מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם אני דיי חדש קטן והאמת לא נעים לי כל כך ישר לשאול שאלות ולצפות לתשובות שלי שיצא לי להשתתף אבל נתקעתי בבעייה היום במקרה והחלטתי לשאול שאלה המצב הוא כזה המחשב שלי הוא מחשב עבודה באולפן הקלטות. הצרכים של הביצועים הם גבוהים מאוד ועל כן המחשב במצב של Raid 0 שני הרד דיסקים של 120 ג'יגה בייט מחוברים להרד דיסק לוגי אחד של כ230 ג'יגה. ספק כח של 400 וואט. לוח אם של אינטל black canyon עם צ'יפסט 925X ומעבד 3.2 ג'יגה הרץ. ג'יגה אחד של זיכרון מחברת spectek משהו כזה. יש על המחשב כרטיס מסך של ATI מחובר בPCI Express X16 וכרטיס קול של E-mu דגם 1820M צורב דיוידי של נק וסידי רגיל אני רוצה לעשות כמה דברים להחליף מארז לשקט יותר. כנראה לאנטק סונטה אלא אם יש הצעות אחרות. אני צריך מאוור…
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
קניתי את הלוח הזה ?A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra? איך הוא טוב? וקניתי איתו גם את ה3800+ של amd dual core ובנוסף קניתי גם את ה 7800gt של GIL אה ועוד שאלה בקשר לכרטיס הזה מה ההבדל בינו לבין אותו דגם של ג'יגה בייט? יש הבדל בביצועים?
-
- 12 תגובות
- 635 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4732 :yelclap: מה אתם אומרים..? זה אמור להיות מעבד סוס וOC מצויין! רק איך לנועה יש אותם בכלל..?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף זיכרון (512MB)למחשב די עתיק (2001) . המפרט שלו (ציטוט מהחשבונית): מעבד Intel P3 866 מה"ץ זכרון 128 מגה GENERIC לוח אם ל- VGA\SB 815 EASTON DEAA INTEL סי די 48*AOPEN דיסק קשיח IBM 30GB 7200 מודם קריאטיב BLASTER איזה סוג זיכרון צריך להוסיף? האם צריך להחליף את הקיים או שאפשר להוסיף עליו? תודה
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים ...יש לי זכרונות CL2 של GEIL מהדגם של מה שמופיע בחתימה שלי אני רוצה לדעת ככה,אם אני רוצה להוסיף זכרונות על שלי אני פשוט צריך זכרונות עם אותם תיזמונים ושיהיו 400 MHZ או שאני חייב גם אותה חברה ואותו דגם פשוט החברה לא מייצרת את הדגם הזה יותר ובגלל זה קניתי אותם בלי אחריות ב600 שח במקום בסביבות 2000 ....ועוד משהוא אפשר אולי הסבר אם יהיו לי 4 סטיקים זה לא מוריד לי מהמהירות של הזכרון למשל והאם זה עובד ב-dual? תודה לכל העוזרים במיוחד לכל צוות האתר....
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך כמה הסברים על כמה פרמטרים: 1. family 2. EXT. family 3. model 4. EXT. model 5. stepping 6. revision ועוד שאלה: מזה HTT?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה יותר עדיף בסטוק מי מגיע יותר רחוק עם OC? (סתם לידע כללי כדי להיות מעודכן בשוק ה HIGH-END במעבדים) תודה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי ויכוח שהפך לויכוח מעצבן שהפך להתערבות לגבי סוג החיבורים בלוח אם ומה מחברים אליהם בתמונה מסומנים 2 חיבורים(1,2) הלוח הוא ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 מה זה חיבור מס' 1 ומה מחברים אליו? מה זה חיבור מס' 2 ומה מחברים אליו? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני לא יודע איזה מעבד עדיף לי יש אחד של אינטל שהוא 2.8Ghz Dual - Core ויש אחד של AMD שהוא Athlon64 3700+ (S-939) SAN DIEGO(חד ליבה) איזה מעבד עדיף לי אם המחשב יהיה בעיקר למטרת משחקים ואינטרנט?אני בכלל לא משתמש בתוכנות של גראפיקה, ובכללי, אני בכלל לא משתמש בתוכנות עזבו עכשיו את הכ. מסך, לוח אם וזכרון, כבר דאגתי לזה לפי מה שהבנתי AMD עדיף למטרות אלו, אבל המעבד של אינטל שציינתי הוא כפול ליבה וAMD לא... ושמעתי שהרבה דברים בקרוב יפעלו על מעבדי DUALCORE, לצערי אני לא יכול להוסיף עוד כסף בשביל מעבד כפול ליבה של AMD. אגב, למי שמשתמש במעבדי AMD, איך האמינות שלהם? הם מחזיקים פחות זמן מאינטל? כי אף פעם לא התעסקתי עם AMD אז... מה עדיף לי?
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Hi Everyone Q1: Does Each Pci-e*16 Technology Useful For Raid Utilities In A Sli Motherboard With 2 Pcie X16? ( Assuming A Gv-3d1 Videocard Attached To One Pci-e X16 , Meantime Only At Gigabyte Sli Motherboards) Q2: Using An External Sataii Raid Card Atached To One Pci-e X16 Will Help For External Sataii Raid With Extremly High Performance? ( I Saw Some Areca Pcie X8 Bus Sata 2 Raid Controller... Does Anyone Know One X16??) Q3: Is That Configuration Possible Using Sli Technology At One Pcie X16 With The Mentioned Above Videocard And The Raid Controller X8 Or X16 Atached At The Other One? Thank U In Advance Uchu
-
- 10 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי מעבד amd athlon xp 2800 ובהגדרות של המחשב וגם בתוכנה Everest זה מראה לי שרשום CPU Type AMD Athlon XP, 1253 MHz (12.5 x 100) נגיד אני לוחץ על המחשב שלי ואז קליק ימני עם העכבר ואז מאפיינים זה רושם לי amd athlon tm 1.25 GHz מה אני עושה?
-
- 15 תגובות
- 889 צפיות
-
-
-
אז ככה, הזמנתי ASUS AN8+AMD64 3000+ VENICE ורציתי בנוסף להזמין שני TWINMOS 512MB 533MHz DDRII והמוכר מתווכח איתי ואומר לי שזה לא מתאים ל-AMD וזה לא יעבוד והוא אמר לי שאם זה לא יעבוד אני לא אוכל להחליף, בקיצור מה אתם אומרים יעבוד או לא?
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-
-
לינק: http://hwzone.co.il/archive/1136313406/72264 אז מה דעתכם על הפרצוף החדש של אינטל לקראת 2006? האם זה רק (או בעיקר) דיבורים או שאנחנו באמת צפויים לראות את אינטל חוזרת לשלוט ביד רמה בשוק המחשבים העולמי? מה ייקרה ל-AMD, האם היא תאבד את נתח השוק שצברה ותחזור לימים של שנת 2003 או שמא לדעתכם יש להם איזה Wild Card בכובע שהם לא מספרים לאף אחד? אתם מוזמנים להביע את דעתכם על הנושא. נא לשמור על דיון רציני ובוגר.
-
- 36 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
לחבר שלי יש את הלוח הנ"ל עם פנטיום 1.5 כשאני נכנס לביוס אני רואה את זה בע"מ 35: http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?DetailID=50&DetailName=Manual&DetailDesc=P4VXASD2(1.1A)&MenuID=35&LanID=10 זאת אומרת שהמעבד עובד ב 800 במקום 1500???? כשאני בדקתי את הג'ימפור מה שראיתי זה את אפשרות הג'ימפור בע"מ 11של ה manual מישהו מבין איך מג'מפרים כדי להגיע ל133 במקום 100 קצת לא מובן לי ההסבר למשיבים תודה
-
- 9 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם הדגם החלש ביותר בסידרת כפולי הליבה יהיה ה4200 או נפלה טעות בידיעה?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לשדרג את הלוח + מעבד +כרטיס מסך בתקציב של 2700 שקל מקסימום. אולי אם ישאר עודף אני אשדרג גם את המארז כרגע יש לי רדאון 9600 פרו + AMD 2400 + ABIT NF7-S. מ KSP או כל מקום אחר שיש לו אחריות טובה. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שניהם בסוקט 939, השאלה היא אם יש הבדל כל כך גדול בביצועים ששוה את ההבדל במחיר? נראה לי שההבדל היחיד ביניהם הוא שבסמפרון יש 256KB ואילו ברגיל יש 512KB, עד כמה זה משמעותי? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
כמה שאלות: קראתי פה בחדשות הפורום שאינטל מתכוונת להשיק ניידים כפולי ליבות. מישהו יודע האם זה כבר קרה? אם כן, אשמח ללינק למחשב כזה. האם יש ניידים עם מעבד 64bit ? הבנתי שבקטע של ניידים אינטל אוכלת את AMD בלי מלח, אז אשמח לשמוע איפה אינטל עומדת בקשר לזה (אני מניח של-AMD כבר יש כאלו). והשאלה המתבקשת - האם יש / מתוכננים ניידים עם מעבד כפול ליבה שהוא גם 64bit ? (קישורים רלוונטים יתקבלו בברכה). הסיבה לכל השאלות - אני שוקל לקנות מחשב נייד ורציתי לדעת האם יש משהו חזק ורציני עם ראייה לעתיד (בהנחה שכשתצא Vista כבר יהיה טעם לעבוד עם גרסת ה-64bit), במיוחד כי נייד כזה יהווה תחליף למחשב שולחני סביר ביותר (A64 3200), ואני לא רוצה שיהיה מצב שאני קונה נייד יקר פחות טוב ממה שכבר יש לי כרגע.…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אני עומד בפני שנת לימודים אוניברסיטאית ואני צריך מחשב נייד... עכשיו אני אהיה סטודנט אבל המחשב ישמש גם למשחקים... הכרטיס מסך הכי חזק שניתן להשיג כיום הוא X700 בארץ... עכשיו יש 2 שאלות: 1)האם היונה שווה באמת את הלחכות ולשלם עוד קצת כסף? כי המחשב הוא דיי דחוף (תוך חודש אני צריך אותו אצלי אלא אם יש סיבה ממש טובה לחכות) 2)האם מתכוונים להביא ניידים עם דגמים חדשים יותר של כרטיסי מסך? האם בחו"ל בכלל ה-X1600 משווק?
-
- 8 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם כמו שניתן לראות מן הכותרת הבעיה שלי היא בבחירת מפרט בעל מעבד שונה ומחיר דומה.... הנה המפרט עם מעבד הamd.... והנה המפרט עם מעבד הintel... אשמח לשמוע על מה הייתם ממליצים לקנות היתרונות והחסרונות של שניהם.....רק אציין שהמחשב בעיקרון לא יהיה מחשב משחקים ואני מתכנן לקחת כרטיס מסך פחות טוב מהמפרט שבסוף אקח.....איני מעוניין לשנות כלום במפרט(חוץ מכרטיס המסך שציינתי מקודם)אז אשמח לשמוע רק על המעבד (וכמובן הלוח אם שבא איתו).. תודה רבה.... ;D
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-
-
כי ראיתי באיזה חנות... Sempron 3000+ 939 L2=256KB 1.8GHZ יש מצב?
-
- 7 תגובות
- 580 צפיות
-
-
למשל פנטיום 3 ג'יגה הרץ הוא באמת 3000 וAMD 3000 הוא בעצם 1800 אז למה AND לא עושים את ה3000 שלהם באמת3000 ?
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
הפכתי את כל הביוס בחיפושים היכן משנים את הזכרונות ל-T1..... מישהו יודע..?
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מעבד P4 Presscot 2.8GHz S-478, פרסקוט מאוד מוקדם (נקנה בערך שבוע לאחר ההכרזה על סידרת הפרסקוט) ולוח Intel RockLake 865PERL (מקורי אינטל). אני בקרוב הולך לשדרג אותו כנראה בחודשים הקרובים, לשים עליו מאוורר יותר טוב על המעבד, עוד אחד על המארז ולשדרג זיכרונות. השאלה היא, כיום יש לי 2 סלוטים של 256 (סה"כ 512MB בDual). אני יודע שעל מחשבי AMD מודרניים, לפחות עם הלוחות שמבוססים NF4, כאשר "סותמים" את כל 4 הסלוטים הביצועים של הזיכרון יורדים. רציתי לדעת אם אני אקנה עוד שני צ'יפים של 256 מגה יוריד את הביצועים ואז צריך להחליף אותם ב512 מגה או שלא תהיה בעיה?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-