עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי לאחר התקנה של של מערכת הפעלה XP על שניי סוגיי הדיסקים הקשיחים +התקנות של מישחקיי FPS שונים לא ראיתי כל שינוי בביצועים , כל המישחקים פועלים באותם הביצועים , אני לא מבין למה אומרים שSATA מהיר יותר מATA , אולי בדברים אחרים , אבל במישחקים הם שווים, לא יודע יכול שאני טועה בזאת , מה תגובתכם ? רוני

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  2. שלום לכולם. קניתי מחשב חדש לפני כשבוע, עם לוח האם הזה - GIGABYTE GA-8I945P-G-RH. השאלה - האם בנוסף לPCI-EXPRESS הוא גם מאפשר חיבור של כרטיסים של PCI? זה חשוב כי יש לי כרטיס קול מקצועי שלא היה בשימוש הרבה זמן, וברוב טימטומי לא בדקתי תאימות לפני הקניה. הכרטיס קול הוא PCI. האם אכלתי אותה? עריכה ==> מצאתי - הלוח שלי מכיל סלוט לPCI. שאלה נוספת - על מנת לדעת אם כרטיס מסויים הוא PCI או AGP (אין עליו יותר מידע באתר היצרן) - האם כרטיס AGP היה פיזית מתאים לסלוט של PCI? :s05:

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  3. P4 2.4 533 256MB DDR 333 Geforce 4 MX 440 HD Maxtor 40G 133 כרטיס קול משולב לא צריכה FireWire ולא כר' רשת מספיק לי 4 USB אני מתלבטת בין ציפסטים של אינטל או סיס נראה לי שאני הולכת על Asus יש הצעות?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by Sarlula,

קניתי מארז חדש והעברתי את לוח האם לשם. מסתבר שבמארז החדש הכפתור של הריסט, הפאוור וכל הפרונט פאנל מתחבר בצורה שונה מאיך שהם התחברו קודם. יש לי על הלוח-אם (דגם MX-03 של Dell) כניסה שחורה רחבה של 2 שורות של 17 פינים כל שורה שבשורה אחת באמצע חסר פין. איך אני יודע איפה בכניסה השחורה אני מחבר על חוט של הפרונט-פאנל?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  5. Started by rotem20,

שלום, יש לי מעבד פנטיום 4 3.2 ג'יגה שפועל איך נאמר נראה לי בטמפ' גבוהה למדי משהו כמו 60 מעלות צלזיוס,משחה טרמית יש על המעבד מרוחה מעולה בשכבה נקייה, גם המאוור והלוח קירור עובדים נורמלי לעין מישהו.. יש איזו סיבה שאני מפספס פה שהטמפ נורא גבוהה? ומה הטמפ' הנורמלית לעבודה או למצב IDLE? תודה רבה על העזרה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  6. שלום לכולם אני רוצה לקנות זכרונות סה"כ 1GB ואין לי שמץ של מושג מה ההבדלים ביין KIT של שתי לוחיות או שקונים אותם בנפרד מה בעצם כדאי לי לקנות ? ומה אני מקבל בעצם שאני קונה את שניהם בחבילה אחת? איזו חברה מומלצת לקנות בתקציף של 1200-1400 ש"ח (ל-1028MB) תודה.

• 13 תגובות
    • 638 צפיות
  7. Started by jungle-man,

שלום לכולם ברשותי לוח INTEL מדגם 975xbx עם מעבד Intel 6320. התקנתי את תוכנת הניטור של הלוח שמראה מתחים וטמפרטורות ושמתי לב כי המעבד מקבל באופן קבוע מתח נמוך מידי (אמור לקבל 2.5V ומקבל בפועל פחות מ1.5V). במחשב ספק THERMALTAKE 400W. עקב העובדה שמותקנים במחשב 6 (!) HD אני משער שהספק כח לא מספיק לכלל המערכת וזוהי התוצאה (חוץ מהמתח של המעבד שאר המתחים בלוח תקינים). האם החלפה של הספק לגדול יותר תעזור? יש למישהו עוד רעיונות לגבי מתח המעבד?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by 1nstall,

הכותרת אומרת הכל!

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  9. Started by Shmulik007,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, לצורך משחקים, לפי מה שקראתי פה, מעבדי הAMD מומלצים יותר לצורך משחקים. אבל יש לי מספר שאלות. בעוד שפה מעבדי הAMD 64 מומלצים, לי הומלץ על מעבד הINTEL PRESCOTT, אך הPRESCOTT של ה3.0 GHZ יקר יותר מAMD64 3000+, שלפי מה שהבנתי הוא המקביל לו פחחות או יותר. שאלה שנייה, הבנתי שחשוב מאוד לבחור מעבד יחד עם לוח אם תואם. אבל ברשימה של לוחות אם, לא ידעתי אפילו להתחיל מאיזה חברה טובה בכלל. מישהו יכול להמליץ לי על לוח אם תואם למעבד AMD 64 3000+ ?

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  10. Started by fatNjazzy,

עם תמיכת DDR 400 DUAL ארבעה חריצים מינימום. PCI רגיל. ציפ' מתקדם. רצוי LAN ו SOUND על הלוח. אשמח לכמה המלצות. רק לידיעה, הולך לשים עליו 2.6 GHZ ו 256X2 במהירות 400 כרטיס טלויזיה WINFAST וכרטיס מסך 6600 GT 256 MB. תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 638 צפיות
  11. Started by davidreznic,

רציתי לדעת אם הפרש המחיר בין המעבדים הנ"ל שווה את המחיר והאם ניתן להגיע עם ה6650 למהירות של 6750? תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  12. Started by zik125,

אהלן חברים רציתי לדעת אם אני מתכנן לרכוש את המעבד מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ולוח אם ASUS P5Q3 Deluxe/WiFi-AP מה אני צריך לדעת לגבי הOC מומלץ לעשות או לא ? האם בכל זאת כדאי לי ללכת על הQUAD בהסתכלות לעתיד או להישאר עם ההנל? ולגבי סוגיית הקירור, איך אני צריך להתייחס לזה ?כן לקנות קירור לעמבד גם אם זה בגירסת RETAIL וכו כו? תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  13. שלום קניתי מחשב חדש לו מזמן בערך חודשים שיש לי אותו והיה לי האפשרות לקחת 3.8 של amd באותו מחיר של ה 3.7 ולקחתי את ה 3.7 כי יש לו 1 מגה זיכרון מטמון זה היה משתלם ...ותם יכולים להגיד לי כמה זמן הוא יוכל לשרת אותי?? אה וקיבלתי איתו מאורר amd שמגיע ל5000 rpm לפי מה שאומר הביוס האורסת והissftrware

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by stingeR-,

נגיד ניקח Athlon 64 3000+ סוקט 754 שהיה באוברקלוק ולרוב עבד על 60מעלות ולפעמים גם הגיע ל70 ואפילו 90 וגם קרס כמה פעמים. וניקח את אותו מעבד חדש דנדש מהחנות ונשווה אותם במהירות סטוק - האם המעבד שעבר את כל הסבל והמעלות הגבוהות יעבוד (מבחינת ביצועים) פחות טוב מהמעבד החדש שנקנה מהחנות? זוהי סתם שאלה לידע כללי. חשוב לציין שאני חושב והאמתי גם כמעט בטוח שלא יהיה הבדל בכלל בין שני המעבדים. מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 638 צפיות
  15. Started by manticore,

המערכת שלי עכשיו היא: AMD 64 3000+ 1GB DDR 6600GT עם הלוח: Gigabyte K8NF9 Ultra אני מתכוון לשדרג ל: AMD X2 64 4200+ 2GB DDR 8800GT האם הלוח יגרום לניצול לא מלא של המערכת או יפגע בביצועים? או סתם יגרום לאיזשהי בעיה או משהו כזה?

• 11 תגובות
    • 638 צפיות
  16. שלום לכולם. יש לי בעיה שאני מקווה שתעזרו לי בה, אתמול קניתי מksp זיכרון ddr1 400mhz של ג'יגה. יש לי מחשב דיי ישן.. עכשיו באתי לחבר אותו אתמול ואני מגלה שהזיכרון לא מתחבר טוב ... הכוונה הפין שם לא מתאים. יש לי כבר זיכרון של 512mb על המחשב וראיתי שכתוב עליו ddr2. עכשיו העלתי תמונה של הלוח אם מהתוכנה אברסט http://www.siz.co.il/my.php?i=ydzm3gmginoz.jpg לפי מה שהבנתי אני צריך ddr2 533mhz עכשיו הבעיה שאין לksp את זה ואני רוצה לחליף את מה שקניתי... אולי אתם יכולים להמליץ לי זיכרון אחר שיתאים?... תודה

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  17. שלום, יש לי 2 הארדיסקיםATA 80 GB 7200 עם BUFFER 8 MB ואני מעביר קבצים במהירות איומה של 12MB/s כשלפי מה שהבנתי אני צריך להיות באיזור ה 30-40. האם זה בגלל שאין לי הרבה זיכרון RAM (במחשב יש 1 GIGA ) או זה בגלל שהמעבד ממש חלש (AMD Athlon64 3200) , איפה הבעיה? ברדק.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  18. Started by yosizach,

טוב היה לי עד עכשיו 512 +2 בדואל צנאל אתמול הוספתי עוד 512 ... ועכשיו יש 1.25 גגה זיכרון הבעיה היא שיש לי שניים של של 333 ושניים של 2100 (אני מתכוון למהירות ) הייתי רוצה לדעת עם הזכונות 2100 גורעים . וכדי להחליף את כולם ועם אני יחליף לה 400 יהיה שינוי מדהים ? או להשאיר את מה שיש לי עכשיו ועוד משהו בלוח אם שלי סתם שאלה שאני מתעניין לא רשום לי אברקלוק לזכורנות רשום לי 3:2

• 8 תגובות
    • 638 צפיות
  19. אני ניתקתי את המאוור של המארז כדי לנקות אותו ובטות יחד עם זה התנתק החיבור של הפאנל אודיו של המארז (המארז הוא CHENBRO Xpider\gaming bomb (בכל מקום קוראים לו אחרת...) והלוח הוא GA-K8NF-9) ליד המקום שבו החוטים היו מחוברים כתוב FAUDIO בחוברת של הלוח זה מה שיש: ומהמארז יש 7 חוטים בכל מיני צבעים... וזה מה שכתוב עליהם: כחול - LINE-IN-L שחור - GND לבן - MIC-VCC אדום - MIC-IN כתום - LINE-OUT-R ירוק - LINE-OUT-L צהוב - LINE-IN-R מישהו יכול להגיד לי בבקשה לאן לחבר כל אחד מהחוטים?? תודה! היחידי שהבנתי לאן לחבר זה את הGND.... תודה! נ.ב. מנהלים אם אתם חושבים שיש פורום יותר מתאים אז תעבירו למה אני לא ממש בטוח לאן להכניס את ההודעה...

• 6 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by MiD,

http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DDR-16-512VT&affiliate=zap נראה קצת טוב במחיר, בעיקר עם CL 2.5... מחשיד במקצת. יש הצעות אחרות לזכרון בתקציב נמוך כזה?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  21. Started by oren22,

AMD אלטון XP1900 מה שסגרתי עם המוכר זה שהוא מוכר AMD במהירות 2400 GHZ.... הסיבה שאני שואל כי כשאני בודק מה המהירות של המעבד הוא כותב 1500 GHZ היתכן ותוחמנתי?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  22. Started by Intel Celeron,

הייתי מאוד מעוניין לקנות את הבייבי הזה פשוט רציתי חוות דעת נוספת שלכם !

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  23. Started by yhhx,

מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  24. אני לא מבין כל כך בלוחות של אינטל, מישהו יכול להמליץ לי על לוח של חברת אינטל שיאפשר OC טוב לe4300? התקציב משהו בין 500-700 ש"ח. ובכלל מה האיכות של הלוחות שאינטל מייצרת יחסית לחברות חיצוניות?

• 6 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים