מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
רציתי להבין האים יש הבדל בביצואים בין השניים אם כרטיס מסך אחד ? או איזו שהם בעיות אם ה Nforc4 SLI אם כרטיס אחד.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי להתייעץ בקשר לכמה דברים בעניין שידרוג פנטיום 3 ל-4 (שזה בעצם כמעט כמו לקנות מחשב חדש). לפני זה ראוי לציין כמה דברים: - החלטתי סופית על AMD. אם תשאלו למה, אז חקרתי את הנושא והדעות ממש חלוקות (50-50), אז החלטתי ללכת על המעבד הזול. - השימוש העיקרי של המחשב זה Microsoft Flight Simulator 2004 - משחק כבד ביותר מבחינת מערכת וכרטיס מסך. - אני לא מעוניין להחליף את כרטיס המסך הנוכחי (GeForce 3 Titanium 200 128Mb DDR) עקב חוסר תקציב. כרגע אני עומד על המפרט הבא: לוח אם של MSI, מעבד AMD Athlon 2600, זיכרון Kingston 512Mb DDR 400Mhz. 1. האם כדאי להשקיע 200 ש"ח בשביל מעבד 2800 (מאחר ששמעתי שיש הבדל גדול בינו ל-2600)? 2. האם זה נכון שיש הבדל רציני ביניהם? 3. האם זה נ…
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
DDR-SDRAM PC2700 -זה מה שהלוח תומך באם אני אחבר זכרון מהיר יותר למשל DDR 512Mb 400MHz Elixir האם זה יעבוד בכלל? תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש למישהו מושג מתי לוחות ה-Crossfire יוצאים? שמעתי שבאמצע ספטמבר, אבל עכשיו זה אמצע ספטמבר. אגב אם אני קונה לוח תומך Crossfire אני אצטרך לקנות כרטיסי מסך של ATi נכון? כרגע אני מתכנן על לוח תומך SLi אבל ה-Crossfire נשמע מעניין.
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
היי כולם החלטתי לגבי הכל חוץ ממעבד, וחשבתי על שני אלה שהוזכרו בכותרת.. ואין לי בעיה לבחור אחד מהם. אני לא מתכנן כלל OC לכן אני הולך על לוח בסיסי של ג'יגהבייט כמו האחד שמומלץ בפורום מפרטים. המחשבה שלי היא כך.. האם כדאי לקנות עכשיו E4700 לחסוך קצת כסף ולשדרג עוד שנה-שנתיים לפחות למעבד מרובע ליבה כמו Q9XXX ? והאם אתם חושבים שבכלל יהיה אפשר להשיג אותם? כי אני יודע שהצ'יפסט ישתנה לגמרי? או האם לקנות עכשיו E8400 ולסחוב איתו עד המחשב הבא? לפחות עוד 3 בערך.. או האם לחכות ל-Q9XXX עוד חודש ולקנות אותו ולגמור את הסיפור? מה אתם חושבים שיהיה הפרש המחירים בינו לבין ה-E8400? ** הבעיה היא שאני מחכה למחשב כבר יותר משבועיים.. ואני כבר מותח את הסבלנות אשמח אם תעזרו בהבהרת הנ…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הצ'יפסטים הבאים: 945P לבין 945G לבין 945PL לבין 945GZ?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, באחת חנויות המוכרות בארץ נטען בפניי ש-128GB RAM במערכות מבוססות אינטל DDR5 גורם לבאיגם ובעיות, והמליצו לי להוריד ל-64 GB. האם מוצדק ?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
נכון אומרים ש 8BIT=1Byte? אז זה נכון? כי לפי החישובים שלי זה היה אמור להיות 1MB. משהו מוכן להסביר? (יענו אני יודע אבל משהו מבלבל אותי אז רק שאני אדע שאני צודק )
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כדי להריץ ניסוי כלשהו אני זקוק ל 16GB RAM. DDR2, 4 סטיקים של 4GB. המהירות לא כל-כך חשובה. המחיר כן. לא ראיתי יותר מדי אופציות לרכישה ברשת. יש למישהו המלצות?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
מחפש לוח אם MicroATX במחיר של עד 500 שקלים . אופס , שכחתי לציין ... שזה לאינטרנט ומשחקים ברמת ה Lineage 2 .
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 בלי לוח שתומך SATA אם אני יקנה הרדיסק SATA הוא יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב, אני קונה מחשב חדש AMD 2500 EPOX 8RDA+ וכל השטויות הוא ישמש בעיקר לשחקים הורדות וכל מיני שטויות אני רוצה לעשות לו אובר קלוק, איזה ראם אתם ממליצים לי לקנות שיהיה גם שווה מבחינה כספית? אני משקיע משהו כמו עד 800 שקל בשביל שני סטיקים של 256 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי שלוש זכרונות SDRAM 133 רציתי לשדרג את המחשב שלי אבל אני צריך לוח אם שתומך ב XP 2400 ויש בו שלוש סלוטים פנויים של SDRAM מישהו יודע איפה ואם בכלל יש כזה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
משום מה דיברו איתי אנשים מפורומים אחרים ואמרו לי שאפשר לעשות את זה, משהו מוכן להסביר קצת איך עושים את זה? אבל לא סתם הסבר, יענו להסביר ולמה אנשים לא הופכים את ה AXP שלהם ל AMP? זה שווהההה................... (לא?) :smoke: בתודה ג'י,
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב אז ככה.. אני יודע של intel יש את המעבדים בטכנולגית הHT ורציתי לדעת מה זה בדיוק אומר... וגם לשאול אם AMD משתמשים גם בטכנולוגיה הזאת או בטכנולוגיה דומה....
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין מעבד Pentium D 925 על לוח של אסוס -P5KPL-CM ,אבל ברשימת המעבדים מופיע ,ליד סוג המעבד כך without VT function מה זה אומר ? רשימת המעבדים : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=6nnVb6RBxd7PhGmt&content=specifications
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
רכשתי AMD 64 3000, קראתי בפורומים שיש בסוג הזה של הAMD 64 3000, סוג אחד אוד סדרה אשר אינה תומכת ב64 אלה רק ב32. איך אני יודע להבחין מה יש לי? אני מאמין שלא היו מוכרים לי סתם ג'נק אבל BETTER BE SAFE THEN SORRY
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
הזמנתי פטאלטי של Abit ב 1100 ש"ח, הכרטיס כנראה יתעכב,ומאחר שאמרו לי שהוא לא שווה את זה ביטלתי אותו ואני צריך לחזור אליהם עם כרטיס אחר, שגם יהייה חייתי אני לא חושב שאני אשתמש ב SLI לא עושה OC מיועד לכפול ליבה שמיועד למחשב משחקים אחרי כל הבדיקות מכל שאר השירשורים האחרים שפתחתי הנושא הגעתי ללוחות הבאים DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D MSI K8N Neo4-FI nVIDIA nForce 4 MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra (קצת יקר מהאחרים) ABIT AN8 Ultra אם יש לכם משהו יותר טוב אז יופי תודה
-
- 11 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלו יש לי לוח אם intel d850gb. יש לי 2 סטיקים של 128 מגה כל אחד במהירות 800. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 256 כל אחד. מצאתי זכרונות אבל במהירות של 1066. האם אני יכול להוסיף אותם? גם ככה אני כמעט בטוח שהמהירות שלהם היא רק 400, כי זאת המהירות של הלוח אם..
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי. אני מתלבט בין הזיכרונות של samsung לבין הPQI. ההבדל במחיר הוא לטובת הPQI ואפילו ראיתי כמה ביקורות לא רעות על הזיכרונות האלו . הבעיה היא שאני שומע עליהם בפעם הראשונה .... לעומת זאת על הזכרונות של samsung לא ראיתי אפילו ביקורת אחת (בכלל ...) מישהו התנסה עם המוצרים של שני החברות ? תגובות יתקבלו בברכה .
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי נכבה, מבדיקה עולה כי הכאבלים (או איך שלא רושמים את זה) מנופחים... עכשיו אני מחפש לקנות לוח אם, בחנות מחשבים שראיתי אין להם בטענה שהוא ישן והם רוצים 850 על החלפה ללוח אם של אינטל+מעבד+זכרונות. לא הגיוני לי המחיר... אני רוצה לקנות רק לוח אם את ההרכבה אעשה לבד, זה שטויות. ראיתי את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11711 האם הוא מתאים? אם לא אשמח לכיוון...תודה!
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
זיכרון ddr 333mhz ???? איזה כדאי ליקנות? עוד משהו... כרגע אצלי במחשב עומד זיכרון : DDR 256 במהירות 256 mhz אני יכול לשלב 333mhz עם 256 mhz???????????????????
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-