמה יעלה בארץ... עכשיו...ברור לי מה ההבדל בביצועים אבל למה ההבדלים במחירים האלו!? ד"א אני יהיה בטיוואן חודש הבא...מה אתה אומרים לקנות את QX9650 ? עכשיו יש לי את ה-Q6600 עם לוח ABIT IP35 PRO שהוא תומך ב-45NM ... שווה להשקיע 1000 דולר?? (אין לי בעייה של כסף) אני רוצה סופר ביצועים בקידוד ווידאו ובאודיו ביחד עם משחקים...
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי מחשב עם מעבד e8400 שנקנה לפני כשנה (המעבד). בלוח אם שלי יש 2 סלוטים של זיכרון והוא תומך עד 800mhz. אני רוצה לשדרג ללוח עם 4 ושתומך בשני כרטיסי מסך למקרה של sli או cross. הערה: שמעתי שsli או crossfire של שני כרטיסים לא מביא לשיפור משמעותי בעיבוד הגרפי כמו ב3 ומעלה!האם זה נכון? ברור ש3 ומעלה יהווה שיפור טוב יותר משניים אבל הבנתי שלא שווה כל כך לעשות עם שניים! ועוד שאלה האם שווה לקנות לוח אם ddr3 למעבדי 775? הבנתי שddr3 לא עובד כמו שאמור לעבוד עם מעבדים מהסוג הזה! תודה על העזרה! התקציב בין 600 - 800!
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אני מתכנן שידרוג למחשב של לוח אם ומעבד. אני מתכנן על: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb BOX ולוח אם: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra פרטים: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm תמונה: אני לוקח את הלוח אם הזה כי רק לאחרונה קניתי Sapphire ATI RADEON X1600 pro 512MB AGPx8 ואין לי תקציב לכרטיס מסך PCI-E חדש ללוח אשר תומך ב PCI-E בלבד. לציין שאני לא יודע לעשות OC ולכן אני לא הולך לבצע OC בלוח זה. התקציב שלי לא עולה על 2000 שקל והמחשב מיועד למשחקים וישומים שונים ואני מעוניין גם בלוח שקט! כמו כן רציתי לדעת אם אצטרך קירור נוסף למעבד משהו מתוצרת ZALMAN, אם זה מומלץ או שעדיף כבר להשאר עם הקירור אשר מגיע עם המעבד. כמו כן חשוב לי שיהיה אפשרות ל SATA2 ב…
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
יש לי את כל החלקים הנוספים, מארז וציוד היקפי. אני רק צריך המלצה ללוח אם ומעבד עד 1000-1200ש"ח. יהיה נחמד אם לוח האם המוצע יתמוך בזכרונות DDR2 512MB. מטרת המחשב היא אופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים. שום דבר מיוחד. רצוי שללוח האם יהיה כרטיס מסך טוב און-בורד, אחרת, אשמח אם תוסיפו גם כרטיס מסך טוב אך זול להצעה. אודה על תשובה דחופה.
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
הלוח הכי זול ל I5 שראיתי זה הלוח הזה Intel BLKDP55WB Socket 1156 For Intel CPU והוא גם לא כזה זול אבל הכי זול לעומת הלוחות של גיגבייט ואסוס האם שווה לקנות i5 עם הלוח הזה?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום, שמי אלעד ואני חדש ב-HWzone. באתי לכאן בתקווה שאתם תוכלו לעזור לי, אני מעוניין להחליף את הראם הנוכחי שלי - Spectek 256MB ב- Kingstone 512MB. אך לצערי הקינגסטון יקר מדי, ואני לא אוכל להגיע לסכום הדרוש בזמן הקרוב אז החלטתי לשלב את הראם הנוכחי שלי ב- Kingstone 256MB ורציתי לדעת האם זה יהיה כמו לקנות את ה-512MB. מקווה שהבנתם מה אני רוצה מחייכם :} אלעד.
-
- 14 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אין לוח יפוקס כמו שלי בגירסה 3.1??? ומה ההבדל בכלל בין 2.1 ל-3.1 חוץ מהעובדה שיש לגירסה החדשה שוב כרטסי קול מובנה של REALTEK 655 ולא CMEDIA
-
האים המעבד הזה יריץ מישחקים כבדים כגון crysis cod4 bioshock ?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://www.physorg.com/news116171754.html ibm show as how the future should look like.
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום. קצר ולעניין , רציתי לשאול אם אפשר להוציא את הכבל שמחובר לסידי ה-4 פינים(לא המולקס) שמתחבר ישירות ללוח אם כלומר אם אני יוציא אותו המחשב יעלה כרגיל? הכבל לא חיוני(אלא אם אני רוצה לשמוע מוזיקה ישירות מהסידי)? אני יודע ששאלה דפוקה, אבל אני לא לוקח סיכונים ועשיתי fan card (ראו "המדריכים שלכם" בפורום אלקטרוניקה ומודינג) והכבל קצת מפריע תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
AMD Athlon XP 2400 + MotherBoard Gygabyte GA-7VAXP Ultra (1750 Nis)/ i OR Pentium 2.4 + MotherBoard Asus P4PE (2000 Nis)p
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי את הלוח p67a ud3 b3 ואני רוצה לעדכן ביוס, השאלה שלי היא האם צריך להתקין את כל העדכונים שיצאו או רק את האחרון? זאת אומרת, אני עכשיו עם גרסא F2 וכבר יש גרסא F8, אז אני יכול להתקין ישר את F8 או שצריך את F3 F4 וכו'?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
כמה "Cache" יש ל AMD Athlon 64 3200+ ??? K האם זה שונה מה 3000+ ?
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
ראיתי את זה באחד האתרי חומרה רוסיים. רשום שם שההיטסינקים לא קבועים ומורכבים על הלוח. נראה טוב, לא ? ורשום שמחיר שלו ברוסיה יהיה כ260 דולר. כתוב גם שהלוח יתמוך בDDR2 1066 אך ורק כאשר המעבד המורכב עליו הוא AM2+ וכאשר משתמשים במעבדים בעלי תושבת AM2 רגילה, המהירות של הזכרון היא רק עד 800MHZ. מה עוד ? הלוח בעל 4 חיבורי PCI-E 2.0 בעלי תמיכה בCROSSFIRE X. תמיכה בCROSSFIRE X - כאשר זה שני כרטיסים - הPCI-E 2.0 עובדים שניהם X16. כאשר שלושה כרטיסים - אחד עובד כX16 ושניים כX8. כאשר ארבעה - אז ארבעתם "רצים" על X8 כל אחד. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
האם p35 ds4 לא תומך בIDE?? ואיזה זיכרון טוב יותר? G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400PHU2-2GBNR
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם הנושא קצת מורכב שייך גם לפורום הנוכחי וגם לפורום הקרור יש לי את המעבד הנ"ל ושמתי לב שבכל פעולה שאני עושה אפילו פתיחת אתר באינטרנט המעבד מיתחמם מאוד קניתי גוף קרור ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 ולא עזר כלום הוא מיתחמם עד 70 מעלות בשניות ניסיתי גם את המיני-טייפון ואותו הדבר המחשב מקורר טוב מאווררים אחורי+קידמי כבלים מסודרים שום דבר שיפריע לזרימת האויר שני גופי הקרור הורכבו מיחוץ למארז על לוח-האם נטו ההרכבה של שניהם פשוטה מאוד בדקתי שיש התאמה בין המעבד וגוף הקרור מישחה טרמית ARCTIC-COOLING MX-2 האים יכול ליהיות שהמעבד לא תקין זאת אומרת חם מהרגיל פגם ביצור? פונקציית COOL?QUIET מופעלת ב-BIOS הטמפרטור מוגדרת להתריע ב-70 מעלות אבל כמו שאמרתי הוא מגיע בשניות מעל ל-7…
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
פתחתי את ה CPUZ וראיתי שהזכרון על CL5 בעוד שהזכרון שקניתי אתמול הוא CL4 800MHZ של מושקין. נכנסתי לביוס והגדרתי שם את ה CL מ AUTO על 4 זה מה שאני רואה עכשיו. הזכרונות במקור אמורים להיות CL 4-4-4-12
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=SDD3000IAA3CN מעבד קר מאוד 1.20 - 35W מרשים בהחלט תהליך יצור 0.09 שווה קניה !
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן חברה, זה מה שיש לי כרגע: 1GBX2 OCZ PC6400 800MHZ KIT 4-4-4-15 עכשיו אני רוצה לשדרג ל4 ג'יגה והשאלות שלי הם: - האם כדאי לקנות עוד קיט שמחולק ל2? שכל אחד מהם יהיה זהה לזיכרון שקניתי למעלה? - האם זה משנה אם אני יקנה כרטיס אחד מחברה אחת לדוגמא 2GB Kingston 800mhz? - האם כדאי לקנות כרטיס אחד של 4GB של חברה אחרת ולהחליף את שתי הכרטיסים? מה הכי מומלץ לי לעשות? תודה חברים.
-
- 7 תגובות
- 656 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף? מיועד למשחקים, סרטים, HD...
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום חברים, כיום יש לי מעבד E6650 עם לוח אם של ג'יגבייט ו2 מגה זיכרון. אני זקוק למחשב נוסף למטרת גלישה ומוזיקה ונשאלת השאלה- האם לשדרג את המחשב שלי ע"י הוספת זיכרון ולקנות מחשב זול, או לקנות לי מחשב חדש. במידה ואתם חושבים שהתשובה השנייה עדיפה, אשמח לקבל מכם המלצות למעבד+לוח+זיכרון, עד 2000 ש"ח. חשוב לי שהמעבד יוכל לסחוב עבודה על אופיס 2007 עם לפחות 5 אתרים פתוחים ברקע וVM + VPN. כמו כן חשוב לי שלא אצטרך לשדרג אותו שוב בעוד שנה וכשאצטרך לשדרג - אוכל לעשות את זה בקלות, לכן אני חושב לכיוון של לוח עם זיכרונות DDR3. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש ביד-2 שדרוג ל4000 X2 שלי, לא משהו מהטופ העכשווי. אבל שאני ירגיש שיפור ניכר. כמו כן אני רוצה לעשות לו OC אז חשוב שהליבה תאפשר OC איכותי עד כמה שניתן. רפרפתי באיביי ומצאתי במסגרת התקציב שלי 50-60$ מעבדים בסגנון של: -AMD Athlon II X2 260 -AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition - 3.2GHz Dual-Core לא הצלחתי למצוא בנצ'מרקס שמשווים אותם למעבדים שלי. אשמח ליעוץ והמלצה על מעבדים מתאימים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
טוב אז שמתי לב שלוחות האם של פלייט הגיעו לארץ! איך זה http://tms.co.il/product/4760 בהשוואה ל p35-sl של ג'יגה בייט? וואיך הכרטיס קול של הפלייט? ובונה כתוב שהוא תומך בcf ! זה אומר שלא צריך לקנות לוחות ב1200? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-