מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני כרטיסי RAM כל מה שאני יודע עליהם זה שהם 128 מ"ב כל אחד אני רוצה להכפיל את כמות ה RAM שלי ל 512 יש לי לוח אם HP Vectra VL 420 קניתי אותו לפני יותר משנה , כך שאני מניח שזה מקסימום 266 ו DDR נניח אני מוסיף256 של 333 , זה משנה?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
באיזה סוקט נכנס הכפול ליבה של אינטל?? יש להם סוקט חדש משלהם או שב 775 ????. וכמה הכפול ליבה הכי משתלם שכדיי לקנות..ביחס למחיר.. ובאיזה ביצועים הוא יוכל לעזור לי במחשב.. באיזה תחום?קידוד עריכת וידאו..? משחקים.. ?
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני עובד עם מערכת הפעלה ויסטה עם 2 גיגה זיכרון והמעבד הוא E-450 /2.20 אבל ברוב הזמן הוא ה:CPU עובד ב 100% כאשר ברקע עובד האימיול ונניח אינטרנט האם זה בסדר תודה מראש יעקב [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המפרט שלי כולל: מעבד Q6600 לוח אם ג'יגהבייט P35 דיסק קשיח 500 ג'יגה כרטיס מסך 2600XT מארז לקסה ספק קורסייר 450 צרכים:פוטושופ וצפייה בסרטי HD ויסטה פרימיום 32 ביט. ידוע לי שויסטה בגירסה זו לא יכולה לנצל 4 ג'יגה. האם ניתן להסתפק ב2 ג'יגה,או שכדאי 4 ג'יגה למרות המגבלות של ויסטה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
יש לי מעבד ?Pentium4 3.20 Ghz משהו כזה עכשיו שווה לי לקנות מעבד חדש ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? זה יותר טוב ממה שיש לי? זה בעייה להתקין מעבד? אם אני מתקין מעבד חדש צריך להתקין וינדוס מחדש או משהו או שפשוט שמים לי את זה מתקינים מה שצריך והכל נשאר וזה?... בבקשה.!
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
צריך מעבד חדש: מחיר עד 1000 אני צריך שהוא יפעיל ת'משחקים החדשים שיצאו על הכי טוב שאפשר... יש הצעות ?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
ישלי מערכת 64 ביט וינדוס 7 ויש לי כרגע במחשב 4GB של הדגם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=8612 ואני רוצה להוסיף עוד שתי סטיקים של 1GB כל אחד למחשב מהסוג הזה : http://www.extremeoverclocking.com/reviews/memory/Mushkin_HP2-6400_1.html האם זה יתאים ויעבוד טוב?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מחשב ויש לי זכרונות DDR2 . איך הלוח אם הזה : Gigabyte GA-945GCM-S2L 945GC DDR2 Intel Core P4 LGA775 Motherboard עם המעבד הזה : Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz / 1066 MHz / 2M socket 775 CPU processor SL9SA זה למחשב פשוט לגלישה ועבודה.. זה יוצא לי בערך 200 שקל .. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
הלינק הבא שופך אור מעט שונה על האת'לון 64. ההתלהבות מהתוצאות שפורסמו ב TBREAK דועכת למראה הגרפים המוצגים בכתבה הבאה: http://translate.google.com/translate?sourceid=navclient-menuext&hl=en&u=http%3A%2F%2Fwww%2Ex86%2Dsecret%2Ecom%2Fpopups%2Farticleswindow%2Ephp%3Fid%3D91
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אחרי שהתגברתי על הבעיה הקודמת (DVI היה מחובר ללוח אם, ולא לכרטיס מסך, וכתוצאה מכך לא יכולתי להכנס לביוס), עכשיו יש לי בעיה אחרת. אני מנסה להגדיר שהלוח אם Z68 PRO3-M יהיה על chai אבל אני לא מוצא בביוס איפה להגדיר את זה. מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/cpu/20050801/index.html
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם. פעם ראשונה שלי כאן בפורום, אני מקווה שאני במקום הנכון. יש לי לוח ג'יגהבייט GA-73PVM-S2H (rev. 1.0. ורכשתי מעבד E7400. המעבד לא מופיע ברשימת המעבדים הנתמכים ע"י הלוח. האם יש סכנה לנסות להפעיל את הלוח עם המעבד? מה קובע אם המעבד יעבוד? הסטפינג? הביוס? תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 8 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מחשב ישן שמריץ Windows XP ...128 RAM . והנה הנתונים הנוכחיים של הביוס : --------[ BIOS ]-------------------------------------------------------------------------------------------------------- BIOS Properties: BIOS Type AMI System BIOS Date 04/02/01 Video BIOS Date 08/16/00 BIOS Manufacturer: Company Name American Megatrends Inc. Product Information http://www.ami.com/amibios BIOS Upgrades http://www.esupport.com/biosagent/index.cfm?refererid=40 Problems & Suggestions: Suggestion Are you looking for a BIOS Upgrade? Conta…
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום. עד אתמול היו לי שני סטיקים של 512MB, מה שאומר שהזיכרון המחשב היה 1GB. עם תוכנת המוזיקה שאני עובד משום מה זה כתב כך: אני מניח שזה קשור לדברים הקשורים לPAGE FILE (שאין לי מושג מה זה, אני פשוט רואה את זה פה הרבה). היום הוספתי כרטיס 1GB. שמתי אותו בSection B ואת שני ה-512 בSection A. כתוב לי במאפייני המחשב שיש לי שני ג'יגה ראם, אך בתוכנה שאני משתמש כתוב כך: משמע דבר לא השתנה. מישהו מוכן להסביר לי? תודה מראש. ועוד דבר - במקרה וזה טוב, האם ניתן לחבר עוד סטיק של 1GB, ולהשתמש ב3GB? האם זה יהיה יעיל, או לפחות ישפר אפילו טיפה את הביצועים? כסף זה לא שאלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בין P35 ו P31 ? מה מהם יותר טוב ? אם בכלל יש הבדל מהותי תודה
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע ברשותי מחשב חזק אבל עם זכרונות לא משהו (2 ג'יגה) פשוט לא מספק אותי.. Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 יש לי VISTA שהיא בעצמה לוקחת לי ג'יגה מהזיכרון ולא נשאר לי הרבה לשאר הדברים, בהתחלה הציעו לי לקחת עוד 2 סטיקים של הזכרונות האלו ז"א 4 ג'יגה אבל העדפתי ללכת על משהו יותר רציני אז הציעו לי ללכת על 4 סטיקים כל אחד ג'יגה של DOMINATOR שזה הזיכרון הכי טוב כיום ב - DDR2 תמורת 670 ש"ח כולל החזרת הזכרונות של 2 ג'יגה שיש לי כעת במחשב, השאלה שלי כזאת האם כדאי לחכות שהמחרים של DDR3 ירדו ולקנות 4 סטיקים? כי כרגע המחירים נורא יקרים ! מה אתם אומרים? מה עלי לעשות ? מפרט המחשב שלי : מארז:Antec P182 SE Advanced Super Mid Tower לוח:ASUS STRIKER EXTREME (LGA775) NFORCE 6…
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי E6300 allendale, זה המעבד שיצא יחד עם הקונרו הוא בעל תדר של 1.86 ג'יגה הרץ היום החזרתי את האוברקלוק ל3 ג'יגה הרץ והוא שוב טס, זה אוברקלוק בסיסי של העלאת FSB ל430 ו0.2 וולט לזיכרונות ומצב של 1:1 זה הכל, די יציב האמת השאלה שלי היא: נגיד אחרי האוברקלוק הזה, יש הבדל ביצועים בין המעבד הזה לE8400 מבחינת ביצועים במשחקים וניצול כרטיס מסך? האם יש יותר פה חוץ מכמות הג'יגה הרץ? אולי הבדל משמעותי של קאש?
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, מה עושים אם יש לוח אסוס 775 עם חיבורי חשמל 24 פין וספק מתח 20 פין ? האם חייבים להחליף ספק או שיש פתרון לנושא
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
היי אני מחליף/משדרג את הלוח שלי פלוס המעבד ויש לי מספר שאלות: האם לוח DUALDDR תומך בזיכרון DDR רגיל? והאם בלוח SATA אפשר לחבר IDE רגיל? אני ממש מנסה לתקצב את עצמי ולא מעוניין לקנות זיכרון כי כבר יש לי 512MB וכונן 80GB. סתם לידע כללי הלוח שלי או/ו המעבד נפתרו אחרי שבוע שעבר..... יהיה זכרם ברוך עריכה: עכשיו שאלה אחרת.....האם לקנות BARTON או A64... לוח אם + מעבד 64 יעלו כמעט 1000 ש"ח יותר אבל האם זה שווה לי בטווח הרחוק?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלוח אם שכתבתי בכותרת ורציתי לשאול לגבי ה PCI-E כפול 2 שלו האם הדבר מאפשר לי לשים שתי כרטסי מסך שונים שתומכים ב PCIE או שאני חייב שהם יהיו זהים נניח ושמתי שתיים כיצד זה פועל האם העיבוד הגרפי יהיה סך שתי כרטסי המסך? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן ביוס.. אם אפשר מדריך בעיברית כלשהו... וגם איזה גירסה הכי כדאי לעדכן? הכי חדש שיש זה ה21 איזה כדאי? ואני רוצה לעדכן כי יכול להיות והחיישן של הטמפ' מזייף!
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
ובכן, כמו שכתוב בכותרת, כל התקן שמתחבר ל USB נשאר דולק אף לאחר כיבוי המחשב. חיפשתי ב BIOS אפשרות להגדרה שמרמזת או מטפלת בזה אך לא מצאתי. האם הבעיה / פתרון ידועים למישהו ? שחף.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היי, כבר דיי הרבה זמן יש לי בעיה עם המעבד שכאשר הוא מגיע ל-57 מעלות המאוורר שלו עולה ל4000RPM ואחרי דיי הרבה זמן הוא מתחיל לרדת אבל ממש לאט ומגיע ל-3200 ונתקע שם........(וכדי שהמאוורר יחזור ל-1600RMP צריך לכבות ולחכות כמה דק'.. זה לא קשור לטמפ' אני חוזר... כי שאני מוריד את הטמפ' בחזרה ל-49 זה נשאר על 3200.) עכשיו זה לא ש57 מעלות זה מאמץ או משהו..... אז מה הבעיה יכולה להיות? המעבד הוא אימטל E6300 1.86Ghz, מערכת הפעלה XP SP3 מאוורר סטוק (בשימוש שנה+ ועד עכשיו לא היו שום בעיות...), לא החלפתי משחה טרמית מאז קניית המחשב (לפני שנה+) וזהו... אשמח לעזרה ממבינים בעיניין, דניאל.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-