מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מרכיב מחשב חדש עם i7 920 ולוח כנראה gigabyte EX58-UD3R. אני מחשב זוג זכרונות 2G בשביל DC. השימושים יהיו עיבוד תמונה. ממה שהבנתי אין הבדל גדול כ"כ בין DC ל TC. השאלה אם יש הבדל גדול בין 1333MHZ לבין 1600MHZ. הבנתי שלא כל הDDR3 עובדים עם הi7 אז אני בעיקרון מחפש את מה שהכי זול ויעבוד בלי בעיות. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום רב. לאחרונה רכשתי כונן בנפח 3TB, ורק אחרי שניסיתי לחברו ללוח האם גיליתי כי עלי לרכוש בנוסף כרטיס הרחבה. מבדיקה ברשת ראיתי כי קיימים כרטיסים כאלה עם יציאות נוספות, ועל כן מבקש את עזרתם במציאת כרטיס כזה. המטרה למצוא אחד כזה עם שלוש יציאות SATA3 ושלוש USB3.0/3.1 (מקווה שאכן קיימת חיה כזאת). ברשותי לוח אם ישן ASUS Commando. לא מכיר חברות שמתמחות בתחום, אבל כן ראיתי את הכרטיס הזה של ASUS. כמו כן, קראתי המלצה על Rocket של חברת HighPoint. תודה רבה, חגי.
-
- 29 תגובות
- 7k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם ישנו מדריך בעברית איך מורחים משחה טרמית על מעבד פ4
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, עד היום עבדתי עם סטיק אחד של 512MB. היום קניתי סטיק נוסף של 512MB ואחרי שהוספתי אותו המחשב לא עלה (לא הגיע אפילו לטעינה של ה bios). ניסיתי להפעיל אותו רק עם הסטיק החדש והוא עבד. ניסיתי גם לשים אותו בכל אחד מהסלוטים והוא עדיין עבד. רק כאשר שמתי את שני הסטיקים ביחד הוא לא עבד. שני הסטיקים הם DDR 400, אבל אני חושב שהם של חברות שונות: הישן של ADATA והחדש של American Data. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 10 תגובות
- 827 צפיות
-
-
בחודש יוני הקרוב יתחיל השיווק והמכירה של לוחות האם החדשים של GIGABYTE
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם פירסמתי בפורום המפרטים מחשב שאני מתכנן לקנות, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=327408.0 והייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי שתי [glow=yellow,2,300]התלבטויות [/glow]שיש לי: לוח אם: [glow=yellow,2,300]מתלבט בין שתי אפשרויות:[/glow] INTEL BLKDG33FBC FROSTBURG http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDG33FBC או לוח אם INTEL BLKDP35DPM DRAGONTAIL PEAK http://skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP35DPM מארז: [glow=yellow,2,300]כאן קיבלתי 2 הצעות של HEC. האם אתם יודעים מה יותר שקט או יותר מאוורר ?[/glow] CI-6AG1 http://5exits.co.il/emall/product.asp?pc=95031 או מארז לשרתים עד כמה שהבנתי - CI-6919 http://5exits.co.il/emall/product.asp?pc=44346 אשמח לשמוע את דעתכם…
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני לא מבין כל כך בלוחות של אינטל, מישהו יכול להמליץ לי על לוח של חברת אינטל שיאפשר OC טוב לe4300? התקציב משהו בין 500-700 ש"ח. ובכלל מה האיכות של הלוחות שאינטל מייצרת יחסית לחברות חיצוניות?
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לבנות מחשב חדש בחודש הקרוב, אז אני אוסף מידע על רכיבים. הדבר הראשון הוא כמובן המעבד ולוח-האם. אני מתכנן לבנות את המחשב בעיקר למטרות גיימינג כבד (שיתבסס על gtx 670), והבנתי שבשביל זה מספיק ה-2500k או ה-3570k. עכשיו אני מתלבט ביניהם כי מצד אחד, הפרש המחיר לא מאד גדול אז לכאורה עדיף את החדש יותר, מצד שני, זה באמת משנה משהו לגיימינג? מה גם שאני שוקל להתחיל להתנסות בהמהרה ואני שוקל להמהיר את המעבד כשהמחשב יתחיל להיות קצת חלש כדי לסחוט ממנו עוד זמן חיים, והבנתי שדווקא בקטע הזה ה-3570k מתחמם יותר מדי ולכן פחות טוב לזה, אבל אני לא יודע אם מדובר בהמהרה קיצונית או משהו קטן. על מה מבין אלה אתם ממליצים (או איזה עוד שיקולים אני צריך לקחת בחשבון?) לגבי הלוח-אם, כא…
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
-
Core 2 Duo E6600 עולה 1355 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3594 Cooooool!!!! זה מדהים לראות שאותו מחשב פעם (3 חודשים/5חודשים) עלה יותר באיזה 1000 ש"ח בגלל ירידת מחירים ואפילו יותר...
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול כמה זיכרון מינימאלי דרוש בכדיי להריץ בצורה סבירה מערכת הפעלה ויסטה 64BIT? תודה.
-
- 4 תגובות
- 471 צפיות
-
-
הלוח אם במחשב השני שלי ,שהוא בן כמה שנים טובות ומשמש אותי להורדות, הלך לעולמו. מצאתי לוח מתאים יד שנייה בחמישים שקל. הבעייה שבמקרה הבחנתי שחסר פין אחד בשורה הקיצונית ביותר. אני מעריך שהוא באיזה שהוא צורה נישאר תקוע בתושבת של הלוח האם המקולקל. האם להערכתם המעבד הנ"ל נחשב ז"ל? האם באמת כל הפינים נמצאים בשימוש? הערה: מדובר במעבד NORTHWOOD פנטים 4 2.4 GHZ סלוט 478
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא האשכול המתאים פשוט לא ידעתי איפה לרשום אז ככה: אני יודע שכיבוי של מסכי שפורפרת מקצר את חיי המסך האם זה נכון גם לגבי LCD? כיבוי ללא הוצאה מהחשמל!!
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 פרסקוט 3 ג'יגה ארטז.. עכשיו אני רוצה לוח אם חדש תציעו לי משהו טוב עד 600 שקל לא צריך pci-e כי הבנתי שזה חרא ללוחות אם של 478 אז תציעו משהו טוב.. חשוב שיהיה 4 סלוטים של זיכרון
-
- 6 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי התלבטות לגבי זכרונות, ואני לא יודע אילו לקנות - המחשב המיועד הוא למשחקים, מכוונת וירטואליות, וקצת פוטושופ, לא משהו ברמה. וללא צורך בOC. אני צריך סה"כ 4GB בשני סטיקים (כל אחד 2) ואני מתלבט בין החברות והדגמים הבאים: 4Gb KIT CMV4GX3M2A1333C9 VALUE SELECT RETAIL DDR3 1333 1156 / AM3 4Gb KIT (2G X2) CL-9-9-9-24 Retail DDR3 1333 1156 / AM3 4Gb KIT (2G X2) 1600 G Series (Gaming) CL-9-9-9-24 DDR3 1600 1156 / AM3 4Gb KIT (2G X2) 1600 G Series (Gaming) CL-8-8-8-24 DDR3 1600 1156 / AM3 2Gb 1333 SAMSUNG DDR3 1333 1156 / AM3 (x2) שאלות - מזכיר, אני מעוניין לדעת מה הביצועים הכי טובים ללא OC - כמו שהם. 1. יש את עניין התזמונים - עד כמה זה חשוב ב…
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
שלום, התקנתי היום כונן קשיח ובזמן ההתקנה פתחתי צד אחד של המחשב ולאחר מכן צד שני, כשפתחתי את הצד השני, שמעתי שמשהו מתכתי נפל, ומסתבר שזה היה בטרייה של ביוס שפגעה בדלת, בקיצור, יש לי לוח אם Abit NF8, וכרגע יש בו בטרייה אחת, השאלה אם צריכות להיות שם שתיים?
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הלוח אם P4S533-MX של חברת ASUS. אני מאוד מרוצה מהלוח אבל יש לי 2 בעיות איתו: 1. אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש שתומך ב-AGPX8 ובדגם שיש לי יש תמיכה רק ל-AGPX4... אני יודע שהכרטיס יוכל לעבוד גם ב-X4, אבל אני רוצה להוציא את המקסימום מהכרטיס החדש. 2. יש לי רק 3 PCI וכולם מלאים. בראייה לרחוק אני מעדיף שיהיה לי 5 PCI בלוח אם, למקרה שאני אצטרך משהו (לא חובה). אבל אחד מה-PCI שלי הוא כרטיס IEEE 1394, כך שאם יהיה בלוח החדש כניסה גם ל-IEEE1394, אז העניין של 5 PCI ירד מן הפרק... התקציב שלי הוא בין 400-500 ש"ח. תודה מראש על העזרה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
עם יציאת מעבדי סדרת ה50 בעלי FSB של 1333MHZ ב22 ליולי רציתי לדעת האם יש קשר כלשהו בין הFSB למהירות הזכרון. כלומר במידה ויש לי זכרון 800MHZ עם מחשב מהסדרה החדשה האם נוצר כאן צוואר בקבוק כלשהוא ? או שאין שום קשר ישיר בין שני הגורמים.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
ערב טוב המוכר בKSP מתעקש שהלוחות הללו אינם תואמים לזכרון של 1066 (2GB) ושהם ירוצו רק בתדר של 900 מה"צ האם למישהו יש מידע בנידון
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום! אני יודע שהנושא הזה דיי חרוש אבל אני שואל בשבילי ספציפית. אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני רוצה לדעת אם כדאי לי לקנות Intel או AMD?? אני משתמש במחשב בעיקר ל: משחקים (לא כל כך הרבה כי יש סתם משחקים דפוקים בזמן האחרון) גלישה באינטרנט, תכנות ובניית אתרים מוסיקה (לשמוע, לא לערוך/לעשות) גרפיקה (והרבה) לפי מה ששמעתי הAMD athlon xp לא משתווה ל P4 עם ה800FSB החדש. אז מה אתם אומרים? ולמה לי לקנות AMD במקום Intel חוץ מהמחיר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם חדש שיתמוך בAGP intel dual core ddr2 האם יש כזה דבר? אם כן, תתנו לי לינק בבקשה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש לוח אם עבור פנטיום 4 - מעבד סלרון 2.53GHZ וזכרון 512 DDR1 עקב תקלה בלןח קיים . אין דרישות מיוחדות . רק צריך שם של חנות מתאימה וboard
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי תחנת עבודה של Dell מלפני 5 שנים Precision 530 עם שני מעבדי זיאון 2G ואני מרוצה ממנה מאוד. בתחנה יש לי 2 סטיקים של 256M ועוד שני סלוטים פנויים שאני מעוניין לשים בהם 1G . מישהו יודע איפה אפשר לקנות ומה המחיר ?
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-