עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. נניח שאני מריץ נערכת מסויימת עם 200Mhz FSB וזיכרונות DDR 400 סוג אחד עם תזמונים 3-4-4-8 וסוג שני עם תזמונים 2-2-2-5 האם אני ארגיש בהבדל בשימוש במחשב? הכין יתבטא ההבדל במהירות? האם העבודה בווינדוס תהיה יותר מהירה? האם אני אקבל יותר FPS במשחקים? בכמה? 1-2 FPS יותר... או אולי 10 FPS יותר? האם ההבדל יהיה רק בתוכנות באנצ'מארק סינטטיות? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  2. כן אני יודע שאני מזיין לכם תמוח קצת בזמן האחרון... לא נורא מה דעתכם על הלוח : VIA Mini-ITX EPIA SP13000 SP-13000 CN400 1.3GHz בשביל HTPC? Processor - VIA C3/ VIA Eden EBGA processor Chipset - VIA CN400 North Bridge - VIA VT8237 South Bridge System Memory - 1 DDR266/333/400 DIMM socket - Up to 1GB memory size VGA - Integrated VIA UniChromePro AGP graphics with MPEG-2 decoder /MPEG-4 Accelerator Expansion Slots - 1 PCI Onboard IDE - 2 X UltraDMA 133/100 Connector Onboard Serial ATA - 2 SATA Connectors Onboard LAN - VIA VT6103 10/100 Base-T Ethernet PHY Onboard Audio - VIA VT1617A 6channel AC' 97 codec Onboard TV Out - VIA VT1623 TV Encoder Onboard 1394 - VIA VT6307S …

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקנות E4400 (כדי להמהיר אותו עד 3 ג'יגה) אני מתבלט בין 2 הלוחות הבאים: 1) ‏965P-DS3 R2.0 (או לוח אחר שמומלץ ושיתאים להמהרה) 2) ASUS P5N-E SLI (לאחר המלצה של האתר Legion Hardware) איזה זכרונות לקנות ? ואם אני יכול להשאיר את המאוורר המקורי או לשדרג למשהו כמו Zalman 9700 ? ולידע כללי מה ההבדל בין הצ'יפסט 865P לצ'יפסט nForce 650i (מבקש הסבר כללי) תודה מראש ארז,

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by xgamer,

מחפש מקום לקנות את הלוח הנ"ל אני מחפש אותו כבר הרבה זמן הבנתי שהוא לא מיוצר יותר אבל עדיין נראה לי שהוא קיים בכמה חנויות מי שיכול לתת לי שם של חנות אודה לו מאוד.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  5. OK במזל טוב סיימתי הזמנה של שני מעדי AMD XP 2500 (כל מעבד 80 דולר) אחד לאח שלי ואחד בשבילי עכשיו השאלה שלי היא מה הלוח שנחשב הכי טוב למעבד הנל הזנתי שרוב המשחק כאן זה בין ABIT ל EPOX ובהתחלה הייתי דיי סגור על הדגם של ה SL של ABIT אבל עכשיו אני כבר לא בטוח :s05:

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  6. שלום, רציתי כמה חיבורים של מאווררים יש בלוח אם Abit IB9... תודה.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  7. Started by GQ4U,

למרות בקורות חיוביות (גם באתר זה) , אני לא רואה אותם במפרטים - למה ?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  8. אני משדרג כרטיס מסך ל HD6870 במקום ה- 4850 הישן שלי, תוספת 2 סטיקים של samsung 2gb DDR3 1333MHZ ייתנו לי משהו? והאם לדעתכם ירוצו בסדר יחד עם הזכרונות הקיימים שלי? אני יכול לקנות אותם יחסית בזול מאוד. והאם שדרוג מעבד ל-PHENOM II X6 2.7GHZ יוסיף?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by EroSenin,

יש לי G.skil bnq זכרונות. המתח שלהם הוא 1.8 אני רוצה לתת להם 2.1 האם הם ישרדו? למטרת אוברקלוק כמובן.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by langa,

שאלתי היא האם על לוח אם שמשתמש בDDR1 אפשר לשים (לא בשילוב של שני סוגים) DDR2. פשוט הDDR1 היום יותר יקר בכפול מDDR2. מצחיק נכון? תודה על התשובה ערן.

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. יש לי לוח של אסוס p4s533-mx ללוח ערכת ציפסטים של sis - sis 651 ו - sis 962L חיפשתי בפורומים שונים, כולל זה, ובאתרי חומרה טלא הצלחתי למצוא סקירה או מבחני השוואה לערכת הציפים הנ"ל לעוזרים תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. זה לוח NF4-U? ואם לא אז מה ההבדל בינו לבין Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Motherboard ששתיהם עולים אותו דבר?

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  13. מה עדיף לי לקחת? GIGABYTE GA-8IG1000MK או Asus P4PE/L Intel 845PE בעיקר מבחינת אמינות וביצועים ללא קשר למחיר תודה ויום טוב!

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by dan9,

היי יש לי לוח מסוג: 4CoreDual-SATA2 של חברת ASROCK http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2&s=775 ונתקלתי בבעיה שעוד לא קרתה היתה לי בעבר עם אותו לוח... בזמן התקנת וינדוס ולא משנה איזה ונידוס...הוא לא מצליח למצוא את הדיסק קשיח ולא מוכן לקבל אף דריבר של הבקר בנוסף גם שאני מנסה להתקין על שני כוננים שהם לא מסוג SATA אלה EDI הוא לא נותן?? וב XP הוא נתקע ולא עובר את המסך הכחול לממשק הצבעוני.. מה הבעיה??

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by עמית1984,

שלום היום שקראתי בעיתון שמתי לב שמחירי הזיכרונות קצת ירדו והחלטתי לקפוץ על הרגע ולהוסיף עוד זיכרון היום יש ברשותי 2X256 של חברת KINGMAX ורציתי לדעת מכיוון שאני קונה את הזיכרונות בזוגות רציתי דבר ראשון לדעת העם יש הבדל בין 1.5 גיגה ל 1 גיגה???? כי מה שאני הולך להוסיף זה הולך להיות הפעם האחרונה שאני מוסיף זיכרון למחשב דבר שני יש איזה חברה מסויימת שכדאי לקנות???? ויש משהו שאני צריך לבדוק לפני הקניה בזיכרון???? תודה עמית

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  16. לא צריך לאובר-קלוקינג. לא צריך כרטיס מסך אינטגרלי.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  17. האם שווה לי לקנות סטיק נוסף של 1GB כדי לעבוד בדואל צ'אנל במחשב מבוסס P4 630 3.0GHZ? השימושים בעיקר אינטרנט ולעיתים משחקים בPES2008. ולא משנה איזה לקנות נכון? קורסייר VALUE שעולה 105 ש"ח/ טרנדסקנד שעולה 99 ש"ח/ קינגסטון שעולה 102 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by NJorl,

רצ"ב שלושה לוחות בעלי פריסה שונה של הרכיבים רציתי לשאול את המומחים שבכם מהי הפריסה הכי אופטימלית מבחינת זרימת אוויר\קירור נוחות גישה או מבחינות אחרות בלוח של asus הזכרונות נמצאים לצד המעבד בצלע המזרחית של הלוח מה שאומר שהזכרונות נמצאים מתחת לספק באופן חלקי בלוח של msi הזכרונות נמצאים מתחת למעבד בצלע הדרומית של הלוח מה שאומר שהם מרוחקים מאוד מהספק בלוח של dfi הזכרונות נמצאים מעל המעבד בצלע הצפונית מה שאומר שהם מכוסים לחלוטין ע"י הספק על פניו נראה לי שהלוח של msi הכי עדיף כי הזכרונות בו מרוחקים מהספק , אבל זה רק התרשמות לא מקצועית שלי , מה דעתכם ? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by Shay_a,

מישהו יודע מתי מעבדי פנרין לשוק הביתי יוצאים? ומתי יגיעו לישראל? יש סיכוי שעד סוף ינואר הם יגיעו או שנאלץ להסתפק ב-Q6600? תודה רבה =]

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  20. משהוא מוכן לשפוך קצת אור עלהם

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by yakirsh4,

לפני כמה זמן נהרס לי הלוח אם ועכשיו קיבלתי חדש ויש לי שתי בעיות 1.כשהוצאתי את המעבד המערכת קירור לא הייתה דבוקה אליו ורציתי לדעת איך מדביקים אותם שוב למרות שיש קליפסים שמחזיקים את המערת קירור 2.יש לי קבלים שאני לא יודע איך לחבר רשום על הכבלים את זה- power led h.d.d led speaker power sw reset sw הדגם של הלוח הוא p4s800 המקום שמסומן באדום זה המקום שאמרו לי שאני צריך לחבר את הכבלים אב אני לא יודע באיזה סדר http://www.siz.co.il/my.php?i=iunz2nwy20y2.jpg בבקשה תעזרו לי דחוף

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  22. Started by Cupid Me,

חבר'ה איזה מעבד Athlon 64 3200+ S754 עדיף מבינהם??? שניהם עולים אותו דבר 2.2GHz 512kb או 2GHz 1MB?? תודה!

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by Randy Orton,

הציעו לי אינטל פניום 820 DUAL 2.8 2*2 FSB800 ב 1000 ש"ח זה יקר ??? הקטע שאני לא יודע אם ה SG 80 תומך בזה * סליחה אם מיקמתי את השאלה לא במקום ראוי

• 10 תגובות
    • 657 צפיות
  24. סליחה על הבורות אבל האם לוחות FSB 1066 יתמכו במעבדים החדשים ? האם פיזית ניתן להרכיב מעבד כגון E6750 לדוגמא על לוח אם שאינו תומך 1333 ? איך זה משפיע על ביצועי המעבד בשימוש רגיל (ללא אוברקלוקינג ) ?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  25. אני קונה מחשב חדש שבעתיד אעשה לו גם OC מיועד למשחקים וצפייה בוידאו עכשיו רוצה לבנות את "השלד" למחשב וכאן צריכה עזרתכם בבחירת מעבד ולוח אם. המחשב יהיה מבוסס INTEL. איזו " הכלאה" טובה יותר ... מעבדים " מועמדים" : 1. E7200 / E7300 / E8400 חשבתי ככה : קראתי שיש ל E7200 יכולת OC גבוהה לכן חשבתי לקנות אותו ובעתיד לעשות לו OC עד 4GHZ ולהשקיע בכ. מסך טוב מצד שני, יש את ה E8400 שנראה לי גם בעל OC טוב וקאש של 6MB. עד כמה הקאש שלו יעיל ובא לידי ביטוי בביצועים? לוחות אם : בנתיים חשבתי על הלוח הזה : Asus P5QL-E והלוח הזה : MSI P45 Neo-F התקציב ללוח אם עד 550 ש"ח. האם יש לוחות טובים יותר למעבדים הנ"ל עד 550 ש"ח ללא כ. מסך מובנה ? עוד שאלה לסיום... האם כדאי להמתין לירידת מח…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים