מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי מעבד AMD 64 3200 בתושבת 754 ובשביל מעבד כזה יש לוחות רק אם AGP האם יהיה לוח לתושבת הזו עם PCI-E?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איני מבין כלום בדבר ואודה לכל מי שיאיר את עיניי.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום רכשתי (והרכבתי) במחשב פינת עבודה/שרת סרטים שלי, לוח אם מסוג Gigabyte EP35-DS3P REV 2.1. יש לו 6 כניסות SATA צהובות כאלה, ועוד 2 סגולות. משום מה, רק 4 כניסות מתוך 6 הצהובות, עובדות. השתיים הכי שמאליות, לא מגיבות. שתי הסגולות, אגב, עובדות. יש למישהו פיתרונים? תודה איתי http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2747 [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן חברה, אני מתלבט בין: Elixir 16GB Kit (4GBx4) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪377 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3010 לבין זה: Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪242 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2747 כמובן שאני מעוניין ב-16GB RAM, אז אקח פעמיים את האופציה השניה, אבל האם יש יתרון לעבודה עם KIT שלם? האם הוא "בנוי" לעבוד יחד יותר טוב? והאם לקחת פעמיים את אותו הזיכרון- כמו באופציה השנייה- זה לא אותו דבר בעצם, כמו KIT? כמו כן אשאל, האם הזכרונות של ELIXIR מומלצים\ ידועים כגורמי בעיות? באם כן אבחר באופציה היקרה טיפה יותר של 2X8GB תודה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום אני רוכ מעבד Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB ורציתי המלצה ללוח אם לא יקר שתומך גם בבלוטות' כדי לאפשר תקשורת עם הנייד שלי תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הלוח הזה: DFI LANPARTY UT NFORCE 3 250GB והוא תומך במעבדי ה DTR 64 ביט עכשיו השאלה שלי אך הם יחסית למעבדי ה 64ביט השולחניים ב OC ?? ומה הממוצע שלהם ב OC ?? מדובר ב 3200+... היסתכלתי קצת ב XTREMESYSTEMS ולא ממש מצאתי תשובה...
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם זה לוח טוב של ASUS - P5LD2 תודה
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, תהיתי לגבי נושא מסוים שקצת מטריד אותי לאחרונה מה יתן לי יותר ביצועים למשחקים ולמחשב בכלל: יש לי לוח אם ABIT KN8 ULTRA, המכיל 4 סלוטים של זכרון, ש-2 מהם תומכים בDUAL DDR. וברשותי 5 זכרונות של TWINMOS 400MHZ של 256 זכרון כל אחד וזכרון אחד של A-DATA של 512 זכרון השאלה מה יתן לי יותר ביצועים, לחבר רק זכרון אחד של הA-DATA וזכרון אחד של ה TWINMOS שיתן לי 760 MB של DUAL DDR? או עדיף כבר לחבר 4 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1GB של זכרון ש*נראה* לי שלא יעבוד על DUAL. או אולי עדיף כבר לחבר את ה A-DATA ועוד 3 זכרונות של TWINMOS שיתנו לי 1.25GB של זכרון? האם עדיף שכל הזכרונות יהיו של אותה חברה או שזה לא משנה כל עוד שתיהם זכרונות באותו MHZ? תודה מראש... Specs: AMD 3500+ XP ABIT KN…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
נכון יש גדלים של מעבדים (אני לא ממש בטוח שזה הגודל) נגיד מעבד שמיוצר בטכנולוגיה של 0.13 ננו מטר ? אז יש לי שאלה - מה ההבדל בין הגודל ? מה זה נותן למעבד? האם זה גורם לו לפלוט יותר חום? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של חברת גיגהבייט דגם GA-8I945PL-G באתר של החברה כתוב: Supported RAM speeds 533 MHz 400 MHz וגם Supports dual channel DDR II 533/400 DIMM האם זה אומר שהלוח אם לא יעבוד אם אתקין זיכרון נגיד במהירות 667?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ברשותי לוח epox 8rda3i. אני רוצה לחבר את ה bracket שיש בו game port + serial . הבעיה היא שאין סימון בלוח באיזה כיוון לחבר את הסרטים שיוצאים מה bracket. בכל סרט יש פס אדום באחד הצדדים, אבל אין לי סימון על הלוח. המחברים אינם מהסוג אשר מתחברים רק בכיוון אחד. יש פתרונות ?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב, אני קונה מחשב חדש AMD 2500 EPOX 8RDA+ וכל השטויות הוא ישמש בעיקר לשחקים הורדות וכל מיני שטויות אני רוצה לעשות לו אובר קלוק, איזה ראם אתם ממליצים לי לקנות שיהיה גם שווה מבחינה כספית? אני משקיע משהו כמו עד 800 שקל בשביל שני סטיקים של 256 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב שנקנה לפני כשנה. (ראה מפרט) איני מרוצה מתיפקודו והחלטתי לפרמט אותו ולהוסיף זיכרון היות ויש לי רק 256 זיכרון. אשמח אם תיכנסו למפרט שלי, תסתכלו איזה חלקים ושל איזה חברות יש לי ותגידו לי מה אמור להתאים למערכת שלי. כמו-כן אשמח לשמוע האם הינכם חושבים שרצוי שהוסיף עוד סטיק של 256 או שקריטי סטיק של 512. חג שמח, ותודה. יונתן
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני יודע של intel יש את המעבדים בטכנולגית הHT ורציתי לדעת מה זה בדיוק אומר... וגם לשאול אם AMD משתמשים גם בטכנולוגיה הזאת או בטכנולוגיה דומה....
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי 3 זכרונות 2X4GB 1333 ו 1X2GB 1333 כרגע במחשב יש רק 8 גיגה וזה עובד דואל צאנל - השאלה מה עדיף ? 8 גיגה דואל צאנל או 10 גיגה סינגל צאנל עם 3 זכרונות ביחד 2-4-4 GB .
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
משהו בסביבות ה 2000- 2500 ש"ח תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם לוח אם של Abit עבור P4 דגם IC7-MAX3 מיהו היבואן הרשמי שאליו אני יכול לפנותבסוגיה זו בבקשה? האם יש "יבואני משנה" ללוח אם זה? האם יש המלצה אולי למעבדה שיכולה לבדוק לי את הלוח...? כבר עברה שנה מהרכישה והחנות שקניתי בה אותו כבר אינה קיימת עוד. אודה לכם על העזרה !!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני צריך להתקין כרטיס מצלמות אבל הוא מוגבל לעבוד רק עם ציפסט של אינטל לכן צריך המלצה למעבד ולוח עם ציפסט אינטל שיהיו בעלי ערך עלות תועלת הגבוהים ביותר למחשב משרדי אבל שיריץ גם מצלמות ואולי בעתיד עבודה בסיסית עם תוכנות מקצועיות לעריכת תמונות. תודה,
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלומות, אני משדרג את המחשב, ומעוניין למכור את השילוש הישן, שכולל: Asus P4S8X P4B 2.4 Kingston ValueRam PC2700 512MB הייתי מעוניין לדעת כמה ריאלי לדרוש עבורו, לדעתכם. שי
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
אח שלי רוצה שאני אתקין לו את הכרטיס רדאון הישן שלי (8500, של ג'יגה בייט) במחשב שלו, יש לו מעבד K6-2, במהירות של500 מגה הרץ (נדמה לי), הלוח שיש לו הוא AX5 לפי המידע שקלטתי בBOOT. יש טעם בכלל להתקין כרטיס רדאון על מחשב כזה? הוא בכלל יעבוד?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תקשיבו תנו לי לוח שיתאים למפרט dual core e5200 2gb 800mhz geil 320gb seagate 9600gt 512mb ועוד שאלה... האם ספק 300w ezcool??? יחזיק מערכת כזאת.. ולא צריך לוח לoc רק שיחזיק מערכת כזאת... עריכה: זה לחבר שלי ואל תצחקו על הvista. אתם יכולים לצחוק עליו כשאני אלך.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
איך אני יכול לבדוק איזה מעבד יש לי בוינדוס הוא כותב : AMD ATHLON [TM] XP 2000+ 1.67Ghz
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי(E6600, ASUS P5B, CEON 512X2 800MHZ) בזכרונות של OCZ המצויינים להלן: OCZ DDR2 PC2-6400 Vista Performance Platinum 4GB Dual Channel 800MHz DDR2 CL 5-4-4-15 (CAS-TRCD-TRP-TRAS) Available in 2GB Modules and 4GB (2x2048) Dual Channel Kits Unbuffered Platinum XTC* Heatspreader OCZ Lifetime Warranty 2.1 Volts 240 Pin DIMM Special Features 2.2V EVP** Part Numbers 4GB D/C Kit PN - OCZ2P8004GK השאלה שלי היא האם הזכרונות הנ"ל יהוו בעיה ללוח שלי? אשמח מאוד לקבל חוות דעת מכם ואשמח עוד יותר אם מישהו שהתנסה במערכת כזאת יגיב. תודה רבה מראש! שניר.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-