עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Salwaby,

אני חדש בפורום , כרגע יש לי pentium 4 2.8ghz / 800mhz עם זכרונות 512DDR 200mhz , אני מאמין שהזכרונות שיש לי כרגע הם איטיים ולא אפקטיביים למעבד שלי (שגם הוא לא כזה טוב כן? ... :\) אז קודם כל, האם אני צודק בהערכה שלי ואם כן, הייתי רוצה לקנות זכרונות חדשים 1024 במהירות שתהיה יותר קרובה לזאת של המעבד 667mhz, מה יש .. הייתי רוצה לקבל הצעות אם אפשר, שההגבלה היחידה היא שאני רוצה 1024 ולא יותר .. והתקציב , בוא נגיד לא פרוע מדי .. אני מעוניין אחרי הכל רק בזכרונות

• 11 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by AMD-ALI-G,

לאיזה מעבד הסנטרינו 1.5 GHZ משתווה בחוזקו ??? כאילו מקביל לAMD athlon xp ו intel northwood

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה לוח אם עדיף לי, ה T2RS p45 PLUS או ה ASUS P5QE מי יותר עמיד ב OC? מפרט המחשב: Q9550 HD4870X2 Ninehundred (הP5QE עולה יותר ב65)

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. יש לי את הלוח: D945PLRN אני רוצה לשים את הזיכרונות האלה: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3534 OCZ DDR2 System Elite XTC 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL5 2.1V אלה הם הדברים שהזיכרון צריך ליהיות כדי שהלוח יתמוך בו: The board has two DIMM sockets and support the following memory features: 1.8 V (only) DDR2 SDRAM DIMMs with gold-plated contacts Unbuffered, single-sided or double-sided DIMMs with the following restriction: Double-sided DIMMS with x16 organization are not supported. 2 GB maximum total system memory. Minimum total system memory: 128 MB Non-ECC DIMMs Serial Presence Detect DDR2 533 or DDR2 400 MHz SDRAM DIMMs הבנתי שהזכרונות יכולים ל…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  5. Started by Laure.,

Hi, I'm looking for a basic MB for the intel dual core E8300. I'm looking for something as cheap as possible (but from a decent company), and I don't need an on-board graphic card. How is the Gigabyte P31-S3G? or maybe the Asus P5KPL-CM? Seriously guys, only cheap suggestions, nothing more than 450 NIS Thanks, and sorry about the english P.S. I don't intend to do any OC, CF or whatever

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by 00000,

שלום. עד אתמול היו לי שני סטיקים של 512MB, מה שאומר שהזיכרון המחשב היה 1GB. עם תוכנת המוזיקה שאני עובד משום מה זה כתב כך: אני מניח שזה קשור לדברים הקשורים לPAGE FILE (שאין לי מושג מה זה, אני פשוט רואה את זה פה הרבה). היום הוספתי כרטיס 1GB. שמתי אותו בSection B ואת שני ה-512 בSection A. כתוב לי במאפייני המחשב שיש לי שני ג'יגה ראם, אך בתוכנה שאני משתמש כתוב כך: משמע דבר לא השתנה. מישהו מוכן להסביר לי? תודה מראש. ועוד דבר - במקרה וזה טוב, האם ניתן לחבר עוד סטיק של 1GB, ולהשתמש ב3GB? האם זה יהיה יעיל, או לפחות ישפר אפילו טיפה את הביצועים? כסף זה לא שאלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  7. Started by DeAk,

מה בעצם ההבדל בין P35 ו P31 ? מה מהם יותר טוב ? אם בכלל יש הבדל מהותי תודה

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by cznmuh,

לוח אם MA78LMT-S2 GIGABYTE כרטיס מסך hd 5850 asus האם הכרטיס יכנס על הלוח ? בלי להפריע לחיבורי הSATA ומה קורה אם זה כן מפריע? ואם הלוח בכלל נחשב ללוח סביר?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  9. Started by tenana,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3484432,00.html סוף סוף AMD נכנעה ללחץ שIntel הפעילה עם האפשרות לOC... אולי חזרתה של התחרות הטובה שהייתה בעבר?

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  10. אני צריך 512DDR RAM 400 אני מעדיף בשני סטיקים אני אקח של קינגסטון או של סמסונג ולוח אם לAMD סוקט A. לא לוח אם ל OC אלא רק לגלישה באינטרנט, עבודה במחשב ומשחקים שיהייה לוח טוב עדיף לא של ג'יגה בייט! אין לי מושג לגבי המחירים עכשיו אבל אני חושב שאי אפשר להגזים במחיר ע"פ הצרכים שכתבתי אתם יכולים להמליץ לי על משהו? תודה

• 8 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by shlomo_l,

אני מעוניין לעדכן ביוס.. אם אפשר מדריך בעיברית כלשהו... וגם איזה גירסה הכי כדאי לעדכן? הכי חדש שיש זה ה21 איזה כדאי? ואני רוצה לעדכן כי יכול להיות והחיישן של הטמפ' מזייף!

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  12. TOMSHARDWARE עושה בימים אלו פרוייקט מעניין, בו הוא בנה שתי מערכות הכי טובות, האחת מבוססת AMD והשניה INTEL. המטרה היא בדיקת עומס של המערכות ע"י הפעלת BENCHMARK רצחני במשך כמה ימים ללא הפסקה, הם אפילו שמו WEBCAM כדי שתוכלו לראות את שתי המחשבים מתפקים: http://www20.tomshardware.com/cpu/20041217/index.html

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  13. Started by AloNs01,

אני רוצה לקנות מאייבורי זיכרון 4GB עכשיו הזיכרון היחיד שיש להם הוא GEIL 4096MB DDR2 800MHz CL4. השאלה שלי היא שהזיכרון טוב? אפשר לסמוך על GEIL או שיהיו בעיות? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  14. Started by kritikal,

שלום, תהיתי לגבי נושא מסוים שקצת מטריד אותי לאחרונה מה יתן לי יותר ביצועים למשחקים ולמחשב בכלל: יש לי לוח אם ABIT KN8 ULTRA, המכיל 4 סלוטים של זכרון, ש-2 מהם תומכים בDUAL DDR. וברשותי 5 זכרונות של TWINMOS 400MHZ של 256 זכרון כל אחד וזכרון אחד של A-DATA של 512 זכרון השאלה מה יתן לי יותר ביצועים, לחבר רק זכרון אחד של הA-DATA וזכרון אחד של ה TWINMOS שיתן לי 760 MB של DUAL DDR? או עדיף כבר לחבר 4 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1GB של זכרון ש*נראה* לי שלא יעבוד על DUAL. או אולי עדיף כבר לחבר את ה A-DATA ועוד 3 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1.25GB של זכרון? האם עדיף שכל הזכרונות יהיו של אותה חברה או שזה לא משנה כל עוד שתיהם זכרונות באותו MHZ? תודה מראש... Specs: AMD 3500+ XP ABIT KN…

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  15. Started by isragal,

שלום קניתי מחשב היום בערב הוא מגיע במחשב החדש יש לי 2GB זיכרון 800MHZ של CEON ומחשב בקודם יש לי 512MB 1.67GHZ אפשר להכניס את הזיכרון הקודם למחשב החדש בנוסף או שזה יאט את המערכת? ובקשר ל E7300 איזה VISTA ULTIMATE צריך 86X או 64X? תודה

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  16. שלום ה-Intel Core 2 Quad QX6700 Extreme 2.66GHz 8Mb BOX שהוא 65NM עולה בארץ בסביבות 6000 שקל!! ראיתי באתר טיוואני שהם מוכרים את אותו מעבד ב-600 דולר!!!! שזה 2400 שקל!!! ואת המעבד:Intel Core2Extreme QX9650 3GHz 1333 שהוא 45NM קוד Penryn עולה שם 1000 דולר...מעניין כמה יעלה בארץ... עכשיו...ברור לי מה ההבדל בביצועים אבל למה ההבדלים במחירים האלו!? ד"א אני יהיה בטיוואן חודש הבא...מה אתה אומרים לקנות את QX9650 ? עכשיו יש לי את ה-Q6600 עם לוח ABIT IP35 PRO שהוא תומך ב-45NM ... שווה להשקיע 1000 דולר?? (אין לי בעייה של כסף) אני רוצה סופר ביצועים בקידוד ווידאו ובאודיו ביחד עם משחקים...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by rtyrty22,

למרות שאמרתם רבעון רביעי האם יש תאריך השקה ברור ?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  18. שלום המחשב התקלקל הלך הלוח אם הוא היה כזה: לוח אם GIGABYTE GA-945P-S3 מעבד INTEL 6420 זכרונות 2X512MB 667 MHZ כרטיס מסך GEFORCE 8600 ספק כח ג'נרי , צורב DVD ןדיסק קשיח אחד. איזה לוח אם יתאים להחליף לי את מה שהתקלקל לי כאן, בתקציב מינימלי 300 ש"ח פחות או יותר ? אך שיהיה טוב ואמין ? (אין OC, עבודה בסיסית, אך מחשב דלוק כמעט כל הזמן)

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  19. Started by the 2nd,

שאלה בכותרת, הוא יקבל את הזכרון [אני יודע שהוא אמור להגביל אותו ל-333...]. + האם הוא יעשה בעיות אם יש לי סטיק של ddr333 [ז'תומרת ddr333+ddr400] שניהם cl2.5...?

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  20. Started by ashkenazone,

לא הבנתי איך הAMD 3000+ 1.8 GHZ משתווה לנגיד LGA של אינטל במהירות 3 GHZ, שניהם עולים בערך אותו דבר אבל אחד מהיר פי פול... אז השאלה שלי היא למה זה? וגם אם תוכלו בכלליות להסביר מה אני צריך לדעת כשאני מסתכל על פירוט טכני של מעבד, מה אומר מה וכאלה תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  21. Started by kikkler,

יש למישהו מושג האם לוחות ה Asus P4P800 הנוכחיים שכרגע נמכרים בישראל עדיין מסוגלים להפעיל את ה PAT ? הייתה איזו חדשה שהאפשרות מבוטלת בלוחות החדשים, אבל קשה לי להאמין שהסטוק מתחלף עד כדי כך מהר

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by dennis14,

אני עומד לקנות GIGABYTE 965P DS3 + MUSHKIN XP2 6400 800MHZ , הזכרונות פועלים על מתח של 1.9V-2.1V בסטוק ורציתי לשאול האם יהיו לי בעיות והמחשב לא יעלה ? אם כן אז מה אני אצטרך לעשות כדי להתגבר על זה ?

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  23. שלום.יש לי את המעבד הזה עם לוח A7N8X DELUX הנה העמוד שלו http://www.techpowerup.com/cpudb/104/AMD_Athlon_XP_2200+.html אחרי הרצה אקראית גיליתי שהוא עובד עם 1200 מגצ שהוא אמור לעבוד על 1800 מגצ.אחרי כמה שיטוטים בביוס (שלא ממש ידידותי..) המחשב החליט לשבות ומצא לנכון לעבוד בשליש מכוחות 733 מגצ.ניסיתי לאפס את הלוח בביוס בהגדרות דיפולט ועדיין המחשב לא רואה את כל עוצמת המעבד. אשמח לעצות נוספות.עדיין לא הוצאתי את הסוללה מהלוח אם זה מה שיאפס את המערכת. תודה מראש. נ.ב - המחשב שכתוב במיפרט שלי מושבת עקב מאוורר ציפסט לא תקין..... :P

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  24. משהו בסביבות ה 2000- 2500 ש"ח תודה מראש

• 8 תגובות
    • 643 צפיות
  25. Started by yohai11,

אני צריך זיכרון 512 של RAM בזול אמרו לי שיש ב 290 ויש ביותר זול אז אני רוצה לברר

• 2 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים