מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שווה לשדרג ??
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ולא, לא בגלל המחיר .... https://www.newegg.com/global/il-en/p/N82E16813144561?&ASID=https%3A%2F%2Fgeni.us%2F&ranSiteID=0y7bu.H3FUk-vOgfT4Uon6HTuePUZq0kCw&ranEAID=3836271&utm_campaign=afc-ran-com-_-Tech Notice YouTube Channel&nm_mc=AFC-RAN-COM&cm_mmc=afc-ran-com-_-Tech Notice YouTube Channel&Description=z790 godlike&ranMID=44583&AFFID=3836271&quicklink=true&utm_source=afc-Tech Notice YouTube Channel&utm_medium=affiliate&AFFNAME=Tech Notice YouTube Channel&cm_re=z790_godlike-_-13-144-561-_-Product&ACRID=1&ASUBID= https://geni.us/KLu6Fqq אפשר לומר הרבה דברים ( גם לא חיו…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
- 1 follower
-
-
עשו לי סיסמה דרך התוכנית ביוס כל פעם שאני מעלה את המחשב אני חייב להקיש את הסיסמה, יש דרך לעקוף את זה ? או לגלות את הסיסמה ??? אני אבוד בעיניין בבקשה !!
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הAMD 4850e או הIntel E2180? בכל התחומים..
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב והתכוונתי להשתמש ב - GIGABYTE EG45M-DS2H http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2877 (אלא אם למשהו יש משהו ממש רע להגיד על הלוח) אבל זה לא השאלה, שמתי לב שבהמון לוחות יש יציאת HDMI, אז מה זה אומר שהם כולם תומכים ב HD? אם כן אז מה מיחד את הלוח הזה לעומת הדורות הקודמים למשל G41, G43?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כמעט בכל מפרטי לוחות האם כתוב שאפשר לשים מספר סטיקים של זכרון RAM במתח של 1.5V. אז זה אומר שאם אני קונה זכרון שהמתח המקורי שלו הוא 1.5 (כמעט כולם ככה..), אני לא יכול להעלות את המתח? ואם אני רוצה לעשות OC לזכרונות של 400Mhz למשל, אני יכול לעשות את זה בלי להעלות מתח? דרך אגב, המתח עולה אוטומטי עם צריכת המתח, או שאני צריך להעלות אותו ידנית בBIOS?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אמנם כאן סוקרים לוח אחד בלבד, אבל זה נותן מושג למה שצפוי ( יש לקוות ) בתחום - https://www.youtube.com/watch?v=Kx8VWDEFgf4 אההה תמורת סכום "סימלי" של 300 דולר בחו"ל ...
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה לי אליכם... כל הדגמים של מעבדי הAMD באים עם מס', כדוגמת 2800+ או 3600+. אבל זה לא הMHZ עליו המעבד עובד... אז איך בדיוק אני אמור לדעת על איזה תדר הוא עובד, אם לא כך..? או, במילים אחרות, איך אני אמור להשוות בין מעבדי אינטל, שיש להם תווית MHZ מול מעבדי AMD..?? ועוד שאלה אחת: אמרו לי פה שבכדי להגיע לאוברקלוק נכבד עם הA64 אני צריך זכרונות של 500MHZ... מה שהביא אותי למחשבה: הרי ישנם זכרונות RDRAM שפועלים על 1066MHZ... אז למה לא להשתמש בהם, וגמרנו..? תודה על ההסבר... נדב.
-
- 11 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם עם תמיכה בתקנים החדשים. יש לי רסיבר שתומך, ועכשיו אני צריך שהמחשב יתמוך גם. אני לא מתכוון לעשות OC, אבל אני כן מחפש לוח אם איכותי. יצטרף אליו בקרוב E8400. הבנתי שרק ALC889 תומך בתקנים החדשים. (ראיתי גם 890, אבל לא מצאתי אזכור עליו בשום מקום, אז אני לא יודע מה התמיכה שלו) הבנתי של ALC888 אין תמיכה כזאת. האם יש לוח אם שיתאים לי בטווח 300-500 ש"ח? תודה.
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המליצו לי עליו. עד כמה הוא עדיף מהליבות המרובעות.. אני לא יודע, אבל פשוט אומרים שהליבה המרובעת היא יותר איכותית. עד כמה זה עדיף?
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה לקנות מעבד טוב של P4 התקציב שלי 600-700 ש"ח... מישהו יכול לייעץ לי? ; בתודה אלעד
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שאלה של חבר שרוצה חוות דעת שניה חוץ ממני כרגע יש לו P4 1.7 256KB socket 423 256MB RDRAM 800MHZ intel i850 chipset motherboard Geforce 2 mx 200 64mb והוא רוצה לשדרג את אלו לאלה (משומשים ב550שקל) (המעבד הולך לעבור אוברקלוק)AMD Sempron 2600+ S754 לוח עם גיפורס 6100מובנה זיכרון 256MB. האם השדרוג שווה את ה550-600שקלים האלו? אני חושב שכן. המחשב מיועד בעיקר להריץ משחקים בצורה חלקה על הגדרות נמוכות-בינוניות וכדי שהוא יוכל לשחק בו CS1.6 על 1280X1024 ב100FPS קבועים וגם לשחק בTrackmania Nations חלק בהגדרות בינוניות. האם המחשב הנ"ל ייתן לו את התוצאות האלו? אני מניח שכן - מה אתם חושבים? האם השידרוג כדאי?(מה גם שיש לו פנטיום 2 שאפשר להכניס אליו את החלקים מהפנטיום 4 ובכך ליצ…
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רואה מלא תרדים על איך הכי כדאי לשים אותם וכל זה... אבל אף אחד לא אומר איפה משנים אותם :\ ואל תגידו לי "בביוס" איפה בערך בביוס? advanced? :\
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה שיהיה לפחות חצי גיגה זכרון (ואני ממש ממש רוצה גיגה) מעבד לא משנה אם אינטל או AMD (אם AMD אז רק 64) ולוח לא יודע ממש... שמעתי שהIC7 טוב... המטרות: בעיקר משחקים כבדים וגם OC (ככה שאם אפשר להכניס איזה גוף קירור ...)
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, שאלתי היא מתי אמורה לצאת(בערך, אני יודע שאתם לא מגדי עתידות) לשוק ליבת הווניס? תודה.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה: אם אני קונה מעבד Q6600 מחנות כלשהי איך אני יודע שהסטפינג של אותו מעבד הוא G0 ולא B3? כמו כן אני מודע לגבי קוד המעבד (G0) שהוא SLACR, אבל הוא לא רשום באף חנות, וגם לא רשום הסטפינג. לפי אילו סימני זיהוי אני מזהה שזהו באמת דגם של הסטפינג G0? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם הלוח הזה: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra טוב? אני מעוניין בלוח אם nforce 4 ultra וראיתי שהלוח הזה של asus לא יקר יחסית ללוחות nforce 4 ultra אחרים ורציתי לשאול האם הוא משתלם? האם הוא ocer טוב? תודה מראש לכל העוזרים.....
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
למחשב שכל מטרתו היא: א. גלישה באינטרנט. ב. עריכת מסמכים וגליונות ומצגות. ג. לראות סתם סרטים / DVD על המחשב. ד. לשחק מקסימום ב THE SIMS 2 / FIFA / משחקי ילדים. ה. להתמודד עם כמות בסיסית של רוגלה וחרא או בקיצור לעשות את כל הדברים הרגלים שלא דורשים יותר מדי מחשב. האם בשביל XP צריך משהו יותר מהבסיס של הבסיס שנמכר כיום בשוק ? (איזה מעבד / ערכה הם הכי נמוכים שיש היום) ? ואיזו המלצה בשביל VISTA ?
-
- 10 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כמה אמור לעלות לי מעבד 1800 של אינטל?????
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ראיתי שיש Q9550 בסביבות ה1300, כרגע יש לי E8400, הוא עשוי להספיק אבל יש סיכויי טוב גם שלא, ההמלצה באתר על התוכנה היא מרובע ליבות עם 8 ג'יגה. האם ההבדלים משמעותיים בביצועים בין 9400 ל 9650? אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג כדי לשמור על האורך חיים שלו כמה שיותר.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח ל AMD64 בלי שום פיצ'רים מיוחדים. כל מה שמעניין אותי זה ביצועים טובים וטמפרטורות נורמליות- בלי OC. האם אני אמור להתאכזב אם ארכוש לוח של ג'יגה בייט GA-K8NS ?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תמיכה בבאים. מעבד אינטל סוקט 478 PCIe זיכרון DDR1 השילוב של סוקט 478 עם PCIe - כאן הבעיה ולכן רציתי את עזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אם אני שם את הלוח הזה +המעבד הזה : Intel Celeron 3.20GHz 256K 64-Bit Socket 775 Box CPU Gigabyte GA-8I945PG Intel 945PG Motherboard איזה זיכרון אני יכול לשים..?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף זכרון מסיבה אחת אני רוצה להחליף לוח (כדי שאני יוכל לעשות סוף סוף OC למעבד שלי) עכשיו בגלל שאין לי C2D אז אני לא יגיד למהירויות באס מטורפות כמו 500, אלה אני מאמין עם קצת מאמץ המקסימום יהיה 350(מקווה) בגלל זה חשבתי אולי ללכת על 533 ולעבוד ב1:1 , 800 נראה לי סתם בזבוז,לא? בכל אופן מה דעתכם? כמו שאמרתי אני יחליף לוח (כשיהיה כסף) אז אל תגידו לי הלוח הזה גם ככה לא יסחוב (כי במקרה שלי זה לזרוע מלח על הפצעים =\ )
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
כחלק משידרוג מחשב אני צריך לוח אם (למחשב לשימוש משרדי) שיענה על הדרישות הבאות: יתאים למעבד SEMPRON 3000 939 TRAY. יתן לי אופציות שידרוג בעתיד למעבד כפול ליבה. אני צריך שתי הצעות: לוח ראשון - לוח סטנדרטי שיתאים לשתי הדרישות הנ"ל. לוח שני - וכאן הבעייה הגדולה - יכלול כ. מסך עם יציאת TV שלא דורשת BRACKET מיוחד!!! תודה לכל מי שיעזור.
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-